نقل قول:
معلومه که داره تو یک کلام میشه گفت که عالیه :27:
Printable View
نقل قول:
معلومه که داره تو یک کلام میشه گفت که عالیه :27:
ببخشید اندکی دیر شد . :46:نقل قول:
من دوتا گیر آوردم هردو رو میذارم :
فکر کنم یکیش فارسی باشه :21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینکش :
البته هر دوتا رو باید با هم دان کنی :10:کد:http://www.justupit.com/files/0FALOBKZ/program.rar
نقل قول:
دوستان خیلی عالی راهنمایی کردن ولی مختصر و فید اینه :
ویژگی ها ::18:
- صفحه نمایش تمام لمسی مقاومتی با اندازه 3/5 اینچی و قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ و پشتیبانی از رزولوشن 640 x 360 پیکسل
- دوربین 12 مگاپیکسلی بسیار پیشرفته با فوکوس خودکار
- فلاش های LED و زنون و محافظ لنز اکتیو
- فیلمبرداری با رزولوشن VGA و نرخ 30 فریم بر ثانیه
- سیستم عامل سیمبین 9.4 به همراه رابط کاربری ویرایش پنجم S60 ، به همراه صفحه اصلی و منوی چندرسانه ای اختصاصی سونی اریکسون
- پردازنده 600 مگاهرتزی ARM Cortex-A8 و شتاب دهنده اختصاصی گرافیکی PowerVR SGX و 256 مگابایت RAM
- پشتیبانی چهاربانده از GSM
- پشتیبانی از 3G و HSDPA با سرعت 7.2 مگابیت بر ثانیه و HSUPA با سرعت 3.6 مگابیت بر ثانیه
- پشتیبانی از Wi-Fi و GPS با عملکرد A-GPS
- اسلات کارت حافظه microSD(با قابلیت پشتیبانی تا 32 گیگابایت)
- سنسور شتاب سنج
- خروجی تلویزیون
- رادیو FM استریو با RDS
- USB و بلوتوث استریو v2.0
- پشتیبانی کامل مرورگر وب از فایل های فلش
- نرم افزار مقصدیابی Wisepilot
- مرورگر اسناد آفیس
نقاط ضعف اصلی :46:
نداشتن سوکت صوتی 3/5 میلی متری و پورت USB استاندارد و نبود صدای استریو
سونی اریکسون الان به یک برنده در میدان رقابت نیاز داره و Satio را راهی این ماموریت دشوار کرده .
در کل خیلی تــــــــــوپه :8::27::8:
البته این سوکت 3.5 زیاد مشکلی نیست. چون مث این که هندزفریش دو تکه هست. واقعا سونی محشر کار کرده... انشالله 12 های بعدی... :31:نقل قول:
شاد باشین :31:
در هندزفری خیر اما اسپیکر ساتیو بهترهنقل قول:
در یک کلام بله ارزشش رو داره.وقتی N97 که هیچی نداره اون قیمت رو داره پس ساتیو چی کم از اوون داره بجز 32 گیگ حافظه که حالا کی داده کی گرفته:دی
آره خوب سوکت 3.5 مشکل بزرگی نیس :27: اما هدستش یه تکه ای :46:نقل قول:
اصلا با پی990 مقایسه نکن ساتیو خیلی سر ترهنقل قول:
اگه ارزش نداشت 550 تومن بابتش نمیدادم:46:
حجم دانلود حدودا 105 مگ هستش برا من با سرعت 512 تقریبا 15 دقیقه طول کشید :21: و تقریبا 5 الی 10 دقیقه هم برا کپی کردن روی گوشی :46:نقل قول:
در مورد بک آپ هم اینو بگم که بک آپ خود گوش از همه بهتره :46:
هندزفری خیر :18:نقل قول:
دوست عزیز شما برا گوشیت نرم افزار اکو لایزر رو نصب نکردی اگه نصب کنی نظرت عوض میشه
سوکت دو تیکه سونی اریکسون 2500 تومنه این در حقیقت یعنی داره :31:نقل قول:
:37: با اومدن این همه گوشی جدید چرا این ستیو قیمتش افت نکرده :25:
یه سوال دیگه ما بریم این گوشی رو بگیریم به فروشنده چی بگیم ؟
ساتیو ؟ ....... ستیو ؟ :23:
نقل قول:
خوب رو جعبه ای که با گوشی خریدی که نیس .:21:
هست ؟:20:
eeeeeeeeeeeeeeeeee؟؟؟؟؟ :18:
اون اوایل یادمه توی GSM.ir نوشته بود هدست دو تکه... یعنی چی؟! :19:
حالا بی خیال... فدای سرتون! الان ما که سوکت 3.5 داریم چه گلی به سر خودمون زدیم؟! :27: می تونیم هدفون های مختلف بزنیم که همون هم شما با دادن 2500 تومان می تونی انجامش بدی...
راستی؛ فیلمبرداری D1 کارش به کجا رسید؟ تونستن پورت کنن روی این گوشی؟
در مورد افت قیمت :14:نقل قول:
ساتیو یا ستیو مسئله این است اصلا هرچی عشقته :31:
سلام آقا داریوش بعض وقتا از ماهم یادی میکنی ایول :46:نقل قول:
فیلمبرداری HD برا ساتیو (همون ستیو :18:) جور شد اما کسی ازش استفاده نمیکنه چون میشه دقیقا مثله 8910 سی پی یو 600 فیلمبرداری HD رو نمیکشه همون WVGA خیلی خوبه یعنی واقعا خوبه :21:
دمتون گرم :31:
حالا با خیال راحتی میتونم اونو بخرم،بنظرتون از دبی بگم برام بیارن بهتر نیست ؟
که وسایلشون رو برندارن!
نقل قول:
دبی ؟!
نظر خودت چیه ؟
فکر کنم دبی بهتر از اینجا باشه !
سلامك من رمز قفل گوشيم را فراموش كردم چطوري ميتونم به حالت اول برگردونم بدون اينكه به تنظيمات اوليه برگردم؟يادمه قبلا واسه گوشي هاي سوني اريكسون يه كدي بود اين كار را ميكرد.
سلام
آقا توی satio برانامه gps چی بریزیم
کسی تا حالا ریخته کار کرده روی satio????
اصلا این سوکت 3.5 چی هست ؟نقل قول:
دوست عزیز شما میتونی از Garmin یا Ovi map استفاده کنی که خیلی خوب هستن. من از ovi map استفاده میکنم به نظر من خیلی بهتره و نقشه های خیلی خوبی داره:46:نقل قول:
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
جک 3.5 همون جک کارت صدای کامیوترته که اسپیکرو بش وصل کردی یعنی اون شکلیه:31: دیگه خوبیشم که معلومه چیه :27:نقل قول:
دوستان :
اگه لطف کنید یک عکس از جعبه و محتویات داخل جعبه ساتیو بزارید ، تا بتونم در موقع گرفتن گوشی کلاه سرم نره....
(تا ازش چیزی میزی کش نرن ! ):31:
البته به شز طی که محتویات جعبه شما کامل باشه.....:27:
نقل قول:
:11:
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
تو اون پک هایی که ما خریدیم نبود ولی ظاهرا" تو پک های جدید هست:41:نقل قول:
نقل قول:
اگه وقتی گوشی بوت میشه ازت رمز میخواد که چاره ای جز فلش کردن نداری ولی اگه اینطور نباشه میشه با برنامه هایی رمزو پیدا کرد:20:
با تشکر از mahdi1360 من گوشیمو آپدیت کردم البته هنگام دانلود 4 بار قطع شد که البته مشکلی پیش نیومد ...
حالا یکی برنامه facebook اضافه شده و یکی برنامه به نام media server میشه یکی توضیح بده که این برنامه چی هست ؟
یادمه یه برنامه بود برا این کار برات پیداش میکنم :46:نقل قول:
خواهش میکنم :11:نقل قول:
در مورد برنامه ها اگه تو ایرانی ...................... هیچی :31:
موفق باشی :40:
نقل قول:
facebook که برای وصل شدن به اکانت سایت فیس بوکت هست (اگه داشته باشی) که کاملا" قیلترینگو منفجر میکنه و میتونی از سایت بدون مشکل بهره ببری:31:
media server هم راستش ازش استفاده نکردم ولی فکر میکنم برای آپلود فایل باشه :46::23:
سلام به همگی
توی عکس چرا منوی گوشی اینجوریه؟؟؟
مال ورژن های خیلی قدیمیه؟
یه سوال
تو قسمت mailbox تو massaging اونجایی که می پرسه incoming server و outgoing server چی باید وارد کنیم ؟
در incoming می بایست نشونی pop3 سرویس دهنده میل و در outgoing می بایست نشونی smtp سرویس دهنده میل رو وارد کنینقل قول:
ای بابا امروزم با .ir امدم دات کام و دات نت فیلتر شده این دیگه چه جورشه فکر کنم فردا هم باید با آنتی قیلتر آالبته به قول کروش ) بیام چرا اینطوری شده کسی نیست بگه مشکل از کجاست:19:
سرویس دهنده ایمیل من یاهو هستنقل قول:
اون وقت pop3 و smtp چی هست ؟( میشه بیش تر توضیح بدین ...)
دوست من pop3 برای یاهو رایگان نیست و پولیه .:41: برای Gmail میتونی از pop3 به صورت رایگان استفاده کنی:10:نقل قول:
نقل قول:
خوب با .ir بیا مشکلش چیـــه ؟ :27:
نقل قول:
مي توني با اين برنامه كد گوشي را كه پسورد اون, فراموش كردي پيدا كني .با زدن شماره سريال گوشي در رديفimei وبا قرار گذاشتن بر روي كلمهphone unlok وزدن cenerate بهت يك كد مي ده كه همون كد را براي بازكردن كد گوشي به كار ببر .:8::27::8:
یه ساعته دنبال یه سایت درست و حسابی برای آپ می گردم خواهشا یه سایت معرفی کنید از این به بعد اونجا آپ کنم :5:
اینم لینک برنامه :
(اگه نتونستید دان کنید بگید یه جا دیگه آپلودش کنم)کد:http://www.justupit.com/files/G0DXMNMP/phoneunlock_v101_s60.zip
دوستان نظرتون راجع به vivaz چیه ؟
فک کنم تنها برتری ستیو نسبت به ویواز دوربینش باشه ؟:13:
کاش ویواز یه کم خوشگل بود ..... :41:
-----------------------------------------------
این چیه . چه کاربردی داره ؟
برتری های ستیو نسبت به ویواز:
صفحه نمایش 3.5 اینچ
دوربین 12 مگاپیکسل و کیفیت بالای عکاسی
دوربین جلو مخصوص مکالمه ویدئویی
تعویض سریع مموری کارت (مثل ویواز نیازی نیست حتماً قاب پشت گوشی رو باز کنین)
کاور محافظ برای لنز دوربین
فلش زنون
سنسور مجاورت هنگام تماس که باعث خاموش شدن صفحه نمایش حین مکالمه میشه.
برتری ویواز نسبت به ستیو:
فیلم برداری HD با کیفیت بالا
جک 3.5 میلیمتری صدا
CPU با قدرت 720 مگاهرتز (CPU ستیو 600 مگاهرتزیه)
پورت USB
البته یه سری میگن که جنس بدنه ویواز خیلی خوب نیست (البته من خودم ندیدم :41:). ولی میتونم بگم که جنس بدنه ستیو هم خیلی محکمه و هم خیلی خوش استیل و با کلاسه:20:. در ضمن کیفیت فیلم برداری WVGA گوشی ستیو درسته HD نیست ولی کیفیتش یه جوریه که آدم کف میکنه :46:
کلاً منم بین خرید ویواز و ستیو مونده بودم، ولی وقتی رفتم برای خرید و پشت ویترین ویواز رو دیدم کلاً نظرم عوض شد و رفتم ستیو خریدم. خیلی از انتخابم راضیم.
در کل ویواز بدرد کسایی میخوره که یه گوشی کوچیک و جمع و جور میخوان.
اه اه اه
ویواز خیلی زشته...........
دم ستیو گرم:8:
سلام
از آپدیت جدید چه خبر؟
هنوز نیامده؟
ممنون
احتمالاً ماه آگوست میادنقل قول:
یعنی چند ماه دیگه ؟
نقل قول:
نظر منم دقیقا همینه ولی توی تاپیک دیگه خیلی از خوشگلی ویواز تعریف می کردن :thumbsdow
من موندم آخه این ویواز با اون طراحی تخم مرغی شکلش:25:کجاش خوشگله خیلی هم زشت وضایعه :12:
نقل قول:
فک کنم میشه ماه بعد :11:
یه سوال درمورد آپدیت : میشه قسمت دومش یعنی بعداز دریافت فایل و کپی رو هارد موقع نصب کردن رو گوشی از اینترنت dial-up
استفاده کرد ؟:20: