سلام دوستان
تخفیفی که همارا می ده فقط پنج هزار تومان است و بس !!!!!
Printable View
سلام دوستان
تخفیفی که همارا می ده فقط پنج هزار تومان است و بس !!!!!
نقل قول:
من از مکث نت 128 و 384 و 512 نامحدود ( H128 H384 H512 ) استفاده کردم. ( البته فعلا الان 384 استفاده می کنم.)
128 سرعت دانلودش معمولا به طور متوسط بین 15 تا 18 هست.
384 سرعتش بین 46 تا 55 هست.
512 بین 62 تا 75 گاهی هم 80 .
سرعت آپلود ها هم با سرعت دانلود ها برارند و حتی گاهی بیشتر.
کلا من خیلی خیلی از مکث نت راضیم سرعت رضایت بخش و ثابتی داره و قطعیش هم خیلی کمه.
فقط همارا سیستم
همارا قیمت هاش از شاتل گرون تره!نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
marmooz.exe می تونید علتش را بگید ؟؟
فکر کنم تازگیها اشتراک گرفتید
512 نامحدود داره ؟نقل قول:
سرعت دانلود نامحدود هم به همین شکله ؟
قیمتها چطوره ؟
دوستان من يه 128 نامحدود ميخوام بگيرم. همارا رو انتخاب كردم(بدون تحقيق)، شما نظر خاصي دارين؟ مودم ارزون بگيرم مشكل كه نداره؟
نقل قول:
بله 512 نامحدود هم داره اون سرعتی هم که نوشتم مربوط به نامحدود هست که خودم یک ماه استفاده کردم.
البته 512 قیمتش گرونه و چندان نسبت به قیمتش ارزش نداره من برای کسی که می خواد زیاد دانلود کنه 384 رو پیشنهاد می کنم. من خودم با 384 روزی حدود 4 گیگ دانلود می کنم.
لیست کامل قیمت ها را می توانید اینجا ببینید:
کد:http://www.maxnet.ir/fa/links.php?id=ADSL_Cost
128 نامحدود فقط ماکس نت ×!
خودم همچنان استفتده می کنم.
دیسکانکت کمی داره و ساپورتشون خوبه .
پینگش هم عالیه! سرعت دانلودش هم از مشابهاش بیشتره
تست هم گذاشته بودم چند صفحه قبل داتلودش 18- 16 هستش
به خاطر سرعتش من سرعت دانلودم با 128 کمه کمش 60 هست در حالی که با شاتل عندش 15 بودنقل قول:
اینم یه عکس از سرعت من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان صبا دارم قطعی زیاد داره هر روز 6 بار حداقل قطع میشه
شما هم اینطور هستین ؟ بقیه ای اس پی ها چطور ؟
البته دو هفته پیش من هرروز شبانه 1.6 گیگ دان داشتم
نمیدونم چه بلایی اومد سر این فیبر نوری ها
کی درست میشه یا .... !!؟
فقط شاتل به خاطر پشتیبانی اش!
سلام دوست عزیزنقل قول:
سرویس 128 نامحدود همارا سرعت دانلودش مانند سایر ISP ها بین 15 تا 18 است ولی توسرویس محدودش همانطور که شما گفتین 60 تا 70 را هم میکشه . اما یه نکته ای است اونم اینکه اگر بخواهین از مگاآپلود دانلود کنین بیشتر از 30 کیلوبایت دانلودنمیکنه و باید چند تا دانلود را با هم انجام بدین
اگه اکانت مگااپلود رو داشته باشی حداکثر سرعت دانلود میکنه
به نظر شما يه سرويس محدود با سرعت 70 تا 80 بهتره يا سرويس نا محدود با سرعت 15 تا 18؟نقل قول:
حساب كه ميكم با 15 كيلو در ثانيه روزانه 1.2 گيگا دانلود ميشه كرد، كه تو سه روز ميشه كل محوديت حجمي ماهانه يه اكانت 128 محدود (3 گيگ در ماه)
به نظر من اكانت محدود گرفتن پول را دور ريختن است، جز براي كسي كه سرعت لحطه اي خيلي مهمه. (گيم و تماشاي كانالهاي تلويزيوني و ... )
سلامنقل قول:
اکانت مگاآپلود را هم دارم اما بیشتر از 30 را نمیدهد چون همارا کاری کرده که برای دانلود از مگا فقط یک ارتباط در اختیار شماقرار می دهد
سلامنقل قول:
آره من هم با گفته شما موافقم چون که سرعت بالا ولی محدودیت حجمی برای افرادی کمه شب زنده داری میکنند و سرعت آنی نیاز دارند مفید است ولی 128 نامحدود طوری است که در هر دقیقه یک مگ را می تونید دان کنید .
نقل قول:منم اولش همین فکرو میکردم.:27:ولی بعد از چند تا ضرب و تقسیم ساده نظرم عوض شد.نقل قول:
شما میتونین مرور صفحات رو از ساعت 7 صبح تا 2 شب بکنین.(فکر نکنم روزی بیشتر از 70-80 مگ لازم باشه.)
دانلوداتون رو هم میتونین از ساعت 2 تا 7 صبح بزارین که با سرعت 512 تو 5 ساعت میشه به اندازه 24 ساعت
128 دانلود کرد.
من قبلن 128 نامحدود داشتم که تو 3 ماه ترافیکم شد 94 گیگ ترافیکم بود.
الان محدود گرفتم و هر شب هم راحت بین 1.2 تا 1.5 گیگ دانلود دارم.کامپیوتر رو هم مجبور نیستم 24 ساعته روشن بزارم.
راستی دوستن یه سوال داشتم.ساعت همارا سیستم کاملا دقیقه؟
یعنی اگه من دقیقا ساعت 2 بزارم شروع به دانلود کنه از ترافیکم کم نمیشه؟چون 2 دقیقه هم 2 دقیقه هست.
در ضمن ساعتم رو 3-4 بار با ساعت های اتمی سینک کردم.
سلام.نقل قول:
دقیق دقیق دقیق هست.
موفق باشید :11:
نقل قول:نقل قول:
<DIV align="center">
سلام دوست عزیزم :10:
شرکتا قبل از ارائه ی سرویس جدید بازارشون رو در اون وادی سنجش میکنن ( همارا برای سرویس توربوش 3 مرکز رو ازماییشی ارائه داد ) بعد سرویس رو ارائه میدن :27:
همین که این سرویس ها ی حجمی از طرف شرکتا ارائه میشه ( اکثرشون ) نشان از بازار خوب این سرویس ها داره :21:
و مطمئنا هر سرویسی مشتری خاص خودش رو داره :5:
جالبه بدونید که درخواست سرعت دوستان برای توربوی همارا به حدی بود که فعلا دست نگه داشه و یوزر جدید نمیگیره !!! :18:
مطمئنا کسی که اصلا علاقه ای به دانلود نداره و فقط وبگردی و چت میکنه سرویس های محدود بهترین گزینه براش هست
در مورد سرعت لحظه ای هم درسته که برای ویدیو آن لاین عالیه و لی اصلا نمیصرفه چون قرار باشه رووزانه چند تا ویدیو از یو تیوب ببینی حجم روزت تموم شده و چیزی باقی نمیمونه :31:
راستی OnLy SoNy :46:
-=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=-
نکته ی مهمی که تا حالا ندیدم کسی بهش توجه کنه اینه که یوزر همیشه فکر میکنه که متغیرش فقط هزینه ی اینترنت و سرعت آن هست و این دوتا رو ( و البته محدودیتش رو ) تو چرتکه حساب میکنه :27:
یوزری که اینترنت نا محدود با سرعت زغالی داره مجبوره 24 ساعت سیستم رو روشن بزاره تا نهایت استفاده رو از پولی که داده بکنه !!!:31:
نتیجه این میشه که سیستم مورد نظر بجای 4 یا 5 ساعت ( در مقایسه با سرویس محدود ) باید 24 ساعت روشن بمونه یعنی مصرف برق 5برابر بیشتر ( در روز )
سیستم خودش هم اصطهلاک داره ( کم شدن عمر سیستم بازم 5 برابر زوودتر ) :27:
کارکرد مودم رو هم با همه ی اینها جمع بزنید :18:
حالا نظرتون چیه ؟ :5:
مثل اینکه سرعت صبانت هم به حالت اول برگشته ( امروز بعد از ظهر )
نقل قول:نقل قول:
<DIV align="center">برای اطمینان خاطر زمان بندی رو برای 2:02 تا 6:58 تنظیم کنی بهتره :20:
سلام . . .
من تازگیا یه مشکلی دارم با این اینترنتم . . .
ADSL من 128 محدود صبا است ولی الان نزدیک 3 روزه که اینترنت نمی ره و تو verfying username and password می مونه ?
این مشکل از از چیه ؟ از صبا ؟ از من؟ یا کلا" اینترنت تعطیله؟
ممنون/
مگه ای دی اس ال verfying username and password میاره؟نقل قول:
شما خطت رو چک کن ببین نویز نداری.شاید اشکال از خود شرکت باشه.این چند روزه دوستان میگفتن صبانت
قاطی کرده.فکر کنم از خودشون بپرسی زودتر به نتیجه میرسی.:11:
حالا دو راه براي دانلود شبانه است، يا شب بيداري كه كار ما نيست، يا Schedule كردن دانلود باري 2 تا 7 شب، در حالت دوم اگه ارتباط قطه بشه يا برق بره چيكار ميكنيد؟نقل قول:
راستي براي تورنت برنامه اي است كه Schedule كنه شروع دانلود و ... را؟
مخلص آقا مسعود و همه سوني دوستان.نقل قول:
باشه آقا من تسليم ميشم، ولي لطفا جواب پست ما قبلم رو هم بديد.
بله؛ اگه نوع کانکشن، بریج (Bridge) باشه، باید مثل دایال آپ هر وقت که میخوای استفاده کنی کانکت بشی و هر بار هم یوزر و پسورد رو چک میکنه (BanBoard Connection)نقل قول:
:11:
نقل قول:
لازم نیست شب بیدار باشی.اگه از رپید شیر میخایی دانلود کنی یه اکانت بخری 6 تومن اضافی خرج میکنی که
هزینش از 128 پایین تره.
برای تورنت هم میتونین از نرم افزار utorrent استفاده کنین و اسکجولش کنین.فقط یه ایرادی داره که دقیقا راس
ساعت 2 شروع به دانلود میکنه.یعنی احتمالش هست که از ترافیکت کم بشه.
دوستان نرم افزاری برای تورنت میشناسن که بتونم 1 یا 2 دقیقه بعد از ساعت 2 شروع کنه؟
چون موتورنت زمان بندیش 1 ساعت 1 ساعته.ووز هم یک ربع یک ربع.
توحید جان تا حالا برات پیش اومده که دانلودتو بزاری برای ساعت 2 و از ترافیکت کم کنه؟
چون ترافیکی که گرفتم برام کمه.نمیخام هر شب هم به خاطر یکی دو دقیقه 20 مگش بپره!!!!!!!!!!!
با تشکر.
بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
خوب شما ساعت کامپیوترت رو چند دقیقه عقب بکش / مثلا 3 دقیقه /
و وقتی شماuturent رو برای ساعت 2 تنظیم می کنید / آن هم زمانی که ساعت کامپیوتر شما 2 باشد شروع به دانلود خواهد کرد ( در حالی که ساعت 2:3 است)
از اون طرف هم 3 دقیقه دیرتر تموم میشه.:27:نقل قول:
نقل قول:
همارا و ماکس تقریبا قیمتاشون برابره ( 128 خانگی ) :27:
دوستان که میگن سرعت 128 نزدیک 18 هست ولی من که ندیدم اینطوری باشه
384 داریم از ماکس ولی فقط لحظه ای میره بالا برمیگرده که اونم اصلا نمیشه روش حساب باز کرد :21:
نقل قول:
نه بابا مطمئنا برا کسی که اپلود دانلود داره محدود نمیصرفه دیگه :27:
Editted By AB
سلام خدمت همشهری های گلم
انترنت جدید پلاس همارا بگیرین
خیلی حال میده
5 گیگ واسه سه ماه
شبا از 2 تا 7 مجانی
من که تو این فاصله حدود 1.6 گیگ دانلود میکنم
جمه ها از 2 تا 10 مجانی
تو این فاصله هم تقریبا نزدیک 3 گیگ
سرعت دانلود 1 مگ(120)
قیمت 50 تومن + 10 تومن هزینه اول
در ضمن اگه خواستین بگیرین از خود شرکت مستقیم بگیرین
چون بعصی جاها نمایندگی داره گرونتره
نقل قول:
اختلال و قطعی کامل در شبکه اینترنت
بدینوسیله ضمن پوزش از مشترکین گرامی، مطابق اعلام اداره دیتای مخابرات استان اختلال و قطعی کامل اینترنت مورخ 88/2/28 ساعت 11.30 قبل از ظهر مربوط به تجهیزات اینترنت مخابرات استان بوده و با تلاش کادر فنی آن اداره در ساعت 16:00 بعد از ظهر اصلاح گردید.
این قطعی مربوط به کل پهنای باند توزیع شده در سطح استان آذربایجان شرقی می باشد.
احتلال مجدداً از ساعت 18:15 بصورت کلی در پهنای باند استان شروع گردیده است.
قطعی از ساعت 10:30 کاملا مشهود بوود :2:
بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
البته / قطعی برا ما از حدود 10:15 شروع شد
نقل قول:سلام.نقل قول:
نه بابا
من که دوروبر ساعت 3 اومدم خونه و نیم ساعتی استفاده کردم، هیچی ندیدم
ولی بعدش به کلی قطع بود و فقط سایت همارا سیستم باز میشد و لاغیر
موفق باشید :11:
سلام دوستان
این قطعی تا چه تاریخی ادامه خواهد داشت ؟
نشد ما یه روزی قطعی نداشته باشیم .
سلام
من بالاخره از صبا دارم ميرم شاتل
اكانت 1 ماهه اكو 512 با 3 گيگ حجم = 19
رانژه = 15
منهاي 10 تومن بابت كارت طلايي و + 1 ماه اكانت مجاني بابت طرح بهاره از 20 ارديبهشت تا 20 خرداد!
كلا شد 24 تومن بابت 2 ماه 512 اكو با 6 گيگ حجم و رانژه.
طرف آشنا بود خودش كارت طلايي داد تا 10 تومن تخفيف داده باشه!
فقط يك سوال از همشهري هاي عزيز
درسته كه ميگن شاتل با مودمهاي D-link و Alfex درست جواب نميده و مودم قاطي ميكنه؟
با سلام خدمت شما دوستان عزیز.
دوستان یه خواهشی از شما ها داشتم.
میتونید این دستور رو تو Run بنویسید و عکسشو برای من بزارید؟
ping 91.99.100.15 -t
خیلی واسم مهمه .
از سه تا ISP تست میخوام یکی همارا 128 - صبا نت 128 - شاتل 128
تست هم به این صورت خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مکس نت چند روزی هست که سرویس 1 mbps و 2 mbps محدود به کاربران خانگی اراثه میکنه.