تا یه ربع پیش کلا اینترنت قطع بود:2:نقل قول:
Printable View
تا یه ربع پیش کلا اینترنت قطع بود:2:نقل قول:
انگار قطعی صبح جمعه عادتشون شده!!!:angry:
3 هفته پشت سر هم داره این اتفاق میافته!
روزای دیگه هم که سرعت سرورای خارجی ...
کسی هم پاسخگو نیست
چکار میشه کرد غیر از تحمل
آخه پفیوزا الان که ساعت 1.5 صبحه چرا تایم اوت های یک در میان؟
خاک بر سرتون
خاک بر سر زیرساخت
اینقد به 1899 فحش دادم دیگه حالشون از صدام به هم می خوره:24:
یه مدته اصلا جالب نیست مخابرات
تایم اوت و سرعت پایین:45:
باز مخابرات ریـــــــــــــــــــــــ ـــــد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شدت ریده مخابرات!!!
چند روزه مخابرات افتضاح شده.
فقط چند روزه؟
بیش از 1 ماه و نیم و حتی 2 ماه هست که مخابرات ظهر ها خیلی بیخود میشه
حرص پول باعث میشه اینقد اکانت بدن که نتونن پشتیبانی کنن
به آی اس پی های دیگم اونقد سخت می گیرن که اوناهم نمی تونن پشتیبانی کنن
فقط چند روزه؟
بیش از 1 ماه و نیم و حتی 2 ماه هست که مخابرات ظهر ها خیلی بیخود میشه
حرص پول باعث میشه اینقد اکانت بدن که نتونن پشتیبانی کنن
به آی اس پی های دیگم اونقد سخت می گیرن که اوناهم نمی تونن پشتیبانی کنن
آقا یه فکری کنین
نظرتون چیه c4 بزاریم تو مخابرات و بوووووم:دی
براساس مدل کدوم بازی؟:31:
اقا اینا شورشو در آوردن ... ریدَن تو تابستونمون ... Fuck This City
زنگ زدم گفتم این چه وضع سرویس دهی است الان یه ماهه هر روز قطعی دارید طرف میگه اصلا قطعی نداشتیم فقط امروز بوده:24:
دوستان من یک سوالی داشتم قبلا هم پرسیدم ولی متاسفانه کسی جواب نداده اگه کسی بلده لطفا جواب بده
من پورت l2tp ام خیلی سرعتش پایینه ولی pptp خوبه همچنین با udp با هرنوع پورتی مشکل دارم--خاستم بدانم فقط مخابرات اینجوریه یا همه شرکتا اینجوریند که پورتا را محدود کردند.به صورت غیر مستقیم از اپوراتور 1899 پرسیدم که جواب کلی داد که ما محدودیت ایجاد نکرده ایم:2: شاید طرف اصلا حالیش نبوده
واقعا دیگه شورشو در اوردن
دوستان حسابگر دو مدل اینترنت 512 داره...یکی ویژه هست و 27 تومن اون یکی 70 تومن...فرقشون چیه؟
باید تا کی با این اینترنت آشغال سر کنیم !!!!!!!!:2::19:
ببخشید پورت چیه؟:27::دینقل قول:
من پورت l2tp ام خیلی سرعتش پایینه ولی pptp خوبه همچنین با udp با هرنوع پورتی مشکل دارم--خاستم بدانم فقط مخابرات اینجوریه یا همه شرکتا اینجوریند که پورتا را محدود کردند.به صورت غیر مستقیم از اپوراتور 1899 پرسیدم که جواب کلی داد که ما محدودیت ایجاد نکرده ایم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید طرف اصلا حالیش نبوده
جدی گفتم(:دی)نقل قول:
براساس مدل کدوم بازی؟
چون نام نویسنده کوت ها رو پاک کردی منم از کوت نمی گیرم:31:
سگ تو نت
الان ساعت 11.30 هنوز تایم اوت داره خاک بر سرشون
بیشرف ها تا ساعت 11 میشه تایم اوت ها شروع میشه
فک کنم عمدی اینکارو می کنن
البته یه مدت که کلا امروز قطع بود
خدا اعصابم خرد شد از بس مودم میره رو alarm مال بقیه دوستان هم اینطوره یا نه؟
لطفا همه بگید
اونی که 27 تومنه سرویسه یک به دهه که پیشنهاد میکنم به هیچ وجه نگیری چرا که تایم اوت دادن و سرعت پایینش فوق العاده آزار دهنده ست ولی نوع معمولیش واقعا همون سرعتیه که باید باشه ... به هر حال فعلا که چند روزیه حتی این اینترنت یک به هشت من هم مثل بقیه دوستان تایم اوت میده....اینترنت شده مثل لامپ چشمک زن و مرتب قطع و وصل میشهنقل قول:
سلام به دوستان گل گلاب کرمانشاهی:11: من یه سوال دارم :20:یه isp توپ با پینگ پایین و سرعت دان عالی و بی تایم اوت و آی پی ولید چی سراغ دارید(برا game میخوام)
128 باشه لطفا
پ.ن:قبلا حسابگر 3 gb 128 داشتیم مث جت میرفت الانم همونه؟ پینگش چی
ببخشید اگه سرتون رو منفجر ساختم همی!:5:
خدا قوت:11:
داداش ... پاشو ... داری خواب میبینی .. چیزی نیست فقط یه خواب بود ... :31:نقل قول:
همه ی ما هم هر چند یه بار خواب یه isp خوب دقیقا با این مشخصات که شما دیدی رو میبینیم:11::31:
من الان حسابگر دارم پینگش خوبه ولی مرتب عین چراغ راهنمایی که قطع و وصل میشه تایم اوت میده و قطع و وصل میشه .بازی هام همه شون لگ میدن. بله دیگه تابستون شده و ملت همه از اینترنت استفاده میکنند ولی مقدار اشتراک های که به مردم فروخته شده بیشتر از ظرفیت شونه و نتیجه ی این فروش بیش از حد و سود خواهی شرکت ها میشه همین کیفیت مزخرفی که ما الان میبینیم.
سلام صبانت و پارس آنلاین و اینا چی؟ نکنه اینام حرس پول میزنن:37: راستی میگم با زغال دان!:34:! بریم سنگین تر نیست؟:3::13:نقل قول:
میگم شما آی پیت استاتیک(ولید) هست؟:worried:
برای اینترنت فقط دعا کنید دعا
بابا داداژ من خومار آنلاینم یه نخ ای دی اش ال ژوب می حوام!:tongue:
من هم احساس کردم زیاد قطع و وصل میشه..... البته برا دانلود بد نیست...من تا حالا 2 گیگ دان کردم خیلی اذیت نکرده ولی موقع سرچ کرد اعصابم رو خورد میکنه.... با 55-60 دان میکنه...این گرانتره با چه سرعتی حدودا دانلود میکنه.؟؟؟نقل قول:
یکی هم به پست قبلی من جواب بده خوبه ها :45:
دقیقا کدوم وضعیت؟ یعنی مودم صبح زنگ میخوره شما رو بیدار میکنه؟:دینقل قول:
خدا اعصابم خرد شد از بس مودم میره رو alarm مال بقیه دوستان هم اینطوره یا نه؟
لطفا همه بگید
سجاد کم نمک بریز ، جواب بده :19:نقل قول:
سلام و پاسخ pleaseنقل قول:
این می تونه به سیم کشی ربط داشته باشه بیشتر تا خطنقل قول:
دوست عزیز تمامی شرکت ها از نظر سرعت یکسان هستند و شما هرچی بیشتر پول بدی سرعت دانلود بیشتری هم در اختیارت قرار میدهند ولی از لحاظ پینگ همه یکسان هستند و وقتی مشکلی پیش میاد تا جایی که من به خاطر دارم گریبانگیر همه کاربران از تمامی شرکت ها شده به هر حال پیشنهاد میکنم از شرکتی اینترنت بگیری که پشتیبانی بهتری داره .....من که از شرکت حسابگر اشتراک دارم در تمام طول روز پشتیبانی پاسخ گوی مشکلات هست ولی متاسفانه سطح اطلاعاتشون درباره اینترنت خیلی خیلی کمه مثلا اگر ازشون درباره تایم اوت و پینگ بپرسی شاید هیچیک از پرسنل حتی اسمش هم نشنیده باشند. به یکیشون تو شرکت گفتم پینگ 512 بیشتره یا پینگ 128 .... چند ثانیه بهت زده یه جوری منو نگاه میکرد انگار از فضا اومدم بعد هم گفت که پینگ 512 بهتر از 128 است در حالی که باهم فرقی نداشتند :41:نقل قول:
آره محسن جان خودمم به سیم کشی شک کردم چون چندوقت پیش سیم تلفن رو عوض کردم احتمال زیاد مشکل از اونجاستنقل قول:
TNX
سلام اعصابم خوردو خرد و خاکشیر و خاک شیر و خاکی شیر شد رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
adsl مخابرات اینقد داغونه که الان چشم داغ پرخونه! الان با لاک پشت آپ میرم خیلی سریع تر page باز میکنه
خدا قوت
Downstream رو روی 2000 و اندی گذاشته بودن اما الان آوردنش رو 1536
سلام آقا نظرتون راجع صبانت 128 محدود استاتیک چطوره؟ از لحاظ تایم اوت و اینا میگم
جنرال خودتو درگیر ip استاتیک و دینامیک و دینامیت و tnt و اینا نکن
همین مخابرات رو بگیر...اگه شانس بیاری پورت خالی داشته باشن
اینجا ایرانه...همین مخابراتم گیرت بیاد باید بگی ok:دی
سلام بالاخره امتحانا تمام شد برگشتم کرمانشاه
دیروز شارژ تموم شده حالا می خوام شارژ کنم سایت قطعه!!!!!!!!
حالا چی کار کنم ؟؟؟
اوضاع سرعت چه طوره می خوام 512 شارژ کنم
تغییری نکرده