دوست عزیز قدرت امکانات و کیفیت HiMedia با WD قابل مقایسه نیست.
Printable View
دوست عزیز قدرت امکانات و کیفیت HiMedia با WD قابل مقایسه نیست.
سلام دوستان
در خصوص این hd player ها من یه goflex tv hd player دارم که اصلاً زیرنویس فارسی ساپورت نمیکنه و آپگریدشم دیگه تو سایت seagate نیست. مطلب دیگه این که از یک دوست یه دستگاه به نام ac-ryan دیدم که فوق العاده قوی با ساپورت تمامی فایلهای صوتی بود و بدون مشکل زیرنویس فارسی با پسوناد srt را نشون میداد ولی نمیدونم تو ایران گیر میاد یا نه؟
acryan دیگه وارد نمی کنیم دستگا های اندرویدی که داره به روز نیستن و امکانات پلیری کمی داران البته قیمت هم بالاست فعلا برند Himedia دستگاهای قوی و با کیفیتی تولید میکنه کیفیت تصویر هم در بین دستگاها و استیک ها ی اندروید بی رقیبه قیمت هم مناسبه
من یک پلیر برای تلویزیون قدیمی لامپی میخوام . میخوام که تمام فرمت های ویدیویی با زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه . شما چی پیشنهاد میکنین ؟ قیمتش هم بالا نباشهنقل قول:
دوستان سوال اول رو كسي تجربه نكرده !!!نقل قول:
سوال دوم پس شد HIMedia
دوستان یه سایت اینترنتی مطمئن معرفی کنید که Western Digital Tv Live داشته باشه ...هیچ جا پیدا نمیشه :n03:
بیا تهران بازار رضا و بازار کامپیوتر ایران داره. توی خیابون ولیعصر.نقل قول:
من با بلوری پلیر پایونییر از طریق وای فای فایل 5 گیگ رو استریم کردم و پخش کردم. لگی هم فکرنکنم داشته باشهنقل قول:
سلام ...
یه دستگاه WD Tv live دارم و یکبار هم آپگریدش کردم .
دیشب یه فیلم 700 مگی بلوری ریپ.mp4 720 گذاشتم . صدای فیلم و زیرنویسهای فیلم میاوومد ولی از تصویر خبری نبود !!!!!!
راهنمای بفرمائید لطفا .
نقل قول:
کسی نبود جواب ما رو بده ؟
با درود
من به دوستی سفارش wd tv hd media player
را داده بودم که بجای آن wd tv live streaming media player
را با قیمت دویست و نودهزار تومان خرید .
آیا قیمت مناسب هست ؟ این دو دستگاه از نظر کارایی خیلی با هم فرق دارند ؟ منظورم کیفیت پخش فیلم هست
کابل HDMI را به تلویزیون SONY-BRAVIA -KLV 32V300A (1280X720)
وصل کردم نشناخت . امکانش هست در این مورد راهنمایی کنید
با سپاس
با سلام:
دوستان من یه WD TV HD Media Player دارم ممنون ميشم راهنمايي کنيد:
1- مرحمت کنید و یک توضیح در خصوص چگونگی آپدیت دستگاه از طریق یو اس پی و یا اینترنت هم بدید ممنون میشم حقیقتش اصلا" اطلاعات ندارم. آخرين فايل ر از کجا بگيرم و چه جوري روي سيستم نصبش کنم؟؟
2- همچنین بفرمائید چه جوری میشه downgraded کرد؟
يه دنيا ممنون
سلام.
دستگاهمو WD TV LIVE رو به اینترنت وصل کردم و خودش سریع پیغام داد که فایل برای اپگرید هست که زدم دانلود کنه .... ولی وقتی تا 2 درصد میره یه دفعه قطع میشه ؟
ممکنه راهنمایی کنین ؟
پیش از هرچیز:نقل قول:
اگه مشکلی با دستگاه دارین سراغ بروز رسانی برین
اگه مشکلی نداره و خوب کار میکنه بی خیال بشین
من خودم شخصا به آخرین نسخه آپدیت کردم و راضی هستم
ولی بعضی دوستان هستن که میگن سرعت شناسایی هارد پایین اومده.
بهرحال آپدیت ببه خودتون بستگی داره. به روز رسانی، سخت افزار دستگاه رو ارتقا نمیده. فقط افزایش امکانات و رفع باگ هست. در صورت نیاز به روز رساتی کتید تا نیاز به رول بک نباشه
از این قسمت مدل دستگاهتون رو انتخاب کنین و اخرین آپذیت رو دریافت کنین
تو قسمت release note هم میتونین آپدیت های ارائه شده رو پیش از به روز رسانی بخونینکد:http://support.wd.com/product/download.asp?level1=10&lang=en
با سلام:
دوست عزیز لطفا" در خصوص پست 2572 راهنمایی کنید.
با سپاس
نقل قول:
دوست عزیز اون مطلبی که نوشتم پاسخ شما هم هست دیگهنقل قول:
یادتون باشه تا زمانی که دستگاه مشکلی نداره و نیازی به به روز رسانی ندارید دستگاه رو آپدیت نکنید
سایت دانگرید رو پیدا نکردم ولی تو هکین فروم بگردین هست
احتمالا یکی از دوستان چند صفحه قبل گذاشته
برای به روز رسانی:
به اون سایت مراجعه کنید
مدل دستگاهتون رو انتخاب کنید
فایل آپدیت رو بگیرید
از زیپ خارج کنید
توی فلش مموری قرار بدید(ریشه اصلی مموری)
به درگاه یو اس بی پشت وارد کنید
پیغامش میاد و اوکی کنید
دست نزنید تا اپدیت بشه
احتمالا کمی طول بکشه
توجه .... دوستان یک عدد مدیا پلیر 3d ایکستریمر 3 که یکی از کمیابترین و بهترین مدیا پلیر های موجود دنیا هست رو برای فروش گذاشتم تلفن=09121366008 جهت دیدن مشخصات و عکس دستگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دستگاهم رو آپدیت کردم ولی متاسفانه دیگه فرمت MP4 رو نمیشناسه
میشه دانگرید کرد ؟؟؟
راهنمایی بفرمائید لطفا
سلام
من یک دستگاه WD tv گرفتم
فونته بعضی زیر نویسها رو نداره
باید چکار کنم درست شه
دوم اینکه میشه زیر نویسو که با فیلم همزمان نیست جلو و عقب برد؟
ممنون میشم اگه کسی بدونه
وسترن فقط یدونه فونت دیفالت داره تا اونجاییکه میدونم.نقل قول:
برای هماهنگی فیلم رو Pause بزن و با دکمه های چپ وو راست زیرنویس رو عقب جلو ببر. مثبت باشه میاد عقب، منفی باش میره جلو
مننون
درستش کردم
حل شد
مرسی
سلام دوستان
خیلی وقته دنبال یه دستگاه پخش کننده میگردم که بتونه کیفیت های بالا رو پخش کنه قیمتشم مناسب باشه
موردی میشناسید؟
با تشکر
سلام
یه فایل mkv از یو.ت.و.ب دانلود کردم...
مدیا پلیر پخش نمی کنه...
هیچ راهی وجود نداره برا پخش این فایل؟
یعنی باید از جای دیگه دانلود کنم؟
یعنی هیچ کی نمی دونه؟نقل قول:
با نرم افزار Xmedia Recordeنقل قول:
در قسمت video و Audio رو روی Copy بزار و فرمت رو بکن Mp4
بدون افت کیفیت برات فقط فرمتش رو عوض میکنه که پخش بشه .
بچه ها مشکل زیرنویس تو نسخه معمولی این پلیر حل نشده؟ورژن رسمی که چک کردم نیومده ایا ورژن غیر رسمی با ساپورت فرمت srtفارسی براش نیومده؟
دوستان من قبلا وای فای شبکه میکردم با ویندوز 8
اما الان میخوام با سوییچ و سیم دار شبکه کنم اینترنتش وصل میشه اما محتویات داخل کامپیوتر رو با اینکه به درستی share شدن رو نشون نمیده.
کلا راهنمایی برای شبکه کردن سیم دار ( نه بیسیم) برای شبکه کردن ودیاپلیر با ویندوز هشت میخوام. ممنون میشم:n16:
فایرال ویندوز و آنتی ویروستون غیر فعال باشه و گرنه اجازه دسترسی نمیدندنقل قول:
دوستان کنترل این دستگاه رو گم کردم
میدونید از کجا میتونم تهیه کنم یا کنترل های دیگه هم چی میتونم استفاده کنم که روش کار کنه؟
ممنون
دیگه تو بازار نیست؟
من یدونه Western Digital Live streaming دارم دو ساله دارمش دو ساعتم استفاده نشده الانم داره تو اتاق کناری برای خودش خاک جمع میکنه خاک بازی میکنه! اگه کسی خواست میفروشمش نوی نو پلاستیک روش هنوز کنده نشده.
سلام دوست خوبمنقل قول:
قیمت چند مدنظرت هست؟
من مدل لایو وسترن دارم
از آخرین باری که آپدیت کردم دیگه آپدیت نمیشه
مشکلش چی هست ؟
آخرین آپدیت و با روش آپدیت کردن و برام میگذارید
با تشکر از دوستان و اساتید
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟نقل قول:
- - - Updated - - -
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟نقل قول:
:n02: سلام دوستان یه مشکلی دارم ممنون میشم کمکم کنید و جوابشو به ایمیلم بفرستید
مشکل من اینه که dvd player LGمن از فایلهایی با فرمت mkvپشتیبانی نمیکنه و باید برای پخش فرمتشو به mpg تغییر بدم اما با برنامه jet audioخیلی به کندی زمان میبره و طبق گفته خودش نزدیک به 13 ساعت زمان میخاد برای تبدیل فرمتش.میشه راهنمایی و کمکم کنید ممنون میشم جوابشو به ایمیلم بفرستید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت میفرمایید؟نقل قول:
با کابل hdmi وصلش کردم به tv
لوگوی WD رو نشون میده ولی روشن بشو نیست چراغ on/off روی دستگاه (یه 0 که یه 1 وسطشه) چشمک میزنه که فکر میکنم حالت standby باشه ولی با دکمه power ریموتش روشن نمیشه در واقع به هیچ دکمه ای از ریموتش واکنش نشون نمیده. در ضمن از تو دوربین موبایلم نگاه کردم و لامپ infra red ریموت کار میکنه! با اینکه wd به نظر on نیست هم هارد اکسترنال transcend 500GB و هم usb flash drive 1GB بهش وصل کردم چراغ این device ها روشن میشن ولی وسترن دیجیتاله کماکان بی واکنشه!
با سلام در صفحه 81 این سوال مطرح شد ولی جوابی گرفته نشد یا شاید در خصوصی به کاربر ارسال شذه است
من هم چنین مشکلی را دارم و دستگاه بمدت چند سال در کمد بود و وقتی روشن میکنم به چنین مشکلی برمیخورم در صورتی که اطلاعی در مورد رفع مشکل دارید راهنمایی بفرمایید در ضمن دگمه ریس را برای چند ثانیه نگکه میدارم ولی هیچ واکنشی دستگاه ندارد و دروی لوگوی وسترن دیجیتال باقی میماند