با سلام.نقل قول:
بله به احتمال 99.9 درصد بازیو میاره.
سپاسگذارم.
Printable View
با سلام.نقل قول:
بله به احتمال 99.9 درصد بازیو میاره.
سپاسگذارم.
آقا یکی نیست بگه بازی تو تهران کسی داره یا نه ؟ کف کردیم !!
فکر نکنم ادیت باشه ، چون گزینه استادیوم روشنهنقل قول:
دست و پاهام داره درد میگیره
خدایا امشب ساکر رو برامون بزار رو نت
مگه بازيه اصلي منتشر شده؟
بله برای PS3 منتشر شده...نقل قول:
این نسخه ی کامل بازیه، اما ادیت شده، دارن یه پچ برای PS3 می سازننقل قول:
سیستم من اینه:
cpu:AMD Athlon(tm) II X2 245 Processor 2.90 GHz
RAM:2.00 GB
اون یارو گرافیک هم:NVIDIA GeForce 9400 GT
حالا بازی چطور میگیره؟:41:
بازی فیفا رو اینجا گذاشته ..... ای خدا پس ما چی ؟ :41:
کد:www.bazijadid.com
فكر نكنم براي بازي كردنش به مشكل بر بخوريد.نقل قول:
شاید شاید شاید روی High یکم فریز داشته باشی!نقل قول:
خدا از دهنت بشنوه!:41:نقل قول:
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
نگووووووو دلم میخواد تا تهش باشه.:41:نقل قول:
میتونی راحت روی حالت High بازی کنینقل قول:
شاد باشی:40:
لینک دانلد برای xbox 360 pal با زبان ایتالیایی و یونانی( اینو فقط میزنم بدونین لینکها داره میاد و گرنه میدونم کسی این زبان ها رو دانلد نمیکنه)
محتوای مخفی: Fileserve
محتوای مخفی: filesonic
منبع لینکهاتون کجاس؟نقل قول:
سایت های مختلف وارز:46:نقل قول:
از خبرت ممنون انگلیش کی مییاد ...... xbox دارم بیهوش می شم :21: \:40: :40::40: PESنقل قول:
شما احساس نمی کنی از یک گرافیک 50-60 تومنی یک مقدار انتظارات زیادی داری ؟ پیش فرض طراحی اون کارت گرافیک اصلا برای بازی کردن به صورت حرفه ای نیست .. برای بازیهای arcade , casual در نظر گرفته شده .. اصلی ترین هدف ساخته شدن 9400 برای پردازش فیلم های bluray و عکس ها و ارائه کاربری سریع محیط ویندوز (مخصوصا قابلیت های Aero ویندوزهای vista , seven) هست ...نقل قول:
حالا دوستان در ایران فکر می کنن که اگر یه کارتی Geforce 9400GT باشه ولی رمش 1GB باشه حتما کارت خوبی هست ! بعد معلوم نیست چرا Geforce GTX 460 هم که 1GB هست اونقدر گرونتر فروخته میشه !
CPU و رمت خوبن برای این بازی ولی گرافیکت خیلی ضعیفه ! مخصوصا اگه بخوای تو رزولوشنای بالا بازی کنی !نقل قول:
البته من روی ATHLON 250 و رم 4 گیگ و 5750 اجرا کردم موقعی که میخواست صحنه آهسته نشون بده اون موقعی که لوگوی PES میاد میره گیر داشت رو HIGHنقل قول:
CPU و رمت خوبن برای این بازی ولی گرافیکت خیلی ضعیفه !
ولی تو بازی خیلی خوب و روون بود احتمالآ ایشون هم مشکلی نداشته باشن
5750 کجا 9400 کجا !؟
نه منظورم این بود که احتمال داره پردازنده و رم هم بعضی جاها مثل همونجایی که اشاره کردم براشون محدودیت ایجاد کنهنقل قول:
5750 کجا 9400 کجا !؟
ولی در کل میتونن بازی کنن
چرا بازیکنا تو نسخه ی دمو اینجوری شوت میزنند؟
اصلا نمیشه یه شوت درست و حسابی زد
موقع شوت زدن بصورت کج به طرف دروازه نباش بلکه مستقیم باش یعنی به صورت قائم و به گوشه مخالف جهت بده و شوت کن
اگه بصورت کج به طرف دروازه باشی و بخوای به گوشه بشوتی توپت میره بیرون هر چند قدرت ضربه رو هم کم تنظیم کنی
نقل قول:نقل قول:فرمایش دوستم djmd کاملا صحیحهنقل قول:
این کارت gpu سطح پایینی داره و ۹۰٪ روی high detail و رزولوشن بالا کم میاره
من الان روی لپتاپم که geforce G310M 512MB هستش میتونم بازی رو روی رزولوشن native که 768*1366 هست براحتی اجرا کنم
خوشبختانه بازی از موتور ګرافیکی روونی استفاده میکنه که تقریبا همه کاربران میتونن بازی رو اجرا کنن
گرافیک 1>> Geforce 9800 GT
رم 4 گیگ DDR3
سی پی یو >>> 2.9 / البته 4 هسته ای و مارک AMD هستش
میشه با این روی High بازی کرد؟؟؟
-----------
دمو رو با 0 86 * 1152 بصورت 4: 3 میتونم بازی کنم و اگر برم بالتر فریز درست میشه!!!
اصلا این حرف ها نیست که دوستانمون میگننقل قول:
همون که من گفتم
سیستم من هم همینطوریه فقط رم 3 گیگ هستش بازی رو روی رزولوشون 1027 در 767 به راحتی اجرا میشه
روی حالت High و هیچ گیریهم نمیکنه حتی در صحنه ی آهسته .
این بازی از موتور گرافیکی بهره می بره که گیم پلی روونی رو به گیمر میده واسه همینم زیاد کاربرا با مشکل مواجه نمیشن
شاید نتونید روی بهترین حالت به بهترین شکل بازی کنید اما میتونید روی حد قابل قبول ازش لذت ببرید
چه رزولیشن عجیب و غریبی!!!! مانیتورتون چند اینچه؟؟ 1024در 768 دیده بودم ولی 1027 در 767 ندیده بودم.!!نقل قول:
دوستان باید بازی رو نصب کنین تا معلوم شه اینطوری نمیشه درستو حسابی حدس زد.
عزیزم این سوالتون بیشتر شبیه اسپم هست تا سوالنقل قول:
مګه crysis میخای بازی کنی که میګید با این سیستم میشه یا نه!!!
آره دوست عزیز خیلی راحت باید بتونید اجرا کنید بازی رو فقط باید درایورهاتون رو آپدیت کنید
نقل قول:
اخه برادر من چرا الکی حرف میزنی !!!
من عرض کردم وقتی رزولیشن رو بالاتر میبرم بازی گیر میکنه و فریز مانند میشه
اول ببین چی نوشته بعد بگو اسپم هست نه سوال
اگر درست کار میداد که فریز نداشت
منظورم همون بود :31:نقل قول:
تا بازی می آد برای این که حوصلتون سر نره این رو ببینین (منچستر - رئال، difficulty: Professional)
کد:http://www.youtube.com/watch?v=NyJeeAF6G-Y
برادر من!نقل قول:
الکی نبود عزیزم
من عرض کردم که با مشخصات سخت افزاری پایین تر از شما تونستیم بازی رو روی رزولوشن بالاتر از اونیکه شما ګفتید و aspect 16:9 بازی رو براحتی با بالاترین جزییات اجرا کنیم
پس شما فریزی که دارید بخاطر محدودیت سخت افزاری نمیتونه باشه و بیشتر احتمال مشکل نرم افزاری مثل سیستم عامل یا درایورهاتون میره
بهرصورت ببخشید اګه الکی حرف زدم:11:
بابا مردیم از بی ساکری.
آخر تاریخ ریلیز کی شد ؟
چند روز دیگه میاد یا رفت برا چند وقت دیگه ؟
دندون رو جیگر بذار عزیز. 30 ام سپتامبر میاد دیگه.
تکذیب میشه:31:نقل قول:
8 اکتبر میاد که به تاریخ ما میشه
تقریبا جمعه 16 مهر
تا اون موقع منتظرش نباشین:21:
سلام
بازی تاخیر خورد؟ چرا؟ حالا باید با فیفا فعلا سر کنیم تا بیاد. ( تحمل کنیم). من ساکر بازن نمی دونم تو تاپیک فیفا چکار میکردم از اون وقت تا حالا. شاید به خاطر نکست شدنش بوده.
نه بابا فردا مییاد من از یکی که تو کاره گیم هست پرسیدم :40:نقل قول:
فکر نکنم هفته دیگه مبیییاد همین روز ها ok هست :40:
فقط PES 2011 :21:
دوستان فیفا باز pes باز ها ی حرفه ای :31: رو دارن به طرف خودشون می کشن ..... همین جا باشید.... !!!
بازی فردا عرضه میشه
الان اینترنت پر از اخبار اومدن این بازیه و همه میگن قراره فردا بیاد و خیلی ها منتظرشن
امیدوارم کونامی نامیدمون نکنه