همیشه بالا سره بازیکنا شماره بودهنقل قول:
Printable View
همیشه بالا سره بازیکنا شماره بودهنقل قول:
کسی به من میگه خبر های تازه رو از کجا بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم امروز قرار هست آدام اخرین پلی تست انجام بده؟یا بازی کرده میخواد امروز گزارش را منتشر کنه!
من پس ترجيح مي دم
یک خبر جالب از سایت pesfan :
قراره فردا دموی بازی منتشر بشه .
[html]http://www.pesfan.com/news/8453452/PES-2010-Demo-to-Hit-September-17th/[/html]شرکت کونامی امروز اعلام کرد نسخه ای قابل اجرا از دموی بازی در تاریخ 17 سپتامبر برای کنسولهای xbox 360 , ps3 و pc منتشر خواهد شد . در این نسخه کاربران میتوانند تیمهای Liverpool, or Barcelona, or the Spanish, Italian, French and German را برای بازی انتخاب نمایند . همچنین امکان اجرای بازی در مقابل کامپیوتر و همینطور human در حالت 5 دقیقه ای وجود دارد .
پی نوشت : از دیشب اینترنت من دچار اختلال شده دوستان مشهدی که مشترک صبا نت هستین , این وضعیت برای شما هم اتفاق افتاده ؟
دمو بازی هم 17 sebtember مياد
ممنون حسین جان.
اطلاعاتی در مورد این دمو هست؟؟؟ مثلا چندتا تیم در بازی وجود دارند؟؟؟؟
و چند درصد از کدها در بازی هست؟
ادام دقیقا کی بازی رو تست میکنه؟
پست بالا رو ویرایش کردم . این خبر رو سایت pesfan اعلام کرده وگرنه جرات انعکاسشو توی تاپیک نداشتم .نقل قول:
ایول دمو. دیگه این دمو همه چیو بین فیفا 10 و PES 2010 مشخص میکنه. امیدوارم که فقط حجمش زیاد نباشه ! راستی حجم دموی PES 2009 چقدر بود ؟
17 سپتامبر یعنی 12 ساعت دیگه...البته حسین به این مطلب اشاره کرد دیگه... واقعا یعنی فردا همین موقع لینک دانلود بازی منتشر میشه؟ خیلی جالبه و خیلی غافلگیر کننده قرار بود 1 مهر بیاد خیلی عالی شد یعنی اگه بشه فردا با وایرلس دانلود کرد و شنبه هم تعطیل باشه 3 روز پشت سر هم می تونیم حال اساسی کنیمنقل قول:
البته این رو نباید فراموش کنی چیزی که شما از فیفا دیدی دمو کارنتش بود ملاک نکستش هست چون از همین الانم مبرهن هست که دموی فیفا 10 PC جلوی دمو PES 2010 هیچ حرفی واسه گفتن نداره. اصلا نیاز نیست منتظر دیدن دمو PES باشیم دمو فیفا 10 کارنت از PES 2009 هم بدبخت تر هست چه برسه به PES 2010نقل قول:
خبر خوب و غافلگیر کننده ایی بود.تنها نکته ایی که منو نگران کرده اینه که کونامی چند در صد کدها رو در بازی تخصیص داده.چون بعضی ها میگن این همون دموی مربوط به نمایشگاه gc هستش (july code):41:نقل قول:
نه یقینا خود کد GC نیست چون توی اون کد فقط تیمهای بارسا , لیورپول , فرانسه و آلمان وجود داشت .نقل قول:
بله حسين جان لطف کردن ولی اگه نگاه کنيد ساعت پست من و حسين يکيه
کونامی فردا دمو قابل بازی pes2010 رو میده
کونامی فردا دمو قابل بازی pes2010 رو میده منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور من مقایسه PES 2010 با فیفا نکست بود. در اینکه FIFA PC حرفی برای گفتن نداره که شکی نیست :31::46:نقل قول:
خبر خیلی خیلی غافلگیر کننده ای بود.
حالا حجمش چقده؟
فردا معلوم ميشه:10::11:نقل قول:
در انتظار دمو....................................
خیلی خیلی ممنون حسین جان واقعا سایه شما از این تاپیک کم نشه خیلی ممنون...
راستی نمیدونستم شمام مشهد هستین ؛ من که اینترنتم داغون احتمالا حجم دموشم که بالاست کافینتا دان نمیکنن ؛ خواهشن حسین جان ودوستانی که مشهد هستن اگه جایی پیدا کردن که دموشو بفروشه آدرسشو بگین مام بخریم ...
البته ببخشن به تاپیک ربطی نداشت....
من به احتمال زیاد دانلود میکنم.هر کی که توی مشهده آدرس بده براش میفرستم. یا اینکه یک قرار ملاقات بکس مشهد راه بندازیم شرکت کنیم و تبادل PES رو انجام بدیم :دی
از چه سایتی میشه دانلود کرد ؟
از همین PESFAN میشه دانلود کرد ؟
واقعا خبر فوق العاده بود
دوستان بهتون ميخوام يه هديه اي بدم
من دانلود مي كنم حجمش هر چقدرم باشه بعدش با اون نرم افزار مخصوص فشرده اش مي كنم تا بشه مثلا يك مگابايت !!!
بعدش ما راحت بشينيد دانلود كنيد و فوق مثلا 5 ساعت طول مي كشه تا از حالت فشردگي دربياد بعد ميشينيد بازي مي كنيد
زنده باد PES - Konami
هر وقت بياد...لينكش اينجا هم قرار ميگيره...خيالت راحت...نقل قول:
دوستان عزيز و گلم
ترجمه كردم براتون حال كنيد
[php]“PES 2010 demo to hit September 17th
Konami Digital Entertainment GmbH today announced it is to release a playable demo of its eagerly-awaited PES 2010 on September 17th.
The free download will be available to PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC users, and showcases the full game’s Exhibition mode.
Users can select from Liverpool, or Barcelona, or the Spanish, Italian, French and German national sides. The selected sides can then be played against the CPU or a friend in a five-minute match.
PES 2010 is released for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD on October 23rd”[/php]دموي پي اي اس 2010 هفده سپتامبر (فردا) مياد
شركت بازي سازي كونامي امروز اعلام كرد نسخه قابل بازي دموي پي اي اس 2010 فردا عرضه خواهد شد براي مشتاقان فوق العاده زياد اين بازي
دانلود رايگان براي دستگاههاي پلي استيشن 3 - ايكس باكس 360 و كامپيوتر و نشان مي دهد قابليت هاي حالت دوستانه بازي را
كاربران مي توانند از بين ليورپول بارسلونا يا تيم هاي ملي اسپانيا - ايتاليا - فرانسه و آلمان يكي را انتخاب كنند و در يك بازي 5 دقيقه اي (منظور اون زمان 5 هست كه براي دمو درنظر گرفته شده فكر كنم در زمان واقعي حدودا ميشه 12-13 دقيقه ) با خود سي پي يو (CPU) يا دوستانشان بازي كنند و لذت ببرند
زنده باد كونامي - زنده باد پي اي اس
تا حالا با این نرم افزار کار کردید؟نقل قول:
دوستان قبلا کار کردند نشد که
شما مطمئنی
یعنی من نرم کافی نت دانلودش کنم:31:
یه امتحانی بکن امشب قربونت ببین میشه
دستت درد نکنه
فكر كنم بشه
كار نشد نداره يعني مطمئنم ميشه
يه يارو بود فايل 3.45 گيگي كارتون فوتباليست هارو فشرده كرده بود شده بود 15 مگ !!!!!!!!!
قربون دستت :11:نقل قول:
خیلی خوب میشه اینطوری...
واووووووووووووووووووووووو وووو
ایولللللللللللللللللللللل لللللللللل
دست و کامپیوترت طلا Дttractive ζ جان
مگه میشه شما کدوم نرم افزار رو میگید kgb منظورتون هست
تازه هر فایلی تا یک حجمی میشه فشرده کنیم فکر نکنم اینقدر بشه فشره کنید و اصلا مطمعنم که نمیشه
حالا شما امتحانی بکنید شاید تونستید معجزه کنید
اقا خبر ندارین چقده حجمش ؟
حتما تا حالا براتون پيش اومده كه نياز به فشرده سازي با حجم خيلي پايين داشتيد ولي هيچ نرم افزار نياز شما رو برآورده نكرده؟ خوب من به شما استفاده از نرم افزار KGB رو پيشنهاد ميكنم .
KGB يك نرم افزار فشرده ساز فوق قوي در شاخه اين نرم افزار ها مي باشد كه درجه فشرده سازي خيلي بالايي دارد . اين نرم افزار از نمونه هاي مشابه نظير Seven Zip و UHARC كارايي خيلي بالاتر و كيفيت فشرده سازي بهتري دارد .
ولي متاسفانه در مقابل كيفيت بالاي فشرده سازي و تمام مزيت هاي بالاي اين نرم افزار يك عيب در ساختار اين نرم افزار وجو دارد و آن نياز به سخت افزار هاي قوي و نسبتا جديد است .
يكي از ساختار هايي كه اين نرم افزار را از نمونه هاي مشابه مجزا مي سازد ساختار فشرده سازي AES-256 مي باشد كه تقريبا منحصر به فرد است . اين روش فشرده سازي و رمز گذاري يكي از قوي ترين روشهاي شناخته شده توسط بشر است !
در زير سخت افزار مورد نياز اين نرم افزار را مشاهده مي كنيد :
حداقل سيستم مورد نياز
Processor 1.5 GHz (32-bit)
RAM 256 MB
Free disk space 4 MB
Operating system Windows NT/2000/XP/2003
سيستم پيشنهادي براي گرفتن نتيجه
Processor 3.0 GHz (64-bit)
RAM 1.5 GB
Free disk space 4 MB
Operating system Windows XP x64 SP1/2003 x64 SP1
متاسفانه بالا بودن نياز سخت افزار اين برنامه باعث كند شدن اين نرم افزار شده است ولي در ازاي زمان زياد درجه فشرده سازي بسيار بالاي اين نرم افزار واقعا چشمگير است به نحوي كه يك فايل ۹۰ مگابايتي با اين نرم افزار به فايلي با حجم ۶.۹ كيلو بايت تبديل ميشود !!!!
کد:http://parsaspace.com/download.aspx?file=SOFTWARE/1/KGB_Archiever_win_gui_v1.2.0.23.zip&username=tarfandestan
با اين سيستم فشرده كنم چطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اميدوارم زياد طول نكشه
راستي حجم هم از شايعات پيداست كه يك گيگه يا كمي بيشتره مثلا يك و دويست ولي بد نيست
پس آقا فردا منتظریم . نرم افزار فشرده ساز هم که تو صفحه قبل لینک دانلودشو گذاشتمنقل قول:
گفته میشه دموی بازی ساعت 9 صبح به وقت گرینویچ ( 12.30 به وقت ما ) منتشر میشه .
XboxLive و Playstation Networkدو نمونه از سایتهایی هستن که قراره فردا دمو بازی روی سایتشون قرار بگیره همینطور از سایت PESFAN هم این دمو قابل دریافته .
ورزشگاههایی که توی این نسخه وجود دارن آنفیلد و VilleMarie هستند .
خودمونیم Konami خوب حال دادا ، من اصلا فکرش رو نمیکردم.
باید ببینیم اولین کسی که نظری درباره بازی میده خوشحال یا ناراحت تا اون موقع خداحافظ.
میگن فیفا تقریبا 1هفته و نیم دیگه میاد تو بازار
خدا کنه pes هم زود تر بیاد
فقط هر کس دانلود میکنه خواهشا سریع نظرشو بیاد اینجا بگه که من یکی خیلی منتظر اولین واکنش ها هستم
محتوای مخفی:
طبق وعده ای که قبلا آدام داده بود امشب گزارشی مختصر از پلی تستی که امشب از آخرین کد داشته رو توی سایت گذاشت .
من امروز حدود 3 ساعت ریوو کدو بازی کردم . قبل از هر چیزی بگم که این ریوو کد , کد نهایی نیست اون به نظر میرسید حدود 90 درصد بود اما تنها چیزی که مونده پالیشهای بازیه ( ویرایش های گرافیکی ).
ما فعلا اجازه نداریم درمورد همه چی صحبت کنیم منو ساف میتونیم توی پد کست همه چی بازیو توضیح بدیم اما معنیش این نیست که ویدئو یا تصویری از بازی هم ارائه میدیم .اما نگران نباشید به دو دلیل اولا فردا شما دمو رو پیش رو دارین دوم اینکه ما اوایل اکتبر جزئیات کامل نسخه نهایی رو میتونیم بدست بیاریم .
من بصورت خلاصه بعضی از نکاتو میگم اما مفصلشو بعدا توی پد کست ارائه میدیم :
-مساله Response time در حد وسیعی بهبود پیدا کرده . از این بابت خوشحالم .
-مساله دفاع همچنین برخورد بازیکنان و تداخل اعضای بدن بازیکنان در هم بسیار واقعی تر از کد قبلی شده .
-هیچ گونه زیاده روی در استفاده از پای تخصصی بازیکنان در زمان شوت زدن دیده نمیشه و از این جهت گوناگونی و تنوع زیادی دیده میشه
-جزئیات گرافیک بازی بهبود پیدا کرده , این واقعیتی انکار ناپذیره .
-طراحی چهره بسیاری از بازیکنان از جمله بالوتلی و سانتوس آماده شده .
-هنوز همون 22 تا ورزشگاه وجود داشت .
- هنوز مثل سابق 75 درصد از مود ادیت تکمیل شده .
-سیستم جدید پنالتی هنوز کامل نشده .
-بیشتر نقل و انتقالات بازیکنان انجام شده .
-انیمیشن های جدید و زیبا . این انیمیشنها خیلی گسترده نبودن اما تعداد زیادی از این انیمیشن ها موجب شناور شدن بیشتر بازی شده بود .
- لایسنس کامل تعدادی باند .
فعلا بیشتر از این نمیتونم چیزی بگم .
حسین جان مثل اینکه مشکل ADSL مشهد به رشت هم سرایت کرد (یا شایدم طرفدارهای fifa که فهمیدن دمو فردا میاد زدن کل اینترنت پرسرعت های کشور رو قطع کردن که ما PES2010 رو دانلود نکنیم).
تا ببینیم فردا چی میشه.
فکر کنم من بهتر از دوست عزیزم Дttractive ζ بتونم فشرده کنم.
سیستم من:
CPU: Intel Q8200
VGA: 9600 GT TurboForce
Ram: 2*1 GIG 1066 Bus
البته من به احتمال زیاد دیرتر از Дttractive ζ میتونم دانلود رو تموم کنم.
حالا هر وقت دمو اومد همون موقع هماهنگی های لازم رو انجام میدیم.