مرسی بابت جوابتون.نقل قول:
Printable View
مرسی بابت جوابتون.نقل قول:
سلام این گوشی رو میتونیم با ورژن2.1تهیه کنیم یا نه باید1.6 بخریم خودمون ارتقا بدیم؟ واینکه اگه2.1 هست فارسی هم داره
ممنون
کسی نمیدونه؟نقل قول:
تو بازار ممکنه فروشنده قدیمیش رو داشته باشه!! ممکنه از این اپدیت شده ها داشته باشه که رو جعبش نوشته 2.1!نقل قول:
سلام این گوشی رو میتونیم با ورژن2.1تهیه کنیم یا نه باید1.6 بخریم خودمون ارتقا بدیم؟ واینکه اگه2.1 هست فارسی هم داره
فارسی دارش هم هست...فارسی رسمی سونی برای ایران!
دوستان من بین ایکس 10 و لجند بد جوری موندم . هر کدوم برتری خاص خودشو داره . لجند صفحه با کیفیت تری داره و ندروید نسخه بالاتر اما X10 دوربین بهتر صفحه نمایش بزرگتر سی پی یو قوی تر . نظر شما چیه ؟ من میخوام تا 2 سال بدون هیچ مشکلی گوشیو داشته باشم حالا :
1-نمیدونم لجند رو انتخاب کنم بابت آندروید بالاتر یا X10 بابت سی پی یو قوی تر ؟
2-کدوم ممکنه تا 2 سال آینده جواب بده ؟
3-اصلا نسخه های 2.2 و 2.3 آندروید چه تفاوت قابل ملاحظه ای با 2.1 که روی X10 هست دارن ؟
4-و اینکه X10 بالاخره 16 میلیون رنگ میشه یا نه ؟
میل خودته ولی ایکس 10 بهتره
فیلم برداری های دفینیشن720 پی
1- صد در صد سی پی یو قوی تر رو انتخاب کن وگر نه کلا آندرویید نخری بهتره چون تو خیلی از بازی ها کم میاره .نقل قول:
2و3 - به نظر من الان خیلی تفاوتی خاصی ندارن . مگه اینکه آندرویید 3 بیاد و یه تحول اساسی رخ بده . اون موقع به احتمال زیاد هر دو این گوشی ها با این نسخه ساپورت نمی شن .
البته گوشی arc سونی اریکسون که بیاد نسخه 3 آندرویید داره . به خاطر سخت افزارش که شبیه x10 هستش احتمالا کار هکر ها راحت تر میشه تا نسخه اونو پورت کنن روی x10
4- خیر
سلام بچه ها چطور میتونم یوتوب گوشی پاک یا اپدیت کنم هر کاری کردم نشد؟؟؟
سلام دوستان
منوی مخفی گوشی رو چطور بالا یارم؟
حسين ما عملا رو موجيم ها؟ :31:
قبل از اين كه گوشي رو آنلاك بكني (اون ماسماسكو هل بدي) اين دوتا دكمه رو به اين ترتيب بزن ديگه :31:
منو بك بك منو بك منو منو بك
اين كد رو هم تو شماره گيرت بزني كار ميزني(چپ به راست)
*#*#4636#*#*
پاک یا آپدیت کنم یعنی چی؟نقل قول:
سلام بچه ها چطور میتونم یوتوب گوشی پاک یا اپدیت کنم هر کاری کردم نشد؟؟؟
میخوای برنامه رو پاک کنی؟اگه این منظورته برو اول گوشی رو روت کن بعد برنامه system app remover رو نصب کن و از بین برنامه های سیستمی پاکش کن.
آپدیت هم نمیشه.یعنی نمیدونم چرا برنامه های سیستمی رو نمیشه بعضی هاش رو آپدیت کرد.شاید حتما باید از مارکت اصلی انجام شه.
دوستان یک سوال
یکی از دوستان این گوشی رو خریده مشکلش ایناست اول :
بلوتوث اونو چه جوری فعال کنه ؟
برنامه چطوری باید ریخت توش
بی زحمت ساده بگید طرف دختره میخوام براش میل کنم
ممنون
اطف می کنید
در ضمن گوشیش فکر کنم 2.1 باشه ... فارسی هم هست
1.برای بلوتوث:
توی قسمت setting برید و بعد هم به قسمت wireless & networks از اونجا به قسمت تنظیمات بلوتوث رفته گزینه اول بلوتوث رو روشن میکنه.
گزینه سوم یا discoverable هم اگه فعال بشه یعنی بقیه اسم بلوتوث شما رو پیدا میکنن.
برای ریختن برنامه هم اول برنامه های مورد نظر رو دانلود کنید بعدش بلوتوث کنید به گوشی.
بعد که به گوشی فرستاده شد از قسمت بالای صفحه نمایش میشه نصبشون کرد.
قبل از شروع به نصب کردن به قسمت settings>applications رفته تیک گزینه اول unknown source رو بزنید.
بهتره که یک فایل منیجر به نام آسترو رو به عنوان اولین برنامه نصب کنید بعد برنامه ها رو میشه ریخت روی مموری کارت و نصب کرد.
ولی روش بلوتوث راحت تره.
سلام دوستان
یک دیکشنری توپ اگر میشناسید بگید تا دانلود کنیم..
یک برنامه هم برای ظبط صدا میخوام.
بعد چه طوری جاوا روی گوشی نصب کنم..
قیمتش شده 405 تومن
من این گوشی رو با رام جدید و فارسی دست دوستم دیدم .... با این فیمت گوشی ارزشمندیه
آقا حامد دست شما هم درد نکنه دوستم تست کنه نتیجه رو خدمتتون میگم
قربان لطفت
دوستان اینکه میگن یکی از نقاط ضعفش صدای ضعیف اسپیکرش هست میخواستم ببینم با آپدیت بهتر نشد ؟ و کلا اسپیکرش در چه حدی هست ؟ از ویواز بهتره ؟
سلام دوستان..
یه سوال خنده دار : دی .. چون تا حالا اسمارت فون نداشتم و با اونایی هم که مال دوستان بوده و کار کردم مشکل داشتم توی این مورد..
میخواستم ببینم اس ام اس نوشتن باهاش چطوره ؟!.. راحته ؟.. میدونم qwerty هست و راحته.. منظور من بیشتر از لحاظ لمسی بودنش هست..
من مثلا با 5800 و 5230 و اینا کار کردم که البته مقاوتی بوده تاچشون.. حالا میخوام بدونم این چجوریاست ؟
چون شاید بشه گفت درصد بیشتر استفاده م اس ام اس باشه و خوب در این صورت اگه اذیتم کنه خیلی ضد حاله دیگه!..
میخواستم aspen بگیرم.. خوشگلم هست.. اما یه ذره دودل شدم.. میدونم که اصلا این دو در یک رده نیستن.. ولی خوب من بین این دو انتخاب موندم تقریبا و شک م هم به x10 فقط واسه همین اس ام اسشه وگرنه میدونم توی بقیه موارد خیلی خوبه..
راهنماییم بکنید ممنون میشم : ) ...
:40:
من خودم خیلی وقته دارم در مورد این گوشی تحقیق میکنم . تو انجمن های مختلف که بررسی کردم خیلی ها با کیبورد خود x10 راحت نبودن . ولی به راحتی میشه کیبورد سه حرفی HTC رو نصب کرد و مشکلش حل شد . ( چیزایی که گفتم تجربه دیگرون بوده اگه اشتباهه دوستان X10 دار اصلاح بفرمایند )نقل قول:
میخواستم ببینم اس ام اس نوشتن باهاش چطوره ؟!.. راحته ؟.. میدونم qwerty هست و راحته.. منظور من بیشتر از لحاظ لمسی بودنش هست..
من مثلا با 5800 و 5230 و اینا کار کردم که البته مقاوتی بوده تاچشون.. حالا میخوام بدونم این چجوریاست ؟
چون شاید بشه گفت درصد بیشتر استفاده م اس ام اس باشه و خوب در این صورت اگه اذیتم کنه خیلی ضد حاله دیگه!..
میخواستم aspen بگیرم.. خوشگلم هست.. اما یه ذره دودل شدم.. میدونم که اصلا این دو در یک رده نیستن.. ولی خوب من بین این دو انتخاب موندم تقریبا و شک م هم به x10 فقط واسه همین اس ام اسشه وگرنه میدونم توی بقیه موارد خیلی خوبه..
راهنماییم بکنید ممنون میشم : ) .
مرسی برادر:31:نقل قول:
من با این تکه مشکل دارم یعنی چی:
قبل از اين كه گوشي رو آنلاك بكني (اون ماسماسكو هل بدي) اين دوتا دكمه رو به اين ترتيب بزن ديگه ؟
بابا وقتي ميخواي گوشي رو آنلاك كني چه كار ميكني؟ (اونجايي كه فلش رو ميكشي سمت راست)
خوب اونكارو نكن! صفحه اي كه گوشي قفله اونجا اين دستورو بزن
دوستان کمک نمیکنید ؟؟ من فردا میخوام این گوشی رو بخرمنقل قول:
دوستان اینکه میگن یکی از نقاط ضعفش صدای ضعیف اسپیکرش هست میخواستم ببینم با آپدیت بهتر نشد ؟ و کلا اسپیکرش در چه حدی هست ؟ از ویواز بهتره ؟ صدای مکالمه چطوره ؟
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
دوستان کمک نمیکنید ؟؟ من فردا میخوام این گوشی رو بخرمنقل قول:
دوستان اینکه میگن یکی از نقاط ضعفش صدای ضعیف اسپیکرش هست میخواستم ببینم با آپدیت بهتر نشد ؟ و کلا اسپیکرش در چه حدی هست ؟ از ویواز بهتره ؟ صدای مکالمه چطوره ؟
صداش به نظرم از ویواز بهتره.توی اسپیکر کمی توی هدفون 10 برابر بهتر.ویواز توی صدا واسه خودش فاجعه ای هست.
صدای مکالمش کمه.واسه من بعضی جاها آزار دهنده هست.
با آپدیت هم بهتر نشده.
نقل قول:
توی هنزفری صداش مالی نیست
سامسونگ آی 8910 دارم صداش توی هنزفری بلندترین صدای کل گوشی های بازار رو داره
حتی بلندتر از ان8 و ایکس 6
یعنی اونقدری هست که اذیت کنه ؟ خیلی بده که اینجوری . من w800 که داشتم صداش کم بود به حدی که بعضی وقتها تو جاهای شلوغ صدا رو به سختی میشنیدم . اینم در همین حده یا بهتره ؟نقل قول:
صدای مکالمش کمه.واسه من بعضی جاها آزار دهنده هست.
آره.در همون حد هست.فقط جاهای شلوغ مشکل داری.
سلام دوستان.من تازه این گوشی رو خریدم،با آنروئید 2.1 اما منوش فارسی نی.
من میخوام رو گوشیم فارسی نصب کنم حتما باید گوشیمو روت کنم؟
ریسک روت کردن زیاده؟
روت نکن اول.
شما آپدیت کن.آخرین نسخش منو فارسی هست:دی
قیمت امروز شیراز رنگ مشکی 400 هزار تومان
قابل توجه حامممممممممممممممد
تیتان عصبانی می شود. بیا بزن زیر گوشم:31:نقل قول:
قیمت روز قشم 380 قابل توجه حامد و فرهوده:31:
جفت پا میام توی آواتورتون ها:دی
سلام دوباره : ) ...
سوالمو تکرار میکنم تا دوستانی که این گوشی رو دارن هم یه نظر بدن و از تجربه شون در این مورد بگن : ) ..
.
.نقل قول:
سلام دوستان..
یه سوال خنده دار : دی .. چون تا حالا اسمارت فون نداشتم و با اونایی هم که مال دوستان بوده و کار کردم مشکل داشتم توی این مورد..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
بروسلی
....
من عید میخوام برم قشم .نقل قول:
به نظر دوستان از قشم بگیرم یا برگردم مشهد اردیبهشت بگیرم که قیمتش پایین تر بیاد .
به جنسای قشم اعتباری هست ؟
جون تيتان آخرش تونستي كد رو بزني يا نه؟ :31:نقل قول:
تیتان عصبانی می شود. بیا بزن زیر گوشم
قیمت روز قشم 380 قابل توجه حامد و فرهوده
بيام قشم ميكشم زير گوشت :31:
من خودم دوتاشو از قشم خريدم!نقل قول:
من عید میخوام برم قشم .
به نظر دوستان از قشم بگیرم یا برگردم مشهد اردیبهشت بگیرم که قیمتش پایین تر بیاد .
به جنسای قشم اعتباری هست ؟
اعتبار قشمو زير سوال ميبري پدرسوخته؟ :31:
نمي بيني حسين قشميه؟ يه قشمه و يه سيد :31:
حامد هم ديگه قاطي كرد :31: حامد جف پا رو بيا :31:نقل قول:
جفت پا میام توی آواتورتون ها :31:
آخرش جواب ما رو ندادیننقل قول:
قشم رطوبتش زیاده مواظب باش خراب نباشه
شرجی بش نخورده باشه
نظر من رو میخوای بدونی میگم این گوشی انتخاب خوبی هست.برای اس ام اس دادن توی هر حالتی میشه بعد یه مدت عادت کرد.شما مطمئن باش که راحته.دیگه همه ال سی دی سیستم تاچشون به این سمت هست دیگه.نقل قول:
سلام دوستان..
آسپن هم خوبه ولی سیستم عاملش تعططیله.دیگه دورانش گذشته.نظر مسخره من این بود:دی
گووووپس:دینقل قول:
حامد هم ديگه قاطي كرد حامد جف پا رو بيا
ببخشید که سوالام پیش پا افتادست،چون تازه خریدم می پرسم.:wub:
hamed1297 جان گفتی روت نکنم.برای آپدیت باید چه کنم؟میشه راهنماییم کنی.
راستی برا مولتی تاچ کردن حتما باید گوشی روت شده باشه؟؟
نقل قول:
ببخشید که سوالام پیش پا افتادست،چون تازه خریدم می پرسم.:wub:
hamed1297 جان گفتی روت نکنم.برای آپدیت باید چه کنم؟میشه راهنماییم کنی.
راستی برا مولتی تاچ کردن حتما باید گوشی روت شده باشه؟؟
برای آپدیت..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5821985&postcount=2344