دوست عزيز تمام محصولات كاسپر بجز 1 ماهي كه بصورت رايگان(Trial) هستند براي آپديت نياز به Key دارند كه كليدهاي جديد در تاپيك سريال و كرك كاسپر در 3-4 صفحه آخر موجود ميباشند.نقل قول:
Printable View
دوست عزيز تمام محصولات كاسپر بجز 1 ماهي كه بصورت رايگان(Trial) هستند براي آپديت نياز به Key دارند كه كليدهاي جديد در تاپيك سريال و كرك كاسپر در 3-4 صفحه آخر موجود ميباشند.نقل قول:
من از کسپر 6 استفاده می کنم می خوام ببینم اگه نسخه 7.125 رو بزنم از سرعت کم میشه یا نه ! من رم سیستمم 512 و سی پی یو هم AMD Athlon XP2400 هست ! لطفا راهنمایی کنید !
نه دوست عزیز تاثیر بسیار كمی بر روی سرعت داره ولی به مرور سرعت بوت شدن كامپیوتر رو كمی كند میكنه بعد از بوت دیگه مشكلی ندارین
میشه همین ورژنی که میگی لینک دانلودش رو برام بزاری ! در ضمن مشخات سیستمم هم اینه ببین مشکلی اصلا باهاش نداره سرعتش مثل ورؤن 6 می مونه یا میاد پایین !نقل قول:
م سیستمم 512 و سی پی یو هم AMD Athlon XP2400 هست ! لطفا راهنمایی کنید !
من ورژن اینترنت سکوراتی 7 رو که گفته بودی دانلود کردم
ولی اجرا نشد و ارور داد
مشکل از کجاست ؟
لینک دانلود این نسخه در پست اول همین تاپیک هست .در مورد نحوه عملکرد این نسخه روی سیستم شما فکر نکنمنقل قول:
کسی بتواند با اطمینان چیزی بگوید چون هر سیستمی با سیستم دیگر متفاوت است و این تنها به سخت افزار سیستم
وابسته نیست و عوامل متعدد دیگری هم در این مورد دخیل است ولی اگر با این سیستم با نسخه 6 مشکلی ندارید با
نسخه 7 هم به احتمال زیاد مشکلی نخواهید داشت.
سلام
ورژن 8 اصلی کاسپر اومده
چون من نسخه بتا اونو دارم
اگه ورژن فاینال اومده به همراه لینک دانلود و کرک قرار دهید
هنوز نسخه نهايي 8 منتشر نشده.هنوز اين نسخه در مرحله بتا ميباشه.به محض انتشار نسخه نهايي 8 حتما لينك دانلود آن قرار داده خواهد شد.نقل قول:
من مشكل Key دارم ديگه نمي تونم آپديت كنم
اپديتم براي 06-2-2008 است ديگه نميشه آپديت كرد چكار كنم؟
البته من كرك كردم و كسپرم 125 است
ممنون
اگر مشكل Kery داريد كه احتملا به دليل قرار گرفتن كليد در ليست سياه كاسپر ميباشه بايد كليدي كه در حال حاضر داريد استفاده ميكنيد را Delete كرده (از قسمت Activation) و از كليدهاي فعالي كه در 3-4 صفحه آخر تاپيك سريال و كرك كاسپر موجود ميباشد استفاده كنيد.نقل قول:
سلام یه سوال کمی تا قسمتی فنی و چند لایه داشتم...
من انترنت سکوریتی خودم را با فایلهای زیپ شده سایت اپدیت میکنم اما همیشه با وجود اینکه بعد از اپدیت موفق تاریخ اخرین اپدیت درست میشه اما همیشه اخطار دیتابیس را به من میده ..مشکلی هست؟
لینک زیر را دنبال کنید. مشکل سرعت شما حل میشه.نقل قول:
کد:http://support.kaspersky.com/kav7/error?qid=208279621
سلام یکی از بچه ها جدیدا یه فایله اموزشی که چطوری از آپدیت دستی استفاده کنیم رو به وسیله ورد word گذاشته بود نمیدونین کجاست من دانلودش کردم چن تا سوال داشتم در موردش اگه پیداش کردین بهم بگین
نقل قول:کد:http://www.p30world.com/forum/showpost.php?p=2089471&postcount=3453
در لینک زیر منظور از "Kaspersky Internet Security 7.0 Version 7.0.1.321 (MP1)" چی هست؟
کد:http://www.kaspersky.com/technews?id=203038719
بهنظر دووستان ورژن 8 رو نصب کنم یا 7 رو برا اینترنت سکوریتی
[QUOTE=MaSoOd;2109910]بهنظر دووستان ورژن 8 رو نصب کنم یا 7 رو برا اینترنت سکوریتی [/QUOTE]
نسخه 8 این نرم افزار فعلا در مرحله نسخه های آزمایشی است و استفاده از اون اصلا تو صیه نمی شه فعلا همون نسخه های 7 بهترین انتخاب هستند
سلام
کسی میتونه یه کرک واقعی نسخه 7 در صورت وجود به من معرفی کنه
فایل آپدیت دیتا بیس kaspersky رو از کجا میشه دانلود کرد ؟؟
یعنی مثل Norton میشه فایل آپدیتش رو جدا دانلود کرد که وقتی ویندوز عوض میکنیم دوباره نخوایم بصورت آنلاین اون رو آپدیت کنیم ؟
بله می شهنقل قول:
جواب شما در این دو پست وجود داره
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2089471&postcount=3453
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2020762&postcount=3310
باسلام
دوستان من ازكاسپر اسكاي اينترنت سكوريتي ورژن 6.0.1.411 استفاده ميكنم وازآن بسيارراضي هستم چون ورژن 7.0.0.125 رانصب كردم ولي سرعت سيستم راخيلي كم ميكردوبه همان نسخه 6 برگشتم ولي تاماه 8 همين سال2008 بيشتراعتبارنداردميخواستم بدانم آيابعدازتمام شدن اعتبار كي آيا كي جديدي براي اين نسخهاي 6 پيداميشود.
متشكرم
معمولا كليدهايي كه براي نسخه هاي بالاتر جواب ميدن و كار ميكنند روي نسخه هاي پايين تر نيز جواب ميدن.يعني شما ميتونيد از كليدهاي فعال نسخه 7 براي اكتيو كردن نسخه هاي 6 نيز استفاده كنيد.نقل قول:
آخرین نسخه نهایی کسپرسکی
Kaspersky Internet Security 7.0.1.325
Kaspersky Anti-Virus 7.0.1.325کد:http://downloads1.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kis7.0/kis7.0.1.325en.exe
تغییرات در نسخه جدید ....کد:http://downloads1.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kav7.0/kav7.0.1.325en.exe
1. Error that caused computer and web browsers (Microsoft Internet Explorer, Mozilla, Firefox) to slow down when Kaspersky Internet Securityis running has been fixed.
2. Error that caused slowdown during loading of Microsoft Office 2007 applications when Kaspersky Internet Security is running has been fixed.
3. Error that caused slowdown during loading of computer's operating system when Kaspersky Internet Security is installed has been fixed.
Known Issues:
1. In some instances, problems may occur when analyzing website content with the Parental Control heuristic analyzer.
2. In some instances, shortcuts in the registry to infected files deleted may remain after running in advanced disinfection mode.
3. In some instances, the Microsoft Office Outlook preview window does not change the e-mail subject line when it is opened and spam is detected in it.
4. In Microsoft Windows Vista, the installer program may hang if a --- connection is active. To resolve this problem, we recommend disconnecting the --- until the program is installed.
5. If SSL traffic monitoring is enabled, problems may occur when using some sites that require client certificate verification. To resolve this problem, we recommend adding encrypted traffic from the necessary applications as an exclusion.
6. When upgrading from Microsoft Windows XP to Microsoft Windows Vista, the program must be uninstalled before upgrading and reinstalled after the upgrade is completed.
7. When upgrading Microsoft Windows Vista from one version to another (i.e. Home Basic to Ultimate), you must run the program restore procedure.
8. Rescue Disks cannot be written to DVDs.
9. In some cases, the Microsoft Windows Security Center does not detect Kaspersky Internet Security or incorrectly displays its status.
هر 3 تغییری که در این نسخه عیب ها شو برطرف کردند از نطر سرعت و لود شدن سریعتر بوده.
و بیشتر مشکلاتی رو هم که این نسخه داره مربوط به ویندوز ویستا و آپگرید ویندوز اکس پی به ویستا میشه اما اگر کسی
از ویندوز اکس پی استفاده میکنه کمترین مشکلو با این نسخه داره. البته این چیزایی هست که خودشون نوشتن حالا
راست یا دروغشو نمیدونم.
سلام من روی یک سیستم آنتی ویروس 5.0.383 داشتم میخام ورژن 7 را نصب کنم نمیذاره و میگه installation courppeted اینم بگو وقتی 5 را remove میکنم ریستارت می کنم ها اما نمیشه ایا تو رجیستری باید کاری کرد؟
دوست عزیزنقل قول:
مشکل از فایل نصب نسخه 7 شما است باید آن را دوباره دانلود کنید .
الان ايني كه اخرين نسخه است من دانلود كنم .exe است واين ويروس جيفو روش ميشينه كه (روي exe ميشيبنه)
ميخوام همينو با كاسپر ازبين ببرم
نقل قول:
سلام نه از فایل نیست من اون را همه جا نصب کردم و مشکلی نداشتم مطمئنم اگه ویندوز را عوض کنم درست میشه میخام بدون عوض کردن ویندوز باشه.
دوست عزیزنقل قول:
Jeefo از ویروسهای قدیمی است و امروز دیگر احتمال آلودگی با آن بسیار کم است در ضمن خود کاسپرسکی حین نصب می تواند
از خود محافظت کند ولی اگر مطمئن هستید سیستمتان واقعا به این ویروس مبتلا است می توانید با استفاده از برنامه کم حجم
زیر ابتدا آن را از روی سیستم پاک کنید بعد کاسپرسکی را نصب کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويروس جيفو رو كه اره الوده شده سيستمم براي همين ميگم كلا مي دانم الان بخوام پاك كنم ويندوزم هم مشكل پيدا ميكنه چون .exe رو پاك ميكنهنقل قول:
ممنون فردا ميزنيم پاك ميكنيم ويندوز عوض ميكنيم
با عوض کردن ویندوز به شرطی ویروس جیفو از بین میره که شما فقط 1 پارتیشن داشته باشید و با فرمت کردن ونقل قول:
نصب ویندوز جدید بر روی پارتیشن کل اطلاعات از بین بره.
اما اگر شما 2 تا پارتیشن داشته باشید با نصب ویندوز فقط داریو سی شماست که دوباره فورمت میشه و همینکه
ویندوز بالا اومد دوباره ویروس از درایو دی به فایل های exe در درایو سی صدمه میرسونه و دوباره مثل اولش میشه.
شما حرف دوستون رو گوش کن اول ویروس رو از بین ببر و بعد هر کاری خواستی بکن.
منم منظورم همان بود اول مي خوام كامل ويورس يابي كنم وهرچي بود سالم كنم وبعد ويندوزم عوض كنم چون زيادي ديگر مشكل پيدا كردهنقل قول:
راستي پس اين نسخه Kaspersky Internet Security بهتره هم ويروس كشه وهم فايروال ديگه
يه چندتايي سئوال داشتم
اول از همه كاسپرسكي همه فايل هارو ويروس يابي ميكنه ديگه ؟
مثلا فايلهايي كه پسورد گذاري شده اند يا zip شده اند رو هم ويورس يابي ميكنه؟
اين عكس منظورش چيه ؟
الان گذاشتم سيستم ويورس يابي كنه اين چيزايي كه نوشته چيه؟
اين عكس ببينيد
اون خط قرمر كه كشيدم منظورش چيه؟
واون علامت تعجب هاي قرمز رنگ منظور چيه؟
الان اين نسخه اخر كه اومده رو با اين دارم كارميكنم يعني كلا فعلا ويروس هاي جديد رو مي شناسه به همين اعتمادكنم ديگه ميخوام كلا سيستم پاك پاك باشه نيازي به اپديت اين ورشن نيست؟
الان اين رو نصب كردم يه جورايي مثل اينكه رم داره مي خوره چون تو اينترنت دارم يه صفحه IE رو باز ميكنم ميكشه تا صفحه IE باز بشه چرا ؟:41:
رم 512 وسي پي يو 3
توضيح بديد
سلامنقل قول:
1.نه کاسپرسکی و نه هیچ آنتی ویروس دیگری نمی تواند داخل فایلهای دارای پسورد را اسکن کنند و در این گونه
موارد کاسپرسکی به کاربر اطلاع می دهد که یک آرشیو دارای پسورد پیدا کرده است .
2.شکل دوم و آن اعداد قرمز رنگ به این معنی است که کاسپرسکی روی سیستم شما 14 عدد فایل آلوده پیدا کرده
است.
3.شما حتی این نسخه جدید را نیز باید قبل از اسکن آپدیت کنید هر چند مسلما حجم آپدیت آن کمتر خواهد بود.
4.مشکل این نسخه مصرف RAM نیست .متاسفانه نسخه MP1 ( یعنی نسخه های 321 و 323 و حتی نسخه جدید 325 )
روی بعضی از سیستمها باعث کندی محسوس سیستم به ویژه حین کار با اینترنت و نیز کار با فایلها و پوشه ها می شود
که علارغم اصلاحات ارایه شده توسط شرکت کاسپرسکی هنوز به طور کامل برطرف نشده است .ظاهرا سیستم
شما هم یکی از این موارد است . اگر نسخه 321 را دانلود کرده اید آن را حتما آپدیت کنید تا اصلاحات ذکر شده دانلود
شده و نصب شوند به احتمال زیاد مشکل کندی که ذکر کردید بسیار کمتر خواهد شد ولی اگر نسخه 325 را نصب
کرده اید متاسفانه راه حلی وجود ندارد و بهتر است آن را پاک کرده و نسخه 125 را دانلود و نصب کنید.
براي همين كندي سرعت چندين سال بود كه اصلا كلا هيچ انتي ويروسي نگذاشتم اون زمان نورتون پدرسرعت كامپيوتر درميارود الان اين كاسپرسكي هم مال اينترنت:41: بدجوري داره رو اعصاب ميرهنقل قول:
يعني الان اون عكس اول گذاشتم يعني روش ويروس كشي نكرده اخه من پسوردي نگذاشتم كه اونطوري گفته؟!!!
يعني مشكل داره؟روي فايل zip پس انجام ميده؟
درمورد 2 هم يعني پاك نكرده هنوز؟ چي بايد كرد؟
درمورد اين عكس هم بگيد
الا كلا ويروس يابيش تمام شد اين عكس رو بينيد همه الوده هارو يعني پاك شد؟
ديگه كاري نبايد انجام بدم؟
واين چيه هنوز كه هنوز داره كار ميكنه وزياد ميشه هم عدد قرمز وهم بقليش
بعضي اوقات چنين چيزي مياد اين چي بايد كرد
من skip مي زنم
درمورد اين عكس هم زيادي خسته ميكنه براي يه ياهو مسنجر 7بار تاحالا پيغام هاي مشابه مياد كه من alow مي زنم
واون اي پي هم تغيير ميكنه
اين حجم اپديت يعني اينقدر كمه 40كيلوبايت؟!!!!!!!
فعلا براي تست اين نسخه رو برداشتم پس كلا پيشنهاد ميكنيد 321 رو نصب كنملينكش هست ديگه؟ كه بعدا ويندوز عوض كردم يه فايروال خوب وويروس ياب خوب نصب كنم كه يكيش كاسپرسكي و ديگري avast
وفايروال جتيكو وهمين كاسپرسكي كه داره
سلامنقل قول:
1.اگر کندی سیستم شما با کارهایی که گفتم درست نشد بهتر است به جای کاسپرسکی از یک آنتی ویروس دیگر
مانند نود32 یا AVG یا آنتی ویر یا همان Avast که گفتید استفاده کنید که بسیار سبکتر بوده و کمتر روی سرعت
سیستم اثر می گذارند.
2.پسورد مربوط به شما نیست بعضی از فایلهای موجود روی سیستم ( یا مربوط به خود سیستم یا سایر برنامه های
نصب شده ) کد شده ( Encrypted ) هستند و هیچ برنامه ای قادر به دسترسی به محتوای آنها نیست .در این مورد
لازم نیست نگران باشید.
3.با توجه به عکسهایی که گذاشته اید به نظر می رسد کاسپرسکی تمام مواردی را که پیدا کرده بود پاک کرده است
و نیاز به انجام کار دیگری نیست .آن اعداد قرمز رنگ هم بابت یاد آوری است.
4.دوست عزیز پیام مربوط به برنامه mIRC یعنی Not a Virus به این معنی است که این برنامه می تواند برای
سیستم شما خطرناک باشد ( مثلا می تواند باعث ورود ویروسها به سیستمتان شود ) ولی خود برنامه به طور
مستقیم خطرناک نیست .
5.پیامهای مربوط به یاهو مسنجر مربوط به فایروال کاسپرسکی است و متاسفانه در مورد کاسپرسکی تنها کار برای
اجتناب از انها ایجاد یک Allow any activity برای این برنامه در قسمت تنظیمات است.
6.با نصب اینترنت سکوریتی کاسپرسکی نیازی به نصب برنامه های امنیتی دیگر مانند آنتی ویروسها یا فایروالهای
دیگر ( Avast , Jetico و ... ) ندارید و نصب همزمان دو آنتی ویروس یا دو فایروال همزمان روی یک سیستم کار
درستی نیست ولی بهتر است از یک آنتی اسپایور کنار کاسپرسکی استفاده کنید.
ببخشید آنتی اسپایور چی هست وکارش چیه ؟
من همچین چیزی نداره ایا لازمه در کناره کاسپر نصب کنم؟
اگه میشه چند نمونه که هم خوب باشند وهم با کاسپر تداخل نداشته باشه معرفی کنید
با تشکر
سلام خسته نباشيد
يه سوال كوچيك اين كاسپر ما گير داده به يه ويروس به نام win32.saliti.s
تقريبا همه فايل ها رو ميگه به اين ويروس آلوده است در صورتي چنين نيست ميشه كاري كرد كه كلا بيخيال اين ويروس بشه
دوست عزیزنقل قول:
اگر آنتی ویروس به شما می گوید که این همه فایل آلوده است مطمئنا اشکالی در کار نیست ( جالا اگر فقط یک یا دو فایل
بود شاید می شد به تشخیص شک کرد) ناراحت نشوید ولی اگر می خواهید بدون دردسر با ویروسها همزیستی
مسالمت آمیز داشته باشید بهترین راه پاک کردن آنتی ویروس است.:21:
ممنون اقا
الان مثلا توي فروم پرشين تولز يا بعضي از سايت ها ميخوام برم يه اروري مياد نميگذاره اون صفحه رو ببينم ومال همين كاسپرسكي است چرا اينطوري ميكنه ؟ مثلا توي پرشين تولز پي ام ميخوام بدم گير ميده هي بايد دو سه بار رفرش بزنم تا كاركنه پيغام مال كاسپر
چي بايد كرد
پیغام کاسپرسکی چیست؟نقل قول: