بله هست البته پیدا کردنش کمی سخته اما حدود 200 هزار (شاید هم کمی بیشتر) از I9500 گرونتره. ولی به نظر من میرزه.نقل قول:
Printable View
بله هست البته پیدا کردنش کمی سخته اما حدود 200 هزار (شاید هم کمی بیشتر) از I9500 گرونتره. ولی به نظر من میرزه.نقل قول:
این هم در پاسخ به اظهارات شما:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا بحث سر خش پذیری نیست بحث سر استقامت هست ! اگه ایفون از دستتون بیفته شاید خشهای زیادی ببینه ولی اگه S4 بیوفته خورد میشه صفحش ! هم بخاطر کیفیت ساخت خیلی ضعیفش هم صفحه بزرگش!
قبول دارم حرف شما رو اما ببینید در تستها اس4 تا ارتفاع 1.5 متری به راحتی دووم آورد و هیچیش نشد البته آیفون راحت تا 3 متری دووم آورد اما همون موقعی که از 1.5 متری افتاد پر خش شد در حالی که اس4 چندتا نقطه ریز برداشت درسته استقامت اس4 خیلی کمتر از آیفون و امثالهم با بدنههای فلزی هست اما توجه کنید این کاربرد استقامت در زندگی روزمره خیلی کم و حتی میشه گفت 1 درصد احتمال دارد. بنده کل حرفم همینه معلومه بدنه فلزی در کل بهتره کدوم عاقلی این رو تکذیب میکنه؟! (من خودم به شخصه دوست داشتم سام هم بدنه فلزی بزنه تا دیگر فاکتورها مثل صفحه نمایش های خارقالعاده در این بدنههای نه چندان زیبا حروم نشوند) بنده فقط بحثم بر سر خش بود و نه استقامت و الا در کل و با توجه به تمام فاکتورها از جمله زیبایی صد در صد بدنه فلزی بهتره.نقل قول:
اول آیفون 4 داشتم بعد اس 3 گرفتم.ولی الان که آیفون 5 رو دیدم واقعا از خریدم پشیمون شدم.کیفیت نمایشش راضیم ولی 5 رو که میبینی دیگه ............نقل قول:
مشکل خش پذیری ایفون زیاد هم حاد نیست ! اول ها که وارد بازار شده بود مشکل داشت مخصوصا رنگ مشکی ! من خودم حدود 3 ماه بعدش یه سفید گرفتم تا حالا 2 بار افتاده فقط یه ذره از بغلش خط افتاده از اون به بعدش واسش کاور گرفتم ! شما هم بیخیال این حرف ها از گوشیت لذت ببر!نقل قول:
آقا من بین Xperia T و Xperia SP موندم! باتری SP خیلی بهتر T هست و ظاهرش رو هم بیشتر میپسندم. ولی T هم گوشی خوبیه و خیلی ساپورت میشه، ولی خب قدیمیتره و فکر میکنم باتریش هم مشکلساز بشه. SP هم مثل اینکه مشکلات تاچاسکرین و اینا داره بعضی مدلهاش. برام بیشتر از همه چیز باتری و ساپورت دولوپرها مهمه. بین این دو تا مدل کدوم رو پیشنهاد میدید؟
از نظر من هردو گوشی خوبی هستند ولی SP به نظر من خیلی بهترهنقل قول:
بله کاملا از همین تیکه فرمایشات گرانقدرتون مشخصه که چقدر معلوماتتون زیاده هنوز نمیدونی اسمارت فون به چی میگن بعد به من میگی ترول ؟ 6600 چون سیستم عامل داره اسمارت فونه ؟ :n04::n04::n04:( سعی میکنم با اینگونه افراد دیگه حرفی نداشته باشم )نقل قول:
اون زمان که شما فرق بین نوکیا 6600 که smart phone بود و سیستم عامل داشت رو با K750 که feature phone و فاقد سیستم عامل بود نمیدونستید من اسمارت فون داشتم.
ولی جهت اطلاع شما یکم برگرد تو همین سایت آرشیو سایتو مرور کن ببین چند سال پیش که شما 6600 داشتی من اینجا داشتم به بقیه مشاوره میدادم حالا پولاتو جمع کردی یه اس .3 گرفتی فکر کردی خداس ؟
دوست عزیز شما هم کوتاه بیا این طرز صحبت از کاربر با سابقه ای مثل شما بعیده ! لطفا احترامشون رو نگه دارید ! دوست عزیز Faramarz شما هم همینطور!نقل قول:
من نگفتم ترول اون بلا نسبت شما برای همین بود و الا اگر ترول بودید اصلاً پاسخی نداشتم براتون! من 6600 نداشتم چون اون موقع اسمارت فون بودن اصلاً مهم نبود چون اپلیکیشنی نبود که معنا پیدا کنه شما هم که میگی 6600 اسمارت فون نیست بهتره به مقاله ویکی انگلیسی سری بزنید تا ببنید همین 6600 جز اسمارتفونهای Symbian طبقهبندی شده. در ضمن این عکس هم عکس اس3 نیست و اس4 هست من هم اس4 دارم پس شما که کلاً در جریان بحث نیستید چرا نظر میدهید. من شده تا حالا وسط بحث شما یا کس دیگری بپرم؟! در زمینه IT هم عضو بودن چندساله در یک فروم و دادن مشاوره دلیل بر اطلاعات بالا در حوزه IT نیست. در آخر هم بگم اگر از من ناراحت شدید واقعاً معذرت میخوام، چون معتقدم مسائل بیخود و بدیهی ارزش ناراحت کردن یک هموطنم رو نداره.:n06:همینجا هم این بحث رو تمومشده میدونم.نقل قول:
نقل قول:
اندورید 4 جدید تر و به روز تر از اندورید 2.3 هست دیگه! مثله فرق بین ویندوز 8 و 8.1 (مثال نزدیک تر این گیر نیاوردم:n02:)
بعضی نرم افزارها و بازی ها اندورید 4 و به بالا اون ها رو support می کنه و اگه گوشیتون اندرویدش 2.3 باشه نمی تونید اون ها رو نصب کنید. همینطور امکانات بیشتر داره و جذاب تر هم هست.
متشکرم . موضوع اینه که من یه گوشی GLX داشتم الان ایراد پیدا کرده و نمایندگی گفته باید براتون تعویضش کنیم . دوتا گوشی ارزون قیمت و اندروید GLX لستر و میرا هستش . بنظرتون کدوم یکی انتخاب کنم ؟ اگه ارزش نداره یه گوشی معمولی بردارم.نقل قول:
فرق در نرم افزار های قابل استفاده و منو ی کاربری اونه!
گوشی galaxy pocket میتونه انتخاب خوبی باشه
لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
نقل قول:6600 اسمارت فون نیست کلا گوشی های سیمبین اسمارتفون حساب نمیشن چه 6600 چه n95 چه هرچینقل قول:
من خودم IT خوندم
بدنه مزخرفو به این دلیل گفتم که خودم نوت گرفتم و همون موقع هم کاور ژله ای انداختم روش ولی با این حال پر خط و خش شد پس افراطی گری نمیکنم چون از همه برندا گوشی داشتم و دارم و اصطلاحا گوشی بازم که از این کار لذت میبرم پس از روی تجربه حرف میزنم و مشاوره میدم
من کلا حرفی از اپل زدم این وسط ؟ اینجا یه فروم عمومیه طبق قوانینش همه حق دارن نظر بدن اگه چیزی میخوای بکسی بگی که به بقیه مربوط نباشه باید پیغام خصوصی بهش بدی
در رابطه با عکس هم مشخصه که اون پلاستیکه اس 4 ه البته همشون عین همن :دی
در رابطه با اطلاعات داشتن من هم به اندازه کافی بچه های با سابقه منو میشناسن ، شما هرجور راحتی راحت باش :دی
درسته که هیچ گوشی کامل نیست.ولی ما باید گوشیی پیدا کنیم که کمترین نقص رو داشته باشه.من رو هیچ برندی تو هیچ زمینه ای تعصب ندارم.لپ تاپ اولم دل بود بعد اچ پی گرفتم فهمیدم اچ پی خیلی بهتره.گوشیه قبلم آیفون 4 بود بعد گلکسی 3 گرفتم فهمیدم بازم اشتباه کردم.و اینو بدون هیچ حرفی قبول کردم و روزی 100 بار احساس پشیمونی میکنم.ولی هیچ وقت الکی خودمو گول نمیزنم که سامسونگ بهتره.من همون موقع هم بع 4 میخواستم 4s بخرم و فقط به خاطر اصرار های زیاده یکی از آشنایان منو گول زد و کاری کرد اس 3 بگیرم.واقعا یه مدت با آیفون کار کنی واقعا دیگه با هیچ برندی نمیتونین کار کنین.نقل قول:
دوستان شما اگه از Samsung S4 استفاده کنی نظرت عوض میشه
خیلی با حاله
ن دارمش و ازش راضیم!:n24:
مبارکت باشه دوست عزیز ولی بستگی به خیلی چیزا داره این که مثلا شما قبلا چه گوشی داشتی که این گوشی اینقدر نظرتو جلب کرده ولی باید با هم رده های خودش مقایسه بشه با one و iphone 5 اگه شما با هر سه کار کردی و بازم همین نظرو داشتی ملاکهنقل قول:
اتفاقا شاید برای تنوع وان هم گرفتم، هرچند صفحش بعد از این که با اس4 کار کنید شبیه اسباب بازیه
دوستان نظرتون در رابطه با خرید TX چیه؟
خوب جواب داده؟
کلن تو این رنج قیمت تا 1200 تقریبا چی پیشنهاد میدید؟
من سامسونگ دارم و راضیم واسه یکی از آشنا ها میخوام
من آیپاد تاچ 5 یکی از دوستانم یک هفتهای دستم بود و باهاش کار کردم iOS انصافاً سرعت بالایی داره و اصلاً لگ تو کارش نیست چیزی که توی اندروید فراوانه ولی باز هم اندروید و البته رابط کاربری و کیفیت نمایشگرهای سامسونگ رو بیشتر میپسندم چون iOS قابلیت شخصیسازی رو نداره و محدودیت فراوان داره که این به نظرم خیلی Basic میاد:n02: سابقاً از برندهای Sony Ericsson و HTC هم گوشی داشتم در تمامی بخش ها به جز بدنه میتونم بگم سامسونگ بهترینه البته بدون تعصب. واقعاً بدون دلیل نیست که در کشورهای غربی و توسعهیافته اصلاً HTC و Sony فروش بالایی ندارند و معمولاً فقط اپل و سام بازارهاشون رو قبضه میکنند...
Xperia T و TX هر دو گوشیهای خوبی هستند ولی به نظر من LG Optimus 4X HD تو این رنج قیمت خوش قیمت ترین و به صرفهترین گوشیه. یکی از دوستانم 4X داره و خیلی هم راضی هست به خصوص بعد از آپدیت به اندروید 4.1 همه مشکلاتش حل شد و دوربینش بهبود پیدا کرده.نقل قول:
حقیقتش خیلی نظر خوبی رو ال جی ندارهنقل قول:
نظر بقیه دوستان؟
نقل قول:
دوستان نظرتون در رابطه با خرید TX چیه؟
خوب جواب داده؟
کلن تو این رنج قیمت تا 1200 تقریبا چی پیشنهاد میدید؟
من سامسونگ دارم و راضیم واسه یکی از آشنا ها میخوام
تو این رنج قیمت همون T و TX بهنرین هستند البته توجه به زاویه دید پایین و کیفیت نه چندان مطلوب صفحه نمایشهای ساخت سونی داشته باشید. در بقیه موارد از جمله پردازنده، دوربین و باتری هر دو گوشی عملکرد قابلقبول و خوبی دارند.نقل قول:
با سلام .
من بین سونی V و HTC ONE SV مرددم .
وضوح تصویر ، سرعت کار با برنامه ها و باطری برام بیشتر مهمه .
بهتون HTC One S معمولی رو بیشتر از هر دوی این گوشیها توصیه میکنم با توجه به نیازهاتون One S بهترین گزینه هست این رو هم بگم که SV یک نسخه ارزانتر S هست و از امکانات و سختافزار پایینتری نسبت به S برخورداره.نقل قول:
ممنون از راهنمایی ولی می خوام به نسبت هزینه بیرزه . یعنی حدالامکان کمتر هزینه کنم . چون مثلا دوربین خیلی قوی و یا حافظه خیلی زیاد و ... خیلی برام مهم نیست .نقل قول:
حالا کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟ از بین سونی V و HTC ONE S , SV .
نقل قول:آقا باور کن من s4 دارم مدل I9500 کمتر از یه روز شارژش میشه 10% !!نقل قول:
هر دو در حدود 2 روز در حالت استفاده عادی شارژ نگه میدارند
فقط و فقط اینترنت و چت میرم بازی hd تا الان نه نصب نه بازی کردم!
من گوشی رو تا 100 درصد شارژش میکنم بعد فقلش میکنم صفحه خاموشه صفحه رو روشن میکنم میبینم زده 97% !!
POWER SAVING MODE روشنه نور صفحه هم خودم کمترش کردم.
دیگه اینطور تعریف از باتری نکنین لطفا
باتری و گوشی هم ساخت خود کره هستش.
فقط تو موبایلستان که مطرحش کردم گفتن اینترنت بری باتری زود تموم میشه حالا صحت داره یا نه...
one svنقل قول:
فقط دوربین خوبی نداره
دوست عزیز من اصلاً از دید دوربین نگفتم. شما گفتید صفحه نمایش و قدرت و باتری من از این دیدگاهها گفتم صفحه One S از نوع Super AMOLED ساخت سامسونگ هست و اصلاً از نظر کیفیت با صفحههای LCD به کار رفته شده در دو گوشی One SV و Xperia V قابل مقایسه نیست در تست قدرت هم ابتدا One S بیشترین امتیاز رو آورده در تست AnTuTu چیزی حدود 11 هزار امتیاز آورد در حالی که Xperia V امتیازش حدود 10 هزار و One SV حدود 9500 بود. در زمینه باتریها هر سه از یک نوع پردازنده برخوردارند و از یک اندازه صفحه (هر سه 4.3 اینچ) اما چون دو گوشی V و SV از صفحات پرمصرف LCD برخوردارند عمر باتری کمتری نسبت به One S با صفحه AMOLED دارند. والسلام!:n02: من هم همکلاسیم همین مشخصهها رو از یک گوشی انتظار داشت و بهش One S رو معرفی کردم و حالا اصلاً پشیمون نیست و خیلی هم با گوشیش حال میکند!نقل قول:
والله من هم اس4 دارم و در استفاده عادی و حالت Power Saving راحت تا 2 روز دووم میآورد استفاده عادی معنایش روزی حدود 30 دقیقه تا یک ساعت مکالمه، یک ساعت وبگردی و یک ساعت انجام امور دیگر مثل استفاده از دوربین، تماشای فیلم HD یا بازی کردن است (همه اینها در نور 50 درصد). در تست سایت معتبر GSMArena نیز همین آمده من از خودم که در نیاوردم! تازه در تست سایت GSMArena برای اس4 نسخه Octa حدود 65 ساعت استفاده عادی اعلام شده بود و برای وان 48 ساعت یعنی اگر اس4 برای شما ناراضی کننده است دیگر وان با اون صفحه نمایش پرمصرف LCD و ظرفیت باتری کمتر کابوس خواهد بود!!:n02: ولی قبول دارم در زمینه اینترنت مدل I9500 کمی ضعف داره ولی این ضعف در I9505 اصلاً دیده نشده. البته به احتمال 90 درصد با بروز رسانی اندروید و استفاده بهینه از معماری big.little و استفاده از پردازندههای Cortex-A7 در وبگردی بسیار عمر باتری بهبود پیدا خواهد کرد طبق تستها فعلاً موقع وبگردی هم گوشی به اشتباه از هستههای پر مصرف A15 استفاده میکنه همین باعث تقلیل عمر باتری شده البته گفتم همه این ها با آپدیت قابل حل هستند.نقل قول:
ممنون از پاسخت
عزیز اینا که گفتی تو دو روز میشه 6 ساعت اصن سه روز میشه 9 ساعتنقل قول:
روزی حدود 30 دقیقه تا یک ساعت مکالمه، یک ساعت وبگردی و یک ساعت انجام امور دیگر مثل استفاده از دوربین، تماشای فیلم HD یا بازی کردن است
چطور میگن تا 65 ساعت استفاده عادی ازش میشه کرد؟
یعنی صفحش خاموش کنی میشه استفاده عادی؟
آپدیتش کی میاد؟من زدم اپدیت کنم میگه آخرین آپدیت قبلا نصب شده.
دوست عزیز گوشی در حالت Stand bye هم کار میکند و سیگنالها را دریافت میکند. اگر شما روزی 3 ساعت اینطوری که گفتم (نور 50 درصد) از گوشی کار بکشید و صرفاً فقط وبگردی نکنید مطمئن باشید شاید تا 3 روز هم باتری دووم بیاره چون ما در کشورمون 2G هست و 3G محدود هست البته اگر از رایتل استفاده میکنید صد در صد چون نوع شبکه تون 3G هست از عمر باتری کم میشود. آپدیت اومده البته برای I9500XXUBMEA اگر Baseband گوشی شما این نیست (در بخش About Device در تنظیمات مشخص میشود) فعلاً آپدیت نیومده این آپدیت خیلی کاربردی بود و داغ کردن رو تا حد زیادی بهبود داد. توصیه میکنیم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (و با توجه به راهنمایش) رام مورد نظر (که آپدیت هم شده) رو دانلود کنید و جایگزین رام فعلی کنید اگر هم Baseband گوشی شما همین هست از طریق Software Update و با استفاده از Wi-Fi از خود گوشی میتوانید آپدیت کنید.
I9500XXUAMDK
این مدلشه حالا کدوم رام رو دانلود کنم؟
فرقش با کرنل چیه؟
شنیدم اگه رام جدید نصب کنی مموریت فرمت میشه صحت داره؟
نه خیر! مموری فرمت نمیشه خیالتون راحت رام من هم I9500XXUAMDK بود با رامی که لینکش رو گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جایگزین کردم گوشی این کار رو به عنوان یک Upgrade شناسایی کرد هیچی تغییر نکرد حتی برنامهها و اس ام اس ها هم پاک نشدند و هیچ اتفاقی براشون نیوفتاد شما از طریق نرم افزار Odin همین رامی که لینکش رو گذاشتم جایگزین کنید اگر راهنمایی احتیاج داشتید به من ایمیل بزنید (faramarz.persian@gmail.com)، راهنمایی در سایت زومیت یافتم البته این برای گلکسی اس2 هست ولی با همین روش میتوان فریمور (رام) اس4 رو نیز عوض کرد البته دقت داشته باشید Odin باید ورژنش 3.07 باشد تا اس4 رو شناسایی کنه و رام هم از سایت Android-rom.ir که در بالا لینکشو گذاشتم دانلود کنید (I9500 XXUBMEA): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط مراقب باشید!! اگر اتفاق ناگواری در وسط کار تغییر رام بیفتد ممکن است گوشیتان بریک شود (یه جورایی میشه گفت خدابیامرزی!) اگر اکانت جی میل دارید آنلاین شوید تا از طریق چت آنلاین هنگام تغییر رام کمکتان کنم البته اگر دوست داشتید.:n02:
ممنون از جوابت ولی ببین حالا آپیدت رام چقد مصرف باتری رو بهتر میکنه؟
نیم ساعت؟1 ساعت؟10 ساعت؟
با رام جدید خوب شده ولی تست نکدم چقدر؟:n02:نقل قول:
ممنون از راهنماییتون .نقل قول:
کسه دیگه ای نظری نداره ؟ هر چی نظرات بیشتری باشه آدم راحت تر می تونه تصمیم بگیره .
دوستان
بین اچ تی سی وان و گالکسی اس 4 کدام رو ترجیح می دین؟ چرا؟
سلام
گلکسی اس 3 یا نکسوس 4 ؟؟؟
خودم نظرم رو گلکسی هست
من چون زیاد سیم کارت عوض میکنم مشکلم با این هست هست که همشون میکرو سیم میخورن ... چی کار کنم به نظرتون
ممنون
از نظر مقایسه سخت افزاری s3 بالاتره اما کیفیت نکسوس و کلا طراحیش جذابتره من باشم نکسوس میگیرم تازه صداش هم قویه اما من با ion و TX مقایسه کردم دوربینش کمی ضعیفتر بود ولی در کل گوشی خوبیه ;)نقل قول: