هر کی میخواد بازیشو انجام بده حتما قبلش توی تاپیک اعلام کنه تا احیانا دو نفر همزمان بازیشونو انجان ندن . باید یک بازی روی فایل سیو بازیها سیو بشه تا نفر بعدی بازیشو انجام بده .
Printable View
هر کی میخواد بازیشو انجام بده حتما قبلش توی تاپیک اعلام کنه تا احیانا دو نفر همزمان بازیشونو انجان ندن . باید یک بازی روی فایل سیو بازیها سیو بشه تا نفر بعدی بازیشو انجام بده .
سلام به همه ی دوستان خوب
حسین جان بازی من با کیه؟
علی جان با محمد داری . اگه مشکلی توی بازی نداری بازیتو میوتی انجام بدی فقط یادت باشه توی بخش assisst از منوی گیم پلن تیم بایرن مونیخ , گزینه اول یعنی گزینه انتخاب ارنج تیم رو روی عدد دو قرار بده که کامپیوتر ارنج تیم بایرن مونیخ رو براساس فرم و تواناییهای بازیکناش انتخاب کنه . آخر بازی هم یک عکس از آمار بازی دو تیم که پایین صفحه میاد بگیر و بعد از کوچیک کردن تصویر و فرمت اونو توی تاپیک بزار .یادت باشه باید در زمان عکس گرفتن بازی فول اسکرین نباشه وگرنه نمیتونی عکس بگیری .نقل قول:
سیو بازی را باید دانلود کنم؟
آره باید دانلود کنی و توی پوشه سیوت بازیت قرار بدی .نقل قول:
آره حسین جان . سخت ترین بازی بود که تا حالا انجام داده بودم. تیم حریف خیلی خوب بازی کرد طوری که من تعداد پاسهای من بیشتر از 3-4 تا نمیشد و سریعا قطع میشد. بازیکنای چلسی هم که ماشا ا... انگار که به خودشون موتور فانتوم بسته بودن مخصوصا Aguero که که فکر کنم بهترین بازیکن میدان بود. امیدوارم هر چه سریعتر لم بازی ها دستم بیاد وگرنه از کورس جا میمونم.نقل قول:
ببینم یعنی قرار نیست من ترکیب بچینم ؟نقل قول:
میشه لینک سیو بازی را بذاری؟نقل قول:
محمد جان یک ساعت پیش اومدی توی تاپیک و ترکیب ندادی گفتم حتما ترکیب پیش فرض بازی رو مناسب میدونی .نقل قول:
پس شما الان ترکیب و تمام بخشهای مربوط به گیم پلن رو تنظیم کن و بعد سیو کن و فایل سیو ( form ) رو توی تاپیک بزار تا علی لودش کنه .
اوکینقل قول:
من الان ترکیب رو آماده می کنم
راستی شماره من 1 بود دیگه ؟
علی جان همیشه آخرین نفری که سیو بازیو میذاره همون فایل سیو بازیه . توی لیگ قبل ما به همین شکل جلو میرفتیم و هیچ وقت مشکلی پیش نیومد.نقل قول:
راستی باید صبر کنی محمد فایل فرم ترکیبشو یزاره . بلدی که موقع بازی چطوری براش لود کنی ؟
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
آره محمد جان اختصاصا نفر اول قرارت دادم .نقل قول:
بله، بلدم.نقل قول:
نا سلامتی 6-7 ساله PES بازی می کنم.:20:
حسین جان برای من گزینه ی save stock data فعال نیست باید چیکار کنم ؟
ویرایش :
درست شد ! مشکلی نیست
الان سیو ترکیب رو آپلود می کنم
راستی هر کسی اگه دوست داره میتونه از الان فایل فرم برای تمام بازیهاش ایجاد کنه و به من بده تا جلوی بازیش قرار بدم تا حریفش از اون فرم خاص برای اون مسابقه استفاده کنه . هر کسی هم دوست داشت میتونه فقط یک فرم برای تمام بازیهاش بسازه تا همه فقط از همون استفاده کنن .
اینم از ترکیب من !
کد:http://www.multiupload.com/T06TXGRUDC
محمد جان فایل ترکیب خرابه، ترکیب لود نمیشه.نقل قول:
محمد جان نسخه بازیت چه نسخه ائیه ؟
چرا ؟ من که طبق دستورالعملی که حسین داده بود فایل ترکیب رو درست کردم !
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
1.3نقل قول:
باید از نسخه 1.0 استفاده کنی نسخه بازی تمام بچه ها یک هست .نقل قول:
میتونی ترکیبت را روی نسخه ی 1 سیو کنی؟
سلام حسین جان من میخوام بازیمو انجام بدم آخرین سیو رو برام یزار تا ادامه بدم
میشه بازیه من تا فردا به تاخیر بیوفته تا بازی رو از اول نصب کنم ؟ ( بازی رو باید از دوستم بگیرم )
اگه با ترکیب پیش فرض وارد زمین بشم هیچ کدوم از بازیکن هایی که خریدم تو ترکیب قرار نمی گیرند ، خط دفاع هم افتضاح چیده شده و از عمق خیلی ضعیفه
محمد جان اینطور که میگی نیست اگه علی ارنج تیم رو روی عدد دو قرار بده بازیکنایی که خریدی میان توی ترکیب اصلی .نقل قول:
شما یک راه دیگه هم داری الان ترکیب و استراتژیهاتو به علی بگی اونم برات بچینه .
راه سوم اینه که فایل آپدیتو پاک کنی و فرمو بسازی . البته من هنوز این موردو امتحان نکردم اما احتمالا بشه .
باشه، مشکلی نیست.نقل قول:
سلام حسین جان من میخوام بازیمو انجام بدم آخرین سیو رو برام یزار تا ادامه بدم
مثل اینکه اولین بازیو من بردم. زیاد نگران نباشید کلا بازیها رو در رو خیلی سخته:20: هر تیمی یه بازیکن با تکنیک و با پا به توپ بالا داره. مثلا الان برای چلسی به خاطر این آگئرو و موتو رو خریدم که تکنیکشون بالا هستش. همه تیم ها اینو دارن پس بازیها رو در رو برای همه سخته.
اوکی ! من الان یه عکس از ترکیبم می گیرم میدم به علی !
خوبه ؟
سلام به همه.چطور مطورین؟
حسین جان من همه صفحات رو خوندم.مثل اینکه بازی دیشب من که قرار بود با حامد باشه انجام نشده.برنامه عوض شده یا حامد نتونست بازی کنه؟
حامد جان الان علی میخواست بازی کنه مگه اینکه باهاش صحبت کنی و اول شما با برادرت بازیتونو انجام بدین .نقل قول:
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
سلام محمد جاننقل قول:
من اول یک لیگ ساختم که زمان بازیهاش 10 دقیقه ای بود و جدولشو توی تاپیک گذاشتم اما بچه ها گفتن 15 دقیقه ای بهتره روی همین حساب من مجدد لیگو ساختم و... تا آخرش برو دیگه .
علی جان من اول بازی رو برگزار کنم یا تو بازی میکنی
علی جان ین ترکیب منه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط دفاع که کاملا معلومه !
در خط هافبک هم ون بومل عقب تر از همه هست ، یکم جولو تر اینیستا(با شماره 83 مشخص شده) ، در سمت چپ روبن (شماره هفتاد)
و جولو تر از همه هم جو کل قرار گرفته
در خط حمله هم کلوزه نوک حمله هست و ریبری از راست حمله می کنه
پست هر بازیکن هم که کنار اسمش نوشته شده و کاملا معلومه
محمد جان بخش assisst و گیم استایل رو هم میتونی با عدد به علی بگی .نقل قول:
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
بچه ها همونطوریکه گفتم هر کسی اگه دوست داره میتونه از الان فایل فرم برای تمام بازیهاش ایجاد کنه و به من بده تا جلوی بازیش قرار بدم تا حریفش از اون فرم خاص برای اون مسابقه استفاده کنه . هر کسی هم دوست داشت میتونه فقط یک فرم برای تمام بازیهاش بسازه تا همه فقط از همون استفاده کنن .
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
همین الان کسانیکه توی تاپیک هستن میتونن فرم ترکیبشونو بسازن و توی تاپیک بزارن تا اگه احینا حریفشون که میزبان و خواست بازی کنه فرم ترکیبتون آماده باشه .
همین الان کسانیکه توی تاپیک هستن میتونن فرم ترکیبشونو بسازن و توی تاپیک بزارن تا اگه احیانا حریفشون که میزبان و خواست بازی کنه فرم ترکیبتون آماده باشه .
همین الان کسانیکه توی تاپیک هستن میتونن فرم ترکیبشونو بسازن و توی تاپیک بزارن تا اگه احیانا حریفشون که میزبان و خواست بازی کنه فرم ترکیبتون آماده باشه .
حسین علی داره بازی مینه یا نه
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------
حسین علی داره بازی میکنه یا نه
فکر کنم آرهنقل قول:
نه، شما بازیتون را انجام بدین؛ من فردا بازی میکنم.نقل قول:
من منتظرم تموم کنه من بازیمو انجام بدم
حسین جان علی بازی نمیکنه من سیو بازی اینتر چلسی به بعد رو دانلود کنم بازی کنم آره
نقل قول:آره .
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
میگم دیدین امشب چی شد ؟ آرمین که تا الان باختی توی پرونده لیگ قبلش نداشت امشب دو هیچ از چلسی باخت .
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
راستی محمد فراموش کردم بگم فرم ترکیبت لود نمیشه . علتش اینه که نسخه بازیت فرق میکنه لطفا درستش کن .