تکراری شد:31:
Printable View
تکراری شد:31:
سلام
دفترچه فراگیر پیام نور کی میاد ؟؟
تازگی عکس هم میخوان.نقل قول:
همون روز هم صادر میشه
گند زدن به رشته ها یکی نیست بگه مهندسی برق تو دانشگاه های بزرگ برای انجام آزمایش هاش موندن بد چطور دانشگاه آزاد کلقوزآباد میخواد بیاد دانشجو بگیره
نقل قول:
گند زدن به رشته ها یکی نیست بگه مهندسی برق تو دانشگاه های بزرگ برای انجام آزمایش هاش موندن بد چطور دانشگاه آزاد کلقوزآباد میخواد بیاد دانشجو بگیره
◄◄ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور ►► :27:
نقل قول:
سلام
دفترچه فراگیر پیام نور کی میاد ؟؟
ثبتنام آزمونهای کارشناسی فراگیر پیامنور ۱۵ تا ۲۱ دیماه ۸۹ می باشد .معاون آموزشی دانشگاه پیام نور افزود: زمان برگزاری آزمون کارشناسی، فراگیر پیام نور در ۳۰ اردیبهشت ۹۰ برگزار خواهد شد.
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور ۲۶ دی ۸۹ می باشد
هر موقع ثبت نام شروع شه اینترنتیشم میاد!:دینقل قول:
دفترچه کارشناسی فراگیر 90 به صورت اینترنتی نیومده دانلود کنیم؟؟؟؟؟
نقل قول:
یعنی باید صبر کنم دوره دانشپذیری به دانشجویی تبدیل بشه بعدش انصراف بدم
تو سایت پیام نور زده:
و این یعنی معافیت تحصیلی بعد از رسمی شدن بهش تعلق میگیره :دی و اگه مشمول باشی که هستی باید بری اش خوری:ینقل قول:
دانشپذير دانشجو نيست و از مزاياي دانشجويي برخوردار نمي شود.
من اگه رشته اقتصاد نظری رو انتخاب کنم بعدا میتونم برم تو یکی از زیر مجموعه هاش؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورم بازرگانی و کشاورزی و حمل و نقل و .... هست!!!!
دوستان
من تو قسمت حذف اضطراری یه درسو حذف کردم(آشنایی با قانون اساسی) ولی هنوز تو لیست درسها هست و کنارش یه گزینه ثبت داره(بقیه که حذف نشده گزینه حذف داره به جای ثبت)
دیگه حله؟من الان حذفش کردم یا باید کار دیگه ای بکنم؟
(راستی به نظرتون درس سختیه؟میشه تو 3 4 روز خوندش؟)
ممنونم
بعد حذف گویا 2 ساعت طول میکشه تا اعمال شه:دی×نقل قول:
وستان
من تو قسمت حذف اضطراری یه درسو حذف کردم(آشنایی با قانون اساسی) ولی هنوز تو لیست درسها هست و کنارش یه گزینه ثبت داره(بقیه که حذف نشده گزینه حذف داره به جای ثبت)
دیگه حله؟من الان حذفش کردم یا باید کار دیگه ای بکنم؟
(راستی به نظرتون درس سختیه؟میشه تو 3 4 روز خوندش؟)
ممنونم
بابا من فیزیکو 1 روز وقت دارم واسه خوندن:دی این که چیزی نیست×:27:
من کارتمو نگرفتم هنوز :41: اونجا که نوشته شماره درس و گروه درس چی باید بنویسیم ؟
اندیشه 1 رو میشه تو یه روز خوند ؟؟ بچه شما زبان رو چیکار میخواید کنید ؟
کسی هست که درس مبانی سازمان و مدیریت داشته باشه ؟؟؟ 422 صفحه رو چطور بخونم ؟ اونم امتحان تستی تشریحی :41:
شما اصلا چیزی نباید بنویسی جایی!!!نقل قول:
اونجا که نوشته شماره درس و گروه درس چی باید بنویسیم ؟
کجا همچین چیزی هست اصلا:دی؟
خدا کنه بشه:دی چون منم یه روز وقت دارم!!××نقل قول:
اندیشه 1 رو میشه تو یه روز خوند ؟؟
زبان هم نیم روز وقت دارم!!! به امید اطلاعات کنکورم میرم...!!!:41:نقل قول:
بچه شما زبان رو چیکار میخواید کنید ؟
این قوانینمثه اینکه واقعا پدر در اوره هاااا...نقل قول:
من که می زارمش واسه تابستون...
نه واقعا اینا چی فکر کردند؟؟! آخه این رشته ها تجهیزات میخواد از کجا میخوان بیارن؟ ساختمون فنی مهندسی تهران الانشم جانداره تو سلف مثل آدم غذا بخوری. حالا واحدای دیگه رو نمیدونم ..جو گرفته شون:31:نقل قول:
البته صحبتش بود که قراره ظرفیت کارشناسی دانشگاههای مادر بیاد پایین ،واگذار بشه به دانشگاههای نوپا (:13:) که ظرفیت ارشد اونارو ببرن بالا..حالا نمیدونم برق شریف و برق پیام نور (چه ربطی داره؟!)
آخه سخته مثلا چطوری خود خوان بردارن؟؟ ؟
اگه هوس کنن پزشکی و دندان و دارو هم یزنن چی؟:18: الانش دکترا بعد7-8-10 سال تازه میشن دکتر کامل..اون موقع فک کنم هر کدوم بعد40-50 سال مدرک می گیرن :31:
جل الخالـــــق!!!:5:
help me............!!!!!!!!نقل قول:
من اگه رشته اقتصاد نظری رو انتخاب کنم بعدا میتونم برم تو یکی از زیر مجموعه هاش؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورم بازرگانی و کشاورزی و حمل و نقل و .... هست!!!!
آقایون دفترچه فراگیر نوبت 22 هم اومد :
منبع :کد:http://pnu.ac.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=cb8e9da4-9601-4e09-9269-2f11647d9ce0
کد:http://pnu.ac.ir
من دانلود کردم ولی باز نمیشه ارور میده!!!!!!نقل قول:
http://pnu.ac.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=cb8e9da4-9601-4e09-9269-2f11647d9ce0
امروز امتحان ساختمان گسسته داشتیم ؛ مزخرف ترین امتحانی که تو پیام نور دادم . سوالات بسیار سخت بود ، خدا رحم کنه این ترم دانشگاه شمشیر رو از رو بسته با این نحوه طراحی...
کسی دیگه ای امتحان داشته این درس رو؟
بچه ها من نمیتونم کارتمو بگیرم ؛ راهنمایی کنید :41:
نقل قول:
بچه ها من نمیتونم کارتمو بگیرم ؛ راهنمایی کنید
دقیقا مشکلت چیه؟ چی میزنه وقتی گزارش میگیری؟
اطلاعاتی جهت چاپ و یا نمایش موجود نیست !نقل قول:
دقیقا مشکلت چیه؟ چی میزنه وقتی گزارش میگیری؟
برو دانشگاه بگو :دی!!!
مشکل حاد تر از این حرفاست گویا!!!
نقل قول:
بچه ها من نمیتونم کارتمو بگیرم ؛ راهنمایی کنید
نکنه گزارش 101 رو می زنید !!!نقل قول:
اطلاعاتی جهت چاپ و یا نمایش موجود نیست !
وااای ! آره منم داشتمنقل قول:
چرا اینقدر سخت بود وامونده:18:؟؟؟؟؟
یعنی رفته بودن از کتابای دوران دانشجویی خودشون طرح کرده بودند به خدا...
امیدوارم ریزشی باشه دوباره بگیرن
به هیچ وجه با نمونه سوال ترم پیش قابل مقایسه نبود منکه شوکه بودم سر جلسه تا یه ربع..!
help me tar...نقل قول:
من که امروز خدا رو شکر فک کنم:دی مبانی کامپیوترو پاس کردم!!××× هورا:دی!!
ولی اصلا نمیشه تقلب کرد!
یعنی چی؟نقل قول:
منظورت اینه که تغییر رشته بدی؟
سوالا رو که دیدم هرچی تو ذهنم بود پرید....نقل قول:
بهترین راه برا اعتراض به نحوه طراحی سوالا چیه ؟
بریم اعتراض کنیم شاید فرجی بشه
نقل قول:
تو دفترچه نوشته رشته اقتصاد نظری!(رشته های اقتصاد بازرگانی و کشاورزی و حمل و نقل و ... زیر مجموعه اقتصاد نظری هستند،در ضمن خود اقتصاد نظری هم یک رشته جداست)نقل قول:
یعنی چی؟
منظورت اینه که تغییر رشته بدی؟
حالا من اینو میخوام بدونم که این اقتصاد نظری که تو دفترچه نوشته منحصرا اقتصاد نظریه یا شامل زیر مجموعه هاش هم میشه؟؟؟؟
نهههههههههههههههههههههههه هههههههههه .. 428 رو میزنم ؛ چرا هیچکس باور نمیکنه ؟! :31:نقل قول:
نکنه گزارش 101 رو می زنید !!!
بچه ها یکی از دوستام بهم زنگ زد گفتش کارت اونم نیومده و چون دانشگاه گفته بود باید 14 واحد بگیریم و ما 18 واحد برداشتیم واسه اینه که کارتمون نمیاد .. گفتش باید یه درس و حذف کنیم :41:
ضد حال بدتر از پیامنور دید تاحالا ؟ :41:
آقااااااااااااااااااااااا ااا یعنی چی دانشگاههای اینجا واسه خودشون قانون میزارن میگن ترم 1 باید 14 واحد ورداری ؟ ها ؟ یهنی چی ؟ منظورشون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من ترم اولم(معماری) و 3تا امتحان دارم که از ریاضی1 خیلی می ترسم.(ریاضیمم خوب نیس:31:)
چه جوریاس امتحانش؟3 تا کتابه،3تاشو بخونم کافیه واسه امتحان؟
ولی شنیدم خیلی سخته درسته؟
چون نرفتم سر کلاس نفهمیدم دقیقا امتحان میان ترمو چند شدم ولی میدونم از6 بالای 3 3.5 بوده. اینو باید چند بگیرم تا پاس کنم این درسو؟
امتحانش که سخته ، مطمئن باش...نقل قول:
شما بدون احتساب نمره میان ترم برای پاس شدن باید از تستی و تشریحی ورقه نمره 7 بگیری تا پاس بشی
برای اعتراض به سوالها باید از طریق سیستم گلستان اقدام کنید....نقل قول:
مرض دارن:دی حالا خوبه مشکل شما حل شد:دی من که 18 واحد شیرین برداشتم:دی 10 تاشم به زور پاس شه:41:نقل قول:
آقااااااااااااااااااااااا ااا یعنی چی دانشگاههای اینجا واسه خودشون قانون میزارن میگن ترم 1 باید 14 واحد ورداری ؟ ها ؟ یهنی چی ؟ منظورشون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
======
راستی جواب امتحانا کی میاد؟
گلستان قسمت یا گزینه ای برای اعتراض به نحوه طراحی سوالا نداره...نقل قول:
گلستان:
قابل توجه دانشجویان گرامی :
- دانشجویانی که مازاد سقف مجاز انتخاب واحد نموده اند قادر به دریافت کارت آزمون (گزارش 428 ) نخواهند بود و لازم است ابتدا نسبت به حذف اضطراری دروس مازاد خود اقدام نموده و حداکثر 30 دقیقه بعد از حذف اضطراری دروس مازاد ، قادر به اخذ کارت آزمون خواهند بود.
- شایان ذکر است دانشجویان بدهکار حداکثر 36 ساعت بعد از پرداخت در بانک قادر به اخذ گزارش خواهند بود(تعطیلات به این زمان اضافه می گردد).
- دانشجویانی که کد ملی آنها در سیستم ثبت نگردیده است نیز قادر به دریافت کارت آزمون نخواهند بود. این دسته از دانشجویان باید از طریق مسیر زیر نسبت به ورود کد ملی خود اقدام نمایند.
منوی کاربر ==> آموزش ==> دانشجو ==> مشخصات دانشجو ==> تغییر شماره ملی
سلام دوستان
من ترم اولی دانشگاه پیام نور هستم
روز پنجشنبه رفتم بانک و شهریه رو واریز کردم اما هنوز تو سیستم گلستان من بدهکارم و کارت ورود به جلسه اصلا منوش نیست!!!
باید کار خاصی انجام بدم؟
با تشکر و سپاس
سلام:دینقل قول:
من ترم اولی دانشگاه پیام نور هستم
روز پنجشنبه رفتم بانک و شهریه رو واریز کردم اما هنوز تو سیستم گلستان من بدهکارم و کارت ورود به جلسه اصلا منوش نیست!!!
باید کار خاصی انجام بدم؟
کاری نباید بکنی فقط زمان میبره:
شایان ذکر است دانشجویان بدهکار حداکثر 36 ساعت بعد از پرداخت در بانک قادر به اخذ گزارش خواهند بود(تعطیلات به این زمان اضافه می گردد).
24 ساعت بعد از امتحان میشه اعتراض کرد....نقل قول:
نقل قول:
الان 72 ساعت گذشته که 24 ساعت جمعه رو کم کنیم باز از 36 بیشتره!
شما گزینه های دیگرو چک کن ببین مشکلی نداره؟
نقل قول:
قابل توجه دانشجویان گرامی :
- دانشجویانی که مازاد سقف مجاز انتخاب واحد نموده اند قادر به دریافت کارت آزمون (گزارش 428 ) نخواهند بود و لازم است ابتدا نسبت به حذف اضطراری دروس مازاد خود اقدام نموده و حداکثر 30 دقیقه بعد از حذف اضطراری دروس مازاد ، قادر به اخذ کارت آزمون خواهند بود.
- شایان ذکر است دانشجویان بدهکار حداکثر 36 ساعت بعد از پرداخت در بانک قادر به اخذ گزارش خواهند بود(تعطیلات به این زمان اضافه می گردد).
- دانشجویانی که کد ملی آنها در سیستم ثبت نگردیده است نیز قادر به دریافت کارت آزمون نخواهند بود. این دسته از دانشجویان باید از طریق مسیر زیر نسبت به ورود کد ملی خود اقدام نمایند.
منوی کاربر ==> آموزش ==> دانشجو ==> مشخصات دانشجو ==> تغییر شماره ملی
دوستانی که داوطلب فراگیر 90 هستن دفترچه رو از اینجا میتونن هم دانلود کنن هم ببینن:دی
کد:http://www.pnunews.com/page/soalpnu.aspx