مگه میشه؟؟نقل قول:
Printable View
مگه میشه؟؟نقل قول:
سلام
بند الف:درسته که میگن فقط واحدایی از علمی کاربردی که زیر نظر وزارت علومه معتبره و برای ادامه تحصیل توو دانشگاه های سراسری فارغ التحصیل های اون واحد ها رو انتخاب میکنن؟
اخه توو مدرک کاردانی خودم نوشته موسسه امیرکبیر وابسته به وزارت علوم تحقیقات و فناوری
اما توو دفترچه کارشناسی ترمی که تازه اومده برای رشته فناوری اطلاعات گرایش برنامه نویسی تحت وب توو تهران فقط مرکز آموزشی علمی کاربردی شرکت ملی انفورماتیک هست که ارگان و دستگاه متقاضیش همین شرکت ملی انفورماتیکه.
پس یعنی مدرک این واحد معتبر نیست و شامل بند الف( پاراگراف اول !)نمیشه؟
معدل کاردانی هم برای ثبت نام خواستن.یعنی تاثیری داره؟
کسی در مورد این واحد انفورماتیک اطلاعاتی داره؟
نقل قول:
اگر ترم 6 کاردانی یک درس پاس نشه چی میشه ؟ دیگه مدرک نمیدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28::n28:
معرفی به استاد میشی و پول میدی و اون درس رو امتحان میدی...
یه سوال
پودمانی بدون کنکور معدل چند میخواد؟؟
باید کارت پایان خدمت داشته باشی؟ ؟؟؟؟
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
اره چرا نشه....نقل قول:
دوستان خسته نباشید . این دفترچه دوره های مهندسی فناوری ...... رو خوندم یکم هنگ کردم .
1. این آزمون همون کارشناسی نا پیوسته علمی کاربردی هست که اسمش تغییر کرده ؟
2. برای آزمون زده دروس اختصاصی در حد سر فصل دروس مصوب دوره های کاردانی که در سایت علمی کاربردی زده . ولی داخل سایت کاردانی پودمانی و ترمی داره کدوم یکی ؟
3. بازهم برای آزمون تخصصی زده مطابق جدول 3 . این آزمون به عنوان یک درس با ضریب 10 ؟ یعنی چی ؟ ( مثلا من که میخوام حسابداری شرکت کنم و مواد آزمون (حسابداری صنعتی - اصول حسابداری - حسابرسی- علم اقتصاد ) هست فقط یکی از این درس ها رو باید جواب بدم ؟
ببخشید طولانی شد . ممنونتون میشم جوابم رو بدید.:n16:
باید چیکار کنم؟نقل قول:
مگه علمی کاربردی یه تاریخ برای حذف و اضافه و یه تاریخ هم برای حذف اضطراری نداره که هردوش وقتش تموم شده :n13:
1.اره ظاهره نتیجه پودمانیش ازمون قبلی هم تازه اومدهنقل قول:
2.ترمی هست الان
نه این فرق دارهنقل قول:
من که دانشگامون پرسیدم گفتن بعد از امتحان بیا(امتحان نده) تا حذف اموزشی کنیم
دوستان من تا الان 3 تا امتحان دادم 3تاشونم تقریبا سفید برگه هامو تحویل دادم :n02: (ریاضی و فیزیک) به نظرتون اگه شماره ای چیزی از استادا گیر بیارم بهشون زنگ بزنم تاثیری داره؟
کسی همچین تجربه ای داشته؟
امروز زنگ زدم استادم اب پاکی رو ریخت رو دستم: (
البته دانشگاه ازاد
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
ممنون.برم آموزش ببینم چی میگن :n16:نقل قول:
ممنون.برم آموزش ببینم چی میگن:n16:نقل قول:
۱۲ نمره نمیتونن بهت بدن!! باید خیلی رو مخشون کار کنی!! ما دیدیم که رفیقمون سفید تحویل داده و پاس شده، ولی هم مانتوش خیلی کوتاه بوده، هم بوم نقاشیش ببخشید صورتش خیلی .... اومممممم:n13: خلاصه خوشکل بود! و هم اینکه شمارهی استاد رو گرفت که باش کلاس خصوص برداره.... جلوی ما هم نشسته بود هرچی بهش گفتیم زنیکهی خر! دارم برات میخونم بنویس دیگه ننوشت که ننوشت! اخرش جفتمون ۱۲ شدیم اون امتحان رو....:n28:نقل قول:
دوستان من تا الان 3 تا امتحان دادم 3تاشونم تقریبا سفید برگه هامو تحویل دادم :n02: (ریاضی و فیزیک) به نظرتون اگه شماره ای چیزی از استادا گیر بیارم بهشون زنگ بزنم تاثیری داره؟
خلاصه اینکه افتادی! به فکر اعتراض و اینا باش!:)
سلام
سه سوال مهم داشتم
1: پسر خاله من ديپلم نقشه کشي ساختمان گرفته مي خواد واسه دانشگاه تغيير رشته بده به برنامه نويسي پايگاه داده ها ميشه اينکار رو کرد؟ البته ميخواد به دونه کنکور
هم بره دانشگاه ، کدوم دانشگاه پذيرش ميکنه؟
2: ميشه تا فوق توي دانشگاه علمي کاربردي خوند به صورت پودماني بعد واسه ليسانس رفت ازاد يا سراسري
3: مدرک علمي کاربردي رو همه کشور ها قبول دارن ميشه باهاش بورسيه شد؟
ممنون میشم اگه جواب من رو بدین
نداریم چنین رشتهای لااقل برا کاردانی....نقل قول:
1: پسر خاله من ديپلم نقشه کشي ساختمان گرفته مي خواد واسه دانشگاه تغيير رشته بده به برنامه نويسي پايگاه داده ها ميشه اينکار رو کرد؟ البته ميخواد به دونه کنکور
ولی بله میتونه و مشکلی نیست!:)
بله میشه....نقل قول:
2: ميشه تا فوق توي دانشگاه علمي کاربردي خوند به صورت پودماني بعد واسه ليسانس رفت ازاد يا سراسري
دوست عزیز، یه مهندس تو روستای ما هست که یه علمی کاربردی زده.... بعد ماه پیش تعطیلش کردن چون بدون استثنا دانشجوهاش ۲۰ میگرفتن!!!!!:n04:نقل قول:
خلاصه اینکه دانشگاه داره تا دانشگاه..... اینو باید تحقیق کنین.....
بعدشم با کاردانی میخواید بورس بگیرید؟! ملت از دانشگاههای شاخی مثل شریف برا رشتههای شاخی مثل برق! برا سطح شاخی مثل ارشد با هزار بدبختی بورس میگیرن.... اونوقت از علمی کاربردی، برای کارشناسی، اونم برای بورس گرفتن از رشته ی نرمافزار از ایران، کمی دست نیافتنیه...
رشتهی نرم افزار زیاد تحویل گرفته نمیشه از طرف اون کشورا...
----------------------------
دوستان من حساب کردم شهریهی حدودی برای دانشگاهم میشه حدود ۵۰۰-۶۰۰!
میشه دوستان کمی از خروجی داده پردازی برام بگن که چی بدست میارم؟!! مثلا معمولا افرادی که اونجا درس خوندن چیکاره شدن؟! کارهای شدن؟! کس خاصی هست که اونجا درس خونده باشه و الان تو این مملکت کارهای باشه؟!
من از ایلام باید پاشم برم تهران هزینهی خونه گرفتن و..... میشه ماهی ۴۰۰-۵۰۰ برام تقریبا!!:) (حالا اصلا میشه با ماهی ۴۰۰-۵۰۰ تا اونجا زندگی کرد؟! چون بیشتر از این نمیتونم واقعا.... تازه اگر همین رو هم بتونم....
ایا اونجا این امکان برام فراهم هست که بتونم کار بکنم؟! یه کار سبک مثلا کنار دست یه تاپیستی چیزی بشینم مقاله اینا ترجمه کنم و از این حرفا؟ یا برنامه نویسی ساده و اینا گیر بیارم که فرصت کنم درس هم بخونم و اینا.....؟
اوضاع چطوریه الان تهران؟!چون الان تو شهر کوچولو موچولوی خودم زندگی خیلی سخته واقعا! چه برسه به ....
با توجه به خرج بالای زندگی در تهران ، به نظر من همون پول اجاره خونه و خورد و خوراک و غیره رو بزار روی پول شهریت برو دانشگاه آزاد شهر خودتون که الان بدون کنکور هم شده.
اگه دولتی بود یه چیزی ولی با این وضع و اوضاع قیمتها اونم توی پایتخت!! به نظرم نمیصرفه.
کسی جواب این سوال من رو نمیدونه ؟نقل قول:
سلام
سه سوال مهم داشتم
ممنون میشم اگر پست های بعد از پست خودتون رو بخونین.... چون بهشون پاسخ دادم!:)نقل قول:
دفترچه دانشگاه علمی کاربردی کی میاد واسه کارشناسی؟
چند روزه اومده به سایت سنجش مراجعه کنیدنقل قول:
اومده یه سر بزن به سایت سنجش
دوستان تفاوت این دو چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سایت سنجش
و
سامانه ثبت نام دوره کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون نیمسال دوم سال تحصیلی 92-91
از سایت آزاد
جدول رشته / محل های دانشگاهی با آزمون
علمي کاربردي حسابداري
اولی امتحانش اردبهشت ه
دومی نوشته بدون آزمون ولی بغلش نوشته
جدول رشته / محل های دانشگاهی با آزمون
علمی کاربردی بالا با پایینی چه فرقی داره؟
علمی کاربردی شهریش چقدره تقریبآ؟ با آزاد تفاوت داره؟
اصلآ علمی کاربردی همون آزاده؟
دوستان لطفآ سریع جواب بدید دومی محلتش تا ساعت 24 امشبه
اولی علمی کاربردی هست دومی ازاده ولی اسمش نمیدونم چرا داخلش علمی کاربردی داره حتما کاربردی و علمی منظورشون هستنقل قول:
ببخشید نتیجه کاردانی پودمانی کی میاد ؟
سلام این دانشگاه حقوق قضایی هم داره .... واسه وکالت ؟؟؟
دفترچشو میتونید از سایت سنجش دانلود کنید رشته ها را داخلش نوشتهنقل قول:
بله اما تا اونجا که من میدونم فقط با حقوق گرایش ثبتی این امکان وجود داره که امتحان کانون وکلا شرکت کنیدنقل قول:
کسی میدونه شهریه پودمانی حقوق گرایش ثبتی چقدره؟؟؟؟:n05:
توی دفترچه شهریه ثابت و متغیرش را نوشتهنقل قول:
تا14ام هم تمدید شد
منظورم کاردانیه ها. دفتر چه چی؟؟نقل قول:
دفترچهی کاردانی رو که دانلود کنی، اوایلش توضیح داده که شهریهی ثابت چنده و شهریهی هر واحد نظری، عملی کارگاه و ازمایشگاه چنده و ...!!!نقل قول:
منظورم کاردانیه ها. دفتر چه چی؟؟
با سلام .
میشه از کاردانی ترمی به کاردانی پودمانی ،رشته مرتبط میهمان شد ؟ میشه همزمان میهمان شد و ادامه تحصیل در مرکز اصلی داد ؟
با تشکر:n16:
سلام
کسی که کاردانی نرمافزار داشته باشه میتونی برای کارشناسی بره مدیریت بخونه تو این دوره های کارشناسی ناپیوسته ترمی؟
هیچ محدودیتی وجود نداره با هر مدرک کاردانی از هر دانشگاهی و هر رشته ای میشه با توجه به علاقه هر رشته ای در کارشناسی ناپیوسته ترمی یا پودمانی را انتخاب کردنقل قول:
فقط اگر رشته کاردانی غیر مرتبط با رشته کارشناسی باشه چند واحد پیش نیاز باید پاس بشه
تطبیق واحدها چطوریه؟ رشته طراحی و توسعه وب هم داره....خیلی این رشته رو دوست دارمنقل قول:
چند رشته هست تحت عنوان :
مهندسي فناوري اطلاعات طراحي صفحات وب
مهندسي فناوري اطلاعات برنامه نويسي تحت وب
مهندسي فناوري ارتباطات رسانه اي
مهندسي فناوري اطلاعات امنيت اطلاعات
مهندسي فناوري اطلاعات تجارت الكترونيك
مهندسي فناوري اطلاعات خدمات رايانهاي در شهرداري
مهندسي فناوري اطلاعات فناوري اطلاعات
مهندسي فناوري سيستمهاي سخت افزاري رايانه
مهندسي فناوري شبكه هاي كامپيوتري
هر رشته کاردانی که دارید فقط چند واحد پیش نیاز مربوط به دروس دوره کاردانی این رشته ها را باید بگذرانید
البته این رشته ها اینجا گذاشتم مربوط به پودمانی است احتمالا برای ترمی هم داشته باشند باید دفترچه مربوط ترمی را ببینید
اینم دفترچه ترمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که ثبت نام اون تا شنبه 14 بهمن تمدید شده
سلاام
جواب پودمانی بهمن ۹۱ اومد.
من اینو قبول شدم:
8300 - كارداني حرفهاي حقوق - حقوق ثبتي-مركز آموزش علمي - كاربردي كانون وكلاي دادگستري مركز
کسی میدونه این چیه !!!!؟ حقوق ثبتی به چه دردی میخوره؟ من همینجوری الکی زدم...
معمولا کسانی که در دفتر خانه های اسناد رسمی کار می کنند دنبال این رشته می روند کلا از اسمش هم مشخصه بیشتر مربوط به مسائل ثبتی و قضاییه در کنار آنها کسانی هستند که می خواهند در آینده دنبال کار وکالت بروند یعنی با کارشناسی حقوق ثبتی می روند برای امتحان کانون وکلا تا وکیل بشوند یا در امتحان استخدام قسمت های مختلف قوه قضاییه شرکت کنند اما بیشتر دنبال همان بحث وکیل شدن هستند اکثر دروس هم بحث انواع و اقسام قوانین است از قوانین کشور گرفته تا قوانین ثبتی تا طلاق و دیه و....نقل قول: