4 پورت asus 604 خوبهنقل قول:
Printable View
4 پورت asus 604 خوبهنقل قول:
قائدتا اینایی که دانلود رایگان دارن مشکل هم میزارن که زیاد نتونی دانلود کنی.مثلا من شنیدم صبانت توی ساعتهایی که مجانی هستش(فکر کنم 3صبح تا 7صبح) هر یک ساعت یه بار به صورت خودکار دیسکانکت میشه.نقل قول:
سلام
دوستان من تازه میخوام برم adsl بگیرم هیچی هم ازش سر در نمیارم
میخوام بدونم اگه کیفیت برام مهم باشه چی بگیرم و تعرفه هاش چنده پیش شمارم هم 7745 است
بعد میخوام بدونم اگه خواستیم جامونو عوض کنیم اون موقع باید چیکار کنم
یه چیز دیگه این مودم های مختلف قضیش چیه مگه خود شرکت نمیده یا اگه مودم بد میده از بیرون بخرم چی بخرم که خوب باشه
بعد یه چیز دیگه انگار بیشتر از 128 نمیدن همه شرکتا اینجورین
فکر کنم یه خورده سوالام زیاد شد ولی خواهشا راهنماییم کنید یه دنیا ممنون
نقل قول:
صبا نت،داناج،پارس آنلاین،آسیاتک،آزادنت رسانه،نیونت،فن آوا،شاتل و داتک شما را پشتیبانی میکنند.
هیچ یجات رو که عوض کردی انشا الله به منزل جدید که رفتی اگه شماره تلفنت ساپورت می شد دوباره تقاضا میدی تا وصل بشه
مودم هم خود شرکت میده هم میتونی زا بیرون بخری. دی لینک مارک خوبی
بله خانگی 128 میدن سرعت بالاتر نیاز به مجوز داره
دوست عزیز از راهنماییتون ممنون
از بین این شرکتها کدوم بهتره و تعرفه هاشون چقدر چون من سایتاشون رو نگاه کردم سردرد گرفتم کلا با هزینه نصب و مودم وغیره بعلاوه هزینه ماهیانه چقدر باید بپردازم
از نظر سرعت صبا نت(داناج هم نماینده صبا). تنها ایرادش محدودیت دانلودش وگرنه از نظر سرعت حرف اول رو میزنه.
آسیاتک بد نیست بستگی به منطقه مخابراتی داره. اما قیمت ارزون.داتک هم خوب فقط اگه طلبکار بشی بهت نمیده. پارس آنلاین قیمتهاش بالاست و....
من صبا رو پیشنهاد میکنم
سلام بچه ها
من Adsl پارس آنلاین رو داشتم با مودم Comtrend که Lan هستش، دارم Adsl امو عوض می کنم و می خوام از فن آوا سرویس بگیرم اونها گفتن می تونم از همین مودم که دارم استفاده کنم اما برای config و تنضیماتش گفتن که کمکی بهم نمی کنن، گفتن باید یک سری از پارامترهارو تغییر بدم، کسی می دونه چطوری؟ کمکم کنه؟ مودم که دارم دیگه نمی خوان هزینه اضافی بکنمو مودم اونهارو بخرم،
ممنون میشم کمکم کنین! منتظر کمکتون می مونم!
سلام دوست عزيز.نقل قول:
منم از فن آوا گرفتم و مودم هم خودم گرفتم. d-link 200 ولي با ويستا مچ نمي شه حالا مي خواهم ببرم يه d-link 4port بگيرم . خودم هم نصبش كردم و من فقط يه DNS ازشون گرفتم و خلاص. فكر كنم مي خواسته زيادي گندش كنه!
هیچ مشکلی نیست اصلا غصه نخور. بیشتر شرکتها مثل هم هستند. و بیشتر تنظیمات هم مثل هم .خوب اینها که میخواهند ازت پول بگیرند و هیچ راهنمایی تو رو نکنند. چرا ازشون میخوای بگیری؟شرکتی که از اول برات سوسه میاد مطمئن باش بعدا هم اذیتت میکنه.این همه شرکت حالا چرا اینو انتخاب کردینقل قول:
1- VPI را در مودمتان به صفر و VCI را به 35 تغییر دهید
2- نحوه وصل شدن به اینترنت را از حالت pppoe به bridge تغییر دهید ( bridge دارای دو حالت می باشد VCC و LLC که شما می بایستی حالت LLC را انتخاب نمائید
در انتها تکرار می کنیم این گزینه ها را با کمی جستجو می توانید در داخل تنظیمات مودم خود پیدا کنید.
قابل توجه دوستان مخابرات نبوت شرکت داتک آماده پشتیبانی از مخابرات شما می باشد.
7790الی95
دوستانی که از داتک استفاده میکنند سرعت 256--سرعت دانلودتون چقدر؟
من یه سوالی از دوستانی که ADLS دارن داشتمکد:http://promos.mcafee.com/speedometer/test_0150.asp
اگه میشه به این سایتبرن و بگن سرعت واقعی دانلودشون چقدرهکد:http://promos.mcafee.com/speedometer/test_0150.asp
خیلی ممنون میشم که بگید چه سرعتی سرویس گرفتید و سرعت دانلود واقعیتون چنده .....
ممنون
سلام دوستان من سوالی دارم آیا فاصله تا مرکز مخابراتی روی سرعت دانلود موثر است ؟
darvish jan ازت یک دنیا ممنونم بابت راهنمایی!
اما تنظیمات مودم من تو کدوم قسمت هست؟ قبلا یادمه پشتیبانی پارس آنلاین که واسه نصب اومده بود رفته بود تو اینترنت اکسپلورر و 127.0.0.1 یا یه آدرس مثل همین رو زده بود تنظیمات اومد، همین جاست؟ این آدرس هم دقیق یادم نیست، کجا باید برم تو تنظیمات مودمم دقیق اونها رو وارد کنم؟
من از پارس آنلاین راضی نبودم، دی سی زیاد داشت، ماهانه اش هم که نسبت به بقیه هزینش بیشتر بود، پشتیبانیشم راضی نبودم، اینجا هم به جز پارس آنلاین تنها فن آوا بود که فکر می کنم خوب باشن، تا یک شنبه هم مراحل مخابراتیش تموم می شه
بازم ممنونم ازت و انجمنتون!
ببین دوست عزیز طبق عرف باید سرعتها به شکل ذیل باشه به ترتیب سرعت و سرعت دانلودKB/sec
64-8
128-16
256-32
512-64
1024-128
حالا هر چی دیگه بالا و پایین تره دیگه از دزدی و حال دادن شرکت ها می باشد. بعنوام مثال 128 پارس آنلاین 12 و یا 256 -24 البته اون موقع که من داشتم اینجوری بود الان دوستان دعوا نکنند. یا آسیاتک وقتی خوی 30 تا 32 بعدشم ییهو دیدی شد 11 -5 اصلا سرعت نداری
سلم دوستان از راهنمایی هاتون اینجوری که فهمیدم داتک از بقیه ارزونتر ولی من که رفتم سایتش تقریبا یه 60 تومانی برام بدون هزینه ماه اول میفته ولی اسیاتک 40 تومان میشه این چجوری
من اشتباه میکنم یا قیمتها تغییر کرده
سلام
کسی از فن آوا سرویس گرفته ؟ نسبت به سرویس هایه دیگه (البته تویه شهر ما)قیمت عالی میده (البته این عالی که میگم قیمت عادیه تهرانه) ولی میترسم یه جایی مشکلی چیزی داشته باشن
darvish1900 جان منتظر پاسخت هستم، سوالم رو بالا گفتم
خیلی ممنونم!
نقل قول:
میگن نبیاد از 7 تا 10 کیلومتر بیشتر باشه
کاش پیش شمارت رو میگفتی تا بهت بگم کیها مخابراتتون پشتیبانی میکنند.نقل قول:
اول باید ای پی دستی بدی . بعد تو اکسپلورت آدرس وارد کنی. تو هر مودمی فرق میکنه. تو دفترچه اش نوشته. یا تو سی دیش یک فایل راهنما داره
با بازکردن یک صفحه اینترنت اکسپلورر و تایپ IP مودم که در اکثر موارد بصورت http://192.168.1.1 تعریف شده است در قسمت آدرس برنامه Browser خود می توانید وارد Setting مودم خودتان بشوید
اگر IP مودم را بدرستی وارد نمائید با صفحهای مبنی بر ورود به یک صفحه که از شما یوزرنیم و پسورد را می پرسد روبرو می شوید
چنانچه با این صفحه روبرو نشدید ممکن است یا IP مودم را بدرستی وارد نکردید یا مودم شما یک IP متفاوت دارد که می توانید یا از دفترچه راهنمای مودم و یا از فروشنده در مورد IP سوال کنید. و یا اینکه مودم شما بدرستی به کامپیوتر متصل نشده است.
در مورد یوزرنیم و پسورد نیز می توانید از دفترچه راهنما یا فروشنده سوال نمائید. ولی در اکثر مودمها به یکی از صورتهای زیر می باشد که قبل از تماس با فروشنده مودم می توانید انها را تست کنید (به حروف بزرگ و کوچک دقت کنید)
PasswordUser NameAdminAdminadminadminrootroot
نقل قول:
تفاوت در قیمت مودم. میتونی مودم خودت تهیه کنی. آسیاتک ماه اول تا 128 رایگان میده.اما نوسان زیاد داره.
داتک هم خوب اما طلبکار بشی بهت نمیده.
با سلام خدمت دوستان عزيز من يك اشتراك adsl 128 دو ماهه با محدوديت ماهيانه 1 گيگا بايت گررفتم الا چند روز است كه قطع شده است با شركت مربوطه تماس گرفتم گفتند شارژش تموم شده يعني شما 2 گيگ كه براي دو ماه است رو در يك ماه تومو كردي و مبلغ 7000 تومان براي شارژ مجدد با يد واريز كني منم واريز كردم ووصل شد الان بعد از يك هقته مي گويند شارژش تموم شده وبايد مجددا وجه بريزي در صورتي در طول يك هفته من فقط 200 مگابايت دانلود كردم و فقط صفحه ها رو باز كردم مي خواستم ببينم قضيه اش چيه به نظر شما دارند دودره بازي در مي آورند خلا صه اينكه راهنمايييم كنيد
اره از کجا گرفتی
خب برو یه نرم افزار هست که هر چی دانلود کنی اونجا ثبت میشه و میگه چند گیگا تا پایان شارژت داری
بازی انلاین که انجام نمیدی اگه انجام بدی بازی انلاین خیلی خورش بالاست تو یه روز میبینی 300-400 مگابایت ت رفت !!
جنرال کانتر از این جور بازی انلاین ها
سلام
يك بار ديگه هم قبلا پرسيدم اما جوابي نگرفتم. دوباره مي پرسم، خواهش مي كنم جواب بديد.
من مي خوام ADSL بگيرم. همش هم به خاطر اينه كه از emule زياد استفاده مي كنم. بنابراين مي خوام اين نرم افزار رو ساپورت كنه. مي خوام ببينم از كجا بگيرم بهتره؟
لطفا جواب بديد. مرسي
darvish جان، مراحل و رفتم رسیدم تا یوزر پسورد، اما هیچکدوم درست نبود، فکر می کنم تغییر دادن، تماس می گیرم می پرسم، دیگه چیزی نیست که انجام بدم از طرف فن آوا؟ آیا باید ازشون DNS اینا بگیرم؟
ممنونم!!!
lميشه اسم نرم افزارش رو بگيدنقل قول:
اولا مگه کنترل پنل نداره که ببینی.؟؟؟نقل قول:
دوما هر چیزی که شما send و ریسو کنی جز ترافیکتون حساب میشه.
سوما از کجا گرفتی
سلام...دوستان من دارم adsl میگیرم.....مودمشون TP-Link هست router دار و میگن 4پورت...55.000Toman!
این مودم چطوره؟؟؟؟بگیرم ازشون یا خودم جدا بخرم؟؟؟
دوست عزیز خود صفحه باز کردن هم جزو شارژ حساب میشه.سعی کن سایت هایی که فلش و عکس های سنگین داردوارد نشوی.نقل قول:
خوبه.ولی چرا ایسوس نمیگری.ایسوس هم 4 پورته دارهنقل قول:
اگه نظر منو میخواهی میگم خودت بگیر.ادم چیزی که خودش بگیره بهتره تا بخوان از شرکت بهش بندازن
darvish جان
دوباره سلام! DNS رو از فن آوا گرفتم gateaway رو هم دادن، اما گفتن دیگه راهنمایی نمی کنن،
واسه 10 - 20 تومان نصب و خریدن مودم مخصوص خودشون آبروی هر چی .... می برن! گدا بازی در می آرن همشون
من تو این پنجره DNS رو قرار دادن درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gateaway هم تو Advanced رفتم وارد کردم، اما هنو IP رو تشخیص نداده، چیکا باید بکنم؟ کجا اشتباه کردم؟
تنضیمات مودم هم درست هست
ممنون!
نقل قول:
من تا اونجا کهاطلاع دارم به این چیزها ربطی نداره. وقتی مودم روشن میکین باید ای پی رو خوشش بشناسه و بعد تو کانکش رو میسازی و کانکت میشی.
من تا حالا ندیدم که DNs بدن. اطلاعات اینجوری ندارم.
ببینم کانکشن درست می سازی- نگفتی پیش شمارت چند
من USB که ندارم کانکشن بسازم، از Lan استفاده می کنم، مودمم فقط لن، من از شمال هستم نه تهران
ممنون
اسیا تک وداتک را می دونم که هر دو ساپورت می کنننقل قول:
پیش شماره 3346 برای تهران کدوم سرویس دهنده پشتیبانی میکنه؟؟؟؟
خیلی دنبالش هستم ولی تا به حال کسی ندیدم 3346 رو پشتیبانی کنه....
متاسفانه مخابرات مشهدی مهدی رو کسی ساپورت نمیکنهنقل قول:
نقل قول:
از اینجا دانلود کن
کد:http://www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1242
نقل قول:
دوست عزیز usb ya lan ربطی به کانکشن داره. شرکتی هایی مثل صبانت و آسیاتک یوزر و پاسورد به کاربرشون میدن. یک سری هم مثل پارس آنلاین اتومات وصل میشن
آقای [sinayou] اگر یک آدرس هم میزاشتی بچه ها میدیند. دوم اینکه میتونستی تو قسمت سایت و وبلاگ معرفی کنی.
انگار خیلی وقت هیچ کدام از مدیران سری به سایت نمیزنند.
سلام..دوستان...ایا مودم های D link خوب هستن؟مثلا مدل 2540؟؟؟؟ایا با همه شرکتها کار میکنه؟