ما رو گذاشتن تو برزخ،آخه چه وضعشه:n34::n34:
Printable View
ما رو گذاشتن تو برزخ،آخه چه وضعشه:n34::n34:
نقل قول:اینکه ناراحتی نداره مثل من فکر کنید نتایج سه شنبه میاد :n02:نقل قول:
فردا صبح که از خواب پا شدید حتما نتایج اومده دیگه
آقا من مجازی آموزش محور مخابرات امن دانشگاه علم و صنعت قبول شدم ! اصلا اینا اعتبار دارن ؟؟ واسه دکتری مشکل پیش نمیاد که پایان نامه نداره!؟
انتظارها به پایان رسید
نتایج اومد
قبولیتون رو تبریک میگم.نقل قول:
والا، کلا فوق لیسانس های بدون پایان نامه برای پذیرش دکتری دچار مشکل میشن. کلا من که دید خوبی نسبت به دوره های مجازی ندارم، مخصوصا دوره حساسی مثل فوق لیسانس که باید در ارتباط مستقیم با اساتید باشی و مقاله بنویسی و ... به نظرم دوره های مجازی کلا به درد کسایی میخوره که صرفا میخوان یه مدرکی گرفته باشن تا پایه حقوقشون و اینا بالا بره و نه برای کسانی که به فکر دکتری هستن.
- - - Updated - - -
قبولیتون رو تبریک میگم.نقل قول:
والا، کلا فوق لیسانس های بدون پایان نامه برای پذیرش دکتری دچار مشکل میشن. کلا من که دید خوبی نسبت به دوره های مجازی ندارم، مخصوصا دوره حساسی مثل فوق لیسانس که باید در ارتباط مستقیم با اساتید باشی و مقاله بنویسی و ... به نظرم دوره های مجازی کلا به درد کسایی میخوره که صرفا میخوان یه مدرکی گرفته باشن تا پایه حقوقشون و اینا بالا بره و نه برای کسانی که به فکر دکتری هستن.
پس بهتره به تکمیل ظرفیت فکر کنم. چون شهریه هم خیلی بالاست(شهریه ثابت یک و پونصده).نقل قول:
Sent from my GLX phone
راستش من پردیس خودگردان و غیرانتفایی و آزاد و پیام نور رو بهتر از مجازی امیرکبیر میدونم..نقل قول:
ایشالا اونجا نتیجه خوبی بگیری.
مردودی ها شانسی برا تکمیل ظرفیت دارند؟
بله حتمانقل قول:
هم خیلی از دانشگاه ها اون موقع ظرفیتشون تکمیل نشده است و هم گاهی وقتها ظرفیت های جدیدی برای دانشگاه ها اعلام میشه
اطلاعيه پذيرش دانشجو در برخي از كدرشته محلهاي جديد و همچنين تكميل ظرفيت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي سال 1394، در روز دوشنبه مورخ 94/7/6 از طريق نشريه پيك سنجش و پايگاه اطلاعرساني اين سازمان منتشر خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مدیریت تکنولوژی دانشگاه علم و صنعت - دانشکده پیشرفت قبول شدم. کسی شناختی داره؟ چجوریاس کلا؟
سلام دوستان، یه سوال داشتم
من 23 شهریور 93 کارشناسی فارغ التحصیل شدم و امسال ارشد قبول شدم، برا نظام وظیفه کار خاصی باید بکنم؟ کلا چجوریاس؟
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
نقل قول:
معافیت تحصیلی از دانشگاه بگیرید
دوستان عزيز
شهريه هر نيم سال كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد ( علوم انساني - مديريت دولتي ) چقدر در مياد حدودا ؟
آيا برم يا پيام نور شركت كنم بنظرتون ؟!
پيام نور فقط دي ماه ثبت نامه؟
دوستان من شهر خودمون قبول شدم نرم افزار آزاد ولی اصلا دیگه حوصله درس خوندن ندارم 3 سال پیش لیسانس گرفتم الانم به لحاظ جسمی و روحی مشکلات زیادی دارم ولی خونواده همش اصرار میکنن برو تا بعدش بری سر کار اخه کار کجا بوده اگه بود تو همین سه سال استخدام میکردن من واسه کامپیوتر استخدامی توی شهرمون ندیدم و به نظرم این رشته به درد استخدام نمیخوره به نظر شما رفتن ارزش داره یا نه؟ یا یه سال صبر کنم رشته دیگه بزنم. از طرفی فکر میکنم بعد دو سال دیگه فوق لیسانس هم اشباع میشه دیگه مدرکش میشه کاغذ پاره منظورم مدرک ازاد اونم مال شهرستان هست حالا باز دولتی یه فرقی میکنه نظر شما چیه تو رو خدا راهنمایی کنید هزینه دانشگاه ازاد هم خیلی سنگینه برامون
سلام
اگر فرصت استاد شدن دارید یا علاقه دارید برید ارشد وگرنه با مدرک ارشد استخدام سخت تر میشه
سایت مانشت برای کامپیوتری هاست یه سری بهش بزنید
موفق باشید
نقل قول:
خدايي نكرده نميخوام من كسي باشم كه شما رو منصرف ميكنه اما خود منم دقيقا همين جوري هستم
ليسانس رو با معدل هجده و نيم گرفتم ! نفر اول دانشكده شدم ، هفت ترمه
الانم ارشد مديريت تحول كه ميدونين رشته بسيار خاص و جالبي هست و هر سازمان و اداره اي ميخواد رو قبول شدم
ولي كار نيست
كارم پارتي ميخواد
اين آزمون ها و استخدامي ها اصلا واسه من و شما نيست
دوست من ليسانس رو بعد 5 سال گرفت با معدل 13
يك هفته بعد بانك رفاه استخدام شد
چون پارتي داشت ...
ولي واسه مني كه مثلا جزو استعدادهاي برتر دانشگاه بودم كاري نيست !
من منصرف شدم از ادامه تحصيل
چون هم وقتم ميره
هم هزينه ميره
هم آرامش و ... آخرشم هيچي !
ما هم جزو كسايي نيستيم كه بريم دانشگاه كيس ازدواج پيدا كنيم !
پس زندگي كن داداش اين چند سال باقي مونده رو هم !
من و شما ارشد رو بگيريم ديگه اين قدر ارشد بيكار تو جامعه هست كه باز بايد بريم سمت دكتري
كلا دهه شصت نابود شد و رفت ...
اکثر جوونای فامیلای من رفتن اونور آب! دخترخاله - دخترعمو و ... بنظرم بهترین کار همینه چون واقعا داخل کشور کار نیست آینده هم نیست! 26 سالمه خدمت هم رفتم ولی هیچی به هیچی!- دوماه پیش رفته بودم یجاواسه فروشندگی تا گفتم لیسانس دارم گفت که لیسانس نمیخوام فقط دیپلم میخوام چون لیسانسه ها بعداز یه مدت میرن دنبال کار بهتر بعد از چند ثانیه یه لبخندی زد و گفت البته نفر قبلی که اینجا بود دکترا داشت ولی به من گفته بود دیپلم دارم:n04::n04:نقل قول:
بنده در وهله اول خودم و بعد، بقیه دوستان رو اکیدا توصیه می کنم به خروج از کشور... مهاجرت و یا ادامه تحصیل... اگر شرایطش رو تا حدودی دارید حتما برنامه ریزی کنید...
اگر فوق لیسانس دارید، برای دکتری و اگر لیسانس دارید برای فوق لیسانس... اگر فکر می کنید که نمی تونید یا اینکه خیلی سخته و اینا یه سر به فروم اپلای ابرود بزنید..
آلمان و استونی و فنلاند و اتریش و حتی ایتالیا و فرانسه برای تحصیل رایگان یا با شهریه های پایین گزینه های خوبی هستن، اگر سابقه کار مناسب دارید و میتونید زبانتون رو تا سطح مناسبی ارتقا بدید برای مهاجرت برنامه ریزی کنید..
حقیقتا این کشور جای زندگی برای من و امثال من که دور و برمون پارتی و امکانات بعضی هارو نداریم نیست! دوستان تجدیدی و مردودی و مشروطی بنده با معدل زیر 13 الان کارمند بانک و شرکت های برق و مخابرات و پتروشیمی و زیرساخت و ... هستن! بدون کمترین سواد و تخصصی!
با این تفاسیر بهتره بیخیال شم؟ انصراف؟نقل قول:
در مورد رشته شما اطلاعاتی ندارم، اما دانشگاه علم و صنعت که دانشگاه خوبیه! چرا بیخیال بشید..نقل قول:
خب با این تعریفهایی که تو چند پست اخیر شد (خصوصا تعریف های دوستمون که ارشد مدیریت خوندن از ادامه تحصیل تو ایران) آدم از ادامه زده میشه.نقل قول:
بالاخره باید این زحماتی که آدم میکشه نتیجه داشته باشه. نمیشه که وقت خودمون رو تلف کنیم آخرشم چیزی دستگیرمون نشه و عوامل دیگه تاثیرگذاریشون تا این اندازه بیشتر باشه!
سلام
من ارديبهشت امسال فارغ شدم و يه سال تا خدمت فرصت دارم اما من ميخوام براي رفتن اقدام كنم خارج از كشور
حالا چون ميترسم يه وقت كارم درست نشه ميخوام ازاد ثبت نام كنم ارشد
الان ميخوام بدونم من اگه كار خارجم درست بشه ميتونم انصراف بدم و واسه اون برم؟ برا اجازه خروج دادن به مشكل برنميخورم؟
ممنون
خیلی از بحث هایی که شد استفاده کردم ممنون از همگی یک چیز هم من اضافه کنم فقط تو این مملکت پول حرف اول و آخرو میزنه والسلام...
این چند تا پست اخر چقدر از ناامیدی حرف می زدند
به نظر من اره کسی که میخاد فوق لیسانس بگیره بعد بره یه جا کارمند بشه همون فوق نخونه بهتره
ارشد ها خودشون باید کارآفرین باشند نه اینکه استخدام بشن جایی
تا کی باید دولت برای ما ها کار پیدا کنه ما خودمون باید کار درست کنیم
یه کم باور هامونو تغییر بدیم
یکی از دوستان گفتند که لیسانس کامپیوتر هستند ولی کار نیست در صورتی که شغلهای مرتبط با کامپیوتر یکی از پردرامدترین شغل ها است ولی اره اگر دنبال استخدامی باشی مطمئنا برای هیچ رشته ای کار نیست ( من خودم با اینکه رشته ام مرتبط با کامپیوتر نیست ولی دارم از کامپیوتر پول در میارم شما که قطعا درسش رو هم خوندین خیلی باید از من جلوتر هم باشین )
نقل قول:
راستش دوست عزيز من از بچگي كار كردم
رنگ آميزي ميكردم
تو چهارراه رسولي زاهدان وسايل صوتي تصويري ميفروختم ( شاگرد بودم )
بعد خودم از وقتي با نت و سايت و ... آشنا شدم اون وسايلو از طريق اينترنت ميفروختم
اول با سود دو هزار و سه هزار تومن و بعد بالاتر
بعد فروشگاه زدم و رفتم تهران جواهرات مياوردم ميفروختم
بعد ليسانس تو همايش ها شركت كردم و تو دبيرخانه يه كنفرانس مديريتي مشغول به كار شدم
رفتم تو كار مقاله و چاپ مقاله و ...
بيكار ننشستم واقعا
ولي ديگه زده شدم ...
همسرم بعد از 5 سال عقد ( بلوچ بودن ايشون ) درخواست جدايي كرد
چون خونه مستقل ميخواست
ميخواست تو انجمن سينماي جوان زاهدان فيلمساز بشه و ميگفت بايد بهم حق طلاق بدي
بايد خونه مستقل بگيري
بايد هر ماه چند روزي برم بلوچستان فيلم بسازم و تو كاري به كارم نداشته باشي
ديگه اين مشكلات كه پيش اومد از درس و كار و همه چي خلاصه زده شدم !
گفتم واسه كي اينقدر كار كردم ؟
واسه چي ؟
مگه واسه خودم و آرامش خودم نبود ؟!
پس چرا الان نه كسي واسم موند نه آرامشي دارم ؟؟؟
ديگه كلا همه كارايي كه ميكردم
( فروش جواهرات - مقالات - همايش و ... ) تعطيل شد !
بعد به اين رسيدم كه يه شغل دولتي باشه كه سر ماه يه حقوق ثابت هم بهت بدن و قطع نشه هم خوبه
كه متاسفانه تو هر آزموني شركت كردم
چون جمعيت بيكاران سيستان و بلوچستان زياد بود
چندين هزار نفر شركت ميكردن
و آخرشم معلوم بود كسي كه پارتي داشت قبول ميشد و استخدام ميشد ...
به يه پوچي عجيبي رسيدم ...
نصف بيشتر مشكلاتم هم تقصير زن بلوچي بود كه گرفتم
كه منو رسما پوست كرد !!!
دوستان من یه سوال دیگه بکنم خیلی برام مهمه الان من اگه ارشد نرم افزار(آزاد) رو برم هر موقع بخوام انصراف بدم چقدر باید پول بدم؟ تو آیین نامه انگار نوشته انصراف بعد از یکسال معادل یک و نیم برابر شهریه ثابت کمتر از یکسال چقدر میشه؟ و بعد از انصراف میشه سال بعد در کنکور سراسری و آزاد شرکت کرد و در صورت قبولی ثبت نام کرد؟
سلام.
دوستان میشه از لیسانس رشته فنی برای فوق لیسانس مثلا حسابداری یا مدیریت برای دانشگاه ازاد اقدام کرد؟
کارشناسی و کارشناسی ارشد هیچ ربطی بهم ندارننقل قول:
شما لیسانس از هرچی داشته باشید میتونید برید ارشد هرچیز دیگه ای شرکت کنید
ارشد ربطی به اون صورت به کارشناسی نداره
تو اقوام خودم
افراد زیر اول رشته کارشناسی مینوسم بعد ارشد
کارشناسی الکترونیک آزاد >> ارشد اقتصاد (( یا مدیریت فکر کنم )) سراسری
کارشناسی ریاضی محض سراسری >> ارشد اقتصاد سراسری
کارشناسی عمران ( یا معماری )) آزاد >> ارشد معماری بازرگانی آزاد
پس میبینید هیچ ربطی ندارن :n01:
کارشناسی هر جا گرفته باشید ارشد هرجای دیگه میتونید بگیرید با هر رشته ای (( البته به استثنای پزشکی ))
بلهنقل قول:
/..........
مرسی از پاسخ هر دو عزیز.
دلیل سوال من این بود که برای دانشگاه ازاد مقطع کارشناسی کسی که رشتش ریاضی بوده فقط می تونه رشته های فنی رو انتخاب کنه و می خواستم بدونم این قانون برای ارشد هست یا خیر.
بله. متاسفانه این پول رو باید بپردازید. بله میتونید شرکت کنید، اون محدودیت که شما می فرمایید فقط شامل دوره روزانه دانشگاه های دولتی میشه که اگر به فرض مثال امسال روزانه دانشگاه فلان قبول بشید، در صورت عدم ثبت نام یا انصراف از کنکور سراسری سال بعد محروم میشید.نقل قول:
سلام دوستان دفترچه کنکور ارشد دانشگاه آزاد برای رشته معماری اومده؟
دوستان بنظر شما مهمترین علت خالی بودن ظرفیت موسسات غیر انتفاعی چیه؟ بیشتر از 50 درصد ظرفیت رشته های فنی و مهندسی خالی مونده!! با توجه به تعداد شرکت کننده ها!
شغلي نيست !
[CENTER][RIGHT]جدول برنامه زمانی ثبت نام وبرگزاری آزمونهای سال 1395 بدين شرح اعلام مي گردد
آزمون تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد ناپیوسته)
سال 1395
تاریخ ثبت نام 94/9/16 تا 94/9/22
تاریخ برگزاری آزمون 16و95/2/17
دوست من دیگه مدرک ارزش 5-6 سال پیش و قبلتر رو ندارهنقل قول:
وضع استخدام، بازار، شغل دولتی و خصوصی و آزاد و همه بهم ریخته. دیگه مدرک من و شما به چه درد کسی میخوره
آدم میشناسم چند سال پیش ارشد شریف رو گرفته بود و تو بازار کار موفق بود و به خیلی از سازمانها مشاوره میداد و اصلا مشکل درآمد نداشت
دیدم پارسال مثل بچه کنکوری نشسته خونه که دکتری بخونه. الان هم دانشگاه تهران قبول شده و شروع کرده. نه اینکه فکر کنی به خاطر مدرک داره میره دانشگاه
گفت تا 3-4 سال دیگه این بازار بدتر میشه. کار استخدامی هم که خبری نیست!! حداقل خودمو هیئت علمی دانشگاه کنم که لنگ خرج زندگیم نباشم
خوش به حال کسایی که از 20 سالگی رفتن سر کار. اونیکه ارشد گرفت و مجبور بود سربازی بره حداقل 26 سالش هم تموم شده و کاری هم براش نیست! جز اندکی که پارتی دارن و جایی دستشون بند شده
اونی که از 20 سالگی رفته سر کار، در مقابل 6 سال سابقه کار داره
الان کم کم داریم به کنکور ارشد نزدیک میشیم و می دونم خیلی از دوستان کلی آمال و آرزو دارن. نمی خوام کسی رو نا امید کنم ولی فکر این رو که کجا میخواید کار بکنید، از همین الان بکنید. ببینید اصلا می تونید وارد بشید؟ مدرک ارشد شما در افزایش حقوقتون تاثیری داره؟
شاید 2 سال دیگه برای این بررسی ها دیر باشه
خوب امسال ارشد چرا امتحانش اردیبهشت برگزار میشه؟
بخاطر مشکلاتی که در فصل زمستان پیش میومد مثل برف و سرما و... موکول شده به اردیبهشت.نقل قول:
دوستان نتایج تکمیل ظرفیت قرار بود تا امروز اعلام بشه! چرا نشد ؟؟