جوابتون رو توی تاپیک عیب یابی دادم :46:نقل قول:
Printable View
جوابتون رو توی تاپیک عیب یابی دادم :46:نقل قول:
450تومن چه خبره؟؟؟نقل قول:
مگه یه پراید چند می ارزه؟؟
احتمالا شما با بیمه شخص ثالث اشتباه گرفتین
پارسال همین برج بیمه کردمفکر کنم یه 150 تومنی دراومد
سلام
پرایدسایپا 90 دارم وقتی میخوام شیشه رو بالا پایین ببرم موتور ماشین یه شکی بهش وارد میشه نور چراق ها هم خیلی افت میکنه
من این افت نور رو تو پرایدهای دیگه دیدم اما خیلی کم اما مال من خیلی شدیده
ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون ولی فکر کنم دارید اشتباه میکنید. 450 فکر کنم بیمه پژو پرشیا و 207 باشه.نقل قول:
بله درست میگین.نقل قول:
بیمه بدنه برای پراید حدود 150 هزار تومان هست
من با شخص ثالث در حالت کلی گفتم
سلام دوستان،
من یه 111 مشکی دارم، میخواستم لامپ های پلاک، کوچیک جلو و سقف رو تعویض کنم و یک رنگ دیگه بذارم، به نظر شما خودم میتونم لامپ ها رو بخرم و عوضشون کنم؟ مخصوصا تعویض لامپ کوچیک جلو که فکر کنم از بقیه سخت تر باشه.
در ضمن در مورد نوع لامپ ها هم اطلاعاتی ندارم که چه جنس یا چه مدلی باید باشن، لامپ پلاک و سقف رو میخوام بنفش کنم، کوچیک جلو هم سفید، ممنون میشم راهنمایی کنین.
پیشاپیش سپاسگذارم :11:
سلام
چرخ سمت راست ماشین وقتی از رو دست انداز(مخصوصاً سرعت گیر)رد میشم تقی صدا میکنه
دیروز هم خواستم حرکت کنم انگار که سمت راست کمی لرزید و چرخ درجا کار کرد(به قول معروف بکس باد کرد!!)
دوستم میگه کمکت مشکل داره
ببرم چهار چرخشو چک کنن؟
من حدود دو هفته پیش رفتم یکی از نمایندگی ها مشهد پول ریختم برای پراید تحویلی سال 91 ولی هفته پیش زنگ زدن خونه ماشین شما اومده! من رفتم اونجا با کلی صحبت که من اگر مدل 90 می خواستم که شما همون جا داشتید لازم نبود یک هفته صبر کنم , بعد از کلی درگیری میگن هیچ فایده ایی نداره سند از تهران به نام شما خورده و هیچ تغییری نمیشه داد
الان من چی کار کنم بخاطر 10 روز دارم حدود 700 هزار تومان ضرر می کنم جایی هست بتونم این مشکل رفع کنم؟!
دوست عزیز اگر حتما به شما گفتن مدل 91 میدن خوب حتما پیگیر شونقل قول:
ماشین رو اصلا تحویل نگیر بنظر من! برو شکایت! از طریق وزارت صنایع هم شکایت کن!
اینا فقط منتظر هستا دوتا آدم ساده گیر بیارن .... اگه جلوشون وایسید حتما نتیجه میگیرین:46:
می دونید اخه من هیچ مدرکی ندارم که ثابت کنم من مدل 91 میخواستمنقل قول:
شرمنده! جواب این سوالتو نمیدنم ولی به احتمال زیاد داره!نقل قول:
ببین از یه تاریخی همه خودرو سازها ماشین رو که ثبت نام میکنن مدلی که میخوره برای سال آینده هست! شما بگرد دنبال آگهی یا سندی که این موضوع رو اثبات کنه! حالا روال سایپا رو نمیدونم که چه تاریخی اعلام کردن!
دوستان کاتالیزر چیه؟ کجای ماشین جاسازی شده؟ معنی اسمش که میگه چیزی رو کاتالیز میکنه لابد دود و این چیزارو
سلامنقل قول:
کاتالیزور یک قطعه جانبی هست که برای کاهش آلودگی سر راه گازهای خروجی قرار میگیره.
اکثر خودروهای نوین مجهز به مبدل های کاتالیزوری سه-وجهی می باشند. "سه-وجهی" به سه گاز خروجی تحت کنترل، که وسیله در تلاش برای کاهش شان می باشد، بر می گردد – مونواکسید کربن، VOCs و مولکول های NOx. مبدل از دو نوع کاتالیزور (واکنش یار) متفاوت استفاده می کند، یک کاتالیزور کاهش و یک کاتالیزور اکسیدگر. هر دو نوع شامل یک ساختار سرامیکی می باشند که با یک کاتالیزور فلزی پوشیده شده، معمولاً پلاتینیوم، رُدییُم و یا پالادیوم. هدف، ایجاد یک ساختار است که بیشترین سطح پوشش کاتالیزور را روی گاز خروجی اعمال کند، همچنین در عین حال، میزان به کارگیری کاتالیزور را به حداقل برساند
برای اطلاع بیشتر این مقاله رو بخون. عکس و موقعیتش رو هم نشون داده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من ، شما احتمالا منظورتون رو درست به نمایندگی نرسوندید یا منظور نمایندگی رو متوجه نشدید.نقل قول:
به هر حال تا وقتی بر روی پراید کیسه هوا نصب نشود مدل 91 برای پراید پلاک نمی گردد. (مگر که سایپا باز بتونه با پارتی مجوز پلاک بگیره که احتمالش خیلی کمه) پس پراید مدل 91 رو خیلی بعیده که به این زودی ها ببینید و فعلا همه پراید ها با مدل 90 ارائه می شود. اگر هم ماشین سند شده و ... هیچ فایده ای نداره و مجبورید تحویل بگیرید. حتی می تونن بابت عدم تحویل از شما پول پارکینگ بگیرن.
موفق باشید
در بخشنامه فروش سایپا از دهه فجر (12 بهمن) به جز پراید سایر خودرو ها مدل 91 ارائه می گردد. (تا وقتی روی پراید کیسه هوا نصب نشود ، مدل 91 پلاک نمی گردد)نقل قول:
در ضمن این دوستمون اگر مبلغ رو پرداخت کردن با توجه به اینکه پراید الان حدود 600 تومان گرانتر شده می تونن ماشین را در بازار بفروشن بدون ضرر نسبت به وجه پرداختی خودشون.
سلامنقل قول:
من خودم از این روش استفاده می کنم
از لوله خروجی از ریل سوخت که به سمت باک میرود که همون بنزین اضافه از سر انژکتورها است(وصل به فیلتر بنزین نیست)
ماشین در این حالت باید روشن باشد(البته بعد از اماده شدن همه چیز ماشین را روشن می کنیم)
از شلنگ ها باریک وروشن معروف به شلنگ تراز استفاده می کند چون کیپ می شود(محکم قرار می گیرد)
اونهم به طول 1متر یا بیشتر به طوری که 10لیتری رو زمین باشد
مواظب باشید که لوله خروجی ریل سوخت نشکند بار اول شلنگ اصلی ماشین سخت جدا میشود
موار ایمنی را حتما رعایت کنید( بنزین روی چیزی نریزد)
به ریل سوخت انژکتور دو شلنگ وصل می شود(دو لوله دارد)
یکی لوله اصلی که بعد از فیلتر قرار می گیرد و بنزین را از باک به ریل سوخت انتقال می دهد
لوله دوم که بنزین اضافی را به باک برمی گرداند که منظور ما همین لوله است
دوستان 131SL ارتقا یافته صفر دیروز تحویل گرفتم ولی فرمونش خیلی سفته !!! پارکینگمونم کوچیکه کلا از کت کول افتادم بجز نصب فرمان هیدرولیک راهی داره فرمان نرم بشه یا بعدا بهتر میشه ممنون میشم کمک کنید:10:
لاستیک هایی که روشه چیه ؟نقل قول:
به جز نصب هیدرولیک ,تعویض لاستیکها با یه لاستیک نرم و مرغوب تاثیر زیادی داره این مشکل رو منم با پراید داشتم.
لاستیکاش مارکش FILHY هستش !!! دیگه لاستیک از این گند تر نداشتن
دقیقا آشغال ترین لاستیک ممکن هست.نقل قول:
در مورد فرمون هم نباید زیاد سفت باشه ، اگر تا سرویس اولیه روان نشد در سرویس اولیه اعلام کنید مشکلش رو رفع می کنن.
در مورد لاستیک ها هم هر چه زودتر تعویض کنید. (با گرم شدن هوا این لاستیک ها کیفیت افتضاح خودش رو نشون میده)
نقل قول:
به نظر من لاستیک ها رو تعویض کنی بهتر میشه .این لاستیک که الان روشه به یه حدی که میرسه سریع گلش از بین میره ,اول و آخر باید تعویض بشه.
اگه نمی خوای زیاد هزینه کنی لاستیک کویر بنداز براش در غیر این صورن میشلن بنداز که مرگ نداره ,معرکست.
با تشکر از دوستان فعلا که تعطیلیه لاستیکاشو تنظیم کردم یه خورده بهتر شدده فقط یه سئوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید من این ماشینو در سه قسط 6 ماهه یعنی یه سالو نیم دیگه قسط هاش تموم میشه تا اون موقع نمیتونم ماشینوبفروشم ؟ اخه تو سند نوشته سند در رهن سایپا میباشد ! :11:نقل قول:
اگر بتونید کسی رو پیدا کنید که حاضر بشه ماشین رو تا اون زمان سند نزنه می تونید بفروشید . (مثلا یه آشنا باشه و به شما اعتماد کنه و ...)نقل قول:
راستش متوجه نشدم یعنی چی ؟ یعنی خریدار با همین پلاک بخره یعنی قولنامه ای ؟ یا میشه خودش پلاک بزنه ؟ میشه یه کم توضیح بدید ؟:41:
بله دوست عزیز منظورم قولنامه ای است و خریدار باید با همین پلاک شما از خودرو استفاده کند. چون در برگه سبز خودرو هم ذکر شده که سند در رهن شرکت سایپا می باشد و به همین خاطر نمی توانید تعویض پلاک انجام دهید.نقل قول:
کلا روال کار خودرو های رهنی اینگونه است که پس از اتمام اقساط بعد از حدود یک ماه سند جدید خودرو به نمایندگی ارسال می شود و به همراه آن یک نامه به شما داده می شود که با ارائه آن به مرکز تعویض پلاک به همراه مبلغ (فکر کنم 30000 تومان وجه) برگه سبز خودرو تعویض و برگه سبز بدون عبارت سند در رهن ارائه می شود.
که پس از آن شما می توانید خودرو خود را به نام خریدار سند زده و تعویض پلاک نمایید.
به این عمل فک رهن گویند و فکر کنم 15000 و یا 30000+15000 قابل انجامه که شما باید حتما بعد از مدت رهن این کار رو انجام دیدنقل قول:
سلام
این پراید پایه گازسوز که تو لیست فروش سایپا هست دوباره چه فیلمیه که میخوان سر ملت دربیارن؟ کسی میدونه؟
بله فک رهن که مبلغ بین 20 تا 30 تومان رو فقط راهنمایی رانندگی بابتش دریافت میکند.نقل قول:
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
ما یدونه 131SL پایه گازسوز داریم تو خانواده ، تغییر خاصی نداره و ظاهرا همون گازسوز های قبلی هست که چندسال پیش تولید میشد و فقط اسمش رو گذاشتن پایه گازسوز. در ضمن موتور هم از نوع +hp هست که میگن تقویت شدست ، حالا راست و دروغش با خودشون...نقل قول:
من ماشین رو تحویل گرفتم ولی چرا باکش روشنه!حداقل سوخت درون باک باید چقدر باشه؟
کسی تا حالا استپر رو باز کرده واسه سرویس ؟
میخوام چرخ دنده ی داخلیش رو روغن کاریب کنم ولی نمیدونم چجوری باز میشه :41:
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
کسی تا حالا استپر رو باز کرده واسه سرویس ؟
میخوام چرخ دنده ی داخلیش رو روغن کاری کنم ولی نمیدونم چجوری باز میشه :41:
این مساله مقدار خاصی نداره و ممکنه نمایندگی خوب لازم داشته شب عیدی برداشته ولی باکو پر کنید تا مطمئن شید که آمر سالمه و سعی کنید ماشین های انژکتوری رو با بنزین کم نرونیدنقل قول:
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
خیلی با احتیاط این کارو انجام بدید دوتا پیچ رو که باز کردید استگر رو بیرون بیارید کلاهک روی اونو عقب بزنید و از شوراخ کناری مقداری روغن بریزید و بعد از تمیز کردن جای آن با احتیاط ببندید موفق باشیدنقل قول:
دوستان یه سوالی برام پیش آمده. من دو تا از آشنایان جدیدا دو تا پراید صفر خریدن. یکی 131 یکی 132 . چرا سوییچ اینا با هم فرق داره؟؟؟ یعنی 132 ریموت داره اما 131 ساده است. بعدشم این سیستم ایموبلایزر ربطی به خود سویچ داره؟ آخه شنیدم ظاهرا یه آی سی توشه که اگه اینطور باشه فقط این ریموت دار ها چون فضای قرار گرفتن ای سی رو دارن ایموبلایزر هستن. البته اینجوری سویچ یدک که ساده است چطوری ماشینو روشن میکنه؟ کلا اگه ممکنه راجع به این توضیح بدید. یعنی نمیشه برای 131 ریموت دار بدن؟؟؟
سوال دوم. برای خرید 131 sx هیچ شرایطی نداره؟؟؟ یعنی حتما باید نقد بخری؟ مثل SL شرایط نداره که مثلا 4 تا چک بده آدم؟ آخه هیدرولیک بودن ماشین برام مهمه. از نمایندگی پرسیدم گفتن SL رو میشه هیدورلیک کرد اما خب از گارانتی !!! خارج میشه. حالا انگار مثلا گارانتی اشون چه تحفه ای هست. البته بیشتر مشکل من بحث گارانتی نیست. من می ترسم هیدورلیک شدنش مثل فابریک کارخونه نباشه و الکی الکی ماشینو خراب کنیم بره. کسی تا حالا ماشینو هیدرولیک کرده؟ممنونم.
در مورد ریموت 132 در واقع تنها خودرویی که ار ابتدا ریموت داشت همین 132 بود و حتی بر روی تیبا هم تا چند ماه قبل ریموت نصب نمی کردن که اعتراضات مشتریان باعث شد تا سایپا روب تیبا ریموت بزاره (البته باز هم ریموت تیبا صندوق باز نمی کنه ) ولی روی 131 و 111 و 141 ریموت نصب نمی کنند.نقل قول:
اما در مورد ایموبلایزر باید عرض کنم که این تراشه بزرگ نیست و در همان سوییچ های معمولی 131 هم جا می گیرد(در بخش لاکی سوییچ قرار دارد) و در واقع همه ماشین هایی که ذکر کردید 131 و 132 و 141 و 111 مجهز به ایموبلایزر هستند.
شما وقتی خودرو هایی که مثلا نوشته 131sl با شرایط خاص را پیش خرید می کنید در واقع در شرایط نوشته شده که آپشن در زمان تحویل و صدور دعوتنامه مشخص می شود و زمان صدور دعوتنامه شما می تونید 131sx را انتخاب کنید و از همان شرایط استفاده کنید . پس این طوری نیست که شما اگر اقساط خواسته باشید دیگه نتونید sx بگیرید. در ضمن اینکه فرمان خود 131 (کلا پراید) به اندازه کافی نرم و روان هست و وجود فرمان هیدرولیک چنان ضروری هم نیست.نقل قول:
در مورد آپشن مطمئن هستید؟؟ فکر نکنم سایپا اجازه بده نوع خودرو رو انتخاب کرد. چون اینطوری دیگه SL کمتر فروش می ره. در مورد آپشن نمیشه ریموتو به صورت آپشن خرید؟؟؟ آخه کلیدش خیلی ضایع است. آدم روش نمیشه بگه سویچه ماشینه.
نقل قول:
اما من فکر نکنم اینطوری باشه . تو سایت زده امکان صلح داره !!! من دوستم خیلی راحت اینکارو کرد. 131 قسطی با چک خریده بود. تو روزنامه آگهیش کرد. 2 3 روزه هم بفروش رفت. فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه. قولنامه و اینا هم نیست. فکر کنم رفتن نمایندگی چکهاشو گرفت و طرف چک خودشو داد (البته مابقی پول) چون از 18 ماه حدود 7 8 ماهشو قسط داده بود. حالا باز اگه پرسیدم دقیق چیکار کرده میام میگم.
بله کاملا.نقل قول:
سایپا بسته به برنامه تولید و درخواست بازار همه تیپ ها را تولید می کنه و براش فرقی نداره که sl کمتر فروش بره یا sx .
این هم که شما ابتدا sl ثبت نام می کنید چون این مدل پایه هست و از همه ارزون تره و در زمان دعوتنامه شما می توانید آپشن های موجود رو انتخاب کنید که میشه مدل SX و همینطور اینکه الان رنگ و رینگ اسپورت هم جزو آپشن ها محسوب می شود.
یعنی در زمان تحویل شما 131sl رو تبدیل به 131SX می کنید .(البته اگر در اون موقع مدل sx موجود باشد و تولید شود)
ریموت هم نمیشه به عنوان آپشن خریداری کرد و فقط روی 132 وجود دارد . (با نظر شما هم موافقم و سوییچ هایی که ایران خودرو بکار میبره برای تولیداتش حداقل با کلاس و شکیل تر هست)
اون امکان صبح تا قبل از تکمیل وجه و سپردن چک ها هست. یعنی مثلا شما الان یک خودرو ثبت نام می کنید به نام خودتون و تحویل خرداد و در این مدت (تا خرداد) که دعوتنامه نهایی براتون صادر میشه و باید باقی مبلغ و چک ها را تحویل بدید امکان صلح دارید و می تونید خودرو رو به شخص دیگری منتقل کنید و ایشان چک خودشون رو به سایپا بدهند و سند و مدارک هم به نام ایشان صادر می شود.نقل قول:
دیروز نمایندگی بودم گفتن حدود 600 تومنی پرایدا داره گرون می شه که البته هنوز تصویب نکردن
این سنسورهای سوخت پرایدهای حدید چرا مشکل داره؟ هی کم و زیاد میشه !!!
قیمت ها که بالا رفتهنقل قول:
شاید منظورشون بالا رفتن دوباره باشه
111 sx نوک مدادی 10100000 تومن
131 sx 9900000
دو سه روز با قیمت جدید سایت فروش باز شد که ظاهرا گیردادن و گفتن قیمت ها رو برگردونید و سایپا هم چون نزدیک عید بود سایت فروشش رو بست ، حالا 14 یا 15 فروردین مشخص میشه که قیمت ها برمیگرده به قیمت قبلی یا همین قیمت هایی هست که گروه شده.نقل قول: