خیلی فرقی هم نمیکنه بیشتر به مهارت بستگی داره موقع مبارزه با ملینا . چون حتی بعدش شائوخان هم راحته فقط میخواد خونت رو واسه شائوخان حفظ کنی .نقل قول:
Printable View
خیلی فرقی هم نمیکنه بیشتر به مهارت بستگی داره موقع مبارزه با ملینا . چون حتی بعدش شائوخان هم راحته فقط میخواد خونت رو واسه شائوخان حفظ کنی .نقل قول:
کسی اینجا با دسته بازی نمیکنه یعنی ؟؟؟
چلنج آخرو با Kenshi رفتم. بنده خدا ملینا که عددی نبود! :n13: فقط یک دفعه بهش باختم. دفعه آخر هم Flawless Victory شد! حالا یا من بازیم خوبه یا ملینا داغونه!نقل قول:
ولی شائو سخت بود! هر چی میزدی خونش میلیمتری کم میشد! اکثرا به همین شائو می باختم.
من بازی می کنم. چطور؟نقل قول:
نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده؟:n14:
آپدیتی چیزی برا بازی نیومده؟:n13:
اخه به شانس هم بستگی داره . شانس گند ما موقع ملینا یکسره دفاع رو غیر فعال میکنه و اونو قوی میکنه . چون ملینا تلپورتش وقتی دفاع غیرفعال باشه به شدت روی اعصابه . کثافت وقتی هنوز روی زمینه تلپورت میکنهنقل قول:
سلام دوستان یک سوال :دی
نسخه بلک باکس بازیو گرفتم...ولی زبانشو نمیدونم کجاییه :دی روسی نیست :| فک کنم المانیه :دی راهی هست برا درست کردنش؟
ویرایش:حل شد
یه مشکل دیگه :| چرا بازی اینقدر اسلوموشنه؟
نقل قول:
من بازی می کنم. چطور؟
من هرکاری میکنم با دکمه بالا و سمت راست رو باهم فشار میدم نمیپره و بیاد جلو اما با جویستیک میشه اینکار رو کرد ...
این مشکل رو شما هم ندارید ؟
نقل قول:
سلام دوستان من با دسته بازی میکنم , فقط یه مشکل دارم , جوستیک رو که به سمت شمال غربی و شمال شرغی قرار میدم میپره و میاد جلو :n02: اما با دکمه ها هر چی چپ و بالا یا راست و بالا رو میزنم نمپیره و بیاد جلو ... چیکار کنم ؟
نه همچین مشکلی ندارم.نقل قول:
حتی همزمان با 4 تا از دوستان هم همگی با دسته بازی کردیم و همچین مشکلی نبود.
ادم جواب نمیگیره اینجا..
اصن بازیو به یه جاش میزنی از یه جا دیگه پس میده :|
بازیو از دسکتاپ اجرا میکردم اجرا نمیشد ولی از تو محل نصب بازی ران میکردم میرفت تو بازی که زبانش اسپانیایی بود و درستش کردم...مشکل سرعت بازیو گفتم بازم جواب نگرفتم...حالا هم بازی اصلا اجرا نمیشه :|
4 بار بازیو پاک کردم نصب کردم بازم نشد :|
ویرایش:کسایی که این مشکل رو دارن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Windows + R رو بگیرین
%AppData% بزنید توش و فایل MKKE رو پاک کنید بازی رو اجرا کنید
بازی رو ببندید و دوباره به فایل MKKE برید و dxdiag رو اجرا کنید و عدد زیر رو به 1024 تغییر بدید
"Dedicated Memory: 123 MB"
سلام بچه ها
سیو بازی کجا مره؟
سلام
تو نسحه پی سی سیو ها کجا ذخیره میشن؟
میخوام ویندوز عوض کنم
تو نسخه پی سی ، شانگ تسونگ چطوری تبدیل میشه به بازیکنای دیگه؟
اون کار مخصوص دستگاه هست و ما نمی تونیم.اون کارو با گرفتم کمی از روح شخصیت دشمن انجام میده.نقل قول:
نقل قول:چرا نشه ؟ خیلی هم راحت میشه . توی لیست حرکات نوشته دیگه . خودم نیز انجام دادم . ولی یادم نمیاد جی بود دکمه هاش . الان هم بازیش رو ندارم که نگاه کنم و بگم .نقل قول:
ولی چندین دکمه رو یادمه باید میزدی تا تبدیل میشد.
نقل قول:
فقط میتونی به رقیب تبدیل بشی نه کس دیگه
دوستان میخوام مد ultimate boss رو بردارم متاسفانه بک آپ نگرفتم . میشه لینک بدید یا آپ کنید فایل ها رو
خب همین طوره دیگه.منظور من اینکه نمی تونی به دیگران تبدیل شی فقط می تونی تبدیل به کارکتر رقیب بشی.نقل قول:
این چلنجی که باید با استرایکر 3 تا شائو کانو بکشی واقعا سخته ،اینا چی فکر کردن همچین چلنجی گذاشتن !
======
ویرایش :
زدمش :n25:ولی کلا شنیدنش ترسناکه ...3 تا شائو کان اونم با یک لایف بار :n30:
این اپشن هایی که از قبرستون میخری چجوری باید فعالشون کرد.؟؟؟
وقتی خریدی دیگه تمومه.خودشون فعال میشن.نقل قول:
تازه دوران خوشیته :n09: برو جلوتر تازه اگه رسیدی به اخرش باید توی دور اخر با .... :n30: مبارزه کنینقل قول:
یه سری هاشو باید بری توی nekropolis اونجا فعالشون کنی مثل لباسهانقل قول:
آقا واسه بازی هنوز پچی ندادن که اسلو موشن کم شه؟
Sent from my GT-I9100G
سلام تو چلنج تاور تا میرسم به وسطش یهو میپره بیرون کسی میدونه مشکل از کجاست؟
سلام خدمت همه عزیزان ،
یه درخواست داشتم ، اگه میشه Mortal Kombat 4 نسخه ی کاملش رو لینکش رو بدید ، همراه با اندینگش ، ممنون میشم:n12:
تو shang sung جلو پایین عقب 2 رو بزنی مثل رقیب میشه :n10:
داداش میشه بگی چطوری میشه آنلاین بازی کرد ؟نقل قول:
من میرم تو بخش آنلاین تو گزینه ها اما هرچی لود میکنه هیچی نمیاد :n03:
از نظر من 300 با شیوا از همه راحت تره
پورو، کینتارو و شائوکان که به راحتی با پایین بالا زدن های پشت سر هم می تونی ببری چون کل بازی تو هوا هستی امکان ایکس ری خوردنت کمه
مشکل اصلت با ملینا میشه
که اونجا هم می توی از باگ بازی استفاده کنی!!!
بعضی وقتا پیش میاد وقتی یه بازیکن رو می زنی چند ثانیه رو زمین دراز میکشه و بعدش بلند میشه اگر تو بازی با ملینا همچین حالتی رخ داد، مهلتش نده پشت سر هم با شیوا پایین بالا بزن فرصت نمی کنه بلند شه و میمیره
با ریدن راحت می تونی پایین بالا بزنی غیب شی بری پشتش چند ضرب بزننقل قول:
بعد ازش فاصله بگیر و مجددا همین روند
سلام.
کسی میدونه این مورتال جدید کی میاد؟؟:n13:
سلام.
کسی میدونه این مورتال جدید کی میاد؟؟:n13:
سلام.
بالاخره تریلر جدید بازی رو شد و بازی جدید در سال 2015 خواهد اومد.میتونید تریلرش رو از نت پیدا و تماشا کنید.
Moertal kombat X
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ببینم اینجا چه خبره؟جنگ های خونین وجود داره؟:n08::n08::n08:ای از دست شما.اگه جنگه خوب بجنگین:n25::n25::n25::n24::n24::34::34:اه چقد بچه این:n22:نقل قول:
کدوم جنگ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط ساب زیرو گرند زیرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از این جنگ هم بدتره.
لج و لج بازی بده.
من مهندس هستم.
محیط فرهنگی دوست دارم.:n28:
درست کنین این جا رو:n14::n14:
با این سنم که 30سالمه تا حالا همچین لج بازی ندیدم.
بسه جان من:n30:
کدوم جنگ؟؟ کدوم لج و لج بازی؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط ساب زیرو گرند زیرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه متوجه شدین...
اون شوخیه بین من و امید بود چهار پنج سال پیش...
باشه اما دیگه نکنین.نقل قول:
البته منم طرف ساب زیرو هستم:n26::n26:
جنگ های قدیم رو زنده نکنین:n02:
باشه حتما.نقل قول:
سلام کدهای چند ضربه داخل بازیرو از کجا میتونم گیر بیارم.باسپاس:n12:
گورو و شوکان و...با یه مد به بازی اضافه میشه من بازیش کردم میتونید تو گوگل پیدا کنید
لطفا یکی لباس های سانسور شده ی زنا رو تو بازی لینکشو بده و بگه کجا بذارم . خیلی نیاز دارم