برای من رپید باز نمیشه هنوز
مدیا فایر هم باز نمیشه
مگا آپلود هم باز نمیشه
دیگه نور علی نور شده
Printable View
برای من رپید باز نمیشه هنوز
مدیا فایر هم باز نمیشه
مگا آپلود هم باز نمیشه
دیگه نور علی نور شده
دوستان این خبر را بخونید خیلی جالبه
بالاخره توی یه چیزی اول شدیم:31::31::31::31::31:کد:http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=74854
من هم نمی تونم از رپیدشیر و مگا آپلود دانلود کنم. ظاهراً اینها هم از خداشون بوده که کابل فیبرنوری قطع بشه و به همین زودی هم خیال وصل کردنش رو ندارند.
کشور ما خیلی خداست
همیشه توی چیزای بد اوله
بیشترین تصادف
بیشترین نوشابه خور
بیشترین قطعی
خدا به داد بیشترین بعدی برسه
راه حل براي دوستاني كه مثل من، سرعت دانلودشون از رپيدشير محدود شده استفاده از پروكســي است.
با اينكار ، سرعت مثل گذشته مي شود.
اين پروكســي هم مي تونه وي پي ان باشه يا نرم افزار فيلتــرشكن يا هرچيز ديگري.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان عزیز همینه دیگهنقل قول:
باید همون اول که داشتید تحقیق میکردید درباره شرکتها که از کدوم شرکت سرویس بگیرید یه مقدار بیشتر تحقیق میکردید.
من از دیروز یعنی جمعه بعد از ظهر مشکلم کاملا" برطرف شده و با هیچ سایتی برای وب گردی و دانلود مشکل ندارم
دوستانی که من رو میشناسن میدونن اهل فتوشاپ و این حرفها نیستم
پس براتون عکس میزارم
اول تورنت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم رپید شیر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنده باد.....:26:
آقا اين تورنت رو با چي دانلود مي كني ؟ شما از كدوم شركت سرويس گرفتي؟
من از داتك گرفتم ، پريروز كامل سرعت برگشت ...
تورنت با برنامه UTorrnet کار میکنمنقل قول:
از سپنتا سرویس میگیرم
عزیز منم با هیچ سایتی مشکل ندارم و با سرعت کاملا ثابت 65 دانلود میکنمنقل قول:
دوستان عزیز همینه دیگه
باید همون اول که داشتید تحقیق میکردید درباره شرکتها که از کدوم شرکت سرویس بگیرید یه مقدار بیشتر تحقیق میکردید.
من از دیروز یعنی جمعه بعد از ظهر مشکلم کاملا" برطرف شده و با هیچ سایتی برای وب گردی و دانلود مشکل ندارم
دوستانی که من رو میشناسن میدونن اهل فتوشاپ و این حرفها نیستم
پس براتون عکس میزارم
اول تورنت
فقط و فقط با رپیدشر مشکل وجود داره....
دوتا حدس میزنم
یکی اینکه رپیدشر IPهای ایرانو محدود کرده
یکی دیگه اینکه مخابرات مشکل دیتا براش بوجود اومده
وگرنه خیلی بعیده که ISPها خودشون رپیدشر رو محدود کرده باشن
چون قبلا تجربه اینکارو داشتن و دیدن چقدر براشون ضرر وارد شده(اگه یادتون باشه چند ساله پیش ispها سرخود رپیرشر رو لیفتر کردن که بعد از چند روز باز کردن)
Rapidshare هیچ محدودیتی اعمال نکردهنقل قول:
اگر محدودیت اعمال میکرد برای ISP های ایران پس چرا من بدون مشکل و با سرعت بالا دانلود میکنم؟
مشکل که از مخابرات بود و همه این رو متوجه شدن اما الان هیچ مشکلی از طرف مخابرات وجود نداره و پهنای باند داره از طریق کابل پشتیبان تهیه میشه
شک نکنید شرکتهایی که ازشون سرویس میگیرید محدودیت براتون اعمال کردند:46:
سوال:
یه مودم adsl معرفی کنید که 2 سیستم را ساپورت کنه؟
مودم های adsl تا چه سرعتی را میتوانند ساپورت کنند؟ (پهنای باند مودم adsl؟)
تو تاپیک زیر مطرح کنید زودتر به جواب میرسیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
من تو وبگردی و بازی انلاین شدیدا مشکل دارم ..
ولی سرعت دانلود من که شبانه پایین 30 بود
الان شده 65 !!!!!!!
اههههههه
الان یه لحضه اینترنت قطع شد
بعدش رفتم وصل بشم که دیدم 15 ثانیه طول کشید
الانم سرعتم خیلی افتضاح تر شده :(
برای این پیش شماره ندارهنقل قول:
6466
سلام دوستان
برای شهر کرج با پیش شماره 6466 از کدام شرکت میشه سرویس adsl گرفت؟
ممنون و با تشکر
من فكر كنم اينها ميذارن شبا كار مي كنن :d
چون من وضعيت در طول روز عادي هست ولي مثلا در اين ساعات شب (1 به بعد) افت سرعت محسوسي پيدا مي كنم تا صبح .
اتفاقا" بر عکسنقل قول:
همیشه توی روز که شلوغ هست یک سری محدودیت میزارن و شبها اون محدودیتها رو برمیدارن
سلام
برای این پیش شمارها3313 و 3356 و 3351 توی مرکز مخابراتی دیالمه تو خیابون ری و قیام چه سرویس دهنده های اینترنتی adsl فعال هستش
کمک کنید ممنون میشم
رپید شیر هنوز درست نشده!!
کی میخوان درستش کنن!!
بهشون میگی محدود کردین هم قبول نمیکنن!
آسیاتک
نیونتنقل قول:
اینم سایتش هست
کد:http://www.irannewnet.com/
معاون نگهداري و مديريت شبکه شرکت ارتباطات زيرساخت گفت: با استفاده ازمسيرهاي جايگزين ترکيه،آذربايجان و فالکون مشکل شبکه اينترنت کشور تاپايان امروز برطرف خواهد شد.
"محمد طاهر شمس" روز يکشنبه در گفت و گو با ايرنا،افزود: اين قطع ارتباط که به دليل قطع کابل مسير جاسک - جفيره که شبکه اينترنت ايران را به کشور امارات متحده عربي متصل مي کند ، رخ داد ، 60 درصد ظرفيت شبکه اينترنت کشور از بين رفت ، اما وجود مسيرهاي جايگزين از قطع شبکه اينترنت جلوگيري کرد.
به گفته وي ،شرکت ارتباطات زيرساخت با استفاده از مسيرهاي جايگزين ترکيه، آذربايجان و فالکون طي روز گذشته 30 درصد به شبکه اينترنت اضافه کرد و تاپايان امروز 30 درصد ديگر نيز از مسيرهاي پشتيباني جايگزين خواهد شد.
شمس با بيان اينکه جايگزين کردن مسيرهاي پشتيباني به دليل مسائل تکنيکي زمان بر است،تصريح کرد: درحال حاضر تنها در زمان اوج ترافيک ، شبکه اينترنت کمي کند مي شود که اين مشکل نيز تا پايان امروز برطرف خواهد شد.
وي درخاتمه با بيان اينکه اين خط ارتباطي در قسمت مربوط به امارات متحده عربي قطع شده است،اظهار داشت: تعميرات اين خط که در بستر دريا قرار دارد ، به عهده شرکت ثالث "ايمارين" است که دو طرف اقدامات لازم را جهت آغاز عمليات ترميم اين خط توسط اين شرکت آغاز کرده اند.
من از سرویس وایرلس داتک استفاده می کنم. هنوز نمی تونم از رپید و مگا آپلود دانلود داشته باشم . کس دیگه ای هم هست که با سرویس وایرلس داتک مشکل داشته باشه.
منم همینطورنقل قول:
اصلاً ربطي به داتك و فلان شركت ديگه نداره. كل ايران مشكل پيدا كرده! به فيتيله شيكون (!) حل ميشه :31:نقل قول:
آخه با فيتيله شيكون سایتی مثل رپیدشیر مشکل داره.
من از حالت free استفاده میکنم. بعد میگه ip شما داره چیز دانلود میکنه.
آسیاتک تا 4 درصد صفحه رپید رو میاره. ولی بعدش وای میسه.
با فيتيله شيكون هم همون مشکل تداخل آی پی !
با سلام خدمت دوستان من می خواستم بدونم که فرق dial up و adsl در مکانیزم اپلود و دانلود چیه؟چون من با دیال اپ وقتی که دارم فایلی رو از اینترنت دانلود مب کنم سرعت اینترتم میاد پایین و فوق العتده کند میشه و دیگه باز کردن یه صفحه معمولی وب هم کلی طول میکشه و گاهی اصلا باز نمیشه و همین طور موارد دیگه.
در adsl هم همینجوری هست یا نه؟چون اون چیزی که من شنیدم اینه که در dial up sent و , received با هم انجام میشه ولی در adsl این دو تا از هم جداست,حالا در کل در مورد اون چیزی که من گفتم adsl بهتره یا dial up?
و سرعت adsl هم نقشی داره یا نه یعنی اگه مثلا 128 باشه از 64 بهتره یا در هر حالت دانلود کردن باعث کندیه اینترنت میشه؟
ویرایش ! ............نقل قول:
این سیم اینترنت که قطع شده بود هنوز وصل نشده ... نکنه خودشون قیچیش کردن ... سه چهار روزه درست و حسابی دانلود نکردم تمام تنم درد میکنه.
خوب تو adslهم اگه بزاری یه فایل دانلود بشه بسته به اینکه چه مقدار از پهنای باندت را بگیره سرعت باز کردن صفحاتت کم میشهنقل قول:
بعدشم خوب معلومه که adsl64 با adsl128 فرق میکنه
شما با 64 حداکثر سرعت دانلودت 8-10 کیلوبایت در ثانیه است
ولی تو 128 سرعتت تا 14-16نیز خواهد رسید
نصفه شب سرعت دانلود رپید عادی شده بود اما از 7 صبح دوباره سرعت شده 2 سایتشم باز نمیشه
اینا خودشون محدود کردن
آسیاتک
سرعت من نرمال شد , از رپیدم از دیشب درست شد دانلود
حالا چطور میشه پهنای بندی رو که میگیره محدود کنم تا سرعت اینترنتم کند نشه؟نقل قول:
اکثر دانلود منیجرها این قابلیت را دارند
راه دیگه اش رو نمی دونم ، اما دم دستی ترین اش ، برنامه است ، نت لیمیتر یکی اش هست . یکی دیگه هم بود ، اسم اش چی بود ؟ میتر داشت ، فکر کنم اون فقط ترافیک رو نشون می داد ، درسته ؟نقل قول:
به هر حال این نت لیمیتر بدک نیست ...
ادیت : مهدی راست می ده ، اگه حال و حوصله جنگولک بازی نداری ، با یه دانلودر خوب هم می تونی این کار رو بکنی ، مرسی مهدی جان :11:
یا حق :11: :10: :46:
rapid واسه من اصلا باز نمیشه !
هنوزم
با فیلترشکون میشه که فایده نداره واسه دانلود!
به جز آسیا بقیه مشکل ندارن؟
واسه من باز میشه البته با سرعت دانلود کمنقل قول:
منم آسیاتک دارم
کسی امار adsl این شرکت رو داره؟
کد:http://www.col.ir
مثه اینکه تا 4 -5 روز دیگه رپید بی رپید
این آسیاتکیا هم خودشونو میزنن به اون راه
نقل قول:نقل قول:من که مشکلی ندارم و با سرعت خوب و مثل همیشه از رپید دانلود میکنمنقل قول:
سپنتا:21: