میگن p30world داره جلوی حمله های اینترنتی به سایت و فرومش رو میگیره . برا اینه کند شده .:18: مشکل انجمن ها به داتک ربطی نداره .
Printable View
میگن p30world داره جلوی حمله های اینترنتی به سایت و فرومش رو میگیره . برا اینه کند شده .:18: مشکل انجمن ها به داتک ربطی نداره .
خوب فکر کنم گروه ویرانه که خودش سابقه نوکری بقدمت تاریخ رو یدک میکشه چند وقتیه صاحب نوچه هایی شده که قبلا در زمینه کرک کار میکردن و داستان آن نوکر ما داشت نوکری......
حالا بعید نیست نوکر +نوکر بتوان 2 بخوان باجگیری کنن.
دوستان کسی چیز پی اون تست شده با داتک سراغ داره قیمت مرغوب با تخفیف دانشجویی؟
جاش شارژ ی چیزی بدیم :دی
چیز پی رو بیخیالش شو اگه اونور آب کسی رو داری بهم بگو تا یه برنامه توپولو فسکی آدرس بدم.نقل قول:
آزمایش شده یکسال و خورده ایی
والا من اونوره جوبم کسی رو ندارم چه برسه اونوره آب
موضوش چیه؟ والا یور فری دام استفاده میکنم برای سایت ها بدک نیست ولی براید انلود کم میاره این deposit file و کلی سایت دیگه هم که فیل شدن
اینا رفته رو اعصاب
خوب پس موضوع منتفیه
واسه دانلود فقط این چاره کار هست من تورنت که میگیرم ترکرش فیلتره اگه این نباشه دستم از دنیا کوتاه میشه.
به این داریوش هیچی ندیدن تحریمش کنین:31:
اول بکش رو این تورنت ها رونقل قول:
خوب پس موضوع منتفیه
واسه دانلود فقط این چاره کار هست من تورنت که میگیرم ترکرش فیلتره اگه این نباشه دستم از دنیا کوتاه میشه.
پسر مگه من چمه:27:نقل قول:
به این داریوش هیچی ندیدن تحریمش کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر ترکر خصوصیه نمیشه باهاش از این کارها کرد
داریوش جان
من یه سرور وی پی اس دارم که روی اون چند تا اکانت فیلترشکن هم درست کردم و در اختیار بقیه دوستان گذاشتم
علاوه بر خودم که از داتک اینترنت دارم و با این وی پی اس کار میکنم،یکی دیگه هم از دوستانم هم از داتک اینترنت داره و بهش فیلترشکن خودمو دادم و اونم به راحتی داره کار میکنه
قیمتش هم من به همه غریبه ها میدم ماهی 4 هزار تومن(چون فیلترشکنش حرف نداره)
اما چون شما رفیق خودمونی من میتونم ماهی 3 تومن بدم
البته دوتا شرط کوچولو هم داره برای اینکه با این فیلتر شکن استفاده کنی که اگه از لحاظ قیمت مشکلی نداشتی،توی پ.خ بگو تا دوتا شرط هم بهت بگم و برات ردیفش کنم
من تا یه ماه پیش از سایت (وی پی ان کده) میگرفتم و راضی بودم.
قیمتش هم خوبه.
یه اکانت تست 5 دقیقه ای هم داره که میتونی باهاش کیفیت رو بسنجی.
دوستان این الترا دیگه جواب نمیده چیز شکن دسته اول چی سراغ دارین (برا وب گردی میخوام)
سلام
دوستان مودم وایرلس Linksys 120N با داتک که مشکلی نداره ؟
ممنون
عمده شرطش اینه که باهاش خرید نکنه مگه نه؟:31:نقل قول:
ماهی چند میدی وی پی اس رو؟
نه خیالت تخت.نقل قول:
منم linksys wag 120n دارم وهیچ مشکلی ندارم.:46:
نوچ :دی شرطش این نبودنقل قول:
خیلی ارزون نیست.خیلی هم گرون نیست
هر کی خواست بگیره ما هم مرام میزاریم رایگان استفاده میکنیم!×!:31:
داریوش جون خسته نباشی :31:
سلام،دوستان من توی مرکز استقلال تهران هستم (خونمون اونجا نیست ها :) نزدیک مرکز استقلال خونمونه:31:)
میخوام از داتک 128 نامحدود بگیرم.
1-در حال حاضر کیفیتش چطوره؟
2-سرعت دانلود چطوره؟
3-قطعی و وصلی.
4-نکته مهم یا مورد خاصی هست که نیاز باشه بدونم؟
دلیل نامحدود گرفتنم هم اینه که قراره پیر اینترنت و سرورهای داتک رو در بیارم.
دلیل انتخاب سرعت 128 هم مشکل مای هستش. 45.000تومن واسه یک ماه و حدودا 500-550تومن واسه یک سال میشه.
باتشکر
مثل این که همسایه های داریوش زیاد علاقمتد هستند که از داتک بگیرن دلیلش هم اینه که جای دیگه ایی نیست که یرن :31:نقل قول:
در حال حاضر کیفیتش حالت امپاس داره:blink:
قطعی هم نداره package lost داره
همینه دیگه! طفلک تمام همسایه های ما!! یا باید برن شاتل که عمرا!!!! کلاهبرداری شده که حد و حرف نداره!نقل قول:
یا برن داتک. البته یک روزه دارم به مبین نت هم فکر میکنم. همچین هم بد نیست، باید درموردش تحقیق کنم.
کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21
"امپاس" هرجور تلاش کردم نتونستم بخونم!! empass؟! emphase؟! یعنی چی؟!نقل قول:
package lost داره، منظورتون دقیقا چیه؟
باتشکر
امپاس یعنی رو هوا
اقا داتک پیشرفت کرده من تو pingtest وقتی پینگ میگیرم کلا packagelost رو میزنه تعطیل خدا ذلیلشون کنه!
دوستان سرعت Browser شما کم نشده؟
نمیدونم چرا جون میکنه تا یه صفحه رو باز کنه
برا من همه جوره جون میکنه ولی خب بیشتر مشکل package lost دارم
خوب اون پک لاست عامل این اتفاق میشه دیگه
دوستان دیگه هم همینطوریه وضعشون؟
باید یه زنگی بزنم دوباره
اره من که از چند وقت پیش گفتم سرعت براوز کردنم اومده پایین
منتها باز بدک نیست اوضاع خدا رو شکر
مشکلی یافت نشد:5:
بابا اخه من میخوام با فل فل شکن سرورم کار کنم نمیزاره
نمیدونم بهشون چی بگم؟بگم نمیتونم با فل فل شکن سایتارو بازم کنم؟
درسته که شما مالک سرور هستید و کلی پز میدید ولی وقتی 3 سوت از کار بیفته دیگه پز نمیشه داد ولی این فلفل من عمرا از کار نمی افته مگه این که کلهم اجمعین ببندن.
ایضا مشگل فعلی کلی هست و معلوم نیست این مخابرات صحابه داره چیکار میکنه.
من که زنگ زدم میگه مشکل مخابراته حالا چند درصدش راسته خدا میدونه:31:
تو مشکل سرعت که شماها دارین مشکل لود نشدن صفحات و یا تنها بصورت متنی باز شدن رو دارین؟
ویکی و یک گروه از سایتهایی که سر میزنم بعد از 1 ساعت که لود میشن بجای قالب استاندارد همه خطوط نوشتاری رو پشت سر هم و بدون شکل جدولی صفحه نشون میده ...بعضی مواقع هم چند ساعت هم سایت ها صفحه سفید فقط لود می کنن و هیچی نمی یاد حتی گوگل و یاهو و انجمن هم اینجوری میشه.
اینها تنها مشکل منه یا عمومی هست؟
به این 22 بهمن ربط ممکنه داشته باشه این وضعیت؟
..................................
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
مثل اینکه به مصر ربط داره.مردم میبینن یاد میگیرن.الان ایرانسلم همین مشکلو داره.فقط باید از v p n استفاده کرد تا مشکل حل شه..........نقل قول:
برای من که این رپید باز کچلم کرده
ولش میکنم صفر میشه باید یه دانلود از سایته دیگه هم بغلش بزارم حتما که به هوای اون سرعت صفر نشه
اون ویکی پیدیا که ذو توش من دیدم نوشته بود قسمته تصاویر و استایل هی صفحاش فیل شده به خاطره همین اون ریختی نشون میده
ولی من با گوگل و ... مشکله خاصی نداشتم احتمالا از سمته خودتون و کش مرورگرتون
وضعیت توپه توپه :5:
افت سرعت که ندارم صفحه هم که مثه فشنگ باز میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میدونم اینجا جاش نیس ولی میخواستم بدونم چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید که بتونه سرعت کامپیوتر رو بهینه کنه و مثلا بعد از 6 ماه که ویندوز نصبیدم سرعت سیستم کم نشه...؟؟؟
یکی از رفیقام system mechanic رو پیشنهاد کرده.
اخه الان با وجود اینکه سیستمم همیشه اپدیت هست و انتی ویروسمم که کسپر هستش و همیشه اپدیته ولی هر سال مجبورم بخاطر افت سرعت ویندوز نصب کنم و این افت سرعت خواه ناخواه رو سرعت اینترنتم هم تاثیر داره.
تازه هرماه defreg میزنم ولی بازم بیشتر از یه سال جواب نمیده.
اینم کانفیکش:
Dell studio 1537
ram 4gb ddr2
cpu core2duo 2.5 GH 6mb cash
vga intel 4500 MHD
اگه دوس نداشتین اینجا جواب بدین پ.خ بدین.:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همونطور که در عکس مشاهده میکنید 120 مگ اضافه بر سازمان تحمیل شده که تا حالا سابقه نداشته و ایضا نصف سیدر ها هم دیده نمیشن.
در باب system mechanic هم قدیم ندیمها خوب بود ولی الان اگه نصب بکنی درجا پشیمون میشی بنظر من Registry Mechanic خیلی معقولتره ولی در کل سالی یکبار ویندوز عوض کردن طبیعیه و هیچ برنامه ایی نمیتونه سیستم رو آنچنان که آدم میخواد بهینه کنه.
تو چه مقدار حجم دریافتی؟نقل قول:
من الان دیگر فایل هم نمی تونم دانلود کنم به علت نامعلومی.....
مشکل از مرورگرم نیست چون تمام مرورگر هام حالت عادی این مشکل رو دارن ولی وقتی روش های دور زدن رو میرم درست نشون میدن....پس زیر سر بالایی ها هست.....
الان هم نه به ایمیل و نه به انجمن به صورت مستقیم دسترسی ندارم........
فکر نکنم به این زودی ها هم درست بشه با این وضعیت کشور های همسایه و ترس اینها از رخ دادنش در زمان 22 که در پیش است....(مگر اینکه در ایران هم خبری بشه)
پ ن:
خوش بحال تونسی ها از شر محدودیت رهایی یافتن
خوب برادر تو عکس دیده میشه 2.99 گیگ.نقل قول:
امروز وضعم بدتره
اون دوستمون که در بالا اشاره کرد تازه یادم افتاد که داریم به 22 بهمن نزدیک میشم و بازار لنگرای کشتیها داغه داغه:31::31:
فکر میکنم الان ناخداهای هرکدوم از کشتی هایی که از نزدیکی فیبر ایران میگذرن خدا تومن میگیرن که بخوان این لنگر به این مقدسی رو بندازن رو کابل.یا شایدم دارن تو مناقصه شرکت میکنن تا کشتی که با کمترین قیمت اینکارو انجام بده،برنده مناقصه میشه :دی
پس بگو چرا باز علت قطعی ها چی هست
خدا بگم چیکارشون کنه
من الان بشدت نیاز دارم که صفحه اینترنتی باز کنم اما این اینترنت ما همه کار میکنه الا باز کردن صفحه
یا یه برنامه دارم که حتما باید به اینترنت وصل بشه تا کار کنه که اونم صدقه سری اینا کار نمیکنه
واقعا خسته نباشن.موقع پول گرفتن میشه بلدن اس ام اس بدن و بگن پول بدید اما موقعی که اینترنتشون خراب میشه بلد نیستند که اس ام اس بدن و یه معذرت خواهی خشک و خالی کنن
دوستان يه لطفي كنيد بفرماييد downstream و upstream براي كسايي كه سرويس حجمي 512 ميگيرن چند بسته شده و همچنين مقدار SNR
چند هفته هستش كه مقدار پينگ از ساعت 7 شب تا 7 صبح فضايي ميشه:41: