ولي مشكل دوستان بايد از جاي ديگه مورد بحث قرار بگيره. چون كارت گرافيك من چيز دندون گيري نيست ولي با High Detail از اول تا آخر رفتم.
تنها كاري كه كردم بازي رو نصب كردم و قبل از اينكه وارد بازي بشم ، patch بازي هم نصب كردم. همين.
Printable View
ولي مشكل دوستان بايد از جاي ديگه مورد بحث قرار بگيره. چون كارت گرافيك من چيز دندون گيري نيست ولي با High Detail از اول تا آخر رفتم.
تنها كاري كه كردم بازي رو نصب كردم و قبل از اينكه وارد بازي بشم ، patch بازي هم نصب كردم. همين.
یه سواله کوچیک:
چرا تا چند تا تیر میزنم یهو میخوابه رو زمین؟
نمیشه درستش کرد؟
کد:
به کررات گفتم ، بازم میگم برای رد کردن اون مرحله آبشار باید با پایین ترین تنظیمات برید ... ضد حاله میدونم ولی کاریش نمیشه کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با گرافیک 7300 gt رم 2 گیگ همه مراحل رو تقریبا به راحتی رفتم هیچ جایی هم هنگ نکرد
توی تنظیمات بازی فقط vsync رو off کردم
دیگه از کارت من که ضعیفتر وجود نداره
با سلام به دوستان عزیز:
یکی از نقاط ضعف بازی از نظرم شیوه ی بسیار تند و سریع توی روایت داستانش هست
منکه خیلی از قسمتهای بازی رو نفهمیدم که اصلا برای چی به فلان جا اومدیم و قرار بوده چکار کنیم
خواهش من از دوستان اینه که اگه کسی هست که بازی رو تمام کرده و داستان اون رو متوجه شده برای تک تک مراحل بنویسه که داستان از چه قرار هست و هدف از انجام اون مرحله چه بوده
مطمئنا بقیه دوستان هم از این بابت خیلی متشکر خواهند بود
:40:
داستان در آدرس زیر عنوان شده ولی نه به صورت مرحله به مرحله. بلکه به صورت بخش (ACT) به بخشه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4400996&postcount=1591
بله...من هم موافقم....فکرشو کنین اسم مرحلش باشه No Iranian!!!نقل قول:
من همون روسی هاشو نکشتم توی بازی چه برسه به اینکه ایرانی هم باشن!
فکر کنم این مرحله رو عمدا برای اون دسته از افراد ساختن که سادیسم دارن!! :21: تا کلی از انجامش لذت ببرن :31:
خیلی مسخرس!...آخه هرکی اون پیغام قبل شروع مرحله رو ببینه کنجکاو میشه که بازیش کنه ببینه چجوریه مگه
فکر نکنم حتی یک نفر هم باشه که اون مرحله رو بازی نکرده باشه.....چون خود مراحل بازی به اندازه کافی کم هستش
راستی یه سوال....من اون مرحله No Russian رو تا آخر رفتم ولی به هیچکدوم از مردم بیگناه تیر اندازی نکردم
آخرش هم منو !! Martikeov کشت....میگم شماها رو هم کشت یا فهمید که من هیچکسو نکشتم؟! :20:
اقا جان من با hardened به سختي تونستم تمومش كنم ولي الان كه دارم با veteran بازي ميكنم رفته رو اعصابم
كسي ترينري چيزي نداره بده؟
اره ماها رم كشت اون كه اصلا تو رو كنترل نميكنه
اخر اين مرحله بايد بميري
کسی تا حالا شده اون 3 مرحله اخر رو روی 3 ستاره بره(خداییش بدون ترینر)من که خودمو کشتم نشد.
با تشکر از Havas_1980 عزیزنقل قول:
ولی من متوجه نشدم که سپ و پرایس چیکار کرده بودن که Most Wanted یا همون تحت تعقیب شدن
دوستان کسی هست علت رو بدونه؟
سلام دوستان بچه ها من چند مذحله رد كردم اصلا هم مشكلي نداشتم حالا وقتي داره لود مي كنه نمي دونم مرحله چنده ولي دمو لودش يه زير دريايي رو نشون ميده ولي بدبختانه تا مي خواد بره تو مرحله ارور (((ريد ديسك ارور))) مي ده حالا چه خاكي بايد تو سرم كنم همه چي كامپيوترمم بالاس يعني خوبه تورو خدا اگه كسي اين مشكلو داشته و حل شده منم كمك كنه
مرسي دوستان
چون میدونستن که شفرد داره چه کار میکنه و شفرد میخواست اونارو از سر راه برداره(چه حماسی:18:).نقل قول:
اینجارو میگه اگه نباشم جام خالیه :25::33::rolleye: به به مبارکم باشه
Ctrl رو میزنی؟نقل قول:
1-کرکنقل قول:
2-پچ
3-یه نسخه دیگه
رو امتحان کنید
دقيقا اين سه كارو امتحان كردم در كل كه كركي نداشتنقل قول:
پچش رو ريختم از همون اول بازي
يه نسخه ديگه هم امشب گرفتم روي لبتابم ريختم بعد سيو همين مرحله كه بودم رو ريختم جاي سيو بازي بعد دقيقا همونجا دوباره ميومد بيرون
حالا چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من تازه این بازی رو گرفتم دارم بازی میکنم یه مر حله هست تو کوهستان برفی آخرش نمیدونم چجوری کاپیتان رو نجات بدم از بالا هر چی هم با سرعت میرم نمیشه چکار کنم؟؟؟؟؟؟
مبارک باشه:46:نقل قول:
یعنی فقط از نظر شفرد تحت تعقیب بودن ؟
یا کلا کاری کرده بودن که رفتن توی لیست آدم بدها؟
نه ! اتوماتیک خودش میخوابه یهو ... خیلی ضدا حاله .... هی میخوابه باید space بزنم .... لابد اینم به خاطر کراکه بازیه ، خخخخخخ :31: !!!نقل قول:
Ctrl رو میزنی؟
من مشكلم حل شد رفتم پچشو كه 32 كيلوبايت بود از يه سايتي دانلود كردم من فكر كردم همون پچ توي خود دي وي دي رو بريزم حله نگو اين با بقيه فرق داشته
خلاصه مثله هميشه از كمكتون ممنونم
ولي خدايي عجب بازيه رو دستش نيوده
کدوم مرحله رو میگی؟نقل قول:
یکم توضیحات بیشتر بده
اگه بتونی یه شات از بزاری خیلی کمک میکنه
رد کردم خودم :27::27:نقل قول:
بچه ها من بعد از اینکه بازی رو تمام کردم و مرحله جدید museum باز میشه...وقتی میخوام اجراش کنم میپره بیرون و این ارور را میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای دومین باری که دارم بازی میکنم، از تراینر استفاده میکنم. مثل قهرمان های شکست ناپذیر میرم تو دل دشمن. خیلی باحاله !!!:evil2::evil2:نقل قول:
تو اولین باری که بازی می کردم، هنوز تراینری ساخته نشده بود. ساخته شده بود هم استفاده نمیکردم!
حالا این رو دانلود کن. خودم هم دارم از این استفاده میکنم.عمل میکنه فقط یه کمی قلق داره.
تو فایل متنی همراه تراینر نوشته شده باید چکار کنی.
تو سه تا مرحله ی اخر Special Opc مخصوصا اون مرحله ی اخر، نباید یه جا ایستاد تا اون زره پوش ها بیان، بلکه باید از دستشون فرار کنی و یکی یکی باهاشون بجنگی.کد:www.brothersoft.com/games/call-of-duty-modern-warfare-2-plus-8-trainer.html
لباس اونها یه نقطه ضعف داره.اگر بتونی به اون قسمت شلیک کنی، زودتر سقط میشن. در ضمن یه اسلحه ی نیمه سنگین انتخاب کنید.
قربون شکل همتون.تشکر فراموش نشه. Don't forget Thanks
ممنون:11:نقل قول:
بله و چون شفرد همه کاره هستش پس از نظر همه تحت تعقیب بودن.جرمشونم این بود که میدونستن شفرد قصدش چیه.نقل قول:
و شفرد هم میخواست اونارو بندازه اون زندانه که چند وقت پیش به خاطر استاندارد نبودن تعطیل شد(کانال کولرش مشکل داشته)
این خط اخرو جدی نگیر داستان modern warfare 2 نیست
کسی نمیدونه باید چیکار کرد؟نقل قول:
من که طبق همونی که خودش گفته بود انجام دادم ولی انگار نه انگار که ترینر داره کار میکنه هرچی f1 f2 f3 زدم اصلا اثری نداشت.نقل قول:
آره حق با شماست.یه مورد رو نگفت. حالا من میگم باید چه کار کنید.نقل قول:
اول تراینر رو اجر میکنید و بعد بازی رو اجرا میکنید. در منوی اصلی بازی Main Menu یک بار کلید Alt + Tab رو بزنید تا به صفحه ی دسکتاپ برگردید. حالا یه بار هم روی پنجره ی تراینر کلیک کنید. حالا دوباره به بازی برگردید .
تمامی کلید های تراینر به خوبی عمل میکنند. با زدن هر کدوم از کلید های تراینر، یه صدای دینگ شنیده میشه.
و این نشون میده که داره عمل میکنه.
موفق و پیروز باشید.
گفتم که تو یکی از مراحل spec op به نام hidden ارور دیسک میدهد و لود نمیشود هیچ جای بازی هیچ مشکلی به غیر ازاین ندارمنقل قول:
من پريروز گرفتم
ديشب ساعت 1 صبح تموم كردم
توي 6 ساعت 66.7% رفتم تازه با درجه سختي سوميه ؟؟!!
نظرتون چيه ؟؟؟؟؟؟
نظر خودت مهمه :دینقل قول:
ولی توصیه میکنم اگه هنوز بازی نکردید دفعه اول با vatern برید چون هوش مصنوعی فاجعه است و هیچ وقت جاش و تاکتیکش رو عوض نمیکنه بر عکس بازیهای مثل OF اونم به خاطر حس و کارگردانی سینمایی بازی میتونه باشه (توجیه :دی)
vatern هم زمان بیشتر طول میکشه هم چالش خوبیه واسه FPS
سلام
من بازی را خریدم ولی تستشو نمیتونم برم خیلی سخته برای همین موندم:41:
منظورتون از تست همون مرحله ی اول و آموزشی هستش؟نقل قول:
این که کاری نداره
باید وقتی که اون آدمکها بلند میشن خوب دقت کنید به تیراندازیتون چون دو مودل آدمک هستش، یه مودلشون نظامی و یه مودلشون هم غیر نظامی که شبیه پسرهای جوون و کودک و مسن هستن!
شما باید با دقت فقط به نظامی ها تیراندازی کنید!
اگه منظورتون همون بخش آموزشه که کاری نداره موندم کجاش گیر کردین(برخلاف وله های وسط بازی موقع لودینگ که یه کم انگلیسیش نا مفهومه توی متن بازی معمولا از لغات ساده استفاده میشه و میشه فهمید باید چی کار کرد)نقل قول:
ولی بازم اگه موندین برید توی قسمت mission select و اولین مرحله رو بدون گذروندن آموزش برید البته چیزی هم از دست نمی دید:46:
DVDهای شما اگه مال شرکت Boysteam هست، تو پست صفحه ی اول یه نرم افزار هست و....نقل قول:
ولی اگه مال اون نیست، DirectX داخل DVD همین بازی رو نصب کن به احتمال بسیار زیاد مشکلتون حل بشه، منم این مشکل رو داشتم ولی DirectX خود بازی رو نصبیدم حل شد.
نقل قول:
دستت درد نکنه رفیق مونده بودم توش :دی
آقا اين بازي چقدر از نظر گرافيك با نسخه قبلي فرق داره
من نسخه قبليرو راحت بازي ميكردم ببينم ميشه با همين سيستمم اين جديدرو بازي كنم راحت :41:
cpu e8400
vga 9400 gt
ram 2gig
سلام.
تا به حال حالت آن لاین این بازی رو انجام داده ؟ میخواهم با یکی از دوستانم این کار رو بکنم .
ممنون میشوم راهنمایی کنید .
فکر کنم مدیوم و 1280 *1024 بشه.نقل قول:
9400 gt گرافيك بسيار بسيار ضعيفي است كه 16 تا شيدر دارد . مشكلت اينه . بايد يا ارتقا بدي يا 800*600 بازي كني چون من با 8600 كه دو برابر از 9400 قويتره توي 1024*768 بازي ميكنم . در ضمن حدس ميزنم موقع خريد كاترت گرافيك گفتي 1 گيگ ميخوام ها؟ فكر كردي مقدار حافظه مهمه نه قدر پردازشي مهمه . اگه خواستي بيا انجمن سخت افزار در خدمتيم . اجالتا بدون antialiasing بازي كن و برو كنترل پنل nvidia و بذار روي حالت performance تا از كيفيت رندر بزنه و به جاش سرعت بالا بره .
بچه ها سلام . من يه 4 DVD اين بازي رو خريدم.
در هنگام بازي كردن يه دفعه ميپره تو windows 7 .
گرافيكم GTX260 , cpu Corei7
.........................................نقل قول:
Ram:8Gb corsair 800 cl4
Vga:ATI 5870 Asus
HDD:Maxtor Diamond Max 23 500Gb
Power:Green 780
Case:Green Tuniq 2
................................
اینایی که گذاشتی مشخصات سیستمته!؟!؟!!؟!؟!؟!؟
خیلی سیستمت باحاله ( البته به نظر من )
آقا من دارم با کارت 256 7300gt و ram 2gig به راحتی بازی میکنمکد:9400 gt گرافيك بسيار بسيار ضعيفي است كه 16 تا شيدر دارد . مشكلت اينه . بايد يا ارتقا بدي يا 800*600 بازي كني چون من با 8600 كه دو برابر از 9400 قويتره توي 1024*768 بازي ميكنم . در ضمن حدس ميزنم موقع خريد كاترت گرافيك گفتي 1 گيگ ميخوام ها؟ فكر كردي مقدار حافظه مهمه نه قدر پردازشي مهمه . اگه خواستي بيا انجمن سخت افزار در خدمتيم . اجالتا بدون antialiasing بازي كن و برو كنترل پنل nvidia و بذار روي حالت performance تا از كيفيت رندر بزنه و به جاش سرعت بالا بره .
فقط vsync رو غیر فعال کردم
3 بار هم بازی رو با همین گرافیک تموم کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]