با سلامنقل قول:
یعنی اینکه میخواید متوجه بشید که گوشی ای که خریدید اصل باشه؟
یا برای کار کردن باهاش منظورتون هست؟
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
یعنی اینکه میخواید متوجه بشید که گوشی ای که خریدید اصل باشه؟
یا برای کار کردن باهاش منظورتون هست؟
موفق باشید.
خیلی ممنوننقل قول:
تنظیمات دستی رو خودم میدونم
میخام خودش مثل اولش تنظیم کنه ساعت رو
و میخام بدونم چرا اینجوری شده
با سلامنقل قول:
ساعت و تاریخ سیستمتون رو چک کنید.
چون زمانی که به سیستم وصل میکنید و سینک میکنید با آیتونز ساعت بهم میریزه و ساعت سیستم روی گوشی ست میشه
موفق باشید.
نه میخوام ببینم اصله و نو هست یا نه.تاحالا باهاش کارنشده باشه و دست دوم بهم بندازن
بچه ها iPhone 4S معرفی شد !!! :(
نقل قول:
حالا ایفون4 ارزونتر میشه??
با سلامنقل قول:
خیر.
هنوز که توی بازار نیومده
موفق باشید.
تازه 2 روزه 4s معرفی شده که آنچنان اش دهن سوزی هم نیست : دینقل قول:
بازا اومدن پیشکشش
بچه ها عمو استیو رفت :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
:41::41::19::18:
چند وقته خواب بودی ؟ خیلی وقته رفته که تازه فهمیدی ؟ :دی ماشاالله اینجا چقدر همه اپدیتن : دینقل قول:
خیلی وقت؟!نقل قول:
سایت یاهو که تازه 3 ساعت پیش این خبر رو درج کرد. به هر حال دیر یا زود فهمیدن این خبر مایه افتخار نیست.
واقعا خبر بدی بود، استیو مرد بزرگی بود که واقعا دنیا رو با هوش خودش عوض کرد. به نظر من رد پای اون تو تاریخ بشر کمتر از ادیسون نیست.
احتمالا این رفیقمون فکر کرده منظور رفتن از اپلهنقل قول:
عزیز من ساعت 6 صبح فهمیدم !نقل قول:
حتی اوون موقع یاهو هم خبرش رو نذاشته بوود !
دوس نداشتم واژه ی مردن رو برای استیو به کار ببرم !
خیلی ناراحت کنندس برام ! :41:
چرا قیمت iPhone 4 با فریمویر 4.3.3 بیشتر از بقیه هست؟
جیلبریک Untethered فعلا فقط در ورژنهای 4.3.3 به پایین امکان پذیر هست. با اومدن ورژنهای بالاتر مثل 5 و جیلبریک اون احتمالا دوباره قیمتها مناسب میشه.نقل قول:
من میخوام فردا برای یکی از دوستام iPhpne4 بخرم، میشه یکم بیشتر درباره این نوع جیلبریک توضیح بدین؟نقل قول:
ورژن های بالاتر جیلبریک نمیشن؟
نقل قول:آخرین ورژنی که Untethered جیلبریک شد 4.3.3 بود و فعلا هیچ باگ دیگه ای در iOS پیدا نشده که بشه باهاش جیلبریک کرد. احتمالا در iOS 5 پیدا میشه.کد:http://theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=Untethered_jailbreak
من این پست را حدود 2 هفته پیش زدم در تاپیک دیگری ولی جواب درستی داده نشد ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
با درود من امروز رفتم ایفون بگیرم مغازه دار به من گفت 900 با برنامه گفتم برنامه نمیخوام گفت من برنامه اورجینال میریزم حدود 14 گیگ گفتم گوشی رو جیلبریک میکند گفت نه برنامه ها رو من خودم اورجینال خریدم حالا من سوالم اینه که مگه برنامه اورجینال فقط برای یک گوشی نیست دوما میشه بدون جیلبریک کردن برنامه ریخت سوما حرف های این فروشنده چقدر درسته و چهارما من خودم اگر با گیفت کارت برنامه بخرم میشه دوباره همون برنامه ها رو نصب کنم مثلا گوشی رو فکتوری ریست کنم یا فریمور گوشی رو عوض کنم (حالا در مورد ایفون نمیدونم با عوض کردن فریمور برنامه ها پاک میشن یا نه؟) و در اخر ایا برنامه ای رو که من خریدم میشه رو ایفون دیگه ای هم نصب کرد
ممنون میشه دقیق به سوالات پاسخ بدید و من رو از سردرگمی دربیارید
اگه فروشنده برنامه ها رو خریده باشه، دیگه نباید هزینه ش رو از شما بگیره. چون خودش یه بار بیشتر پول اونا رو نمیده. (این مورد استثناء هست و کلا در مورد موبایل فروش ها فکرش هم نکنید. به فرض اینکه یه بار هم خریده باشه اندازه موهای سرش ازش کاسبی می کنه :دی)نقل قول:
با درود من امروز رفتم ایفون بگیرم مغازه دار به من گفت 900 با برنامه گفتم برنامه نمیخوام گفت من برنامه اورجینال میریزم حدود 14 گیگ گفتم گوشی رو جیلبریک میکند گفت نه برنامه ها رو من خودم اورجینال خریدم حالا من سوالم اینه که مگه برنامه اورجینال فقط برای یک گوشی نیست دوما میشه بدون جیلبریک کردن برنامه ریخت سوما حرف های این فروشنده چقدر درسته و چهارما من خودم اگر با گیفت کارت برنامه بخرم میشه دوباره همون برنامه ها رو نصب کنم مثلا گوشی رو فکتوری ریست کنم یا فریمور گوشی رو عوض کنم (حالا در مورد ایفون نمیدونم با عوض کردن فریمور برنامه ها پاک میشن یا نه؟) و در اخر ایا برنامه ای رو که من خریدم میشه رو ایفون دیگه ای هم نصب کرد
برنامه های اورجینال وقتی خریده میشن روی هر دستگاهی که با اون Apple ID رجیستر شده باشه دوباره قابل دانلود هستند بدون هزینه اضافی.
همون طوری که توی بالا گفتم شما کلا حرفهای بازاری های ایرانی رو حدود 100 سالی پایین تر استاندارد تصور کنید. اصل نصب برنامه به صورت قانونی و خریدنشه، حالا اینجا باب شده همه جیلبریک می کنند و فکر می کنن حتما باید اینجوری برنامه نصب کرد. اگه از اطلاعات دستگاه Backup روی iTunes (و در آینده روی iCloud) داشته باشید بعد از آپدیت و هر عمل دیگه ای میتونید ریستور کنید و اطلاعات برمیگرده.
اصلا میشه بدون جیلبریک کردن برنامه نصب کرد(منظورم برنامه غیر اصلی هست )
با سلامنقل قول:
خیر. به هیچ وجه نمیشه
موفق باشید.
یک سوال دیگه میشه من یک برنامه ای رو که برای ایفون خودم خریدم روی ایفون دوستم هم نصب کنم
با سلامنقل قول:
بله میشه، اما ایشون هم باید به اکانت اپل شما توی آیتونز لاگین کنن و برنامه رو دانلود و نصبش کنن.
موفق باشید.
من بلاخره خریدم البته بماند که هیچکس جواب سوالامو نداد اینجا!!!!
حالا خواهشا جواب بدین.
کنار علامت انتن گاهی دوتا علامت میاد یه بار علامت E اومد یه بارم یه دایره ی کوچیک توخالی.
کسی میدونه این دوتا چیه؟؟
و اینکه وقتی صفحه قفل نیست خودش نور صفحه اش خاموش نمیشه البته من یکی دو دقیقه بیشتر تحمل نکردم بعد قفلش کردم. مدلش همینجوریه؟
با سلامنقل قول:
مبارک باشه دوسته من.
باید باهاش کار کنید تا تنظیماتش همه بیاد دستتون.
اون علامت E که ظاهر میشه برای این هست که اینترنت سیم کارتتون رو ارتباط برقرار میکنه.
برای غیر فعال کردن اینترنت سیم کارت به setting برید و سپس general رو انتخاب و بعد network . حالا گزینه ی cellular data network رو پیدا کنید و خاموشش کنید.
در مورد صفحه نمایش هم باید تنظیم خاموش شدن رو بعد از مدت خاصی انجام بدید.
دوباره به setting برید و گزینه ی general رو انتخاب کنید.حال به دنبال auto lock بگردید و تنظیمش کنید روی مقداری که میخواید. که کمترینش یک دقیقه هست.
موفق باشید.
خیلی ازتون ممنونم. جوابتون واقعا کامل و عالییی بود
سلام
بچها یه نفر به من زنگ میزنه شمارش unknow میوفته برام
برنامه ای برای آیفون هست که اینکارو انچام بده؟
سلام دوستان
کسی میدونه قیمت ایفون4 در چین چقدره؟
این گوشیهای طرح ایفون رو چطوری میشه از اصل تشخیص داد؟
اگه لاک باشه نمیشه تو ایران انلاکش کرد؟
با سلامنقل قول:
اون که ناشناخته میزنه یا از جایی هست که شماره نمیفته مثل سازمان های اطلاعاتی ایران، و یا اینکه با نرم افزار خاصی از اینترنت دارن میزنن. در عین حال همچین نرم افزاری هنوز برای گوشی های معمولی نیومده که بشه این کار رو باهاش کرد.
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
منظورتون آیفون های چینی ارزان قیمت هست دیگه؟ که مثلا 100 هزار تومان هست.
فرق گوشی های چینی با اصل خیلی هست.
مثلا ظاهرشون. اگه شما آیفون اصل رو دیده باشید و آیفون چینی رو ببینید سریعا متوجه میشید از جلوی گوشی که تفاوت داره.
از لحاظ نرم افزاری و سیستم عاملشون هم کلی تفاوت داره.
فقط شما باید آیفون اصلی رو دیده باشید تا بتونید تشخیص بدید. اما در کل آیفون اصلی خیلی خیلی شیک و تمیز تر از مدل های چینی ارزان قیمتش هست.
اگه لاک باشه هم میشه آنلاکش کرد اما خیلی سخت هست و بگیر نگیر هم داره.
موفق باشید.
شاید هم شماره هات اولش 0 هست.نقل قول:
اول همه ی شماره هات باید +98 باشه .اینکارو بکن ایشالله درست شه
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
من یه مشکلی دارم وقتی اس ام اس میاد همه اش رو نمیشه خوند یعنی چندخط اولش رو مینویشه بقیه اش رو سه نقطه میذاره .هیچ جوری هم نمیتونم بازش کنم عین گوشیای معمولی مسیج رو تو یه صفحه کامل باز کنه
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک
با سلامنقل قول:
مشکل فکر کنم از گوشی مبدا باشه.
از چه گوشی ای میاد اس ام اس براتون؟ و اینکه تعداد کاراکترها و زبانش چیه؟
موفق باشید.
دوست من اون علامت e که میاد یعنی داره از gprs سیم کارت استفاده میکنه!واسه خاموش کردنش برو به setting-general-network-cellular data!نقل قول:
اون یکه علامته هم نمیدونمومیخای یه عکس بگیر بزار ببینم چیه!
ممنون اره از اینترنت بود که خاموشش کردم. اونم یکی بهم گفت مال اینترنته.
ممنون از شما حرفتون درست بود از یه گوشی نوکیای تقریبا قدیمی بودوو. اما از n97 گه متن طولانی فرستادم درست و کامل اومد و باز شد.شایدم اصلا اون مسیجه کامل نیومده بود tex missing هم نزده بود
بچها برم رو ios 5 ???????
چیلبریکش اومده؟
کامله؟یا باگ زیاد داره؟
با سلامنقل قول:
همون روزی که ارائه شد جیلبریکش اومد اما بصورت tether هست. یعنی باید هر سری که گوشی خاموش میشه به کامپیوتر وصلش کنید.
فعلا دست نگهدارید تا جیلبریک untethered بیاد.
موفق باشید.
1:چجوری میشه فهمید گوشی جیلبریک شده یا نه
2:جیلبریک کنم نرم افزارو بازی تو گوشی پاک میشه اگه اره چیکار کنم
3:iTunes لینک دانلوشو کسی نداره چند بار دانلود کردم کار نکرد از سایت اپل هم کار نکرد
با سلامنقل قول:
1- توی منوی گوشی ببینید که برنامه ی cydia نصب هست یا نه
اگه نصب بود گوشی جیلبریک هست.
2- خیر اونها پاک نمیشن. فقط یه بک آپ از گوشی از طریق آیتونز بگیرید از دستگاهتون
3- لینک دانلود مشکلی نداره
موفق باشید.کد:http://www.apple.com/itunes/
من یه سوال دیگه دارم. از طریق گوشی میرفتم تو اینترنت تو سایتهایی که آیدی داشتم و نام کاربری و پسوردم سیو شده بود و مشکلی نداشت .حالا دو سه روزه نه نام کاربریم و پسوردم رو میشناسه و مشکل اصلی اینه که اصلا نامم رو قبول نمیکنه . هرچقدر توی صفحه ی یوزر نیم و پسورد میزنم اطلاعات رو باز دوباره همون صفحه رو خالی میاره اصلا هم پیغام خطای یوزرنیم نمیده یعنی هیچ پیغامی نمیده. درحالیکه با کامپیوتر که میرم مشکلی با اون سایتها ندارم.
توروخدا کسی میدونه جریان چیه؟ واقعا عادت به موبایل دارم و خیلی عذاب اور شده.
ممنون
شما احتمالا به ورژن 5اپديت نكردين؟ همچنين جيلبريك نكردين ؟ اگه اينجوري بايد پيشنهاد كنم از خير جيلبريك بگذرين چون سافاري دچار مشكل ميشه و اكثرا كرش ميشهنقل قول:
ممنونم ازتون. نه جیلبریک نشده هنوز چون ورژن 4.3.5 هست و گفتن هنوز نیومده به محض اینکه بیاد جیلبریک و اینستالوس رو میدم بریزن روش.پس کاریش نمیشه کرد تا اینا رو بریزم؟نقل قول:
بعد نظر شما اینه که جیلبریک نکنم؟ درست متوجه شدم؟
از ظهر یه اتفاق جدید هم افتاده. وایرلس روشن میشه علامتش هم میاد ولی دیگه صفحه رو باز نمیکنه و پیغام safari cant open this web page because safari cant connect to internet همچین چیزی رو میده.اینم مال همون ایراد سافاری هست؟؟
یعنی جیلبریک و اینستالوس کنم درست میشه؟
این پیغام رو حتی توی maps و mail هم میگه درحالیکه قبلا هیچ مشکلی نداشتن اونا. توروخدا کمک کنید