هیشکییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی؟!!
Printable View
هیشکییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی؟!!
آقا من z2 دارم 2 ماهه، 3 تا مشکل دارم
1. با تعریفی که تو نظرات بقیه خوندم میگفتن 2 روز نگه میداره باطریش، واسه من با کار معمولی 1 روز ، 1روز و نصفی تو حالت استامینا نگه میداره تو روشنایی 50 درصد
2. بعضی وقتا پشت هم یک گزینه اروری میده (read error, try again) گوشیو قفل میکنم باز میکنم میره
3. موقع تماس وقتی گوشیو میارم نزدیک گوشم میچشبونم میره تو منو یعنی گوشم میخوره به قسمت بالا حساسه زود میره تو منو مجبور میشم گزینه تماس رو زدم دارم جواب میدم اول قفل کنم بعد بیارم دم گوشم!
کمک کنید درایور هایسویت رو نصب کردم رو سیستم ولی پیدا نمیکنه
سلام دوستان
من چند ماه پیش یک Z3 Compact بدون گارانتی گرفتم(چون گارانتی دارش گیر نیومد آخر) از روز اول همش میترسیدم که نکنه یارو سرم کلاه گذاشته باشه و گوشی مشکل دار و تقلبی باشه، ولی خوشبختانه تا الآن مشکلی نداشت که فکر میکنم نشون میده اون نگرانی بی مورد بوده
ولی از دیروز صبح یک دفعه یک مشکل عجیب پیده کرد که خیلی نگرانم کرده
دیروز صبح که از خواب بیدار شدم و گوشیمو برداشتم بدون این که قبلش هیچ ضربه ای خورده باشه یا از جایی افتاده باشه یهو دیدم که نور مانیتورش دچار اختلال شده و برای خودش سریع کم وزیاد میشه، دفعه اول که این طور شد تاچشم دچار اختلال شد و یهو خاموش شد و دیگه روشن نشد با گرفتن دکمه ولوم زیاد و پاور یک دفعه روشن خاموشش کردم
بعد که روشن شد دیگه اون مشکلو نداشت و بازم چند ساعت بعد چند دفعه نورش برای خودش کم و زیاد شد ولی تاچش طوری نشد همین طوری گذشت و گذشت تا جایی که الگوهای کم و زیاد شدن نورش عوض شد و الآن کلن همش نور صفحه تا آخر کمه که کار کردن باهاشو سخت کرده این تا این جا
من یک سری آزمایشا کردم که ببینم مشکلش سخت افزاریه یا نرم افزاری که توضیحشون میدم
اولایی که این مشکلو داشت وقتی دکمه پاور رو میگرفتم تا چند لحظه درست میشد و یا بعد از چند دقیقه که باهاش کار نمیکردم درست میشد و یا وقتی نور مانیتوررو تا آخر کم میکردم دیگه نورش کم و زیاد نمیشد و تا آخر کم می موند، وقتی گوشی در حال روشن خاموش شدن بود بازم این اختلال ها اتفاق می افتاد، بعضی وقت ها هم وقتی روشن خاموشش میکردم تا چند لحظه نورش پایدار میشد
یک دفعه وقتی تیک Adapt to lighting condition رو زدم تا چند ساعت خوب شد ولی بعدش دیگه این کلک هم براش جواب نداداوایل نورش از تاریک ترین حالت مانیتور کمتر نمیشد ولی الآن بعضی وقت ها از اونم کمتر میشهچی کار کنم حالا؟ میترسم ببرم پیش تعمیر کار بزنه جاهای دیگشو خراب کنه آخه گوشی حساسیه
ممکنه ریست فکتوری کنم درست بشه؟ یا راممو عوض کنم
قدیما یک گالاکسی اس داشتم هی پرتش میکردم این طرف اون طرف یک چند وقتی برای خودش خاموش میشد یهو چند وقت مخلش نذاشتم خودش خوب شد، حالا اینو این قدر مراعاتش کردم معلوم نیست چه مرگش شده!
سلام
نمیدونم چرا گوشیم خود به خود اتصال داده اش روشن میشه .
چیکار کنم ؟
سلام دوستان
مشکل خطِ فاصله بین شماره تلفن رو چطوری میشه حل کرد در اندروید 2.3
به روش امریکائی نوشته میشه
093-812-34567
این 2 تا خط فاصله چطوری حذف میشه ؟
توی تنظیمات چیزی پیدا نکردم
تو این لینکنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته که over the air تو هنگ کنگ موجوده
منظورتش از over the air چیه ؟
در ضمن فریم ویر لالی پاپ رو واسه دانلود گذاشته؟ میشه اونو خودمون نصب کنیم ؟
منظور آپدیت OTA هست که از طریق خود گوشی دانلود و نصب میشه.نقل قول:
اگه firmware یه کشور دیگه ای رو تبلت نصب کنیم چه فرقی با firmware کشور های دیگه داره ؟ایا ممکنه تبلتم brick بشه ؟ با توجه به اینکه ایران تحریمه پس نسخه لالی پاپ ایرانی نمیادنقل قول:
من یک firmware انگلیسی از سایت sammobile پیدا کردم
تمامی مدل تبلتم صدق میکنه ایا به نظرتون اینو نصب کنم؟
شما می تونید هر فیرمویر که مختص گوشی یا تبلت شما هست نصب کنید.
فقط دقت کنید بعضي فیرمویرها مختص فلان اپراتور(مثلاً Verizon) هست که اونا رو نباید نصب کنید.
شما بی زحمت یه نگاهی به این صفحه بنداز ببین این واسه یه اپراتور خاصی نیست ؟ :n02:
در درجه اول باید فریمور با مدل گوشی یکی باشه ( مدل نه نام تجاریش )نقل قول:
در درجه دوم فریم ورها برای منطقه های مختلف ساخته شده اند و ممکنه فریم ور هر منطقه با سیم کارت یه منطقه دیگه خوب کار نکنه . برخی گوشی ها در صورتی که فریم ور یه منطقه دیگه نصب کنی soft-brick میشن
خب میشه لطفا بگید پس چطور باید لالی پاپ روی تبلتم نصب کنم؟
اصلا Firmware پیدا میشه؟
:n04:
صبر کنین ممکنه فریم ور متناسب با منطقه شما ارایه بشهنقل قول:
فریم ور بالایی هم مخصوص اپراتور vodafone هستش
شما یه عکس از صفحه about device بگیرین بزارین
دوباره سلامنقل قول:
سعی کردم به صورت دستی این دو تا خط فاصله رو حذف کنم از یک شماره ی ذخیره شده اما وقتی edit رو میزنم اصلاً خط فاصله نیست بین شماره تا حذفش کنم
کل شماره رو پاک کردم و دوباره نوشتم بدون خط اما باز هم خط داره
الان هم یک شماره جدید ذخیره کردم باز هم خط داره
ظاهراً برای حذف این خط فاصله باید یک برنامه رو دانلود و نصب کرد
نقل قول:
تو Samsung-updates نگاه کردم متناسب با بیس رام شما 12 رام مختلف با اندروید 5.0.2 عرضه شده .
توی سایت های ایرانی هم که نگاه کردم ماشالله از دو تا سایتی که قرار داده بودن یکیشون پولی بود یکیشم با بیس شما سازگار نبود
خیلی بهتره صبر کنین تا برخی دوستان ایرانی تست کنن بعد شما انجام بدین
-----------------
اما اگر در نهایت اگر به این نتیجه رسیدین که اصلا حوصله صبر ندارین و می خواین هرچه زودتر آپدیت کنین ، دو تا از لینک هایی که احتمالا بدون مشکل آپدیت میشن رو براتون قرار میدم :
محتوای مخفی: !
سلام تو رو خدا جواب بدید / گوشی من one max هست دیشب اومدم آپدیت کنم تا یک درصد دانلود کرد ولی چون کار داشتم کنسلش کردم ولی بعدش تا امروز هرچی میزنم آپدیت بشه میگه برای گوشی شما آپدیت وجود ندارد / چیکار کنم؟
شما برید به settings>apps>google framework servicesنقل قول:
اونجا clear data کنید. مجدد چک کنید برای آپدیت احتمالا درست میشه.
متاسفانه باز هم نشدنقل قول:
پس باید صبر کنید پورت ها خالی بشن تا دوباره پیغام آپدیت براتون بیادنقل قول:
به احتمال خیلی زیاد اگه گوشیتونو برگردونین به تنظیمات کارخونه و مجدد امتحان کنین، مشکل حل بشه.نقل قول:
فقط دقت داشته باشین اگه این کارو انجام بدین اطلاعات روی حافظه داخلی گوشی پاک میشه.
دوستم یه گوشی asus داشت به همین مشکل دچار شد . منتهی مشکل از google service framework نبود . مشکل از همون نرم افزار بررسی آپدیتش بود . برای حل مشکل هم زمانی که داشت برای آپدیت چک می کرد ، از توی notification bar روی چند ثانیه انگشتو نگه داشتیم تا app info بالا بیاد و از اونجا force stop و clear data زدیم مشکل حل شد .
ممکنه برای گوشی های مختلف نظاره گر عملیات آپدیت باشن شما مثل راه حل بالا یه امتحانی کنین
روی چی انشگتو نگه داشتید؟نقل قول:
عزیزان یه سوال !
یادمه یه زمانی sony ericsson s500i داشتم یه تم داشت که با تغییر ساعت و فصول پس زمینه تغییر می کرد . می خواستم ببینم دوستان لایو والپیپر تو همون مایه ها ندیدن ؟
روی پیغام آپدیتنقل قول:
آقا یون و خانوما ببخشید وقتی بازی رو نصب کردیم و دیتا رو به صورت آفلاین در پوشه ANDROID ریختیم پس چرا بازی باز هم اجرا نمی شه!؟ البته می دونم به پردازنده و غیره ربط داره ولی چرا همش اینجوریه؟!
گالاکسی اس تب 8 هست و روت شده.
ممنون:n01:
دوست عزیز نباید توی پوشه Android بریزی فایل های دیتا رو. بسته به بازیش باید داخل یکی از دو پوشه obb یا data که داخل پوشه Android قرار دارن کپی کنی. یعنی یکی از این دو جا:نقل قول:
android/data
android/obb
نقل قول:
اگر تمامی بازی هایی که میگیری اینجورین ، اگر obb هستش که پوشه و محتویاتش رو باید بریزی توی sdcard/android/obb
( اگر پوشه obb نبود باید بسازی )
توی extsdcard جواب نمیده
( به طور کلی بیشترشون اگر پوشه دیتای بازی رو در محل اشتباه بریزی ارور دانلود میدن)
اگر فقط یک بازی اینجوریه که ممکنه بازی رو دستگاهتون اجرا نشه ( اگر روی دستگاه اجرا نشه که بدون ارور دانلود کرش میشه )
سلام دوستان
من دو تا galaxy s5 خریدم(دوسیم) حالا چند روزه که صحبت می کنم طرف مقابل میگه صدا یه جوری میاد
فهمیدم سوراخی که صدا ازش میره زیر گوشی واقع شده و خیلی هم باریکه
حالا مجبورم قسمتی که نزدیک دهنم هست رو بیش از حد به دهنم نزدیک کنم تا صدا رسا به طرف مقابل برسه
میخوام بدونم راهی هست مثلا تو تنظیمات گوشی که همینجوری صدا رو تقویت کنه بدون کج کردن گوشی
ضمنا برخی دوستان از اندروید 5 مینالن
پیشنهاد شما چیه؟
آپگرید کنیم یا در همین 4.4.2 بمونیم
مرسی
سلام.
یه سوال:
الان در حال حاضر بروز رسانی note 3 اومده یا نه؟ (مدل 9005 با پردازنده اسنپدراگون)
چطوری باید آپدیت کرد. اگه بشه میخوام با کامپیوترم این کارو بکنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
خیلی وقته دوست عزیز. ولی مشکلی که هست اینه که سامسونگ منطقه به منطقه آپدیت رو به صورت OTA ارایه میده که بشه با خود گوشی آپدیت کرد. میتونین برنامه Samsung kies رو روی کامپیوتر نصب کنین و گوشی رو بهش وصل کنین. خودش تشخیص میده اگه آپدیتی اومده باشه و میتونین دانلود کنین. منتها اگه مثل من و خیلیای دیگه نمیخواین منتظر بمونین میتونین رام رسمی رو خودتون دانلود کنین و فلش کنین روی گوشی. آموزشش هم در طرح ها و نقش های مختلف هست توی اینترنت!نقل قول:
موفق باشی
نقل قول:ممنون بابت راهنمایی.نقل قول:
نمی خوام فلش کنم.
کسی میدونه توی منطقه ما اومده یا نه؟
Samsung Kies دکمه خاصی جهت چک کردن آپدیت نداره! کجاش باس رفت؟
خواهش میکنم.
ببین برنامه samsung kies رو که نصب کنی رو کامپیوترت، تا گوشی رو با کابل وصل کنی بهش خودش چند ثانیه بعد مثلا میگه یه Firmware جدید اومده واس گوشیت. آپدیت کنم یا نه. میگی آره. دانلود میکنه نصب میکنه رو گوشیت.
مشکل صدا رو خودم رفع کردم با رفتن توی تنظیمات صدای گوشی
فقط دوستان بگن که آپگرید کنیم به اندروید 5 یا در همین 4.4.2 بمونیم
پیشنهاد شما چیه؟
دوستان یه گوشی هواوی هست که همچین ارروری میده. ودیگه هیچکدوم از عملکردهای گوشی بجز ولوم و دکمه خاموش روشن عمل نمیکنه حتی زنگ هم میخوره همین اررور هستش و نمیشه به تلفن جواب داد
با سلام من یه رام آندروید ورژن 5 گرفتم واسه GT - I9515 Galaxy S4 Value Edition ولی ورژن رژیون آسیا گیرم نیومده
و رژیون آلمان رو گرفتم رو گوشی بریزم مشکلی پیش نمیاد ؟
زبان فارسی یا انگلیسی رو داره ؟
اگر بیس رام ها یکی باشند معمولا اتفاقی نمی افته . ( یا حداقل برای بنده تا الان تو چند تا گوشی مختلب اتفاقی نیفتاده از جمله s4 )اما اگر بیس متفاوت باشه بریک میشه .برای چک کردنش هم برین توی تنظیمات گوشی ، از قسمت about نسخه رام نصب شده روی گوشیتونو مقایسه کنین با رامی که تازه دانلود کردین . یعد از مدل گوشی بیس رام نوشته میشه .مثلاI9515XXU1ANI3 که xxu میشه بیس رام . اگه بیس ها یکسان بودند معمولا برای آپدیت مشکل خاصی پیش نمیادنقل قول:
سلام دوست عزیز. Region رام یا به اصطلاح CSC که متفاوت باشه هیچ اشکالی نداره. فرقش مثلا تو چنتا اپلیکیشنه که بصورت پیش فرض روش نصب شده. من گوشی خودم رام امارات بود الان لهستانه. ولی به قول دوستمون دقت کن Baseband یکی باشه و رامی که میخوای فلش کنی حتما برای نسخه آنلاک باشه.نقل قول:
زبان فارسی هم تو همش میشه اضافه کرد مشکلی نداره.
نقل قول:نقل قول:
ممنون از شما دوستان گل :n16:
این جدیدی که دانلود کردم این هست I9515XXU1BOE3 و بیس باند گوشیم که چک کردم اینو زده I9515XXU1ANL1
مشکلی نداره الان ؟!! میشه نصب کرد!!