سلام شماها این درصدا رو از کجا میارید ؟ :-؟ جوابهاشو از کجا یعنی میشه اورد ؟ مرسی ...
Printable View
سلام شماها این درصدا رو از کجا میارید ؟ :-؟ جوابهاشو از کجا یعنی میشه اورد ؟ مرسی ...
آقا تو هوا 4700 بلکه 4900 هم بشینقل قول:
من اندازه موهام کارنامه دیدم
بالاخره سوالا و کلید سوالا رو جایی میزنن یا نه ؟؟!
نهنقل قول:
ولی سوال و جواب کنکور آزاد جزوات علمشاهی تا چند روز دیگه احتمالا میاد تو کتابفروشی ها و روزنامه فروشی ها...
سولاش که خیلی راحت بود الته بجز ریاضی .
کاش تهران میزدم!
من فکر کنم 5500 اینطورا ترازم بشه خدا کنه این رشته ای که زدیم یه دفعه جوگیر نشه 1000 تا بکشه بالا :41:
نه این جوری نیستنقل قول:
بدشانسی بیاری 200-250 تا بره بالا
سلام
به نظرتون با این درصدا چه ترازی به دست می یارم
ادبیات عربی دینی 75%
زبان 90%(شاید هم 100%)
ریاضی 10% فیزیک 30% شیمی 50%
و اینکه جواب های تشریحی رو میزارن نت؟کی؟
سلام
کسی میتونه سوالات کنکور غیرپزشکی 89 دانشگاه آزاد رو اینجا بذاره؟
گشتم نیافتم، ممنون میشم کسی داره بذاره :11:
دوستان خواهشا یکی با این درصد ها تراز منو بگه از ناراحتی در بیاره.....دینی حداقل 60 ....ادبیات هم 60 ...زبان 70 ..عربی 10...فیزیک 40 تقریبا...شیمی هم 40 تا 45 ....ریاضی کم زدم 5 درصد شاید....میخوام بدونم ترازم 5500 تا 5600 میشه یا نه؟؟؟تروخدا بگید تا 1 خورده راحت بشیم///
میاری ارمین جان من هر وقت یاد این میوفتم که پارسال ریاضی منفی زدم فیزیک شیمی هم 20% ترازم 5000 شد کلی به امسال امیدوار میشم :دی
دوستان شما از کجا می فهمید چه ترازی واسه فلان رشته لازمه ؟ از کجا درصد ها رو حساب می کنید(کلید های آزمون رو از کجا پیدا کنم؟) تراز رو چجوری حساب می کنید ... ؟؟
اینجا می تونی تراز ها رو ببینی :نقل قول:
کلید ها که فکر نکنم باشهکد:http://m-ganji.com/taraz/riazi.asp
تقریبی می گن درصد هاشونو
با توجه به امتحانی که دادیم
از روی درصد های تقریبیمون و با مقایسه با کارنامه های پارسال می گیم ترازمون چی می شه
البته همش حدسه ها
:11:
باعرض سلام خدمت تمامی دوستان
میخاستم یه سوال بکنم
بنده وضعیتم اینه:
الآن ترم ششم دانشگاه آزاد رشته برق در مقطع کارشناسی هستم
ترم اول معدل حدود 14
در ترم دوم مشروط با معدل 11.94 !!!!!
ترم تابستانه بین ترم دوم و سوم معدل 16
ترم سوم مشروط با معدل 11.67
ترم چهارم و پنجم هم مشروط نشدم
ترم ششم : تا الآن معدلم 10 شده یه نمره مونده بیاد که رو مرزه یا 10 میده یا خدایی ناکرده میندازه که 9 میده (3واحدی)
اگر زبونم لال بیفتم معدلم میره زیر 10
معدل کلم هم بدون احتساب درس 3 واحدی که هنوز نمرش نیومده 12.64 هستش
میخاستم شرایطمو بررسی کنید ببینید چه به سرم میاد؟
الآن تو وضعیت تحصیلیم زده 2 ترم مشروطی متناوب میخام بدونم اگر خدایی ناکرده معدل این ترمم تک بشه مشروط علمی حساب میشه؟ این ترم اخراجم میکنند؟ چه بر سرم میارن؟
دوستان با درصد ها كه صفحه قبل كذاشتم اعلام كنيد تراز تقريبي جند ميشم؟
اره 5500 هستینقل قول:
چی زده و کجا انتخاب اول>؟
بچه ها واسه معماری شیراز چه ترازی می خواد ؟؟؟
من اي تي برند زدم؛ ؛با درصدهاي صفحه قبل دادم جند درصد احتمال قبولي دارم؟
5600 میخوادنقل قول:
انشالله قبول شی و شما هم شاد شی
شانس هم دخیله
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
6000 :21::21:نقل قول:
دانيال جان معلومه اين كاره اي؛ ؛راستي براي اي تي برند ميدونم سال قبل كه 150 نفر ميخواست 5397 بود ؛ ؛امسال 200 نفر زده؛ ؛با اين وضعيت تغيير در تراز ميشه؟احتمال قبولي من بيشتر ميشه يا كمتر؟
سلام به همه.منم انتخاب اولم رو زدم آی تی پرند.دوستان به نظرتون با این درصدها می تونم ترازی بیشتر از 5600 بیارم؟؟
ادبیات 50 عربی 60 دینی 50 زبان 55
ریاضی 7.5(هفت و نیم درصد) فیزیک 70 شیمی 50
من الان دفترچه رو نگاه کردم ظرفیت پایه ی پرند برای آی تی همون 150 نفره.نقل قول:
البته امسال در مرکز رباط کریم(نزدیک شهر جدید پرند) برای اولین بار رشته ی آی تی با ظرفیت پایه ی 50 نفر ایجاد شده.
البته یوهو شما را اخراج نمی کنن یه فرصت دیگه به شما میدننقل قول:
تا بعضی از درس ها را که خیلی نمره بدی داشتید دوباره امتحان بدبد و معدل خودتونو بالا ببرید
ولی میره دست شورای اموزشی
در ضمن اگه واحد های پاس شده شما تا 72 باشه یه مدرک کاردانی به شما میدن بعد اخراج
که امیدوارم کار به اونجا نکشه
ولی هر طور شده از روابطت استفاده کن از استاد ها با منت خواهش با هر روشی ه می دونی نمره بگیر و بگو که مشروط بشت باید اخراج بشم
.
احسان جان شك نكن قبولي؛ ؛خوش به حالت؛ ؛ترازت بالاي 6200 ميشه؛ ؛كسي منو از نكراني در نمياره؛ ؛خيلي استرس دارم؛ ؛
چه امتحان مزخرفی بود امروز
واقعا سوالا آسون بود بر عکسه سراسری که دپرسم کرد این کلی شنگولم کرد :31:
داداش بحث میدونی سر چی هستنقل قول:
سر این هست که مراکز استان ها و معروف ها مثل پرند و تهران و اصفهان و علوم و تحقیقات و شیراز و تبریز و .. . کمتر شده ترازش کم بشه
بستگی داره با چه تراز هایی پرند ای تی زده باشن
یک حسی میگه قبولی غم مخور. مگر انتخاب های بعدیت چی هست؟:11:
استرس هم به خودت وارد نکن چون با 10 شهریور کله ات آتش میگیره
یکی واسه ما دعا میکرد جایی که دوست داریم می اوردیم
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
انشالله همه رشته های که علاقه دارن رو بیارن
فوقش هم اگر نیوردن امسال رشته دیگه میرن و دو ترم درس رو میخونن
سال دیگه دوباره کنکور میدن برای رشته مورد علاقه شون.
البته اگر سال اولشو نباشه که دارن کنکور ازاد میدن
سلام خوب هستید؟ من دو ترم درس خوندم شیمی در آزاد بعد اسال کنکور آزاد دادم برای همان رشته اما یک شهر دیگه میخواستم بدونم نمره ها چی میشه؟معدل ها هم منتقل میشه؟ مشروطی منتقل میشه؟
دست همه دوستان درد نکنه...ان شا الله که قبول میشم...فقط بگم انتخاب اول نشم دیگه تمومه چون بعدی رو خراب کردم...یعنی اشتباه شده....به هر حال ...دعا کنید ما قبول بشیم....ولی با این شرایط که دوستان گفتن مثلا با 15 درصد فیزیک شیمی و عمومی 20 درصد و زبان منفی میشه 4900 شد من فکر کنم چون زبان رو خیلی بهتر زدم یعنی 50 تا 60 ...و فیزیک و شیمی تقریبا 40 زدم امیدوارم قبول بشم...
سلام دوستان یه سوال:
من امسال دانشگاه آزاد رو امتحان دادم ولی چون انتخاب رشته بالایی نکردم تا حدودی مطمئنم که قبولم اما میخوام یه سال دیگه برای کنکور دولتی تلاش کنم
می خواستم ببینم اگه این آزاد رو قبول شدم میتونم رزروش کنم که اگه تا بهمن ماه پیشمون شدم (که پشت کنکور موندم) همین رشته رو برم؟؟برای رزروش باید پول 2 ترم رو که نمیرم بهشون بدم یا نه؟
دوستان اگه درصدهای سال قبل خودشون رو با تراز بزارن خیلی ممنون میشم....میخوام تراز خودم رو بسنجم...
برو این تاپیک:نقل قول:
[HTML]
http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=345934
[/HTML]
سلام
بچه ها من چند تا از سوال های ریاضی که زدم رو شک دارم میخوام مطرح کنم تا مطمئن بشم. اول اینکه من کنکورم صبح بوده..
و سوالم اینه که یک سوال اومده بود که دنباله جزء صحیح داده بودنا! به بی نهایت میل میکرد اون جوابش چه عددی میشد میشد؟؟ من جواب رو عدد 3 درآوردم (گزینه چندم بود یادم نیست) درسته؟؟
یک سوال احتمال هم بودا که چندتا مهره بود گفته بود احتمال کدوم بیشتره... احتمال همه یک سوم بود درسته؟؟ چون من این احتمال رو کامل حساب کردم ضرب و تقسیمش هم کامل انجام دادم چندبار هم اینکار رو کردم هر بار همه یک سوم شد!! درست زدم؟؟؟
تو رو خدا یکی به ما هم جواب بدهنقل قول:
تاپیک کنکور 90 افتتاح شد:
تقریبا 5900 اینطورا میارینقل قول:
بچه ها دفترچه سوالات دانشگاه آزاد توسط گروه آموزشی عربشاهی توضیع شده میتونین جوابها رو توش ببینین.
درصدهای من
ادبیات 53
عربی 86
بینش 60
زبان 73
ریاضی 15
فیزیک 74
شیمی 73
کسی که نتونه در حداکثر 6 ترم تمام واحد هارو پاس کنه تا چند ترم بهش مهلت میدن؟
کلا شرایطش چیه
کاردانی
این یعنی چی؟نقل قول:
ماده 27-دانشجوی نظام آموزشی پاره وقت مجاز نیست به نظام آموزشی تمام وقت انتقال یابد اما شرکت دانشجویان نظام آموزشی پاره وقت در صورتی که مشمول نظام وظیفه نباشند و از معافیت تحصیلی استفاده نکنند در آزمون سراسری دانشگاه برای راه یابی به نظام آموزشی تمام وقت بر اساس مقررات مربوط بلامانع است.
خوب مثلا یکی دو ترم پاره وقت یک جا خونده
امسال برای تمام وقت یک واحد دیگه امتحان داده نمی تونه بره چون از معافیت تحصیلی استفاده کرده؟
خوب دو ترم استفاده کرده و 8 ترم هنوز معافیت تحصیلی داره .
عجیبه این تو دفترچه امروز خوندم.
یعنی چون معافیت تحصیلی استفاده میکنه نمیتونه بره؟
میخواد تو واحد پاره وقت قبلی انصراف بده و تو واحد جدید تمام وقت هست ثبت نام کنه نمیشه؟
\\نقل قول:
می خواستم ببینم اگه این آزاد رو قبول شدم میتونم رزروش کنم که اگه تا بهمن ماه پیشمون شدم (که پشت کنکور موندم) همین رشته رو برم؟؟برای رزروش باید پول 2 ترم رو که نمیرم بهشون بدم یا نه؟
آره باید پول شهریه ثابتو پرداخت کنی
ولی به نظر من تکلیفتو از همین تابستون مشخص کن
نمیدونم چه رشته ای انتخاب کردی ولی حدودا 1 تومن میشه ... پول کمی نیس
بعدشم اگه رشته های شیراز تراز خیلی بالائی نداره درستم خوبه چرا رزرو کنی
سال بعد کنکور میدی اصلا تهرانشو قبول بشی !
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
نمره های بالای 12 تطبیق واحد میشه و لازم نیس دوباره بخونینقل قول:
سلام خوب هستید؟ من دو ترم درس خوندم شیمی در آزاد بعد اسال کنکور آزاد دادم برای همان رشته اما یک شهر دیگه میخواستم بدونم نمره ها چی میشه؟معدل ها هم منتقل میشه؟ مشروطی منتقل میشه؟
اطلاعاتم در همین حده شرمنده
میتونی از دانشگاه بپرسی
واحد اموزش یا همچین چیزی!
امروز از یکی از نفرات آموزش در یکی از واحد های دانشگاه آزاد پرسیدم.نقل قول:
گفتند اگر بخواهید در همان واحد از پاره وقت به تمام وقت بیائید . ماده 27 بر می خورید.
اما اگر از واحد دیگری به واحد دیگری بخواهید بروید حتی از پاره وقت بعه تمام وقت باید در ازمون سراسری دانشگاه ازاد شرکت کنید و مشکلی هم نداره چون میری واحد دیگه.
در مورد اون رفیق کهخ گفت سوابق تحصیلی رو منتقل میکنن خیر.
اگر کنکور بدی و بری جای دیگکه فقط نمره بالای 12 . معدل و مشروطی و این ها نمیره.