دوستان یه بنچمارک از گوشیتون بگیرین نتایجشو ببینین.....
من رو گوشی هنوز رم نذاشتم و 8 گیگ خودشو 5 گیگ پر کردم....
همه چیزش معمولی یا بالاتر از گلکسی بود به جز I/0.... !!! اصلا" I/0 چیه؟!!!!
دوستان یه بنچمارک از گوشیتون بگیرین نتایجشو ببینین.....
من رو گوشی هنوز رم نذاشتم و 8 گیگ خودشو 5 گیگ پر کردم....
همه چیزش معمولی یا بالاتر از گلکسی بود به جز I/0.... !!! اصلا" I/0 چیه؟!!!!
نقل قول:
شما دارین گوشی خودتونو با چی مقایسه میکنین؟؟ گالاکسی با گالاکسی!! مگه میشه با هم فرق کنن!
-----------------------------------------------
دوستان جالبه I8700 هم دقیقا از همون LCD گالاکسی استفاده میکنه و حتی خط تولیدشون یکیه!:46:
آره فکر کنم چون گوشی ممکنه وقتی برنامه های زیاد روش باشه رمش سنگین باشه یا... خب کندتر عمل کنه... وقتی تست می کنه میبره رو نمودار رو اون نمودار گوشی های مختلفی رو زده مثل نکسوس و htc و.... که گلکسی رو هم زده و گوشی خودمونو مینویسه : your deviceنقل قول:
مال من همه چیزش نرمال بود یا حتی بالاتر از گلکسی به جز I/0 که یکم کم بود نسبت به خود گلکسی...:13:حالا I/0 چیه؟! internal memory نیست؟! اساتید توضیح بدن لطفا"...:10:
دوستان بازی ps1 از کجا دانلود کنم.... فکر کنم گرافیکش ر 4 inch super amoled بد نشه ها.... :دی مثل taken....
-----------------------------------------------
دوستان جالبه I8700 هم دقیقا از همون LCD گالاکسی استفاده میکنه و حتی خط تولیدشون یکیه!:46:[/QUOTE]
فکر کنم منظور شما led هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته هم LCD غلطه هم LED باید بگیم اسکرین یا همون صفحه نمایش...بازی رئال رو ببینین...رو تابلو های تبلیغاتی کنا زمین گالاکسی تبلیغ میکنه....شیره رئال...شیره گالاکسی:31:
k750 هم led هست...نقل قول:
LED نیست جهت اطلاع
Super AMOeld یه تکنولوژی کاملا پیشرفته تر از Led هستش ....:10:
رئال.............!!!؟؟:2:نقل قول:
فقط گالاکسی.........!!:46:
نه میدونم ... اون دوستمون گفت LED اگه نه میدونم AMOLED و Super AMOLED و OLED با LED تفاوت داره و البته این که k750 LED هستش رو دیگه در حد گنجایش در فهم من نیست:27:نقل قول:
سلام:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Android System Info provides a lot of technical infos(Hardware, System, Telephony…), Task Manager and more. Latest version: 1.14.0 (for all Android versions)
کد:http://dailymobile.se/2010/11/08/android-app-android-system-info/
نقل قول:
ببخشید جناب من زیاد مطلع نیستم ...این نرم افزار رو باید از مارکت دانلود کنیم؟؟؟ فقط واسه گالاکسیه؟؟
سلام:5:نقل قول:
بله این نرم افزار در اندروید مارکت موجود هست و مربوط به همه ورژنهای اندروید هست برای همه گوشیهای اندرویدی.
یه سوال!
این که میگن صفحه ی این گوشی کاملا ضد خش هست واقعیت داره؟؟ سابقه داشته خلافش ثابت شه؟؟
گوشی هایی که مثل دیزایر و نکسوس صفحشون مثل گالاسکی نمیدونم چی چی gloss ! (اسمش یادم رفت!) نیست ضد خش نیستن؟؟ تا چه حد ضعف دارن؟
گوشی هایی که مثل دیزایر و نکسوس صفحشون مثل گالاسکی نمیدونم چی چی gloss ! (اسمش یادم رفت!) نیست ضد خش نیستن؟؟ تا چه حد ضعف دارن؟
تو ضد خش بودن صفحش شک نکن....در برابر برخورد های نسبتا شدید مقاوت میکنه و با افتادن در فواصل معمولی کاملا سالم میمونه.....نقل قول:
این که میگن صفحه ی این گوشی کاملا ضد خش هست واقعیت داره؟؟ سابقه داشته خلافش ثابت شه؟؟
گوشی هایی مثل دیزایر هم ضد خش هستن ولی نه ضد خشی که ایکس پریا و بعدش گلکسی هستش....مخصوصا نکسوس که دقیقا مثل دخترا میمونه....با اینکه خیلی خوشکله،ولی خیلی ضریفه!! تا بهش بگی پخ سریع یه جایی خراب میشه و بعدش باید بیوفتی به گ ه خوری که درست بشه ولی......!!!!
دوستان من قبل از خريد گلكسي از خيلي دوستان درباره صداي فيلمبرداري پرسيده بودم و همه گفتن خوبه و مشكل i8910 رو نداره
امروز كنار اب رودخونه 1 دقيقه فيلم گرفتم اب بيچاره سرعت چنداني نداشت اما صدا بقدري وحشتناك ظبط شده كه اصلا نميشه يه ذره هم ولوم رو زياد كرد پيش خودم گفتم نكنه اينم مثله اومنيا اچ دي باشه رفتم خونه در حالتي كه خيلي ناراحت بودم صداي اسپيكر رو زياد كردم فيلم گرفتم فقط خر خر ضبط ميكنه صدا هاي بلند رو با همين صدا با n73 فيلم گرفتم صدا خيييييلي شفاف بود واقعا جاي تاسف داره i8910 رو ميگفتن cpu توان پردازش صدا و تصوير همزمان خوب رو نداره اما اين چشه? g810 /i8510 /i8910/ حالا هم i9000 چرا تو صدا هاي بلند خرخر ظبط ميكنن??
از برنامه audioboost استفاده كردم حجم صدا رو كم ميكنه اما با همون خرخر
دوستان رامي هست كه اين مشكل توش كمتر باشه??
لطفا كمك كنيد رفته رو خط اعصابم
دوستان اين رام رسمي فرويو 2.2 كي قراره منتشر بشه
گفتم بد نیست این خبر رو بزارم بیربط به گالاکسی نیست... و همینطور گفته میشه آندروید 2.2 رسمی برای گالاکسی همزمان با ایم گوشی ارائه میشه
سامسونگ صبح امروز به وقت ایران به صورت رسمی گوشی samsung continuum را که از خانواده galaxy s می باشد به جهانیان معرفی کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوشی با قرارداد 2 ساله verizon با قیمت 200 دلار در 11 نوامبر عرضه خواهد شد.
تنها تفاوت این گوشی که آن را از سایر گوشی های خانواده خود متمایز می کند داشتن دو صفحه نمایش می باشد.
در زیر امکانات اصلی و تصاویر این گوشی را می بینید.
اندروید 2.1 که بزودی آن را به 2.2 آپدیت خواهد کرد
صفحه نمایش 3.4 اینچی با رزولوشن 800*480 و از نوع super amoled
صفحه نمایش 1.8 اینچ که استفاده آن در اطلاعات هواشناسی-اخبار-مکالمه و کنترل موزیک می باشد.
پردازنده همان است که در galaxy s می باشد1GHz Hummingbird processor .
512MB ROM/384MB RAM
دوربین 5 مگاپیکسل با فلش LED به همراه فیلمبرداری HD
دوست مننقل قول:
مطمئنيد در مورد گالكسي حرف ميزنيم
من كه مشكلي ندارم
صداي فيلمبرداري خيلي معموليه
ميشه ورژن آندرويدتون رو بگيد
شما هم زبان فارسي روي گوشيتون بود
نقل قول:
اره درباره خودش ميگم وقتي گوشيمو خريدم نه فارسي روش نبود همون رامه بود كه همه مشكل سه دكمه داشتن حالا رامم 2.2 jpjpa هستش تو 2.1 با اينكه با فرمت 3gp فيلم ميگرفت صدا بهتر بود مثلا وقتي ولوم اسپيكر ميرفت رو 30 ضبط صداي خرخر شروع ميشد حالا روي 24 هم خرخر ضبط ميكنه حالا وقتي ولوم ميزارم رو 50 اينقدر صدا بلنده فكر ميكنم خونه ميخواد بتركه ولي با n73 n85 n86 n95 با ولوم 50 كه فيلم ميگيرم صدا رو خيلي خوب ضبط ميكنن خيلي خوب حالا فكرشو كن بريم تو جشني بخواييم يه تيكه فيلم بگيريم تصوير فوق العاده صدا فقط خرخر حالا شما ضبط خونه ماشين يا... رو زياد كنيد مخصوصا وقتي باس سيستم زياد باشه كه ديگه افتضاح ضبط ميكنه بعد در همون حالت با يه نوكيا قديمي فيلم بگيريد و صدا ها رو مقايسه كنيد
مشکل از رامه احتمال زیاد!!...شما فقط برای اطمینان یه کاری انجام بده و بیا با voice recorder گوشی یه صدا تو محیط شلوغ ضبط کن !...اگه مشکل نداشته باشه 100 % مشکل از رامه ...اگه خواستین رام رو عوض کنین قبلش یه فکتوری ریست بکنین ...شاید درست شد! رو ویندوز موبایل ها 6.5 این مشکل پیش میومد ولی با فکتوری ریست حل میشد!...انشاالله درست میشه نگران نباش..
دوست عزیز مطمئن باش تعویض رام فقط ممکنه کارو بهتر منه اما درست نمیشه با i8910 هم دهنمون سرویس شد با اخرین فریمور های هاپیپر بهتر شده بود اما هیچ وقت مشکلش حل نشد i8510 رو یادتونه؟ این مشکل رو داشت؟ g810 چطور یادتونه؟؟ من با i8910 حتی vga هم نتونستم با صدای درست فیلم بگیرم این مشکله گوشی های سامسونگه نه مشکل رام
من شاید ماهی یکی دوبار با گوشیم فیلم بگیرم همون یکی دوبار دوست دارم پرتش کنم تو اشغالی اگه درست نکرد سامسونگ این مشکلو تو فریمور های بعدیش (که بعید میدونم عرضه این کارو داشته باشه وگرنه i8510 یا i8910 رو درست میکرد) دیگه هیچ وقت طرف سامسونگ نمیرم
این همه هم گفتن هامینگبرد بعد از کلی lagfix تازه میشه مثه گوشی های دیگه نه اینکه پتانسیلش رو نداشته باشه بلکه سامسونگ عرضه پشتیبانی نداره
سلام
ببخشید دوستان میخواستم بدونم الان این گوشیرو ما بخوایم با کیس سامسونگ آپدیت کنیم خطری نداره ؟مثل پریدن بوت و ...؟
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قابلیتهای ان میتوان به pinch zooming اشاره نمود.
ویدئو:
Opera Mobile: Pinch-To-Zoom
منبع:کد:http://www.youtube.com/watch?v=VbJPAPoOZho&feature=player_embedded
کد:http://www.gsmarena.com/opera_mobile_101_beta_is_available_for_android_right_now-news-2062.php
سلام دوستان:5:
این خبرو میذارم برای اون دوستانی که هی سراغ رنگ سفید این گوشی رو میگرفتن.
فروشگاه اینترنتی Carphone Warehouse در انگلیس این گوشی رو با قاب سفیدرنگ از پشت با قیمت قراردادی ماهیانه £30 بفروش میرساند:
منبع:
کد:http://www.unwiredview.com/2010/11/09/motorola-defy-and-white-samsung-galaxy-s-now-available-in-the-uk-from-carphone-warehouse/
[QUOTE=total_overdose;5598301]سلام
ببخشید دوستان میخواستم بدونم الان این گوشیرو ما بخوایم با کیس سامسونگ آپدیت کنیم خطری نداره ؟مثل پریدن بوت و ...؟
ممنون.[/QUOTE
با اودین آپدیت کن بهتر از کیس هست.
خوب این کجاش خوبه؟! اینکه یعنی 30 اویرو گرونتر!!! یعنی به عبارتی کسی که بخواد از این فروشگاه بخره،با قرارداد یه ساله،باید 540 تومن گرونتر بخره!! که با قیمت این گوشی توی ایران میشه 1500!!!!!نقل قول:
فروشگاه اینترنتی Carphone Warehouse در انگلیس این گوشی رو با قاب سفیدرنگ از پشت با قیمت قراردادی ماهیانه £30 بفروش میرساند:
تازه هزینه های انلاک کردن رو هم باید روش بذاری!!!
امیدوارم که نسخه ی انلاکش هم بیاد که بتونن بخرن!
سلام دوستان
من 2 روز گوشی رو خریدم امروز متوجه شدم سمت چپ صفحش یه خط باریک از بالا تا پایین دیده میشه. به صورتی که پیکسلها بد نمایش داده میشن. خیلی واضح نیست اما حالمو گرفته. به نظر شما این مشکل راه حلی داره؟
سلام:5:نقل قول:
البته برای کاربران انگلیسی بسته به اینکه این قرارداد رو با کدوم یکی از اپراتورهای این کشور ببندی به شما خدماتی از جمله مقدار مکالمه به دقیقه, texts(احتمالا همون پیام کوتاه) و اینترنت ارائه میدهند:
کد:http://www.carphonewarehouse.com/mobiles/choose-tariff/SAMSUNG-GALAXY-S/MONTHLY/NEW
من وقتی می خوام با opera از rapidshare و کلا سایتهایی که قبل از آماده شدن لینک دانلود ثانیه شمار دارن دانلود کنم نمیشه.... راه حل نداره؟نقل قول:
نقل قول:
البته برای کاربران انگلیسی بسته به اینکه این قرارداد رو با کدوم یکی از اپراتورهای این کشور ببندی به شما خدماتی از جمله مقدار مکالمه به دقیقه, texts(احتمالا همون پیام کوتاه) و اینترنت ارائه میدهند:
خوب پولش رو هم ماهیانه میگیرن که فرقی به حال ماها نداره!!! چون سیم کارتش تو اینجا انتن نمیده!!!بله تکست همون اس ام اس هستش.....
احتمال زياد مشكل از رامهنقل قول:
چون گوشي من مشكلي نداره
مشكل از سامسونگ نيست
الان با ويو فيلم ميگيرم در حد مستنداي بي بي سي:31:
جداي از شوخي
نميشه با بروز يه مشكل براي يك گوشي
كل شركت سامسونگ رو برد زير سوال
ديگر دوستاني كه گالكسي دارن
لطف كنن ببينن مشكلي مشابه مشكل دوستمون دارن يا نه
شما ديگه چرا دوست عزيز i8910 كه الان دارم i8520 كه زمان خودشون كمرافون سامسونگ بود ايا بالاخره مشكل ضبط صداشون حل شد??
اينكه كيفيت تصوير خوبه شكي توش نيست من بحثم صداست
فقط گوشي i8910 من مشكل صدا داشت?? الان اخرين فريمور هايپر روشه كه سعي كرد اين موضوع رو بهتر كنه كه بهتر كرد اما درست شد?? حالا مشكله سامسونگ نيست??
اصلا شما يه فيلم با گلكسي بگير بعد مشخصات صداي ضبط شده رو اينجا اعلام كنيد ببينيد 16hz هستش گوشي هاي ديگه hz48 دوستان ديگه هم با صداي بلند موزيك كه باس داره يه تيكه فيلم بگيرن ببينيم مشكل از كجاست
راستش دوربین و فیلمبرداری واسه کسی که یک اسمارت فون میخواد زیاد مهم نیست.(فقط برای رفع موارد ضروری) شما اگه صدای فیلم برداری برات از همه چیز مهمتر هست بهتر بود به خرید دوربین دیجیتال یا کمرافون اقدام میکردی.نقل قول:
دوست عزيز حرف شما در مورد i8910 درستنقل قول:
اما در مورد گالكسي من مشكلي ندارم
به همين خاطر بود كه به ديگر دوستان پيشنهاد دادم با گوشيشون فيلم بگيرن و نتيجه رو بگن
اميدوارم مشكل از رام باشه و ايراد سخت افزاري نداشته باشه
كمي صبر كنيد دوستان نتيجه تستشون رو ميگن
به خصوص آقا ابي كه مطمئنن خيلي خوب و دقيق تست ميكنه و جواب من و شما رو ميده:11:
من گفتم مثله دوربين ديجيتال ضبظ كنه?? من گفتم در جاهايي مثله عروسي يا كنسرت شايد دلم بخواد با گلكسي يه تيكه فيلم بگيرم وقتي تصوير اينقدر واضحه صدا اي كاش در حد n73 بود توقع زيادي?? دقيقا صداش مثله i8910 تو جاهايي كه صدا خيلي زياده خرخر همراه صدا ضبط ميكنه رام قبليم 2.1 همين مشكلو داشت اينم كه jpjpa هستش همين مشكلنقل قول:
امروز به يكي از دوستان موبايلستاني سفارش كردم تست كنه ديدم اونم همين طوري بود در فاصله 1 متري اسپيكري كه صداشو زياد كردهبود خرخر ضبطكرده بود
سامسونگ هنوز سنت شكني نكرده g810 i8510 i8910 i9000 كه گوشي هاي هاي اند هر سال بودن خرخر تو صدا هاي بلند رو يدك كشيدن
يه تيكه فيلم گرفتم مشخصات صدا رو ببينيد
File Name: E:\video-2009-11-09-03-41-17.mp4
Format: mov,mp4,m4a,3gp,3g2,mj2
Duration: 00:00:47.3
Start Time: 0.000 s
Bit rate: 9708 kbit/s
Audio: aac, 16000 Hz, mono
Video: h264, yuv420p, 1280x720
تا موقعي كه از 16000hz بيشتر نشه نه تنها گوشي من بلكه همه گلكسي دارها اين مشكل دارن كه در جايي كه صدا خيلي بلنده خرخر ضبط ميكنه
گوشي هاي ديگه (البته فعلا با n73 و n85 تست كردم) 48000hz هستن كه صدا رو نرمال ضبط ميكنن
دوست عزيزم جناب گرافيكار اميدوارم متوجه حرفم شده باشيد حالا شما يه تست جالب انجام بديد در سكوت مطلق فيلم بگيريد ميبينيد صداي هوارو هم خيلي بلندتر ضبط ميكنه
راستي ويديو بالا كه مشخصات صداشو گذاشتم با رامي كه نيم ساعت پيش نصب كردم يعني spike v3 فيلم گرفته شده
سلام دوست عزیز:5:نقل قول:
ببین من میدونم که بعضی از سایتایی که ثانیه شمار برای دانلود دارن اگر صفحه مخصوص بروزر موبایل داشته باشند این مشکل برطرف میشه یعنی شما بجای اینکه به وب سایت مخصوص PC اونا مراجعه کنی به لینکی که معمولا تو سایتشون برای موبایل به عنوان نسخه مخصوص موبایل گذاشتن مراجعه کنی این مشکل برطرف میشه مثلا یک مثال بزنم برات:
سایت معروف mobile9.com که مخصوص دانلود برنامه و بازی و تم و والپیپرو از این چیزا برای انواع و اقسام گوشیهاست برای دانلود رو PC ثانیه شمار داره ولی خودش تو سایتش لینکی معرفی کرده مخصوص بروزر موبایل با این ادرس :m.mobile9.com که دیگه با مراجعه به این لینک با بروزر گوشی دیگه هیچ مشکلی از این بابت نخواهی داشت .
ویژگیها:
- Auto-space is now optional, and disabled by default
- Voice input (Android 2.2 with voice recognition enabled)
- Preview popup
- Improved dictionary support (suggestions, auto-complete, quick fixes)
- Basic themes
- Height adjustment
- Fine-grained shift pressure threshold
- Optional vibration when passing through central region
- Slightly modified numeric layout, for easier access to #, & etc.
- Fix of phone keyboard bug that caused force close on some phones
کد:http://www.androidcentral.com/8pen-keyboard-updated-now-free
منبع:
کد:http://www.androidcentral.com/o2s-version-samsung-galaxy-s-getting-froyo-nov-15
کد:http://blog.gsmarena.com/angry-birds-for-android-gets-the-big-setup-45-new-game-levels/