[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
بچه ها يه مورد ديگه پيدا شد كامارو 76(6سيلندر):41: اما نو نو حتي رينگها فابريكيه داخل كرم هست فوق العاده تميز حتي شيشه جلو هم فابريكيه رنگ هم كرمه هست به محض اينكه عكساش رسيد ميذارمشون بدنه فوقالعاده هستش
راستي بچه ها من كه 6 سيلندرو اصلا قبول ندارم پرسيدم هم گفتن ميشه 8 روش سوار كرد(از نظر قانوني) حالا به نظر شما ضايع نيست؟ اصالتو بهم ريخت؟ موتور و گيربكس 8 اتومات كار كرده تميز حدودا چند گير مياد؟ 350 باشه اما مال z28 250 اسب بخاري باشه
قيمت هم زير 5 تومنه كه تخفيف هم ميده
آه...:41::41::13:
من که اصلا شش سیلندر را قبول ندارم و از نظر من ماسل نیست..حالا هرچی که باشه...تا آنجایی که یادمه تغییر در فرم اتاق و تعداد سیلندر خودرو ممنوع بوده.اما آیا این قانون هنوز هم وجود داره یا نه خبر ندارم..موتور سالم و گیربکس مناسب اتومات اگر واقعا جور باشه احتمالا بین2.5 تا 3 قیمت داشته باشه..البته بازهم این بستگی به وضعیت موتور و گیربکس و فروشنده و خیلی چیزهای دیگه داره...
کامارو تمیز 6 سیلندر بنظر من بیشتر از 3 تومن ارزش نداره..
سلام
كسي از دوستان ليست كامل+مشخصات دقيق موتور هاي كامارو رو داره؟ چيزي كه فابريكي و خالص به اصطلاح از شفت گيربكس 250 يا 230 اسب بخار توليد كنه
ممنون
سلام
يعني آقا علي اين كامارو نميارزه؟
اگر خیلی تمیز باشه و زیر 3 تومان بده چرا .تنها به عنوان یه ماشین سواری و نه ماسل.البته این نظر منه چون با موتورهای 6 سیلندر تجربه خوبی نداشتم..اما بالای 3 تومان هر چی باشه بنظر من گرونه..این دیگه به نظر خودتون بستگی داره..
ببینید این بستگی به شرایط و خواست خودتون داره..
قبل از اینکه من کامارو 76 بگیرم دنبال یه ترانس آم 79 بودم که خوابیده بود و وضعیت فنی خوبی نداشت..وسائل پونتیاک هم که اصلا توی اهواز پیدا نمیشه..بنابر این با اینکه از نظر من زیباتر از کامارو بود اما همان کامارو را گرفتم که حداقل راه میرفت و وسائلش بیشتر بود..بعدها دیدم که اگر پونتیاک را میگرفتم بهتر بود..اما بلاخره من در شرایط خاص بهترین تصمیم را برای همان موقع گرفتم..شما هم باید شرایط خودتو ببینی و متوجه بشی کدام بهتره؟ اینکه من و یا دیگری بگه چندان نمیتونه جور باشه چون هر کس نظر خودشو داره...
من چندان با دماغه كامارو حال نميكنم شخصا علاقه شديدي نسبت به پونتيك دارم اونم 77 يا 78 ترنس ام تازه به نظر بنده كلا ترنس ام از كامارو خيلي بيشتره نظر شما چيه؟ البته خرجش هم خيلي بيشتره درسته؟؟؟؟
وقتی وسائل کمتر باشه مسلما گرونتره مثل ماستنگ..زیبایی هم یه سلیقه است..کامارو هم زیباست اما فرم چهار تا چراغ مستطیل شکل پونتیاک زیبایی را بیشتر میکنه..در حال حاضر باید دید چقدر از نظر تامین قطعات یدکی دست ما بازه و کدوم یکی راحتتر وسائلش پیدا میشه؟شورلت بیشتر از همه است..بعد پونتیاک که زیر مجموعه شورلت است و آخر هم فورد که خیلی خاص و نایابه..دیگه کدوم را بخواهید و چه نوعی پیدا بشه و چی بخواد زیاد دست ما نیست..اینجا همه چیز کمیاب و محدوده..باید ساخت ...
ماستنگ 1969
به بزرگیه خودتون ببخشید..
منبع تی تی
سلام
خداي من اين جنايت رو ميبينيد؟ عجب بي شعور هايي پيدا ميشه ها
خر به معناي واقعي
اگر با چشمهای خودم نمیدیدم باور نمیکردم..
این یک جنایته....
رسما ریده به ماشین ..
معلوم نیست چقدر پول داده اون سپر و چراغ رو خریده بسته رو زبون بسته:2:
نظرتون در این مورد چیه؟؟اگر واقعا همین باشه که نوشته قیمتش خیلی عالیه..حد اقل از کامارو 6 سیلندر بهتره..
تو شهر ما یه پونتیاک بود ، صاحبش آخر جواد بود
رو ماشینش با شبرنگ، گنده نوشته بود FERRARI !!!
هر بار که من تو شهر می دیدمش ، فحشش می دادم
آخرش ماشینو داد به عنوان خودرو فرسوده و اعصاب ما رو راحت کرد !
میگن سیب سرخ برای دست چلاق خوبه!!حکایتش همینه!..بیوک این شکلی بکنن و پونتیاک رو بکنن فراری!!
سلام
آقا علي يعني شما آگهي اون ماستنگ رو باور كرديد؟:18:
اون يك شخص بسيار كثيف(بلا نسبت) كه عاشق موستانگ هست و هي از اين آگهي هاي مسخره ميده
خدا بگم چيكارشون كنه كه با دل اين جوونا بازي ميكنن
ماستنگ 69 اونم فستبك 5700؟:18:
بحث اين بيوايك كه گنديده بود بهش يه چيز رو يادم آورد همين يارو صاحب كامارو كه دبه در آورد به قول خودش يه پروژه داشت اجرا ميكرد حالا چي؟ سپر جلو ال نود رو خوروند به دوو اسپرو حتي آرم ال نود رو هم در نيو ورد ميگف ميشه محصولي از دوو و ايرانخودرو:34::34::34: اگه شد عكس اين مصيبت رو ميذارم
گفت پروژه بعدي بريدن( كوروكي كردن) سقف كامارو هست نزديك بود چنان بزنم تو دهنش كه خون بالا بياره
همين حكايت سيب سرخ و دست چلاق هست كه آقا علي گفت
اینم دوروغه؟
کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=11307&mashin
حدود قیمت الدزموبیل تورنادو ایران چنده؟؟ سراغ دارید؟خریدار نیستم برای کسب اطلاعات میگم.
تورنادورو نمیدونم ولی یه کاتلاس دیده بودم که خیلی تمیز بود مرده 12 قیمت گذاشته بود
تورنادو چه مدلی ؟مدل 67 یا 68 باشه قیمتهاش خیلی بالا میشه بخصوص اینکه تورنادو تمیز الان کم پیدا میشه ولی چند تا داغونش رو تو عکس دیده بودم قیمت 5-6 تومن میدادن
آگهی هم به نظرم غیر واقعی هستش
این ماشین اگه واقعا مال طرف باشه دو تا عکس از توش میذاره نوع موترو رو مینویسه مدل مینویسه هیچی نذاشته پس معلومه سر کاریه
معلومه طرف تو خیابون دیده عکس انداخته گذاشته واسه تفریح
چند وقت پیش ماشینم رو برده بودم تعمیرگاه، بعد دیدم یه موستانگ قدیمی افتاده یه گوشه! خیلی وعضش داغون بود، داشت خون گریه میکرد!
گفتم عکسش رو بزارم اینجا:
یه عکس از داخلش هم گرفته بودم که متاسفانه تار شده بود و وقتی اومدم خونه متوجه شدم! اما صندلی نداشت و خیلی داغون بود...
اگه سایز عکسا زیاد هست، بگین کم کنم تا واسه کاربرهای Dial Up هم راحت باشه...
واقعا حیف از این ماشین..
این مناسب بازسازیه..اما اینکه چی داره و نداره معلوم نیست..آدرس را بنویس تا کسی مایل بود بره سراغش..شاید امکان نجاتش باشه..
اين ماشين اسطوره اي لوازمش به سختي پيدا ميشه اونم فقط تو تراشكاري ها با قيمت بالا
آدرسش که رشت هست، نرسیده به تقاطع پل جانبازان. هرکی آدرس دقیق تر خواست بگه اصلا خودم میبرمش اونجا!نقل قول:
متاسفانه نمیدونم زیر کاپوتش چی هست! اصلا چیزی هست یا خالیش کردن!
دندش خیلی چیز خفنی بود، از این خلبانیا بود! نمیدونم اسم فنیش چیه:دی
شیفتر خلبانی..خیلی زیباست..واقعا یه جذابیتی داره این دسته دنده..مال کامارو من هم اینجوری بود..فلزی و آبکاری کروم..میدرخشید...
خب با این حساب کسایی که توی شمال زندگی میکنند..بشتابید..از دست ندید که دیگه به این راحتی پیدا نمیشه...!!
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
کسی پولشو داشته باشه میبردش اینجا..همه چیز درست میشه مثل صفر کیلومتر...
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
کسی پولشو داشته باشه میبردش اینجا..همه چیز درست میشه مثل صفر کیلومتر...
سلام
اگه بخام این ماشینو نو کنم چقدر زمان میبره و حدودا چقدر هزینش میشه ؟
اگه یه موتور کم مصرف ببندم روش چقدر تموم میشه؟
چه موتورایی میشه رو این ماشین سوار کرد؟ (ترجیحا با cng یا lpg جور دربیاد)
کسرا جان شما هم بفرما که اسم مکانیکی چی بود؟
قصد خرید ندارم فقط واسه اطلاعات بیشتر میخام
نقل قول:
اين مصيبت اگه خوب روش كار كني 1 سال كار داره موتور گاز سوز هم 6 خوب جواب ميده هم 6 و 8 ميشه روش نصب كرد اما فك نكنم گاز سوز بشه اگه هم بشه قدرتش كمه البته من نفهميدم مدلش چنده هر چي هست 74 به بالا بايد باشه كه ارزش باز سازي نداره چون 74 تا فك كنم 77 يا 78 خيلي اتاقشون مسخره هست البته اين نظر منه در مورد گاز سوز هم اگه ميخواي گاز سوز كني به نظر من طرف امريكايي نرو!!!!
راستي امروز عصر رفتم سر وقت صاحب كامارو افتاده بودن به جونش:41::41::41: خواستم از دوو عكس بگيرم كه نتونستم خودش داشت كار ميكرد
اين بيشعورها داشتن خطوط زيباي بدنه كامارو رو با بتونه صاف ميكردن:18::18::18::18: از اونجايي كه در حد خودم اطلاعات در مورد ماسل هاي امريكايي دارم رفتم و بهش گفتم به من كه ندادي يه هيولا ازش در بيارم حالا اينطور نكن به هر صورت كه شد قانعش كردمو گند كاري ها رو پاك كرد با سمباده تازه ميگفت اين فقط برا اين خوبه كه با كسي كه لج داري بزني ماشينشو خورد كني بي عقل چون ميگن ماشي امريكايي محكم هست زده به يه سمند اونو كه داغون كرده هيچ سپر جلو خودش رو هم داغون كرده:18::18::18:
نميدونم چيكارش كنم اينو
شما ببین اول میفروشه؟چی داره یا نداره تا خرجش معلوم بشه..یا اینکه اصلا سند داره؟؟
اما در مورد موتور خواهش میکنم نگو که میخواهی روش یه موتور پراید بگذاری که با گاز کار بکنه..!!!
این یه مدل 77 باید باشه که البته بد نیست اما چنگی به دل نمیزنه..اگر چیزی مثل اینها بود واقعا خیلی ارزش داشت..
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
از پونتیاک 74 چی خبر؟عکس رسید؟
این احتمالا مدل 1976 از نوع ماستنگ استالیون باشه.مثل این:
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
فروشی که حتما هست، یعنی این ماشین، اونی میشه که دوستمون عکسش رو گذاشت؟!!!نقل قول:
راستش اسمش رو نمیدونم، رو سر درش چیز خاصی ننوشته بود و منم بار اولم بود میرفتم اونجا. اما اگه خواستی، آدرس دقیقش رو برات پ.خ میکنم. یا حتی با گوگل مپ نشونت میدم کجاست:27:
اگه خواستی درستش کنی، بگو شاید منم تونستم یه کارایی کنم تا سر آخر بدی یه بوقی باهاش بزنیم:دی
این یارو انگار بنا است که با بتونه همه چیز را عوض میکنه!!منظورش چی بود؟؟دنبال چیه؟؟؟
قیمت جدید نداد؟؟ میخواد تحویلش بده..کاملا معلومه بنابر این تا روزی که دستشه میخواد حسابی خرابکاری کنه..ممکنه سر خودشو با این کارا به باد بده...احتمالا این عکسو دیده جو گیر شده میخواد کروکی بکنه..
نه آقا علي اي كاش تي تاپ ميكرد كامل ميخواد سقفشو به باد بده حتي شيشه زيباي مدل 74:41::41:
در مورد به باد دادن سرش هم آره امروز فرداس با چماق درست و حسابي برم سر وقتش
نميدونم چيكارش كنم قيمت جديد چرا گفت 4 تومن آخرش ببرش به خدا قسم عين حقيقت رو ميگم منم بهش گفتم نفروش بذار 10 سال ديگه 50 ميليون بفروش:34::34:
در مورد هدفش هم والا چي بگم از كسي كه به دوو اسپرو سپر ال نود خورونده بهتر از اين نميه انتظار داشت امروز فرداس كه بگه كامارو رو كنيم محصول مشترك چه ميدونم كيا و جنرال موتور:34:
از پونتياك هم گفته كه 1شنبه ميرم عكس ميگيرم گفت امتحان دارم 1 شنبه يا دوشنبه بيكارم به محض اينكه به دستم برسه براتون ميذارمشون چند جايي پرسيدم گفتمن كه موتور454 سرطان هست هيچ چيزش گير نمياد نظر شما چيه؟
در مورد موتورهای 400 و 450 و بالاتر چون معمولا کمتر روی ماشینهای آمریکایی موجود در ایران استفاده شده بنابر این وسائلش هم زیاد جور نیست..درسته..مثلا بیشتر کادیلاکهای سویل ایران موتورهای 400 را با 305 عوض میکنند چون آنقدر این وسائل کمیاب و گرون شده که صاحبش قید قدرت و شتاب بالاتر را میزنه و به یه 305 قناعت میکنه..اما بریا یه ماسل واقعا خیلی غرور افرینه که یه 455 روش سوار باشه..واقعا کولاک میکنه..اما بازهم بهتره اول ببینیم این ماشین اصلا واقعا برای فروشه یا فقط قصد قیمت گرفتن داره؟؟
امروز اتفاقی این عکس را دیدم..یاد جیپ ویلیز خودم افتادم که سالها پیش داشتم..خیلی اذیت کرد اما واقعا جالب بود..یادش به خیر..خاطرات خوبی ازش داشتم..ماشینهای آمریکایی همه خاطره انگیز میشوند..