با سلام به دوستان کسی پاکت پیسی که قابلیت بارکد خوان داشته باشه میشناسه لطفا مدل و قیمت اونو بگه
مرسی
Printable View
با سلام به دوستان کسی پاکت پیسی که قابلیت بارکد خوان داشته باشه میشناسه لطفا مدل و قیمت اونو بگه
مرسی
قیمت HTC Touch HD رو هم محبت کنین ممنون می شم... .
داش کی این حرف و بهت زده من خودم 695 قیمت دارم بعد شما می گی نیومده هنوز!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نه هنوز نیومده .. بگردی تا 740 هم میتونی پیدا کنی
پدرام جان این گارانتی 18 ماهه رو که حتما" تو سایتای فروش دیدی گارانتی اصلی نیستن و اصلا" روشون حساب نکن اگه می خوای با گرانتی بگیری همون گارانتی های اصلی رو بگیر هرچند ارزش گارانتی تو ایران نزدیک به صفره موفق باشی بازم سوالی بود در خدمتیم.نقل قول:
قيمت n81 چنده؟
قيمت n95 8gig چنده؟
بين اينا كدام بهتره؟وكدام از همه بدتره؟(از نظر دوربين و صدا و امكانات زياد)
n78
n81
n82
n95
n85
n95 8gig
6500slide
چرا پست های جدا جدا می دی همه ی سوالاتتو توی ی پست بپرس
------
ان 81= 260
ان95 8گیگ = 435
--------------------
بین این گوشی های گه گفتی به نظر من ان 85 بهترین
قیمت این گوشیها رو میخواستم لطفا :
n82
n85
n96
سلام آقا...قیمت نوکیا e66 و e71 الان چنده؟ با گارانتی..
اصل فندلاندش پیدا می شه؟
کدوم بهتره؟
n78 با انواع گارانتي ها (نام ببريد)
حذف شد.......
از شما که 2تا ستاره داری بعیدهنقل قول:
دوستان ، اگه امکان داره ، منو در زمینه ی خرید گوشی ، مشاوره کنید.....حالا نوع کمپانی سازنده ی اون گوشی ، آنچنان مهم نیست.(حتی lg هم شد ، ایرادی نداره)
...میخوام یه گوشی برای داداشم بگیرم ، در حد 300 تومن ؛ و این خصوصیات گوشی رو دوست داشتم ملاک قرار بدین
1- صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت (کمتر از 2.4 اینچ نباشه)
2-صدای با کیفیت
3- سرعت cpu
بی نهایت سپاسگزارم
اینجا جاش نیست یه تاپیک جداگانه بزن
سلام
g900?
سلام...............نقل قول:
g900__380.90
ممنون از جوابت . اره هم تو سایت digikala هم فروشنده ها یکیشون میداد . میشه بگی فرقش با گارانتی اصلی چیه ؟ در ضمن باهات موافقم که گارانتی تو ایران هیچ معنی نداره :5:نقل قول:
ولی میخواستم بدونم این 18 ماه یعنی چی ؟ اون اصلیا چند ماه هستن ؟ اگه به تاپیک ربطی نداره تو profile ام جواب بدی ممنون میشم :11:
در ضمن امضات اخر معنی و مفهوم و reality هست و بس :10:
پدرام جان گارانتی های اصلی 12 ماهه هستند وایناکه با اسامی جورواجور هستن و 18 ماهه و غیره میزنن اصطلاحا" بهشون گارانتی های هزار تومنی میگن که خود فروشنده های پاساژعلاالدین و دیگر فروشنده ها اونا رو با هزار تومان از این شرکتا (البته اگه بتوان بهشون گفت شرکت چون هیچ خدماتی رو قبول نمیکنن قبول هم کنن هزار اما و اگر داره و تازه اونوقت هم اگه شانس بیاری از هفت خوان اونا رد بشی میگن شامل گارانتی نمیشه باید پول تعمیرش رو بدی)میگیرن و به اسم گارانتی به خورد خریدارا میدن تو چه نوع گوشی میخوای بگیری چه مارکی رو بگو تا من گارانتی های اصلی رو خدمتت عرض کنم پول بابت این نوع گارانتی ها فقط پول هدر دادنه پدرام جان اینو تجربه ام هم بهم ثابت کرده ببخشین که روده درازی کردم بازم سوالی بود در خدمتیم
قیمت چند گوشی (دیروز - علائدین)
Samsung U700 : 190,000
Samsung U600: 177,000
Nokia N78: 270,000
Nokia N95 8 GiG: 440,000
N78 قیمتش شده 240 بعد شما می گی 270!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
f300 سامسونگ چنده؟
n78رو گفتم با گارانتي هاش بگين. مثلا بگين نيا يا اتصالات و بقيه.
D780
d880
d980
با گارانتي
سپاس.
قیمت lg kg920 ؟
من خودم قیمت کردم.!نقل قول:
البته از 1 مغازه بیشتر نپرسیدم... چون نیازی نداشتم :46:
اون 240 که میگین با گارانتیه با بدون گارانتی؟
با سلام میخواستم بدونم قیمت 6220 نوکیا چنده؟
n79 با گارانتي نيا و گارانتي متفرقه (اگه مي شد نام ببريد) و بي گارانتي رو مي خواستم.(رنگش رو هم بگين)
دوستان من فردا می خوام برم گوشی بخرم ، خبر دارید فردا پاساژ علاالدین بازه یا نه ؟ به خاطر تعطیلی ها میگم ...
دوستان قيمت
c902
c905
بدون گارانتینقل قول:
-------------------
درضمن منم تازه از دست این سرطان آزاد شدم:5:
آقا جون چرا کسی ج.اب من رو نمیده؟؟؟؟
قیمت e66 , e71 رو می خوام با اسم گارانتی های معتبرش واینکه کدوم پر طرفدارتره اگه ممکنه....
ممنون می شم جوابم رو بدبد....
آخه 3 باره تا حالا سئوالم رو مطرح کردم
خوب چون این 2 روز تعطیل بوده!!!نقل قول:
گارانتی هم معتبرترینشون اتصالات هست.
باسلام میخواستم در مورد نوکیا ال 90 اطلاعات بیشتری داشته باشم متشکرم
شهرام کجایی بابا ؟:31:نقل قول:
ال جی کا اف 750 چنده؟
آقا شهرام سلام
سامسونگ d780 d880 d980
ممنون.
دی780 210 هزار تومان
كسي جواب منو نميده؟نقل قول:
6220 چنده؟ لطف کنید جواب بدید
سلام.
نوکیا5800 چنده؟
نقل قول:
n79 با گارانتي نيا و گارانتي متفرقه (اگه مي شد نام ببريد) و بي گارانتي رو مي خواستم.(رنگش رو هم بگين)
بدون گارانتیش حدود 380