هیچ کس نیست ما رو راهنایی کنه ؟نقل قول:
یه dvd پلیر معمولی که فلش هم بخوره و زیرنویس رو هم ساپورت کنه می خوام
تا 80-90 تومن
Printable View
هیچ کس نیست ما رو راهنایی کنه ؟نقل قول:
یه dvd پلیر معمولی که فلش هم بخوره و زیرنویس رو هم ساپورت کنه می خوام
تا 80-90 تومن
راستش من پایوننیر گرفتم 120 تومان اصلا راضی نبودم ولی یه مدل الجی داره mkv هم میخونه 80 تومان مدلش هم فکرکنم این باشه 5570 شاید خوب باشه ولی بازم میگم تا نخری معلوم نمیشهنقل قول:
ممنون دوستان دیگه هم راهنمایی کنند ممنون میشم
چون قبل از روز پدر می خوام بگیرم
dvd مدل 9650pm ال جی دارم که قبلاً می تونستم با ریموتش تلویزیون ال جی رو نیز کنترل کنم ولی متأسفانه چند روزیست که کد تنظیم ریموت dvd به هم خورده ودیگه نمیشه با اون تلویزیونو کنترل کرد اگه میشه کد ریموت dvd رو بدید که بشه با اون برای تلویزیون ال جی استفاده کرد .باتشکر
مدل DV-SL2400W شارپ حدود 95 تومن هست و زیر نویس انگلیسی رو ساپورت میکنه .نقل قول:
مشخصات :
- DVD, DVD-R/RW, JPEG, VCD, MP3, WMA, CD-R/RW
- High Resolution Picture with Progressive Scan
- Dolby Digital / dts digital out
- DVD Component Video out
- Remote Control
dvd مدل 9650pm ال جی دارم که قبلاً می تونستم با ریموتش تلویزیون ال جی رو نیز کنترل کنم ولی متأسفانه چند روزیست که کد تنظیم ریموت dvd به هم خورده ودیگه نمیشه با اون تلویزیونو کنترل کرد اگه میشه کد ریموت dvd رو بدید که بشه با اون برای تلویزیون ال جی استفاده کرد .باتشکر
اگر کسی از این مدل داره تو دفترچه راهنماش نوشته که متأسفانه من دفترچه این دستگاه رو ندارم
اگر همه اینجا جای پرسش این سئوال ها نیست لطفاً بگید تو چه قسمتی مشکلمو بیان کنم ممنون از شما
دكمه پاور DVD را فشار بده نگه دار و شماره 1
یا الجی بخر یا شارپ چون dvd player هاشون لنز قوی دارن و اکثر فرمتها رو راحت پخش میکنن . هرچی میگیری سامسونگ نگیر که dvd player و سینمای خانگیش جونت رو به لبت میرسونه تا یه چیزی رو برات play کنه !
با تشکر از ahma
مشکلم حل شد ممنوع
آقا الان بهترین DVD Playar که MKV رو بدون مشکل ( حتی از روی usb ) پخش میکنه همین ال جی 9570 هست ؟؟؟؟؟؟؟ الان قیمتش تو تهران چنده ؟؟؟؟؟ میخوام بدونم کسی از دوستان اسپیکر هم وصل کرده بهش تا صدا بگیره ؟؟؟ کیفیتش چه جوریاست ؟! میخوام ببینم میتونم بهش اسپیکر 5.1 کاناله وصل کنم ( قصدم هم همینه ) و صدای با کیفیت هم بگیرم ازش یا نه ؟؟؟؟ لطفا زود جوابمو بدید . ممنون
یه سوال دارم. لطفا راهنماییم کنید. ممنون:46:
بلوری پلیر سامسونگ ( BD-D5900 ) را میشه به سینمای خانگی وصل کرد؟ یعنی به جای dvd player فعلی. :5:
تلویزیون هم پلاسمای سامسونگه. با هم جور میشن؟
بستگی داره سینماتون چه ورودی ای داشته باشه.اگر ورودی HDMI داشته باشه که کارتون خیلی راحته.اگر هم نه باز کارتون راحته منتها باید ببینید ورودی و خروجی های هر دو دستگاهتون چیه تا بهم وصل بشن.نقل قول:
نقل قول:
ممنون از جوابتون.
ورودی HDMI داره. ولی منظورم باند هاست. باندها به بلوری وصل میشن؟
اگه وصل شدنی نیستن، باید چیکارشون کنم؟
سلام
اقا یه دونه از این DVD player portable که خودش ال سی دی داره میخوام بگیرم
توی بازار مارک معروف مث سونی و سامسونگ ندیدم
این مارکای متفرقه که تو بازار هست چطوره ، به درد میخوره ، قیمتاش حدودا چقدره ؟
مارشال از این دستگاه ها داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدرود دوستان محترم : آقا یکی به مابگه این دی وی دی پلیر های ال جی مدلهاشون چجوریه منظورم اینه که هرچی عدد میره بالا جدید تره یا اینکه میاد پایین چون قیمت 5570 هست 89000 تومن ولی قیمت 6570 هست 82000 تومن و مدل 6460 هست 63000 تومن دوم اینکه به نظر شما کدوم مدل از ال جی رو بخرم که حداقل اکثر فرمتها رو هم از رو فلش و هم از دی وی دی بخونه و فلش هم بخوره تا قیمت 90000 تومن باشه
ممنون میشم هرچه سریعتر راهنماییم کنید چون زنم داره کلمو میکنه با این فیلمای کره ایش ......:4::31:
نه بلندگوها وصل نمیشن.شما بایستی همون روشی که من عرض کردم به کار ببری.نقل قول:
قیمتاشون معمولا از 150 تومن به بالاست.در مورد کاراییشون نظری ندارم ولی به نظرم نباید انتظار زیادی ازش داشته باشی.نقل قول:
فکر کنم مدل هایی که آخرشون 70 داره سری های جدید هست و اونایی که آخرش 60 داره سری های قدیمی تر.تو ساپورت فرمت ها میشه گفت یکسان هستند.شما 5570 رو بگیر.نقل قول:
سلام
من یه هوم تیتر سونی مدل DZ870 دارم که پورت USB داره ولی فیلم نمی خونه، می خواستم بدونم راهی هست که بشه فیلم بخونه ؟ مثل آپگرید یا یه راه سخت افزاری.
سپاس
آقا قیمت DVD Player های 3بعدی رو کسی نداره ؟؟؟ مارک سونی و پناسونیک اگه هست .
سونی مدل S480 هست .
یه مدل هم ال جی دیدم که فکر میکنم 160 تومن بود بلو ری . حالا نمیدونم 3D بود یا نه .
کلا قیمت 3ی رو میخوام . ممنون .
ممنون از راهنماییتون.:20:نقل قول:
به سایت سونی سر بزنید ببینید آپدیتی برای دستگاهتون وجود داره یا نه که البته بعید می دونم همچین قابلیتی اضافه بشه.کلا کار ی نمیشه کرد برای مشکل شما.نقل قول:
بلوری پلیر 3d قیمتش از 250 به بالاست.نقل قول:
مدل s480 سونی 400 تومن قیمت داره.ال جی معمولا قیمت های پایین تری داره.با 240 می تونی 660 رو تهیه کنی.و یا با 260 تومن می تونی مدل 5900 سامسونگ رو تهیه کنی.
مرسی از پاسختوننقل قول:
یه سوال دیگه اینکه من زیرنویس های srt فارسی رو توی دستگاهم مشکل دارم باهاشون، یعنی نشون نمیده
راه حلی هست ؟
sony DZ870
تو بعضی دی وی دی پلیر های جدید این قابلیت وجود داره ولی تو مدل های قدیمی تر این قابلیت وجود نداره وکاریش هم نمیشه کرد جز تبدیل srt به sub/idx .البته ناگفته نمونه دی وی دی پلیرهایی که ساپورت srt رو دارند باز هم خیلی وقتا بازی در میارن.نقل قول:
سلام دستگاه RDR-HX980دارم تو انستال ستابش یه شماره دیفالت داشت من زدم رو 1 الان کنترل کار نمی کنه شماره 1 رو صفحه کنار تایمر اومده ممنون می شم راهنمای کنید چطوری بر گردونم به حالت اولیه
آقا خواهشا یکی جواب بده کسی نیست جواب منو بده
اگر از روي پنل جلو وارد ستاپ ميشه ؟ ببين دوباره ميشه از اونجا تنظيمات به حالت كارخانه برگردوند.نقل قول:
یه دی وی دی پلیر سامسونگ چند ساله داریم امروز دیدم موزیک یعنی MP3 پلی نمیکنه و میگه دیسک رو بررسی کن حتی دیویدی جدید هم زدم اما باز هم پخش نکرد روی دیویدی سونی هم زدم باز هم پخش نکرد ولی توی تصویری مشکل نداره و پخش میکنه قبلا هم چنین مشکلی نداشت
مشکلش چیه؟
سلام
یه dvd player samsung میخام که خروجی hdmi داشته باشه , usb هم ساپورت کنه
دوستان من 2 سال پيش كه ال سي دي سامسونگ خريدم يه سينما خانواده هم گرفتم كه اصلا هيچ فرمت تصويري مثل Avi - Mpeg - wmv رو پخش نميكنه و الان هر چي دي وي دي و سي دي ميذارم داخلش نميتونه بخونه بعد اجكت ميكنه فكر كنم لنزش خراب شده كه نميدونم قيمت تعميرش چقدر هست اگر قرار باشه 50 هزار بشه ترجيح ميدم يه دي وي دي پلير بخرم. حالا ميخواستم بدونم دي وي دي پلير كه فرمت هاي Avi- mpeg هر چي كه هست و فرمت هاي رايج ديگه رو پشتيباني كنه و خوب و با كيفيت باشه و امكانات و پورت هاي رايج رو داشته باشه؟!چه پليري خوبه؟؟؟ ضمنا ميتونم به باندهاي سينما خانواده سامسونگ كه خراب شده وصل كنم ؟؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سلام به تمامی دوستان
هی تاپیک خوندم آخرشم هیچی همه جور مارک و برند اومد آیا کسی دستگاهی میشناسه و یا داره که قابلیت زیر رو داشته باشه>>
لطفا راهنمایی کنید بهترین مارک و مدل دستگاه خانگی که قابلیت موارد زیر رو داشته باشه؟؟
1-قابلیت پخش HD با کیفیت 1080i داشته باشه.
2-قابلیت اتصال فلش مموری (کلا USB،مثلا برای دوربین)
3-توانایی پخش فیلم های دایویکس از روی فلش و قراردادن سابتایتل های .srt و idx sub از روی فلش به فیلم (پخش زیر نویسی فارسی خوانا از روی فلش)
4-قابلیت پخش انواع فرمت ها از جمله MKV و AVI
5-افت کیفیت نداشته باشه و پخش خوبی داشته باشه
6-لنز قوی داشته باشه
سپاس
الان فقط اين مدل از ال جي هست كه بيشترين فرمت هاي تصوير اجرا ميكندنقل قول:
شما كه كارت با usb چرا پلير ميخواي؟ مديا پلير بخر تمام فرمت هارو پخش مي كند .نقل قول:
با سلام
دوستان از این دو برند کدوم بهتره؟؟
lg 692
pionner 3022
میخوام زیر نویس فارسی روان و خوانا پخش کنه
آیا این دستگاها دیجیتال که قابلیت پخش dvd هم داره یعنی هم dvd و هم دیجیتال داره کیفیت مناسبی داره و میشه یه خوبی از هر دو استفاده کرد؟؟
ممنون
سلام به همگی
میشه راهنماییم کنید; چه جوری میشه زیرنویس فارسی (همه ی فرمت ها ) رو توی دستگاه Samsung BD-D5900 نمایش داد؟؟؟:20:
به طوریکه کاملا خوانا باشه و روی فیلم های با فرمت mkv و dvix نشون بده. تنظیمات خود دستگاه و انجام دادم ولی نشون نمیده. وقتی هم روی فیلم save باشه به صورت حروف نشون میده. :41:
تاپیک زیر رو مطالعه کن شاید مشکلت حل بشه.نقل قول:
من مدل DV-SL2400W شارپ دارم . یکی از خوبیاش اینه که لنز قوی داره و هر چی میذارم راحت پخش میکنه و اعصاب خوردی نداره .نقل قول:
ویژگیها:
HDMI out-1080P
USB Host
DivX Playback
DVD, DVD-R/RW, JPEG, VCD, MP3, WMA, CD-R/RW
High Resolution Picture with Progressive Scan
Dolby Digital / dts digital out
DVD Component Video out
Remote Control
چند گرفتی ؟نقل قول:
پایین ترین قیمت dvd ای که mkv رو ساپورت کنه با زیر نویس و hdmi هم بخوره چیه؟؟؟