اگه تا شب درست نشد
ميخام باتري بخرم منتها اينترنتي نه چون ميترسم جنس خوب ندن
كسي از دوستان ميتونه زحمتشو بكشه قبل از فرستادنش هزينشو براش ميفرستم شرمنده راهي ندارم
از يه طرفم اگه باتري خرابه چرا تو بوت خوبه و اگه شارژ داشته باشه ميشه فلش زد گوشيو؟؟
اگه تا شب درست نشد
ميخام باتري بخرم منتها اينترنتي نه چون ميترسم جنس خوب ندن
كسي از دوستان ميتونه زحمتشو بكشه قبل از فرستادنش هزينشو براش ميفرستم شرمنده راهي ندارم
از يه طرفم اگه باتري خرابه چرا تو بوت خوبه و اگه شارژ داشته باشه ميشه فلش زد گوشيو؟؟
بکام جان دقت کن ببین چی نوشتم :نقل قول:یعنی دکمه پاور و ولوم پایین ( همونی که باهاش صدا رو کم میکنی! :31: )نقل قول:
دکمه پاور + ولوم داون
در ضمن به فکر خریدن باتری نباش چون باتریت مشکل نداره! این گوشیه که باتری رو نمیشناسه که به علت رامیه که روش ریختی. قبلا هم گفتم سعی کن باتریت رو شارژ کنی به هر نحوی که امکان داشته باشه! اگه با شارژر اکسترنال نشد، با روش زیر شارژش کن :
خیلی ساده توضیح داده، اگه ازش سر در نمیاری بهم بگو تا خلاصش رو برات بنویسم.نقل قول:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=892026
راستی آی دی یاهوت رو هم برام پخ کن قدم به قدم بهت بگم چیکار کنی
من خوزستانم شوشتر
این مشکل با فلش و وایپو این چیزا حل بشو نیست
دوست عزيز به جاي خريد باطري گوشيت رو يا بيار يا بفرست براي يكي از بچه هايي كه بهش اطمينان داري تا با باطري گوشي خودش برات فلش بزنه....بهترين راه همينه البته ميشه باطريت رو هم با گوشيش شارژ كنه ولي تو راه دوباره خالي ميكنه...اگر اونجا بتوني ببري يكي با گوشيه ديفاي شارژش كنه كه حله...نقل قول:
از اين روش هم ميتونيد براي شارژ باطري استفاده كنيد
[PHP]http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.g oogle.com&sl=en&tl=fa&twu=1&u=http://modmymobile.com/forums/3691471-post79.html&usg=ALkJrhgmv8v-eZ7IV7B4j3M7U4RoUBvtnw[/PHP]
اين هم تقريبا همونه كه هم زمان هم باطري شارژ ميشه و هم گوشي به يو اس بي وصل ميشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل اينه كه باطري من low نميزنه و همين كه چند باري دادم موبايلي برام شارژ كرده بيشتر از ده بار تا حالا باش فلش زدمه باتري تو bootloader ok
منم موافقم .نقل قول:
بکام جان با این rsd-lite هم یک تستی بزن
با تشکر از negro مدیر بخش موتورولا فروم موبیلستاننقل قول:
RSD Lite 5.4.4 Released
بالاخره بعد از ورژن ناموفق 5.3.1 ورژن 5.4.4 ریلیز شد
فعلا مشکلی گزارش نشده و می تونید به راحتی استفاده کنید
و حتما از آخرین نسخه درایور ها استفاده کنید
کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=2324699#post2324699
و اینم جدیدترین ورژن موتورولا یو اس بی درایور
کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=2324640#post2324640
دوستان رام جدید چیزی نیومده؟
چرا رام MS2Ginger اومده ولی برای گوشی هایی که لنز قرمز دارند، به نظر رام جالبی میاد من که لنزم سبزه امتحان نکردم، مشخصات این رام :نقل قول:
- Rom based on leaked china Milestone 2 rom build (4.5.3 - 63)
- undervolted (38/300 48/600 52/800 58/1000)
- language support: ger, it, pt, nl, fr, es, gb, us, ch
- no battery drain.
- 30h normal use, 32% left.
- ready for daily use
- 720p record with stock camera app (red lens) mpeq4/m4v codec only
- no problems with LED flash light for MB525
- call recording
- social buzz (facebook contact sync)
- deodexed
- panorama mode for camera
همونطور که میبینید فیلمبرداری 720p و عکاسی Panorama و مصرف کم باتری و توانایی ضبط مکالمه و آندروید 2.3.4 از مشخصات اصلی این رامه ...
نقل قول:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1140839
این رام رو روی مایلستون 2 من دارم . رام خوبی هستش.
اپدیت جدید رrsd و درایور رو و هم دانلود کردم هیچ
دوستان ببخشید کدومتون فکری داره برا گوشی من یعنی بجز فلش زدن میتونه کار دیگه روش بکنه بفرستمش براش یا اگه بلده بخودم بگه چیکار کنم دهنم سرویس شده دیگه بدجور حالم گرفته :19::19:هر کی بجز فلش فکر دیگه داره بگه براش بفرستمش زحمتشو بکشه لطفا
:11:
منتظرم
دوست عزیز این مشکل باطری هرگز با تعویض رام حل نخواهد شد من اولین کسی بودم که با باطری مشکل پیدا کردم و تا الان هم نتونستم این مشکل رو حل کنم تا الان حدود 15 گیگ رام دانلود کردم ولی نتیجه ای نگرفتم اخرش رفتم یه باطری دیگه گرفتم و فعلا هم مشکلی ندارم با شارژر اکسترنال شارژشون میکنم تنها و تنها راه حل این مشکل بردن به نمایندگی موتورولا تو تهران هست من سه ماه پیش بردم پیششون ولی اون موقع نتونستن درستش کنن گفتن که باید بفرستن دبی تا درستش کنن منم ندادم چون ماه دیگه خودم میرم تاجیکستان و میدم برام درستش کنن شما یه سری برو نمایندگی موتورولا تو تهران حتما درست میشه اگر تهران نیستی بفرستش برای یکی از اقوامت تا اونا ببرن براتنقل قول:
منم هر چی زدم تو سر با رام و وایپ و مایپ حل شدنی نیست کسی از بچه ها قبول نکرد چون برا خودشون با ریختن رام حل شدنقل قول:
همون دفعه اولم گفتید حواسم بود منتها گیر دوستان بود که با ریختن رام حل میشه که منم گیر میدادم از یه طرفم دوست نداشتم حرفتون درست از اب دربیاد چون اون موقع کار من در میاد:46:
بهرحال مرسی که اب پاکی ریختی تو دستمون:10:
مرسی از همه دوستان خصوصا احسان جان تو این چندروز خیلی وقتشون گرفتم:11::10:
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
فقط یه چیزی بخدا اخر بدشانسیه فقط با یک بار فلش زدن رفت تو کما :2:
بالاخره درست میشه:8:
اره عزیز منم یه بار فلش زدم اینجور شد ولی نگران نباش درست میشه حتما اگر صبر کنی تا یک ماه اینده که من رفتم اونور دادم درستش کردن میپرسم چی کارش کردن اگر با پکی چیزی درست میشد ومیدادن ازشون میگیرم برای شما هم درست بشهنقل قول:
یا اینکه ببر نمایندگی ایران
فرهاد نصبش رو میلستون 2 راحته ؟ از روش ریکاوری باید رفت . آره ؟نقل قول:
یک رویوو از گوشیت و روش نصب سیانوژن هم تو کلوپ میله 2 بزار / مرسی
با دیفای روش یکیه. بله. چشم وقت بشه حتما میذارم.نقل قول:
دوستان اینجا کسی میتونه یه آدرس یا شماره تلفن به من بده که بتونم ازش تو تهران DEFY رو تهیه کنم.
به چند نفر سپردم ولی گیر نیاوردند.
ممنون میشم.
دوست عزیز برو علاالدین طبقه 6 حتما گیر میاری الان سر کارم آدرس دقیق و شماره ندارم اما یه چرخی بزن پیدا میکنی اگه تهرانم نیستی میتونی اینترنتی بخری راحت و مطمئننقل قول:
یه کمی تو بازار کم شده و قیمتها هم نوسان داره به خاطر کاهش ارزش ریال .اول مهر هم قیمتها یکم میره بالا . چند روزی صبر کنی بهتره .نقل قول:
---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:33 AM ----------
کمبود وقت چیه بابا ! بیا رویوو گوشی رو بزار :20:نقل قول:
آقا اميدوارم گوشيت درست بشه ولي به نظر اين کامنت رو بذاريم توي نظرسنجي ببينيم کدوم گوشي همچين توانايي داره..نقل قول:
رکورد گينتس بزنيم باهاش
سلام.
من خودم يه موتورولا ديفاي دارم. حالا يكي ديگه مي خواستم بخرم. ولي همه جا رو زير و رو كردم. همشون دور قرمزن. كسي ديفاي كامل مشكي سراغ نداره؟ البته لنزش قرمز باشه. تو علا الدين يه جا مشكي داشت كه لنزش سبز بود.
ممنون مي شم اگه بهم خبر بديد.
دوست عزیز فکر نکنم لنز قرمز گیر بیاری اما شما یه تماس با گوشی شاپ یا دیجی کالا بگیر بپرس واسه اونا چه جوریاس شاید اونا لنز قرمز باشهنقل قول:
سبز يا قرمز فرقي ندارن . همشون فيلمبرداريشون يكيه . الان يكم كم شده تو بازار يك دوهفته صبر كن اگر مشكي ميخواي .نقل قول:
کسی اطلاع داره که + motorola Defy کی وارد بازار میشه و قیمتش چنده؟ قیمت اصلی گوشی چند دلاره؟
سلام خدمت دوستان
از دوستانی که گوشی رو دارن ممکنه براشون یه آهنگ زنگ که توی گوشی هست و
اسم کاملش رو نمیدونم ولی end و guitar توی اسم ملودی هست رو آپلود کنن
هادی خان فکر کنم کار خودت باشه ، هر کدوم از دوستان اینکارو کنن بسیار ممنونم ازش
گوشی پیش فروشش شروع شده قیمتشم 234 پونده اولم تو کشورای اروپایی عرضه میشه اگه عجله نداری صبر کن اما زیاد با دیفای معمولی تفاوت نداره به جز باطری و کلاک سی پی یو و اندروید 2.3با موتوبلورنقل قول:
Defy من ازدر اثر ضربه تمام رنگ صفحش بهم ریخته... گفتم اینبار بگیرم. توی امریکا فروشش شروع نشده؟!نقل قول:
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
اینبار + defy بگیرم..
امریکا نه اما تا کمتر از یک ماه دیگه که عرضه بشه اونجا هم در دسترسهنقل قول:
واسه تعمیر گوشی اقدام کردی؟
به این میگن یک دیفای باز اصیل ؟نقل قول:
دیفای پلاس خیلی گوشی توپیه بیاد منم شاید به جای آتریکس بخرمش
پیش آتریکس هیچی نیست آتریکس از هر نظر بهترهنقل قول:
نه هنوز ولی فکر نکم دیفای اگه باز بشه مثل اول کار کته. هیچ شانسی هست با فلش درست شه؟!
نه هنوز ولی فکر نکم دیفای اگه باز بشه مثل اول کار کته. هیچ شانسی هست با فلش درست شه?!نقل قول:
اگه از ضربه باشه که با فلش درست نمیشه حالا میخوای یه امتحان بکن سنگ مفت گنجیشک مفتنقل قول:
دوست عزیز این لینکی که گذاشتی، رام روی دفی نصب میشه؟
روش فلش رام گینگر مثل سیانوژن هستش؟
به جای اینستال باید ریوستور کنیم؟
بچه ها دیفای من موقع دریافت اس ام اس ویبره نمیکنه :( چه وقتی سایلنت هست چه معمولی ولی ویبره زنگ کار میکنه. چی کار میشه کرد بجز فلش کردن؟ سر کلاس خیلی بهش نیاز دارم.
سلام دوستان کسی بازی shadow guardian رو این گوشی بازی کرده؟
فلش زدی این رام فکر کنم 2 مرحله ای بود . اول ریستور میکردی - مرحله بعد با rsd-lite فلش میزدیم .نقل قول:
توضیحاتشو فکر کنم تو موبیلستان نوشته باشم .
البته من 2-3 بار امتحان کردم روی لوگوی موتو گیر گرد و مجبور شدم به 2.2 اصلی و بعدش هم سیانوژن برگردم .
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------
از اول اینطوری بوده یا یکدفعه اینطوری شد ؟نقل قول:
رامت چیه الان ؟
سلام دوستان
قیمت این گوشی الان تو بازار چنده؟؟
حدود 390 باید باشه / الان یکم قیمتها کشیده بالا بخاطر کاهش ارزش ریال :2:نقل قول:
2-3هفته پیش دوستان تا 375 هم خریده بودن