سلام.نقل قول:
با چه روشی هارد ریست میکنید؟:11:
سلام.نقل قول:
با چه روشی هارد ریست میکنید؟:11:
سلام
با نگهداشتن دكمه هاي Volume up / down و زدن دكمه Power .
البته همونطور كه گفتم اجازه نمي ده هارد ريست كامل بشه و بعد از اينكه مي زنه Restore كامل شده و مي خاد بوت كنه دوباره همون صفحه سفيد با آرم HTC مياد و ديگه هيچ كاري نمي شه كرد .
لطفا كــــــــــــــــــــــــ ــــمــــــــــــــــــــ ــــــــــك كنيد ... :19:
سلامنقل قول:
طريقه هارد ريست درسته
من تو نت گشتم ديدم خيليها همين مشكل رو دارند !!!
بعضيها پيشنهاد دادند كه سيم كارد و مموري كارد رو بردارين و هارد ريست كنين
يك نفر هم گفته بود كه با فلاش كردن گوشي مشكل رو حل كرده اما من منظورش رو نفهميدم شايد دوستان حرفه اي بدونند يعني چي
------------------------------
دوستان در مورد تنظيم برنامه ي رسكو اكسپلورر يك چيز ديگه هم ضروريه :
اون رو طوري تنظيم كنين كه فقط با دبل كليك فايلها رو باز كنه وگرنه اعصابتون رو داغون ميكنه
هي ميان كليك كنين تا فايلي رو كپي كنين ( مثلا ) اما باز ميشه
------------------------------------
يك سوال هم در مورد مموري كارد دارم :
مموري با ظرفيت زياد مشكلي بوجود نمياره ؟ ( هنگ و منگ و اينا ) .
شما با چند گيگا امتحان كردين اوكي بوده ؟
با تشكر
در مورد فلش کردن گوشی والا این اصطلاح بیشتر توی گوشی های جاوا به کار میره.. همون ریختن os روی موبایل هست.. احتمالا منظورشون عوض کردن رام باشه.نقل قول:
در مورد قسمت دوم هم نفهمیدم منظورتون از زیاد چیه؟؟ شما بگو چند گیگ میخوای بندازی
سلامنقل قول:
ممنون از توضيحتون
براي فلاش شايد اين سايت بدرد بخوره
techhackz.com/2010/01/flash-your-htc-hd2-or-htc-leo.html
--------------------------
مموري هم منظورم اينه كه دوستان بگن مموريشون چند گيگه و آيا مشكلي داره يا نه آخه من جاس جم داشتم دو گيگ انداختم روش گيرپاچ كرد
:)
البته فرق ليو با اون خيليه اما نميخوام بلا ملايي سرش بياد آخه اگر عمري باقي باشه بايد پنج شش سال ديگه كار كنه
من 16 انداخته بودم روش ولی تا 32 رو راحت ساپورت می کنه خیالت راحت up to 32 GB,
سلام.نقل قول:
قربان گوشی JasJam واسه این به قول شما گیر پاج کرده که اصلا" SDHC رو ساپورت نمیکنه و مموری هم از 2 به بالا فقط با این تکنولوژی عرضه میشه.ضمن اینکه همون گوشی هم با نصب فایل Patch برای SDHC میتونه تا 8 رو به راحتی ساپورت کنه.:11:
تا 16 گه دیدم و هیچ مشکلی نداشت و 32 هم شنیدم.. مشکلی پیش نمیاد .. سعی کن مموری رو حتما توشیبا بخری.. آدرس نداشتی پیغام خصوصی بده واست آدرس یه مغازه دار کاردرست تو علاالدین رو بفرستم.نقل قول:
سلام
آندروئید رو اچ دی2 بصورت نند در اومد بالاخره:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10197493
سلام دوستان
غير از كيبوردهاي موبيديو و فينگر كيبورد , آيا كيبورد فارسي يا عربي ديگري هم هست ؟
----------------------------------------------
آيا ميشه از اين گوشي فاكس فرستاد ؟
سلام.نقل قول:
بله کیبوردهای بسیار دیگه ای هم هست مثل اس پی بی کیبورد یا رسکو کیبورد .....:11:
سلامنقل قول:
:10:
تشكر از پاسختون
اس پي بي و رسكو فارسي هستند يا مثل فينگر كيبورد مولتي لنگويج هستند ؟
من يادمه كيبورد اس پي بي رو يك سال پيش نصب كردم اما فقط انگليسي بود
ممنون ميشم اين رو هم توضيح بدين
:11:
سلام.نقل قول:
خیر مولتی هستن و فکر میکنم حدود 25 تا 30 تا زبان رو ساپورت میکنن.ای پی بی ال که نصب میکنید انگلیسی عربی و....رو ساپورت میکنه برای فارسی کردنش یک فایل اسکین هست که باید کپی بشه تو فولدر اسکین که تو پوشه اس پی بی کیبورد بعد از نصب ساخته میشه.در واقع فایل اسکین محتوی زبان فارسی رو با فایل اسکین اصلی تعویض میکنید.:11:
سلام دوستان
:10:
یک کال رکوردر که رو این گوشی خوب کار کنه سراغ دارین ؟
بنده یکی پیدا کردم امتحانش کردم اما فقط صدای خودم رو ضبط میکنه !!!!!!
:31:
resco رو امتحان کن دوست عزیز:10:نقل قول:
سلام . دستتون سلامت باشه . من آخرين ورژن رسكو رو از سايت خودش دانلود كردم اما باز هم صداي اون طرف خط انگار كه از ته چاه در مياد !!!!
خيلي ضعيفه . البته كلي تنظيمات داره با همش ور رفتم اما باز هم اوني كه بايد باشه نيست
كلا همينجوريه يا من درست تنظيمش نكردم ؟
در ضمن در مورد فرستادن و دريافت فكس هم من با شركت موبايل اينجا تماس گرفتند گفتند اشتراك خط فكس چهار هزار تومن در ماه هست و ارسال و دريافت فاكس هم دقيقه اي چهل تومنه
ايران هم همينجوريه ؟
آيا كسي از شما دوستان تا حالا فكس فرستاده از اين گوشي ؟
با تشكر
سلام دوستان
نظرتون راجع به نصب آندورييد بر روي لئو چيه ؟؟:13:
از دوستان کسی یه نوت پد قوی برای این گوشی سراغ نداره؟ یا بشینیم خودمون بنویسیم؟
سلامنقل قول:
نظر شخصي بنده :
چنگي به دل نميزنه
اما بعضي از دوستان نصب كردند و ميگن خوبه
اگه دوست دارين تو سايت يوم تيوب ميتونين ببينينش
در قسمت جستجو بنويسين
hd2 Android
موفق باشين
سلام
بنده كيبورد رسكو رو نصب كردم اما چند تا مشكل دارم
حروف ط و چ نداره !!!!!!!
اون اسكينهاي رنگ و وارنگ رو هم دانلود كردم و نصب كردم
resco.net/competition/default.aspx
اما به ليست اسكينها اضافه نشد
كسي ميدونه مشكل از چيه ؟
با تشكر از وقتتون
سلام.نقل قول:
اون اسکینها که باید اضافه بشه اما اگر بازم مشکل دارید من کیبورد SPB رو پیشنهاد میکنم که سالهاست خودم دارم استفاده میکنم و کوچکترین مشکلی نداره.:11:
سلام دوستان
يكي از دوستان من تو تهران ميخواد اون رام عربي رو از سايت اچ تي سي دانلود كنه اما سايت ميگه اين رام براي گوشي شما مناسب نيست !!!!
علتش چيه ؟ آي پي ايران ؟
آيا كسي از شما دوستان اين رام رو دانلود نكرده در ايران ؟
مشكلي نداشتين ؟
جواب فوري لطفا
با تشكر
سلامنقل قول:
شما مشكلتون حل شد ؟
اگه آره , چطوري ؟
خب واسه دانلود از سایتش سریال گوشی رو میخواد،از روی اون میفهمه:11:نقل قول:
سلام يعني اگر سريال گوشيم رو بهش بدم كار تمومه ؟
منظورم برا نصبشه . راحت نصب ميشه ؟
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
--------------------------------------------
دوستان كيبورد اس پي بي إعراب داره ؟
نقل قول:
سلام.
منظورتون چیه؟:11:
این سریال رو واسه اینکه لینک دانلود در اختیارتون بذاره میخواد.باید تو سایتش،قسمت دانلود رام سریال گوشی رو وارد کرد.نقل قول:
واسه نصبش هم من تا به حال رام نصب نکردم.دوستان بهتر میتونن جواب بدن.:11:
سلام عليكم . خسته نباشيننقل قول:
منظورم اَ اِ اُ هست يعني به عنوانِ مثال : ميشه بنويسيم
بِسْمِ الله الرَحْمنِ الرحيمْ ؟
با تشكر
:11:
سلام.نقل قول:
بله داره.:11:
تبریک می گم ویندوز فون7 هم رو اچ دی2 پورت شد+فیلمبرداری 720p
البته خبر مال 10 روز پیشه:31:
سلامنقل قول:
امتحان چيزي كه تازه اومده بازار هميشه براي من تجربه ي ناخوشايندي بوده .
بهتره صبر كنيم تا خوب همه امتحان كنند ببينيم چي از آب در مياد .
اين رامي كه الان دارم ازش راضيم . ميترسم ناشكري كنم برم ويندوز سون نصب كنم دوباره مشكلات و هنگ كردنها و اينها شروع بشه .
اما حتما تو سايت يوتيوب هستش . بريم ببينيم چه شكليه و مردم چي ميگن تا بعد ببينيم خدا چي ميخواد .
ممنون از اين خبر
خير پيش
سلامنقل قول:
ممنون از اطلاع رسانی آقا مهدی
الان هم اندروید برای hd2 نند شده, هم wp7 بصورت نند میاد بالا, یعنی هردوتا رو وقتی که بریزین و اجرا کنین, یکراست میرن توی خودشون, نه مثل قبل که لازم بود اول windows 6.5 بیاد بالا, بعد وارد اندروید بشین
من به شخصه هردوتا رو تست کردم. اندروید نند که شاهکاره, خیلی عالی کار میکنه, ویندوز فون هم تست کردنش جالبه, از لحاظ کار گرافیکی " خـــــــــــــــــــــــی لی " عالی کار کردن. ولی تا جایی که من دیدم, این سیستم عامل برای یک کاربر عادی و نرمال که کارایی زیادی از گوشی نمیکشه خیلی خوبه, ولی برای یک کاربر حرفه ای که تنظیمات زیادی انجام میده خیلی ابتدایی هستش (به قول یکی از دوستانم, طی 10 دقیقه کل اش رو میشه دید ! همه ی منو ها و تنظیمات و ... ) ولی دوباره برای یک کاربر خیلی حرفه ای که با برنامه نویسی منو های خودش رو ترتیب بده باز به نظر چیز خوبیه. البته که هنوز اولش هستش که این سیستم عامل اومده, و باید یکم بهش مهلت بدیم.
من شدیدا به همه ی دوستان توصیه میکنم که سیستم عامل های جدید رو قبل از تعویض گوشی حتما تست کنن
با آپدیت هایی که برای hd2 اومده, من تا الان اندازه ی 1.5 میلیون سود کردم ! هم انواع گوشی اندروید رو (سیستم اش) تست کردم, هم الان ویندوز فون, سیستم عامل کامپیوتر اوبونتو هم که روش نصب میشه ولی هنوز تست اش نکردم.
و آخرین خبر اینکه با کار جدیدی که بچه های xda کردن, به نظر میشه همزمان اندروید و ویندوز فون رو روی sd card داشت ! (خفن بودن این کار به اینه که وقتی ویندوز فون میریزین خودش sd card رو فرمت میکنه و ازش یه جور دیگه استفاده میکنه, حالا اینکه این دوتا چطوری کار میکنن معلوم نیست ! الب@ توی این پست توی xda نوشته که برای اینکار به دوتا sd card احتیاج دارین, ولی باز هم خیلی کار خفنی کردن ...
در آخر هم یه جمله از phone arena که راجع به گوشی ما میگه :
Even though the HTC HD2 is now more than a year old, it still packs some muscle comparable with today's high-end handsets
(با اینکه بیش از یکسال از عمر hd2 میگذره, ولی هنوز یک سری عضله (توانایی) داره که با high end (خفن ترین گوشی ها ! :دی ) های الان هم قابل مقایسه هستش.
لینک پست xda در مورد استفاده از دو سیستم عامل روی گوشی :
لینک پست phone arena در مورد استفاده از دو سیستم عامل روی گوشی :کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=913815
کد:http://www.phonearena.com/news/HTC-HD2-can-now-dual-boot-Android-and-WP7_id16172
باتری این گوشی چقدر شارژ نگه میداره ؟
یک روز و نیم.اگه خیلی کم مصرف کنی 2 سه روز.نقل قول:
پس انقدریم مشکل شارژ ندارهنقل قول:
سلام ، چجوری باید ویندوز گوشی رو عوض کرد ، گوشیم ایراد پیدا کرده می خوام روش نصب ویندوز رو گوشی رو یاد بگیرم . ممنون
سلامنقل قول:
هارد ریست رو امتحان کردین ؟
ییشتر مشکلات با هارد ریست درست میشه .
اگه با هارد ریست هم درست نسد باید رام جدید بریزین روش که یک دفعه آپگرید هم بشه
اگه انگلیسی بلدین و کامپیوتر هم و اینترنت سریع هم دارین , مینونین از سایت خود اچ تی سی دانلود کنین اخرین رام رو .
این ادرسشه
البته این رام مخصوص خاور میانه هست که خودش فارسی ساز دارهکد:http://www.htc.com/mea-en/supportdownloadlist.aspx?p_id=297&act=sd&cat=all
رام 15-8-2010
رامهای دیگه ای هم در سایت اچ تی سی هست اما بدون فارسی ساز هست و بعدش باید فارسی ساز نصب کنین روش
روشِ نصبش هم تو همون سایت توضیح داده فقط باید هر چی نوشته مو بمو اجرا کنین تا رام بدون مشکل نصب بشه .
قبلش از مسجها و شماره تلفوناتون پک اپ بگیربن با اس پی بی بک اپ
عذر میخوام اگه سوالم تکراری هست اما مساله ی مهم برای من اینه که اندازه ی گوشی اذیت نمیکنه؟! میدونم که گوشی نازک هست اما ارتفاع و پهناش چی؟ من همیشه توی جیل شلوار جینم گوشیم رو میزارم و با اینکه الان یه الجی آرنای 3 اینچی دارم بازم برام بیرون اواردن و گذاشتنش سخته - شما چطوری حملش میکنید؟ متاسفانه کت و شلواری نیستم وگرنه مشکلی نبود! ممنون :19:
یه سوال دیگه - صفحه نمایش این گوشی ذاتا 65k رنگی هست یا 16 میلیون هست و در ویندوز به این تعداد رنگ محدوده؟ مثلا اندروید نصب بشه 16 میلیون رو ساپورت میکنه؟
سلام و خیلی ممنون ، چجوری باید هارد ریست کنم؟نقل قول: