آره 2 مگابیت میده 12 ماهه 13 گیگ 160تومن. من تو امیرکبیر 1مگ داشتم قبلا و خوب بوده..نقل قول:
Printable View
آره 2 مگابیت میده 12 ماهه 13 گیگ 160تومن. من تو امیرکبیر 1مگ داشتم قبلا و خوب بوده..نقل قول:
آره منم متوجه شدم امیرکبیر از دیروز هر از چند دقیقه تایم اوت میندازه زنگ زدم ماتریکس گفتن مشکل ار مرکز مخابراته هم سلمان و هم امیرکبیره... قرار بود زود درست بشه! :13:پس مشکل کلی هست. بقیه دوستان تو این دو مرکز مشکل دارن از سرویسهای دیگه؟نقل قول:
ای خدا زلیلشون کنه،اره من صبا نت دارم،مرکز سلماننقل قول:
دوستان نگفتن تا کی حل میشه؟!! :29:
دقیقاً همینطوره...من هم مرکز امیرکبیر هستم...در یک ساعت حداقل 7-8 بار قطعی و تایم اوت دارم...قرار بود تا آخرشب 5شنبه مشکل رفع بشه که هنوز نشده...ما که 1هفته به خاطر اشکال مخابرات و تعویض تیغه اینترنت نداشتیم،بعد از یک هفته که وصل شدیم این مشکل پیش اومده.نقل قول:
من منظورم یک ماهست من واسه خونه میخوام:31:نقل قول:
شما از کدوم شرکت سروی دارید؟ 1 هفته اینترنت نداشتید شرکت جبران خسارت نمیکنه؟ منظورتون از تیغه چیست؟نقل قول:
دوست عزيز ماتريكس 2 مگ فقط 12 ماهه داره كه اونم سرويس شبانه رايگان نداره پس فايده اي ندارهنقل قول:
الان 1 مگ ماتریکس تا نزدیک 200 کیلوبایت بر ثانیه روزانه سرعت دانلود میده فکر کنم واسه خونه کافیه :5:نقل قول:
راهی هست که بشه سرعت دانلودو تو ماریکس افزایش داد؟
سرعت دانلود رو با download manager ها مثلا IDM میتونید زمان دانلود از بعضی سایت ها افزایش بدین. سایت های مختلف سرعت دانلود ازشون میتونه به خاطر شلوغ بودن یا کیفیت خط سرورشون کم و زیاد بشه که این مورد با افزایش تعداد کانکشن ها تا حدی برطرف میشه.نقل قول:
دوستان شاید بی ربط باشه، چون چیزهایی که می گم بیشتر مربوط به وایرلس همیار هست . اما لازم می دونم حتما اطلاع رسانی کنم.
مدتی هست ( حدود 4 ماه) که از شرکت همیار وایرلس گرفتم چون خط تلفنم جوریه که نمی شد adsl بگیرم. به جرات می تونم بگم بدترین شرکت از نظر ارتباط با مشتری، سایت، سرعت و هر چیزی که بخواهید فکرشو کنید همین همیار هست.
من توی 5 سال اخیر از صبا ، شاتل، فن آوا و پارس آنلاین adsl داشتم پس چیزی که می گم بی ربط نیست. اما فقط شاتل رو مثال می زنم که دقیقا قبل از همیار داشتمش.
قبل از این، یعنی زمانی که adsl از شاتل داشتم. چند باری قطع های طولانی به سرم اومد مثلا مرکز معالی آباد کابل برگردون کرد و خط ما 22 روز قطع بود و شاتل هم جوابگو نبود اما عوضش زمان های دیگه سرعتم خوب بود، قیمتش خوب بود، هر از چند گاهی هم چند گیگ اضافه می کردند.
اما همیار، بی کلاس ترین شرکتی هست که میشه تصور کرد. سرویس هاشون به هیچ وجه اونی که می گن نیست. با هر جور تستی و از هر سایتی که بخواهید امتحان کنید جوابی رو که می خواهید نمی گیرید. یعنی سرعت بسیار پایین تره. تقریبا توی 12 ساعت روز سرعت روی 1 تا 20 کیلو بایت می چرخه. در حالی که باید 1 مگ باشه. یعنی 128کیلوبایت رو بده.
می گن سرویس شبانه رایگان اما بعضی شبا از ترافیک کم می کنه. خودشون هم قبول دارن اما ترافیک به کسی اضافه نمی کنند.
سرویس پرداختشون قدیمی و غیر قابل اطمینان هست. باید بعد از پرداخت زنگ بزنید التماس کنید که ترافیک بدن یا تمدید کنن چون ظاهرا سیستم ها جداست.
قیمت هایی که برای مودم ، آنتن و کابل توی سایت زدن بسیار بالاتر از متوسط و بازار هست. و البته با این قیمت ها با مشتری ها محاسبه می کنند مگر اینکه یکی مثل من پا پی بشه.
قطع شدن های کوتاه اما مرتب از دیگر ویژگی های فراموش نشدنی همیار هست. در 24 ساعت شبانه روز ممکنه اتفاق بیافته.
این نارضایتی فقط مختص اینترنت نیست اگر کارت تلفن خارج کشور هم بگیرید وضع بهتر از این نیست. روی کارت ها و توی سایت نوشته دقیقه ای 45 بعد دقیقه ای 85 کم می کنند. بعد که زنگ می زنم میگه کارت ها چاپ قدیمه سایت هم نرسیدیم اپدیت کنیم! البته این اتفاق هم برای چند نفر در یک بازه 5 ماهه افتاد. که باز دلیلشو نمی فهمم.
خلاصه اینکه همیار را دوست ندارم و به هیچ کس هم توصیه نمی کنم. امیدوارم مراکز وایرلس بیشتری راه بیافته که من از شر این شرکت بی خود راحت شم.
سلام ...
منم از مرکز امیرکبیر شاتل هستم و شدید این دو روز مشکل دارم ! می خواستم تماس بگیرم پشتیبانی که دیدم مشکل کلی هست ! امیدوارم زودتر درست بشه .
شاتل كه هر روز مشكل داره رو چكار كنيم با اين همه ادعا ؟
C:\Users\Farzad>ping 85.15.1.10
Pinging 85.15.1.10 with 32 bytes of data:
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=214ms TTL=60
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=212ms TTL=60
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=207ms TTL=60
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=203ms TTL=60
Ping statistics for 85.15.1.10:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 203ms, Maximum = 214ms, Average = 209ms
بچه ها هيچ كس سمت شاتل نره
من كه مجبورم
دوستانی که از مرکز امیرکبیر هستند لطف کنند اعلام وضعیت کنند. آیا هنوز دچار مشکلند؟ برای من که همچنان مشکل برقراره. قرار بود تا ظهر رفع بشه، که ظاهراً هنوز نشده.
من صبانت دارم از امیرکبیر. هنوز خرابه. اما انگار مشکل همه جا هست. نه فقط شیراز و اونم امیرکبیر:41:.
ما به کجا داریم میریم؟؟!!
ممنون دوست عزیز. البته فکرنکنم سراسری باشه. ظاهراً دو مرکز امیرکبیر و سلمان دچار این مشکل تایم اوت و قطعی های مکرر، که از پنجشنبه شروع شده، هستند.نقل قول:
به کجا هم که مشخصه، به قطعی کامل اینترنت و انزوای بیشتر از دنیا.
دوستان مرکز سلمان همچنان تا این لحظه قطعی داره هی،(صبانت)
کی میخواد این اوضاع درست شود،بابا تا با چیز چیز چیز پی ان وصل میشم میپره بیرون،ای بابا:41:
ظاهرا مشکل از سخت افزار های مخابراته. ضمنا مراکز دیگه ای هم هستند که مشکل دارند مثل فیاض بخش و حضرتی. احتمالا بعضی شهرستانها هم تحت تاثیرن. اوضاع بی ریختیه... خدا به داد ما برسه با این مخابرات فارس که الحق بی مسئولیت ترین مخابرات کشوره!نقل قول:
میشه لطف کنین شرکت و مرکزی که مشکل داره رو اسم ببرین اگه غیر از امیرکبیره؟ عمق فاجعه رو درک کنیمنقل قول:
تو تاپیک صبانت که همه دارن غرغر میکنن. دوستم هم در تهران از داتک سرویس داره که واسه اونم از پنجشنبه صبح مشکل بوجود اومده :41:.نقل قول:
دیشب از ساعت 12 تا 7 صبح اینترنت من هم قطع شد ( البته کلا تلفن قطع شد و بوق نداشت )
چند شب پیش هم اینجوری شد(مرکز ولیعصر)
ولی توی طول روز قطعی و کاهش سرعت نداشتم(شاتل)
کسی از مرکز ولیعصر قطعی تلفن نداره بعضی شب ها ( یعنی شب روی تلفن ها دارن کار میکنن ؟)
من ولیعصر پیش شماره 647 که مشکلی ندارمنقل قول:
ولی مخابرات ولیعصر خیلی خط هاشون کلا مشکل داره از طریق 117 پیگیری کنید
کلا به طور میانگین در هر ماه حدود 2-3 روز خط ما مشکل داره از قطعی گرفته تا نویز و ...
مال شما هم فیبر نوریه ؟
هر شب اینجوری نیست . من 5 روز پیش دیدم اینجوری شد و دیشب.
امروز یکشنبه و همچنان مشکل مرکز امیرکبیر پا برجاست ! حداقل امیدوارم در حال تغییر و تحول مثبت باشن !! مشکل من که خیلی حاد هست ، شاید هر 5 دقیقه یه بار قطع میشه !
طبق اطلاعات موثق مشکل اساسیه و مربوط به تجهیزات مخابراتیه. اگه تحول مثبت بود تا الان یه اتفاقی می افتاد! متاسفانه من هیچ تفاوتی نمیبینم نسبت به جمعه :13:نقل قول:
منظورم از تحول مثبت این بود که حداقل در حال نصب تجهیزات جدید و به روز تر باشن ...
نسبت به روز های قبل که درسته ، هیچگونه تغییری مشاهده نمیشه !!
سلام
امروز تو ملاصدرا یه آگهی (دیتانت ایران) Adsl با قیمتای واقعا پایین دیدم:18:
256 سه ماهه با سه گیگ 9500 تومن یک ساله با 12 گیگ 8300 تومن زنگ زدم گفتن از ساعت سه تا هشت صبح دانلود رایگانه
512 سه ماهه با 8 گیگ ترافیک 19200 تومن
میخواستم بدونم دوستان اگه کسی از این تا حالا سرویس گرفته یه تست با speedtest.net بزاره ببینیم چه جوره؟
تلفنشم پایین میزارم
8432141-8431278-8432145
اگه کسی گرفته نظرشو بگه:10:
مطمئنی این قیمته ؟نقل قول:
خیلی مفته که !!!
نقل قول:
ما که هرچی گشتیم آدرس سایت دیتا نت رو پیدا نکردیم.
محبت کنید و آدرس سایت دیتانت شیراز رو بگذارید.
عزیز این قیمت ها به ازای هر ماهش هست یعنی 256 سه ماهه با 3 گیگ حجم در سه ماه میشه 28500نقل قول:
دیتانت نمایندگی فن آوا هست تو سایت فن آوا قیمتاش هست:تازه قیمتهای فن آوا کمتر از اینه و دیتا نت یه چیزی هم کشیده روش مثلا فن آوا 256 سه ماهه سه گیگ رو میده 25،815 تومان!!!کد:http://www.fanava.com/fanavadp_srv-p.html
:41:
نه از این خبرها نیست... دلتونو خوش نکنید این مشکل بدون برنامه ایجاد شده و اینا فعلا در صدد ماستمالی و به هر قیمت راه انداختن تجهیزاتن نه آپگرید.. مخابرات خصوصی شده میگه پول نداره. یادمه ولیعصر هم یه چند ماه پیش خط های فیبر دیتا نداشتن معلوم شد سوییچ مخابرات سوخته ولی پول نمیدن یه نو بخرن یک هفته اینترنت نداشت فیبر ها به خاطر یه سوییچ صد تومنی...:20:نقل قول:
دقیقاً همینجوره که دوستمون میگن. من امروز در مورد این مشکل از چند جا تحقیق کردم. تماماً به خاطر کمبود بودجه ست که نمیتونند قطعات رو تعویض کنند و قطعه نو جایگزین کنند. این چند روز هم مرتب دارند قطعات استوکی و قدیمی رو با هم جابجا میکنند تا شاید مشکل کم بشه. هیچ حسابی روش نیست که تا چند وقت طول بکشه.نقل قول:
من قبلا از این شرکت داشتم .اصلا راضی نبودمنقل قول:
قطعی خیلی خیلی زیاد داره
پشتیبانی اصلا نداره
خیلی موقع ها میشه که دی سی میشه دیگه کانکت نمیشه تا چند ساعت بعد (ارور 691 میگیره) اگه هم شب باشه که دیگه تا فرداش اینترنت بی اینترنت
این سرویس شبانه اش هم هر وقت عشقشون بکشه ساعتش رو عوض میکنن تا از ترافیک ملت کم بشه دو سری این بلا سر من اومد و هر سری 1 گیگ از اکانت پرید
تو حجمی که بهتون داده میشه دزدی میکنن مثلا من سه ماهه 5 گیگ میگرفتم ولی دقیقا 4 گیگ و خورده ای جمع آپ و دان ها میشد
هر چی هم بهشون بگی میگن سیستم که اشتباه نمیکنه:19:
شکر خدا از شرشون خلاص شدم
این شرکت نمایندگی فن آوا هست
سایت نداره . تلفن که گذاشتمنقل قول:
آره نمایندگی فن آواست اما قیمتاش جدا پایین واسه کسی که همش وب گردی میکنه مناسبهنقل قول:
خوب هر چیزی که قیمت پایین داره مشخص که یه جای کارش میلنگه :34:
این که من میگم مربوط به زمانی هست که قیمت هاش از شاتل و صبا هم بیشتر بود .. اونموقع این بود وضعیتش خدا به داد الانش برسه:31:نقل قول:
بچه ها پارس انلاین چی شده
اعصابمو خرد کرده از روز پنج شنبه مرکز سلمان که قطع بود روز جمعه که وصل شد هر ده دقیقهو کمتر به مدت یک دقیقه دیس میشد از سرور و وقتی پینگ میگرفتم از 4.2.2.4 پیغام request time out میداد الان سه روزه این برنامه رو دارم زنگ هم میزنم میپیچونن من انلاین گیم میزنم این چن روز نه میشه شبانه دانلود کرد چون من میزارمش رو دانلود و بعد میخوابم بعدش هم دانلود قطع شده صبح که میبینم گیم که وقتی میرم انلاین گیم بزنم سریع دیس میشه باز یک دقیقه تا موقعی که request time out بره نمیتونم به سرور متصل بشم دیگه کلافه شدم دوستان شیرازی الان کدوم مرکز ارائه دهنده ای دی اس ال در شیراز هم پینگش واسه گیم خوبه هم دیس نداره و هم سرعت شبانش بد نیست میشه سر کرد
دوست عزیز، اگر پستهای قبلی این چند روز اخیر رو میخوندین میدیدین که دوستان مفصل توضیح دادند. اشکال از مراکز مخابراتیه نه شرکت ارائه دهنده ADSL. از روز پنجشنبه چند مرکز مخابراتی شیراز و در راسشون امیرکبیر و سلمان دچار مشکل شدند و تا الان هم رفع نشدند.نقل قول:
خوب من فیاض بخش هستم و همین مشکل کمبود سرعت با پارس آنلاین رو دارم. یعنی فیاض بهش هم خرابه و مراکز مخابراتی شیراز با هم Sync شدن که همزمان دچار مشکل بشن؟نقل قول:
بعد هم تو تاپیک پارس آنلاین برید همه دارن از افت شدید سرعت شبانه و روزانه مینالن.
راستی کسی در مورد همیار نت و وضعیت اینترنتش اطلاعی داره. چون من می خوام از پارس آنلاین برم ( برای من که این اشتراک 3 ماهه اخیرم افتضاح بود و اصلا راضی نبودم. اکثر شبا سرعت دانلودم از 4-5 بیشتر نمی شد و دیوونه شدم از بس به پشتیبانیش زنگ زدم. کلا به نظرم تو محدوده فیاض بخش کسی سراغ پارس نره. حالا اگه جاهای دیگه کسی مشکل نداشته خوشا به حالش)
یکی از بچه ها اقدام کرده برای همیار نت . می خواستم ببینم کسی داشته تا حالا و آیا راضی بوده؟
دوست عزیز مشکلی که شما دارید با مشکل اون دوستمون دو مشکل کاملاً متفاوتند. یک بار دیگه زحمت بکشید و مطلب ایشون رو بخونید. مشکلی که دو مرکز سلمان و امیرکبیراز روز پنجشنبه پیدا کردند، قطعی مکرر و تایم اوته، به طوری که هر 5-6 دقیقه یکبار دیسکانکت شدن رخ میده و ربطی هم به اینکه از چه شرکتی سرویس دارید نداره.نقل قول:
مشکل شما مشکل افت سرعته و یه مشکل شرکتیه. الان تا جایی که میدونم و در فروم مربوط به بقیه شرکتها هم خوندم اکثر دوستان از وضع شبانه شکایت دارند.
متاسفانه وضع اینترنت مملکت ما حسابی خرابه . روز به روز هم داره بدتر میشه. همه این شرکت ها هم سر و ته یه کرباسند. من از سالی که ADSL تو شیراز راه افتاده مشترک بودم تا الان. تقریباً از همه شون هم سرویس گرفتم. یکی از یکی دزدتر و آشغالترند.
البته من هم از مرکز سلمان هستم ولی شکر خدا مشکل دیسی ندارم ولی پینگ بالاستنقل قول: