اونوقت ببینم در این حالت ایا سخت افزارهایی که باهاشون مشکل داریم هم حل میشه مشکلش؟نقل قول:
Printable View
اونوقت ببینم در این حالت ایا سخت افزارهایی که باهاشون مشکل داریم هم حل میشه مشکلش؟نقل قول:
با نصب ویندوز XP مجازی ، در واقع شما همون ویندوز 7 رو دارید که توش XP نصب شده و برنامه ها در همون 7 اجرا می شوند.
در مورد سخت افزار ها راستش دقیقا نمی دونم.
دوستان میشه چیزی رو که حذف کردی دوباره برگردونی؟
البته بک آپ نگرفتم
سلام من یک مشکلی دارم تو ویندوز 7 چرا vitural memory به ram اضافه نمی شه در حالیکه تو xpتو taskmanager رو memory اضافه میشه ؟
بله, شما با نرم افزارهای مختلف که مخصوص همین کار یعنی "ریکاور" کردن هستن میتونید استفاده کنید.نقل قول:
که نمونه های معروفش هم
Active Undelete
Recovery my files
و.... هستش.
خوش باشید♥
توی Windows7 Ultimate N چندتا مشکل دارم:
- تگ و سایر مشخصات فایلهای MP3 در حالت Details نمایش داده نمیشه
- تصاویر ویدئویی در JetAudio و سایر پلیرها به صورت شطرنجی هست
- و سوالی که پرسیدم ولی جوابی نگرفتم: چه جوری یه برنامه رو به عنوان برنامه معتبر معرفی کنم که نیاز به تایید UAC نباشه؟
با سپاس.
بالاخره ما هم 7 نصب کردیم
با توجه به عکس زیر ویندوزم قانونی شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این که الان فیلم میزارم (فیلم های دانلودی دایویکس avi ) میزارم ویر نویس فارسیشونو چرت و پرت نشون میده یادمه تو اکسپی 2 تا جای تیک بود تو قسمتی که کیبورد فارسی اضافه می کردیم اونارو می زدیم بعد سی دی ویندوز رو می خاست که می زاشتیم تو دی وی دی رام بعد چند تا فایل رو کپی م یکرد درست می شد ولی الان اون 2 تا تیک اصلا نیست؟!!!
---------
و این که ساده ترین روش تشخیص نسخه ی نهایی چی؟
با سلام چند تا سوال داشتم ممنون یشم جواب بدین
این وینذدور از ویستا بهتره؟ گرافیکی و سرعت و امنیت کدوم بهتره؟
برای نصب به چه سخت افزاری نیازه؟
معایب اصلی این ویندور چیه؟
با تشکر از همه عزیزان
سلامنقل قول:
100% همینطورهنقل قول:
این وینذدور از ویستا بهتره؟
ویندوز 7 از همه لحاظنقل قول:
گرافیکی و سرعت و امنیت کدوم بهتره؟
حداقل سیستم موردنیاز برای اجرای ویندوز ۷ شامل سختافزارهای زیر میشود:نقل قول:
برای نصب به چه سخت افزاری نیازه؟
پردازندهٔ ۱ گیگاهرتزی یا سریعتر (برای سیستمهای ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی - اگر نمیدونید پردازندهٔ شما ۳۲ یا ۶۴ بیتی است، نگران نباشید، کامپیوتر شما ۳۲ بیتی است)، یک گیگابایت رم (برای ۳۲ بیتی) و دو گیگابایت رم (برای ۶۴ بیتی)، ۱۶ گیگابایت فضای خالی (برای ۳۲ بیتی) و ۲۰ گیگابایت (برای ۶۴ بیتی) و کارتهای گرافیکی سازگار با DirectX نسخهٔ ۹.
شرکت ردموند در این زمینه تاکید کرد که سختافزارهای اعلامشدهٔ بالا فقط حداقل سختافزار موردنیاز سیستم است و اگر میخواهید بازده بیشتری داشته باشید، باید سختافزارهایی قویتر از فهرست بالا تهیه کنید.
اگر میخواهید کارهای سنگین و پر پردازشی را با ویندوزتان انجام دهید، میتوانید از شنیدن این خبر خوشحال باشید که ویندوز ۷ برخلاف ویندوزهای قبلی، از تکنولوژیهای جدید مثل پردازندههای چندهستهای، دیسکهای جامد (SSD)، کارتهای گرافیکی بسیار قوی و بیش از ۴ گیگابایت رم به خوبی پشتیبانی میکند.
1-عدم نصب برخی نرم افزارهانقل قول:
معایب اصلی این ویندور چیه؟
2-عدم نصب شدن درایور های سیستم (قدیمی)
3-...
دوستان من یک کانکشن ساختم حالا می خوام پاکش کنم از کدوم بخش باید برم پاکش کنم هر کاری کردم نشد
زیرنویس های فارسی فیلم ها (فیلم های دانلودی ) و برنامه هایی که فارسی رو ساپورت می کنن رو ویندوز مثل عکس زیر نشون می ده چی کار کنم درست شه؟
اگه می شه لطف کنید سوالت زیر هم جواب بدید
-------------------نقل قول:
بالاخره ما هم 7 نصب کردیم
و این که الان فیلم میزارم (فیلم های دانلودی دایویکس avi ) میزارم ویر نویس فارسیشونو چرت و پرت نشون میده یادمه تو اکسپی 2 تا جای تیک بود تو قسمتی که کیبورد فارسی اضافه می کردیم اونارو می زدیم بعد سی دی ویندوز رو می خاست که می زاشتیم تو دی وی دی رام بعد چند تا فایل رو کپی م یکرد درست می شد ولی الان اون 2 تا تیک اصلا نیست؟!!!
---------
و این که ساده ترین روش تشخیص نسخه ی نهایی چی؟
یک سوا هم داشتم من وقتی سیستم رو روشن می کنم تایم گرفتم 1 دقیقه طول می کشه وینوز بالا بیاد (یعنی از زمان فشار دادن دکمه ی پاور روی کیس تا بالا اومد ویندوز) (توش اون صفحه ی welcome ) به نظرم یکم زیاد مکث می کنه
سیستمم
cpu:amd 4200 2x
ram:2gig
vga:9600gso
عادی یا مشکلی هست؟ (راه حلش چی؟)
سلام
برای پاک کردنش هم توی اینترنت آپشن عمل کن مثل ویندوز xpنقل قول:
دوستان من یک کانکشن ساختم حالا می خوام پاکش کنم از کدوم بخش باید برم پاکش کنم هر کاری کردم نشد
در مورد این برنامه حتما ن شما زبانش را فارسی گذاشتی باید زبان فارسی ویندوز را نصب کنید.نقل قول:
زیرنویس های فارسی فیلم ها (فیلم های دانلودی ) و برنامه هایی که فارسی رو ساپورت می کنن رو ویندوز مثل عکس زیر نشون می ده چی کار کنم درست شه؟
الان توی 7 نیستم میرم برات نگاه میکنم میگم باید کجا بری/
بله قانونی شده/نقل قول:
میرم برات نگاه میکنم بهت میگم/نقل قول:
طبیعیه.نقل قول:
یک سوا هم داشتم من وقتی سیستم رو روشن می کنم تایم گرفتم 1 دقیقه طول می کشه وینوز بالا بیاد (یعنی از زمان فشار دادن دکمه ی پاور روی کیس تا بالا اومد ویندوز) (توش اون صفحه ی welcome ) به نظرم یکم زیاد مکث می کنه
سیستمم
موفق باشید
این ویندوز 7 مثل ایکس پی دیسک دیفراگ منتر داره؟ کجاست؟ پیداش نمی کنم
سلامنقل قول:
چرا داره start>all programs>accsories>system tools >defrg...m اینجاست
موفق باشید
جواب به دوست قبلیمون من رفتم نگاه کردم
توی همون regional language ایستال لنگویج را بزن
سی دی ویندوز داخل باشه.
موفق باشید
2تا سوال!
1- ویندوز سون من همونیه که تو تابستون اومده بود Built 7600 Ultimate این نسخه فرقی با نسخه ای که اکتبر مایکروسافت داده داره؟ یعنی بگیرم اونو یا فرقی نداره؟
2- کیبورد من تو ویندوز سون تاخیر داره گاهی ، بعضی وقتا هم یه حرفو پشت هم میزنه درحالیک تو ویستا مسئله ای نداره. یکی از دوستام هم رو لپتاپ همین مشکل رو داره. قضیه این چیه؟ کسی همین مسئله رو داره؟
1.همون نسخه ای که داری خوبه لزومی ندارد جدیدرو بگیرینقل قول:
2.نمیدونم
موفق باشید
دوست عزیز پیدا کردن نیمخواد که!نقل قول:
هر درایوری که میخوای دیفرگ کنی روش راست کلیک کن و Properties رو بزن و بعد از سربرگ Tools گزینه ی Defragment Now رو بکلیک.
در مورد سوال اولتون: بله, 7 از ویستا چه از نظر گرافیکی و امنیت و همچنین سازگاری و سرعت کار با برنامه ها سرتره.نقل قول:
نوشته شده توسط بهنازی
برای نصب هم حداقل باید 1. رم 1گیگ 2.CPU:کمترش 2.8 باشه 3.گرافیک هم 256 4. هارد 20گیگ
خوش باشید♥
بچه ها یه مشکلی دارم داشتم با ویندوز کار م یکردم که یه هو هنگ کرد و هر کاری کردم دیگه درست نشد و ناچار ریستارت کردم بعد از ریستارت روی اون صف حه ی ای استارتینک ویندوز گیر می کرد یه 3 باری کرد کرد هر بار هی ریستارت می کردم که بالاخره اومد بالا مشکل ازچی؟؟؟:41:
مسخصات سیستمم هم توی صفحه ی قبل گفتم
vga 9600 gso
rap 2 gig
cpu amd 4200 2x
مادربورد: asus M2n Plus
اگه اینجور مه مجبورم باز xp نصب کنم:41:
شما سدی ذاخل دستگاه تون نبود؟
نه دوست عزیز سی دی تو دستگاه نبود
دیروز هم یه 2-3 باری اینجوری شد
چی کار کنم؟
----------
ددمت گرم داش منتظرمنقل قول:
میرم برات نگاه میکنم بهت میگم
الان هم که اینجا فارسی تایپ می کنم بعضی از کلمات به هم می چسبه یا اصلا معلوم نیست و بعد از ارسال معلوم می شه این مشکل هم بعد از اون کاری که شما نگاه کردی گفتی حل می شه؟
سلام
توی پست 2573 گفتم نگاه کن
موفق باشید
سلام دوستان.
من درايور مادربورد اسوز مدل پي 5 كا
asus p5k
motherboard
را براي ويندوز7 مي خوام.
ممنون ميشم.
regional language ایستال لنگو رو زدم بعد (گذینه ی دوم) browse computer or network رو زدم (dvd ویندوز هم داخل دستگاه بود) بعد تصویر زیر باز می شه چی کار کنم؟
------
و این که کار دقیق این 2 تا چی؟؟؟ اولی فکر کنم مال سی پی سو باشه ولی اون یکی رو نمی دونم
دوست عزیز به وبسایت asus مراجعه کنید اگه اومده باشه اونجا هستنقل قول:
اینجا بوس را بزن بعد زبان را انتخاب کن.نقل قول:
قلابی بودن محصولات این سایت الان مشخص میشه !!
کرکش بعد از 30 روز میگه دوباره اکتیو کن ...
کرکش داغونه !!
بعد جالب این جاس که اون واتر مارک 7 روی دسکتاپ میفته و مینویسه نسخه ی 7600 ...
یعنی اینا همون نسخه قبلی رو بدون هیچ تغییری فقط واتر مارکش رو برداشتن و به اسم نسخه ی فینال فروختن :31:
لطفا یه سریال واسه رجیستر کردن آنلاین یکی به من بده.
دوست من بنده این ویندوز را از خود سایت گرفتم و بون مشکل هست.نقل قول:
شما حتما ن با کاکت شدن توی اینترنت ویندوزتون را به ماکروسافت لو دادین.
موفق باشید
سلام من چند روز پیش ویندوز 7 نصب کردم(64 بیت).اما متاسفانه متوجه شدم که درایور مودمم رو نمی شناسه.حالا نمی دونم باید چی کار کنم...
مودم:
creative modem blaster v90
لطفا اگه درایورش رو دارین بذارین ممنون.خیلی احتیاج دارم
دوست عزیزم وبسایت سازنده قطعات همیشه درایو قطعاتش رو برای دانلود میزره.نقل قول:
رفیق انگار خودت امتحان نکردی من قبل از پست دادن امتحان کردم اون قسمت (وقتی براوز رو می زنی) درایوها و... باز می شه جای انتخاب زبان رو ندارهنقل قول:
اینجا بوس را بزن بعد زبان را انتخاب کن.
اینم عکسش وقتی که براوز رو می زنی
----
کسی اینو نمی دونست؟
نقل قول:
و این که کار دقیق این 2 تا چی؟؟؟ اولی فکر کنم مال سی پی سو باشه ولی اون یکی رو نمی دونم
سلام:
من ميخوام عكس هاي داخل پوشه ها و خود پوشه هارو مثل XP بصورت thumbnail نشون داده بشه ولي مثل اينكه اين قابليت توي ويندوز 7 وجود نداره؟
مگه ميشه همچين قابليت مهمي رو حذف كرده باشن؟
دوست عزیز در پوشه مورد نظر راست کلیک کنید و از قسمت view گزینه large icon ا انتخاب کنیدنقل قول:
موفق باشید
چه جوری میشه لو داد و چه جوری میشه لو نداد ؟!! :31:نقل قول:
دوست من بنده این ویندوز را از خود سایت گرفتم و بون مشکل هست.
شما حتما ن با کاکت شدن توی اینترنت ویندوزتون را به ماکروسافت لو دادین.
موفق باشید
سریال نومبر رو یکی به من بده.
خب در حالت پیشفرض آپدیت ویندوز روشن هست حتما ن ویندوز وصل شده به سرور و سرور فهمیده ویندوز کرک شده هست.نقل قول:
از سریال زیر استفاده کن:
BCGX7-P3XWP-PPPCV-Q2H7C-FCGFR
موفق باشید
قبول نمیکنه ... میگه vaild نیست :31:نقل قول:
خب در حالت پیشفرض آپدیت ویندوز روشن هست حتما ن ویندوز وصل شده به سرور و سرور فهمیده ویندوز کرک شده هست.
از سریال زیر استفاده کن:
BCGX7-P3XWP-PPPCV-Q2H7C-FCGFR
خب بیا یه چند تا دیگه میزارمنقل قول:
اگر نشد شما شناسایی شدی : دی
9JBBV-7Q7P7-CTDB7-KYBKG-X8HHC
P72QK-2Y3B8-YDHDV-29DQB-QKWWM
C43GM-DWWV8-V6MGY-G834Y-Y8QH3
MM7DF-G8XWM-J2VRG-4M3C4-GR27X
GPRG6-H3WBB-WJK6G-XX2C7-QGWQ9
من شناسایی شدم :31:نقل قول:
خب بیا یه چند تا دیگه میزارم
اگر نشد شما شناسایی شدی : دی
GPRG6-H3WBB-WJK6G-XX2C7-QGWQ9
حالا باید چه غلطی بکنم ؟ :21:
کسی نبود بگه ما چی کار کنیم؟نقل قول:
[quote=arenghatel;4405157]کسی نبود بگه ما چی کار کنیم؟[/quote
خوب اون که معلوم هست یکیش cpu هست یکی دیگش ram هست
هیچ غلطی نمیخواد بکنی از اینترنت قطع شو البته پس از اینکه این کرکا دانلود کردی و اجراش کننقل قول:
من خودم با این کرک جواب گرفتمکد:http://dl.----------.com/Hosein/October%202009/24/Fa%27aal%20Saaz.rar
موفق باشید
خب بعدش بازم میام اینترنت .. من صبح تا شب همش اینترنتم :31:
آپدیت رو باید آف کنم ؟