دوستمونم نگفت تاچش ربطی به amoled دارهنقل قول:
میگه تاچ ساتیو داغونه و صفحه 8910 ameoled هست
ینی چی ؟ ینی 8910 هم تاچش بهتره هم نوع صفحه نمایشگرش
کلاً 8910 بهتره دیگه با کلمات بازی نکنید :27:
دوستمونم نگفت تاچش ربطی به amoled دارهنقل قول:
میگه تاچ ساتیو داغونه و صفحه 8910 ameoled هست
ینی چی ؟ ینی 8910 هم تاچش بهتره هم نوع صفحه نمایشگرش
کلاً 8910 بهتره دیگه با کلمات بازی نکنید :27:
آها ! از اون نظر:27:
الان متوجه شدم ! اون دوتا جمله جدا بود :21:! آخه دوستمون همه جملات رو جدا نوشته بودن ولی این دوتا رو پشت سر هم !:46:
بله حق با ایشون هست.نقل قول:
من اول یه سری چیزا گفتم که به نظر خودم برتری کل سامسونگ رو نسبت به سونی نشون می داد. بعد هم دو تا مورد گفتم که به نظرم برتری امنیا اچ دی رو نسبت به ساتیو با اون هیکل عظیمش نشون می داد.
farhoode خان این که هر چیزی کجا تولید می شه و تکنولوژیش مال کجاس چه ربطی داره؟
تازه من شایعاتی راجع به این که تراشه های سامسونگ توی اسرائیل تولید می شه شنیده بودم.( باور نکردم. اخه از کی تا حالا اسرائیل صنعتی شده؟ ) اما این که سونی تکنولوژیشو از امریکا می گیره رو نشنیده بودم. می شه یه منبعی بیاری؟
حالا این که سونی چه تکنولوژی هایی داره و نداره مهم نیست، مهم اینه که از این تکنولوژی هایی که داره چیچیش به ما می رسه. فرض بگیریم تکنولوژی استفاده از صفحه ی amoled و تاچ خازنی رو داره، اگه توی گوشی هاش استفاده نکنه به چه درد ما می خوره؟
من هر چی توی گوشی های رده بالاش دیدم از نمایشگر های TFT اونم 65K رنگ استفاده کرده.
یه دونه گوشی که جدیدا زده و خیلی خیلی هم شبیه به امنیا اچ دی زده ( بگو سامسونگ تقلید می کنه.) باز هم با صفحه ی tft زده. باز حداقل خوبه که 16 ملیون رنگه. اما اینم تاچش مقاومتیه.
تازه این که می گی تنها هنر سامسونگ تقلیده ( حالا بگذریم که توی چندین مدل گوشی، لقب اولین گوشی دارای فلان قابلیت رو داره.) گیریم درست، این که اون کار تقلیدی رو با کیفیت بهتر و قیمت مناسب تر بفروشه هنر نیست؟
من چند وقتیه کار درست حسابی از سونی اریکسون ندیدم. به شخصه فکر می کنم الان تنهای گوشیش که ارزش خریدن داره و هنوز نیومده x10 هست.
من تقریبا هر جا می رسم این رو می گم، از نظر من طرفداری از یه مارک تجاری کار احمقانه ایه. چون اونا دارن خودشون رو می کشن تا با جلب رضایت ما، خودشون سود ببرن. هیچ کدومشون عاشق چشم و ابرومون نیستن.
برای همین من طرفدار هیچ مارکی نسیتم. ( اگر چندین صفحه قبل همین تاپیک رو ببینین داشتم از سونی اریکسون و همین گوشی ساتیوش طرفداری می کردم چون احساس کردم دارن حق کشی می کنن.)
الان به نظرم سامسونگ خوب می اد. هم امار و ارقام این طور نشون می ده و هم تجربه ی شخصی. اگه چند وقت دیگه بد کار کنه مسلما دیگه ازش خرید نمی کنم. اما باز هم این دلیل نمی شه که اجناس دوران طلاییش به نظرم بد بیاد.
شما قبلا با گوشی های سونی اریکسون کار کرده بودی، منم همین طور. واقعا خوب بودن. اما الان من گوشی ای نمی بینم که خیلی نسبت به قیمتش ارزشمند باشه.
با سامسونگ هم قدیما کار می کردم. به نظرم اشغال می اومد. اما الان به نظرم گوشی های خیلی خوبی تولید می کنه. ( همین امسال توی انتخاب بهترین موبال سال، سامسونگ دو تا گوشی داشت توی لیست نامزد ها. که اولین باره دو تا گوشی از یه شرکت کاندید می شن. سونی اریکسون اصلا توی کاندیدا نبود.)
حالا اون دوستی که سوال داشت می تونه پیش خودش فکر کنه که حاضره یه پول زیادی برای تکنولوژی های با اصل نسب سونی اریکسون بده، که تازه نتونه از این تککنولوژی ها استفاده کنه ( چون گویا با این که سونی اریکسون از این تکنولوژی ها داره دلش نمی خواد صاحبان گوشی هاش ازش استفاده کنن.) یا این که حاضره یه هزینه ی معقول تری بده برای یه سری از قابلیت ها که می تونه ازشون استفاده کنه.
پ.ن. دوستی که همون اول این سوالات رو راه انداخت، نری امنیا اچ دی بخری، بعد بدت بیاد بندازی گردن من. من فقط تجربیاتم رو گفتم، شاید شما یه مدل دیگه اینا رو تجربه کنی. یکمکی تحقیق کن.
پ.ن.2 Real Madrid C.F عزیز من قیمت جدیدا ندارم وگرنه می گفتم.
بابا بی خیال این پست های فرهوده بشین
همیشه عادتشه ساز مخالف میزنه
برین تاپیک ساتیو پست های 1ماه پیشش رو ببنید رفته بود تو کلوپ سونی اریکسون
میگفت سونی اریکسون بدرد نمیخوره
حالا اومده اینجا.....
نقل قول:
بنده پیش تر کارمند کارخانجات مخابراتی ایران(کما) که قبلا زیر نظر زیمنس بوده کار ما مونتاژ دکل های مخابراتی BTS بود
عرض میکنم که بیشتر تراشه های سامسونگ در شهر حیفا اسراییل در شرکت متاش اسراییل طراحی میشن
حتی LED های سامسونگ
دلیل اینکه میگم سونی در بخش موبایل خوب کار نکرده اینست که ژاپنی ها و رییس بخش سونی روی پروژه های عظیم کار می کنند شرکت بزرگی مثل سونی خیلی کم میاد وقتشو پای موبایل بذاره
اگر یادت باشه یه زمانی سونی اریکسون میخواست گوشی موبایل با طرح براویای سونی رو طراحی کنه
ولی دید بهتره این تکولوزی رو هم چنان در انحصار تلویزیون هاش قرار بده شاید بدلیل سیاست خاص سونی
الان هم اگر سونی یک LED بیرون بده و سامسونگ هم یک LED سونی برنده خواهد بود
ساز رو که خودش گفته میزنه ...نقل قول:
بابا بی خیال این پست های فرهوده بشین
همیشه عادتشه ساز مخالف میزنه
برین تاپیک ساتیو پست های 1ماه پیشش رو ببنید رفته بود تو کلوپ سونی اریکسون
میگفت سونی اریکسون بدرد نمیخوره
حالا اومده اینجا.....
واسشون سازهای سنتی و البته طبیعی هم میزدی؟نقل قول:
بنده پیش تر کارمند کارخانجات مخابراتی ایران(کما) که قبلا زیر نظر زیمنس بوده کار ما مونتاژ دکل های مخابراتی BTS بود
مدیران نمیخوان یه فکر بکنن؟ :دی
با اجازه علمای سامسونگی !نقل قول:
بنده به عنوان کسی که هم 8910 داشته و هم ساتیو عرض می کنم که کیفیت تاچ ساتیو عمرا" به پای 8910 نمی رسه و نباید هم برسه. چون خازنی نیست. کلا" وقتی دوتا گوشی رو دست می گیری و به صفحه هاش نگاه می کنی ناخودآگاه ساتیو رو می گذاری کنار.چه برسه به اینکه بخوای با تاچشون کار کنی:5:
سلام دوستان
من یه ویدیوی ده دقیقه ایی از این گوشی رو دانلود کردم . طرف با بیشتر قسمتهای گوشی کار کرد و نشون داد که چه کاربردی و داره و خلاصه باقی قضایا.منتها من هر چی دقت کردم دیدم که سرعت پاسخ دهی گوشی خیلی پایینه و اینکه طراحی همچین تو ذوق آدم میزنه (خیلی یوقور موقوره به خصوص که مثل گوشیهای نوکیا برداشته روی قاب رو یه حالت استیل مانند هم به کار برده :2:) به نظر من ارزش این قیمتی که الان به فروش میره رو نداره ، همین استار از این مدلاش بهتره :40:
خوب احتمالا این نوشته ی من چون اخرین پست این صفحه است دیگه دیده نشه.نقل قول:
اما درست متوجه حرفت نشدم، منظورت اینه که منبعت خودتی، چون می گی توی مخابرات کار کردی؟
اما به هر حال، همون طوری که گفتم، هر چقدر هم تکنولوژیش بالا باشه، باید ببینیم چیش به ما می رسه.
این که سونی اریکسون توانایش از همه بالاتره و قدرتمنده و قادر مطلق دنیای دیجیتال، فرضا قبول، اما باز هم این که از این قدرتش چیزی به ما نرسه می شه نتیجه گرفت سامسونگ بهتره.
من هم بهتر می دونم این گفتمان رو دیگه ادامه ندیم. چون باز هم حرف های عجیب دیدم توی نوشتتون:
این یکی عجیب تر از اونی بود که توی پست اولم گفتم.نقل قول:
دلیل اینکه میگم سونی در بخش موبایل خوب کار نکرده اینست که ژاپنی ها و رییس بخش سونی روی پروژه های عظیم کار می کنند شرکت بزرگی مثل سونی خیلی کم میاد وقتشو پای موبایل بذاره
درسته .. با فرهوده موافقم ... شرکت های بزرگ وقتشون رو صرف چیز های بزرگ میکنن .. مثل جرثقیل .. 10 تن ... یا ال سی دی های غو لپیکر شهری
نقل قول:
بله درسته
تازه این فقط بخشی کوچکی از کار سونی هستش
ساخت LED های تاشوئی شرکت سونی برای ناسا ساخت باتری آینه های خورشیدی برای ماهواره ها
و غیرو..
همگی ساخت سونی هستش
نقل قول:
ببین دوست من در مورد منبع هم کافیه توی گوگل در مورد پروزه های بزرگ سونی سرچ کنید
سامسونگ یک شرکت نوپا هستش که برای اینکه پا بگیره داره از اسراییل برای توسعه صنعت موبایل سازیش تلاش میکنه
در مورد اینکه چیش به ما نمیرسه باید گفت ایرانی ها با سامسونگ راضی میشن مخصوصا اگه i8910 باشه
بابا به ما چه شايد سوني تونسته آدم بفرسته كره ماه يا سامسونگ تونسته LED دو ميليون اينچي درست كنه.
مهم اينه كه كار سامسونگ توي گوشي در حال حاضر حرف نداره و اگه كسي بهش ايراد بگيره به حق تعصبي روي برند ديگه داره و از سامسونگ خوشش نمياد.
مهم اينه كه SE و نوكيا دارن درجا ميزنن
باز صد رحمت به سونی اریکسون که مدتی هست که از درجا زدن در اومده... نوکیا ماشالله هزار ماشالله چشم نخوره الهی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، درجا که چه عرض کنم، عقبگرد خفن هم کرده!نقل قول:
X6 با اون همه امکانات باحال، اون هنگام با اینترفیس ساده سیمبین کلاسیک و دوربین 5 مگاپیکسل و فیلمبرداری VGA :18:
------------------------------
آقا یه پرسش تو رو به خدا پاسخمو بدین!
سامسونگ چرا تبعیض نژادی قائل می شه؟! مثلا فرمویر سوئیس در مصرف باطری بهتره، فرمویر روسی در سرعت بهتره و فرمویر ایرانی از همه بدتره!!! :13:
التماس دعا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونستم که سامسونگ با اسرائیل هم رابطه داره . مرگ بر اسرائیل :31:
اتفاقا اینو منم همه جا میگم . نمیدونم نوکیا خودش رو به بی خیالی زده یا کلا بی خیال شده . این ایکس 6 آخه چه پیشرفتی نسبت به ان 97 و 5800 و 5530 کرده ؟!!!!نقل قول:
X6 با اون همه امکانات باحال، اون هنگام با اینترفیس ساده سیمبین کلاسیک و دوربین 5 مگاپیکسل و فیلمبرداری VGA
تاچش خازنی شده :دی
اینو خوب اومدی! :دی راست می گه... تنها پیشرفت X6 تاچ خازنیشه... :27: انشالله تا سال 2110 نوکیا دوربین 8 مگاپیکسل خوب با فیلمبرداری 720x480 برای گوشی هاش می گذاره!!! :16: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
------------------------------
آقا بی زحمت پاسخ پرسشم رو بدین ! :دی
شاد و پیروز باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان منم بلاخره ۸۹۱۰ رو خريدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي خدايي هست مخصوصا تاچ و كيفيت ال سي دي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط يه چند تا مشكل دارم دارم با گوشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
1:نميتونم به وايرلس وصل بشم يعني وصل ميشه ولي سايت باز نميكنه و ميگه No Gate Way .
2:سنسور چرخش گوشي تو قسمتهاي سيمبيان درست كار نميكنه ولي تو منو تست گوشي و بازي آسفالت خوب كار ميكنه٠ مشكل چيه?
3:Lock Code گوشي چيه??
فعلا همينا هست اگه كمكم كنيد ممنون ميشم .
الان بهترين فريمور اصلي واسه گوشي چيه? كه لااقل فارسي بخونه?
مبارک باشه دوست عزیز ، قیمت چند؟نقل قول:
1-نمیدونم
2-باید گوشی رو کامل افقی کنی ، یعنی طرفی که دکمه های کم و زیاد کردن صدا داره رو موازی با زمین بگیری ، همه ی گوشی ها همینجورین
3- هشت تا صفر
فارسی رو که همه میخونن ، شما مثلا میتونی همین XEJA1 رو بریزی
ممنون من از دبي خريدم ۸ گيگ ۴۷۵ تومان بدون گارانتي خوبه قيمت?? موقع خريد خيلي دو دل بودم بين اين و امنيا ۲ ٠نقل قول:
سلام
قیمت تو ایران چنده؟
نقل قول:
سلام
557 تومان گارانتی اصلی 8 گیگ
دوستان سامسونگی سلام
من قصد خریدگوشی داشتم می خواستم ببینم اساتید بین این دو گوشی کدومو به من سفارش می کنن
ملاک خاصی ندارم می خوام ببینم در کل کدوم بهتره
i8910 omnia hd
i800 omnia 2
از همکاری شما ممنونم
در کل امنیا 2نقل قول:
به خاطر سیستم عاملش
دوربینشم کم نمیاره
بقیه چیزاشم خوبه
سلام
بعد از یه مسافرت 2 روزه خارج از شهر 3 تا مطلب رو فهمیدم !
1.جی پی اس این گوشی واقعا فوق العاده اس
2.مصرف باتری گوشی در جاهایی که باید برای سیگنال سرچ کنه به شدت بالا میره
3.کیفیت آنتن دهی اش نسبت به گوشی های نوکیا فرق داره
گوشی های نوکیا کیفیت صدا رو کم میکنین ولی قطع و وصل ندارن
ولی8910 صدای با کیفیت بالا ولی دارای قطع و وصل تحویلت میده
واقعا !!!!
من تا حالا هر چی تجربه نوکیا داشتم بر عکس بوده ...یعنی نوکیا قطع و وصل میکرده ولی سامسونگ یا انتن نمیداده یا اگه میداده بدون پارازیت ... اگه اینطوره جالبه
lcd این مدل خازنیه ؟
آره خازنیه ...........نقل قول:
:18::18::18::18: ای خدا من موندم بین این دو مدل کدوم رو بگیرم :19:نقل قول:
این
Samsung I8000 Omnia II
یا این؟
i8910 HD
میگم میخای یه کار کننقل قول:
اگه هم ویندوز میخای هم تاچ خازنی و مولتی تاچ میتونی HD2 بخری البته قیمتش بالای 700 تومنه
تاچ امنیا 2 هم واقعاً حساسه و مطمعن باش راضیت میکنه
gps امينا اچ دي مثل هيچكدام
اقا فقط تو قسمت سامسونگ lbs در گوشيتون وقتي مي خواين gps رو فعال كنين يك فايل كوچولو رو با كمك ايرانسل دريافت كنيد اونوقت كفتون از اين چي پي اس مي بره
زير ضخيم ترين سقف ها در كمتر از 10 ثانيه وصل مي شه و موقعيت رو دقيق نشون ميده كاري كه گوشي هاي نوكيا گاهي تا 10 دقيقه طولش مي دن و پدر باطري رو در ميارند. تو فضاي باز كه ديگه نگو دقيق حساب كردم 5 ثانيه وصل شد. واقعا به عنوان كسي كه n95 , n96 و 5800 رو ديدم با اطمينان به شما مي گويم نظير نداره.
LCD امنيا 3.6 اينجي است كه در اين قسمت هم پوز iphone رو زده
ديگه سامسونگ چيكار كنه .............................
گوشیم دفعه سوم که خود به خود داغ میشه و صفحه سیاه میمونه نه روشن میشه نه خاموش باید باطری رو در بیارم مشکلش از چیه؟ از هندس فری نیست؟ یا اینکه شارژ زیادی چون شبا گوشی رو خاموش میکنم میزنم تو شارژ 10 ساعت؟
این که پدر باطری و مدار الکتریک گوشی رو در میاره !!!!!!! :18:نقل قول:
گفتن فقط یه بار اونم بار نخست بگذارین 10 ساعت شارژ بشه، نه هر شب!
البته میگن که اصلا ربطی نداره و وقتی گوشی شارژ میشه خود به خود شارژر از مدار خارج میشه و دیگه نه باتری آسیب میبینه نه مدار:11:نقل قول:
آره. گوشی های تازه این ویژگی رو دارن. ولی خوب شاید درون مدار جریان نباشه، اما به هر حال یه بار اضافه روی دوش مدار و شارژر هست که به مرور زمان گوشی و شارژر رو دچار مشکل می کنه :41:نقل قول:
شاد و پیروز باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ال سی دیش 3.7 اینچ است....نقل قول:
چند سوال از پيشكسوتان اين تاپيك:
1- صدا رو موقع فيلمبرداري با چه فرمتي ضبط ميكنه كه برنامه vlc media player آنرا پخش نميكنه و آيا در فريمور هاي كوك شده اين مشكل برطرف شده؟
2- لطف كنيد بهترين روش هك رو براي اين گوشي كه جواب داده معرفي كنيد يا دوباره معرفي كنيد.
يك نكته: به نظرم اگر اين گوشي هك بشه و برنامه core player روي اون نصب بشه بتونه Mpeg با كيفيت مثل اون فرمتي كه بعضي ماهواره ها ضبط مي كنند روپخش كنه چون n95 با cpu ضعيف تر بااين برنامه صدا رو با تصوير به هم ريخته مي تونيست پخش كنه اگر اين كار رو هم امنيا انجام بده ديگه محشره
1. الان تمامی فریمور ها aac ضبط میکنننقل قول:
مگه فریمور عهد دقیانوس باشه
2.helooex 2.0
3.کور پلیر برای سیمبین ورژن 5 موجود نیست
ولی بهتر از Mpeg
میتونین از دایوکس استفاده کنین کیفیت فوق العاده بهمراه حجم کم و عالی
آقا شما که اصلا پاسخ پرسشامو نمی دین؟ اگر از حضور بنده یا این که در تصمیم خرید این گوشی رو دارم ناراحتید؛ رک و پوست کنده بگید من برم و دیگه پشت سرم نگاه نکنم! :13:
و پرسش بعدی:نقل قول:
بهترین فرمویر که دارای بهترین فیلمبرداری، بهترین پخش صوتی، بهترین مصرف باطری ، کم ترین هنگ و با پشتیبانی زبان فارسی به شکل کامل هست چیه و تاریخ ریلیزش مال کی هست؟
تو این گوشی تا الان بدلیل ساپورت ظعیف سامسونگ فریم ویر رسمی خوبی نیامده و نخواهد آمد
6 ماهه دیگه سامسونگ اعلام خواهد کرد که تولید این گوشی متوقف شده
نقل قول:
برای ایران ! البته
وگرنه رام های کوک شده ای زیادی امدن که بسیاری از مشکلاتشو حل کرده و از این نظر هیچ مشکلی نداره ...