سلام
چرا دیگه چند وقته رنگ قرمز البالویی تندر 90 نداره؟
یعنی مشکلی بوجود اومده ؟
چرا مثلا سمند ترکیب رنگ زیاد داره بقیه محصولات کم ؟؟؟؟/
Printable View
سلام
چرا دیگه چند وقته رنگ قرمز البالویی تندر 90 نداره؟
یعنی مشکلی بوجود اومده ؟
چرا مثلا سمند ترکیب رنگ زیاد داره بقیه محصولات کم ؟؟؟؟/
اون رنگ قرمز رو بیشتر در نمونه های سفارشی میزنن کهنقل قول:
توسط شرکت آپکو نجام میشه اما قبلا خود شرکت هم میزد اما الان نمیزنه و دلیلش رو هم فقط خودشون میدونن.
من تماس گرفتم با شرکت و پرسیدم جز جواب سربالا چیزی نگفتن هرچی پرسیدم فقط گفتن حالا بیاین رنگ سفید یا مشکی بنویسید.
انواع رنگ هایی رو شرکت در نظر میگیره که طرفداران زیاد تری رو دارن.
البته رنگ های خاص رو هم میشه سفارش داد اما به دلیل اینکه چندین ماه طول خواهد کشید کسی رغبتی به این
کار نشون نمیده.
خطوط رنگ امیزیشون محدود هست وبرای رنگ های سفارشی باید رنگ اصلی را در یک خط متوقف کنند و جایگزینش کنند برای همین کمتر رغبت به این کار نشون میدند
سلام .
امروز قیمت ال90 e2 پارس خودرویی از چندتا نمایشگاه گرفتم,
قیمتش شده 22300000
نمی دونم استدلال این اختلاف قیمت پارس خودرو ایران خودرو توی این بنگاه ها چیهنقل قول:
هر دوشون امتیاز منفی یکسان دارن
استدلال نمیخواد از هر ترفندی برای کلاه گذاشتن استفاده میکنند و قیمت را بالا میبرند یکیش همین پارس خودرویی بودن
نقل قول:
این اختلاف قیمت ایران خودرو و پارس خودرو رو دلالان تو بازار راه انداختن و قیمت ها بیهوده
پایین و بالا شد.
هیچ فرقی هم بین تندر 90 پارس خودرو و ایران خودرو نیست
تنها فرقشون مونتاژ و خط تولید پیشرفته تر پارس خودرو هست به دلیل اینکه
رنو پارس شرکت پارس خودرو رو کلا برای تندر در نظر گرفت بعد ایران خودرو هم تولید کرد.
سلام. این سوکت که انتهای داشبورد تندر هست مال چه کاریه؟ و یک سوال دیگه اینکه قاب دور ضبط فابریکش برای عوض کردن چجوری در میاد؟ باید توی اون 4 تا سوراخ آچار بندازی تا آزاد بشه؟
برای دیاگ هست .نقل قول:
پخش رو میخوای در بیاری؟
اون 4 تا سوراخ برای قاب دور پخش نیست برای خود پخش هست .نقل قول:
برای در آوردنش یک عدد اسپک تایر دوچرخه لازم داری تا به حال U شکل درش بیاری و بکنی تو اون سوراخ ها تا پخش از جا در بیاد
آقا من احتمالا یه تندر 90 بگیرم
موندم از ایران خودرو بگیرم یا پارس خودرو
یکی از دوستان نمایندگی ایران خودرو داره میتونه با قیمت خوب برام جور کنه ولی پارس خودرو ظاهرا الان ثبت نام نداره و باید از بازار خرید کرد که ماشا الله قیمتش خیلی قشنگ شده
بعد وضعیت قطعاتش چطوره؟ یعنی پیدا میشه؟ قیمت تخیلی که نداره؟
می گند از پارس خودرو بخری گرون تر هم می شه ولی من خودم با شرایط مشابه شما از ایران خودرو خریدم هیچ مشکلی هم نداره و خیلی هم خوبه.نقل قول:
تا حالا از نظر قطعات و اینام به مشکل بر نخوردم و خوب بوده
ماشین فوق العادییه تو رنج قیمتیش
من که می گم از همون آشناتون کمک بگیر که دردسری هم نداشته باشه تو این نا بسامانی مملکت.
خوش باشی
هیچکدوم الان ثبت نام ندارن ، ایرانخودرو تا تحویل دی ثبت نام کرد و ظرفیتش تکمیل شدنقل قول:
به نظرم هر دو شرکت منتظر مجوز افزایش قیمت هستن
چون دعوتنامه های تحویل مهر هم ظاهرا هنوز نیومده
حالا اگه رفیقتون میتونه حواله شو براتون جور کنه ، خوبه
پارس خودرو توی بازار قیمتش 500 تومن گرونتره
آقا ممنون
فقط این بنده خدا E2 فول نداره و فقط E1 فول داره! قیمتش هم 15500 هست. حالا موندم همین رو بگیرم خودم وسایلی که نداره رو روش بزارم یا اینکه وایسم ثبت نام کنم یه دونه فول از پارس خودرو بگیرم.
این رو قراره همون جور که گفتم از ایران خودرو بگیرم.
حالا اصلا این وسایلی که روی E2 هست ارزش داره ؟ من میخواستم باهاش توی دهه اول مهر یه مسافرت برم ولی اگه بخوام فول e2 بگیرم باید یه چند ماهی منتظر باشم
این پارس تندر وضعیتش چیه؟ قیمتش قراره چند باشه؟ قیافش که خوشگل تره از l90
حالا اگه قیمتش مناسبت باشه شاید بتونم دلم رو راضی کنم که منتظر بمونه :| [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بچه ها هم پیشنهاد خرید 405 STUT5 رو داده. به نظرتون این چجوریاس؟
والا من بیشتر لز همه چی نگران بی سباتی بازارم. می شینی کلی برنامه می ریزی یه شبه بر باد می ره.نقل قول:
من خودم ای دو دارم حالا دقیق نمی دونم ای 1 چیا نداره احتمالا بسرچی تو نت پیدا می کنی ولی فکر کنم اینا جروش باشه.
1- ایربگ نداره 2- شیشه برقی درهای عقب و نداره 3- جای سر اون دوتا چیز اضافه ای که می آد رو صندلی عقب برای تکیه سر اونا رو نداره
ولی فکر نکنم لوازم جانبی آنچنانی ای اضافه داشته باشه.
فرق e1 و e1 فولنقل قول:
ایربگ سرنشین هست.
پایدار باشید
حتما بگیر همون E1 فول رو قیمتش عالیه. حتی اگه بگیری درجا بفروشیش سود میکنی.:46:نقل قول:
من 4 ماهی هست تندر 90 مشکی گرفتم امروز خواستم این چسب هایی که روی درهاش هست رو بکنم اولیش رو که کندم زیرش یه چسب سفید رنگی مونده چون رنگ ماشین مشکی هست خیلی بد دیده میشه حتی از ده متری . ترسیدم دیگه بقیه چسب روی درها رو نکندم . البته قبل کندن اول با آب گرم روش ریختم بعد کندم ولی فایده نداشته انگار
دوستان چیکار کنم این چسب ها اثرشون از بین بره ؟ الان استرس شدیدی دارم لطفا یکی از شما دوستان در اولین فرصت منو راهنمایی کنه
سلام اگه میتونی یه عکس ازش آپلود کن تا دوستان بتونن بهتر راهنمایتون کنندنقل قول:
پایدار باشید
نقل قول:
عکس این چسب های لعنتی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکی بعد کندن یکی از این چسب ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امداد خوررو زنگ زدم :دی اپراتور گفت که ببرم نمایندگی برام بکنند البته گفت که جاش می مونه و بعد چند بار کارواش رفتن ممکنه بره ! البته گفت که با الکل و بنزین هم پاک میشه کرد ولی من ترسیدم الکل یا بنزین بزنم
چیکار کنم؟
ممنونم
مگه الکل و بنزین چی کار می کنند؟. رنگ ماشین. نمی برند نگران نباش. خیلی نگرانی یه ذرشو برن به یه تیکه پنیبه بمال دم چرخش که مطمئین شی رنگ ماشین نمی ره بعدش چسبا رو پاک کن.نقل قول:
من خیلی خیلی حساسم به ماشینم می دونم ولی دست خودم نیست . پس شما مطمئن هستید که مشکلی نداره ؟ الان الکل سفید بزنم بهتره یا بنزین ؟نقل قول:
به نظرم یه کتری آب جوش اول در اون محل بریز و با دستمال بکش اگر نرفت با الکل و بنزین تمیز کن.نقل قول:
با یه دستمال که یکم الکلی یا بنزینی باشه روش بکش کامل اثرش پاک میشه ,برای اطمینان فقط میتونی روی چسبا با دقت بکشی و روی رنگ اصلا دستمال نکشی.نقل قول:
الکل بهتر از بنزین است.
با آب جوش و دستمال درست نمیشه من قبلا خودم امتحان کردم.
پایدار باشید.
یک سوال این قطعه پلاستیکی توی تندر90 که شبیه چوب لباسیه کاربردش چیه؟
آقا این که مشکلی نیست. یه ذره تینر بمال به دستمال یا پنبه براحتی پاک میشه.نقل قول:
منم با تینر تمیز کردم. نگران نباش تینر مشکلی ایجاد نمیکنه
ممنون از همه شما دوستان خیلی محبت کردید که پاسخ دادیدنقل قول:
من این لعنتی ها رو با بنزین پاک کردم فقط الان روی دو در جلو جای یه هاله سفید کم رنگ مونده . درهای پشتی کامل پاک شدن . هر کاری کردم این هاله سفید پاک نشد
به نظر شما چیکار کنم؟
خیلی دیگه گیر نده! بابا دو روز سوارش می شی می زنی جلو و عقبشو داغون می کنی دیگه کسی به حاله سفیدی نگاه نمی کنه:31:نقل قول:
حالا این قدر وسواسی ای چه جوری زندگی می کنی تو این مملکت:19:
رفقا دو سوال دارم :نقل قول:
اصلا این برچسب ها رو برای چی می زنن رو درها ؟
اگر من همون روز اول می کندم این هاله سفید که الان مونده , نمی موند ؟ چون من بعد 4 ماه از خرید کندم .
راهی نداره این هاله سفید رنگ رو پاک کنم ؟ چند بار بنزین زدم نرفت .
برای اینکه توی شرکت در های ماشین به جایی برخورد نکنه و روی لبه ی در رنگ پریدگی ایجاد نشهنقل قول:
بله اگه روز اول کنده بودید اصلا جاش نمیموند ,من خودم قبلا امتحان کردم جاش نموند.
زیاد حساس بشی بدتره ,بیخیالش بشو چندبار که بشوریش درست میشه.
پایدار باشید
پولیش بزن درست می شهنقل قول:
کسی کاربرد این را نمی دونه تو ماشین ما اضافی بوده؟!نقل قول:
احتمالا مال ما که نداشت. شاید از قطعاتیه که باید دوز انداخته می شده یا اضافی براتون کذوشتند. یه همچین چیزی تو داشبورد پراید ما هم بود تا آخرشم نفهمیدیم چیه تو همون داشبورد دادشم نفر بعدی:)نقل قول:
سلام. درب صندوق عقب این ماشین از نظر راحتی یا سختی برای باز کردن سارقین در چه وضعیتیه؟ از ایناس که راحت باز میشه یا نه؟ برای محافظت از چرخ زاپاس (رینگ آلومینیومی) در برابر سرقت چه پیشنهادی دارید؟ (فرض بر اینکه ماشین دردگیر نداره). ممنون
والا نمی دونم چقدر راحتع ولی قبل اینکه ما دزدگیر بزاریم یه بار چرخمونو بردند:) حالا دزده چقدر ماهر بوده رو نمی دونمنقل قول:
از نظر ایمنی معمولیه,دیگه خودتون میدونید دزد جماعت اگه رو یه چیز کلید کنه بازش میکنه.نقل قول:
برای زاپاس هم قفل زاپاس هست که میتونید بخرید
این یه سایت که اینجور وسایلو داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایدار باشید
درب صندوق متاسفانه به راحتی آبخ وردن باز می شهنقل قول:
میشه کلید صندوق رو عوض کرد و مدل پیکانی انداخت
برای زاپاس هم صقل زاپاس بند می شه بست
سلام دوستان
دوستانیکه این خودرو رو پیش خرید براشون دعوتنامه اومده ؟الان قیمت جند در میاد ؟
قیمتش فهلا ایران خودرو داره همون 17.500.000 حساب می کنهنقل قول:
ولی پارس خودرو دست نگه داشتهو احتمال افزایش قیمت هست
برای پاک کرده شیره برچسبها که بعد از کندن آنها به جا میماند استفاده از الکل و بنزین و .... هیچ تاثیری ندارد و فقط انرژی شما را هدر میدهند.تنها چیزی که احتمال زیاد میتونه تاثیر داشته باشه تینر فوری است که بخاطر تاثیری که احتمالا روی رنگ ماشین میگذارد توصیه نمیشود. شما با استفاده از مایع معجزه گر نفت از شر این دردسرها راحت میشوید و هیچ اثری روی رنگ ماشین نمیگذارد.با خیال راحت استفاده کنید و تاثیر معجزه را ببینید و صلوات بفرستید