چند تا پچ خوب برای ارتقای گرافیک بازی برای pc می خوام. کسی چیزی سراغ داره؟
Printable View
چند تا پچ خوب برای ارتقای گرافیک بازی برای pc می خوام. کسی چیزی سراغ داره؟
چرا اين بازي من رادار نداره؟ بازي شما رادار داره يا نه ؟ بايد چه كار كنم؟ بدون رادار كه نميشه.
از تو Game Settings میشه on کردش !نقل قول:
چرا اين بازي من رادار نداره؟ بازي شما رادار داره يا نه ؟ بايد چه كار كنم؟ بدون رادار كه نميشه.
والا پارسال هم پچ زیاد اومد که خیر سرشون ارتقای گرافیکی می دادن ولی همشون زپرتی بودن و هیچ کس راضی نبودنقل قول:
آقا با کلی شوق و زوق بازی رو خریدم اما گرافیکش حتی از 9 هم پایین تر بود،برای شما هم همینطوره؟چکار کنم؟
اما انصافا فیزیک بازی خیلی بهتر شده!
من هم میدونم حسین جان فیفا 10 نکته خوب کم نداره بر منکرش لعنت!ولی انیمیشها چثدر باعث شده بازی خوب بشه؟چیزی که همه را تحت تاثیر قرار بده!نقل قول:
البته مهران جان مسلما چیزهای دیگه ای هم وجود داره این بی انصافیه که بگیم تنها انیمیشن های گیم پلی فیفا نسبت به pes تفوق و برتری داره . گیم پلی این دو بازی هرکدوم برتریهایی نسبت به هم دارن که ایشالا مفصل درموردش صحبت میکنیم .
فیفا 10 نکته خوب خودش را داره و pes هم نکات خودش را حالا فرض کنیم انیمیشنهای همدیگر به یک اندازه باشه!اونوقت بازم فیفا برتر خواهد بود
----------------
من میگم این فیفا 10 نکست در حالت Slow هم سریع هست وقعا حیف!یکی نکته جالب هم من ندیده بودم کنترل بازیکنان در هنگام خوشحالی که واقعا عالی هست!!
مسئله دیگه هم جزئیات زمین به نظرم بد هست
من يه مشكلي دارم به اين فيفا 10 .. وقتي با گيم پد بازي مي كنم بازيكنام به طرف دروازه حريف نميرن .. يعني طرف راست كار نمي كنه .. ولي در منو ها كاملا اين دكمه فعاله ..
اگه كسي تنظيمات كنترل با گيم پد رو داره بزاره .. ممنون ميشم ... با تشكر
سلام؛
به گزارش سایت رسمی بازی فیفا10، نسخه Ultimate Team این بازی در ماه فبریه سال 2010، در شبکه XBox Live یا PlayStation Network عرضه شده و به قیمت 4.99 دلار یا 400 امتیاز مایکروسافت قابل خریداری است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی مشهور فیفا10 امسال فروشی بیش از 4.5 میلیون نسخه داشت که این رقم نسبت به فروش سال قبل، 26% بیشتر بود. گفتنی است تاکنون، فیفا10 پرفروش ترین بازی سال 2009 لقب گرفته است.
:11:
نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اين مقدار فروش شامل ليران نميشه ها ....
من اصل اين بازي رو خريدم 180 درهم در امارات . با نسخه ى موجودش در ايران فرق ميكنه ...
سلام؛نقل قول:
دوست عزیز، سری Ultimate Team که امسال سال دوم عرضشه هیچگاه به فروشگاه ها راه نیافته و فقط در شبکه های XBL و PSN حالت قبل دانلود رو داره. باز هم تأکید می کنم: این خبر از سایت رسمی فیفا 10 برداشته شده.
خب چرا این سری رو به بازی از ابتدا اضافه نمیکنه ؟ :19:نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید اگه میشه راهنمایی کنن :
من توی منیجر مود یه مشکل دارم . اغلب بازی ها رو میبرم ولی Team Chemistry از 60 یا 62 بالاتر نمیره در صورتیکه Fan Support و Job Security هردو 99 هستند . تمرین های هفتگی رو هم معمولا برنامه ریزی میکنم .
ولی بازیکن های ذخیره رو همشون رو بازی نمیدم ( تو 3 تا تعویض معمولا تکراری عمل میکنم)
کسی میدونه علت چیه ؟:41:
سلام؛نقل قول:
خوب حتما میخواد در آمد زایی داشته باشه.
سلام؛
تاپیک نسخه Ultimate Team فیفا 10:
از این به بعد اخبار مربوط به این بازی در تاپیک مخصوصش پیگیری می شوند.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=371680
این EA هم که حال منو بهم زد با این طمعی که نسبت به پول داره.نقل قول:
کلاً یک توضیحی در مورد این نسخه بده !
کدوم شرکت دنبال پول نیست؟!!نقل قول:
این EA هم که حال منو بهم زد با این طمعی که نسبت به پول داره.
یکی از علت های نفرت شرکت ها از PC هم همین DLC ایه. تو PC این DLC ها رو کاربران می سازند و رایگان در اختیار هم قرار می دند، ولی در کنسول DLC ها رو شرکت های بازی سازی می سازند و اغلب هم پولی اند.
منم میدونم که همشون دنبال پول هستند ولی EA دیگه شورشو درآورده !نقل قول:
مظورت از DLC چیه ؟
بالا رفتن اون کمی مشکله ولی سعی کن که از ترکیب شناور در روند مسابقاتت استفاده کنی...زیاد تکراری نزار توی بازی.نقل قول:
اساتید اگه میشه راهنمایی کنن :
من توی منیجر مود یه مشکل دارم . اغلب بازی ها رو میبرم ولی Team Chemistry از 60 یا 62 بالاتر نمیره در صورتیکه Fan Support و Job Security هردو 99 هستند . تمرین های هفتگی رو هم معمولا برنامه ریزی میکنم .
ولی بازیکن های ذخیره رو همشون رو بازی نمیدم ( تو 3 تا تعویض معمولا تکراری عمل میکنم)
کسی میدونه علت چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کاری هم کن قرارداد هاشون رو تمدید کن تا ناراضی نباشن
سلام؛نقل قول:
این نسخه تقریبا یک منیجر مود کامل هست که امسال سال دومشه. تو اون میتونید تیمو به صورت کاملا حرفه ای مدیریت کنید.
:10:
نقل قول:
مرسی مسعود جان.
ازت میخوام که بازم خودت خلاصه توضیح بدی. فکر کنم بیشتر برگرده به همین کپی رایت و اینا. درسته ؟
سلام؛نقل قول:
نه دوست عزیز، به هر آپدیت یا بهتر بگم Expansion Pack که از سوی شرکتی برای یک بازی ارائه می شود، Downloadable Content یا DLC میگن.
Expansion Pack نه!نقل قول:
نه دوست عزیز، به هر آپدیت یا بهتر بگم Expansion Pack که از سوی شرکتی برای یک بازی ارائه می شود، Downloadable Content یا DLC میگن.
یه سری آپدیت هایی که واسه بازی به صورت اینترنتی پخش میکنن رو میگن DLC که جدا از بازی اصلی هستش!
مثلا مپ واسه بعضی بازی ها تحت عنوان DLC منتشر میکنن که اغلب پولی هستن!
سلام؛نقل قول:
ببخشید ولی من تو تبلیغات نسخه 2009 این بازی دیده بودم: A New Game Mode Expansion For FIFA 09
نقل قول:
دوستان راه دیگه ای به ذهنتون نمیرسه . یعنی واقعا کسی تا حالا به این مشکل برخورد نکرده ؟:18:
اصلا این یه مشکله یا طبیعیه ؟
پس چرا تو 2009 اینجوری نبود ؟
از راهنمائی دوستمون هم تشکر میکنم ولی فرقی نکرد :41:
کسی میتونه کمک کنه و بگه چطوری Team Chemistry رو باید بالا ببرم ؟
میشه این بازی رو با دو تا کیبورد بازی کرد؟
(usb-usb)
(ps2-usb)
من همون پچ 2009 رو برای پد ریختم حالا همه ی پاس های تو عمق من که q گذاشتم هوایی میشه میتونید راهنمایی کنید
مهران جان شرمنده بخاطر گرفتاری دیر جواب میدم .نقل قول:
درمورد انیمیشنها با شما موافقم . انیمیشنهای متنوع و طبیعی این بازی در جذابیت اون خیلی تاثیر گذاشته حقیقتا خیلی زیاد اینجا چون تاپیک مقایسه نیست بخاطر احترام به گیمرها و طرفداران این بازی و کاربران این تاپیک سعی میکنم فقط در محدوده این بازی صحبت کنم .
شاید بشه گفت برجسته ترین نکات مثبت گیم پلی این بازی همین انیمیشنها و همچنین آزادی عمل در این بازیه.
درمورد کنترل بازیکنان در هنگام شادی اصلا با نظرت موافقم نیستم اتفاقا این اصلا طبیعی نیست که یک بازیکن حرکت شادی مختص به یک بازیکن دیگه رو به اجرا در بیاره شما تصور کن مثلا توتی بیاد حرکت خوشحالی باتیستوتا رو انجام بده این خیلی مضحکه اما حرکت دوربین و نمای باز و کلوز و همینطور زوم کردنش روی بازیکن در زمان اجرای شادی بعد از گل واقعا دیدنیه .
در مورد زمین بازی هم موافقم هم در مورد چمن و تکسچرهای بکار برده شده در اون و هم جزئیات داخل ورزشگاه البته چمن سه بعدی در این بازی یک نکته مثبت به شمار میاد اما مهمتر از چمن سه بعدی نمای چمن از زاویه دید گیمر هستش چون تقریبا بیش از 90 درصد از زمان بازی ما از نمای واید به چمن نگاه میکنیم و گیمر کمتر چمن سه بعدی رو در بازی میبینه . اما خود ورزشگاهها خیلی با هیبت و چشم نواز طراحی شدن و گیمر رو به حال و هوای بازی میبره .
پچ لیگ برتر ایران و جام حذفی
چرا توی فیفا online به سرور متصل نمیشه؟ از روز سه شنبه ظهر
عزیز جان شما به جای گذاشتن پچ آدرس یک وبلاگ رو گذاشتی این کار شما تبلیغ محسوب میشه لطفا رعایت کنید. ممنوننقل قول:
سلام؛
به دلیل بسته شدن تاپیک FIFA 10 Ultimate Team فعلا پست اول رو اینجا نقل قول می کنم.
نقل قول:
سلام؛
به گزارش سایت رسمی بازی فیفا10، نسخه Ultimate Team این بازی در ماه فبریه سال 2010، در شبکه XBox Live یا PlayStation Network عرضه شده و به قیمت 4.99 دلار یا 400 امتیاز مایکروسافت قابل خریداری است.
بازی مشهور فیفا10 امسال فروشی بیش از 4.5 میلیون نسخه داشت که این رقم نسبت به فروش سال قبل، 26% بیشتر بود. گفتنی است تاکنون، فیفا10 پرفروش ترین بازی سال 2009 لقب گرفته است.
تصاویری از این نسخه:
اطلاعات تکمیلی تا پایان این هفته در همین تاپیک قرار داده می شوند.
دوستان این پچ ها رو چجوری باید نصب کرد ؟
سلام دوستان یک سوال
به نظر شما امسال fifa world cup 2010 برای pc به بازار میاد یا نه؟
اگه بیاد نکست هست یا نه؟
FIFA 10 بهترین بازی اسپورت 2009
PlanetXbox360 عنوان جایزه بهترین بازی ورزشی سال رو به FIFA 10 داد!
سلام؛نقل قول:
دوست عزیز حتما میاد، ولی این کاملا معلومه که نسخه های ما بین نسخه های اصلی خیلی تغییری از نظر گیم پلی و گرافیک نمی کنن.
والا امسال هم قرار بود Uefa CL 2008-2009 رو بده ولی نداد توی ماه آوریل و این اولین باری بود که در 10 سال اخیر EA یک بازی در طول یک سال یک فوتبال گیم عرضه کرد. ما که از خدامونه یه گیم جدید ببینیم وقتی با 2000 تومن می تونیم داشته باشیم فرقی هم نمی کنه خوب باشه یا بدنقل قول:
من فکر میکنم که اگه جام جهانی رو درست کنه از نظر چهره بهتر عمل میکنه
چون در جام حهانی 2006 واقعا خوب عمل کرد و حتی ایران رو تا جای ممکن شبیه خودشون درست کرد
مخصوصا مهدوی کیا و علی دایی و هاشمیان که شباهت عجیبی داشت به خودشون هنوزم دلم واسه اون بازی تنگ شده با بازیش خیلی حال کردم
بله من هم به نظرم یکی از موفق ترین بازی های فوتبال EA همون WC2006 بود که در سال 2006 عرضه شد و خیلی هم طرفدار داشت و به قول شما عجیب قوی عمل کرده بود حتی خال سیاه رنگ سمت چپی که روی صورت وحید هاشمیان بود رو طراحی کرده بود نمی دونم چرا در بازی های 07 08 09 و 10 از اون فیس ها برای مهدوی کیا و هاشمیان بهره نبرد. البته متاسفانه تیم ملی ایران توی جام جهانی حضور نداره و برای ما ایرونی ها به هیچ وجه نشاط نخواهد داشت. فقط می تونم بگم حیف.نقل قول:
درسته که تیم ما به جام جهانی رانیافت اما باز هم در فیفا وورلد کاپ 10 ایران هست به دلیل اینکه سال 2006 حتی کشور هند رو هم ساخته بودنقل قول:
من میدونم که ایران هست ولی در مود جام جهانی نیست در بازی دوستانه هست
همون طور که میدونی زیاد به فیفای PC بها نمیدن واسه همین مهم نبود که بازیکنی مثل هاشمیان در 07 08 09 10 با چه قیافه ای باشه اما از اونجا که بازیهای جام جهانی خیلی خاص هستند و هر چهار سال یکبار اتفاق میافتد واسه همین از اهمیت بالای برخورداره یادم میاد اون موقع (سال 2006) PES یک اسباب بازی بود
انتظار دیگه ای هم نمی رفت ! فیفا10 امسال واقعآ جذاب بود ، بهترین شبیه ساز فوتبالی هست که تا الان اومده.نقل قول:
{ممنون از خبر!}