مدتهاست که مطالب خوب بچهها در مورد تیبا رو دارم میخونم. حیفه که چند روزه اینجا سوت و کور شده. کاش دوباره بیان و از تجربیاتشون بگن.
Printable View
مدتهاست که مطالب خوب بچهها در مورد تیبا رو دارم میخونم. حیفه که چند روزه اینجا سوت و کور شده. کاش دوباره بیان و از تجربیاتشون بگن.
سلام بچه ها ازتون میخوام دوباره بیایین اینجا حیفه این تایپیک این طورسوت وکورباشه .
دوتا ازنقاشان اتومبیل به من گفتند ماشینت ازقسمت دوتادرب سمت راننده رنگ داره هنوز یک ماه میشه تحویل گرفتم رنگش هم سفیده گفتند بروکارشناسی رنگ به نظرتون چقدراین حرف نقاشها میتونه صحت داشته باشه؟
دوستان سلام
مدتی بود که این تاپیک رو بخاطر مطالب مفیدی که بچه ها توش میذاشتن دنبال میکردم
منم تا یکی دو هفته دیگه ماشینم میاد دستم
یه تیبای مشکی متالیک:20:
میدونم که وقتی ماشینو بگیرم باید یه تغییراتی توش بدم ولی برای این کار به مشورت همتون نیاز دارم
پس لطفا" کسانی که با این تاپیک قهر کردن برگردن:10:
باشه؟؟؟
منتظرما!!!!!
سلام دوستان کسی تونست صدای جیر جیره فرمون رو درست کنه؟راحت بسته نسدن در صندوق عقب چی؟
سلام دوست عریز امیدوارم مشکل ماشینتون حل شده باشه قبلا" ال90داشتم توی اتوبان قم بنزین سوپر زدم تا آخرین قطره بنزین تو باک همین مشکل رو داشت ولی بعدا" و با یکی دو باز سوختگیری مجدد حل شدنقل قول:
نقل قول:
من فکر می کنم مشکل از باطریه ماشینه که بعد از چند ساعت خاموش بودن افت ولتاژ پیدا می کنه ...
شرمنده من این سوال رو جای دیگه پرسیدم اما جواب درستی نگرفتم چون عجله ای هست اینجام می پرسم
دوستان عزیزم من فردا این ماشین رو تحویل میگیرم راستش چندتا سوال داشتم که یه جورایی به لاستیک و رینگ مربوط می شه.
من معایب لاسیک پهن رو خوب می دونم و در واقع این ماشین 6ومین ماشینی هست که می خرم. برای این ماشین دنبال رینگ و لاستیکی هستم که یک: فضارو کاملا پر کنه دوم اینکه پهناش به صورتی باشه که ار پهنای ماشین بیشتر باشه و بزنه بیرون . من خودم 14 65 205 رو مد نظر دارم.
آبا رینگ اسپورت کارخونه ای ریو بهش می خوره؟ اصولا چه رینگی بهش می خوره
با توجه به رینگ لاستیک انتخابی میزان ارتفاع زدن رو چفدر تایین می کنید در حالتی که کمترین باشه اما برخوردم پیش نیاد و اینکه چه فنری بهش می خوره
ببخشبن خیلی زیاد شد
اگه میشه نظرتون رو بگید که چه رنگی بگیرم (با عرض ببخشید اگه خلاف مقرراته)
نقره ای خوبه؟ من هرچی گشتم تصاویر کاملی از تیبا ندیدم در رنگ های مختلف. من فردا این ماشین رو تحویل میگیرم خواستم ببینم کدوم رنگش قشنگتر و شیکتره. من مشکی رو برای ماشین دوست دارم اما تیبا رو تو 3 رنگ سفید نقره ای و نوک مدادی دیدم
بین مشکی و نقره ای موندم
مسلما نقاش ها خیلی راحت میتونن بفهمن ماشین رنگ شدگی داره یا نهنقل قول:
به هر حال
اگه بتونه داشته باشه میتونیم از قلم های تست رنگ استفاده کنین
خیلی این موضوع پیش میاد که ماشین رو توی نمایندگی یا خود سایپا میمالنش اینور و اونور بعد درستش میکنن میفروشن به مشتری ......
حتما پیگیر باشین :11:
سلام به همگی
اگه خبر داشته باشین چند وقتی هست که تو نمایندگی های سایپا فروش فوری تیبا مدل SX با شرایط خاص شروع شده...
میخواستم بدونم آیا کسی خبر داره که الان مدل EX فروش داره یا نه!؟ و اگه آره ، شرایط فروشش چطوریه؟
:cool:
نقل قول:
داش برای من جالبه ماشین چطور با دور موتور 4.5 به این سرعت رسیده!!!!!
من 120 تا برم میره 3.5!
کلا ماشین شما فکر کنم فرق داره! اون از جریان سمند.. اینم از این! ....
احتمالا تو خط تولید موتور زانتیا اشتباهی روش انداخته شده :31::31::31::31:
سلام دوست عزیز من خودم هنوز ماشینو تحویل نگرفتم اما در مورد صحبت شما با توجه به تجربیات قبلیم توضیحاتی میدم :اولا اگر منظورتون از 3.5دور موتور که شما ردلاین ماشینتون از6شروع میشهنقل قول:
دوما"تو حداکثر سرعت ماشین ضریب دنده تاثیر گذار تر از هر آیتم دیگه ایه برای همینه که خودرویی مثل پراید با موتور به مراتب ضعیفتر هم میتونه به سرعت 180تا برسه (البته در جاده کفی یا سرازیری )
سوما تفاوت بین خودروهای قوی و ضعیف رو میشه با مواردی مثل پایداری تو سرعت بالا طی کردن سربالایها با دندهای سبک و شتاب در سربالای سنجید
سلام .من اول که تحویل گرفتم باطریشو بایه اتمی جایگزین و35تومن سردادم .بوقش چون ایع (پرایدی)بود 206گذاشتم .البته دررابطه بااون دوستمون که میخاد ماشینشوجدیدتحویل بگیره بگم فقط لاستیک 185/r13/70خوبه براش مارک هانکوک کره اصل یاتویو ژاپن که هم نرمه هم بین لاستیکای دیگه سرتره قیمتش بگم لاستیکای منوورداشت 120تومن تفاوت ازم گرفت 144تومن یعنی تقریباًجفت 132تومن هانکوک درجه یک کره .البته چینی اشم هست حواستون باشه.(اکیداًتوصیه میکنم بیشتراز185ندازین تمام اگه بپیچین گیرمینکه به گلگیراش )کارای دیگه ای که براماشین کردم چون پشتش یکم بالاست بردم جلوبندی سازازفنردورکمک عقب (فنرلول)یکدوربرید بعد نصبش کردخوب شد.درومرود خشکی فرمون اگه صامیده علاجش فقط روغنه البته جلوبندی سازاینکاروبکنه .کاپوت جلووعقبش هم روغن میخواد قلفاش.تاالان 1250کیلومترباش رفتم جزمصرفش که صدی 10تاس مشکل دیگه نداره .نقل قول:
من ماشینو اول تیر امسال تحویل گرفتم . چند روزیه توی اطاق به صدا افتاده نمی دونم از کجاس ولی بیشتر از شرف سمت شاگرده . کسی در موردش چیزی میدونه؟
ضرري نداره ببرش كارشناسي رنگ اگه كارشناس رنگ تاييد كرد سريع ببرش نمايندگي كه تحويل گرفتي و اقدام كن چون اگه دير بشه ديگه قبول نمي كنن. برگه كارشناسي رنگم مهر وامضا شده با تاريخ همرات باشهنقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
اتفتاقا منم اول مرداد ماشینو تحویل گرفتم اما الان چند روزه از قسمت فرمون و صندلی راننده مخصوصا زمانی که ماشین می پیچه یا رو دست انداز می افته صداهای جیر جیری میاد که هنوز متوجه نشدم از فرمونه با صندلی یا بخاطر روکشهای جدیدی هستش که بهش انداختم. اول فقط فرمونش یه کم صدا می داد اما الان اینم بهش اضافه شده چون تیبا ماشین کم صداییه کوچکترین صدا توی اتاقش یه کم اعصاب آدمو به هم میریزه! شما اگه تونستی بفهمی از کجاست ممنون میشم به منم یه ندا بدی
سلام دوستان،
من ماشینو فوری دارم می فروشم، خیلی پول لازم شدم.... ماشین تولید اردیبهشت 90هست و فقط 2500 تا راه رفته! دزدگیر تصویری ماجیکار و باند JBL و روکش خوب هم روش انداختم، ماشینم مثل صفر می مونه، می تونین تو فروشش بهم کمک کنین... ؟ قیمت خوب راه می یام... رنگشم سفید و مدل 2 ایربگ هست
ممنون
باسلام....نقل قول:
اولا منظور من از 3.5 همون 3500 بود. نه رد لاین. همچنین من منظورم تو شرایط برابر بود (دنده 5 و جاده کفی)
ثانیا - من کاملا حرف شمارو تایید میکنم ، اما آیا سرعت 180 با دور موتور 4500 جور در میاد؟ (با تیبا) ---- منم همین ماشین رو دارم که تو کفی وقتی سرعت به 120میرسه دور موتور رو 3500 میاد! حالا با 1000 تا بالا رفتن اگه 60 تا به سرعت اضافه شه خیلی جالبه. که نمیشه با گیربکس تیبا!
در ضمن او خطوط آخر که تو پست قبلی داده بودم ، قصدم شوخی با دوستمون بود :31:
(امیدوارم فیلم رو دیده باشی)
با سلام به همه.ماشین بنده 1500 تا کار کرده .می خواستم ببینم کی باید برای سرویس اولیه ببرم.نمایندگی میگه 1500 تو این تایپک میگن 4000 تا.تکلیف چیه؟
دوستان تيبا سوار يك سوال داشتم
آيا شيشه هاي عقب تيبا برقيه يا دستي؟
همه توي مشخصاتش گفتند كه برقيه ولي به نظرم مياد كه شيشه هاي عقب دستي باشه
ممنون
آقا ما این ماشینو از نمایندگی خریدیم هفته ی پیش ثبت نام کردیم شنبه این هفته تحویل دادن پلاک شده خواستم بپرسم بیمه و سند ماشین بنظرتون تو این چند روزه میاد ؟چون می خوایم بریم مسافرت:(
یک هفته بعدازپلاک بیمه وفاکتورفروشش میاد ولی واسه شناسنامه وکارت ماشین سفرت رو به تاخیرنیندار که سه هفته طول میکشه واسه سفر هم اصل بیمه هست به جای کارت هم همون فاکتورفروش اشکالی نداره - کارت سوختش هم 20 یا 25 روز بعدازپلاک میادنقل قول:
سلام دوستان از تحویلهای شهریور کسی ماشینشو تحویل گرفته؟
دوستان من تحویل گرفتم فرمون شما هم اینقدر سفته؟ :2::18:
سفت که نیست ولی به نسبت فرمون ال 90 چرا یه کمی سفت تره . توسرویس اولیه احتمالا برطرف بشهنقل قول:
عجیب سفته... من اول اصلا شک کردم هیدرولیک نباشه رفتم نگاه کردم... شاید مشکل از منه به هر حال من تحویل گرفتم و چندتا مشکل داره
سفتی فرمون
سفتی صندلی
کسی ارتفاع زده؟
با سلام خدمت اساتید گرامی .
بنده تقریبا 13 - 14 تومن پول دارم و می خوام یه ماشین بخرم . نهایتا هم روزی نیم ساعت می خوام ازش استفاده کنم واسه ایاب ذهاب دانشگاه . می خواستم بدونم تیبا بدردم می خوره یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید .
سلام به همگی
بنده قصد خرید خودرویی در حدود 7- 8 میلیون دارم. البته علاوه بر اون میتونم تا حدودی هم قسط بدم. میخواستم نظر کارشناسان محترم رو راجع به خرید 131 و یا تیبا و یا هر خودروی دیگه ای که تو این رنج قیمت باشه رو بدونم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با سپاس فراوان
سلام دوست عزیز من تیبا دارم . خودم قبلا نظر مثبتی روی تیبا نذاشتم ولی راستش وقتی گرفتم کلی نظرم عوض شد خیلی نرم وراحت . شتابش هم خوبه امکاناتش هم از 405 بیشتر مصرفش هم کمتر به اضافه اینکه قیمتش هم کمتر موتورش هم که 1500 هست و200 تا از پراید قوی تر ایربگ هاش به کل 405 می ارزه دیگه چی میخوای ازیک ماشین - تنها برتری 405 یا ال 90 اینه که موتورش کمی قویترن و الا ازلحاظ شتاب و زیرپا تیبا خیلی عالیهنقل قول:
به حرف مردم توجه نکن که میگن این تیبا همون پرایده آخه اونا که باهاش رانندگی نکردن . البته یه کم عقبش بدشکل هست که اونم سلیقه ایست ولی جلوش قشنگه
به هرحال با این قیمت تیبا خیلی خوبه نسبت به پراید با قیمت 9 میلیون!!!
شكي نيست كه تيبا بهتر از روآ پرايد 405 ،206 تيپ 2 سمندحتي ريو وال 90 هست از لحاظ امكانات تكميله از نظر ايمني وراحتي بهترينه فقط موتور تقويت شده پرايد روشه كه اونم ما تقويت نكرديم كه مثل روآ 1700 پرمصرف باشه!! ازنظر طراحي عادتآ به ماشيناي تكراري ويك شكل دل بستيم وكمي تغيير رو نمي پسنديم در حالي كه تيبا شايد با يه موتور بهتر بتونه تو اروپا رقابت كنه اگه باور داشته باشيم من تجربه روندن تمامي ماشيناي مونتاژ داخلو دارم اما تيبا رو يه استارت براي جهش به سمت تغيير وتحول جهت نوگرايي و رقابت پذيري مي دونم من از آذر 89 تيبا نوك مدادي دار و تقريبا محسنات ونقاط ضعفشو مي دونم وبا اطمينان مي گم تيبا بهترين خودرو توليد داخله و اگه كلاس وتيپ اين خودرو رو بتونن متنوع كنن مثلا موتور 16 سوپاپ شبكه جلو خودرو مثل بنر كشيده كنن وگيربكس اتومات بذارن وغيره مطمئنا پيشرفت تو اين پروژه دور از انتظار نيست با تشكر
شكي نيست كه تيبا بهتر از روآ پرايد 405 ،206 تيپ 2 سمندحتي ريو وال 90 هست از لحاظ امكانات تكميله از نظر ايمني وراحتي بهترينه فقط موتور تقويت شده پرايد روشه كه اونم ما تقويت نكرديم كه مثل روآ 1700 پرمصرف باشه!! ازنظر طراحي عادتآ به ماشيناي تكراري ويك شكل دل بستيم وكمي تغيير رو نمي پسنديم در حالي كه تيبا شايد با يه موتور بهتر بتونه تو اروپا رقابت كنه اگه باور داشته باشيم من تجربه روندن تمامي ماشيناي مونتاژ داخلو دارم اما تيبا رو يه استارت براي جهش به سمت تغيير وتحول جهت نوگرايي و رقابت پذيري مي دونم من از آذر 89 تيبا نوك مدادي دار و تقريبا محسنات ونقاط ضعفشو مي دونم وبا اطمينان مي گم تيبا بهترين خودرو توليد داخله و اگه كلاس وتيپ اين خودرو رو بتونن متنوع كنن مثلا موتور 16 سوپاپ شبكه جلو خودرو مثل بنر كشيده كنن وگيربكس اتومات بذارن وغيره مطمئنا پيشرفت تو اين پروژه دور از انتظار نيست با تشكر
نقل قول:
شاید تیبا ماشین نرم و خوبی باشه ولی منصفانه تعریف و تمجید بکنید از این تازه وارد سایپائی...
هنوز خیلی زوده در مورد این خودرو اینقدر با اطمینان صحبت کردن ...
ریو؟!
لوگان؟
سمند؟!
تیبا رو با هم قد خودش مقایسه کنید
شما یا سوار این خودرو ها نشدید یا خیلی اغراق می کنید ...
حداقل خودم با تمام خودروهای زیر 30 تومن رانندگی طولانی داشتم ... تیبا رو از لحاظ امکانت چیش با ریو مقایسه کردید؟
از لحاظ ABS و ایربگ و آپشن حتی از لوگان عقبتره ...
یکم منصفانه بنویسید و اذهان مردم رو منحرف نکنید ...
تیبا یه حرکت رو به جلو برای سایپا و جایگزین مناسب برای پرایده و می تونه موفق باشه ولی بهترین نیست ...
این پست به دلیل اینکه ارور داد لطفا حذف شود.
سلام
حیف که دوستان اکثرا از این تاپیک رفتن و تاپیک اینقدر سوت و کور شده...
بعد از مدت ها اومدم یه نگاه به صفحات تاپیک کردم.
فقط در جواب آقای asme باید خلاصه بگم اگه دقت میکردی میتونستی ببینی این دوستمون همون طور که گفتن تیبا رو داشتن و هم سوار شدن و هم کیفیت و موتور و سواریش و همه جنبه هاشو با ماشینای دیگش مقایسه کردن...
اینطوری نبوده که مثل شما نداشته باشن ماشینو و فقط بیان محض اینکه صحبتی هم گفته باشند یک دفعه موضع بگیرن...
اگه دقت میکردین میدیدین خودشون ماشینو چند ماه داشتن.هم نقاط قوت رو گفتن.هم نقاط ضعف.
در اینکه تیبا محصول تازه وارد ایران هست شکی نیست.
اما مطمئن باشین از من وشما بیشتر آلمان که موتورش رو طراحی کرده و همین طور کشورهای دیگر که در طراحی بدنه و سایر قسمت ها وقت گذاشتن بیشتر وارد بودن و...خودرویی که هدفش الان باشه و بازار فعلی دنیا هدفش باشه به هرحال حداقل سعی میکنن یه حداقل استانداردهایی توش رعایت بشه ...
یه کیفیت هایی توش رعایت بشه
نمونش همین استاندارد یورو 4
تیبا در جریان هستم که به زودی با اخذ چند گواهینامه دیگه استاندارد یورو3 که الان داره رو به 4 اروپا ارتقا میده .اما ریوی فعلی ایران چی؟
روآ چه؟
405 الان ایران چه؟
اینا بعضا حتی استاندارد افغان 1 رو هم ندارن.... با اون مصرف سوختشون.
با اون امنیتشون.
با اون کیفیت ساختشون.
حالا این فقط یه مسئله بود.خیلی موارد داریم که به هر حال در محصول امروز سعی میشه رعایت بشه با توجه به درخواستای امروز
که شاید دیروز اونا اصلا مهم نبودن....
اما الان مهمن
بازار اونا رو میخواد.
سایپا هم اگه بخواد محصولش تا چند سال تو بازار دووم بیاره باید اون مواردو لحاظ کنه.
یه مواردی موقع ساخت روآ اصلا مهم نبود.موقع 405 مهم نبود.
موقع سمند هم نبود.مهم نبود که سوختشون شده اون.مهم نبود که ایربگ نداشتن .مهم نبود که هیچ ماشینی ای بی اس نداشت.
یه زمانی مهم نبود کمربند ببندی
الان مهمه
الان نه تنها اون موارد مهمه
خیلی چیزا مهمه
قرار نیست تا ابد الدهر یه جور فکر کنیم.
یه چیزی بسازیم و اصلاحش نکنیم.فکر جدید نزنیم.کار جدید نکنیم.
به عنوان کسی دارم صحبت میکنم که هم ال 90 روندم 2 سال.
هم ریو داشتم 1سال حدودا.
هم الان حدود 6 ماهه تیبا دارم.
اون دوستمون اظهار بیربط نکردن و بی دلیل هم حرف نزدن.
حداقلش اینه ایشونم ظاهرا اینطور که گفتن چند ماه حداقل ماشینو داشتن.
اما شما که انگار دیگه ریو و لوگان و 405 رو کسی از ما اصلا ندیده که همچین سنگشونو به سینه میزنی که انگار چه خبره ...
انگار بنز 2011 هستن ////
حداقل این صحبت ایشونو کسایی باید نقد کنن چه خودشون تجربه مشابه دارن....
لطفا پس شما محبت کنین و در قیاسهایی اظهار نظر بفرمایین که همه ی موارد رو تجربه فرمودین
نه اینکه یه نفر دیگه هم که 4 خودرو رو تجربه کرده و مقایسه و نظرشو نوشته برای مردم رو به عوام فریبی و دروغگویی متهم کنید.
حداقل ایشون ماشینو داشتن و نظرشون رو دادن.
موفق باشید
راستی از این جمله من بهترینم انتهای کلامتون خیلی برداشت جالبی کردم که به صحبت بالای بنده ربط داره....
انگار فقط مواردی که به شما مربوط هستن بهترین هستن.... بقیه که اصلا هیچی نمیفهمن!!!! اگه تجربه هم کرده باشن نمیفهمن.... اما شما تجربه هم نکرده باشین...از گوشه و کنارم شنیده باشین و نقل قول کرده باشین کاملا متوجهین...
جالبه
بگذریم...
موفق باشید
دوستان واقعيت اينه كه وقتي پشت ماشين ايراني مي شيني وازكنار ماشيناي خارجي رد ميشي يه احساس ديگه به آدم دست ميده تا كي بايد ماشين فرانسوي وكره اي سوار شيم بگيم اين خوبه اون عاليه درسته تيبا موتورش تقويت شده پرايده اما همينكه شكل هيچ ماشيني نيست باعث تفاوت ميشه ژاپن وكره اومدن بعدجنگ جهاني از صنايع خودشون حمايت كردن الان وضعشون اينه درحالي كه ما قبيل انقلاب خودروسازي داشتيم اما تا حالا حتي نتونستيم توكشورهاي همسايه حرفي براي گفتن داشته باشيم چون نياز به حمايت ملي داريم شايد ننگمون بشه ال 900 سوار نشيم پژوهاي چند دهه پيشو سوارشيم اما بدونين اگه خودروي ملي حمايت بشه مطمئن باشين درآينده بچه هامون بهتر از ال90 ها ريوها پژوهارو با نام ايراني همه جاي دنيا سوار ميشن
پس حالا ميگم تيبا
بهترينه چون متفاوته بهترينه چون ايرانيه مطمئن باشين از 206 و405 هم بهتره تفاوتش با ال 90 فقط موتوره 16 سوپاپه والا ال 90 اگه موتور ضعيفي داشت هيچكسي ازش استقبال نمي كرد
دوستان واقعيت اينه كه وقتي پشت ماشين ايراني مي شيني وازكنار ماشيناي خارجي رد ميشي يه احساس ديگه به آدم دست ميده تا كي بايد ماشين فرانسوي وكره اي سوار شيم بگيم اين خوبه اون عاليه درسته تيبا موتورش تقويت شده پرايده اما همينكه شكل هيچ ماشيني نيست
باعث تفاوت ميشه ژاپن وكره اومدن بعدجنگ جهاني از صنايع خودشون حمايت كردن الان وضعشون اينه درحالي كه ما قبيل انقلاب خودروسازي داشتيم اما تا حالا حتي نتونستيم توكشورهاي همسايه حرفي براي گفتن داشته باشيم چون نياز به حمايت ملي داريم شايد ننگمون بشه ال 900 سوار نشيم پژوهاي چند دهه پيشو سوارشيم اما بدونين اگه خودروي ملي حمايت بشه مطمئن باشين درآينده بچه هامون بهتر از ال90 ها ريوها پژوهارو با نام ايراني همه جاي دنيا سوار ميشن
پس حالا ميگم تيبا
بهترينه چون متفاوته بهترينه چون ايرانيه مطمئن باشين از 206 و405 هم بهتره تفاوتش با ال 90 فقط موتوره 16 سوپاپه والا ال 90 اگه موتور ضعيفي داشت هيچكسي ازش استقبال نمي كرد
درسال 89 تيبا يه سري ايرادايي داشت كه همين مسئله باعث شد توليد افزايش نداشته باشه تا ايرادا رفع بشه ازقبيل پاره شدن تسمه كم كردن روغن تاب ورداشتن ديسك صداي فرمان بسته نشدن درها صداي اگزوز نشانگر بنزين كه سال 90 تقريبا با توجه به تحقيقي كه از كسايي كه تازه خريدن كرده برطرف شد خودم هم همه رو برطرف كردن اما درها رو ميشه خودتون تنظيم كنين صداي فرمانو با روغن ريزي رفع كنين پاره كردن تسمه رو با سفت وتثبيت كردن پايه دينام برطرف كنين
تاب برداشتن ديسك رو هم تو سرعت 100 تا 120 فقط تو اتوبان وجاي صاف با ترمز گيري پيوسته با فشار روي ترمز مي تونين از بين ببرين اين حالت باعث ازبين رفتن برآمدگي ميليمتري روي ديسك چرخ ميشه
يك مورد درخصوص نحوه رانندگي با تيبا اينه كه بايد حتما حداقل 2 ماه اين ماشينو برونيد تا بتونين تفاوت رو احساس كنين با يه بار عقب جلو تويه محل ثابت قضاوت نكنين تيبا تو تمام شرايط بايد رانندگي كنين سطح صاف سربالايي بارون سرما گرما دست انداز بزرگراه داخل شهر پشت چراغ قرمز منتظر تيك آف!
من يه اشتباهي توتعويض روغن داشتم اونم روغن 20w50 ريختم كه باتوجه به سوپاپاي اتوماتيك تيبا باعث كاهش قدرت وشتاب ميشه بهترين روغن كاسترول 10w40 يا ويژه زانتيا هست كه شركتيه
يه مورد جالب لوله فولادي داخل سينه ماشينه با برداشتن درپوش پلاستيكي هردوطرف قابل ديدنه اين مسئله مي تونه باعث امنيت بيشتر باشه
نحوه طراحي ماشينو اگه دقت كرده باشين از لحاظ آيروديناميكي طوري هست كه بادشكن بهتري نسبت به ريو 405 ال 90 هست همين مسئله باعث ميشه كه تيبا بتونه راحت با اين ماشينا كورس بذاره