منم امروز تبلیغ استار tv رو رو بیلبرد تبلیغاتی دیدم
کسی میدونه قیمتش چنده ؟
Printable View
منم امروز تبلیغ استار tv رو رو بیلبرد تبلیغاتی دیدم
کسی میدونه قیمتش چنده ؟
روی بسته که فقط آرم خودشونه هیچ مدلی نزده فردا حتما میرم اما در آخر میخام بدونم تنظیماتی نداره که بعد از اتصال کابل یا قبلش انجام داد؟نقل قول:
اصلا کابل تی وی بهش میخوره؟
در مورد صفحه قرمز. قرمز نیست کلیدهاش قرمزه. البته درحین مکالمه هست نه وقتی قطع میشه. مثلا توش بلندگو هست و Menu هست یا فکر کنم رکورد هست یا مثلا Call watting هست و چیزای دیگه. بخاطر این تو زمینه ی قفل گوشی هست چون زیاد مورد استفاده قرار نمیگیره. اگه خواسته باشی میتونی موقع مکالمه دکمه که مال قفل کردن گوشی هست رو نگه داری که بیان.نقل قول:
در مورد زنگ هم باید بری تو همون قسمت آلارم. یه جا هست که واسه روشن شدن خودکار دستگاهه . هموجا که ساعت میدی واسه زنگ. اون رو آن کنی اگه گوشی خاموش باشه هم زنگ میزنه!Auto power فکر کنم!
البته فکر کنم پیشفرضش روشن باشه. چون من گوشیم خاموش بوده و زنگ زده!!!
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
فکر نکنم فیمتش خیلی گرون بشه. همونطوری که استار با وای فای فقط 20 30 تومن گرون تر بود. فکر کنم اینم همین حدودا باشه.
هرچی استار هست 30 تومن میاد روش. فکر کنم حدودا 180 190 اینا باید باشه. بازم نمیدونم. ولی نباید گرون باشه چون اصول پر طرفدار شدن استار قیمتش هست!
یه سایت میخوام که تمام فریم ور های این مدل رو داشته باشه برای دانلود ....
جدیدترین فریم ور استار که فارسی ساپورت میکنه + قابلیت تشخیص دست خط هم داره و لینک دانلودش وجود داره رو هم معرفی کنید ممنون میشم .
[QUOTE=Milad_4171;4957587]در مورد صفحه قرمز. قرمز نیست کلیدهاش قرمزه. البته درحین مکالمه هست نه وقتی قطع میشه. مثلا توش بلندگو هست و Menu هست یا فکر کنم رکورد هست یا مثلا Call watting هست و چیزای دیگه. بخاطر این تو زمینه ی قفل گوشی هست چون زیاد مورد استفاده قرار نمیگیره. اگه خواسته باشی میتونی موقع مکالمه دکمه که مال قفل کردن گوشی هست رو نگه داری که بیان.
در مورد زنگ هم باید بری تو همون قسمت آلارم. یه جا هست که واسه روشن شدن خودکار دستگاهه . هموجا که ساعت میدی واسه زنگ. اون رو آن کنی اگه گوشی خاموش باشه هم زنگ میزنه!Auto power فکر کنم!
البته فکر کنم پیشفرضش روشن باشه. چون من گوشیم خاموش بوده و زنگ زده!!!
آقا میلاد دمت گرم
میدونی من تازه فریمور گوشیمو عوض کردم
تو فریمور قبلی این دکمه قرمزا اصلا نمیومدن
یعنی وقتی این دکمه قفل نگه می داشتم فقط اون قسمت پایینش میومد
بازم ممنون
بچه ها شما لینک بازیهای شتابسنج این گوشیو ندارین بزارین ؟
ممنون میشم اگه بذارین
من فریمور گوشیم رو از وقتی خریدم عوض نکردم.و تا زمانی که بهم اثبات نشه چیزهایی ممکنه در فرمور جدید اضافه بشه این کارو نمیکنم! از این کار زیاد خیری ندیدم قبلنا!!:41:
واسه بازی و اینا هم زیاد بازی شتابسنج نداره که بشه مثلا با دست یا حرکت انجامش داد! ولی بچه ها یه سری بازی گذاشتن. وقت داشته باشم بام جمع و جورشون کنم و بگذارم تو یه صفحه .
دوستان ما که خسته شدیم
اینجا میگن دوربین استار از 5530 نوکیا بهتره
توی کلوپ 5530 میگن اون بهتره...
لطفا یکی بیاد بی طرف قضاوت کنه ببینیم کدومه بهتره...
من یه بار اپدیت کردم یه چند جاییش عوض شد ... مثلا قابلیت بلوتوث زمان دار بهش اضافه شد (تعین میکنی بعد از مدتی بلوتوث خودش خاموش بشه) . یا چندتا چیز دیگه بود الان یادم نیست . بدتر که نشد . البته باید فریم ور رو از نمایندگی بگیری تا اطمینانی باشه ...نقل قول:
شما بهتره تو نت بگردی دنبال نمونه عکس های این دوتا گوشی ... خودت مقایسشون کنی .نقل قول:
تا اونجای که من دیدم دوربین استار هم کیفیتش خوبه و هم امکانات بالایی داره .
من یه مشکل با Ram گوشیم دارم. وقتی گوشی رو با کابل وصل میکنم و حالت mass storage رو انتخاب میکنم کامپیوتر هنگ میکنه و بعدش که Ram رو در میارم و با Ram Reader وصل میکنم میگه باید فرمت شه. فکر میکنم مشکل از Ram باشه. (4 Gig - SanDisk) شما با اتصال گوشی به کامپیوترتون مشکل ندارین؟
یه سوال دیگه هم از دوستانی که فریمور گوشی رو عوض کردن داشتم. آیا این پلیر بهتر شده. مثلا وقتی میخوای Playlist درست کنی میره تو فولدرها یا بازم همه ترکها رو یه جا میاره؟
در مورد سوال اول وقتی وصل میشه هیچ مشکلی نداره و توی سیستم من فقط مموری رو نشون میده.نقل قول:
اگه این مشکل رو داره مطمعنا مشکل از رم هست. رم من ترنسند هست و تا حالا مشکلی نداشتم .قبلا هم تو گوشی سونی ایریکسونم بوده . یه 2 سالی داره واسم کار میکنه!
اگه اطلاعاتی نداری توش یه فرمتش بکن! یا اگه اماکنش هست با یه سیستم دیگه چک بکن. بعضی وقتا بازی در میاره این مموری ها!! البته نباید کلا تو خرید مموری های مینی ریسک کرد. بهتره بهترین رو خرید! :46:
در مورد سوال دوم هم من آپدیت نکردم. ولی خیلی دوست دارم دوستانی که آپدیت کردن بیان بگن چطوری هست!
مشکل اینه که تاریخ نمیزنه .مثلا مال من S5233AJPIK3 هست. حالا نمیدونم واقعا چه امکاناتی میتونه بهش اضافه بشه در فریمور جدید!!!
ممنون از راهنماییاتون.
یه سوال دیگه داشتم. چه طوری میتونم بازی و برنامه ها رو رو مموری نصب کنم؟ حافظه خود گوشی خیلی محدوده
حافظه داخلي اين گوشي حدود 100 مگ هستش.نقل قول:
براي نصب نرم افزار همچين محدود هم نيستا
راست میگن! هر بازی و برنامه ای نصب بکنی فوقش میشه 2 مگ. بهتره هرچی فیلم و عکس و آهنگ داری منتقل کنی توی مموری خارجی. فکر نکنم 100 مگ واسه نصب برنامه و بازی کم باشه!!! البته همیشه باید مموری گوشی رو خالی بگذاری. چون موقع بلوتوث کردن به اندازه میزان فضای خالی مموری گوشیت میتونی فایل دریافت کنی!
کسی به ما کمک نمیکنه؟
من کابل نی وی گرفتم هرچی میزنم نمیاد تنظیمی چیزی نداره؟
به گفته فری تاچ عزیز رفتم عوض کنم ولی گفت مدل دیگه ای نیست و باید گوشی رو تنظیم کنی
اما میگه شنیدم تنظیم میکنن خودش بلد نبود تورو خدا راهنمایی کنین
چه جوری میشه با این گوشی فیلم دید؟ من فیلم دی وی دی یا فرمت های دیگه رو به AVI و MPEG تبدیل می کنم ولی میگه فرمتش رو نمیشناسه. آیا کسی با این گوشی فیلم دیده؟:19:
والا من این قضیه رو نشنیدم. باید خروجی TV داشته باشه گوشی که به تلویزویون وصل بشه استار که خروجی نداره؟نقل قول:
اصلا کی گفته که داره؟ اگه کسی وصل کرده بیاد بگه من که بعید میدونم!!! ولی اگه کسی این کارو کرده بیاد توضیح بده در موردش!
بله میشه ، بهتره که با تبدیل کننده ای که توی پی سی سوییت هست تبدیل کنید !نقل قول:
چرا نشه!؟ مشکل اصلی شما فریم گوشی هست شما وقتی داری تبدیل میکنه اولا باید به MP4 تبدیل کنی. بعدش فریم گوشی رو روی 15 یا همین مقدار تنظیم کنی. دیگه کیفیت صدا و تصویرش رو هرچی دوست داری میتونی بذاری!نقل قول:
ولی نکنه اصلی اینه که باید فریم گوشی روی 15 تنظیم بشه. واسه فیلمای با کیفیت بالا روی MP4
من اون اولین فیلمم Chocolate- 2009 رو تبدیل کردم بعدش هم چند تا کلیپ کیفیت خوب رو به همین روش تبدیل کردم واقعا دیدنی هست تو گوشی!!!البته میتونی به 3gpهم با کیفیت خوب تبدیل کنی ولی خوب من قبولش ندارم!
من دیکشنری هایی که انگلیسی به انگلیسی است و اینجا هست میخوام
کسی میتونه پیداشون کنه؟؟؟؟کد:http://www.mobisystems.com/search.html
چند تا را پیدا کردم ولی بعد نصب میگه باید به اینترنت وصل بشی تا بتونی دانلود کنیشون
که دیگه بدرد نمیخورن
کسی اگه داره دریغ نکنه مخصوصا اکسفورد و msdic pro و کمبریجش را
سامسونگ سفارش داده اما مطمئن باش چینیه اکثر گوشیهای تی وی دار در انحصار چینن!
استارهای معمولی الان مگه نیست زده ساخت سنگاپور ویتنام چین و غیره .....یه مدت که میگذره همه جایی میشه
نقل قول:
فری تاچ عزیز در پستهای اولی گفته بودند همین طور عکس کابل هم گذاشته بودند که با کابلی که من گرفتم مو نمیزنه
راستی یه انجمن هست پست جدید زده و با حق عضویت 2هزار تومان برنامه و بازیهای جالب رو برای این
گوشی عرضه میده من گرفتم خیلی عالیه بهترین بازیهای تاچ اسکرین و شتاب سنج را دارم الان
اما بدیش به اینه که فایل ها رو قفل کردن نمیتونم بزارم براتون:41: برای یکی میخاستم بدم اما یه فایل ناشناس میرفت و باز نمیشد یا میشد یه چیز بیخودی بود
من که 2 تومن رو دادم خیلی هم حال کردم اما فکر نمیکنم کشی بخاد حق عضویت بده
واسه همین گفتم که اگه کسی میخاد بگه تا آدرس بدم:10:
احتمال اینکه مشکل از ویندوز باشه هست .نقل قول:
-------------------
من که آپدیت کردم مثل قبل بود ، یعنی لیست موسیقی ساختن همونجوریه و همه ی ترک ها رو یکجا نشون میده.
سلام به همه آقا یه مشکل عکسهایی که من با استار میگیرم تار در میاد میخواستم بدونم لنز دوربین شماها هم اینجوریه ممنون میشم اگه جواب بدین (یه نمونه از عکس گرفته شده رو میزارم ببینید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس گرفته شده توسط گوشی خودم
کسی اون فرهنگ لغت هایی که پست دادم را پیدا نکرد؟؟؟؟؟؟؟
اخرین قیمت 31اردیبهشت89
استار بدون گارانتی (باز هم ارزان شد) فقط135000تومان
طبقه4و5علائدین
فکرش رو میکردم ارزون بشه. انقدر ریخته تو بازار که روز به روز ارزونتر میشه ولی فکر نکنم از این قیمت پایینتر بیاد. ولی خوشم میاد سامسونگ کارشو بلده!
ببین چطوری داره بازار رو میگیره دستش هاا خوبیش میدونی چیه؟ اینکه کسانی که بااستار کار کردن و واسه اولین بار گوشی تاچ رو تجربه کردن ممکنه بخاطر کاربردهای گوشی و شباهت سیستم گوشی با مدلهای دیگه برن سمت سامسونگ با امکانات بالا تر اینطوری میشه که بازار مبایل می افته دست سامسونگ! خداییش هم بد کار نکرده!
---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
من یدونه آکسفورد دارم ولی بخاطر سرعتم تنونستم تا الان آپ کنم تو نت هم گشتم مثل اونی که خودم دارم نبود.نقل قول:
کلا در مورد دیکشنری مشکل داره! کم گیر میاد
دوستان از بس که جواب ندادین خود کفا شدم خودم مشکل دوربینو حل کردم:31:
یه عکسم با گوشی خودم گرفتم درسته عکس هنری نیست ولی دوربین استار رو معرفی میکنه از لینک پایین میتونین ببینین:10:
در ضمن اگه سئوالی داشتین من در خدمتتون هستم
چند تا والپرو چند تا عکس واسه گذاشتن پشت منو اصلی میزارم امیدوارم خوشتون بیاد از لینک زیر دانلود کنید(گلچین شده):27:
والپر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس واسه پشت منو اصلی
آقا شهرام به نظر من باید بیخیال نظر در مورد دوربین این گوشی بشی و به صورت یه مورد حتی نیمه آماتور بهش نگاه کنی. این دوربین که گذاشته شده روی این گوشی فقط جنبه ی نمایشی داره. واسه من که با دوربین های آمارتور و نیمه حرفه ای کار میکنم این واسم تقریبا یه چیزی مثل هیچی هست!:41:نقل قول:
توی روز در حالت معمولی میشه عکس های بدون محوی رو گرفت ولی در کل زیاد نمیشه رو دوربین این گوشی حساب باز کرد.
من گوشیهای زیادی داشتم که دوربین های بدی هم نداشتن و در کل تنیجه ای که گرفتم این بود که دوربین مبایل = فاجعه.
ولی خوب گوشی های دیگه ای هستن .اگه سامسونگ تونست لیز اشنایدر رو بیاره رو دوربین گوشیهاش نصب کنه اون موقع شاید بشه روش یه حساب دیگه ای باز کرد.:46:
فعلا در عرصه ی 5 مگا پیکسیلی ها هیچ چیز بدرت بخوری من ندیدم. البته تجربه ی منه!
سلام
من یه ماهی میشه این گوشی رو دارم
فقط یه مشکل اساسی باهاش دارم
من نمیتونم کاری کنم که اس ام اس ها رو به جای اینکه در سیم کارت سیو کنه در خود گوشی سیو کنه
راهی هست؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :11:
خوب متاسفانه این گوشی قسمتی به نام manger masage نداره! اگه داشت این امکان وجود داشت که اس ام اس رو روی مموری خارجی ذخیره کرد .حتی اگه 200.000 تا اس ام اس باشه با توجه به مموری خارجی میتونست ذخیره کنه. ولی این گوشی این قابلیت رو نداره ( تا اینجا که من فهمیدم)
البته ضرفیت اس ام اسها در بهترین حالت 550 هست.
50 تا در سیم کار که اول روی سیم کار ذخیره میشه( علامتش هم مشخصه جلوی اسم ام اس) خود گوشی هم 500 تا اس ام اس رو ذخیره میکنه.
اینو میتونی از قسمت MEMORY sTATUS ببینی.
البته اینم بگم این مورد در مورد کلا پیامها هست!!
اگه میخواین اس ام اس بیشتری رو ذخیره کنین بهتره قسمت SENT BOX رو غیر فعال کنین. اینطوری واقعا میتونین 500 تا اس ام اس ذخیره کنین.
من همه دیکشنری های این سایت رو گرفتم و با روشی که تو یه سایت خارجی خوندم Crack شدن. ولی متاسفانه به جز English Pro که جمله مثال نداره و Cambridge American Dictionary که فقط 40000 کلمه داره هیچکدوم رو استار جواب نمیدن.نقل قول:
واقعا خیلی حیفه که دیکشنری های فوقالعاده قوی Concise Oxford English Dictionary و Wordnet و Cambridge Advanced Learner's Dictionary رو نمیشه رو این گوشی داشت. در حالی که دوستم با سونی اریکسون داره از این دیکشنریها که من گرفتم استفاده میکنه و حالشو میبره:41:
بچه ها من هم گوشی نوکیا 5800 داشتم و هم k800 سونی الانم s5233 سامسونگ باید بگم به خدا این سامسونگ از این 2 تا بهتره فکر میکنید تم و سیستم عامل یه گوشی به درد میخوره نه والله فوقش میخواین یه دیکشنری نصب کنین که رو همین سامسونگ نصب میشه کسایی که 5800 داشتن میدونن من چه دردی کشیدم باید با میخ میزدی تا لمسیش کار میکرد:31: دوربینشم که اشغال بود ولی سونی k800 بد نبود دوربینش عالی بود ولی صفحه 3 اینچ نداشت آخر حرفم اینو بگم سیستم عامل رو بیخیال بشین بخدا این سامسونگ خیلی بهتر از این گوشیا در پیت و لمسی نوکیا هستش قدرشو بدونین که نمرش 20 اینم یادتون باشه 400-300 به این گوشی ندادینا فوقش با گارانتی 155000 دادین پس انتظار بیخودی نداشته باشین فدای همتون:11:
در ضمن از بحث قیمت و این چیزا دربیاین یکم نرم افزار و بحث به درد بخور بزارین حال کنیم مثلا
در استفاده از دوربین استار از گزینه SCN گزینه landscape رو فعال کنین تا نهایت کیفت عکس رو احساس کنین:27:
دوستان مثل بگیه گوشیها هم منو استار قابل تغییر ولی به این راحتیا نیست از سایت زیر میتونین بفهمید چی میگم حتی منوی htc رو هم میتونین رو این گوشی بریزین من که از این کارا نمیکنم چون ارزش نداره:41: ولی اگر شماها علاقه دارین لینک میزارم برین توش بچرخین:31:
اینم عکس منو htc که بر روی استار نصب شده از لینک زیر ببینینکد:http://s5230.net/star/star-update/page/1/
کد:http://www.4shared.com/photo/hCsJIfEu/htc.html
کد:http://www.4shared.com/photo/_UzqwxzX/htc1.html
لينك همين تم htc رو داري ؟ ميخوام يه تست بزنم ببينم نصب ميشه :31:نقل قول:
خیلی ببخشید ها این تم نیست
این فقط چند تا Widget اضافه کرده که تو این فریمور نصب نمیشه روی گوشی و ریست میکنه.
اینم یک نمونش
اینم لینکش
تم هم زیاد برای این گوشی هست ولی باید بگردید دنبال طریقه نصبشکد:http://depositfiles.com/en/files/6bo3m5tjm
ما که کوکی( kp500)هر بلایی که بگی سرش در آوردیم
فلش ساپورت نمیکرد که الان راحت اجرا میکنه و بازی های خوبی هم براش هست
تم منیجر هم نصب کردم روش و راحت از داخلش گوشی میشه تم مورد نظر رو تعویض کرد( حتی راحتتر از سونی اریکشون)
این سایت رو معرفی میکنم بهتون نرم افزار و تم و... برای kp500 و استار داره به همراه نرم افزارهای هـک گوشی برای نصب تم.
کد:http://240x400.net.ru
بچه ها من میخوام برای یکی از دوستام که این گوشیو داره مسنجر نصب کنم ولی هر برنامه ای که نصب می کنم نمی تونه لاگین کنه. SHmessenger، Yamee، nimbuzz و یکی دو تای دیگه رو نصب کردم، ولی همشو همین مشکلو دارن یعنی وقتی یوزر و پسوورد رو منویسم و login رو میزنم، بعد از 1 دقیقه یا بیشتر میگه connection failed یا timeout میده و ساین این نمیشه. ولی مثلا nimbuzz اول کانکشن رو تست میکنه و اوکی میده، یعنی به سرورش وصل میشه. سیم کارتش هم همراه اوله و جی پی آر اس هم فعاله، یعنی گوشی تو اینترنت میره. توی تنظبمات اینترنت خود گوشی، اونجایی که نوع کانکشن رو انتخاب میکنیم، دو تا گزینه داره: یکی MCI Internet و یکی هم MCI WAP ، ربطی داره که کدومو انتخاب کرده باشیم؟ کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ خیلی برام مهمه... ممنونم:10: