بازیکن دپورتیو همچین با دو دست هل داده بعد کارت زردشو بخشیدن ! اینم از عجایب هست :ینقل قول:
Printable View
بازیکن دپورتیو همچین با دو دست هل داده بعد کارت زردشو بخشیدن ! اینم از عجایب هست :ینقل قول:
والنسیا سه ماهه شکست نخورده و از 33 امتیاز اخیر 27 تارو گرفته. اما نگرانی اینه که رده بیستم Fair Play لا لیگا رو اونم با اختلاف دارن! رویارویی جوانمرد ترین و خشن ترین تیم هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پپ هم به سلامتی رسید!
دقیقا حس می کنم چی میگی. سادگی آدریانو برابر بعضی مواقع بی خردی های آلوز. شاید زیر توپ کشیدناش (بقول یکی از هوادارا) هم نخوره. اما فراموش نکن خودش جزئی از این بارسای رویاییه. من بهترین حرکات آلوز رو وزنه ای برای این تیم می بینم درحالیکه آدریانوی متوسط فقط تیمی خوب رو کامل میکنه. امید زیادی دارم که با فاصله گرفتن از این مقطع بهترین های جهان مثل پیکه و آلوز هم به آمادگی سابق یا حتی بیشتر برسن.نقل قول:
پیگريني: فوتبال به من اين اجازه را داد كه بهترين فصل تاريخ رئال مادريد را رقم بزنم
هواداران در آن جا هميشه از من حمايت كرده اند و به من لطف داشته اند . هميشه سپاسگزار هواداران رئال مادريد بوده ام
سايت گل - مانوئل پیگريني در مورد مصاف روز پنجشنبه خود با رئال مادريد صحبت كرد .
پیگريني شيليايي ، مربي مالاگا كه توانست كه به برد برابر آلمريا دست يابد ، اميدوار است كه بتواند كه با اين برد از شرايط بحران بيرون بيايد . او گفت :" از برد خوشبحالم ، به خصوص در خانه ، به هر حال مهم اين است كه بتوانيم كه بر اين شرايط فائق آئيم . "
اين مربي در مورد بازگشتش به برنابئو و قرار گرفتن در مورد تيم سابقش رئال مادريد در پنجشنبه آينده گفت :" هواداران در آن جا هميشه از من حمايت كرده اند و به من لطف داشته اند . هميشه سپاسگزار هواداران رئال مادريد بوده ام . از دنياي فوتبال ممنونم . فوتبال به من اين اجازه را داد كه بهترين فصل تاريخ رئال مادريد را رقم بزنم ."
مربي شيليايي در زمان حضورش در رئال مادريد از نظر آماري عملكرد قابل توجهي داشت . با اين كه در چمپيونزليگ و كوپا عملكرد ضعيفي داشت اما در لاليگا با كسب 96 امتياز و 102 گل زده و بردن 31 بازي از 38 بازي ممكن عملكرد فوق العاده اي از خود به جا گذاشت .
البته با وجود اين آمار به علت عملكرد خوب بارسا نتوانست كه طعم قهرماني را بچشد . او در كوپا با شكست 4-0 در مقابل تيم دسته سومي آلكوركون و در اروپا با ناكامي در برابر ---- ، بر خلاف ليگ عملكرد خوبي نداشت .
2011/3/2کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/03/02/2375918/%D9%BE%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86-%D8%A7%D9%8A%D9%86-%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%83%D9%87-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86-%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D8%AE
کنفرانس خبری تندوتیز مورینیو: فرق من با پیگرینی این است که اگر اخراج شوم، به مالاگا نمی روم
مربی رئال در آستانه بازگشت مربی سابق این تیم به برنابئو، مربی شیلیایی را به باد طعنه گرفته
سایت گل- کنفرانس های خبری هر هفته آقای خاص با جنجال آفرینی های زیادی همراه است. جنجالهایی که خالی از لطف نیست؛چرا که شیوه صحبت مورینیو، شیوه ای منحصربه فرد است و همین است که لقب «آقای خاص»بیش از هر صفت دیگری به او می آید
مورینیو یک هفته از بارسلونا و حمایت رسانه های کاتالان از مربی این تیم می گوید؛ یک هفته داوران را به باد انتقاد می گیرد و این بار هم نوبت مانوئل پیگرینی مربی فصل قبل رئال است که از الطاف آقای خاص بهره مند شود
در آستانه دیدار حساس رئال مادرید و مالاگا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو که با حضور مانوئل پیگرینی برروی نیمکت مربیگری مالاگا، حساسیت دوچندانی دارد، آقای خاص در کنفرانسی خبری در مورد او صحبت کرده است.
*برنامه برگزاری بازیها:صحبتهای من غرغر نیستند و واقعا حقیقت دارند. تو ریاکاری؟ پس راستش را بگو، فکرمی کنی که این حرفها غرغر هستند؟ پس ریاکاری!!! ما در دنیایی زندگی می کنیم که ریاکاری در آن دیده می شود.وقتی که مردم می دانند که دروغ چیست و حقیقت کدام است و روز گذشته مابرنامه هفته بعد بازیها را دریافت کردیم. این اطلاعات به راحتی قابل آنالیز است: هفته ای که رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا برگزار می شود و من اوضاع تیم دیگری به جز خودمان را مثال می زنم: والنسیا 4شنبه در آلمان بازی می کند و بعد از آن روز شنبه درساراگوسا بازی خواهد داشت. بارسلونا سه شنبه بازی می کند و بعد از آن یکشنبه مقابل سویا قرار می گیرد. اگر می خواهید ریاکار باشید، این مشکل شماست.من اینگونه به دنیا آمده ام و همین جور خواهم مرد.با سری بلند و بدون ترس از نگاه کرن به کسی و بیان واقعیتها!
من صحبت درمورد برنامه بازیها را بعد از یک بازی مطرح نکردم و قبل از انجام بازی دراین مورد گفتم.کسانی که می گویند که من به دنبال بهانه و توجیه مناسبی، پس از نتیجه ضعیف تیمم هستم و تقویم برگزاری بازیها را بهانه کرده ام، دروغ می گویند.
*شکلاتی برای فریب دادن ما: این هم طبیعی نیست که مالاگا روز دوشنبه بازی می کند و بعد هم 5شنبه مقابل ما قرار می گیرند ولی اینها شکلاتهایی هستند که به ما داده می شوند تا ما را فریب دهند ولی من فریب نمی خورم ، چون اگر ما 5شنبه بازی می کنیم، از آن طرف یکشنبه در سانتاندر بازی خواهیم داشت.
*پیگرینی ، مربی مالاگا: مانوئل پیگرینی گفته بود که فصل گذشته با رئال تاریخ ساز شده .او بخشی از واقعیت ها را گفته .واقعیت از نظر او شاید صعود از مرحله اول جام حذفی و رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا بوده. الان ما در جام حذفی اوضاع بهتری داریم، در اروپا هنوز هم می توانیم در خانه از سد تیمی که سال گذشته رئال مغلوبش شد عبور کنیم و توانستیم کارها را بهتر انجام دهیم.من در رقابتها یک فلسفه خاص دارم که رتبه دوم، اولین رتبه درمیان سایرین (بهترین بازنده) است. قرارداشتن در رده دوم با اختلاف 2 یا 1- امتیاز، با به ثمر رساندن 500 یا 200 گل….حضور در رتبه دوم، عملا اول شدن در میان سایرین (بهترین بازنده)است ولی اگر قهرمان نباشیم، تفاوتی نمی کند. من با این که پیگرینی فصل گذشته رقابت خیلی خوبی را داشت موافقم و امیدوارم که هواداران به خوبی از او استقبال کنند؛ چون او عملکرد خوبی با رئال داشته و در رختکن من به روی او باز است تا اگر می خواهد به رختکن آمده و با شاگردان سابقش دیدار کند.
*آخر و عاقبتی مشابه با پیگرینی: اتفاق مشابهی رخ نخواهد داد.می دانید چرا؟ چون اگر سران رئال مرا اخراج کنند، من مربی مالاگا نخواهم شد و به تیم بزرگی در انگلیس یا ایتالیا می روم و نه مالاگا. اینکه می گویند که رئال در سال گذشته امتیازات بیشتری کسب کرده بود و درصدر جدول قرار داشت، درست است ولی باید به شکست در لیون و نرسیدن به فینال جام حذفی هم اشاره کرد
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/03/02/2376018/%DA%A9%D9%86%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%AA%DB%8C%D8%B2-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88%D9%81%D8%B1%D9%82-%D9%85%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D9%87-%D8%A7%DA%AF%D8%B1
2011/3/2
کریم بازیکن محبوب منه؟نقل قول:
عمرا دی:
فقط به آدبایور ترجیحش میدم همین
----
واقعا میگی رونالدو پرس میکنه؟
توپ 4 متریشه ایشون در حال ژست گرفتن واسه دوربیناست!
مسی بهتر از رونالدویه اینو همه هم قبول دارن
بازی مسی رو دیدی که چه طوری پرس میکنی؟
جناب رونالدو کم مونده از نقطه کرنر ضربه ایستگاهی مستقیم بزنه!
----
واقعا 90 درصدشون؟ فکر کنم آمار رو چپه کردی
90 در صدشون وقتیه که در حال فرار از دیوار دفاعی حریفه و واسش توپ رو دیر میفرستن
----
بازی ای قبل شانس یار ما نبود فقط همین
این نه تقصیر بنزماست , نه آدبایور , نه رونالدو نه کاکا و نه ...
----
اگه هیگواین تو بازیهای بزرگ خراب میکنه واسه اینه که ما 8 ساله بازی یه بزرگ نکردیم
تو چمپیونز لیگ که همش حذف شدیم
جام حذفی هم که همین منوال
فقط میمونه بازی های الکلاسیکو که کلا جوش فرق داره
این بنده خدا کجا میخواسته با تجربه شه؟
----
بهتره یکم به داشته های خودمون بها بدیم
ارزش هیگواین واسه من(به خصوص اگه ستارش کنیم) از صدتا رونی , تورس و .... بیشتره
------
پ.ن: بازیکن مورد علاقه من ژابی آلونسو ست !
حالا شاید هم در این حد نباشه اما اگر بی طرفانه نگاه کنیم در بسیاری از مواقع بنزما حتی تا یک سوم خودی عقب میاد برای پرسینگ ( مثل همون بازی با لیون ) ، البته اینکه یک مهاجم هدف پویا بازی بکنه خوب هست اما ما رو متوجه یک مشکل می کنه و اون هم اینکه هافبکها پرسینگ رو به خوبی ( یا به اندازه ی کافی ) انجام نمیدن ( به طور خاص هافبکهای هجومی ) .نقل قول:
بنزما پرس میکنه بعد کریس راه میره؟!! آخه از کجا به این نتیجه رسیدی؟!
به نظرم رئال دروگبای ناراضی رو جذب کنه خوبه ، آدبایور هم که هنوز دائمی نشده و مورینیو هم علاقه ی وافری به دروگبا داره و مهمتر از همه اینکه قبلا باهم کار کردند .نقل قول:
به نظرم رئال یه مهاجم بزرگ باید بگیره (یکی مثل آگرو) و هیگواین و آدبایور هم رو نیمکت باشن..(کریم هم که هرچه سریعتر باید ردش کنیم مگه اینکه از این رو به اون بشه)...البته نه نیمکت نشینی مثل کانالس...بلکه نیمکت نشینی مثل همین وضعیتی که کریم داره..یعنی دقیقه 60-70 بیان تو زمین...
اما گفتی کانالس ؛ اگر قراره رئال ببازه و مساوی بکنه ( در لیگ ) چه بهتر که با امثال کانالس و لئون و ... این نتایج رو بدست بیاره ، مایه ی تاسفه وقتی یک طرف قضیه رو نگاه میکنیم میبینیم علاوه بر نیمکت ، بازیکنان تیم B رو متناوبا به بازی می گیرند اما در این طرف به نیمکت هیچ بهایی داده نمیشه ( کاستیا که جای خود داره ) . البته این ایراد همیشه به مورینیو وارد بوده که به ذخیره ها بی اعتماده و به ندرت ترکیب اصلی رو تغییر میده .
کانالس ستون ریسینگ کجا و این کانالس کجا ؟ اصلا کانالس کجاست ؟ :41:
پی نوشت : به نظرم برای جبران کم کاری هافبکها ، رئال به بازیکنی مثل رونی احتیاج داره که هم در هافبک و هم در مهاجم میتونه کمک بکنه و به نوعی شاید بهترین مکمل برای رونالدو هم محسوب بشه .
خیلی بعید میدونم!نقل قول:
کریم بازیکن محبوب منه؟
عمرا دی:
فقط به آدبایور ترجیحش میدم همین
----
واقعا میگی رونالدو پرس میکنه؟
توپ 4 متریشه ایشون در حال ژست گرفتن واسه دوربیناست!
مسی بهتر از رونالدویه اینو همه هم قبول دارن
بازی مسی رو دیدی که چه طوری پرس میکنی؟
جناب رونالدو کم مونده از نقطه کرنر ضربه ایستگاهی مستقیم بزنه!
----
واقعا 90 درصدشون؟ فکر کنم آمار رو چپه کردی
90 در صدشون وقتیه که در حال فرار از دیوار دفاعی حریفه و واسش توپ رو دیر میفرستن
----
بازی ای قبل شانس یار ما نبود فقط همین
این نه تقصیر بنزماست , نه آدبایور , نه رونالدو نه کاکا و نه ...
----
اگه هیگواین تو بازیهای بزرگ خراب میکنه واسه اینه که ما 8 ساله بازی یه بزرگ نکردیم
تو چمپیونز لیگ که همش حذف شدیم
جام حذفی هم که همین منوال
فقط میمونه بازی های الکلاسیکو که کلا جوش فرق داره
این بنده خدا کجا میخواسته با تجربه شه؟
----
بهتره یکم به داشته های خودمون بها بدیم
ارزش هیگواین واسه من(به خصوص اگه ستارش کنیم) از صدتا رونی , تورس و .... بیشتره
------
پ.ن: بازیکن مورد علاقه من ژابی آلونسو ست !
علاقه زیادی داری بهش!
+
تو الان دچار جو مسی و رسانه ها شدی!
مسی شد بازیکن؟!
دوندگی و جاه طلبی رونالدو میرزه به مسی
در مورد ضربه ایستگاهی هم خوبه که داشت اون توپه گل میشد و خورد تو تیرک که اگه اینطوری نمیشد، شاید الان اینطوری نمیگفتی!
(میگم احتمالا طرفدار روبینیو نیستی؟! اخه رونالدو باعث شد اون از رئال بره و احتمالش هست که به همین دلیل، از کریس خوشت نیاد!!)
+
در حال فرار؟!
فرار های 4-5 متری؟!: دی
راستی بازی با دپور..تفاوت زدن تک به تک ها رو دیدی؟!
کریس در حالیکه تعادل نداشت، با بیرون پا گل زد اما کریم از دو قدمی، زد تو دست دروازه بان!!
+
من خودم بعد بازی گفتم که اگه تا صبح ادامه پیدا میکرد، ما گل نمیزدیم چون قرار نبود..
اما بدون شک اون حرکت خیره کننده کریم رو باید از این جمله جدا دونست(هنوز باورم نمیشه! توپ رو زد تو پای خودش!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی نمیدونستم بخندم یا گریه کنم!)
+
از اون حرفا بود!
ببخشید بازی بزرگ یعنی چی؟!
نکنه منظورت فقط فینالهاست؟!
خب رئال این همه ساله داره تویه این مرحبه حذف میشه..به نظرت الان این یه بازی مهم برامون نیست؟!
حضور تو رئال خودش تجربس هر روزش..درباره مالاگا که حرف نمیزنی!
من خودم از هیگواین خیلی خوشم میاد اما قرار نیست الکی نظر بدم دربارش...
+
همین دیگه..
گیر دادی به این موضوع و همش هم برمیگرده سر جوی که هست که "رئال بازیکن خراب میکنه"
در صورتیکه کسی توجه نمیکنه به همین زلاتان مثلا...
منم دوست دارم موراتا الان فیکس تیم باشه اما pes یا fifa که نیست!
+
انتخاب خوبیه!
میدونی دوندگی کریم چطوریه!؟نقل قول:
حالا شاید هم در این حد نباشه اما اگر بی طرفانه نگاه کنیم در بسیاری از مواقع بنزما حتی تا یک سوم خودی عقب میاد برای پرسینگ ( مثل همون بازی با لیون ) ، البته اینکه یک مهاجم هدف پویا بازی بکنه خوب هست اما ما رو متوجه یک مشکل می کنه و اون هم اینکه هافبکها پرسینگ رو به خوبی ( یا به اندازه ی کافی ) انجام نمیدن ( به طور خاص هافبکهای هجومی ) .
یه چی مثل دوندگی سیاوش اکبرپور 2-3 سال پیش تو استقلالِ قلعه نوعی!
یعنی وظیفش این بود که همینطور دنبال توپ و بازیکنا حریف بره و خسته کنه اونا رو!
هیچ هدف خاصی نداشت تویه این دوندگیهاش مثل الان کریم...
میگی خوبه میاد خط هافبک؟؟ دقت کردی تا حالا چند صد تا صحنه رخ داده که تیم بدون مهاجم بوده چون جناب کریم زیاد اومده عقب؟!
کریم توجه نداره که مهاجم نوکه تیمه نه مهاجم دوم تیم..
رئال به اندازه کافی بازیساز داره و نیاز نیست کریم بیاد دنبال توپ..باید اون جلو باشه و آماده گلزنی..(یاد رود بخیر)
من خودمم به این دروگبا علاقه دارم اما سنش بالاس..نقل قول:
به نظرم رئال دروگبای ناراضی رو جذب کنه خوبه ، آدبایور هم که هنوز دائمی نشده و مورینیو هم علاقه ی وافری به دروگبا داره و مهمتر از همه اینکه قبلا باهم کار کردند .
به نظرم مهاجمای جوون تر خیلی بهتر هستن...یکی مثل اگرو خیلی میتونه خوب باشه...
منم معتقدم که حالا که لالیگا پر شد، دیگه باید به امثال همین کانالس و لئون و کاکا و کریم بازم بازی داده بشه..نقل قول:
اما گفتی کانالس ؛ اگر قراره رئال ببازه و مساوی بکنه ( در لیگ ) چه بهتر که با امثال کانالس و لئون و ... این نتایج رو بدست بیاره ، مایه ی تاسفه وقتی یک طرف قضیه رو نگاه میکنیم میبینیم علاوه بر نیمکت ، بازیکنان تیم B رو متناوبا به بازی می گیرند اما در این طرف به نیمکت هیچ بهایی داده نمیشه ( کاستیا که جای خود داره ) . البته این ایراد همیشه به مورینیو وارد بوده که به ذخیره ها بی اعتماده و به ندرت ترکیب اصلی رو تغییر میده .
کانالس ستون ریسینگ کجا و این کانالس کجا ؟ اصلا کانالس کجاست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینها تویه این نیم فصل خودشون رو نشون میدن که آیا تحمل جو سنگین رئال رو دارن یا نه؟
البته یه نکته هم هست و اونم اینکه خوزه تازه داره ترکیب و شیوه بازیش رو تو تیم پیاده میکنه...برای همین خیلی وقت استفاده و بازی دادن به بازیکنای کم تجربه نیست...یادمه که درباره کانالس و لئون یه اینطوری چیزی گفته بود که رئال وقت این رو نداره که بخواد وقت بده به اونا تا یواش یواش خودشون رو وفق بدن با تیم..
من که کم کاری نمیبینم!نقل قول:
پی نوشت : به نظرم برای جبران کم کاری هافبکها ، رئال به بازیکنی مثل رونی احتیاج داره که هم در هافبک و هم در مهاجم میتونه کمک بکنه و به نوعی شاید بهترین مکمل برای رونالدو هم محسوب بشه .
بقول کرایوف، بازیکنا رئال همینطور هی میدوئن و پرس میکنن...
اما امثال رونی و آگرو میتونن خیلی کمک کنن...بازیکنایی که با برنامه میدوئن...
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:
هيگواين مهاجم رئال مادريد امروز صبح دور جديدي از كارهاي ركاوري را انجام داده است .هيگواين آرژانتيني بعد از عمل جراحي امروز اولين تمريناتش با توپ را آغاز كرد .پس از تشخصيص روي هيگواين مشخص شد وي از هفته هاي بعد تمريناتش را شروع ميكند و به تدريج به تيم ملحق ميشود.
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330045113260/noticia/Noticia/Higuain_on_the_pitch.htm
دودك : " مورينيو به ما اعتماد به نفس زيادي ميدهد"
دودك در خصوص بازي با مالاگا با bwin به مصاحبه پرداخت
"دفاع ما بسيار محكم است .مجموعه تلاش ميكند تا در دفاع سخت كار كنيم و و مهاجمان نيز گلهاي مهمي براي تيم به ثمر ميرسانند تا پيروز مسابقه شويم .و بسيار زيبا و جالب ميشود كه گل دريافت نكنيم و خوشحاليم بازيكناني همچون رونالدو - اوزيل - آدبايور - بنزما و اوزيل در تيم حضور دارند"
"مورينيو به ما اعتماد به نفس زيادي ميدهد و نشان ميدهد كه چرا ما در خانه بسيار قدرتمند هستيم .هوادارنمان در برنابئو هيجان زيادي به تيم ميدهند و كمك زيادي ميكنند و ما اين فصل از سال گذشته حمايت بيشتري شده ايم و اين حمايت باعث تشويق ما ميشود تا به سمت جلو حركت كنيم "
"مالاگا تيم خوبي است ولي ما در خانه به فكر پيروزي هستيم و براي گرفتن 3 امتياز سخت تلاش ميكنيم .آنها با سرمربي جديدي همچون پلگريني بهره مند هستند .ما به آنها احترام ميگذاريم و براي قهرماني بايد همه بازيهايمان را پيروز شويم"
"ما بايد بازيهاي زيادي را انجام دهيم و بعضي بازيها هم مقابل يك دروازه بان و 10 مدافع قرار ميگيريم و ما شانس هاي گلزني زيادي به وجود مياوريم "
"ژاوي آلونسو و ژاوي (بارسا)بازيكنان موفق و باهوش تيمهايشان هستند . اين دو بازيكن در تيمهايشان نقشهايي كليدي دارند و با توپ كارهاي خارج العاده اي انجام ميدهند .آنها با هيجان خاصي فوتبال بازي ميكنند و براي جوان تر ها نقش مهم و نمونه هستند "
"والنسيا هميشه يك تيم قدرتمند به حساب ميايد .آنها شانس خوبي دارن تا بارسلونا را شوكه كنند"
فکر کنم شما دچار جو شدید شدی!نقل قول:
کریس هم شد بازیکن؟ همون سالی هم که بهترین بازیکن شد از مسی بدتر بود ولی بخاطر جام های بیشتر بهترین شد ولی مسی الان 2سال که بهترینه امسال هم باز بهترین میشه و دو سال هم دوم و سوم شد یعنی تا حالا 4 باز جزو 3 نفر بوده و با همین روند اگر پیش بره 2011-2012 هم بهترین میشه !
در ضمن الان جایگاه مسی فراتر از بهترین بازیکن هست و با بهترین های تاریخ مقایسه میشه و اگر به همین صورت پیش بره بهترین بازیکن تاریخ نامیده میشه .
ولی رونالدو حتی از بازیکنهای قبلی که صاحب توپ طلا شدن ضعیفتره مثل رونالدینیو - رونالدو - زیدان و ...
در اخر بگم همه دنیا هم میدونند مسی فراتر از رونالدو هست ولی بعضی ها هنوز از روی سهو و عمد نمیخوان این موضوع قبول کنند و فکر میکنند رسانه های دنیا هم مثل بقیه رسانه ها میمونند !:ی
good luck
خیر احمد جان ، گفتم خوبه داینامیک بازی میکنه اما اینکه تا حدود زیادی به عقب میاد برای توپگیری باعث میشه همون مشکلی پیش بیاد که بخش دوم جملت گفتی و اینه که خوب نیست .نقل قول:
میگی خوبه میاد خط هافبک؟؟ دقت کردی تا حالا چند صد تا صحنه رخ داده که تیم بدون مهاجم بوده چون جناب کریم زیاد اومده عقب؟!
اگر رئال بخواد کماکان با تک مهاجم بازی بکنه آگوئرو مشخصه های مهاجم تارگت رو نداره ، نه فیزیکش و نه قدش . اما برای بازی با دو یا 3 مهاجم خوبه ( مثل همین اتلتیکو که با فورلان مکمل همدیگه هستند ، یا مثال ملموس تر ایران سالهای نه چندان دور و زوج طلایی دایی - عزیزی )نقل قول:
یکی مثل اگرو خیلی میتونه خوب باشه...
اگر طرز فکر مورینیو این باشه که جای تامل داره ، پس برای چی این بازیکنها خریده شدند ؟ حداقل در نیم فصل کانالس رو به صورت قرضی در اختیار تیم دیگه ای می گذاشتند تا پیشرفت بکنه نه اینکه روی نیمکت ( روی نیمکت که چه عرض کنم ، بیرون از 18 نفر ) بمونه .نقل قول:
درباره کانالس و لئون یه اینطوری چیزی گفته بود که رئال وقت این رو نداره که بخواد وقت بده به اونا تا یواش یواش خودشون رو وفق بدن با تیم..
+
حداقل در زمانهایی که نتیجه قطعی میشه که میشه دقایقی به اینها فرصت بازی داد ؟ نمونه ی بارزش بارسا .
همونطورکه گفتم این مسئله احتمالا به همون عدم اعتماد مورینیو به نفرات ذخیره برمی گرده که تازگی هم نداره .
آخه اینطوری گفته بودی:نقل قول:
خیر احمد جان ، گفتم خوبه داینامیک بازی میکنه اما اینکه تا حدود زیادی به عقب میاد برای توپگیری باعث میشه همون مشکلی پیش بیاد که بخش دوم جملت گفتی و اینه که خوب نیست .
اما مثکه من بد برداشت کردم..شرمنده...:11:نقل قول:
البته اینکه یک مهاجم هدف پویا بازی بکنه خوب هست
آخه مسئله آگرو اینه که وقتی هیگواین برگرده، اگرو میتونه در کنار هیگواین تو ترکیب باشه..نقل قول:
اگر رئال بخواد کماکان با تک مهاجم بازی بکنه آگوئرو مشخصه های مهاجم تارگت رو نداره ، نه فیزیکش و نه قدش . اما برای بازی با دو یا 3 مهاجم خوبه ( مثل همین اتلتیکو که با فورلان مکمل همدیگه هستند ، یا مثال ملموس تر ایران سالهای نه چندان دور و زوج طلایی دایی - عزیزی )
یعنی یه بازیکن دو پستس....یعنی اگه بخوایم بگیم کاکا نمیتونه اون کاکا مورد نیاز بشه(شخصا امیدوارم بشه)، آگرو میتونه یه بازیکن مکمل عالی برای ترکیب تیم(اوزیل-دی ماریا-کریس-هیگواین) باشه...ضمن اینکه بازیکن جوونیم هست..
اما در کل، به شخصه خیلی وقته دوست دارم همون رونی که گفتی، بیاد رئال و مهاجم نوک رئال بشه...
همه موارد غیر لئون رو خود خوزه تایید کرده بود..نقل قول:
اگر طرز فکر مورینیو این باشه که جای تامل داره ، پس برای چی این بازیکنها خریده شدند ؟ حداقل در نیم فصل کانالس رو به صورت قرضی در اختیار تیم دیگه ای می گذاشتند تا پیشرفت بکنه نه اینکه روی نیمکت ( روی نیمکت که چه عرض کنم ، بیرون از 18 نفر ) بمونه .
اما خب قبول کن جو سنگین رئال رو خیلی از بازیکنها نمیتونن تحمل کنن..
همین الان داریم میگیم مثلا رونی بیاد...با اون همه بزرگی، ممکنه رونی هم نتونه تویه این جو دووم بیاره دیگه چه برسه به بازیکن جوونی مثل کانالس!
اینکه به بازیکنهای جوون بازی داده بشه، کاملا باهاش موافقم...نقل قول:
حداقل در زمانهایی که نتیجه قطعی میشه که میشه دقایقی به اینها فرصت بازی داد ؟ نمونه ی بارزش بارسا .
همونطورکه گفتم این مسئله احتمالا به همون عدم اعتماد مورینیو به نفرات ذخیره برمی گرده که تازگی هم نداره .
اما این مقایسه رو ازت انتظار نداشتم اصلا!
پسر بارسا سالهاس شیوه بازیش مشخصه و بازیکنای جوونش، تویه تیم های پایه هرچی رو یاد میگیرن، دقیقا همون رو توی تیم اصلی باید پیاده کنن...برای همینه که راحت کنار میان...
یکی از اولین مصاحبه های خوزه بود که دقیقا اون به این موضوع اشاره کرد...اینکه بارسا سالهاست شیوه بازیش رو میدونه اما رئال هر سال به یک شیوه داره بازی میکنه(که دلیلش، تغییر مربیان بوده)...در واقع باید گفت رئال شیوه ای نداره!
اما ایشالله خوزه که بمونه، همونطور که خودش گفته، به رئال یه شیوه بازی میده تا اینطوری بازیکنای تیمای دوم و جوانان باشگاه، وقتی به تیم اصلی میرسن، با یه تفکر جدید آشنا نشن...
بارسلونا 1 0 والنسیا
با گل بهترین بازیکن دنیا (مسی ) یک گام به قهرمانی نزدیکتر شدیم :40:
ولی قدر موقعیت ها را نمیدونستیم مسی هم جدیدا چقدر موقعیت خراب میکنه :31:
امیدوارم بازی بعدی پویول هم برسه تا با قدرتر به جلو پیش بریم .
Valencia 0 vs 1 Barcelona
Estadio de Mestalla
Lionel Messi 77
Assist: Adriano
LINEUPS
FC Barcelona: Pinto, Alves, Piqué, Busquets, Abidal, Mascherano, Xavi, Adriano, Iniesta, Messi and Villa
SUBSTITUTES
FC Barcelona: Miño, Milito, Keita, Afellay, Pedro, Maxwell and Bojan
SUBSTITUTIONS
FC Barcelona: Pedro on for Mascherano 63, Maxwell on for Adriano 82, Keita on for Iniesta 87
کد:http://www.totalbarca.com/2011/matches/the-result-valencia-cf-0-1-fc-barcelona/
March 03, 2011کد:http://www.goal.com/en/match/48523/valencia-vs-barcelona/report
ايگواين به تمرينات رئال بازميگردد
سايت گل ـ گونسالو ايگواين مهاجم آرژانتيني رئال مادريد آماده انجام اولين تمرين خود پس از مصدوميت و عمل جراحياي است كه در ژانويه گذشته روي کمرش انجام داد. اين مهاجم آرژانتيني كه در لاليگا و در اوج حساسيت لاليگا مصدوم شد در ابتداي سال جاري ميلادي زير تيغ جراحي است. با اين حال بعد از جراحي در آمريكا او آرام آرام ميتواند خود را به شرايط فوتبال نزديك كند.
گرچه پيش از اين گفته ميشد وي تا 4ماه حق پا به توپ شدن ندارد. امروز سايت رئال مادريد اعلام كرد گونسالو ايگواين از امروزصبح وارد مرحله تازه دوره درمانش شده است. به نوشته سايت رئال ايگوآين امروز براي اولينبار بعد از جراحي به زمين تمرين ميآيد و كار با توپ را آغاز خواهد كرد. او بعد از انجام تستهاي لازم در طول هفتههاي آينده به جمع بازيكنان باز خواهد گشت. اين يك خبر خوب براي ژوزه مورينيوست كه با وجود خريد بازيكني مثل آدبايور و با وجود درخششهاي گاه و بيگاه بنزما به بازيكني مثل ايگواين احتياج اساسي دارد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/03/03/2376565/%D8%A7%D9%8A%DA%AF%D9%88%D8%A7%D9%8A%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%85%D8%B1%D9%8A%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%85%D9%8A%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%AF
اين قد مسي براي بارسا كار كرده كه اگه يه فصلم كامل فقط موقعيت خراب كنه باز بايد پرستيدشنقل قول:
فتح مستاياي خوفناك رو به بارساييها تبريك ميگم
خب اين هم از والنسياي شكست ناپذير
ولي انصافا يكي از فيزيكي ترين بازيهاي بارسا در چند سال اخير بود
چقدر پرس ميكردن و فشار مياوردن
خيلي راحت و آشكارا پيراهن ميكشيدن و خطا ميكردن كلا بازي رو سخت كرده بودن به ويژه 20 دقيقه اول نيمه دوم رو
اما بارسا
به نظر من فرستادن بوسكتس به دفاع مياني هوشمندانه بود به اين شرط كه كسي به غير از ماسكرانو وظيفه بوسكتس رو در هافپك دفاعي انجام ميداد
من به شخصه از اين حركت گوارديولا و بازي خوب بوسكتس غافلگير شدم اما متاسفانه قسمت ديگه اي از اين پازل فكري كه ماسكرانو باشه خوب نبود
شايد بهتر بود آبيدال تازه متولد شده رو به هافپك دفاعي ميبرد و ماكسول رو در دفاع چپ بازي ميداد
اما اگه آقا سينا نگه بازيكنه محبوبته
فكر ميكنم آدريانو در سمت چپ هم بهتر از ماكسول باشه
و فكر ميكنم كلاس كارش در سمت چپ بالاتر از بازي كردن در سمت راست باشه
هر چند اوايل كمي عجول بود و كمي بيدقت ضربه آخر رو ميزد ولي به نظر من جزو چهار بازيكن برتر ميدون بود
خوبي كار آدريانو اينه كه پشت به خط اوت و رو به ميدون صاحب توپ ميشه و به همين خاطر زاويه ديد زيادي داره به راحتي ميتونه از بين بازيكناي كناري بهترين رو براي دادن پاس انتخاب كنه
امتياز اين كار اينه كه گزينه ها و شكلهاي حمله بيشتر ميشن به اضافه اينكه به شكل بازي بارسا هم متعهد تره
ولي در نظر بگيرين آدريانو هم مثل ساير بازيكناي كناري اكثر اوقات يا توپ رو بگيره و فرار كنه يا اينكه توپ رو براش بندازن توي فضاي خالي و باز هم فرار كنه اينجوري روشهاي حمله كردن به شدت محدود ميشن
در واقع براي شكل بازي بارسا بهتره كه بازيكناي كناري بازيساز باشن
خداييش تغيير رو در شكل بازي مسي در كارهاي دفاعي متوجه شدين
مسي بيش از گذشته بازيكن صاحب توپ رو پرس ميكنه
قبلا سعي ميكرد بين بازيكني كه صاحب توپه و بازيكني كه قراره بهش پاس بدن حركت كنه و احيانا توپ دزدي كنه
اما دو بازيه كه به شدت و به سرعت بازيكن صاحب توپ رو پرس ميكنه
ديشب خيلي دويد و واقعا دفاع والنسيا رو خسته كرد
فرقي كه پرس كردن مسي با پرس كردن ساير بازيكنا داره اينه كه مسي هوش و سرعت بالايي داره كه درصد موفقيت و توپ گيريش رو بالا ميبره
اما هنوز به طور كامل به اين شكل از بازي عادت نكرده
درواقع فكر ميكنم يكي از دلايل گل نكردن موقعيتهاش در چند بازي اخير اينه كه مسي خسته تر از گذشته در موقعيت گل قرار ميگيره حتي توپي كه گلش كرد رو هم خوب نزد
در كل مسي شجاعتري رو نسبت به اوايل فصل ميبينيم
مسي از اينكه بين بازيكناي خشنترين تيم لاليگا صاحب توپ بشه و حركت كنه ترسي نداشت
يكي دو صحنه بود كه بازيكناي والنسيا پنج شش نفري ميريختن سرش ولي از پسش برنميومدن
در واقع بازيكناي فوق العاده سمج والنسيا در برابر سماجت مسي كم اورده بودن
من در بازي با والنسيا يه مسي جديد ديدم و مطمئنم با هوش و انگيزه اي كه درونش ميبينم به اين شكل از بازي هم عادت ميكنه
و بهترين روش رو براي تقسيم انرژي به شكلي جديد رو انتخاب ميكنه
احساس ميكنم بارسا از نظر بدني داره دوباره رو مياد
ديشب بارسا نشون داد يه تيم يه بعدي و صرفا تيكي تاكا كار نيست
نشون داد اگه پاش بيفته جنگيدن و پرس كردن رو هم به خوبي بلده
ديدن گوارديولا در حالي كه درد ميكشيد ناراحت كننده بود اما خوشحالي بعد از بازيش بيش از گذشته لذت بخش
دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط HardWare Professor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده كه دوباره نا اميد شدي
داستان حضرت ابراهيم رو شنيدي
يه جورايي جهنم تبديل به گلستان شد
ميدوني كه خدا زيباست و زيبايي رو دوست داره
من فكر ميكنم حتي فرشته ها هم طرفدار بارسلونا هستن
چون زيباست
اسکوربورد لالیگا: تساوی اوساسونا، برد ویارئال
سایت گل -
ختافه 1 – اتلتیکو مادرید 1
گلها: مورال (3) برای ختافه، الیاس (81) برای اتلتیکو
اوساسونا صفر – دپورتیوو لاکرونیا صفر
رئال سوسیهداد 1 – لوانته 1
گلها: سوروتوسا (53) برای سوسیهداد، و اورنو (77) برای لوانته
ویارئال 1 – ارکولس صفر
گل: روسی (21)
ساراگوسا 2 – اتلتیک بیلبائو 1
گلها: یاروشیک (48) و اوچه (55) برای ساراگوسا، یورنته (18) برای بیلبائو
2011/3/3کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/03/03/2376606/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C%DA%AF%D8%A7-%D8%AA%D8%B3%D8%A7%D9%88%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D8%B3%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84
والنسیا 0- بارسلونا 1؛برد باارزش بارسا در مستایا/ مهمترین گل فصل مسی
سرمربی بارسا با درد کمر شدید این باری را تماشا کرد و در نهایت با خوشحالی ورزشگاه را ترک کرد.
سایت گل - بارسلونا كه همچنان به یكه تازي خود در ليگ اسپانيا ادامه دهد، بامداد پنجشنبه نيز در ورزشگاه 'مستايا'، تیم سخت کوش والنسيا را ناكام كرد تا بيست و سومين پيروزي خود را جشن بگيرد.
در اين ديدار كه از هفته بيست و ششم برگزار شد، بارسلونا درحالیکه گواردیولا را روی نیمکت داشت موفق شد ميزبان خود را با يك گل تسليم كند كه 'ليونل مسي' مهاجم تكنيكي و آرژانتيني توانست تور دروازه والنسيا را بلرزه در آورد. سرمربی بارسا با درد کمرشدید این بازی را تماشا کرد و در نهایت با خوشحالی ورزشگاه را ترک کرد.
تک گل بارسا روی تیزهوشی آرژانتینی موقعيت طلب این تیم به دست آمد. مسی در دقيقه 77 روی پاس آدریانو تك گل حساس بارسلونا را ثبت كرد تا تيمش سه امتياز ديگر را بر اندوخته هايش بيافزايد.این در حالی بود که والنسیا در بسیاری از دقایق بازی بهتری از حریف ارائه کرد.مسی با این گل 27 گله شد و از رونالدو بازهم بیشتر فاصله گرفت.
بارسلونا با اين برد نويدبخش 71 امتيازي شد تا كماكان بي رقيب به پيش برود. رئال مادريد كه پنجشنبه شب ميزبان مالاگا است، در حال حاضر با 61 امتياز از 25 بازي در مكان دوم جدول ايستاده است.
2011/3/3کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/03/03/2376772/%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%86%D8%B3%DB%8C%D8%A7-0-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A71%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%85%D9%87%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%AF%D9%84-%D9%81%D8%B5%D9%84
والنسیا موقعیت های خوبی داشت حیف از دست رفت........
+
منتظر بازی امشب + بازی سه شنبه هستیم.....
:blink:نقل قول:
حتي فرشته ها هم طرفدار بارسلونا هستن.چون زيباست
دانی آلوس: بارسا بهتر از والنسیا بود
مدافع باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش در دیدار 4شنبه شب مستایا، تیم برتر میدان بوده
سایت گل- دانی آلوس، مدافع باشگاه بارسلونا معتقد است که آبی اناری ها شایسته کسب هر سه امتیاز دیدار 4شنبه شب ورزشگاه مستایا بودند.
این ستاره برزیلی در ادامه صحبتهایش از سطح زمین مسابقه هم گلایه داشت و معتقد بود که این زمین کار را برای ارائه یک فوتبال روان با مشکل مواجه می کند.
دانی آلوس در پایان این دیدار به گل دات کام اسپانیا گفت: «بازیکنان والنسیا به شدت باانگیزه بودند و این را با دوندگی های مکررشان نشان می دادند ولی ما هم فرصتهای زیادی را خلق کردیم. در میان فرصتهای خلق شده در جریان بازی، بخت های گلزنی ما بهتر بود و تیم برتر میدان سه امتیاز را مال خود کرد.»
آلوس ادامه داد: «ما در انتظار دیدار سختی بودیم، چون از شرایط سخت بازی در اینجا مطلع بودیم. زمین مسابقه ایده آل نبود و باعث می شد تا توپ آرام حرکت کند که بر روی سبک بازی ما تاثیر می گذاشت.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/03/03/2377117/%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%88%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%86%D8%B3%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D9%88%D8%AF
2011/3/3
مربی والنسیا: به بهترین تیم دنیا باختیم
اونای امری از فرصتهای از دست رفته مقابل بارسا می گوید
سایت گل- اونای امری، مربی جوان والنسیا از اینکه تیمش با نتیجه 0-1 مغلوب بارسلونا شد ابراز تاسف کرد و اعلام کرد که تیمش مغلوب بهترین تیم دنیا شده است.
این شکست در ورزشگاه خانگی والنسیا رقم خورد تا این تیم تنها با یک امتیاز برتری نسبت به ویارئال در رده سوم جدول رقابتهای لالیگا قرار بگیرد.
در پایان این مسابقه اونای امری به ال موندو گفت: «وقتی می بازی خوشحال نیستی ولی ما مقابل بهترین تیم دنیا رقابت می کردیم. در نیمه دوم تیم ما پیشرفت کرد و دو یا سه فرصت خوب گلزنی داشتیم ولی بعد مسی ظاهر شد و گلزنی کرد.»
مربی والنسیا ادامه داد: «ما در آستانه گلزنی بودیم ولی درنهایت آنها به پیروزی رسیدند.آنچه در پایان باقی می ماند، نتیجه بازی است و ما با این باخت درد می کشیم.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/03/03/2377065/%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%86%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%AE%D8%AA%DB%8C%D9%85
2011/3/3
ویا: از هواداران والنسیا واقعا متشکرم
داوید ویا در صحبتهایی از هواداران والنسیا به خاطر محبتشان تشکر کرد
سایت گل- داوید ویا، مهاجم باشگاه بارسلونا در صحبتهایی از هواداران حاضر درمستایا به خاطر استقبال گرمی که از او به عمل آوردند تشکر کرد.
ستاره اسپانیایی تابستان گذشته از والنسیا به بارسلونا پیوست و پیش از این 5 سال فوق العاده را با والنسیا سپری کرد و در رختکن این تیم بود که خودش را به عنوان یکی از برترین مهاجمان اروپا معرفی کرد.
ویا در پایان دیدار 4شنبه شب بارسا مقابل والنسیا که با برتری 0-1 آبی اناری ها همراه بود به ال موندو گفت: «این پیروزی مهمی است، چون مستایا ورزشگاه سخت و پیچیده ای برای بازی کردن است. بسیار خوشحالم، چون هواداران حاضر در اینجا به من خیلی محبت کردند و من فقط می توانم از آنها تشکر کنم.»
این ستاره 29 ساله درمورد کورس قهرمانی در رقابتهای لالیگا گفت: «بازیهای زیادی باقی مانده و ما باید تحت هر شرایطی در دیدارهای آتی به پیروزی برسیم. هر چه بیشتر پیش می رویم بهتر می شویم و این برتری را داریم که سرنوشتمان به دست خودمان است.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/03/03/2377070/%D9%88%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%86%D8%B3%DB%8C%D8%A7-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%D8%A7-%D9%85%D8%AA%D8%B4%DA%A9%D8%B1%D9%85
2011/3/3
کل فصل(l(laliga/copa del ray/cl:برترین گلزنان
بارسا
مسی 43 گل
ویا 21 گل
پدرو 20 گل
اینییستا 7 گل
مثلث حمله بارسا به تنهایی 84 گل تا الان در مسابقات مختلف زدن
رئال
رونالدو 34 گل
استاد بنزما 13 گل
هیگواین 10 گل
اوزیل 9 گل
این آمار فقط و فقط یک چیز رو نشون میده:ما داریم چوب نداشتن مهاجم تخصصی رو میخوریم.....:13:
صحبتهاي مورينيو در خصوص شرايط تيم و بازي با مالاگا
مورينيو امروز در كنفرانس مطبوعاتي باشگاه حاضر شد و درباره بازي پنج شنبه با مالاگا با خبرنگاران به مصاحبه پرداخت
"ما ميخواهيم مالاگا را شكست دهيم .مالاگا تيم خوبي است .آنها بازيكنان باتجربه و سرمربي خوبي در ختيار دارند و اطمينان دارم شاگردان پلگريني امسال سقوط نخواهند كرد .بردهاي خانگي به ما اين ضمانت را به ما نميدهد تا در بازي پنج شنبه را هم پيروز ميشويم"
"كاكا 6 ماه بازي نكرده بود و واقا زمان زياد است چون و نزديك به 1 سال و نيم است كه در فرم خوبي به سر نميبرد .او ثابت كرده است كه بازيكن خلاق و سرعتي ميباشد و انتظار نداشتم كه به محض ورودش (بهبودي مصدوميت)توپ طلا را بدست بياورد .كاكا بايد اين فرايند طبيعي را پشت سر بگذارد و ما نيز بايد از او حمايت كنيم "
"كاكا يك بازيكن بزرگ و فوق العاده اي است .ما بايد صبور باشيم و به او اجازه دهيم تا بدون فشار به كارش ادامه دهد و من نيز نميتوانم هيچ فشاري را به او وارد كنم "
"كريستيانو رونالدو بهترين ضربه ايستگاهي زن است و براي تيم سخت تلاش ميكند تا گلهاي بيشتري به ثمر برساند . اما در بعضي مواقع شانس اوزيل براي موفقيت بيشتر است "
"ما بايد فردا پيروز شويم .ما مقابل لاكرونيا با مهاجمان زيادي بازي كرده ايم و در 15 دقيقه نيز با سه مدافع .پلگريني فصل قبل با رئال مادريد عملكرد خوبي در لاليگا داشت و من انتظار دارم هوادارن فرداشب از وي استقابل خوبي كنند .درهاي رختكن ما به سوي او باز است"
"درباره برنامه ريزي با لاكرونيا پيش از بازي حرف زده ام نه بعد آن .و نميخواهم نتايجه تساوي را بهانه كنم .ما برنامه هفته 28 را دريافت كرديم و تجزيه و تحليل آن كار راحتي است .والنسيا در ليگ قهرمانان چهارشنبه بازي دارد و در ليگ هم شنبه .بارسلونا در سه شنبه و يكشنبه بازي ميكند بهتر بود كه اسم والنسيا را نمي آوردم اما بايد مثال مي زدم تا به مردمي كه نمي خواهند بفهمند توضيخ دهم"
"من از اين كه نام والنسيا را برده ام عذرخواهي ميكنم .من نميخواهم درباره تيمهاي ديگر صحبت كنم .اين كه مالاگا دوشنبه بازي كرده و بايد روز پنجشنبه مجددا برابر ما قرار گيرد هم غير طبيعي است .اين مثل شكلات دادن به افراد براي ساكت كردن آنهاست"
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330045104591/noticia/Noticia/Mourinho:__We_must_be_patient_with_Kaka_and_allow_him_to_work_with_no_pressure_.htm
رئال مادريد تنها تيمي در اروپا ميباشد كه تا به اينجاي فصل همه بازيهاي خانگي خود را با پيروزي پشت سرگذاشته است
بنا به گزارش IFFHS از 7 ليگ معتبر اروپا (ايتاليا - انگليس - اسپانيا - آلمان - فرانسه - پرتغال - هلند )رئال مادريد تنها تيمي است كه تا به اينجاي فصل همه بازيهاي خانگي خود را پيروز شده است .سفيدها علاوه بر 19 پيروزي رسمي در برنابئو توانستند بيشترين گل در خانه (3.31 در هر مسابقه ) و كمترين گل خورده (0.42 در هر مسابقه ) را نيز بدست بياورند.
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330044829021/noticia/Noticia/Best_home_record_in_Europe.htm
آخرین پیشنهاد رئال مادرید برای تمدید قرارداد په په
رئال مادرید آخرین پیشنهاد را برای تمدید قرارداد په په آماده کرد
رئال مادرید به په په مدافع میانی خود هشدار داد. مسئولان باشگاه به او گفتن اگر او این پیشنهاد را قبول نکند در تابستان باشگاه او را خواهد فروخت.
په په چند بار با مسئولان باشگاه به مذاکره پرداخته است اما مسئولان باشگاه حاظر نیستند مبلغ درخواستی او را به او بدهند. په په درخواست کرده است که دستمزدش از 1.8 میلیون یورو به 3.8 میلیون یورو در سال افزایش یابد.
باشگاه اکنون به په په پیشنهاد دستمزد 3.5 میلیون در سال را داده است و میگوید این آخرین پیشنهادی است که باشگاه به این ستاره سابق پورتو میدهد.
در حال حاظر این بازیکن 28 سال تا تابستان 2012 با رئال مادرید قرارداد دارد و چند تیم انگلیسی و ایتالیایی وضعیت او را در سانتیاگو برنابئو زیر نظر دارند.
اخیرا رئال مادرید تیاگو سیلوا مدافع میانی میلان و بازیکن جوان ولسبورگ سیمون کجیر را زیر نظر دارد تا اگر در آخر فصل په په باشگاه را ترک کرد یکی از آنها را جایگزین او کند.
کد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/03/03/2377133/real-madrid-make-defender-pepe-final-contract-offer-report
حالا بايد حال ارسنال گرفته بشه
پاسخ مودبانه پیگرینی به مورینیو: نه تنها مشكلي با مربيگري در مالاگا ندارم، بلكه به آن افتخار مي كنم
شايد شما بخواهيد كه اين بازي را داغ كنيد اما اين بازي هم با ديگر بازيها براي من فرق ندارد و يك بازي مثل ديگر بازيهاست. نه به دنبال انتقام هستم، نه حس انتقامجويي دارم و نه مشكلي با رئال مادريد دارم
سایت گل - مانوئل پیگريني سعي كرد كه به حرفهاي مورينيو مودبانه جواب دهد . پیگريني ، مربي مالاگا به پاسخ دادن به اظهار نظر جنجالي خوزه مورينيو كه گفته بود در صورت اخراج از رئال مادريد ، مربي مالاگا نمي شود ، سكوت اختيار كرد .
به گزارش گل و به نقل از مرجع خبري رئال مادريد مربي شيليايي با اين كه بارها در مورد اين قضيه از او سوال پرسيده شد اما سعي كرد كه آرام و مودبانه در اين باره جواب دهد . او گفت :"من معمولا در مورد نظرات همكارانم حرفي نمي زنم . به مربيگري مالاگا افتخار مي كنم ، به خصوص اين كه هدف قابل توجهي دارم كه حفظ تيم است . شخصا نه تنها مشكلي با مربيگري در مالاگا ندارم ، بلكه به آن افتخار مي كنم . "
او در مورد شيوه كار مربي پرتغالي نيز گفت :" هر كدام از ما شيوه خاص خود را داريم . حرفهاي او را نه خوانده و نه شنيده ام و نه قصد پاسخ دادن به آن را دارم . مي دانم كه مربيگري رئال مادريد به چه نحو است . پارسال سعي كردم كه بيشترين تلاش خود را انجام دهم و به ارزشهاي باشگاه نيز احترام بگذارم ."
بعد از صحبت كردن در مورد حرفهاي مورينيو ، پیگريني گفت كه بازي با رئال مادريد هم "يك بازي مثل همه بازيهاست " و افزود :" اين يك بازي سخت در مقابل يك حريف سخت و منسجم است كه فصل فوق العاده اي داشته است . سعي خواهيم كرد كه بهترين سبك را براي اين بازي انتخاب كنيم . هر امتيازي كه بگيريم به ما انگيزه مي دهد . شايد شما بخواهيد كه اين بازي را داغ كنيد اما اين بازي هم با ديگر بازيها براي من فرق ندارد و يك بازي مثل ديگر بازيهاست . نه به دنبال انتقام هستم ، نه حس انتقامجويي دارم و نه مشكلي با رئال مادريد دارم ."
اين مربي شيليايي افزود :" رئال مادريد توان فوتبالي بالايي دارد . سعي خواهيم كرد كه يك بازي متعادل را ارائه دهيم . سعي مي كنيم كه مثل هميشه بياييم . اميدواريم كه بتوانيم كه يك مالاگاي خوب را در يك زمين خوب در مقابل يك تيم خوب ببينيم . "
او در مورد زمان برگزاري بازي نيز گفت :"درست است كه زمان اندكي براي ريكاوري داشتم اما من به صداقت افرادي كه برنامه را مي ريزند ترديدي ندارم ."
2011/3/3کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/03/03/2376791/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D9%85%D9%88%D8%AF%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7-%D9%85%D8%B4%D9%83%D9%84%D9%8A-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%8A%DA%AF%D8%B1%D9%8A-%D8%AF%D8%B1
خبرفوری: پپ گواردیولا بستری شد
مربی جوان باشگاه بارسلونا به خاطر کمردردی که داشت در کلینیکی در بارسلونا بستری شده است
سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان باشگاه بارسلونا به دلیل کمردردی که او را آزار می داد به کلینیکی در بارسلونا منتقل شد.
مربی آبی اناری ها که ساعت 2نیمه شب دیشب همراه با شاگردانش از والنسیا به بارسلونا بازگشت، با دستی پر و کسب هر سه امتیاز بازی وارد کاتالونیا شد ولی بلافاصله پس از ورود به بارسلونا به دلیل کمردرد شدید، به کلینیکی منتقل شد.
گواردیولابلافاصله پس از انتقال به کلینیک بستری شد تا مراحل درمانی برروی او صورت بگیرد و هرزمان که بهبود یابد مرخص خواهد شد.
این درحالی است که تاساعاتی پیش از آغاز دیدار بارسا مقابل والنسیا هنوز مشخص نبود که پپ قادر به نشستن برروی نیمکت تیمش خواهد بود یا نه؛ گواردیولا در نهایت اعلام کرد که برای دیدار مستایا روی نیمکت قرار می گیرد و این اتفاق هم صورت گرفت ولی بازگشت به بارسلونا، مصادف با بستری شدن گواردیولا شد.
تیتو ویلانووا، دستیار گواردیولا در این رابطه گفت: «پپ می خواست اینجا (در ورزشگاه مستایا) باشد ولی نمی دانست چطور باید با درد کنار بیاید. هیچ چیز خوب نبود. او با تمام توانش درد را تحمل می کرد» در جریان برگزاری مسابقه 4شنبه شب مستایا هم گواردیولا تلاش می کرد تا آثار درد در چهره اش مشهود نباشد.
بدین ترتیب مشخص نیست که آیا گواردیولا قادر خواهد بود که در دیدار تیمش مقابل ساراگوسا روی نیمکت قرار بگیرد یا خیر.
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/03/03/2377304/%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D9%BE-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%B4%D8%AF
2011/3/3
March 3, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/puyol-trains-with-the-group/
ای خدا!نقل قول:
په په درخواست کرده است که دستمزدش از 1.8 میلیون یورو به 3.8 میلیون یورو در سال افزایش یابد.
باشگاه اکنون به په په پیشنهاد دستمزد 3.5 میلیون در سال را داده است و میگوید این آخرین پیشنهادی است که باشگاه به این ستاره سابق پورتو میدهد.
آخه این 300تا چیه؟!
بگو من خودم میدم اصلا!!: دی
این پپه هم ولکن نیستاا...بابا حالا با این 300تا مگه چیکار میتونی کنی؟!
البته فک کنم پیشنهاد چلسی بی تاثیر نبوده...یعنی یه پیشنهاد خفن! پپه میخواد بمونه اما پیشنهاد چلسی هم وسوسش کرده!
قبلا هم صحبت کردم تو این زمینه ؛ همیشه به این موجود کم لطفی میکنینقل قول:
---
قرار نیست خودمون رو گول بزنیم
تو از هر نظری که حساب کنی در حال حاضر مسی از رونالدو سر تره
---
دوندگی و جاه طلبی؟
اولا من دوندگی در رونالدو مشاهده نمیکنم
نه از استارات های بلندش خبری هست , نه پرسینگ مناسب
فقط یه هیکل مناسب برای زندگی شخصی !
---
اگر قرار باشه اون یه دونه رو در نظر بگیری(که تازه گل نشد) فکر نمیکنی اگر همین ضربات رو آلونسو میزد میتونستیم خیلی بیشتر موقعیت داشته باشیم؟
---
احمد جان آخه رونالدو چه ربطی به روبینیو و امثال اینا داره؟
چرا بحث رو میپیچونی؟
روبینیو رفت منچستر که بهترین بازیکن دنیا ! بشه ؛ منم درکش میکنم
---
من هیچ وقت نگفتم که از رونالدو خوشم نیومده
اما از این تعریف و تمجید بی مورد که از رونالدو میشه خسته شدم
از شوتزنی های بی موردش , از خودخواهی هاش , توقع اضافه داشتن از بقیه بازیکن ها و ....
رونالدو ستاره حال حاضر تیمه رئاله و منم کاملا اینو قبول دارم
اما اینکه بخواد خودشو از بقیه بازیکنا بهتر و برتر بدونه اصلا شایسته نیست
-----
بازیکنای بزرگ وقتی از جو یه باشگاه ( بعضی وقتها لیگ) جدا میشن و وارد یه تیم متفاوت میشن ؛ عموما افت میکنن
و چون رئال همیشه در حال خرید خرید بازیکن های بزرگه افتشون محسوس تره
---
اگر قرار به مثال زدن باشه من میتونم 100 مثال از رونالدو همین فصل بزنم که سوتیهای وحشتناک داده
این واسه هر بازیکنی پیش میاد
خود رونالدو هم تک به تک زن خوبی نیست چون فقط محکم میزنه و اصلا فکر فنی یا چیپ زدن توپ نیست(رائول , رونالدوی برزیلی و نیستلروی تخصصشون همین توپا بود )
---
یعنی میگی سطح بازی مثلا رئال منچستر با رئال مالاگا یکیه؟
ببخشید بازیکن کجا باید با شرایط این بازیها آشنا بشه که نگی بی تجربست؟
باز حداقل لیگ انگلستان چند تا تیم تاپ نداره , لالیگا که ....
تجربه مصداق بارزش همین الکلاسیکو امسال بود
اوزیل , دی ماریا , خدیرا رو یادته
حتی کاوالیو هم ترسیده بود
The Front: Sport
03.03.2011
A GOAL WHICH IS WORTH A CHAMPIONSHIP
Leo Messi decides the match and left Madrid sleeping 10 points from Barça.
The crack almost decided La Liga.
Leo made better Guardiola’s lumbago with his 27th goal, which mantains him in the Pichichi’s first place.
Valencia 0 – 1 Barça
March 3, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/the-front-sport-03-03-2011/
The Front: El Mundo Deportivo
03.03.2011
A CHAMPION’S GOAL
Messi scored after a great play by Adriano and got a victory for Barça which is worth half a Liga
Guardiola’s Barça won at last in Mestalla, broke another record and sleeps ten points ahead Madrid.
Valencia 0 – 1 Barça
Another fire by Mourinho.
March 3, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/the-front-el-mundo-deportivo-03-03-2011/
دیگه تموم شد،بیچاره رئالیها....:31:
والنسیا رو هم بردیم:5:
نه برادر من..نقل قول:
قبلا هم صحبت کردم تو این زمینه ؛ همیشه به این موجود کم لطفی میکنی
---
قرار نیست خودمون رو گول بزنیم
تو از هر نظری که حساب کنی در حال حاضر مسی از رونالدو سر تره
---
دوندگی و جاه طلبی؟
اولا من دوندگی در رونالدو مشاهده نمیکنم
نه از استارات های بلندش خبری هست , نه پرسینگ مناسب
فقط یه هیکل مناسب برای زندگی شخصی !
---
اگر قرار باشه اون یه دونه رو در نظر بگیری(که تازه گل نشد) فکر نمیکنی اگر همین ضربات رو آلونسو میزد میتونستیم خیلی بیشتر موقعیت داشته باشیم؟
---
احمد جان آخه رونالدو چه ربطی به روبینیو و امثال اینا داره؟
چرا بحث رو میپیچونی؟
روبینیو رفت منچستر که بهترین بازیکن دنیا ! بشه ؛ منم درکش میکنم
---
من هیچ وقت نگفتم که از رونالدو خوشم نیومده
اما از این تعریف و تمجید بی مورد که از رونالدو میشه خسته شدم
از شوتزنی های بی موردش , از خودخواهی هاش , توقع اضافه داشتن از بقیه بازیکن ها و ....
رونالدو ستاره حال حاضر تیمه رئاله و منم کاملا اینو قبول دارم
اما اینکه بخواد خودشو از بقیه بازیکنا بهتر و برتر بدونه اصلا شایسته نیست
-----
بازیکنای بزرگ وقتی از جو یه باشگاه ( بعضی وقتها لیگ) جدا میشن و وارد یه تیم متفاوت میشن ؛ عموما افت میکنن
و چون رئال همیشه در حال خرید خرید بازیکن های بزرگه افتشون محسوس تره
---
اگر قرار به مثال زدن باشه من میتونم 100 مثال از رونالدو همین فصل بزنم که سوتیهای وحشتناک داده
این واسه هر بازیکنی پیش میاد
خود رونالدو هم تک به تک زن خوبی نیست چون فقط محکم میزنه و اصلا فکر فنی یا چیپ زدن توپ نیست(رائول , رونالدوی برزیلی و نیستلروی تخصصشون همین توپا بود )
---
یعنی میگی سطح بازی مثلا رئال منچستر با رئال مالاگا یکیه؟
ببخشید بازیکن کجا باید با شرایط این بازیها آشنا بشه که نگی بی تجربست؟
باز حداقل لیگ انگلستان چند تا تیم تاپ نداره , لالیگا که ....
تجربه مصداق بارزش همین الکلاسیکو امسال بود
اوزیل , دی ماریا , خدیرا رو یادته
حتی کاوالیو هم ترسیده بود
نه من و نه هیچ کدوم از این منتقدا، مشکلی با کریم نداشتیم..
این خود کریم بوده که با این بازیهاش، همه رو خسته کرده..
+
خودمون رو گول بزنیم؟!
من اگه قرار بود خودم رو گول بزنم، اون مقایسه رو انجام نمیدادم که توش 2 ساعث توضیح داده بودم که چرا کریس بهتر از مسی-ه..
من فن آرژانتینم و بیشتر از خیلیها دوست دارم مسی همیشه تو اوج باشه تا آرژانتین بتونه تویه جام های جهانی، بیشتر از یه نام باشه...برا همین الکی نمیام از مسی ایراد بگیرم...چون وقتی تو تیم ملی باشه، خیلی بیشتر از کریس خوشم میاد ازش...
اما حقیقت اینه که کریس رو خیلی کامل تر از مسی میدونم...
+
دیگه کاملا مشخصه تو جو قرار گرفتی..
هیکل مناسب!
جدا از اینکه همین هیکل مناسب، بارها کمکش کرده تویه بازی ها، من نمیدونم هیکل مناسب داشتن گناهه..؟!
بعد اینکه جنابعالی کلا چی میبینی در کریس؟!(البته احتمالا جز اینکه فقط تو دوربین نگاه میکنه!): دی
مشکل اینه که دیدت وحشتناک منفیه...
+
برادر من، وقتی بهترین کاشته زن دنیا رو داری، چرا میخوای کاشته رو برای خودت سخت کنی؟!
بعد اینکه دقت هم کن که تیم مربی داره و برای همه چی برنامه هست.
کریس تو تیم خوزه میتونه یه ضربه بی حساب بزنه؟!
+
بحث رو نمیپیچونم.
روبینیو توان رقابت با کریس رو تو خودش ندید و رفت از تیم...
یعنی رفتنش بخاطر این بود...شاید برای همین از کریس خوشت نمیاد..
+
همین دیگه..
میگم تو جو قرار گرفتی، همینه..
برادر من آمار پاس دهنده های رئال رو دیدی شما؟!
رونالدو جز 5 بازیکن برتر رئال از نظر تعداد پاسه...
بعد چطور این بازیکن میتونه خودخواه هم باشه؟!
از روی احساسات نظر دادنه دیگه..
+
چرا همین کریس چنین مشکلی نداره؟!
بازیکن اگه بازیکن باشه، خودش رو وفق میده..(اصلا سال اول رو میبخشیم...دیگه سال دوم رو که باید خوب بشه!)
بازیکنای بزرگ تاریخ همیشه همینطور بودن..
رائول تویه این سن و سال رفت تویه تیم و لیگ جدید...
نتیجش شد مثه کریم؟! یا اینکه الان یکی از بهترین گلزنای اون لیگ شده؟! (رائول من رو ببخشه که با کریم مقایسش کردم)
+
همین دیگه...داری خودت رو گول میزنی..
واسه هر بازیکنی پیش میاد یعنی چی؟!
اینطوری که نمیشه بازی کرد!
هرکی خواست سوتی بده و بگه"برا هر بازیکنی پیش میاد!"...
در مورد فنی زدن هم یه مثال از همین بازی دپور برات زدم اما مثکه نخوندی یا یادت نبود..
تک به تکی که آفساید شد...اما کریس با بیرون پا خیلی خوب توپ رو گل کرد..
بعد اینکه خودت خوب میدونی اگه باشه سوتیها رو بشماریم، هر 1 سوتی کریس، در مقابل 20-30 تا سوتی کریم قرار میگیره!!
+
پسر من میگم وقتی رئال چند ساله داره تویه 1-8م اوت میشه، دیگه این مرحله براش فیناله..
برای همین تمام این بازیها، یه فینال محسوب میشه برای بازیکنا و خیلی بازی مهمی میشه...
اینکه بازیکن تجربه نداره، یه شعاره...
کریم نزدیک 2 ساله که تو تیم و هی میگید(کسایی مثل خودت که الکی طرفداری میکنن ازش) که نمیدونم بهش وقت داده نمیشه.
با تیم جدید خو نگرفته...زبان اسپانیایی نمیفهمه و...!
تا کی قراره بهونه اورده بشه؟! خسته نشدی اینقدر بدترین بازیکن زمین شد؟!
رئال اومدن توش خودش یه تجربس...چون فشارها بالاس...برا همین بازیکن خودش رو باید جمع و جور کنه سریع وگرنه....
اینم در نظر بگیرین که اوایل میگفتن کریم چون تو سایه ی هیگواین قرار گرفته، نمیتونه خودش رو نشون بده. اما الان که هیگواین مصدوم شد، نتیجش چی شد؟!
درواقع، من نمیگم کریم رو با یکی مثل رونالدو کبیر ( برزیلی ) مقایسه کنید، بلکه میگم با هیگواین مقایسه کنید، هیگواین مهاجمی بود که هرکی اومد و رفت، نتونست اونو کنار بزنه!
نه اینکه الان بگم هیگواین خیلی کامله! به نظر من یکی از دلایل مهم حذف ما تو CL فصل پیش ( جلو لیون ) همین هیگواین بود.
دقیقا..نقل قول:
اینم در نظر بگیرین که اوایل میگفتن کریم چون تو سایه ی هیگواین قرار گرفته، نمیتونه خودش رو نشون بده. اما الان که هیگواین مصدوم شد، نتیجش چی شد؟!
درواقع، من نمیگم کریم رو با یکی مثل رونالدو کبیر ( برزیلی ) مقایسه کنید، بلکه میگم با هیگواین مقایسه کنید، هیگواین مهاجمی بود که هرکی اومد و رفت، نتونست اونو کنار بزنه!
نه اینکه الان بگم هیگواین خیلی کامله! به نظر من یکی از دلایل مهم حذف ما تو CL فصل پیش ( جلو لیون ) همین هیگواین بود.
اوایل هر فصل، هیگواین مهاجم دوم تیم میشده(یعنی وقتی مربی جدید میاد)
اما به هفته 5م نرسیده، هیگواین میشد مهاجم اصلی!
روحیه که میگنف یعنی همین...چیزی که کریم دوزار نداره!
هر چند این جمله آخر هم هست واقعا...
تویه بازیهای بزرگ، هیگواین بد کار میکنه...
برای همینه که تیم نیاز به یه مهاجم بزرگ داره...
آره روی کاغذ رونالدو بهتره(قدش بلند تره واین حرفا )نقل قول:
اما آمار + افراد بی طرف + بازی های رو در رو یه چیز دیگرو نشون میده
---
بازیهای منچستر رو نگاه کن
رونالدو از وسط زمین توپو برمیداره همرو دریبل میزنه و ...
اما الان از اون سرعتش چیزی واسش نمونده
اینو که دیگه قبول داری سرعتش خیلی کمتر شده؟
---
کریس نقطه مثبت خیلی خیلی زیاد داره اما اون کسی که مورینیو بعد از هر بازی اینقدر ازش میکنه نیست
طبق آمار رونالدو 190 تا شوت زده که 70 تاش تو چارچوب بوده (خودت ضربات بی حساب رو بشمر)
در طرف مقابل مسی 106 شوت زده که 60 تاش تو چهارچوب بوده
دلیل اینهمه دفاع بی منطق از رونالدو چیه؟
---
برنامه؟
دو تا کرنر درست حسابی نمیتونیم بزنیم اونوقت برنامه داشته باشیم؟
مورینیو فعلا مشغول گیر دادن به زمین و زمانه
سوژه جدیدش عضو بودن برادر گواردیولا در هیئت مدیره فلان شرکته
حالا من نمیدونم اینا چه ربطی به رئال داره؟!
---
روبینیو هیچ ربطی به حرفای من نداره و ادامش نمیدم
---
پاس؟
مسی 15 تا پاس گل داده و رونالدو 8 تا
بیشتر پاسهای رونالدو ( اگر معیار شمارشه) رو به عقب یا در عرضه
چی بشه که یه پاس عمقی چیزی بده ( تو این زمینه از رونالدو منچستر بهتره)
---
کریس یه بازیکن فوق العادست
مقایسه اون با بنزما اصلا امکان پذیر نیست
+ رونالدو عنوان گرونترین بازیکن رو هم یدک میشه(از این نظر هم قابل مقایسه نیستند)
میبینی حتی کاکا هم نتونسته خودشو وفق بده
خودت میگی بازیکن بزرگ تاریخ
کسی از بنزما همچین توقعی نداره
جریان رائول هم که کلا متفاوته چون از تیم + لیگ بهتر به تیم + لیگ ضعیفتر رفته (اگه دوستان آلمانی حمله نمیکنن دی: )
---
الان هدف این بحث چیه؟
مقایسه رونالدو با بنزماست؟
خود اینکه مشخصه رونالدو بهتره
اما من وقتی میبینم که همه چیز سر اون خراب میشه + وقتی که تیمو نجات میده هیچ کس نمیبینتش دلسرد میشم
چرا از آدبایور نمیگی که اونجوری تک به تک خراب میکنه؟
----
گفتم قبلا واسه موفقیت تو جام اروپا + ال دربی ها تجربه فوق العاده نقش داره
این موضوع اصلا ربطی به x یا Y نداره
مصداقش واسه کل تیمه
---
یک هشتم رو که میریم بالا ولی مراحل بعد به مشکل میخوریم
عزیز من داری نظر خودت رو به جمع نسبت میدی..نقل قول:
آره روی کاغذ رونالدو بهتره(قدش بلند تره واین حرفا )
اما آمار + افراد بی طرف + بازی های رو در رو یه چیز دیگرو نشون میده
---
بازیهای منچستر رو نگاه کن
رونالدو از وسط زمین توپو برمیداره همرو دریبل میزنه و ...
اما الان از اون سرعتش چیزی واسش نمونده
اینو که دیگه قبول داری سرعتش خیلی کمتر شده؟
---
کریس نقطه مثبت خیلی خیلی زیاد داره اما اون کسی که مورینیو بعد از هر بازی اینقدر ازش میکنه نیست
طبق آمار رونالدو 190 تا شوت زده که 70 تاش تو چارچوب بوده (خودت ضربات بی حساب رو بشمر)
در طرف مقابل مسی 106 شوت زده که 60 تاش تو چهارچوب بوده
دلیل اینهمه دفاع بی منطق از رونالدو چیه؟
---
برنامه؟
دو تا کرنر درست حسابی نمیتونیم بزنیم اونوقت برنامه داشته باشیم؟
مورینیو فعلا مشغول گیر دادن به زمین و زمانه
سوژه جدیدش عضو بودن برادر گواردیولا در هیئت مدیره فلان شرکته
حالا من نمیدونم اینا چه ربطی به رئال داره؟!
---
روبینیو هیچ ربطی به حرفای من نداره و ادامش نمیدم
---
پاس؟
مسی 15 تا پاس گل داده و رونالدو 8 تا
بیشتر پاسهای رونالدو ( اگر معیار شمارشه) رو به عقب یا در عرضه
چی بشه که یه پاس عمقی چیزی بده ( تو این زمینه از رونالدو منچستر بهتره)
---
کریس یه بازیکن فوق العادست
مقایسه اون با بنزما اصلا امکان پذیر نیست
+ رونالدو عنوان گرونترین بازیکن رو هم یدک میشه(از این نظر هم قابل مقایسه نیستند)
میبینی حتی کاکا هم نتونسته خودشو وفق بده
خودت میگی بازیکن بزرگ تاریخ
کسی از بنزما همچین توقعی نداره
جریان رائول هم که کلا متفاوته چون از تیم + لیگ بهتر به تیم + لیگ ضعیفتر رفته (اگه دوستان آلمانی حمله نمیکنن دی: )
---
الان هدف این بحث چیه؟
مقایسه رونالدو با بنزماست؟
خود اینکه مشخصه رونالدو بهتره
اما من وقتی میبینم که همه چیز سر اون خراب میشه + وقتی که تیمو نجات میده هیچ کس نمیبینتش دلسرد میشم
چرا از آدبایور نمیگی که اونجوری تک به تک خراب میکنه؟
----
گفتم قبلا واسه موفقیت تو جام اروپا + ال دربی ها تجربه فوق العاده نقش داره
این موضوع اصلا ربطی به x یا Y نداره
مصداقش واسه کل تیمه
---
یک هشتم رو که میریم بالا ولی مراحل بعد به مشکل میخوریم
خو این چه وضعیتیه!؟: دی
+
آقا من نگرفتم الان مشکلت چیه با کریس؟!
بلاخره تک روی میکنه یا تک روی نمیکنه؟!
آخه اول میگی پاس نمیده اما الان میگی تو منچستر که بود بهتر بود چون از وسط زمین توپ رو میبرد و...من الان مخم قاطی کرد!:31:
+
اولا که هر شوتی که تو چارچوپ نبود که بد نیست!(اگه اشتباه نکنم، توپ به تیرک هم جزو ضربات به بیرون محسوب میشه!)
بعد اینکه هر کسی یه شیوه بازی داره..
در مورد صحبت های خوزه هم کاملا مشخصه..کریس خوب باشه، رئال عالی میشه..
اما وقتی کریس اماده نباشه، رئال هم چندان خوب نیست...
موتور رئاله کریس..
یعنی وضعیتی که زاوی تویه بارسا داره..البته هم پست نیستن اما منظورم یه چی دیگس که فکر میکنم متوجه شدی..(به شخصه حتی مسی رو بازیکن اصلی بارسا نمیدونم!)
+
من همین الان تو رو از جمع رئالیها، اخراج میکنم!: دی
معلومه چت شده؟! رئالی سابق!: دی
ولی جالبی کلا...هنوز هیچی نشده، شروع کردی به گیر دادن به خوزه!
همین شماها هستین که باعث شدین این همه سال ثبات نداشته باشیم..
بعد اینکه خوزه سالهاس شیوه مربیگریش همینه...همین باعث شده که تیم الان بدون کوچکترین حاشیه ای داره کار میکنه..
همه نگاه ها به خوزس...
+
...
+
این بهونه ها چین میاری؟!!
پاس رو به عقب و اینا یعنی چی!؟
میگی تک روی میکنه، میگم طبق آمار، کریس جز 5 بازیکن برتر از نظر تعداد پاسه..
بعد میای میگی پاساش رو به عقبه؟!!:blink:
+
هه!
آخر ما نفهمیدیم کریس خوبه یا نه؟!
کریم بهتره یا نه؟!
سر هر موضوعی، عوض میکنی حرفت رو؟!
کریم کم پول پاش داده شده؟! کریس گرون ترین بازیکن تاریخه؟! داره کل رکوردهای بهترین گلزنای تاریخمون رو هم میشکنه!
در مورد لیگ المان هم، من خودم بهت حمله میکنم!
والا این لالیگا، اندازه لیگ ایران هم جذابیت نداره!
تویه هر لیگی، 3-4 تا تیم شانس اول قهرمانی هستن و تا آخر فصل میجنگن و 2-3 تا تیم دیگه هم یه رقابتی دارن..
اسپانیا چی؟! از همون روز اول، تیمها برای رده 2-3 بازی میکنن و اول دومی برای رئال و بارساس!
خو این شد جذابیت؟!
با این وضعیت، آلمان به زودی میاد جای لالیگا رو میگیره...
+
واقعا نمیدونم الان هدف چیه چون هر جمله ای که میخونم، یه چی متفاوت با قبلیه!
کریم بازی با لیون اومد گل مهم زد، قبول..
اما تویه همون بازی، 2 تا ضد حمله عالی رو خراب کرد که اگه بجای تک روی کردن، سریع پاس رو میداد، الان خیالمون راحت شده بود از بابت صعود...
بعد اینکه همونطور که گفتی، قرار نیست خودمون رو گول بزنیم..
مثل اون بنده خدایی که بعد یه بازی خوب کریم اومده بود و گفته بود که کریم الان بهترین بازیکنه تیمه!!:blink:
قرار نیست این همه بازی افتضاح رو بخاطر یه نیمچه بازی خوب، فراموش کنیم..
آدبایور هم تازه 1 ماهه اومده..به نظرت قابل مقایسه با کریم-ه که 2 ساله تو تیمه؟! تازه همین ادبایور تویه همین چند تا بازیش، خیلی بهتر از کریم بوده..
+
من میگم همین بازیهای تیم، خودش یه تجربس...
اما تو میگی بازیکنای تیم تجربه ندارن..
+
فعلا لیون رو بچسب!
خوب بارسا تی وی که بازی رو نشون نداد، هرچند من تا همین الان داشتم درس میخوندم!!!
اما تا اینجا فقط میشه یه چی گفت: پلیگرینی عجب ضایعی شدیا:دی تا دقیقه 68 بازی که رئال با 6 گل جلو هست:
Cristiano Ronaldo 68’ (pen.), 51
Benzema 62’, 27’
Marcelo 45’
Di María 36
بمیرن یعنی..نقل قول:
خوب بارسا تی وی که بازی رو نشون نداد، هرچند من تا همین الان داشتم درس میخوندم!!!
اما تا اینجا فقط میشه یه چی گفت: پلیگرینی عجب ضایعی شدیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا دقیقه 68 بازی که رئال با 6 گل جلو هست:
Cristiano Ronaldo 68’ (pen.), 51
Benzema 62’, 27’
Marcelo 45’
Di María 36
یه بار نشد که یه حرکت درست بکنن..
کسری جان، بی زحمت اگه گیر اوردی، کلیپ لحظه های حساس بازی رو بذار...
vp n هر 2-3 دقیقه قطع میشه، نمیتونم از یوتیوب دانلود کنم...
+
از همه این گلها جذاب تر، هتریک کریس بود اما مصدومیتش بدجوری رفت رو اعصاب و خودش گفته به بازی بعدی نمیرسه که اصلا خبر خوبی نیست...
تازه جالبیش اینه که دو تا هم زدیم که آفساید شد و حداقل 1 پنالتی رو هم داور نگرفت...
کلا دلچسب بود...
+
این رادیویی ها هم خیلی باحالن!
جدا از اینکه تا دقیقه 70 گزارش کردن و بعدش به علت تموم شدن زمانشون، بازی رو هم بیخیال شدن، گزارش گر انده گزارشگر بود!
یه تیکه هایی مینداخت که من مرده بودم از خنده...
مثلا یه جا دی ماریا یه توپ دقیقا انداخت، این گفت: "دی ماریا توپ رو به همراه آدرس میفرسته"!!!:31:
یا اینکه بنده خدا هنوز نمیدونست دیارا از رئال رفته و وقتی آدبایور با شماره 6 اومد تو زمین، این همش(تا دقیقه 70 که پخش کردن)، میگفت دیارا!!
بله، متاسفانه کریس از دقیقه 77 از زمین اومد بیرون و رئال 10 نفر بازی رو ادامه داد ( چون مورینیو هر سه تعویض خودش رو کرده بود. )نقل قول:
نکته جالب هم اینه که کانالس تقریبا از دقیقه 65 وارد بازی شد و پاس گل 6م رو هم خودش به رونالدو داد.
حالا باید دید کریس به بازی جلوی لیون میرسه یا نه. فعلا باید برم کلاس! جمعه صبح هم کلاس داریم:13: تا اخبار بعدی خداحافظ:دی
رونالدو دیشب هتریک کرد مسی رو گرفت یا نه؟؟!!!!
Mourinho: "Benzema is a completely different player"
"Benzema is playing better. He is a completely different player from the footballer he was when I arrived. He is much more solid, and stronger both phsyically and mentally. He played very well tonight and was dynamic. I liked him a lot. I knew what Adebayor could do before he arrived here. I knew how he played and I knew what he could bring to the team. Having two centre forwards available gives you the chance of using one or the other depending on the game."
رئال 7 - مالاگا صفر؛بازگشت تلخ پیگرینی به برنابئو/هفت گل با هت تریک سی آر هفت!
گلها : رونالدو (3) ،بنزما (2) ، مارسلو و ديارا
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/03/04/2378341/%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-7-%D9%85%D8%A7%D9%84%D8%A7%DA%AF%D8%A7-%D8%B5%D9%81%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D 8%AA-%D8%AA%D9%84%D8%AE-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%A6%D9%88%D9%87%D 9%81%D8%AA-%DA%AF%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D9%87%D8%AA[/PHP]
مورینیو: مصدومیت رونالدو خیلی جدی نیست، ولی نگرانام
سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید گفت که نگران مصدومیتی است که کریستیانو رونالدو مقابل مالاگا متحمل شده است.
این بازیکن پرتغالی بلافاصله بعد از گل سوم خودش و گل هفتم تیمش خواستار تعویض شد، ولی مورینیو هر سه تعویضش را انجام داده بود و رئال با ده نفر به بازی ادامه داد.
مورینیو گفت که مصدومیت عضلانی رونالدو ممکن است جدی باشد: «نمیدانم، به نظر مشکلی جدی است و این اتفاق بدی بود که در این بازی افتاد. به ویژه این که رونالدو تنها کارهای کوچک را برای ما انجام نمیدهد.
با این حال اگر کریستیانو مشکلی داشته باشد خیلی جدی نیست و از آن نمیتوان درام ساخت!»
وبسایت رسمی رئال مادرید تایید کرده که او دچار مصدومیت همسترینگ چپ شده است. اوضاع او زیر نظر است.
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/03/04/2378562/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D9%85%D8%B5%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88%D9%84%DB%8C-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%85[/PHP]
پیگرینی: قرار هم نبود رئال را ببریم!
سایت گل – مانوئل پیگرینی، مربی مالاگا گفت هرگز به پیروزی در خانه رئال مادرید فکر نمیکرده و حالا به فکر دیدار یکشنبه با اوساسونا است که در نبرد برای فرار از سقوط عملا شش امتیاز دارد.
تیم پیگرینی با نتیجه هفت بر صفر مقابل رئال در لالیگا نابود شد و در رده ماقبل آخر جدول باقی ماند.
مالاگا سه امتیاز کمتر از ارکولس، تیم هفدهم دارد. ارکولس تنها یک پله بالاتر از منطقه سقوط است.
این مربی شیلیایی گفته: «قبل از بازی مقابل رئال مادرید میدانستیم که نمیتوانیم مقابل آنها نتیجه بگیریم. بازی البته روی روند ما اصلا تاثیر نمیگذارد. ما در هفتهای هستیم که باید به فکر اوساسونا و المریا باشیم.
با بازیکنان صحبت کردم و البته دوست داشتیم عالی بازی کنیم، اما گل سوم را که زدند همه چیز برای ما تمام شد.
ذهنیت ما این است که به فکر دیدار یکشنبه با اوساسونا باشیم که مانند فینال است.»
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/03/04/2378560/%D9%BE%D9%84%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D9%85-%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%85[/PHP]
با هم در عدد 27 مساوی شدند .نقل قول:
رونالدو دیشب هتریک کرد مسی رو گرفت یا نه؟؟!!!!
استراحتي براي رئال مادريد وجود ندارد
آماده شدن براي بازي با راسينگ سانتاندر
پس از پيروزي پرگل 7-0 رئال مقابل مالاگا در ورزشگاه برنابئو شاگردان مورينيو فردا ساعت 11 ظهر به وقت محلي در والدبباس تمرينات را شروع ميكنند تا خودشان را براي رويارويي با راسينگ آماده كنند .اين مسابقه يكشنبه ساعت 21 به وقت محلي (11.30 شب به وقت ايران)ورزشگاه El Sardinero برگزار ميشود.
جلسه تمرينات فرداي بازيكنان هم پشت درهاي بسته برگزار ميشود.
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330045637352/noticia/Noticia/El_Real_Madrid_no_tiene_descanso_2011-03-04.htm
بنزما: "دو گلي كه به ثمر رساندم باعث خوشحالي من شد"
پس از برد 7-0 رئال مقابل مالاگا بنزما و كاسياس در خصوص اين بازي با خبرنگاران مصاحبه كوتاهي انجام دادند
بنزما:
"دو گل باعث شد خوشحال شوم .من ميخواهم گلهاي زيادي به ثمر برسانم"
"ما بازي خوبي انجام داده ايم ولي بايد بيشتر كار كنيم چون كه قهرمان شدن هنوز بدست نيامده است .ما بايد اين پيروزيها را ادامه دهيم تا بتوانيم به صدر جدول برويم"
"كريستيانو رونالدو عملكرد بسيار خوبي داشت و توانست هتريك كند"
كاسياس:
"هوادارن در برنابئو تماشا كردند كه تيم خوب بازي كرد و پيروز شد .ما از شروع بسيار محكم و منسجم بوديم"
"مورينيو يك فرمانده (رهبر)است .ما از هر چيزي كه او از ما در زمين ميخواهد حمايت ميكنيم .در هر دو نيمه عملكرد خوبي به نمايش گذاشتيم و از نتيجه بدست امده بسيار خوشحالم"
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330045649113/noticia/Noticia/Benzema:__The_two_goals_I_scored_made_me_happy_.htm
صحبتهاي كانالس و رونالدو پس از برد پرگل مقابل مالاگا
پس از پيروزي پرگل رئال مقابل مالاگا كانالس و رونالدو در خصوص اين بازي با خبرنگاران به مصاحبه پرداختند
رونالدو:
"ما بازي بسيار خوبي به نمايش گذاشتيم و يك نتيجه خوب بدست آورديم .ما ميخواستيم تا چطور بر مالاگا برتري داشته باشيم و 3 امتياز را از ان خود كنيم "
"ما بايد اين پيروزيها را ادامه دهيم و ميدانيم كه نبايد حتي 1 امتياز را هم از دست دهيم .ما در فرم خوبي قرار دارديم "
"زماني كه گل سوم را زدم از ناجيه پاي چپ دچار مصدوميت شدم و مطمئن هستم چيز جدي نيست و ميتوانم در مسابقه بعدي بازي كنم .از بابت اين پيروزي خوشحالم و خوساتم براي تيم بهترين باشم"
كانالس:
"من امشب دوباره بازي كردم و هوادارن نيز هميشه از من حمايت ميكنند .من تلاش ميكنم تا كارم را به بهترين شكل انجام دهم "
"اين بهترين تيم جهان است و من ميجنگم تا بازي كنم .همه چيز به خوبي پيش ميرود .من تمرينات را ادامه ميدهد تا بتوانم زمان بيشتري بازي كنم"
"رويارويي با راسينگ در سانتاندر زيبا خواهد بود .بازي دشواري خواهد بود و اميدوارم ما بتوانيم 3 امتياز را بدست بياوريم .من تنها به پيروزي تيم فكر ميكنم"
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330045652625/noticia/Noticia/Cristiano_Ronaldo:__I_m_happy_with_the_team_s_response_.htm
رونالدو بازی با ریسینگ را از دست میدهد
"پس از به ثمر رساندن گل سوم زمانی که پایم را به زمین گذاشتم از ناحیه پای چپ احساس ناراحتی کردم.با پلگرینی خوش و بش کردم زیرا او همیشه به من اعتماد میکرد"
حضور کریستیانو رونالدو مقابل ریسینگ سانتاندر در سانتانا در هاله ای از ابهام قرار دارد.این ستاره پرتغالی از ناراحتی از ناحیه همسترینگ پای چپ رنج میبرد و پس از به ثمر رساندن گل سوم درخواست کرد که تعویضش کنند."فردا که بازی نخواهم داشت.پس از به ثمر رساندن گل سوم هنگامیکه پای تکیه گاهم را به زمین گذاشتم احساس ناراحتی کردم.نمیخواستم بازیهای مهم پیش رو را از دست دهم و به همین دلیل خواستم تعویض شوم.در وهله اوم فکر نمیکنم به بازی یکشنبه مقابل ریسینگ برسم"
رونالدو که 13 دقیقه مانده به پایان بازی تعویض شد گفت:"مسئله جدی ای نیست.ما بازی را بردیم و نیازی نبود که ریسک کنم".بنابراین رونالدو با این تعویض رکوردش در لالیگا را از دست داد.از سویی دیگر رونالدو و پلگرینی قبل از شروع بازی با هم خوش و بشی داشتند.رونالدو در این باره گفت:"زمانی که سرمربیم بود همیشه به من اعتماد میکرد"
رونالدو پس از آن که خود درخواست تعویض را داد چراغ قرمز را به همه نشان داد.خوشبختانه مصدومیت این ستاره پرتغالی آنچنان جدی نیست و باید منتظر ماند و دید که میزان پیشرفت وی چه قدر است.
کد:http://www.marca.com/2011/03/04/futbol/equipos/real_madrid/1299195239.html
مارسلو: "مهمترين چيز خوشحالي هوادارن بود"
پس از برد 7-0 رئال مقابل مالاگا مارسلو زننده گل سوم تميش در خصوص اين بازي با سايت رسمي به مصاحبه پرداخت
"بازي خوبي براي بازيكنان ما بود تا با عتماد به نفس بيشتري كار كنند و بازي زيبايي هم براي هوادارن بود"
"هدف ما كسب 3 امتياز بود و ما خوشحاليم كه آن را بدست آورديم .ما بايد مثل اين بازي تا پايان فصل ادامه دهيم .تمركز بر كار خود و منتظر ماندن تا لغزش بارسلونا .ما ميخواهيم سخت تمرين كردن را ادامه دهيم و تا پايان بازي خوبي به نمايش بگذاريم"
"از گل زدنم و كمك كردن به تيم بسيار خوشحالم ولي درباره عملكرد تيم خوشحالم .ما در خط حمله بسيار خوب هستيم و دفاع نيز بسيار منسجم بود و بايد اين روند ادامه دار باشد"
" اين گل را به دو برادرم در برزيل و دوستانم تقديم كردم و جشن گرفتم . به آنها گفته بودم كه اگر گل بزنم به آنها تقديم ميكنم"
"من براي رونالدو بسيار خوشحالم و گلزدن او براي تيم بسيار مهم بود چون گل زدن رونالدو تيم را بيمه ميكند"
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330045649328/noticia/Noticia/Marcelo:__What_matters_is_that_the_fans_were_happy_tonight_.htm
والدانو : "اين بازي براي هوادارن يك جشن بود"
پس از برد پرگل سفيدها مقابل مالاگا در برنابئو خورخه والدانو در خصوص اين بازي با سايت رسمي به مصاحبه پرداخت
"گلهاي زيبايي در اين مسابقه به ثمر رسيد ..هر چيزي در بازي ديشب به خوبي پيش رفت "
" هر كسي كار خود را انجام مي دهد ، ما بايد روي خودمان تمركز كنيم و به آينده اطمينان داشته باشيم . هنوز بازيهاي زيادي مانده است ."
"سرمربي به طور چرخشي از بنزما و آدبايور تا پايان فصل استفاده ميكند و مهمترين چيز عادت كردن و درك بازيكنان است "
"رونالدو بازيكن بزرگي است و ميخواهد در تمام دقايق بازي كند .او يك ماشين است كه براي گلزدن سخت تلاش ميكند و از نظر فيزكي در سطح بسيار خوبي قرار دارد .اميدواريم اين روند ادامه دار باشد"
"كانالس بازيكن جوان تيم است و ميخواهد به تيم كمك كند و مقابل مالاگا هم بازي كاملي از خود به نمايش گذاشت .اعتماد كردن به اين بازيكنان جوان به تيم كمك زيادي خواهد كرد"
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330045617889/noticia/Noticia/Valdano:_“El_partido_ha_sido_una_fiesta_para_los_aficionados”.htm
به نام خدا
Spanish League Primera Division - 2010/2011
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رئال مادرید 7-0 مالاگا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
English | 704x512 | Aljazeera Sport | AVI | 1300 Kbps
بنزما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماریا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رونالدو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رونالدو (پنالتی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رونالدو