اره راست میگی اشتب شده بود ببخشید اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/7e885661c9.jpg
Printable View
اره راست میگی اشتب شده بود ببخشید اینم عکس:
کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/7e885661c9.jpg
اقا من دیال اپ دارم نمیتونم پست اول رو نگاه کنم اگه میشه یه کمکی به ما کنید
دوست عزیز سیوها اصلا تو اون مسیر نیست تی این مسیر هست:نقل قول:
فكر نكنم بايد از اول شروع كني چون اگه از اين مسير سيو رو برنداري فكر نكنم جاي ديگه بتوني گير بياري اگه هم بشه من اطلاعاي ندارم ولي شا مي بايستي قبل پاك كردن سيوت رو از اين مسير برداري
My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames
C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
من دارم سیو کامل بازی رو ولی من فعلا نمیتونم براتون Upload کنم.نقل قول:
save ش رو کسی داره تا 30% که بتونم ادامشو بازی کنم؟
موفق باشی
ببخشید مشکل از کجاست؟
آقای کریسر عزیز من سیو 37 درصد بازی رو دارم ولی بعد از ریختن اون توی لودگیم که میرم هستش ولی اجرا نمیشه میگه هارد رو دوباره چک کن ممکنه از تاریخ باشه چون تاریخ نصب و سیوهای خودم 2009 ولی سیو 37 درصدی که دانلود کردم 2008 است من تو مرحله مانی موندم سیو بازی از این مرحله به بعد رو میخوام
نه فكر نمي كنم به تاريخ ربط داشته باشه فرقي نمي كنه شما سيستم عاملت XP هست يا ويستا؟نقل قول:
سيستم رو ريستارت كن و اجرا كن بازي رو اگه بازم نشد دوباري بازي رو نصب كن اول كامل از نصب درار دوباره نصب كننقل قول:
سلام.
فكر كنم خيلي ها مثل من توي لود و سيو بازي مشكل داشته باشن.مثلا خودم سيوهامو برداشتم ويندوز عوض كردم و وقتي سيوهارم جايگزين كردم مينوشت:
loading failed.please check your data on your hard drive.
ولي بعدش فهميدم كه علاوه بر سيوها بايد xlive رو هم بر ميداشتم كه من بر نداشته بودم.
بعد از كلي گشت وگذار توي سايتهاي مختلف راهشو پيدا كردم كه چجوري سيو هارو بدون xlive جايگزين كنم.
اول بايد پچ 1.0.3 رو نصب کنیداز اينجا ميتونيد دانلود كنيد.
کد:http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/GTAIV_Patch_1030.rar
بعد بايد كرك مخصوص به اين پچ رو كه مال razor 1191 رو بريزيد اون رو هم از اينجا يگيريد.
خالا براي از كار انداختن xlive و rockstar games social club بايد اين فايل رو داخل پوشه اصلي بازي كپي كنيد.اين رو هم از اينجا بگيريد.کد:http://www.mediafire.com/?mmimgtjmmg2
بعد سيوهارو ازکد:
http://www.mediafire.com/?nyrqx5g5fjm
کد:X:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV
بريزيد تويو به راختي بازي رو اجرا كنيد.در ضمن ديگه براي اجراي بازي به SOCIAL CLUB احتياجي نداريد و با كليك روي آيكن بازي به راحتي اجرا ميشه.کد:
My Documents\Rockstar Games\GTA IV
براي داييم هم كه 40 رو ز پيش فوت شد اگه خاستيد يه فاتحه بفرستيد.ممنون.
سلام دوستان.
میشه با دسته در gta iv بازی کرد یا نه؟
اگه میشه چطوری؟
من از دسته های معمولی شک دار استفاده می کنم. ( محصول شرکت product:42:)
اگه کسی میدونه یه کمکی به من بده !!! :42::42::42:
سلام ببخشید من تو این بازی پچ ورژن 1.2 رو نصب کردم ولی بد تر مشکلات ایجاد کرده تا مشکلات رو حل کنه
مثلا تو همون مراحل ابتدایی تو مرحله ای که نیکو سوار مترو مشیه و ماشین رو میدزده و باید به کاواش ببره
تو نقشه مستقیما گاراژ رو نشون میده که درش هم بسته است
و تو مراحل جلوتر مشت و چاقو نمیزنه و با کامپیوتر کار نمیکنه
لطفا اگه ورژن پچ قدیمیه جدیدتراش رو واسم تو یه پست بزارید
دوستان ما با این مشکل فریم فریم شدن یا تکه تکه شدن تصاویر و حرکت ها چه کنیم.؟اینم بنچ مارک
Statistics
Average FPS: 10.82
Duration: 37.23 sec
CPU Usage: 79%
System memory usage: 88%
Video memory usage: 87%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Low
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8500 GT
Video Driver version: 181.00
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor
File ID: Benchmark.cli
سلام،نقل قول:
دوستان ما با این مشکل فریم فریم شدن یا تکه تکه شدن تصاویر و حرکت ها چه کنیم.؟اینم بنچ مارک
این طور که معلومه شما پچ نصب نکردین !
از اینجا آخرین پچ رو دانلود کنید :
http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/GTAIV_Patch_1030.rarو این هم کرکش :
کد:http://www.mediafire.com/?mmimgtjmmg2
http://www.mediafire.com/?nyrqx5g5fjm
سه تا فایله اینارو کپی کن به محل نصب بازی و ...
فقط گيم پدهاي طرح 360 ساپورت ميشن به دليل اينكه بازي ذاتا براي XBox360 هست كه پورت شده رو PC تازه واسه استفاده از اون هم بايد دو تا فايل مخصوص كه توي صفحه اول هست دانلود و در مسير مخصوص خودشون كپي كنينقل قول:
نقل قول:CPU شما پنتيوم 3 هست؟ فكر نكنم ساپورت كنه بازي رو براي بازي شما به يه دو هسته اي و يا پنتيوم 4 خيلي قوي نياز دارينقل قول:
با تشکر از anika عزیز.من این فایل 55m.bرو دانلود کردم ولی فرقی نکرد.بازهم همونجوری منقطع میشه.سیو هام هم پرید متاسفانهQUOTE=krauser;3763700]
CPU شما پنتيوم 3 هست؟ فكر نكنم ساپورت كنه بازي رو براي بازي شما به يه دو هسته اي و يا پنتيوم 4 خيلي قوي نياز داري[/QUOTE]
فکر کنم اشتباهییه این پنچ مارک.مشخصات سیستم من
intel core2 e7300@2.66ghz (به نقل از کنترل پنل)
گرافیک GF8500 gt asus-512
رم 2 گیگ G.skil
به نظر نمیاد از سیستم باشه.با این اینکه دیگه همه جور پچ و کرکی و کوفت و... رو نصب کردم،دیگه نا امید شدم.همین جوری اسلوموشن بازی میکنیم.چاره چیه!؟:5:
سلام کسی سیو 50% درصدی بازیو داره چون واسه من موقع لود مرحله تو همون لودینگ می مونه نمیره تو بازی مجبور میشم دوباره بازی رو اجرا کنم ممنون میشم اگه کسی بزاره
سلام من هر وقت میخام وارد بازی بشم باید به اینترنت وصل بشم و در Sosial Club لاگین کنم بعد قطع بشم و وارد بازی بشم برای همین یه مدت که اینترنت قطع بود نمیتونستم وارد بازی بشم... از کرک Razor هم استفاده میکنم.
میخاستم یه کرک بزارید تا دیگه بدون نیاز به اینترنت بره تو بازی! در ضمن به این پچ سوم هم بخوره.
راستی پچ 3 که مثل پچ 2 خراب نیست باز؟!
من نمي دونم مشكل شما چيه اصلا نياز نيست شما به اينترنت وصل بشيد براي سينگل پلير حتي سوشل كلاب هم بي معني هست در مورد مود سينگل پلير اصلا نياز نيست شما روي آيكن بازي كليك مي كند ميريد تو بازي. در ضمن ورژن بازيتون رو راحت مي تونيد به 3 ارتقا بديد پچ فوق العاده اي هست و به نظر من يه تنه تمام مشكلات اجراي بازي رو حل مي كنه كركش هم هست
سیستم شما گمون نکنم یسان آندریاس رو با کیفیت مطلوب اجرا کنه چه برسه با IV؟ همینم که بازی رو بالا اورده خدا رو شکر کن!!نقل قول:
پس لطف کن لینک این کرکه(مال پچ 3) رو هم بزار و بگو چه کارش کنم که لاگین نخاد!نقل قول:
چون من چه روی آیکن بازی و چه روی LaunchGTAIV کلیک میکنم سوشال کلاب میاد و اگه هم روی offline mode کلیک کنم میگه باید لاگین بشی.
شما skip login رو باید بزنی دوست من.نقل قول:
امتحان کن ببین چی میشه؟
39.99% بازی رو رد رده بودم که بعد از کانکت به اینترنت و اجرای بازی همچی خراب شد .
وقتی به اینترنت وصل شدم بعد از اجرای بازی چراغ Social Club روشن شده بود . با انتخاب گزینه شروع ، بازی از خونه نیکو شروع شد اما مثل هربار دیگه نبود ، مثلا نیکو موبایل نداشت یا بعد از ماشین سوار شدن خود به خود شروع به تیراندازی می کرد یا خودش هر تاکسی رو که می دید ایست می داد و ...
نمی دونم دلیلش چیه ، 100% مطمئنم به خاطر اتصال به اینترنت هست ، از کرک رازور 1911 استفاده می کنم .
اگه راهی برای برطرف کردن مشکل هست ، راهنمائی کنید !
اگه بازی رو ری اینستال کنم درست میشه ؟ سیوهام چی ؟
ببين سچ كني توي همين تاپيك هست يكي از همكاراي انجمن يه پست كامل گذاشته كه مي توني هم پچ و هم كرك رو دانلود كني و خيلي راحت مي توني روي SP3 اجرا كنينقل قول:
منم مشكلم دقيقا همينه...رو بازياي كه با Fedor كرك شده بود، پچ 1.02 و بعدش پچ 1.03 رو ريختم، اونوقت با كرك Razor كه دوستان براي پچ سوم گذاشته بودن كرك كردم...ولي مشكل تاب خوردن دوربين و ننشستن پشت سيستم وجود داره و نميشه بازي كرد...نقل قول:
من تو ويندوز ويستا بازي رو اجرا ميكنم...با ريستور كردن سيستم، ديگه بازي اجرا نميشه...من فايل كامل محل نصب بازي رو داشتم كه با Delete كردن فايل هاي پچ شده با فايل هاي دست نخورده، دوباره ميشه بازي رو با همون پچ يك بازي كرد.
كسي راه حلي نداره كه با پچ سوم رو ويستا بشه بازي رو بدون مشكل بازي كرد؟
صفحه اول کلی کرک قرار داده شده
باید ببینی کدوم یکی به اون پچ مربوطه و جواب میده
من که از کرک razor استفاده می کنم و مشکلی نداشتم
باسلام.
من کارت گرافیکم (512 ) NVIDIA GeForce 8400 GS ورژن 6.14.11.6218 هست.
2GB هم رم داره
CPU 3.02 GHz
بازی نصب کردم کرک razor هم بعد از نصب کپی کردم
اما وقتی وارد بازی میشم هیچ مشکلی ندارم انا تا Start میزنم واسه شروع بازی وارد بازی هم میشه اما انگار کارت گرافیک 32 یا 64 هست فرم فرم میره اینم نمونه عکس.
من خودم می گم شاید ماله ویندوزمه چون نه Vista 1 هست نه XP3 از نت دانلود کردم ویندوزو ورتیکس هست
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
تشکر فراوان
خود شما هم گفتی که...
سیستم عامل شما یا ویستا سرویس پک 1 باید باشه یا xp sp3
بهتره برای frame rate بهتر پچ ها رو هم دانلود کنین
به احتمال زیاد ویندوز رو تغییر بدین مشکل برطرف میشه
اوکی رفیق ویستاش می کنم
الان یه Benchmarkهم گرفتم..
فرم فرم میره تصاویر..نقل قول:
Statistics
Average FPS: 2.10
Duration: 41.44 sec
CPU Usage: 100%
System memory usage: 81%
Video memory usage: 57%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 1
Detail Distance: 1
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8400 GS
Video Driver version: 162.18
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
کدوم پچ رو دانلود کنم؟؟
ممنون از باسخگویی.
همه پچ ها در پست اول قرار داده شده همراه با کرک و یک سری توضیحات
اگه پست اول رو بخونی خیلی کمکت می کنه
دوست عزیز من الان Patch 1.0.3 رو دانلود می کنمنقل قول:
بازی رو پاک میکنم مجدد نصب می کنم و این کرک razor 1191 رو کپی می کنم و بعدشم xlive رو کپی می کنم
الان هر سه تا رو دانلود می کنم:10:
انشاالله مشکلم حله اگه نشد ویندوز هم عوض می کنم ویستا نصب می کنم
اخه سیستمم ضعیف نیست 8 ماه یا کمتره که کارت گرافیکی خریدم اگه می دونید کمه 1 گیگ بگیرم؟
ببخشید یک سوال من این مد افزایش FPS هم دانلود کنم و نصب کنم خوبه مفید که هست؟
تشکر فراوان
والا من خودم اون رو نصب نکردم و نمی دونم چجوریاست؟
باید از بقیه دوستان بپرسین!
دوستان کسی هست منو دقیق راهنمایی کنه؟ (تشکر صمیمانه x_fashist_x)
من 4تا DVD رو نصب کردم بعد Patch 1.0.3 هم دانلود کردم و نصب ، کرک Razor1911 را دانلود کردم و کپی کردم تو پوسه نصب شده.
مشخصات سخت افزاریم هم
کارت گرافیکم (512 ) NVIDIA GeForce 8400 GS ورژن 6.14.11.6218 هست
رم 2GB
CPU 3.02 GHz
Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3
بدون هیچ error و خطایی وارد بازی میشم.
اما تا Start میزنم و وارد بازی میشه اصلا چیزی مشخص نیست فقط صدا واضح هست بعدشم که یه چیز جون می کنه میاد فرم فرم تیکه تیه میاد.
مثل عکس های زیر
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه.
خیلی دارم ازیت میشم.
DVD ها هم از خوده P30 خریداری کردم.
اگه سخت افزاریه از چه قطعه ای؟ CPU؟
اگه نرم افزاریه با چه نرم افزاری بر طرف میشه؟
ممنون
شک نکن که مشکل سخت افزاری هست و بیشتر مربوط به گرافیک هستش ، منم رو سیستم نفتی خودم این مشکل رو داشتم ولی رو سیستم دوستم که بهتر بود مشکلی پیش نیومد با همون دی وی دی ها وکرکنقل قول:
یعنی گرافیکم پایینه؟ 256 هم دیدم جواب داده:10:نقل قول:
ممنون:11:
ببین دوست من مهم 256 یا 2 گیگ بودن نیست . واسه گرافیک ملاک های بسیار مهمی هم وجود داره مثه فرکانسها و پهنای باندش و ... مثلا geforce 8600 256 ساده بسیار قدرتمند تر از geforce 8400 512 or 1 GB هستش !نقل قول:
تکرار حذف شد !!
گرافیکت مشکلی نداره من دوستم با 7900 256 یعنی دقیقا با Minimum System بازی رو راحت اجرا می کنه فقط cpu فکر کنم کم باشه . این رو تست کن :نقل قول:
Minimum System Requirements
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz
Memory: 1.5GB Vista / 1GB XP, 16GB Free Hard Drive Space
Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
نقل قول:
برای دوستانی که مانند تصویر زیر مشکل عدم لود تکستچر ها را دارند میتوانند مانند تصویر زیرین با نصب نرم افزاری که لینک آن در انتهای این ویرایش است کارت خود را به حالت Default در بیاورند و بازی را بدون مشکل اجرا کنند . با اینکار ممکن است به نصب دوباره درایورها نیاز داشته باشید .
طبق این تصویر گزینه ی آخر را بزنید .
لینک دانلود Riva Tuner 2.2 :
نقل قول:
کد:www.downloads.guru3d.com/download.php?det=163
اره منم فکر کنم cpu کمه چون اصلا cpu الان رو سیستم من ساده هست بودن Core هست. 3200 فول کشه اما ساده بدون هسته.( Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz )نقل قول:
امروزم یک دو گیگ دیگه هم انداختم کناره اون دوگیگه الان رمم 4GB شد اما بازم همین مشکل دقیقا هست:19:
به احتمال زیاد cpu نمی کشه چون Benchmar که گرفتم CPU Usage: 100% زده ! یعنی کم اورده
این نرم افزاره Riva Tuner 2.2 هم تست کردم باز همون بود
شما هم به cpu شد دارین؟؟:20:
ممنون از پاسخ گوییتون:11:
سلام
من این بازی رو تازه نصب کردم و مشکلی از نظر اجرا و گرافیک ندارم
فقط وقتی سوار ماشین میشم سر پیچها دوربین جا میمونه! مثلا اگه ماشین سر چهارراه بپیچه دوربین 2 ثانیه بعد میپیچه!
این مشکلش کجاست ؟ برای چی اینجوریه ؟
ممنون میشم دوستان کمک کنن
شما کرک Razor1911 رو دانلود کن و کپی کن تو پوشه ای که بازی نصب کردی این مشکلت حله.نقل قول:
اگه هم دوست داری خوبه پچ1.0.3 هم دانلود کن حدود 50 مگ این هست این پچ هم نصب کن با کرک همه این مشکلات حله.
موفق باشی:40:
اين همينجوري چاره اي هم نداره دوربين در پيچ ها جا مي مونه و سرعت چرخش اون كمه اينم از ايراد هاي بازي هست كه همه ديدند ولي ايراد نگرفتند چون از اول هم قرار نبود به راك استار خورده گرفته بشه چون حسابي ما گيمر ها بايد ناز راك استار رو بگيريم كه به فكر ما باشه يهو ديدي زياد ايراد گرفتيم ديگه واسه PC بازي GTA رو نميده بعد اين من خودم هم اول ها زياد به GTA IV ايراد مي گرفتم بعدا فلسفه اينكه نقطه ضعف هاش رو سايت هاي مختلف نديد مي گيرن و صداش رو در نمي آرن فهميدم چون بايد ناز راك استار رو كشيد كه مرحمت كنه بازي رو واسه PC بدهنقل قول: