نقل قول:
نظر دوستان ؟
راستی نوکیا هم یه گوشی متوسط با امکاناتی بهتر که ارزش اون هزینه ی بیشتر رو به نظر من داره به نام C6 قراره در کوارتر دوم به بازار عرضه کنه
صفحشم 3.2 اینچی هستش
نقل قول:
نظر دوستان ؟
راستی نوکیا هم یه گوشی متوسط با امکاناتی بهتر که ارزش اون هزینه ی بیشتر رو به نظر من داره به نام C6 قراره در کوارتر دوم به بازار عرضه کنه
صفحشم 3.2 اینچی هستش
سلام
یه سوال داشتم
راستش من تا حالا با گوشی تو نت نرفتم اما یه سوال واسم پیش اومده
1-وقتی میری تو سایت اپرا واسه دانلود آخرین ورژن اپرا مینی بعد از انتخاب مدل گوشیت خب یه لینک واسه دانلود بهت میده کنارشم یه باکس هستش که پارسی هم جزوشه باید کدومو دانلود کرد
این انگلیسی یا پارسی بودن واسه چیه ؟ یعنی منوهاش به زبان پارسی هست یا وقتی پارسیشو میگیری یعنی از این زبان هم پشتیبانی میکنه ؟
2-کدومشو باید گرفت jar یا jad ؟ چه فرقی دارن مگه ؟
من اون قسمت زبون فارسی رو تا حالا توجه نکردم، ولی واسه من که انگلیسیه روی کوکی و ویوتی اسمارت مشکلی با فارسی نداره، ولی توی استار فاصله دار میشه جملات فارسی....
فقط فایل JAR کفایت میکنه....:46:نقل قول:
2-کدومشو باید گرفت jar یا jad ؟ چه فرقی دارن مگه ؟
دوستان یه مسنجر خوب(یاهو رو هم پشتیبانی کنه)واسه گوشی میخوام.
ممنون.
eBuddy همه رو پشتیبانی میکنه: یاهو، ام اس ان و.....
اینم لینک دانلود آخرین نسخش
نسخه ی Ebuddy ver.1.4.2 ( جدیدتر که نداره داره ؟!!! )
کد:http://dl.kamyabonline.com/download/program/Ebuddy%20ver%201.4.2%20build%204001.exe
پسورد :کد:www.kamyabonline.com
مر30.......
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
اجراش نکرد
واسه منم همینطور
اجرا نشد
نسخه 1.5 رو از اینجا دانلودش کنید (لینک غیر مستقیم):
کد:http://www.getjar.com/mobile/10717/ebuddy-messenger-for-lg-kp500-cookie/
مر30......
سلام
من میخوام تا چند روز آینده کوکی بخرم البته اگه پاپ تو بازار باشه اونو میخرم.
دوستان کسی میدونه تو مشهد نمایندگی ال جی کجاست؟ و آیا در صورت نیاز به گارانتی ساپورتشون خوبه یا نه؟:11:
مرسی
یه سوال دیگه کوکی فایل های آفیس و pdf رو راحت باز میکنه؟ من باید چند نوع دیکشنری رو گوشیم داشته باشم. دیکشنری های مختلف راحت روش نصب و اجرا میشه؟
مرسی:20:
من از نمایندگیش(گاجره خریدم) همه چیز هم کامل بود داخل جعبه و پول اضافی هم برای نرم افزار و.. نمیگرفتن.:31:نقل قول:
نماینگیش هم تو احمد آباد . پاساژ روبری وبیمارستان قائم. بازارچه احمد آباد. طبقه -1. تلفن 8455000
اره هر دو رو میخونه و من یک رمان 300 صفحه ای رو باهاش خوندم. فقط باید بهش عادت کنی:46:نقل قول:
دیکشنری هم من سارا دیک رو روش نصب کردم با حجم 9 مگ و راحت و خوبه:31:
منم کوکی خریدم.
احتمالا تا چند روز آینده از دست سوالات من کچل میشین:31:
مبارکه
یک توضیح هم بدید.
از کجا گرفتید؟ قیمت؟ لوازم جانبی داخل گوشی؟
در ضمن اینم بگم که شما میتونی بری مجتمع پارت(بین پاستور و قائم هست) سوار آسانسور شی و بری طبقه 3 آخر سالن دست چپ واحد 6.5 و هندزفری دو تیکه ولوم دار به قیمت 8500 خریداری کنی و اینکه باتری 1000 آمپر هم داره که به این گوشی باید بخوره، بخر بزار روش بیشتر شارژ نگه داره
اینا رو گفتم که دیگه در مورد کیفیت هندزفری و دوام شارژ بهونه نگیری:دی( مثل خودم و بقیه)
آقا قالب برای این گوشی موجوده؟ در ضمن کیف فابریک باکلاس و معمولی برای این گوشی هست؟ یعنی فقط برای این گوشی زده باشن؟
با این باتری 100 میلی آمپری، چند روز شارژ میشه گرفت ازش؟!نقل قول:
در ضمن اینم بگم که شما میتونی بری مجتمع پارت(بین پاستور و قائم هست) سوار آسانسور شی و بری طبقه 3 آخر سالن دست چپ واحد 6.5 و هندزفری دو تیکه ولوم دار به قیمت 8500 خریداری کنی و اینکه باتری 1000 آمپر هم داره که به این گوشی باید بخوره، بخر بزار روش بیشتر شارژ نگه داره
اول رفتم گاجره یکی شون گفت 148 یه فروشنده دیگش گفت 152. از اطلس تو قصر موبایل 144 گرفتم.
شارژر. هندز فری. محافظ صفحه. کابل usb. دفترچه راهنمای فارسی(کاش انگلیسی هم داشت معمولا اونا کاملترن) و کارت ضمانت(دو سال گارانتی پارس کامتل) تو جعبه بود.
مموری توشیبا 4 گیگ 15 تومن با کیف 3500 کلا با تخفیف 160 تومن شد. رنگش هم مشکیه.
گوشی خوش دستیه من که خوشم اومده. :20:
آقا من دارم ولی قابش silver هست ولی میخوام مشکی باغشه. کسی میدونه قالب براش پیدا میشه یا نه؟ قیمتش چقده؟
:31:قاب هم براش هست ولی قابشو عوض کنی از گارانتی خارج میشه،کیفی که تو جعبش هست مال خود گوشیه دیگه: دینقل قول:
نمیدونم فک کنم یک روز بیشتر نگه داره:31:نقل قول:
شما از همون گاجره میخریدی بهتر بودنقل قول:
اونی که گفته 152 با نرم افزار و بازی گفته که باید میگفتی نمیخوام.
من از گاجره خریدم 154 اونم چند ماه پیش همه چیز هم توش هست حتی کیف فابریکش:31:
در ضمن مجتمع قصر رو خیلی ازش بد میگن. بنداز بندازه:31:
در این حد که میگن مثلا میری گوشی رو میفروشی یک ساعت بعد میگن بیا گوشیتو ببر نمیخوایم.
ولی این گوشی دیگه اون گوشی اول نیست.( البته شنیدم ها از دوتا پاساژ اونورتر:31:) البته از همین کیف ورداشتناشون معلومه.
میگم کیف اصلیشو فروخت دیگه درسته؟ من یک کیف دیگه میخوام برم همونجا بهم میدن؟ یا باید حتما گوشی که کیفش رو دارن رو هم بخرم تا کیف مخصوصش رو هم بهم بدن؟
برو جاهاییی که مخلفات داخل جعبه رو ورمیدان حتما دارن:31:نقل قول:
راستی یک ماه پیش با رفیقم رفتیم موبایل فروشی هندزفری بلوتوث میخواستم.
کلی با یارو حرف زدیم. بعد گفت ما که گوشی میخریم چند تا هندزفری هم اشانتیون میزارن داخل محموله و میارن برامون: دی بعد مغازه دارها هرچی عشقشونه میفروشن:27:
از گاجره پرسیدم گفت تو جعبه کیف نداره. از چند تا مغازه پرسیدم که کیف تو جعبه هست یا نه گفتند کیف نداره.
من کیف معمولی خریدم.فکر نمیکنم اورجینال باشه.
ما من بدون گارانتی هست. در ضمن من نیشابوری هستم بغل دستتون متاسفانه اینجا قاب برای کوکی و همچنین ویووتی پیدا نمیشه. من قالب برایث این 2تا گوشی احتیاج دارم.نقل قول:
قاب هم براش هست ولی قابشو عوض کنی از گارانتی خارج میشه،کیفی که تو جعبش هست مال خود گوشیه دیگه: دی
در ضمن کیف گوشی هم داخل جعبه نبود :دی
یکی از ایراد های این گوشی ظاهرا اینه که wi-fi نداره. اصلا این wi-fi مگه تو ایرون هم کاربرد چندانی داره؟ کجاها و به چه شکلی می شه ازش استفاده کرد؟ چرا نبود این سیستم ظاهرا کم کاربرد رو از اشکالات کوکی الجی می دونند؟
برادر نداشتن WiFi رو نمیشه ایراد گرفت از کوکی!!! مثل این میمونه که شما بگی چرا 1200 بلوتوث نداره!؟!؟!؟ :18: کوکی برای همین ساخته شده، یعنی امکانات عمومی تر اونم جوری که قیمت گوشی رو زیاد بالا نبره.....اگه وای فای داشت، الان قیمتش یه 170 تایی بود.....نقل قول:
یکی از ایراد های این گوشی ظاهرا اینه که wi-fi نداره. اصلا این wi-fi مگه تو ایرون هم کاربرد چندانی داره؟ کجاها و به چه شکلی می شه ازش استفاده کرد؟ چرا نبود این سیستم ظاهرا کم کاربرد رو از اشکالات کوکی الجی می دونند؟
آقا مجید 2تا سوال:
1- اینکه تو صفحه home اون قسمت که باز میشه و مخلفات داره با تکون دادن باز و بسته میشه؟ قضیه اش چیه؟ چرا مال من هر کاری میکنم با تکون دادم اصلا" هیچ حرکتی نمیکنه؟
2- اینکه من قاب کوکی و ویووتی ke900 رو میخوام. از کجای مشهد بگیرم؟ یک آدرس به من بده؟ جفت قابها مشکی می خوام.
ممنون
من فقط سیم کارتم پین داره. وقتی مسیر بالا رو میرم تو قسمتی که کد میخواد چی بزنم؟ من که هنوز واسش رمز تعریف نکردم.نقل قول:
رمز سیمم رو هم قبول نمیکنه.
با اجازه آقا مجید! :دینقل قول:
1- اینکه تو صفحه home اون قسمت که باز میشه و مخلفات داره با تکون دادن باز و بسته میشه؟ قضیه اش چیه؟ چرا مال من هر کاری میکنم با تکون دادم اصلا" هیچ حرکتی نمیکنه؟
شما باید اون قسمت که باز میشه، وقتی در حالت باز هستش اگه گوشی رو تکون بدید، آیتم های روی دسکتاپ (همون Homescreen) مرتب میشن.....یه تست دوباره بزنید....
ممنون دوست عزیز درسته امتحان کردم اکی بود .
و سوال دوم رو هم یکی جواب بده ممنون میشم.
یک سوال دیگه به نظرتون واسه کوکی قاب مشکی قشنگتره یا قاب نقره ای؟نقل قول:
2- اینکه من قاب کوکی و ویووتی ke900 رو میخوام. از کجای مشهد بگیرم؟ یک آدرس به من بده؟ جفت قابها مشکی می خوام.
مال من قاب نقره ای هست و قاب مشکلی کوکی هم یک سایتی به قیمت 20 هزار تومن میفروشه. به نظرتون میرزه بگیرم؟
این باتری 1000 آمپر قیمتش چنده؟ کسی رو کوکی امتحانش کرده؟
وقتی تو قسمت security ، گزینه handset lock و immediately رو میزنم ازم کد امنیتی میخواد در حالیکه من هنوز واسش رمز تعریف نکردم. یعنی اصلا نمیدونم از کدوم قسمت باید این کارو انجام بدم. فقط یک change pasword داره که اونم اول رمز فعلی رو میخواد.چیکار باید بکنم؟؟
خواهش میکنم هر کی میدونه راهنمایی کنه.
رمز فعلی و اولیه گوشی 0000 است.نقل قول:
وقتی تو قسمت security ، گزینه handset lock و immediately رو میزنم ازم کد امنیتی میخواد در حالیکه من هنوز واسش رمز تعریف نکردم. یعنی اصلا نمیدونم از کدوم قسمت باید این کارو انجام بدم. فقط یک change pasword داره که اونم اول رمز فعلی رو میخواد.چیکار باید بکنم؟؟
خواهش میکنم هر کی میدونه راهنمایی کنه.
حالا یکی جواب منو بده :
نقل قول:
- اینکه من قاب کوکی و ویووتی ke900 رو میخوام. از کجای مشهد بگیرم؟ یک آدرس به من بده؟ جفت قابها مشکی می خوام. یک سوال دیگه به نظرتون واسه کوکی قاب مشکی قشنگتره یا قاب نقره ای؟
مال من قاب نقره ای هست و قاب مشکلی کوکی هم یک سایتی به قیمت 20 هزار تومن میفروشه. به نظرتون میرزه بگیرم؟
سلام دوستان
اگه میشه یه لینک دیکشنریه خوب برام بزارید.هر چی گشتم برا کوکی پیدا نکردم.
این دیکشنری ها به گوشی های دیگه میخوره؟
ممنون
حالا یکی جواب منو بده :[/QUOTE]
روبروی بیمارستان قائم که 3 تا بازار موبایله دقیقا نمیدونم کدومشون طبقه منهای یک، آخر پاساژ سمت چپ یه مغازه ای هست لوازم جانبی و یدکی گوشی میفروشه از اون بپرس شاید داشته باشه.
نمایندگی کامتل هم طبقه بالای پاساژ پارت ( بین پاستور و قائم)هست از خودشون بپرس شاید داشته باشن.
کوکی من مشکیه به نظرم شیکتر از نقره ایه. سفیدش هم خوشگله ولی من پیدا نکردم.
ممنون از کمکت واسه رمز:11:،،
حتماا ون مدلی رو که روش عکس جومونگ داره گرفتی؟نقل قول:
اون دل به جای کیف برات عکس روی جعبه چاپ کردن و توش کیف نمیزارن:31:
به چقدر هم شهری داریم ما اینجا.نقل قول:
قاب که بستگی به خودت داره چه رنگی میخوای؟
بعدشم شما اول ببین چه رنگی رو بیشتر دوست داری همونو بگیر خوب:31:
سوال یک رو جواب دادننقل قول:
و سوال دو هم اینکه بیشتر مغزاه ها داره و به عنوان ماکت استفاده میکنن. من بیشتر رنگهای نقره ای و قهوه ای رو دیدم . احمد آباد دیدم،مدرس هم دیدم:31:
خوب بعضی گوشی ها اول که میخوای کاری انجام بدی رمز نداره و باید خودت براش یک رمز بزاری.نقل قول:
و بعضی ها هم یک رمز داره مثل 0000 و 1234 که داخل دفترچه راهنماش موجوده.
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
گفتم دیگه بستگی به خودت داره چه رنگی بخوای و اینکه باید زمان خرید به رنگش دقت کنی.نقل قول:
قاب هم هرچی باشه اصلا ارزش نداره 20 تومن پاش بدی( حتی اصلیش)
سلام دوست گل و دوستان همشهری
آقا چطوری میشه با این گوشی ems زد؟ کلا" من تا حالا ems نزدم. چطوری قضیه اش؟
راهنمایی کنید این گوشی kp500 ال جی رااز تهران کجا بگیریم یعنی آدرس نمایندگی کامتل درپاساژعلائ الدین کجاست؟قیمتش چقدره الان؟جعبه ای که عکس جومونگ داره بهتره یا نه؟کیف هم داره؟
ایا این گوشی بلاک لیست دارد؟
قیمتش فکر کنم تقریبا 130 باشهنقل قول:
راهنمایی کنید این گوشی kp500 ال جی رااز تهران کجا بگیریم یعنی آدرس نمایندگی کامتل درپاساژعلائ الدین کجاست؟قیمتش چقدره الان؟جعبه ای که عکس جومونگ داره بهتره یا نه؟کیف هم داره؟
جعبه ای که عکس جومونگ داره کیف نداره....ولی بقیه باید داشته باشه
ایا این گوشی بلاک لیست داردتاافرادمزاحم نتونند بهم زنگ بزنند؟راستي آخرين قيمت هزارچوب126 از علاءالدين بود
من تا حالا به بلک ایست احتیاجی نداشتم ولی فک کنم داشته باشه
شما برو تو تنظیمات ببین چی ببه چیه.