آره من از یه خط دو تا adsl گرفتم چون بستر مخابراتی هر دو شرکت یکی بود یکیش فن آوا ست فکر کنم تو تهران هم ADSL میده یکی دیگه هم از پهنای باند اون استفاده کرده (چون نامحدود میداد ازش گرفتم)نقل قول:
حالا میتونی راهنمائیم کنی؟؟
Printable View
آره من از یه خط دو تا adsl گرفتم چون بستر مخابراتی هر دو شرکت یکی بود یکیش فن آوا ست فکر کنم تو تهران هم ADSL میده یکی دیگه هم از پهنای باند اون استفاده کرده (چون نامحدود میداد ازش گرفتم)نقل قول:
حالا میتونی راهنمائیم کنی؟؟
ببین شما از یه خطنمیتونی از دوتا شرکت بگیری مگه اینکه تجهیزاتشون یکی باشه
در صورتی هم که تجهیزاتشون یکی باشه دیگه دوتا شرکت حساب نمیشه و یه شرکت محسوب میشه
حالا هرچی که شما میگین درست!!نقل قول:
ولی من با دوتا یوزر از دو شرکت کانکت میشم
میتونی در مورد ایراد مودم منو راهنمائی کنی یا نه؟
شما وقتی قطع شدی برو
Start~> Run
بنویس
ping -t 4.2.2.4
ببین چه پیغامی مینویسه واست
در ضمن سعی کن طرز برقراری رابطه ات رو بهتر کنی ; - )
منظورمو متوجه نشدینقل قول:
بعد از یه مدت که با اینترنت کار میکنم مودم دیگه کار نمیکنه (چراغهای ADSL و Lan) ثابت میشه اینترنت از کار میفته
و حتما باید هر دو سیستم روشن باشن تا بتونم کانکت شم
در ضمن دوست عزیز هیچ چیز بخودی خود معنایی نداره مگر اینکه شما به اون معنا بدی. برا اینکه تاپیک رو زیاد شلوغ نکنم مختصر و مفید نوشتم در کل به بزرگواری خودت مارو ببخش
کسی در این مورد نمی تونه من را راهنمایی کنهنقل قول:
نقل قول:
من یک گوشی p990 دارم که wlan داره
می خواستم ببینم با مودم وایرلس می شه کانکتش کرد و با اتصال به pc از اینترنت استفاده کرد .
من فکر کنم مورد اول با دوم فرق داره و کلا یک چیز دیگه هست!نقل قول:
مورد دوم اصلا چه فایده ای داره! فکر نکنم همچین چیزی امکان پذیر باشه!با عقل جور در نمی یاد اونجور که من برداشت کردم!
این را از این جهت گفتم که کسانی که سیم کارتشان قابلیت اتصال به اینترنت را داره با اتصال گوشی به کامپیوتر از اینترنتشان در کامپیوتر استفاده می کنند . گفتم اگر این ظوری بشه شاید بشه که گوشی اینترنت را از مودم وایرلس بگیره و بشه با اتصال به کامپیوتر در کامیوتر دوم از اینترنت استفاده کردنقل قول:
مورد اول که مشکلی نیست شما وقتی برنامه گوشی نصب باشه توی قسمت کانکشن میتونی کانکشن بسازی و کانکت بشی به اینترنت یا کانکشن عادی بسازی البته با تنظیمات خاص!نقل قول:
مورد دوم هم شاید بشه!
نقل قول:
عزیز شما هم خوشحالیها
مودمهای اشغال اسیاتک یه usb رو بزور داره اونوقت شما میگی با لن بزنه
راستش منم هیچوقت نتونستم corecess ( نام مودم) رو توی ویستا نصب کنم بخاطر همین بیخیالش شدم
خوب من که علم غیب ندارم بدونم وضعیت مودمهای اسیاتک چطوریه؟:دی
زنگ بزنن ایشون از پشتیبانی بپرسن
من شنیدم که مودم های جدید tplink از لحاظ سازگاری مشکل دارند . از نمایندگی فروشش پرسیدم اینو گفت.
asus ها هم چون کمیاب شدن قیمتشون الکی رفته بالا.
به جاش اون میگفت مودمهای broadkam از چیپست ایسوز استفاده میکنند و ارزونتر هم هستند.
الان یک نمونه داشت با یک پورت یو اس بی و یک پورت lan و روتر داخلی. که میداد 40000 تومن.
به نظر شما این مودم خوب هست؟
شاید:31:نقل قول:
asus هم زیاد کمیاب نشده!am602 حدود 45 50 هست!
اره میگن!
اگه asus گیرت امد بگیر اگه نه همون broadkam !
تنظيمات مودم Symphony مدل SY604G ميخام
يه چيز ذيگه من مودم سيخ كردم ولي قبلش بكاب گرفتم ازش ولي وقتي فايل رو لود ميكنم خطا ميده مشكل چيه؟
نقل قول:
چیپست مودم های Asus = Broadcom :27::46:
سلام من حدود 5 روز ثبت نام کردم ای دی اس ال دیدم این یارو نمیاد تا نصبش کنه خودم برداشتم مودمو زدم بعد حدود یه دقیقه چراغ ای دی اس ال به صورت چشمک زن بعدش هی آلارم میداد تا یه دقیقه بعد کاملا ثابت شد بعدش هم چراغ act به صورت چشمک زن شد حالا میشه بگید ای دی اس ال رو خطم از طرف مخابرات اومده یا نه ؟تا زنگ بزنم شرکت یوزر و پس بگیرم
آقاي mehrdad_zero عزيزنقل قول:
من شنیدم که مودم های جدید tplink از لحاظ سازگاری مشکل دارند . از نمایندگی فروشش پرسیدم اینو گفت.
asus ها هم چون کمیاب شدن قیمتشون الکی رفته بالا.
به جاش اون میگفت مودمهای broadkam از چیپست ایسوز استفاده میکنند و ارزونتر هم هستند.
الان یک نمونه داشت با یک پورت یو اس بی و یک پورت lan و روتر داخلی. که میداد 40000 تومن.
به نظر شما این مودم خوب هست؟
من نميدونم مودمي با مارك brodkam پيدا ميشه يا نه اما ميدونم مود 602 اسوس از چيپست broadcom استفاده ميكنه. همينطور مدل tplink td-8811 هم از همون چيپست broadcom استفاده ميكنه . من خودم همين tplink 8811 رو خريدم 30 تومن. اسپليتر هم توش داشت. به شما هم پيشنهاد ميكنم همين رو بخري.
اگه دنبال یه مودم میگردی که شبیه asus 602 باشه برو یه سیمفونی SY800C بگیر راحت ! خودتم درگیر جنس ریمارک نکن !نقل قول:
درواقع پلتفرم این مدل سیمفونی با ایسوس 602 یکیه ( همونه فقط قابش عوض شده ) فیشم 49 - 50 !!
مودم من smc هست و با كابل LAN به نت متصل ميشم ....چراغ ETHERNET , ADSL DATA تقريبا هميشه در حال چشمك زن هستند
حال سوالم اينه كه آيا اين حالت طبيعيه ؟؟
سلام .
من میخواستم مودم وایرلس بخرم .میخواستم بدونم مودم های planet adw-4401a و adw-4302 به درد میخورن یا نه.اگه آره کدوم بهتره و اگه نه چه مارکی پیشنهاد میکنید.مرسی.
بايد بزنه يعني اينكه در حال ردوبدل ارتباط هستش.نقل قول:
planet خوبه dlink هم خوبه.من دلينكو پيشنهاد ميكنمنقل قول:
سلام .
من میخواستم مودم وایرلس بخرم .میخواستم بدونم مودم های planet adw-4401a و adw-4302 به درد میخورن یا نه.اگه آره کدوم بهتره و اگه نه چه مارکی پیشنهاد میکنید.مرسی.
کسی جواب مارو نداد
دوستان من میخوام یه مودم adsl بخرم و هیچی هم از adsl نمیدونم یکی راهنماییم کنه چه مارکی خوبه ، قیمتش چقدره ، نصبش به چه شکله خودم میتونم نصب کنم یا برام نصب میکنن واگه نصب میکنن هزینه نصبش چقدره؟ ممنون میشم :11:
مودم چند نمنونه داره که بهترین هاش ایناننقل قول:
دوستان من میخوام یه مودم adsl بخرم و هیچی هم از adsl نمیدونم یکی راهنماییم کنه چه مارکی خوبه ، قیمتش چقدره ، نصبش به چه شکله خودم میتونم نصب کنم یا برام نصب میکنن واگه نصب میکنن هزینه نصبش چقدره؟ ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tp-link حدود 35 به بالا
D-link میدونم که خیلی گرون تر از تی پی لینک هست
Asus گیر بیاد گرونه
U.S.Robotics اینم گرونه
فقط ایسوس قدیمی شده کمتر گیر میاد و بقیشم باید بری بپرسی
درمورد ای دی اس ال بگو چه شهری هستی تا بیشتر بشه فکر کرد
باید تعرفه قیمت های شهرتو بزاری
نصب هم خودت اگه بلد باشی میتونی ولی اگه شرکتت نصاب داشته باشه خودش میاد
هزینه نصب هم همون هزینه ثبت نام اولیه یعنی 10.000 تومن هست یعنی اگه یه بار 10.000 دادی دیگه نمیخواد بدی
نقل قول:
آره از مخابرات وصل شده
اگه سرویست حجمیه باید بگیری یوزر رو
البته مودمت هم باید تنظیم بشه
مودم که Tp-link مدل TD-8811 خوبهنقل قول:
قیمتش تقریبآ بین 40 تا 45 هستش
اگه تا حالا نصب نکردی که بیخیال شو چون بیشتر ار اونی که فکر میکنی (ممکنه) اذیت بشی
هزینه نصب هم بستگی به شرکت سرویس دهنده هستش
اونم دور ور 10 یا 15 تومنه واسه نصب
منم موافقم در ضمن قيمتش 30 تومن، نهايتا 32 تومنه نه 40 تومننقل قول:
مودم که tp-link مدل td-8811 خوبه
ازدوستانی که asus 604g دارند کسی می تونه بگه چه جوری برای لپ تاپ راه اندازیش کنم:33:
رفیق از کجا گرفتی 30؟نقل قول:
ممنون من شنیدم U.S robotics مودم خوبیه به نظر شما این بهتره یا اون که شما گفتید یعنی tp link ؟
در ضمن من در اصفهان هستم اگه کسی قیمت این مودمها رو تو اصفهان میدونه لطف کنه بگه ممنون میشم
پاساژ ايران. يه فروشگاه طبقه زير زمينه.نقل قول:
رفیق از کجا گرفتی 30؟
طبقه دوم هم كولينگ-سيس.
سلام نه حجمی نیست مودمم تی پی لینک هست مدل : td-8811 چجوری کانفیگورش کنم تا حال این مهندسو بگیرم :10:نقل قول:
سلام دوستان
من مودمم TD-Link مدل 8811 هست. تا همین 2 ساعت قبل به شبکه وصل میشد. الان که میام وصل بشم ارور زیر رو می ده و وصل نمیشه. چند دفعه قبل هم این مشکل به وجود اومده بود مودم رو بردم شرکت کانفیگش رو دست زد می خواستم بدونم کسی کانفیگ مخصوص این مودم رو داره من خودم کانفیگش کنم؟ و در قسمت Default Gateway تنظیمات مودمم هم عددی وجود نداره! شاید درست شد
ERROR 769
Connecting Through Wan MiniPort
The Specified Destination is Not Reachable
منظورت tp-link هست ؟نقل قول:
من مودمم TD-Link مدل 8811 هست
ايا جنس مودم (منظور قديمي بودنش) تاثير روي خروجي كار داره؟
با سلام وخسته نبا شید به دوستان عزیز :10:
ببخشید که این پست رو میزنم چون نه وقت خوندنه این همه پست رو دارم ونه حوصلش رو:
کدوم یکی از این مودم ها خوبن Asus am 602 یاD_link البته من مدل های D_link رو نمی دونم اما منظورم مدلی که تمام تجهیزات 602 Asus رو داشته باشه .
با تشکر از شما دوستان عزیز :10:
قربانتان :20:
همون ایسوس بهتره دیگه
باسلام.من وقتی که میخوام با ادی اس ال به اینترنت وصل بشم باید لوکال اریا کانکشن داشته باشم ولی چون ویندوزمو عوض کردم این گزینه رو نداره لطفا من را راهنمایی کنید که چطور میتونم لوکال اریاکانکشن بسازم باتشکر.
ینی چی نداره این گزینه؟؟؟؟؟ شما اینجا برو Start>control panel>network and internet connection>Network connection حالا اکانتت رو بساز.... ================= البته یه شکی کردم من شما اینکارو بکن شاید اونی که مد نظرته بیاد:دی مودمت را خاموش کن اون پایین ظاهر میشه ولی خوب با همون روشی که اول گفتم هم میتونی اونی که میخوای را بیاری ======================= و اگر بازهم اینو ندیدی ینی کارت شبکه نصب نیست سیدی مادربردت(ویا کارت شبکه) چاره کار شماست
U.S robotics بهتره یا tp-link مدل TD-8811 ؟ در ضمن قیمتشون چقدره؟ ممنون میشم یکی راهنماییم کنه