دوست عزیز این کار نشدنیه فقط باعث نابودی خودت میشه سطح بازارو ببر بالا راحترهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز این کار نشدنیه فقط باعث نابودی خودت میشه سطح بازارو ببر بالا راحترهنقل قول:
فقط پيشنهاد دادم
ولي چرا نشدنييه؟
همين الان يكيشون ازاد شد
3200 منبع گيرم اومد
دوستان سرور 4 انگلیس حدود 10 روزه که به راه افتاده
و ما ایرانی ها می خوایم بریم اونجا رو آباد کنیم.
و از همه تراوین بازها می خوام که به اونجا بیان و عضو بشن.
فقط یادتون باشه: سرور 4 و جنوب غربی
اتحاد ما:
لینک ثبت نام:کد:http://s4.travian.co.uk/allianz.php?aid=145
(البته ثبت نام با uk4_544 به خودتون بستگی داره ولی اون موقع از ایرانی ها حمایت می کنید.)کد:http://www.travian.co.uk/?uc=uk4_544
فکر خوبیه امانقل قول:
خوب از سربازا به جاي بازرگان استفاده مي كنيم
وقتی که شما سر باز داری بهتر دهکد افراد دیگه رو غارت کنی:46:
یا اگه هر دوتا اکانت توی یه اتحاد باشه خیلی ضایع است :31:
بعد هم معمولا وقتی کسی چند تا اکانت داره موقع فاصله هاشون زیاده :5:
بعد اول بازی سرباز از کجا بیارم :31:
یا ......
شما همین ایران اباد کن بعد هم کسانی که میرن سرور خارجی بعد یه مدت :41: حالا به ماند که چقدر ایرانی ها رو توی فرم شون مسخره می کنندنقل قول:
دوستان يه سوال دارم 40 تا از نيرو هام يه جا اسيرند از كجا بفهمم كه طرف چند تا ديگه تله داره
جمعيتش 71 هست
اصلا قاعده ي ؟آزاد كردن اسيرا چيه ؟
کاملا درست می باشه دی:نقل قول:
خوب به دهکده خودش حمله می کنه دیگه
هیچ قاعده ای ندارهنقل قول:
دوستان يه سوال دارم 40 تا از نيرو هام يه جا اسيرند از كجا بفهمم كه طرف چند تا ديگه تله داره
جمعيتش 71 هست
اصلا قاعده ي ؟آزاد كردن اسيرا چيه ؟
مگه اینکه کتیبه داشته باشی که بتونی با جاسوسی بفهمی
از من به شما گفتننقل قول:
دوستان سرور 4 انگلیس حدود 10 روزه که به راه افتاده
و از همه تراوین بازها می خوام که به اونجا بیان و عضو بشن.
فقط یادتون باشه: سرور 4 و جنوب غربی
اتحاد ما:
کد:
http://s4.travian.co.uk/allianz.php?aid=145
لینک ثبت نام:
کد:
http://www.travian.co.uk/?uc=uk4_544
(البته ثبت نام با uk4_544 به خودتون بستگی داره ولی اون موقع از ایرانی ها حمایت می کنید.)
تا وسط بازی حد اقل اسم ایرانو نیارید ابروریزی نشه اگه یه وقتی کارتون خراب شد
tuye dehkade dovomi ke misazim lazeme ke emarate ghahraman dashte bashe?sudi dare besazam?
tuye dehkade dovom eghamatgah ro age besazim va be sathe 10 beresunim mitunim dehkade 3 ro besazim ya bayad hatman be 20 berese?(dehkade 2 ro ba eghamatgah 10 gereftam)
شما از هز ده كده مي تونيد دهكدهي جديد درست كنيد
بهتره قهرمان رو تا سطح ده داشته باشي حتي 15 واسه تسخير واحه ها مخصوصا 50 در صد گندمي لازمت مي شه
شما از هز ده كده مي تونيد دهكدهي جديد درست كنيد
بهتره قهرمان رو تا سطح ده داشته باشي حتي 15 واسه تسخير واحه ها مخصوصا 50 در صد گندمي لازمت مي شه
چه فرقي مي كنه كه قهرمان رو از كدوم سرباز بسازيم ؟
فقط يه قهرمان مي شه ساخت؟
سلام
میدونم نباید این پست رو میدادم اما میخوام دیگه تراویان رو بزارم کنار fبرای همین میخوام اکانتمو بفروشم:
در سرور 4
جمعیت 7891
تبرزن 27000
شوالیه 10000
منجنیق 500
دژکوب500
هر کی مایل بود به من ایمیل بزنه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.اگه می خواید با ده دوم اباده رو تسخیر کنید و یا با قهرمانتون از ده دومتون حمله کنید باید بسازید عمارتونقل قول:
tuye dehkade dovomi ke misazim lazeme ke emarate ghahraman dashte bashe?sudi dare besazam?
tuye dehkade dovom eghamatgah ro age besazim va be sathe 10 beresunim mitunim dehkade 3 ro besazim ya bayad hatman be 20 berese?(dehkade 2 ro ba eghamatgah 10 gereftam
2.هیچ مشکلی نداره
به صرفه ترین راهم هست نسبت به خرج کمر شکن اقامتگاه سطح20
خب تو قدرت حمله و دفاع و سرعتنقل قول:
چه فرقي مي كنه كه قهرمان رو از كدوم سرباز بسازيم ؟
فقط يه قهرمان مي شه ساخت؟
مثلا تو رومن
اگه یه لژیون 100تا قدرت حمله ی مورد نیازشو زیاد کنید قدرت حملش می شه 5465
ولی برای یه سزار می شه 14975
در ضمن باید خرج و زمان احیاشو در صورت مردنش در نظر بگیری
که برای یه مقایسه ی الان ما
برای یه لژیون سطح 60 می شه 157000منبعه و زمان 2روز و 6ساعت تو سرور عادی می خواد احیاش
در ازاش سزار سطح60 722500منبعه!و زمانش 4روز و 23 ساعت!!
در ضمن فقط یه قهرمان می شه ساخت
قضيه ي اين تغيير مهارت هاي قهرمان چيه ؟
سرور اسپید 10 هم راه افتا د
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه
شما توی سطح صفر میتونی به میزان 5 امتیاز مهارت هایی مثل دفاع کل نیرو ها هنگام حمله به دهکده خودت ، افزایش میزان قدرت حمله هنگام حمله ی خودت و غیرهنقل قول:
با بالاتر بدرن این مهارت ها که با کشتن سربازهای دیگر ده ها به دست میاد مهارت قهرمان میره بالا که در هر سطح به شما 5 امتیاز میده که میتونی مهرات های مختلفو تغییر بدی
در واقع قهرمان تنها نیروی است که توی تراوین که میتونه مهارت هاش بالا بره
تویه دهکده اولم قصر نساختم و اونو به عنوان پابتخت نشون میده بنابراین میتونم منابع رو بیشتر از 10 بالا ببرم. اما اگه تو یه ده جدید قصر بسازم چی؟ اونجا پایتخت میشه؟ منابع اون ده جدید رو میشه بالاتر از 10 ببرم؟ سر منابع ده فبلی چی می آد؟
اون ها هم به سطح ده بر می گردن :20:نقل قول:
تویه دهکده اولم قصر نساختم و اونو به عنوان پابتخت نشون میده بنابراین میتونم منابع رو بیشتر از 10 بالا ببرم. اما اگه تو یه ده جدید قصر بسازم چی؟ اونجا پایتخت میشه؟ منابع اون ده جدید رو میشه بالاتر از 10 ببرم؟ سر منابع ده فبلی چی می آد؟
بچه ها قصر بسازم بهتره يا اقامت گاه ؟
--------------------------------------------------
اينم بخونيد :
ترافیک عملیات (00:00:0?)
تمام اتفاقاتي كه در آينده رخ مي دهند توسط يك سيستم ثبت رخدادها قابل ذخيره سازي هستند. در مواقعي كه سرور دچار انباشتگي داده شود و يا ارتباط بين سرور و پايگاه داده ها قطع گردد، يك رخداد ترافيك داده ايجاد خواهد شد.
در لحظه اي كه تعداد رخدادهاي موجود از تعداد رخدادهاي قابل بررسي بيشتر شود ( مثلا رخداد اتمام ساخت يك ساختمان و يا بازگشت سربازان ) رخدادهاي جديدتر در يك چرخه ي انتظار قرار مي گيرند و به همين دليل است كه ممكن است گاهي اوقات برخي گزارشات را مشاهده نكنيد.
تقدم و تأخر گزارشات مربوط به لشگريان شما و اتفاقاتي كه براي آنها رخ داده است، حتي در زمان ترافيك داده به صورت دقيق و مرتب رعايت مي شود. بنابراين نگران برخي گزارشاتي كه از نظر شما منطق زماني ندارند نباشيد چون اعمال بازي طبق فرامين شما انجام مي شود و سيستم دقيقا دستورات شما را انجام مي دهد
بازيكنان در مواجهه با ترافيك داده و مشكلات مربوط به آن نيازي نيست كه كاري انجام بدهند. معمولا اين خطاها پس از گذشت مدت زماني كوتاه برطرف مي شوند. مثلا ممكن است پس از يك ارتقاي ساختمان، تعداد نفرات شما از دوستان دور و بر شما در ليست رتبه بندي بازيكنان بيشتر باشد اما شما در رتبه ي پايين تري باشيد. اين نوع مشكلات پس از گذشت مدت زماني كوتاه در حد چند دقيقه خود به خود برطرف مي شوند. در حال حاضر 3844 تعداد رخداد در حال انتظار براي پردازش توسط سيستم هستند
-----------------------------------
تعداد رخداد ها داره مي ره بالا تا حالا 7000 تا
به 10000 هم رسيد برا من خوب شد
به يه نفر حمله كردم اون مي خواست با فاصله ي چند ثانيه حمله كنه نتونست چون باز گشت نيروهاش گير كرد و با فاصله ي 3 دقيقه حمله كرد!!!
دنبال اتجاد میگردم1
کسی بود بگه!
یه گشتی توی پستای من توی همین تاپیک بگرد توی این تاپیک سوالی نیست که جدید باشه همشم جوابش هست فقط بگرد:31:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/search.php?searchid=6867463
دوست عزیز اقامتگاه بهتره ولی قصر هم واسه خودش مزیت هایی دارهنقل قول:
ولی اقامتگاه واسه ده اول بهتره چون اولا" قصر خیلی سخت ارتقا پیدا میکنه و منابع زیادی میخواد و شما در کل دهکدهات فقط میتونی یک قصر بسازی
نقل قول:
با عرض پوزش- نام يا پست جديدي پيدا نشد. لطفا به عقب بازگرديد ودوباره امتحان كنيد
سلام
من می خوام یک بازی که مثله تراوین هست رو به فارسی ترجمه کنم لطفا دوستان نظره خودشون رو در مورد این بازی بگن
اینم دمو:
یورز:demoکد:http://rpgbunny.com/games/civilization/loginbox.php
پسورد:demo
خيلي بازيش سنگينه
الان من اینو فارسی کنم یا نه؟
يعني چي فارسي كنم ؟ مگه دست توئه ؟
بچه ها يه سوال
چه كار كنم كسي كه به من به صورت غارت حمله مي كنه نيروهاش برنگردند و نفهمه من چه قدر نيرو دارم
اين در حالي هست كه اگه در همون حال بزن حمله عادي هيچ كدوم از نيرو هاش بر نمي گردند !!
نقل قول:
داداش اگر قدرت نیرو هات حدودا دوبرابر دشمن قدرت هجومی داشته باشه نیرو هاش برنمیگردن :10:
هر کس سرور 4 و 8 (تازه قراره راه اندازی شه) در SW هست یا خواهد بود به من خبر بده
برای دوستی
:10:
بچه ها مي شه گزارش حمله ي ديگران به ما رو بدون اجازشون تو پروفايل گذاشت ؟
بچه ها من نمي تونم مهارت هاي قهرمان رو تغيير بدم چرا
رتبه دفاعيم از 10000 رسيد به 600
سلام
دوست عزیز من می خوام یک سایت بازی آنلاین مثله تراوین راه اندازی کنم و این بازی رو انتخاب کردم و تا جایی که می دونم نسخه فارسی نداره و می خوام من فارسیش کنم میخواستم نظرسنجی کنم ببینم نظرتون چیه حالا من فارسیش کتم؟
نقل قول:
سلام برادر
به نظرم وقتت رو واسه این کار نزار چون هیچ کس استقبال نمیکنه :41:
اما برای یه تجربه خوبه که این کار رو انجام بدی :46:
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
سوال اولت رو یه کم واضح تر بگونقل قول:
مهارت قهرمانت رو وقتی میتونی تغییر بدی که سطح قهرمانت 0 باشه ولی الان قهرمان شما سطحش بالای 0 هست و دیگه شما نمیتونید تغییرش بدید (هیچ راهی برای تغییر دادنش وجورد نداره!):46:
اگعه من بخوام تبديلش كنم به دفاعي بايد سطح عمارت رو ببرم بالا ؟
----------------------------
يعني مغايرت با قوانين نداره ؟
نقل قول:
نه ربطی به سطح عمارت نداره
دو راه داری برای این که بتونی دفاعیش کنی
1 - یک قهرمات جدید تربیت کنی و از همون اول همه قدرتش رو بزاری دفاعی
2 - با کشتن نیرو های دشمن میتونی میتونی تجربه قهرمانت رو ببری بالا و وقتی تجربش شد 100 یک level قهرمانت میره بالا و 5 تا قدرت بهت داده میشه تا بتونی قهرمانت 5 قدرت به قهرمانت بدی (حالا هر جور دوست داری میتونی این 5 قدرت رو بدی دوست داشتی دفاعی کن دوست داشتی هجومی ولی حواست باشه که وقتی قدرت رو خرج کردی دیگه پس نمیتونی بگیری )
:10:
اینم باید اضافه کنم که .......
داداش اگر میخوای دفاعیش کنی بهتره دلاور یا نیزه دار رو قهرمان بزاری تا گرزدار
الان من اين قهرمان رو چكارش كنم كه زخماش خوب بشه همين جوري 26 درصد مونده سلامتيش
نقل قول:
وقتی که تجربش رو به 100 رسوندی دوباره
5 قدرت بهت میدن تو با اون 5 قدرت 3 قدرتشو بده به " سرعت ترمیم زخم ها " تا قهرمانت در طول روز کم کم خوب بشه
راستی اگر قهرمانت بمیره دوباره با همون قدرت های قبلیش میتونی دوباره بسازیش
نمي شه با حمله كردن تجربه بگيره ؟
سلام به همگي من AMIR TERROREST تو سرور اسژيدم حالا كه با رئيس اتحادمون دوست شديم وزير دفاع شدم تو منطقه 6*6 كسي جرات نداشت بهم بگه بالا چشت ابرو و همه فارمم بودن و امكانات سياست اتحاد و دعوت بازيكن و ايجاد فروم رو به دست اووردم توسط يه ادم ما__ ج___ اي و ك_ ك_ي هك شدم كي ميتونه وضعمو درست كنه هر كي بتونه تا بخواد بهش منابع و سرباز ميفرستم
نقل قول:
داداش حتما باید سرباز بگشه تا تجربه بره بالا حالا هر جور که میخواد باشه (چه دفاع چه هجومی):10: