ولی اینم بگم واقعا انصاف نیست پول 1 مگ بدیم سرعت 128 داشته باشیم
ای خدااااااااااااا:19:
Printable View
ولی اینم بگم واقعا انصاف نیست پول 1 مگ بدیم سرعت 128 داشته باشیم
ای خدااااااااااااا:19:
دوستان
فردا میایید یا نه ؟
مخابرات ولی عصر همونه که توی خیابان ولی عصره؟
ولی عصر (عج ) 250-230-229-228-226-225 خیابان ولی عصر ، تلفن : 2255051
با توجه به اینجا گفتم:کد:http://www.tce.ir/?id=120
من هم میام
خوب پس به ما نزدیکه.
اگه شد حتما میام.
منتظر حضورتون فردا در مخابرات ولیعصر واقع در خیابون ولیعصر بالاتر از کتابخانه هستیم ...
بچه ها
ساعت 11 دم در جمع میشیم
من تیشرت زرد میپوشم و تپلم :31:
باید با هم بریم تو
من اصلا بلد نیستم برم خیابون ولیعصر، ماشین هم ندارم. میشه من برم خرازی که سر راهمه؟! :31:
برو خرازی اعتراضتا به نگهبانی اعلام کن :19:نقل قول:
میگند که کسی خرازی نیست
مسلما شوخی کردم
یه آدرس سرراست بدید چطوری برم ولیعصر.
سلام دوستان گل ولی ادرسو که نوشته
آدرس: میدان جمهوری، ابتدای خیابان فروغی، مركز مخابرات شهید خرازی، امور مشترکین ADSL.
نه دوستان نوشته مرمز مخابراتی اوجاس ولی کاری به اونجا نداره
اینا رو میگی دیگه
نقل قول:
مراکز تلفن ناحیه شمال شرق
آدرس و تلفن ناحیه : چهارراه نورباران ، ابتدای خیابان 22 بهمن ، جنب مرکز تلفن شهید ردانی پور ، تلفن : 2649090
نام مرکز
شهید چمران 565-559-557-556-555-554 فلکه لاله ، ابتدای اتوبان چمران ، تلفن : 5542030
حصه 558 روستای حصه ، تلفن : 5542030
علامه مجلسی 572-529-528-524-523-522-521 خوراسگان ، تلفن : 5214000
سید الشهداء ( ع ) 551-550 زینبیه ، ابتدای جاده حبیب آباد ، تلفن : 5542030
شهید آقابابائی 263-261-260-255 مشتاق دوم ، شهرستانک ، تلفن : 2603000
شهید بهشتی 224-223-222-221-220-215 میدان امام حسین ، روبه روی استانداری ، تلفن : 2214333
شهید ردانی پور 291-275-267-266-265-264 خیابان 22 بهمن ، تلفن : 2672425
گلستان 459-460-452-451-450-439 یونارت ، خیابان گلستان ، تلفن : 4514400
شهید مدرس 470-448-447-446-445 خیابان شهید مدرس ، تلفن : 4451100
ولی عصر (عج ) 250-230-229-228-226-225 خیابان ولی عصر ، تلفن :
باید بری خود خرازی جیگر یا دیتا که در میدان دروازه دولت کوچه یادم نیست از خود خرازی بپرسید:5:
انا که شما میگین مرکز مخابراتین و مسئولیت در مورد شبانه یا پرداخت روی قبض نیستن
مثل اینکه یه عده رفتند خرازی گفتند ما دیگه مسئولیتی نداریم و باید با 2030 تماس بگیرید یا برید ولیعصر
نه جیگر من موافق نیستم به نظر من اینا اینکارو هل هلکی انجام دادن وحلا نمیدونند به یوزر چی بگند در هر صورت
این قواننینو که یه مرکز مخابراتی که نمیذاره اینا میخواستن فقط طرفو از سر خودشون باز کنند
هر چند به نظر من اول تو خود خرازی جم شیم تا بفهمیم مسولش طرف حسابمون کیه به قول دوستان ما اول خرازی می شناسیم
شما بیایید من رفتم میدونم اوضاع جچوریه
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
فوقش اگه جواب درستی ندادند که میدن میریم مخابرات مرکز
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
حالا بازم من صبح بررسی میکنم ببینم اوضاع از چه قراره و باید دقیقا کجا و پیش کی بریم :5:
ما رفتیم مخابرات خرازی گفتدن باید برید مخابرات ولیعصر پیش آقای کلانتری
مخابرات خرازی دیگه هیچ مسئولی نیست که پاسخو باشه همه جمع کردند رفتند
همگی بیاید اونجا تا بریم ببینیم چی میگن تا بعد ...
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
شما میاید فلکه احمد آباد(نمی دونم اینجا رو می دونید یا نه :31: ) اونجا میاین داخل خیابان ولیعصر یه حدود 500 600 متر میاین بالاترنقل قول:
مسلما شوخی کردم
یه آدرس سرراست بدید چطوری برم ولیعصر.
از هر کی بپرسید راهنماییتون می کنه
عزیزه من خرازی دیگه تموم شد هی چس اونجا نیست شما می خوای بری برو دوستا رفتند دیدند جمع کردند و رفتن مخابرات ولی عصر چرا راه رو عزیزه من اشتباه نشون میدین:27::27::27::27::27::27::27::27::27:نقل قول:
مرسی آره بلدم دیگه. همین رو بلد نبودم که ولیعصر به کجا وصله :)
عزیزه من ما برنامه رو ریختیم پست های قبلیرو بخون ببین چی نوشته یکی از بچه ها رفته دیده نیستند ok:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:نقل قول:
فقط دوستان من واقعا امشب قاطی کردم یعنی دیونه شدم i am crazy فردا با مخ زنیو با منطق باهاشون صحبت می کنیم ولی اگه خواست زور بگن اون قدر کله خر شدم که اگه شمام حرفشون رو قبول کنید من اتاقشون رو به خرابه تبدیل می کنم.
مخابرات ولی عصر نزیکه احمد آباد خیابان ولی عصر ساعت 11 این 1000 بار یادتون نره
---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
یعنی اگه حتی مثله سریال ساختمان پزشکان که زنگ زدند به برنامه خانواده این کارم می کنم تا زیرآب اینارو بزنم بعدشم میرم نزدیکه 500 تا برگه سیاهو سفید هم که بشه بر ضد اینا چاپ می کنم تو دروازه شیراز پخش می کنم.پوله 1 ماهه ولی میزنم تو حالشون
من 1 هفته پیش با خرازی تماس داشتم
بچه ها مگه چند وقته رفتن از اونجا؟
پول زور وگرفتن ازمون
اگر خلاف قوانینتون نیست!!!:
فردا ساعت 11 می بینمتون
اگه جواب سر بالا دادند:
من با چند تا از نشریات داخلی و خارجی قبلا کار می کردم و اگه شما بتونید یه نوشته درست و حسابی بهم بدید می تونیم کاری کنیم که این مسئولین مخابرات مجبور باشند جوابگو باشند.
این سایت اداره کل بازرسی کشور که دادند می تونیم شکایت کنیم و اگر زیاد باشیم ترتیب اثر میدن صد درصد
می تونیم در داادگاه ازشون شکایت کنیمکد:http://shekayat.bazresi.ir/
و بعدش هم نامه به مسئولین و ....
و خیلی کار های دیگه
متوجه شدم حله اونجا می بینمتون
ایطور که من متوجه شدم شبانه رو پدر س کلم یکون جمع کردن اینم از سرعتشون
انگار دوستان با غیرت پیدا شدن آفرین بر تو ای ایرانی پس لونجا می بینمتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همونو میخوایم (شبانه ) میخوایم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از سایتی خیر سرشون گذاشتن برا شکایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز رفتم سازمان مقررات تنظیم رادیو مرکز بهم میگن کل اصفهان بیشتر از یک ماه اینجوریه افت سرعت شدید داره بهم گفت تقریبا کل کشور این مشکل رو داره، بعد گفت یه شکایت بنویس ما بررسی کنیم ... گفتم برو بابا خودتی ول کردم اومدم ولی در کل تو این مملکت بیخیال اینترنت بشین :41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .من امروز ساعت 11 مخابرات ولعصر بودم.غیر از خودم یه دو نفر دیگه( که فکر کنم برای شکایت اومده بودند) را دیدم !!!:41: واقعا متاسفم....:41:
من که اعتراضمو کردم...یکی اونجا بود که از این سرویس جدیدشون خیلی تعریف میکرد !!!:13:
اون بهم گفت :اونایی کهadsl دارن تا پایان مهلتشون همون سرویس قدیمه.....(با شبانه رایگان:42:)
درباره ی شبانه هم گفت فعلا گیگی 2500 .ولی داریم یه فکرایی میکنیم تا یه تغییری توی شبانش بدیم !:13:(مثلا شبانه بشه گیگی 2400 :27::31:)
خلاصه ما که وظیفمونو انجام دادیم.امیدوارم جواب بده...:23:
قصد نصیحت نارم ولی برای داشتن یه جامعه ی ازاد و ایده ال باید از همین اعتراضات کوچک و ساده شروع کرد...به امید ان روز...
می بینم که بچه ها رفتند واسه اعتراض و الان هم خبری ازشون نیست.
آره خدا کنه با دست پر و خبرای خوش برگردند
ما منتظریم :دی
دوستان من و مازیار و انیشتین و یوزارسیف اونجا بودیم می خواستم باهاشون دعوا کنم گفتند می خوان شبانه رو دوباره بزارن شاید.ولی کارکنانش گفتند برین کوچه کازرونی شکایت کنید ما هم رفتیمو تمومه مشکلات رو گفتیم گفتند شبانه تو قرداد نیست ما گفتیم همه شرکتا گفتن ما تا این مدت رایگان میدادیم حالا هم شاید بدیم.ولی سرعتارو گفتن مشترکین قدیمی سرعتشون محفوظه و ما زود پیگیری می کنیم رفقا میدوند هم تیکه بارشون کردم و هم بحث کردم اگه راهش بود دعوا هم می کردم.شکایت نوشتیمو دادیم قرار شد اگه تا سه شنبه آینده سرویسشون درست نشد.دوباره بریم ولی اینبار همگی بیان.پایان
دوستان اگه غلط املایی داره ببخشید چون با گوشی تو اتوبوس تایپ کردم.تا سه شنبه آینده منتظر مینشینیم
دوستان
زنگ زدم به پشتیبانی
میگه از همین الان که از اعتبارتون کم نمیشه داره میاد رو قبض
شبانه هم نداریم
تسلیت
خب ما هم برگشتیم :31:
خیلی ممنون از خیل حضورتون ! من که غیر از خودم و سه نفر دیگه از عزیزان کس دیگه ای رو اونجا ندیدم !
رفتیم مخابرات ولیعصر کلی حرف زدیم پاسمون دادند به اداره ی دیتا کوچه ی کازرونی ، با دوستانی که اومده بودند رفتیم اونجا با چند نفر صحبت کردیم و یه شکایت هم نوشتیم .
خیلی حرف زدیم اما جواب در حد چند جمله شنیدیم که شبانه رایگان توی قرارداد شما نیست و حق اعتراض ندارید ! فعلا شبانه رایگان نمی تونیم بدیم ! خیلی داریم بهتون لطف می کنیم گیگی 2500 داریم می دیم ! سرعت ها کمی افزایش پیدا می کنه !
و این جور چیزا و گفتند هر کی هم ناراضیه بره مخابرات خرازی قراردادش رو باطل کنه و بقیه پولش رو بگیره ...
حالا هم یکی دو هفته مهلت خواستند برای رسیدگی به شکایتمون ... این جور که می گفتند یه جلسه ای هم ساعت 2 امروز در همین رابطه باید تشکیل بشه حالا دیگه باید ببینیم چی میشه .
ولی ما چهار نفر بودیم اگه بقیه هم همت می کردند و میومدند تاثیر بیشتری داشت ...
سلام خسته نباشید همه
من تازه امروز فهمیدم مخابرات چه کلاهی سرمون گذاشته واقا خیلی بی معرفتند.
یه سوال می خوستم بپرسم اینکه چرا حجم دانلود من کم نمیشه؟ روی 2.08 گیگ مونده هرچی دانلود میکنم کم نمیشه سرعتم هم از 200 اومده روی 30 ADSL512 هم دارم
مرسی ببخشید زیاد حرف زدم ولی لطفا جوابمو بدین. گناه دارم.
همون که شما رفتید خیلی ممنون. قشنگ و پاکیزه گفتند اگه می خوای استفاده کن نمی خوای هم که به ..... چقدر مملکت ما جالبه ....نقل قول:
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
اگه یه عده دیگه بشید شما هم فردا برید برای اعتراض بهتر نتیجه میده ...نقل قول:
اما مطمئن باشید شکایتمون تاثیری هر چند کم رو خواهد داشت ... لااقل دلمون خوشه اعتراضمون رو کردیم.
بچه ها من دیگه نمی تونم این وضع رو تحمل کنم.چاره ای نیست.
:32::3:
پس پاشید بریدنقل قول:
بچه ها من دیگه نمی تونم این وضع رو تحمل کنم.چاره ای نیست.
منم واسه اعتراض هستم اما اگه از دوباره 100 نفر حضور خودشون اعلام کنند ولی نیایند که فایده نداره ...
باور کنید اگه اعتراض ها بالا بگیره و دست از سرشون بر نداریم جواب میده.
حتی چهار پنج نفر دیگه هم بشید فردا برید بی تاثیر نیست ... از ما گفتن بود خود دانیـــد ...
همین دیگه اصفهانی جماعت فقط حرف میزنه عمل نمیکنه همه میشینن تو خونه میگن من برم چیکار بقیه میرن درسش میکنن میان منم استفتده میکنم اونایی هم مه رفتن احتمالا اصفهانی نبودن من امروز عضو شدم منم میام اگه یه قرار درس بزارین.
ایشالا اصفهانی ها هم یه کم جرعت پیدا کنن که هرکی از راه میرسه نزنه تو سرشون و ازشون سو استفاده کنه و هر کاری خواست بکنه.
خوب به سلامتی رفتیم غیر از خودم کسی نبود.
گفتند سرویسی که به شما میدیم 128 اسمیه و 1 مگ واقعیه.
خیلی خوب باهام صحبت کردند (من خودم را برای دعوا آماده کرده بودم).
شبانه هم فعلا زیرساخت مورد نظر برای کاربران جدید و شما فراهم نیست اما انشاالله داریم یه فکرایی در موردش می کنیم
اما بهش گفتم با این اوصاف این سرویس خیلی گرون در میاد نسبت به جاهای دیگه و اونم گفت اگر خیلی ناراضی هستید می تونید به اداره دیتا اعتراض کنید.
(حالا با این اوصافی که شما می کنید فکر می کنم من جای دیگه ای رفتم:31:)
من با پشتیبانی 2030 هم تماس گرفتم، گفتن افت سرعت تا 48 ساعت دیگه رفع میشه
اما پرسیدم که شبانه رایگان چی میشه؟ گفت: در حال حاضر شبها کاربران 1% تخفیف دارن، 1درصد تخفیف یعنی به ازای هر گیگ 25تومن یعنی شبها هر گیگ 2475تومن هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جیگر شما خوتو به دکتر نشون ودهنقل قول:
نوشته شده توسط jafari1
دوستان چرا اینقدر شلوغش میکنید شرایط که بهتر شده چرا جو سازی میکنید
سرویس شبانه که قبلا رایگان بود سرعتش یک دهم روزانه بود
قیمت اکثر آی اس پی ها هم که هرگیگ حداقل 5500 تومان است مخابرات از نصف هم کمتر میده
مطالب بالا را که خواندم یاد شعر مولوی افتادم که
"خر برفت و خر برفت و خر برفت "
یعنی بدون آگاهی از سرویس بیخود شلوغش میکنید من دیدم اکثرا مشترکین سایر آی اس پی ها دارند در سایت مخابرات ثبت نام میکنند حالا شما این اراجیف را میگید
خدا به همه جوانان ما عقل عنایت فرماید
ببین همین الان رفتیم یه درصد تاثیر داشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بازم به قول یوزارسیف شمام برید موثر بید جیگر