نه. واسه من نوشته محمودزاده هست.
نه. واسه من نوشته محمودزاده هست.
تورو خدا درباره فرق اینا یه توضیحی بدید. کتاب اندیشه سازان هنوز جاپ میشه؟نقل قول:
سلام
دوستان در خصوص آمار و احتمال رشته تجربی چه کتابی هم خوب و کامل است و هم تست دارد ؟
اندیشه سازان یه وقتی خیلی خوب بوده
الانم هست
کلا کتابای خوبب داشتن که به مبتکران واگذاشته شده!
هرکتابی که
ل افتاب گردون داره مال اندیشه سازانه
پشتشم توضیح داده که واگذار شده
بعد مبتکران از فیزیکاش فقط فیزیک 3 رو مرتب میزنه خودشم داره یهسری که همشو محمودزاده نوشته
زیاد کنکوری نیست مشکل حجم داره
اما فیزیک شیمیای اندیشه سازان همیشه تکه
هندسه 2 شم خوبه
فرق فیزیک کمانگر و محمودزاده همون طور که دوستمون گفت در این هستش که فیزیک کمانگر برای تست عالیه اما فیزیک محمود زاده برای امتحان تشریحی خوبه.اگر برای کنکور می خوای فیزیک کمانگر رو بخر.نقل قول:
سلام دوباره.کتاب فیزیک3 اندیشه سازان هنوز چاپ میشه و گیر می یاد یا نه باید دسته2 بخریم؟
چاپ می شه با عنوان پرسش های 4 گزینه ای فیزیک 3 انتشارات مبتکران تالیف دکتر فرین کمانگر.نقل قول:
اگه كتابي را نخونديد به بقيه معرفي نكنيد و مرتب به به و چه چه نكنيد كه اين كتاب خوبه ماشاا... قيمت هر تستي هم كه ديگه از 8 تومن بيشتر نباشه كمتر نيست بخواييم اينجوري تست بخريم كه ورشكست ميشيم پس بي زحمت از بين كتابهايي كه خونديد بهترينش را تو تاپيك بذاريد يه نفر هم لطفا درباره سطح كتابهاي تخته سياه يه توضيحي بده مرسيييييييييييييي
گاج و قلم چی هست ولی به نظر من گاج بهتره.نقل قول:
زبان انگلیسی-ریاضیاتنقل قول:
برای اموزش فیزیک 1و2 پیش و فیزیک2 کتابهایی معرفی کنید که خیلی روان توضیح داده باشه و بدرد تست زنی بخوره. اگه میتونید یه توضیحی هم درباره خصوصیات کتابها بدید.مرسی
من خودم تو فیزیک برای آموزش اول کتاب درسی رو میخوندم بعد تست های گاج رو میزدم.نقل قول:
ولی دوستان کتاب رمزینه رو معرفی کردن.
بعضیام می گن فار.
اگه اطلاعاتی درباره اموزش فیزیک3 مبتکران نوشته محمودزاده دارید بذارید.بگید بدرد میخوره یا نه. اموزش شیمی1و2 پیش بازرگان مثل کتابهای 2و3 هست؟
اندیشه سازان برای فیزیک1و2 پیش کتاب اموزش داره؟ اگه داره بگید خوبه یا نه
به نظرمن برای فیزیک پیش مبتکران به همراه یک کتاب تست که نکات درسی و تستی توش باشه
مثل آبی قلم چی خوبه.
تو بین کتاب های تخته سیاه فقط کتاب های زیستش به خصوص ژنتیکش که تالیف دکتر مهدی ارامفر هست خیلی خوبه.کتاب های شب کنکورش هم خوبن اما بقیه ی کتاب های گویاش زیاد جالب نیست.نقل قول:
کلآ توی بازار هیچ کتاب فیزیک و ریاضی که مثل کتاب های شیمی مهندس بازرگانی خیلی روان و مفهومی توضیح داده باشه پیدا نمی کنی اما برای فیزیک اگر دنبال یه کتاب واقعآ خوب هستی از کتاب های اندیشه سازان قدیم یا انتشارات فار استفاده کن.البته انتشارات فار فعلآ کتاب های فیزیک پایه رو عرضه نکرده که بهتره از کتاب های اندیشه سازان استفاده کنی باور کن حتمآ نتیجه می گیری مولفان فیزیک اندیشه سازان قدیم توی اموزش فیزیک بی نظیر هستند.برای تست بیشتر هم اگر سطح پایین یا متوسطی داری از گاج سفید و یا اگر سطح بالایی داری از کتاب ابی انتشارات فکور استفاده کن.البته برای اموزش فیزیک کتاب های انرژی اتمی و رمزینه هم خوبن اما به پای اندیشه سازان و فار نمی رسند در اخر اینو بگم که مولفان فیزیک فار همون مولفان فیزیک اندیشه سازان قدیم هستند.البته نظر همه ی دوستان محترمه:20:نقل قول:
سلام بچه ها من فردا دارم میرم برای خرید کتاب . اطفا تو هر کدوم بهترین رو معرفی کنین
1. دینی (تست عالی و توضیح خوب )
یه سوال. کتاب آیات و نکات گاج چه طوره ؟
2. ادبیات . من نوبل دارم اما جالب نیست
3. زبان فارسی
4. فیزیک ( چیزی که هم پایه باشه هم پیش ) تستهای سراسری بیشتر باشه
5. برای reading زبان انگلیسی
6. تست لغت و تاریخ ادبیات
کتاب سبزنقل قول:
1. دینی (تست عالی و توضیح خوب )
عالینقل قول:
یه سوال. کتاب آیات و نکات گاج چه طوره ؟
برای تست کتاب بانک تست اندیشه فائق(جلد بنفش داره)نقل قول:
2. ادبیات . من نوبل دارم اما جالب نیست
کانون و همگاماننقل قول:
3. زبان فارسی
پ.ن:واسه بقیه چیزایی که پرسیده بودی خیلی از کتابایی که میدونستم مطمئن نبودم واسه همین پیشنهاد نکردم...
سلام
برای حسابان چه کتابی خوبه ؟ چه در زمینه آموزش چه در زمینه تست :20:
( راستی کسی کتاب آموزش حسابان نصیری و آموزش حسابان امیدوار (دو جلده) رو داره ؟ اگه داره نظرشو بگه دربارشون که کدوم بهتره)
1.برای دینی همگامان حرف نداره اما حجمش بالاست حدود 520 صفحه.نقل قول:
4.برای فیزیک اگر بیشتر دنبال تست کنکوری 10 سال ابی قلمچی خیلی کامله.
5.برای اموزش ریدینگ کتاب های زبان مبتکران تالیف دکتر شهاب اناری حرف نداره اما حجمشون خیلی بالاست اگر می خوای زود نتیجه بگیری از این فرمولی که می گم استفاده کن:زبان کم حجم و مقوی کتاب خیلی سبز+ریدینگ گاج
6.برای لغت و تاریخ ادبیات لازم نیست تست بزنی سعی کن بیشتر حفظ کنی.
بقیه رو هم دوستمون راهنمایی کردن.
يه سوال بچه ها همگامان همون قلمچيه? آخه قلم چي عمومي هاش خيلي مزخرفه
به نظر من کتاب عباس امیدوار بهتره...نقل قول:
( راستی کسی کتاب آموزش حسابان نصیری و آموزش حسابان امیدوار (دو جلده) رو داره ؟ اگه داره نظرشو بگه دربارشون که کدوم بهتره)
برای حسابان بهتره کتاب خیلی سنگین نگیرید کتابی بگیرید که مفاهیم قشنگ باز کنه در عوض دیفرانسیل کتاب سنگین مثل خوشخوان بگیرید
کاری که خودم کردم تابستون فقط کتاب سبز حسابان قلم چی رو کامل و دقیق و مفهومی خوندم با شروع مدرسه دیفرانسیل خوشخوان که کتاب واقعا سطح بالا و البته سخته دارم طبق برنامه میخونم بعدشم چندتا آزمون دادم دیفرانسیل بالای 70 می زنم.
(این برنامه ای بود که تابستون انجام دادم نمی دونم الان جواب بده یا نه)
سلم دوستان.چندتا سوال فنی داشتم.
1- برای ادبیات2 یه کتاب جامع معرفی کنید که همه چیز رو توضیح داده باشه و بدرد کنکور هم بخوره.
2-یه کتاب زبان انگلیسی هم بگید که لغت یاد بده
3- این کتاب زبان فارسی سبطی که قراره بیاد پیش و 3 باهم تو یه کتاب هست؟
مهم4- درمورد فیزیک پیش 1و2 اندیشه سازان یه کم بیشتر توضیح بدید. بدجور دودلم. بگید اموزشش کامله یا بیشتر تسته؟
کلک معلمنقل قول:
1- برای ادبیات2 یه کتاب جامع معرفی کنید که همه چیز رو توضیح داده باشه و بدرد کنکور هم بخوره.
فکر کنم گاج یه کتاب واژگان سطر به سطر زبان داره..نقل قول:
2-یه کتاب زبان انگلیسی هم بگید که لغت یاد بده
زبان فارسی پیش که نداریم فقط 3 هست...البته کتاب ادبیات پیش کتاب ادبیات و زبان فارسیه یعنی زبان فارسی رو هم شامل میشهنقل قول:
3- این کتاب زبان فارسی سبطی که قراره بیاد پیش و 3 باهم تو یه کتاب هست؟
برای امتحان نهایی گلواژه بهتره یا گاج زرد؟
اصلا گاج زرد چه جوریه؟همه نمونه سوالارو باهم گذاشته یا درس به درس جداکرده؟
قیمت کتاب اموزش فیزیک 1و2 اندیشه سازان چنده؟
نقل قول:
2-واژگان جامع کتاب سبز
3-زبان فارسی سبطی همه چی تمام.
4500 تومان مال چاپ 83.:31:نقل قول:
SALAM.MIGAM KETABHAYE RAMZINE HAM MESE GAJ YA KANON KETABHAYE MOKHTALEFI MARBOT BE YE DARS DARE
MASELAN VASEYE DIFRANSIYEL KETABHAYE TSTO TOZIHO....JODAST.YA HAMASH YEKIYE??.MAMNON
سلامنقل قول:
کتاب آموزش و تست جدا هست.
کتاب آموزش دیفرانسیل دو جلد هست که هنوز جلد دوم چاپ نشده!
دوجلد کتاب هم مربوط به تست دیفرانسیل هست که هنوز جلد دوم چاپ نشده! تست ریاضیات پایه چاپ شده (با نام جلد سوم).
mamnon.age ketabe amozeshe ramzinaro bekhonam .bad mishe testasaye difransiyelo zad.??
ketabaye hendese tahlili.gosaste.ramzine chetore???
be nazareton che ketabi khobe ke amozeshesh khob bashe?
نقل قول:
MAN parsal az gaj siyah vase emtahan nahai estefade kardam ke harf nadare.
vase jabro ehtemal va hendese 2.faghat va faghat gaje siyah.man ghol midam ke sarejalase emtahan hame soala vasat ashna bashan
adabiyat va zabane farsi 3 faghat va faghat gaje sabz
fizik man 2 salane khondam .hesabanam ham ye gaje siyah dashtam ham tarahan ke azash kheyli razi bodam:18:
یکی از کتابای فیزیک پیشش رو تا همین یکی 2سال پیش تجدید چاپ کرده ولی امسال رو خبر ندارم . از پایه هم فیزیک کمانگر رو تجدید چاپ میکنه که غوغاست!نقل قول:
من از تخته سیاه زیست و عربیشو دیدم . زیستش خوبه ولی عربیش چندان دلچسب نبود. اعلالشو عالی گفته بود ولی بقیش رو افتضاح!نقل قول:
بیشتر تعریف شب کنکورشو شنیدم . میگن توی کنکور آزاد هرچی سوال میاد مشابهش توی شب کنکور هست! راست و دروغش با گوینده:31:
کاملآ موافقم کلآ تو بین کتاب های گویای تخته سیاه کتاب های زیستش خیلی عالیه اما بقیه زیاد جالب نیستند(من اکثر کتاب های گویای تخته سیاه رو خواندم) اما شنیدم کتاب های شب کنکورش عالی هستند چند تا رتبه ی دو رقمی به شدت از کتاب های شب کنکورش تعریف می کردن می گفتن برای جمع بندی حرف ندارن و خیلی مفیدن.:20:نقل قول:
برای آموزش کتابهای خوبی هست. همه چیز را خوب و مفهومی توضیح داده. ولی حجمش زیاده!نقل قول:
اینها را بخون شاید برات مفید باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به خودتون داره. باید دقیق بخونید، مثالها را کامل بفهمید و تمرینها را حل کنید. در این صورت میشه گفت بلـه! (ولی فکر نمیکنم این سؤال جواب مشخصی داشته باشه و به خیلی چیزها بستگی داره. نمیخواستم زیاد فلسفهبافی کنم!)نقل قول:
در ضمن، فارسی نوشتن جزء قوانین این انجمن هست. از این به بعد رعایت کنید:10:
اقا مصطفي شما چه جوري تستهاي همه انتشارات را ميخونيد و تحليلشون هم ميكنيد اين تست همگامان هم كه گفتيد مال قلمچي نيست؟
من کتاب های تست همه ی انتشارات رو نخواندم اما من الان 2 ساله که کتابخانه ای می رم که خصوصیه و مدیر اونجا تقریبآ از تمام کتاب های انتشارات کمک اموزشی حداقل یه نسخه رو تهیه کرده تا بچه ها استفاده کنند علاوه بر این گاهی اوقات اگر دست بعضی دوستام کتاب جدیدی رو ببینم قرض می گیرم و می خوانم و اگر خوشم اومد و احساس کردم کتاب خوبیه هم خودم می خرم و هم به بقیه معرفی می کنم.راستی منظورت کدام کتاب همگامانه؟؟اگر منظورت کتاب دینی جامع هستش باید بگم که خیلی عالیه و انتشارات همگامان زیر نظر انتشارات قلمچیه اما سطح کتاب هاش زمین تا زیر زمین با کتاب های قلمچی فرق داره.:31:نقل قول: