آقا من نتونستم با bkhive رمز syskey رو پاك كنم اين برنامه فقط كد hash رو ميدهنقل قول:
من ميخوام پاكش كنم
ممنون ميشم يه راهنمايي بديد
Printable View
آقا من نتونستم با bkhive رمز syskey رو پاك كنم اين برنامه فقط كد hash رو ميدهنقل قول:
من ميخوام پاكش كنم
من اون تیکه قرمزرو نفهمیدم ! کجا واردش کنم ؟ ( اولین باره از لینوکس استفاده میکنم )نقل قول:
شما میتونید فونت های ویندوزی رو نصب کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مشکل من با لینوکس :
کارت
گرافیکی رو نصب کردم ولی . . .
1. در قسمت افکتها Extra فعال نمیشه !
2. چطور میتونم compiz رو فعال کنم و ازش استفاده کنم ؟ (از اینترنت دانلود کردن)
3. چطور فایل های exe رو توی لینوکس اجرا کنم ؟
ممنون
من ميخوام پاكش كنم
سلام.
امروز 9.0.4 که سفارش داده بودم از سایتش رسید. قبلا 4 تا می فرستادن. دفعه پیش دیسک لایو هم جدا بود. من فعلا نصبش نکردم توی VMware امتحان می کنم . به نظرم خیلی بهتر شده ، واقعا سبک و روانه.
امیدوارم اسپانسرش بتونه به پشتیبانیش ادامه بده.
سلام
من اولین بارمه اوبونوتو نصب میکنم .چند تامشکل دارم.
1 - ایا باید سی دی مادر بوردو هم در اوبونوتو نصب کرد؟
2- من می خوام یک کانکشن دایل اپ بسازم و به اینترنت وصل شم ولی نمیدونم از کجا؟
اصلا نمیئونم مودمم تو این محیط کار میکنه یانه؟
3- فایل mp3 تو اوبونوتو چطوری باز کنم؟
4- ایا اگه redhate 9 هم رو کامپیوترم نصب کنم با دو تا ویندوز قبلیم . و این اوبنوتو جدید میسازه و صفحه انتخاب سیستم عاملای مختلف مییاد یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
حداقل می گفتید کارت گرافیکتون چیه و با چه روشی نصبش کردید ؟؟نقل قول:
خروجی دستور زیر رو هم به صورت کد شده اینجا بگذارید:
کد:cat /etc/X11/xorg.conf
نقل قول:
خیلی از سوالاتتون قبلا جواب داده شده ! حتما قبل از مطرح کردن سوالتون فهرست پست اول این تاپیک رو ببینید.
۱- خیر , نیازی نیست !
۲- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۳- باید کدک های صوتی و تصویری رو نصب کنید. اگر به اینترنت پر سرعت دسترسی دارید , دستور زیر رو در ترمینال اجرا کنید:
۴- اصرارتون رو در استفاده از redhat 9 متوجه نمیشم ! با این وجود جوابتون منفیه ! بعد از نصب ردهت باید فایل grub.conf رو ویرایش کنید.کد:sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras
دوست من، نمیتونم بیشتر راهنمایی کنم.نقل قول:
همه ما در قبال حتی کوچکترین حرکت هم باید پاسخگو باشیم.
من نمیدونم شما برای چی میخواین اینکارو بکنید.
به فرض شما میخواین سیستم خودتونو درست کنید، چه تضمینی هست که کسی از حرف من برای مقاصد نادرست استفاده نکنه؟ اون هم در جایی که قبل از هر استفاده مفید از هر چیزی، اول موارد استفاده مضرش رایج میشه.
ممکنه بفرمایید اگر اینطور باشه دیگه هیچ کس نباید آموزش بزاره!
جوابتون این هست که من با بقیه کاری ندارم!
این عقیده من هست و ممکنه کسی براش مهم نباشه یا باور نداشته باشه که روزی باید پاسخگو باشه.
به هر حال شرمندم.:11:
موفق باشید.
nvidia هست که اول فایلش از اینترنت دانلود شد (جدا) بعد با خط فرمان نصب شدنقل قول:
سلام به همگی من کارت گرافیکیم نصب نمیشه مدلش هم اینه
ATI Radeon Mobility X1400
ممنون میشم راهنمایی کنید
:11::11::11::40::40::40::11::11::11:
مصطفی جان اگر ممکن هست کامل و دقیق مشکلت رو بگو با آوردن ارور ها و دیگر مسائل تا دوستان در صورت آگاهی بتونند کمک کنند، الان دقیقا مشکل شما چیه؟نقل قول:
چه اروری میده؟
به هر حال اینجا یک فروم هست و هر کس می تونه بر دانش خودش قوانینی داشته باشه، ولی امید هست دوستان (مخصوصا کسانی که دانش کافی دارند) سوال ها را کامل و با این دید که قرار هست این دانش در راه آموزش بکار برود و نه در راه خرابکاری جواب دهند.نقل قول:
موفق باشید :11:
ممنون از لطف دوستان راستش از اینجا مشکل من شروع شد که وقتی تو هر سایتی که جاوااسکریپت داشت میرفتم فایرفاکسم هنگ میکرد بعد با توضیحاتی که rootnt جان دادن به این نتیجه رسیدم که مشکل از کارت گرافیکی هستش که نصب نیست.
من با این دستور یعنی : lspci قسمت VGA که مربوط به کارت گرافیکی هست این رو نشون میده
VGA compatible controller: ATI Technologies Inc Radeon Mobility X1400
که مدل کارت گرافیکی من هم همینه که ای کاش نمیبود و ما هم این همه بدبختی نداشتیم بگذریم من درایور این مدل رو از سایتدر قسمت Graphic Driver موجود در پایین همان صفحه و با گذشتن از مراحل بعدی که ساده هستند و برای انتخاب کردن مدل کارت گرافیکی هستند اون رو دانلود کردم.کد:www.ati.com
حالا وقتی اون رو اجرا میکنم چنین پیغامی رو میده که لینکش رو واستون میذارم طریقه اجراکردن تو عکس مشخص هستش.
اگه راهنماییم کنید واقعا ممنون میشمکد:http://i40.tinypic.com/w9ikk7.png
ممنون از وقتی که گذاشتید
:11::11::11::40::40::40::11::11::11:
یه سوال البته در مورد اوبونتو نیست
وقتی یه میزکار رو نصب میکنیم چجوری باید x server رو ادیت کرد تا بشه از اون میزکار استفاده کرد ؟
با سلام
میخواستم بدونم من جطوری میتونم به کلاینتهایی که از DHCP ای پی میگیرند اینترنت با سرعت 128 کیلو بدم؟؟؟
در این مورد چون در مرحله ی باز کردن فایلها از حالت فشرده پیغام خطا داده و خطا مشخصا از ناموفق بودن این پروسه گزارش می ده، به احتمال خیلی بالا فایل شما در هنگام دانلود مشکل پیدا کرده.نقل قول:
md5 رو براش چک کنید.
اگر باز هم مشکل بود، ایتدا فایل رو اجرایی کنید با chmod +X و سپس از حالت گرافیکی خارج بشید این کار رو می تونید مثلا در هنگام بوت گراب با اضافه کردن init 3 انجام بدید و یا به هر روشی که خودتون راحت هستید، اصولا نصب کارت گرافیک وقتی محیط گرافیکی لود شده صحیح نیست.
راه دیگه استفاده از پروژه ی Envy هست که البته در مورد درستی و یا نادرستی کارش من خبر ندارم، ولی این برنامه خودش براتون مناسب ترین و به روزترین درایور کارت گرافیک های nvidia و ati رو پیدا و نصب می کنه
کد:http://albertomilone.com/nvidia_scripts1.html
شما نیازی به ادیت ندارید، معمولا در هنگام بوت میتونید انتخاب کنید که از کدومشون استفاده کنید.نقل قول:
شما یه سرور یا بهتر بگم گت وی داری که اینترنت رو می گیرهنقل قول:
روی اون باید با iptables نت (nat) رو فعال کنی
dhcp باید گت وی کلاینتها رو تنظیم کنه
ببینید من با دستور :نقل قول:
این کارو کردم . dhcp3 هم تنظیماتشو انجام دادم ولی باز همه کلاینتها از تمام پهنای باند استفاده میکنند . یه مقدار بیشتر میتونید توضیح بدید که دقیقا" باید چیکار کنم؟؟؟کد:# iptables -t nat -A POSTROUTIING -s 192.168.1.0/25 -j MASQUERADE
بحث تقسیم پهنای باند بحث دیگه ایه
شما باید با traphic shaper ها پنهای باندتونو کنترل کنید
به
man tc
مراجعه کنید
سلام من چطوری مودم، کارت گرافیک nvidia رو نصب کنم؟
نقل قول:در همین تاپیک هم بارها در مورد این موضوع بحث شده. کافیه جستجو کنید !کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/BinaryDriverHowto/Nvidia
ابتدا Alt+Ctrl+F1 رو بزنید . سپس با یوزر و پسورد خودتون و بعد با یوزر root وارد شوید . با دستور زیر محیط گرافیک رو خاموش کنید :نقل قول:
سپس با دستور زیر درایوری که مربوط به کارت گرافیک شماست و از سایت Nvidia باید دانلود کنید رو نصب می کنید :کد:# sudo /etc/init.d/gdm stop
و در آخر ریستارت میکنید .کد:# sh ./NVIDIA-Linux-x86-180.51-pkg1.run
سلام .
من پس از نصب درایور گرافیکی پس ورود به xserver-xorg پیغام میده که کیبورد ..... هست در مورد شناسایی و نصب layout آن سئوال میپرسه و آخر هم میاد بیرون و اصلا سراغ تنظیماتی گفته شده نمیره .
کسی میدونه چرا ؟ (kubuntu)
یعنی الان xorg مشکل داره؟
قبل از هر کاری باید ازش بک آپ بگیری
بعد اگر به مشکل خوردی همونو برش گردونی
به نظر من دستی تغییرش بده
کاری هم نمی خواد بکنی فقط در قسمت Section "Device
جلوی Driver بنویس nvidia
من خودم در این قسمت کاری نکردم . فق پس از نصب کامل زمانی که وارد shell میشه . سیستم رو ریستارت میکنم . خودش با کارت گرافیکی میاد بالا . من راستشو بخواهید وارد اون قسمت شدم ولی در قسمت کیبورد به مشکل برخورد کردم و خارج شدم ریستارت کردم دیدم بدون مشکل سیستم با گرافیک بالا اومد . اینم اسکرین :نقل قول:
اگر کارت گرافیکتون Nvidia هست , پس از نصب درایوردستور زیر رو در ترمینال اجرا کنید و سپس سیستم رو ریست کنید تا خودش به صورت خودکار فایل xorg.conf رو براتون تنظیم کنه و دیگه نیازی به اجرای دستور dpkg-reconfigure xserver-xorg نیست !نقل قول:
کد:nvidia-xconfig
البته بهتره قبل از اجرای دستور بالا از محیط گرافیکی خارج بشید و محیط xserver رو خاموش کنید.
1.آيا در اوبونتو 9.04 ميشه از اينترنت dialup استفاده كرد،فقط از dialup؟؟؟
2.طريقه فعال كردن slide bar اوبونتو كه مثل ويستا هست رو ميخواستم.
ممنون
md5 رو چک کردم خطا میداد حق با شماست ولی ۲ بار من دانلود کردم بازم md5 مشکل داشت اگه میشه بگید چه جوری میتونم دانلودش کنمنقل قول:
این کار رو هم کردم بازم به همون مشکل بر میخورد البته یه فایل دیگه گرفتم که اون ورژنش ۹.۵ هستش و نصب میشه با همون روش قبلی تو کوبونتو ۸.۱۰ ولی مشکل اینجا هستش که وقتی نصب میکنم دیگه حتی صفحهنقل قول:
اگر باز هم مشکل بود، ایتدا فایل رو اجرایی کنید با chmod +X و سپس از حالت گرافیکی خارج بشید این کار رو می تونید مثلا در هنگام بوت گراب با اضافه کردن init 3 انجام بدید و یا به هر روشی که خودتون راحت هستید، اصولا نصب کارت گرافیک وقتی محیط گرافیکی لود شده صحیح نیست.
log in هم نمیاد و همه چی به هم میریزه
از این پروژه هم استفاده کردم ولی تمام درایورهایی که میاره compatible نیستند واگه نصبشون کنی همه چی به هم میریزهنقل قول:
راه دیگه استفاده از پروژه ی Envy هست که البته در مورد درستی و یا نادرستی کارش من خبر ندارم، ولی این برنامه خودش براتون مناسب ترین و به روزترین درایور کارت گرافیک های nvidia و ati رو پیدا و نصب می کنه
کد:http://albertomilone.com/nvidia_scripts1.html
سلام .
یک سئوال برام پیش اومده و آن هم اینه که میشه لینوکس رو پس از نصب با برنامه خاصی توی محیط ویندوز اجرا کرد ؟
من اوبونتو ۸.۰۴ داررم. سیستم عامل کارت صدای من را پیدا نمی کنه و خروجی زیری را میده:
No volume control GStreamer plugins and/or devices found
یک جا خوندم که باید alsa driver را از روی سورس کامپایل کنم. این کارم کردم ولی باز درست نشد.
راه حل چیه؟
درایور Alsa رو با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید. احتمالا مشکل حل میشه.نقل قول:
سلام
اساتید من یه غلطی کردم پارتیشن ext4 رو انتخاب کردم بعد از اینکه ویندوز 7 رو خواستم نصب کنم ویندوز لطف کرد زد تمام پارتیشن ها رو داغون کرد (البته روشون چیزی ننوشته) اما می خوام بدونم توی Ubuntu 9.4 چطوری می تونم پارتیشن ext4 رو برگردونم؟
از اونجا که خودم جواب رو پیدا کردم گفتم شاید کسی به این مشکل برخورد کنه و جواب بخواد لینک زیر رو حتما یه سری بهش بزنیدنقل قول:
کد:http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1154829
خسته نباشید .
من از کوبونتو استفاده میکنم و طوری نصب کردمش که از اول پسورد نمیخواد ولی وقتی لوگ آوت میکنم با اسم root و پسوردش نمیتونم وارد بشوم و میگه ریشه نمیتونه وارد بشه ولی توی ترمینال مشکلی نیست .
علت تمایل به وارد شدنم هم اینه که قسمت تنظیم مشخصات مودم adsl ام کامل نیست و dsl غیر فعاله و فکر کردم که اگر این طوری وارد بشوم میشه درستش کنم .
توی منوی ( شبیه استارت ویندوز ) هم برخلاف چند تا لینوکس قبلی گزینه administrator نیست . فکر کنم غیر طبیعیه میشه فعالش کرد ؟
نقل قول:
برای انجام عمل دانلود به صورت دستی , فایل های زیر را دانلود کرده:
alsa-driver-1.0.20
alsa-lib-1.0.20
alsa-utils-1.0.20
alsa-tools-1.0.20
alsa-firmware-1.0.20
alsa-plugins-1.0.20
alsa-oss-1.0.17
و در مسیر زیر کپی کنید:
/usr/src
فایل های بالایی را دانلود کردم ولی وقتی می خواهم فایل ها را در usr/scr کپی کنم. می گه باید کاربر Root باشید . حالا چه جوری با ترمینال فایل ها را در usr/scr کپی کنم؟
دوستان به یه مشکل برخورد کردم . تنظیمات Squid م خورده بهم . فکر میکنم البته . کلاینتها که درخواست http:// میکنند صفحه باز نمیشه ولی https:// ها باز میشند . مشکل از کجاست ؟؟؟
البته من هر تغییری رو که داده بودم برداشتم و squid رو دوباره reload کردم ولی درست نشد . نکته دیگه ای که هست اینه وقتی در browser p.ro.x.y رو ست میکنم و آی پی سرور و پورت اونو میدم مشکل رفع میشه . همه تنظیمات چک کردم ولی موردی مشکوکی به نظرم نیومد . چیکار باید بکنم الان؟؟؟
ضمن اینکه من همه جا ping میکنم حتی مسنجر هم کار میکنه فقط page باز نمیشه .
دوستان كسي نبود جواب ما رو بده؟؟نقل قول:
ممنون
سلام دوستان . من نمی تونم هارد اکسترنال NTFS رو تو ۹.۰۴ مانت کنم . باید چیکار کنم؟
از دستور زیر هم استفاده کردم ولی نشد :
کد:mount -t ntfs-3g /dev/sdb1 /media/disk -o force
البته من خیلی وقته دست به این جور کارها نزدم، ولی یادم هست خیلی وقت پیش یکبار این مشکل رو داشتم و بعدا فهمیدم که فایروال سرور تمام دسترسی های خارجی رو به پرت 80 بسته، پس ابتدا این رو چک کنید هم در فایروال وهمiptableنقل قول:
در مورد دایلآپ چرا که نمیشه! برای تنظیم مودم هم به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.نقل قول:
در مورد اون ساید بار هم لطف کنید یا عکسی بگزارید و یا نام برنامه رو بگید، چون تعداد زیادی برنامه هستند که این کار رو انجام می دهند و امکان توضیح همه اونها نیست.
خوب دستور بالا دقیقا چه اروری به شما می ده؟ یعنی پیغام خطایی چیزی که معلوم کنه مشکل در کجاست هم با گزینه ی force و هم بدون اون.نقل قول: