نقل قول:من احتمال میدم مشکل شما از پچی که استفاده میکنین باشه!نقل قول:
پچی که ضمیمه کردم رو تست کنین جوابشو بدین
فقط یه بار مجدد نرم افزار رو نصب کنین بعد از پچ استفاده کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:من احتمال میدم مشکل شما از پچی که استفاده میکنین باشه!نقل قول:
پچی که ضمیمه کردم رو تست کنین جوابشو بدین
فقط یه بار مجدد نرم افزار رو نصب کنین بعد از پچ استفاده کنین
کدوم پچ؟!؟!نقل قول:
ببخشیدنقل قول:
پست قبلیم ویرایش شد و ضمیمه اضافه شد
سلام ببخشید ، من میخواستم که بعد از یک سال ویندوزم رو عوض کنم و اصلا نمی خوام که لیست دانلود منیجرم از بین بره ، یعنی میخوام تمام دانلود هایی که کردم ( تقریبا بیشتر از هزار تا ) رو تو ویندوز جدیدم و تو idm ببینم لطفا راهنمایی کنید با تشکر
[QUOTE=ask_bl;7262640]ببخشید
پست قبلیم ویرایش شد و ضمیمه اضافه شد[/QUOTE
نه مشکل پا بر جاست! جز این 3تا پچ دیگه هم تست کردم ولی....
سلامنقل قول:
چه ویندوزی را با چه ویندوزی میخواهید جایگزین کنید و چرا؟
به احتمال زیاد ویندوز 8 رو میخوام نصب کنم و ویندوزی که الان دارم 7 هست و دیگه داره نفس نفس میزنه و حتما باید عوض شه
فقط میخواستم بدونم امکانش هست که لیستمو داشته باشم و از بین نره ؟؟
خیلی ممنون
اگه از IDM استفاده میکنید از منو Tasks رو بزنید.نقل قول:
سپس Export و بعدش To IDM Report File.
ابته به یاد داشته باشید دانلودهایی که ناقص موندند رو بعدا دیگه نمیشه ادامه داد و باید از ابتدا دانلود کرد.
موفق باشید.
ممنون از اینکه جواب دادی
خوب من اینکارو کردم ، حالا این فایلی که ایجاد شده رو بعد از تعویض ویندوز چیکار کنم ؟ باید جایی بریزمش ؟
سلام من یه دانلود منجیر ای دی ام داشتم که تا 3 روز پیش کار میکرد یه دفع از کار افتاد دوبار دانلود کرد بازهم نصب کردم نشد کرکش دانلود کرد نشد داخل قسمت تنظیمات پسوند فایلها هم اضافه کردم بازهم درست نشد:sq_3::sq_3:
من اصلا idm رو کرک نکردم . از داخل فایل host سایت های مربوط به idm رو بستم و با یه سریال نامبر رجیستر کردمش . فایل کرکی رو استفاده نکردم.نقل قول:
این کار رو قبلا انجام دادم ولی تفاوتی نکردهنقل قول:
پس مشکل از مرورگر هست که اگر با مرورگرهای دیگه این مشکل وجود نداره برمیگرده به ارتباطات این نرم افزار با IDM که تو رجیستری ثبت شده و تو فایل های ini.* ویندوز تاثیر گذاشتهنقل قول:
این مشکل با همه ی مرورگر ها بود .نقل قول:
ورژن idm من 6.11 بود آپدیت کردم به 6.12 خدا رو شکر مشکل حل شد .
ولی الان اون پنجره کوچیک که موقع پخش فیلم های فلش می اومد و می گفت اگه میخواهی دانلودش هم بکن واسه یه سری میاد واسه یه سری نمیاد
چک کنین تیک فرمتی که هست (FLV) تو قسمت زیر خورده باشه:نقل قول:
آقا هر کی بتونه کمکم کنه یه دنیا ممنون میشم ازش.دانلود منجر من 6.12 هستش.تازگیا وقتی میخام یه فایلیو resume کنم و خودش ازم میپرسه که لینکو دوباره باید بدی و خودش اتوماتیک صفحه رو باز میکنه(بافایرفاکس).من هر کاری میکنم فقط مینویسه stop waiting(صفحه شامل این گزینه) و بعدش "صفحه فایرفاکسو باز نمیکنه".چیکار کنم ک خودش صفحه فایرفاکسو باز کنه!؟
چطوری به وسیله idm می تونی تظیم کینم که بعد از تمام شده یه فایل ،فایل بعدی را دانلود کنه
این برنامه اصلاً چی هست تا حالا اسمش رو نشیدم و برای اولین بار اسمش رو می شنومنقل قول:
من برنامه Offline Explorer Enterprise 4.5.2502 نصب کردم
احتمالا فایروال این اجازه رو بهش نمیده.توی تنظیمات فایروال برو و برای idm تنظیماتش رو ببین که اجازه دسترسی به مرورگر رو داشته باشه.نقل قول:
از بالای نرم افزار یا توی منوی دانلود،گزینه queue رو بزن.بطور پیش فرض همه فایلها توی صف اصلی هسستند ولی اگه میخوای فقط چند فایل خاص دانلود بشه میتونی queue یا صفهای مختلف درست کنی.نقل قول:
نقل قول:
فرمت اون فایل تصویری باید تو این قسمت هم موجود باشه تا اون پنجره به نمایش در بیاد و علت اینکه برای یکسری نمایش داده میشه و برای یکسری نمایش داده نمیشه همین امره
سلام.
در IDM وقتی یک فایل که هنوز تموم نشده رو delet میکنم بدون اینکه هشداری بده، فایل رو پاک میکنه. قبلا هشدار میداد که فکر میکنم تیک مربوطش رو زدم که دیگه هشدار نده.
چطور میشه دوباره کاری کرد که قبلش سوال بپرسه ؟
ممنون.
نقل قول::sq_15::sq_15::sq_15::sq_15::sq_15:نقل قول:
سلام چندروزه هر فایل Winrar ایی روکه دانلود میکنم موقع باز شدنش مشکل دارم و این پیغام توی عکس رو میده .مثلا الان IDM رو دانلود کردم و این پیغام اومد.ممنون میشم راهنمایی کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jjفکر کنم اگه دانلود منیجر رو حذف کنی و دوباره نصبش کنی درست شه دوست من.نقل قول:
نقل قول:
سلام، همونطور که دوستان در پستهای دیگه هم گفتند مشکل چند روزه در برخی ISPها وجود داره و گویا بر میگرده به انجام برخی تغییرات زیرساخت اینترنت درایران...
زنگ بزنید پشتیبانی ISPتون و باهاشون مطرح کنید و تا موقع حلش هم حجم و زمانتون رو برای دانلود هر نوع فایل فشرده ای هدر ندید چون دوباره فایلهای دانلودی به همین شکل در میان.
این ارور ها تو فایل ها در صورتی که فایل از منبع مشکلی نداشته باشه فقط برمیگیرده به مشکل و خطا در زمان دانلود که باعث شده فایل دانلود شده آسیب ببینه و باز نشه
سلام. بعداز مشکلی که با idm پیدا کردم(بالا رفتن cpu) نرم افزار orbit نصب کردم ولی رو هر لینکی که کلیک میکنم برای دانلود orbit بصورت خودکار باز نمیشه باید چه کار کنم که مثل idm خودکار باز بشه؟
سلامنقل قول:
گمون کنم مرورگر شما کروم باشه. چون اربیت و بقیه دانلود منیجرها با کروم اینتگره نمیشوند. شما باید افزونه downloaders را در کروم نصب کنید که Download this link with Orbit در منوی راست کلیک میاد.
البته باید در تنظیمات همه دانلود منیجرها، مرورگر را مشخص کنید (تیکش را بزنید).
بصورت دستی هم میتونید با کلیک راست روی لینک>Copy link address و کلیک راست روی علامت اربیت روی دسکتاپ و انتخاب Enter a new URL (یا همچین چیزی) لینک را بدهید.
اگر از اربیت زیاد خوشتون نیامد، میتونید Free Download Manager را هم امتحان کنید. دو ورژن داره که یکیش تورنت هم میگیره.
منم این مشکل دارمنقل قول:
اگه کسی راه حلی پیدا کرد ممنون میشم بگه
نقل قول:
تشکر از شما دوست گرامی.
عزیزان ، تو IDM وقتی فایل با حجم نسبتا بالا دانلود میکنم بعد از اینکه چند درصدی از فایل دانلود میشه ، Transfer Rate / Time Left / Downloaded ثابت میمونه و هیچ تغییری نمیکنه ، در حالی که نرم افزار Not Responding نشده و کار میکنه صفحه اصلیش، و از همه جالبتر مودم در حال سند و رسیو دیتا هست و کار میکنه .
دیشب گذاشته بودم برای دانلود یک فایل 500 مگی رو تا صبح 20 درصد رفته بود و گیر کرده بود اما تو صفحه شاتل 700 مگ استفاده رایگان نوشته شده بود.
نسخه IDM رو تغییر دادم و آپدیت کردم ولی مشکل حل نشد. ولی این مشکل را با نرم افزار های دانلود دیگر مثل اوربیت ندارم .
سلام
من چندتا queue دارم.چجوری تنظیم کنم که خود اونها هم به ترتیب پشت هم دانلود بشن؟مثلا اول queue 1 دانلود بشه وقتی فایلهاش تموم شد queue 2 شروع بشه.
دو تا نکته:1.نمی خوام همه رو بریزم توی یک صف 2.چون سرعت دانلود شبانه بالا پایین داره نمیشه حدس زد که اولی کی تموم میشه تا با ساعت زمانبندی کرد.
برای فایر فاکس باید اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . فرمتش xpi هست و وقتی دانلودش کردی با خود فایر فاکس open with... بکن. بعد که باز شد، یک صفحه میاد که از 3 تا 0 میشمره و بعد گزینه ی install روشن میشه. بعد از اینکه install رو زدی یک دور سیستم رو ری استارت کن یا با task manager فایر فاکس رو ببند و دوباره باز کن. حالا درست شد.
اگر احیانا نواری در بالای فایر فاکس اومد و در سمت چپش نوشته بود allow روی allow کلیک کن.
اگه احتمالا درست نشد این کار هارو انجام بده:
اول IDM رو باز کن و برو توی options و از تب general ببین گزینه ی firefox باید تیک داشته باشه. اگه نداشت، تیکش بزن و بعد ok کن.
سلام من چند روز پیش ویدئو یه کنفرانس رو دانلود کردم با idm ولی بعضی جاها یه مرتبه شبیه سی دی های خط دار هستا مربع مربع می شه یه دفعه میپره آخرش یکی از دوستان گفتن درست دانلود نشده دیشب دوباره گذاشتم دانلود شد یکم بهتر شد ولی بازم یه دو سه جای دیگش اینجوریه ؟ من چیکار کنم کامل دانلود بشه هر شب بذارم دان بشه تا یه شب شانسی کامل در بیاد؟! مشکل از چیه؟ یه دانلودمنیجر دیگه استفاده کنم ؟ اگه یه چیز بهتر می شناسید معرفی کنید خیلی ضروریه
بهتر از IDM بازم خودشه ولی میتونی اوربیت یا DAP نصب کنی. فقط اون کنفرانس رو دان کن بعد از همون IDM استفاده کن
سلام
من دیروز نرم افزار موزیلا فایر فاکس 16.02 را دانلود و نصب کردم..حالا از چه اینترنت دانلود منیجری استفاده کنم تا کار کند؟مثلا همین که وارد یوتیوب میشوم و ویدیویی را به نمایش میذاره خود دانلود منیجر پیغام بده دانلود کنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز internet download manager 6.12 build 23 کارتو راه میندازه.فعلا جدیدترین ورژن همینه
سلام
من میخوام از سایت iranproud.comفیلم دانلود کنم قبلا وقتی کلیک میکردم با دانلود منیجر دانلود میشد اما الان با فایرفاکس دانلود میشه چیکار کنم دوباره با دانلود منجیر دانلود بشه؟:sq_9:
idm رو آپدیت کن ! یه افزونه جدید به فایرفاکست اضافه می کنه که بتونه دانلود کنی
یا
لینکشو کپی کن تو idm اد کن
سلام
من همیشه از utorrent استفاده میکنم. تازه یه هارد نو خریدم از اون موقع وقتی utorrent داره دانلود میکنه هر چند دقیقه برای یکی دو ثانیه ویندوزم (windows 7 ultimate 64) هنگ میکنه. خیلی دنبال windows freezing تو اینترنت گشتم و خیلی از option هایی که مطرح شده بود رو امتحان کردم ولی هنوز مشکلم حل نشده. از کسی که بتونه کمکی بکنه ممنون میشم.
افزونشو داری؟