نقل قول:
من الان ESET SMART Security رو نصب کردم آپدیت کردم عالی جواب داد.
Printable View
نقل قول:
من الان ESET SMART Security رو نصب کردم آپدیت کردم عالی جواب داد.
با اجازه از داداش سینا جوابتو میدم چون نمیخوام معطل بشینقل قول:
ببین دوست من کلا" باید باطری رو روی دستگاه بزاری بمونه اگه دقت کرده باشی باطری لب تاپا مخصوصا همین 5010 رو طوری طراحی کردن که وقتی باطری روی دستگاه نباشه یه محفظه خالی خیلی بد چهره بوجود میاد که با گذاشتن باطری سر جاش میگیری که چقد جاش خالی بوده به نظرم طراح همچین لب تاپی به این موضوع دقت کرده باشه پس به نظر من بودن باطری روی دستگاه مشکلی براش ایجاد نکنه فقط توصیه کردن که وقتی میخوای یه مدت طولانی از لب تاپ استفاده نکنی باطری رو از دستگاه خارج کنی همین
در ضمن باطری هائی که روی این نوع لب تاپ بارگزاری میشه زیاد مشکلی از بابت پر یا خالی شدن مداوم ندارن بلکه عمر این باطری ها عمدتا" به دمای این باطریها بستگی داره
در آخر هم باید بگم اگه باطری به صورت کامل پر شده باشه سیستم به طور اتوماتیک از برق ورودی استفاده میکنه دیگه از باطری استفاده نمیکنه
ایشالله مشکلت در این مورد حل شده باشه
در مورد صدای فن دستگاه هم باید بگم که به نظر من که همش با لب تاپم کارای سنگینی مثل بازی و طراحی میکنم هنوز انقدری صدای فنشو نشنیدم که بخوام بگم صداش حتی بلنده!!! نمیدونم اونیکه همچین حرفی زده بر چه اساسی اینو گفته
به نظر من اگه انتخابتو کردی و میخوای 5010 بگیری تردید نکن اگه بخوای خودتو الاف حرف مغازه دار بکنی هزار تا حرف دیگه میزنه که نظرتو به جنس خودش جلب کنه
خودت قضاوت کن این همه عزیزی که اینجا اومدنو نظر گذاشتن کدومشونم از تعریف کردن از این لب تاپ سودی میبرن که نخوان معایبشو بگن؟؟؟؟
در هر صورت بازم حرف آخرشو باید خودت بزنی ولی حتما" توی خریدت دقت کن:11:
نقل قول:
خواهش می کنم عزیز.
من هر دو روز یه بار از باتریم استفاده می کنم.اصلا هم باتری رو از لپ تاپم در نمی یارم.به نظر من باید از باتری به عنوان یه یدک استفاده کرد.یعنی وقتی استفاده شه که برق می ره.حالا اگه باتری یکمم آسیب ببینه واسم مهم نیست.چون من همیشه کنار دستم پیریزه برق هست فقط وقتی نیازش دارم که برق می ره.تا هاردم نسوزه.
اما جواب سوال دوم: نه صداش منو اصلا آزار نمی ده.خیلی آرومه.فقط وقت آپدیت بایوس صداش زیاد می شه که اونم 5 دقیقه هم طول نمی کشه.اصلا از بابت صداش خیالت راحت باشه.اصلا اذیت نمی کنه.
نقل قول:
مرسی آقا سینا بابت جوابتون ولی مگه میشه خود شرکت دل الکی بیاد و رو یه لپ تاپ که میدونه پردازنده ci5-460M داره از رم با باس 1333 مگاهرتز استفاده کنه؟! با منطق جور در نمیاد،حتمن ساپورت میکرده که گذاشته چون همه میدونن دل چقدر کاهش هزینه هاش براش مهمه...الان مسئله اینه که آیا زیگورات تو لپ تاپ دست برده؟ یعنی زیگورات دو تا رم 1333 رو با رم 1066 جایگزین کرده چون منو دوست داشته؟!!!!:41:
اما یه چند وقتیه فن سیستم من دائم روشنهنقل قول:
غلط نکنم این اپدیت بایوس جدیده یه مساله ای داشت
:دی
نقل قول:
نه عزیز هر چی فن بیشتر کار کنه بهتره.نگران نباش.شاید زیادی حساس شدی:31:
بعید نیست!منم از زیگورات خریدم، 2 گیگ رم لپ تاپ من هم همین برنامه رو داشت!کمتر از اون چیزی بود که باید میبود.تماسم گرفتم پیگیرشم شدم اولش که هی منو ازین خط به اون خط پاس دادن بعد کلا منکر این قضیه شدن سرآخرم گفتن همینی که هست!!!:19:نقل قول:
آقا بارها گفتم بازم میگم: گول تبلیغات کذایی این زیگورات خراب شده:2: رو نخورید!!!!
من بایوس رو به A011 آپدیت کردم فن بیشتر خاموش بود هرچندوقت یه بار روشن میشد.اما وقتی به A 012 آپدیتش کردم دائما در حال چرخشه! :13:نقل قول:
مال منم از وقتی که به A12 آپدیت کردم بیشتر می چرخه.اما این که نگرانی نداره.حتما خود شرکت دل یه قصدی ازین کار داشته.و الا الکی نمی یان آپدیت بدن بیرون که فقط فن لپ تاپ مارو بیشتر بچرخونن:31:نقل قول:
این تغییرات بعد آپدیت بایوس انجام می شه:
Improved for HDD Master Password unlock
Improved BIOS Master and System input function
آقا خدائی دم دل گرم هرچی هست باز نیست هوامونو داره دوست من ایسوز خریده الان میخواد بایوسشو آپدیت کنه هرچی میگرده یا نیست یا اینکه اگرم هست به سیستمش نمیخوره خلاصه کلافست!!!
منکه 5010 رو با هیچ مارکی عوض نمیکنم خیلی سالاره!
نقل قول:
داداش دوست منم همین مشکل رو داشت،بهش بگو بره سایتپیدا می کنه.اگه پیدا نکرد،بهم بگید،من لینک مستقیمشو می پرسم و بهتون می گم.کد:www.asus.com
سلام
من ویندوز 7-32 بیتی رو سیستمم هست ولی هنوز نتونستم درایور وایرلس را نصب کنم
لطفا من را راهنمایی نمایید فوریه
دوستان برنامه پیشرفته هست که بشه با webcam لپ تاپ کار کرد؟؟؟
تــــوف به این شانس !! لپتاپ من سـوخت... :42:
چرا سوخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من دیگه داشتم به خوب بودن 5010 مطمئن میشدم
نقل قول:
عزیز بهتره صفحه ی اول این تاپیک رو بخونی.تو پست 7 جواب شمارو دوست عزیزمون گذاشتن.اینم اون صفحه ای که کمکتون می کنه:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5554525&postcount=1347
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
مگه الکیم لپ تاپ می سوزه؟نقل قول:
لطفا توضیح بدین چرا سوخت.
شوخی بود دوستان !:31:
آقایون ممنونم از راهنماییتون ، الان بایوس لپتاپ من ورژن 8 هست ، با این تفاسیر که فرمودید من چکار کنم ؟ آپدیت کنم یا نه ؟نقل قول:
در ضمن من رو ویندوزم که 64 بیت هستش یه بار آپدیت 11 رو امتحان کردم نصب نشد!
یه ارور عدم نصب داد!
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید و اگر هم ممکنه لینک دانلود ورژن 12 رو برام بگذارید.
ممنونم.
نقل قول:
ترسوندی مارو عزیز.نگرانت شده بودم.:13:
حتما آپدیت کن.شرکت دل آپدیت هارو واسه بهبود سیستم می ذاره.دلیلی نداره که آپدیت نکنی.نقل قول:
اروری که داد رو لطفا بگید.شاید واسه این بود که لپ تاپتون به برق وصل نبوده.
اینم لینک دانلود بایوس A12
کد:http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=BIOSA&catid=-1&dateid=-1&impid=-1&osl=EN&typeid=-1&formatid=-1&servicetag=&SystemID=INSPIRON_N5010&hidos=W764&hidlang=en&TabIndex=&scanSupported=False&scanConsent=False
(سفارشات پست 2553 همین تاپیک هم یادتون نره)
موفق باشید.
سلام داداش مننقل قول:
من نمیدونم اینکه میگم درسته یا نه ولی من با سه چهار نوع سون 32 بیتی امتحان کردم جواب نداد آخرش مجبور شدم 64 بیتی نصب کنم تازه بعد از چند ماه دیروز مشکلم حل شد(با عوض کردن ویندوز!!!!)
حالا بازم گفتم که نمیدونم شاید مشکل از جای دیگه بوده ولی منکه هر کاری کردم نشد
برای دانلود درایور وایرلس هم که حدودا" 80 مگ هست برو به support.dell.com بعد گزینه اول که مربوط به لب تاپ میشه رو انتخاب کن بعد برو به قسمت دانلود درایور بعد بر قسمت تگ بعد از قسمت تگ وارد که شدی تگ لب تاپتو بزنو برو هرچی درایور جدید منجمله همین درایور وایرلس رو میتونی ازونجا دانلود کنی
بازم اگه سوالی بود در خدمتم
دوست عزیز واقعا ازت ممنونم ، شما درست گفتی!نقل قول:
((لپتاپ به برق نبود))
میشه لطف کنید و در مورد خصوصیت این ورژنش واضح توضیح بدی؟؟
ممنوونم.
خدایش مثل کنسول بازی میمونه call of duty با بالاترین گرافیک بازی کردم اخ نگفت :31: !!!
نقل قول:
یکی از خصوصیاتش اینه که برنامه های پورت های دستگاه رو بهبود می بخشه.
فکر کنم ویزگی آپدیت ها ی قبلی هم همراه این باشه که یه جا ارایه شده.
واقعا.آدم لذت می بره از قدرت این لپ تاپ.نقل قول:
خداییش شانس آوردم که asus یا acer نخریدم.داشتم اشتباه بزرگی مرتکب می شدم.اما خود فروشنده اصرار کرد که 5010 رو ببر.خدا خیرش بده.
دوست عزیز ممنون از جوابت ، باور کن بارها پستت رو خوندم ولی هیچی متوجه نشدم.نقل قول:
میشه یکم واضح تر و بیشتر ازش بگی؟
البته جسارت نباشه.
عزیز من نمی دونم باید چیو توضیح بدم.خود شرکت دل فقط 2 مورد از ویژگی های آپدیت جدید رو نوشته اونم تو 2 تا نیم خط.نقل قول:
من که این برنامرو نساختم تا بدونم توش چه خبره.عزیز آخه آپدیت رو واسه چی می ذارن؟واسه رفع نواقص دیگه.
حالا اگه منظورت اینه که نواقص کدومه منم نمی دونم.
شما هم آپدیت کن ضرر که نمی کنی.ویروس که نداره.لپ تاپتو بهتر نکنه بدتر هم نمی کنه.
البته اگه می خوای با دلیل آپدیت کنی باید منتظر باشی یکی که وارده کمکت کنه.ولی نیاز نیست اینقد سخت بگیری.بازم میل خودته.
تشکر ویژه از شمانقل قول:
ببخشید
چطور میشه موقع اجرای یک برنامه یا دانلود درب لبتاپ رو بست و سیستم به کار خودش ادامه بده ؟؟
دوست من شما روی آیکون باطریتون توی ترایبار کلیک کننقل قول:
بعد more power option رو بزن
بعد از منوی سمت چپ choose what closing tehe lid does رو انتخاب کن
بعد از قسمت when i close lid هر دو حالت رو روی do nothing قرار بده
اینجوری چه وقتی سیستمت به برق وصل باشه و چه به باطری در هر صورت هر وقت درب لب تاپتو که ببندی سیستم هیچ کاری انجام نمیده و حالت عادیشو حفظ میکنه
نه مشکل از 32 بیت و 64 بیت نیست ،من قبلا 32 بیت نصب کرده بودم و الان 64 بیت دارمنقل قول:
(اگه اشتباه نکنم) تنها برنامه ای که روی 32 بیت نصب نشد و روی 64 بیت نصب شده این بوده
Intel Intel Wireless Display Connection Manager
که البته درایور نیست
آره من الان حدود 1 ماهه black ops بدون کول پد بازی میکنم هیچ مشکلی به وجود نیومد:31:نقل قول:
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
من همین الان آپدیت کردم ، تو این چند دقیقه که زیاد چرخش فن نسبت به A11 فرقی نمیکرد:31:نقل قول:
از هر نظر حرف نداره.اما حیف که USB3 نیست.
حال میکنم با این WIRELESS به خدا
عزیز من شنیدم پورت تبدیل یو اس بی 2 به 3 در اومده.تو فروشگاها یه سوال بکن شاید پیدا کردینقل قول:
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
آره من الان حدود 1 ماهه black ops بدون کول پد بازی میکنم هیچ مشکلی به وجود نیومد:31:
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
1 ماه؟
مگه چند مرحلست؟
مگه به evill ها می رسه ، اونجا آخرین مرحله نیست؟
من دیدم این مرحلش باحال نیست دیگه نرفتم.
من 3 روزه به اینجا رسیدم.
نکنه بازم ادامه داره؟
نه بابا :31: مراحلش که 3 سوته تموم میشهنقل قول:
من مولتی پلیر آفلاین (با بازیکن های مجازی:31:) بازی میکنم
اینو بازی کنی تازه متوجه میشی black ops چی هست:8:
برا اطلاعات بیشتر بفرمایید اینجا:31:
کد:http://ir-blackops.blogfa.com/post-46.aspx
نقل قول:
باید همه ی اینارو دانلود کنم؟
آخرین آپدیت فایل های بازی ==>آخرین نسخه Boloader و ==>کد:http://ir-blackops.blogfa.com/post-42.aspx
نرم افزار CoDBOCC برای ساخت کلس ==>کد:http://ir-blackops.blogfa.com/post-45.aspx
کد:http://ir-blackops.blogfa.com/post-44.aspx
سلام من تازه این مدل را گرفتم احساس میکنم رنگها توی تصویر طبیعی نیستند مثلا آبی ها به بنفش می زنه ! کجا می تونم تنظیم خودکارش زا فعال کنم ! ممنون
سلام
آقا من یه چیزی رو آخر نفهمیدم چه جوریه که توی دیوایس منیجر تعداد هسته های پردازنده رو 4 تا میزنه البته یه چیزی دربارشون شنیدم که 2 تاش مجازیه ولی نفهمیدم به چه دردی میخوره
کانفیگ من ci3
ممنون که جواب خواهید داد
منتظرم
درایور وایرلس رو فقط باید به صورت دستی از تو دیوایس منیجر نصب کنی و به صورت اپدیت درایورنقل قول:
ربطی هم به ویندوز نداره
با سلام دوباره به همه دوستان اهل دل 5010
اولا باید عرض کنم که کارت گرافیک من تو سرویس تگ سایت 550 ولی تو ویندوز 64 بیتی من 4650 شناخته شده. البته این مشکل من نیست.
حال سوال من اینه که این کارت گرافیک که 1 گیگ هست و چیزی حدود 3 گیگ هم از رم شیر میکنه ، این کار شیر کردن رو چه جوری انجام میده در حالی که هیچ گزینه ای تو تنظیماتش نداره !
از دوستان و اساتید درخواست راهنمایی دارم.