دوستان کسی با محصولات captain sim کار کرده؟؟؟ میدونید autopilotesh جه جوریه؟
Printable View
دوستان کسی با محصولات captain sim کار کرده؟؟؟ میدونید autopilotesh جه جوریه؟
:19: خیلی زیاده ، عزیز میشه آدرس سایتی که این هواپیما ها رو دانلود میکنید به ما هم بدید!؟
من یه فیلم از این شبیه ساز دیدم بال هواپیما واقعا تکون میخورد بر اثر شدت وزش باد این 19 گیگی های شما هم همینطوره!؟
منم میخوام ، لینک بدید لطفا
نقل قول:
خوب شما سایتی برای دانلود cockpit virtual سراغ ندارید؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز حجمش 1.13 گیگابایت هستش و برای دانلود به صفحه 207 مراجعه کن.
یــا عــلــی
ممنونم جزیره خارک عزیز ولی من منظورم دوستمون بود که هواپیما هاش 19 گیگ هست :20:
f100 cockpit virtual براي X تا حالا نديدم "براي 2004 هم فکر نکنم باشه متاسفانه...:41:نقل قول:
نيما جان اين هواپيما از همون اول 19گيگ نيست "حجم اوليش نهايتا 200 مگ هست و اين بعد از نصبه که حجمش خيلي زياد ميشه و از تو torrent راحت هم پيدا ميشه.نقل قول:
دوستان کسی میدونه من چجور میتونم محصولات captain sim just flight و.... را بخرم؟ در ایران جایی دارند؟
ممنون
سلام
ببخشید می پرم وسط بحث!
یه سوال: محل ترمزهای هواپیما در کابین کجاست؟ منظورم اون ترمزهایی هست که با کلید 1 گیم پد و کلید - و * کیبورد می گیریم!؟
با تشکر
دوستان برای بیه ساز از چه گیم پدی استفاده میکنید؟ کسی هست از یوک و پدال استفاده کنه ؟
با کیبورد کنترل کردن خیلی مشکله
منظورتون دقیقا چه هواپیمایی هست؟ 727 ؟نقل قول:
بعدشم به نظر من محصولات captainsim با وجود جزییات بسیار دقیق و خوب، اصلا user friendly نیست! من می خواستم با یک 727 ، Arc بزنم و اپروچ رو انجام بدم، واقعا اذیت شدم، بخاطر اینکه نمایشگرها دائم می رفت پشت یوک. نظر باقی دوستان هم همینه (یعنی کاپتین سیم یوزر فریندلی نیست یا نه)؟
همونطور که گفتم بهترین دسته ی ارزان قیمت برای کنترل توی FSX دسته ی Play Station همراه با انالوگ و شوک هستش.نقل قول:
دوستان برای بیه ساز از چه گیم پدی استفاده میکنید؟ کسی هست از یوک و پدال استفاده کنه ؟
با کیبورد کنترل کردن خیلی مشکله
این هم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته توجه کن دسته ی Xbox نگیری.
دسته ی Xbox به دلیل داشتن پدالهای آنالوگ و یا بیسیم بودن خیلی به نظر خوب میاد ولی پدالهاش توی FSX قریبا کار نمیکنند و قابل تعریف نیستند چون بر خلاف هم عمل میکنند.
من که خریدم پشیمون شدم و فقط باهاش فوتبال بازی میکنم:
دسته های مخصوص Flight هم بالای 60 هزار تومنش برای FSX مناسبه. اگر طرف این کاره باشه (فروشنده) ازش سوال کن کنترل کننده ی رادر داشته باشه دستش. من یک مدل واقعا عالیشو دیدم 98 هزار تومن بود و مخصوص همین کار هم بود.
دسته های رادر دار معمولا اون جوی استیک بالاش روی محور خودش گردش میکنه و این خیلی عالیه.
ولی دسته های عادی Flight به درد FSX نمیخورند و بیشتر برای Hawx استفاده میشن.
مثلا دسته ی بالا روی محور خودش میچرخه ولی با این حال تمام نیازهای شما رو رفع نمیمکنه و باز هم دست به کیبرد خواهید شد. قیمت این دسته هم فکر میکنم بالا باشه.
اما کنترلر های ماشینی که فرمون دارند تقریبا مناسبند و ارزون و شما میتونید با 25 هزار تومن یکی بخرید ولی حتما تنظیماتش رو خودتون انجام بدین.
البته مدل زیر رو با 25 هزار تومن فقط میتونید ببینید...:27:
user friendly رو ولش کن...اصلا نمیتونم بلندش کنم ...نه 727 نه 757 ..تو رو خدا یه راهنمایی بکنید
نقل قول:
با کیبورد خیلی راحته که. من راحت لندینگ می کنم. ولی تایرم می ترکه.:31:
نقل قول:
با احترام به شما دوست عزیز باید بگم که اگر هواپیمایی بتونه با سوخت پر بشینه مثل فوکر 70 و 100 هیچ ربطی به تخصص خلبان نداره وتمام کسانی که برای اولین بار هم سوار این هواپیما میشن میتونن این کار رو انجام بدن و اگر هواپیما های دیگه ای مثل ایرباس 300 نتونه بشینه استاد خلبان اون هواپیما هم باشه نمیتونه با باک پر هواپیما رو بشونهنقل قول:
من علتشو الان در بالا گفتم اما یه علت دیگه ای هم داره اگر شما با Fs PAX کار میکنید بعد از یک و یا چند پرواز که انجام میدید هواپیما شما نیاز به تعمییر داره که اگر انجام ندین احتمال داره چرخ های شما در موقع لند بترکه ویا 1000 مشکل دیگه برای هواپیما پیش بیادنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز اگر منظورت 727 و یا 757 هست این هواپیما ها نیاز به یکسری اطلاعات و آموزش داره که اگر شما با اون موارد آشنا نباشید نمیتونید با این پرنده کار کنید بر خلاف نظر این دوستمون که فرمودن به خاطر این که موقع آرک زدن یوک جلو دیدش بود باید بگم اگر دقت کرده باشید یک دکمه هست که شما میتونید یوک رو از جلود خود بردارید تا مزاحم شما نباشه
و در کل اگر با الین پرنده آشنا نباشید نمیتونید پرواز خوبی رو داشته باشید
من خودم هم از یوک کخصوص خلبانی و پدالش استفاده میکنم و به شما دوستان توصیه میکنم اگر نمیخواید خرج کنید از جو استیک Boxker استفاده کنید و از جو استیک های Xbox و پلی استیشین استفاده نکنید چون این طورینقل قول:
واقعی تر هست
اینم یه عکس از یوک و پدالی که من استفاده میکنم
البته اگر نمیخواین خیلی خرج کنید میتونید از این جو استیک استفاده کنید که دقیقا یادم نیست بین 11 تا 17 تومن هست
خلاصه زیر 20 هزار تومان هست
TOOMY جان یوک خلبانی رو چند خریدی؟؟؟؟؟؟
تامی جان (اسمت رو نمی دونم) اون یوک و تراتل رو از کجا گرفتی ؟ چند ؟
اون جوی استیک رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟
ولی من این رو دارم. قیمتش هم 16 هزا تومن بود.
اصلا مناسب FSX نیست.
فقط سه کنترل کننده ی انالوگ داره که یکی یوک هست و شامل دو انلوگ X و Y و یکی تراتل و وقتی هواپیما نزدیک زمین بشه و نیاز به رادر شدید بشه به مشکل میخورید.
اما دسته های Play Station (توی ارزونها) شامل چهار آنالوگ میشه که نیاز تاکسی و رادر رو هم رفع میکنه.
Toomy جان حتما اطلاعات شما از من بیشتر هست عزیز ولی این حرف شما یعنی نقش خلبان در لندینگ هواپیما 0 هست در صورتی که به نظرم این طوری نیست ، ممکنه بعضی هواپیما ها به دلیل وزن زیادشون مشکل لندینگ با باک پر رو داشته باشن ولی در بعضی مواقع اضطراری و اجبار به فرود حتی با صدمه خوردن به بعضی قسمت های هواپیما خلبان اقدام به فرود میکنه.
این وسط نباید تجربه و تبحر خلبان نادیده گرفته بشه چرا که میتونه با افزایش نسبت قدرت موتور به وزنش انقدر نرم بشینه که فشار بسیار کمی به استراکچر و چرخ های هواپیما بیاد!
در اين عکس براتون معلوم کردم" اين پدالها 2قسمت دارند: قسمت بالا(نوکش) رو اگر فشار بديد ترمز اون سمت (چپ يا راست) عمل ميکنه و اگر از پايين يا کلا پدال رو فشار بديد رادر ها عمل ميکنند.نقل قول:
حرف شما صحیح ولی خلبان میتونه فقط یه دور توی هوا بیشتر بچرخه و یا ریت دیسنتش رو کمتر کنه تا موتورها Idle نباشن سوخت مصرف بشه و در عوض ریسک شکستن ارابه های فرود پرنده ی نازنینشو با 326 مسافر و 14 خدمه و 5 کادر پروازی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به جون نخره.نقل قول:
Toomy جان حتما اطلاعات شما از من بیشتر هست عزیز ولی این حرف شما یعنی نقش خلبان در لندینگ هواپیما 0 هست در صورتی که به نظرم این طوری نیست ، ممکنه بعضی هواپیما ها به دلیل وزن زیادشون مشکل لندینگ با باک پر رو داشته باشن ولی در بعضی مواقع اضطراری و اجبار به فرود حتی با صدمه خوردن به بعضی قسمت های هواپیما خلبان اقدام به فرود میکنه.
این وسط نباید تجربه و تبحر خلبان نادیده گرفته بشه چرا که میتونه با افزایش نسبت قدرت موتور به وزنش انقدر نرم بشینه که فشار بسیار کمی به استراکچر و چرخ های هواپیما بیاد!
ببینید هواپیما رو یک پر فرض کنید که باید روی آب شناور باشه. آب منظورم همون باند فرود هستش. حالا شما هر طوری هم که سعی کنی نمیتونی یک سنگ رو روی آب شناور کنی و سنگ میره زیر آب. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشستن با وزن زیاد به هر حال مشکل ایجاد میکنه. تبحر خلبان فقط میتونه مشکل رو کم کنه.
نقل قول:
مثلا یه هواپیما take off میزنه و بعد از چند دقیقه فقط موتور 1 آتیش بگیره یا یه دفعه خاموش بشه !!!!:41::18: اونوقت تکلیف این خلبان و مسافران و خدمه و کادر پرواز چیه؟؟ چه طور می تونه فرود بیاد با اون سوخت زیاد؟؟؟؟ به فرض هواپیما هم ایرباس باشه.
به هر حال یه پروسه ای میگذره تا هواپیما فرود بیاد و خلبان با طولانی کردن این پروسه ریسک فرود رو کمتر میکنه.نقل قول:
مثلا یه هواپیما take off میزنه و بعد از چند دقیقه فقط موتور 1 آتیش بگیره یا یه دفعه خاموش بشه !!!!:41::18: اونوقت تکلیف این خلبان و مسافران و خدمه و کادر پرواز چیه؟؟ چه طور می تونه فرود بیاد با اون سوخت زیاد؟؟؟؟ به فرض هواپیما هم ایرباس باشه.
شاید هم چند تا از مسافرای چاقش رو از هواپیما بندازه بیرون!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکس میدونه یکم توضیح بده.
به نظر من که خیلی راحت میشه سوخت مصرف کرد توی هوا. (من که روی زمین روزی 20 لیتر مصرف میکنم :دی)
ولی با همون یک موتور هم میشه مصرف کرد و حتی کمی به پرواز ادامه داد.
فکر میکنم بعضی هواپیماها مثل C130 با 3 موتور حتی Take off هم میکنند. چه برسه به پرواز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال یکی توضیح کامل بده ممنون میشیم.
سايتي هست كه هوا پيما هاي زير 100 مگا بايت گزاشته باشه؟
من هر جا رفتم همشون 200 مگ بودن
A.M.D جان سایتی که من معرفی کردم اکثرا زیر 100 مگ هستمن هر جا این هواپیما klm رو که بالش طبیعی طراحی شده رو پیدا میکنم برای دانلود پولی هست کسی تونسته تا حالا اونو دانلود کنه؟!کد:www.simviation.com
خیلی طبیعی بال هاش بر اثر فشار هوا تکون میخوره انگار داره بال میزنه ، فیلمش رو پیدا میکنم میذارم دانلود کنید خیلی با حاله. :46:
ادیت :
آپ کردم بچه های گل خلبان ، تو بخش گالری فیلم سایتم میتونید دانلود کنید
اگر کسی این هواپیما رو گیر آورده و رایگان دانلودش کرده ممنون میشم به منم بگه دانلود کنمکد:www.FSx.ir
توضیح کامل بلد نیستم، ولی اگه هواپیما پرواز کنه و به قول شما یه مشکلی پیش بیاد که خلبان مجبور به فرود بشه، تمام بنزین اضافی رو باید تو آسمون خالی کنه، یعنی همون حین پرواز، وگرنه عمرا بتونه فرود بیاد. میگردم ببینم آنلاین چی پیدا میشه درباره این موضوع همینجا میذارم.
یه سوال،نقل قول:
تو یکی از ماموریتهای این شبیه ساز Deluxe version باید یه بویینگ 400-747 با مسافراش رو فرود بیاریم روی باند.
کل ماموریت خیلی کوتاهه، حدودا 20 دقیقه و در رده بندی intermediate قرار داره.
مشکلی که من دارم اینه که وقتی گاز رو کم میکنم دوباره خودش اتوماتیک زیاد میشه، و من اصلا نمیشه فرود بیام، یعنی فرود میام ولی دوباره اونور باند باید بلند شم :18: با ترمز و هر چیز هم که بگین رو باند سرعت کم نمیشه، کسی میدونه باید چیکار کنم؟! حتی قبل از touch down هم سرعتم بالاست، چه کنم؟!:11:
speed hold switch روشنه به احتمال زیاد ، این سوئیچ حتی وقتی AP هم on نباشه عمل میکنه و گاز میده :20:
میشه لطف کنی بگی کجاس؟ پیش اهرم گاز هست؟ پیداش نمیکنم:41: سپاس
نقل قول:
Ctrl+R رو در حین پروازت بزن ببین درست میشه!
البته یه مطلبی که هست اینه که از اول این سوئیچ روشن نیست و باید خودت روشنش کنی
ولی با این حال وقتی داره گاز میده Ctrl+R رو بزن ببین درست میشه
بفرماييد دوست عزيز:نقل قول:
دقیقا مشکل همین بود، سپاس فراوان. جایی هست که بتونم این سوییچها رو کارشونو یاد بگیرم چون بغیر 3-4 تا هیچی بلد نیستم! :31:
مرسی:10:
نقل قول:
با سلام به همه عاشقان پرواز که صدای موتور هواپیما رو زیباترین موسیقی میدونن....
پنل هواپیمای ایرباس 300 رو میخواستم البته A300-600
ممنونم
شما ALT + ENTER رو امتحان کن.نقل قول:
اون مشکل حل شد....:46:نقل قول:
پنل ایرباس 300 رو لطف کنید خواهشا...
من تو نصب ivap روی نسخه ایکس مشکل دارم فولدر flight similator رو شناسایی نمیکنه
من sdk رو هم نصب کردم اما بازم نشد
سلام
این کتاب به درد کسایی می خوره که دوست دارند تمام نشانگر ها ی پرنده ها رو دقیق و علمی از نظر عملکرد فیزیکی یا الکترونیکی یاد بگیرن و اطلاعاتشو رو کامل کنند ولی دوستانی که می توننن بخونن نشانگر ها رو و فرصت یا علاقه اضافی ندارند می تونند بپیچونند این کتابو رو.... بعیید می دونم اتفاقی واسشون بیوفته...مثلا با مخ برن تو کوه.......ولی داشتنش ضرری نداره
این هنم لینکش
کد:http://www.filefactory.com/file/b0d9e5d/n/Ground_Studies_for_Pilots.Flight_Instruments_amp_Automatic_Flight_Control_Systems_6Th_Ed..rar
نقل قول:بله درست هستنقل قول:
ببنید دوست عزیز وقتی یک شخص به عنوان خلبان توی یک هواپیما میشینه باید یه فرقی با هویج داشته باشه یا نه
وقتی یک خلبان با یک هواپیما پرواز میکنه این رو میدونه که با تمام اطلاعاتی که در اختیار داره هواپیما یک دستگاه هست و این خلبان هست که باید فرمان بده و هر لحظه امکان داره که دستگاه یعنی هواپیما یه مشکلی براش پیش بیاد
من برای قیمت پایین این رو پیشنهاد دادم و چون حالت استیک ایرباس رو داره بیشتر با واقعیت نزدیک هستنقل قول:
به همین علت این رو پیشنهاد دادم
نقل قول:نقل قول:
من کوچیک شما وحید هستم
این یوک قیمت اصلیش 150 $ ولی به دلیل این که از لندن سفارش دادم با هزینه پست بیشتر شد و قیمت اون پدال 120 $ هست و من یک Throttle اضافه هم گرفتم که کنار تراتل خودش نصب میشه وبه شما کلا 6 تهرم میده که من برای پرواز با 747 اهرام های کنار رو برای Flap و Spoilers و 4 اهرم وسط رو برای موتور ها گذاشتم که پرواز واقعی تر باشه
که الان دقیق یادم نیست ولی فکر کنم کلا نزدیک 400 هزار تومان شد
میگم دقیقا یادم نیست
من سایت Avsim رو پیشنهاد میکنم که خیلی چیز ها توش پیدا میشهنقل قول:
[HTML]www.Library.Avsim.Net[/HTML]
البته همون طوری که خودتون هم میدونید پرنده هایی که با پنل اصلی و خوب هستنند حجمشون بالا هست و توی این سایت ها هم پیدا نمیشن
نقل قول:دوستان من در این مورد میتونم بهتون کامل توضیح بدم اما چون الان وقت ندارم سعی میکنم در اولین فرصت بهتون توضیح بدم اما فقط اینو بگم که حتی ایرباس هم وقتی یک موتورش بره خیلی خطر ناک نیست و قابل کنترل هست و اینو بگم که برای خالی کردن سوخت یک هواپیما باید یک ارتفاع مشخصی داشته باشی و با ارتفاع کم اجازه نداره سوختشو خالی کنهنقل قول:
ایشالله در اولین فرصت برمیگردم کامل بهتون توضیح میدم
دوست عزیز از طریق پیغام خصوصی من راهنماییت میکنم برای این که تایپیک شلوغ نشه هر کس دیگه ای هم که مشکل داشت بگه تا اون جایی که بتونم کمکش میکنمنقل قول:
دوست عزیز الان من نمیتونم برات آپ کنم ولی اگر عجله نداری توی هفته آینده این کار رو میکنم اگرم عجله داری دنبال پنل 310 بگرد چون کاکپیت 310 با 600-300 یکی هستنقل قول:
موفق باشید
دوستان کسی توی آرتا کیش درس می خونه ، اگه می خونه ما ارادت داریم ها :46:
راستی توی FS9 چه طوری می شه هواپیما از زاویه بال دید؟
آقا tommy شما با چه فامیلی میای توی ایوائو من همیشه توی ایوئوا ir_member هستم این دفه اومدی بگو عزیز.
موفق باشی...
TOOMY تشکرات ویژه تا ثریا.:31::10:
اگه اشتباه نکنم به نظر میرسه که گاز یا تراتل هواپیما رو auto pilot هست.یه چک بفرمایید.نقل قول:
:10:
موفق باشید.