از اين خوشگل تر........تك تر ميخواين...........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اين خوشگل تر........تك تر ميخواين...........
نه بابا خودت داری میگی سلیقه! سلیقه هر کس هم با بقیه فرق میکنه! در کل من کیفیت محصولات کیا رو بیشتر از هیوندای قبول دارم!نقل قول:
به نظر پارس میخوای بخری همون صفرشو بگیر!
اونوقت این چه ماشینیه؟:31:نقل قول:
هموني كه ميگن اسپرت نميشه..............چراغاشو نيگاه كن ميفهمي..........نقل قول:
اونوقت این چه ماشینیه؟
ممنوننقل قول:
حالا به نظرت اگه ریک اسپوتش کنیم (بدون تغییر ارتفاع) و بساط صوتی (ست و این چیزا ) روش نصب کنیم چقد میشه؟
حالا به غیر از قیمت خودش
اونی که من میگم اسپرت نمیشه زانتیاست! اینم زانتیاست؟ (زانتیای مورد بحث ما سفید و 4 دره!:31: نه قرمز 2 در!)نقل قول:
اگه رینگ مارک دار خوب میخوای بگیری+ یه سیستم صوتی کامل از یه برند حرفه ای مثل Alpine یا ناکامیچی فکر کنم دو رو بر 4 الی 5 تومن خرجت بشه!نقل قول:
یا علی!!نقل قول:
4 الی 5 تومن خرجت بشه!
حالا فقط اسپوتش کنیم چقد میشه؟
عجب جوابي دادي.............كسي ندونه..فكر ميكنه شما.......بيخيال.......فكر نكنم رنگش ربطي به اسپرت شدن يا نشدن داشته باشه......در ضمن.....يارو خودش 2درش كرده.......نقل قول:
زانتیای مورد بحث ما سفید و 4 دره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه قرمز 2 در!)
اسمایل رو جلوی صحبتم ببین! تشخیص بده شوخی بود!نقل قول:
میشه بپرسم چجوری دودرش کرده که ابعاد ماشین کم شده؟
اینی که من گفتم خیلی بالاست مطمئن باش که کمتر از این خرجت میشه!نقل قول:
من هم منظوري نداشتم...چرا ناراحت شدي
از روي عكس به نظر ميرسه در اول كشيده تر هست.....اما طول ماشينو نميدونم.......شما اين كاره هستي.....شما بگو...نقل قول:
میشه بپرسم چجوری دودرش کرده که ابعاد ماشین کم شده؟
منم ناراحت نشدم!نقل قول:
طول ماشین معلومه کوتاه شده اما چجوری این کار رو کرده برام سواله!
شما که گفتی زانتیا میخوای با 5 - 6 تومن خرج
یه مزدا 3 بخر خیال راحت
از خودشم هم اسپرت هست و هم خوب راه میره!!!
منم به ایشون یه پیشنهاد خوب دادم که تو رنج 30 تومن ماشین رو دستش نیست!: کیا سراتو!نقل قول:
منم نظرم اينه كه مزدا 3 بخره !!! هم خوشگل تره هم به قول آقا امير خودش اسپرته !!!
نقل قول:نقل قول:ممنون از همه توننقل قول:
ببینین دوستان ما یه پرونتون جن تو داریم و این مشورت ها واسه این بود که میخواهیم یه پرشیا بخریم و اسپورت کنیم (چون اختلاف سلیقه بین اعضای خانواده وجود داره)
و این تصویب شد که همین پرشیا صفر سفید خوب تره. وگرنه میتونیم اون جن تو رو بفروشیم و پول پارس هم روش یه مزدا سه یا چیز دیگه ای بخریم دیگه.وسلام
سلام.
جناب رضایی لطفا اول بودجه و هدف خودتون رو مشخص کنید.
بودجه شما از 16 تومن یهو شد 35 تومن... ( یعنی بیش از دو برایر)
اصلا منظور شما از اسپورت چیه؟؟؟؟ اگه برداشتتون از اسپرت فقط یه رینگ و یه سیستم صوتی هست که با 6 تومن میتونید روی هر ماشینی تقریبا به خوبی انجامش بدید. حتی علمی. ولی اگه منظورتون واقعا تغییرات نسبتا بنیادی چه در بدنه و چه در قلب خودرو هست که بحثش جداست.
مورد سوم اینکه اصلا ماشین برای چی میخوایید؟ برای چند نفر؟ برای چه سنی؟ برای چه کاری؟
ضمنا اگه مایلید و هنوز میخوایید راجع به خریدتون بحث و مشورت کنیم بهتره یه تاپیک دیگه بسازید. پستهای مربوطه از این تاپیک رو هم انتقال میدیم اونجا
سمند lxنقل قول:
پارس
نه ممنون مسئله تموم شد.نقل قول:
مورد سوم اینکه اصلا ماشین برای چی میخوایید؟ برای چند نفر؟ برای چه سنی؟ برای چه کاری؟
دوستان کمک کردن
این ماشین اگه جور بشه قراره من برونمش چون اختلاف نظر بود منم بادوستان فروم مشورت کردم و همون پرشیا قرار شد.
بودجه مال من که این همه نشده . یعنی اصلا نمیشه که اون یکی ماشینوفروخت.اگه مطرحش کنم که بیایید جن تو رو بفروشیم و مزدا سه بخریم منم از پرشیا صرفنظر کردم اون وقت پوستمو میکنن(تو که خواهر و اخلاق مادری رو میشناسی)(افراطی)نقل قول:
بودجه شما از 16 تومن یهو شد 35 تومن... ( یعنی بیش از دو برایر)
به هر حال از همتون متشکرم.چون که راهنمایی خوبی کردین .شنبه هم نتیجه مشاوره رو به پدر محترم گزارش خواهیم داد:خخخ
فقط 4 تا تایر با رینک خفن .نقل قول:
اصلا منظور شما از اسپورت چیه
نظرتون راجب پرشیا elxچیه؟
ظاهرا موتورش زانتیاست
کلا از نظر فنی چطوره؟
یا امکانات؟
خوب نیست
موتور زانتیا برای خودش خوب کار میده نه برای پارس
سلامنقل قول:
ما داریم
موتورش موتور زانتیا هست ولی نه اونطوری که شما فکر میکنید!!!
این موتور به صورت مشترک بر روی زانتیا 1800 و پژو 406(بعضی از مدل ها) در فرانسه قرار میگرفته
که الان هم بر روی elx قرار داره و هیچ فرقی با متور زانتیا 1800 نمیکنه
گیربکسش هم من پرسیدم میگن که از فرانسه وارد میشه
ترمز abs به همراه ebd و 4 چرخ دیسکی خیلی خیلی عالیه!!
امکانات داخلی هم که میشه به کامپیوتر سفری و صندلی های برقی(خیلی خوبه) اشاره کرد
آینه های بیرون هم فرق میکنن
سنسور دنده عقب و رینگ اسپرت آلمینیومیو....
برای ما 17 و 900 تموم شد!
تازه 4 تومن رو 3 ماه پس از تحویل و 4 تومن دیگشم 6 ماه پس از تحویل دادیم!!!:31:
برای ما خیلی عالی تموم شد
ولی به نظرم الان خیلی گرونه که 22 شایدم بیشتر (قیمت دقیق رو خبر ندارم) برای یه دونه elx کنار بذاری
اسپید لاین اسپانیانقل قول:
رینگ اسپرت آلمینیومیو....
الان 20 تمنه! اما ایران به خارج میده 10 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
برای ما 17 و 900 تموم شد!
سلام به همگي
قصد خريد خودرويي به قيمت 25-20 ميليون تومان رادارم. لطفا خودرويي با توجه به امكانات، ايمني، كارآمدي موتور، فرمان پذيري، خدمات بعد از فروش و لوازم يدكي با دليل معرفي كنين.ممنون
در قدیم تو این رنج بهترین زانتیا بودنقل قول:
اما الان زانتیا گرون شده و از این رنج قیمت خارج شده
من فکر کنم الان پروتون gen2 تو این قیمت باشه که به نظر بنده چیز خیلی خوبیه
دیگه رفتیم elx گرفتیم
راستی سیستم EBD چیه؟
راستی elx ایربگ نداره درسته؟
آخه از یکی شنیدم که برای راننده داره.
اقا پونتیاک تمیز 2.5 ملیون میرزه؟!:31:
چه مدل پونتیاکی؟نقل قول:
مال 1967 میگن صاحب اولش اشرف پهلوی بوده اسمش تو سنده!نقل قول:
اینم یک عکس با کیفیت گند بهتر میگیرم میزارم
هنوز 100% نمیخواد بفروشه
دنده اتومات
گاز سوز کرده!!!
ebd اینه که شرایط هر کدو از چرخ ها رو موقع ترمز کردن میسنجه تا بهترین عملکرد رو داشته باشه!نقل قول:
مثلا اگه یه طرف ماشین روی آب و یه طرف روی خشکی!!!(منظورم آسفالت خیس و آسفالف خشک هست)
باشه به یه شدت اون چرخها ترمز نگیرن تا عملکرد ترمز به بهترین نحو باشه!!!
نه نداره!!نقل قول:
شاید به صورت سفارشی داشته باشن(ماشین های سفارشی منظورم نیست
راستی ماشین نو مبارک
همیشه چرخاش برات تیکاف بزنه!!!:31::11:
نقل قول:اگه خیلی تمیز باشه و همچنین راست بگن مال اشرف بوده خوب حتی ارزش معنویش بیشتر از این حرفاست.نقل قول:
در ضمن خود ماشین هم اگه با گاز سوز مشل نداره میشه باهاش مدارا کرد. اما نباید مساله از رده خارج کردن رو هم فراموش کنید که من خودم الان دقیقا از جزئیاتش خبر ندارم.
:12:
Baraye Kharide in Mashin Tosiye Mikonam.! Faghat 3Chiz Made Nazaret Bashe
1.Motor
2Girboks
3Shasi
in Semored Ro Hame Jore Emtehan Kon..! Age Moshkel Nadasht. ba khiyale rahat bekhar.
سمند 83 رو به من 7 میلیون قیمت دادن ماشین خوبی به نظر میرسه ( میگه سه سال تو پارکینگ خوابیده )
(احتمالا قبلشم زیر پا یه خانم دکتر بوده :31:)
1 قیمت با توجه به سال ساخت خوبه ؟
2 اگر واقعا سه سال تو پارکینگ خونه بوده باشه ،کدوم قسمت ها ممکن مستحلک شده باشه ؟ و چقدر بایست خرجش کنم تا سر پا بشه ( البته الان هم راه میره )
3 توی این راسته قیمت تا 1-2 تومن بالاتر چی پیشنهاد میکنید - بجز پراید - ترجیحا دست دوم چون دست به تصادفم خوبه حیف ماشین نو هست -:41:- لوازم یدکش هم ارزون و فراون باشه
ممنون ، ببخشید مستقیم رفتم سر اصل مطلب . تازه کارم دیگه :11:
به نظرم پژو 405 هم خوب باشه !! هم قطعاتش زياده هم همه كس ميتونه درستش كنه !!
دنبال 405 تمیز و کم کارکرد از 83 به بالا (1800) بگرد.نقل قول:
بعضیاشون واقعا تمیزه و خوب میدن. حتی یکی از دوستان پدرم 405شو که برج 1 85 بود و تمیز هم بود فروخت 9.5
:12:
با سلام
دوستان من جستجو كردم ولي در مورد سوالم تاپيكي پيدا نكردم و كلا با زدن تاپيك مخالفم چون ظرفيت انجمن رو بالا ميبره :46:
حالا اينجا مطرح ميكنم سوالم نميدونم ربط داره به اينجا يا نه
دوستان تا چه تاريخي دولت براي اسكات ماشين اعلام كرده 20 سال عمره يا كلا تا سال چند اعلام كرده؟
قصدم از اين سوال اينه كه همسايه ما يه بيوك داره مال 20 سال پيش كه فقط 100 كيلومتر كاركرده حتي نايلون صندلي ماشين روش هست حالا بعد 20 سال به فكر فروشش افتاده حالا ارزش داره اين ماشين خريد فكر كنم ارزش داشته باشه فقط از اين ميترسم كه بعد از خريد دولت بگه بيار اسكاتش كن وقتش رسيده
نه عزیز 30 سال هستنقل قول:
البته الان شده 32 سال
با اجرای سیاست های دولت جدید همه چیز به هم ریخته
به نظر من خریدن همچین ماشینی که هنوز صندلیش نایلون داره ارزش داره به شرطی که واقعا نایلون مال خود صندلی باشه(تعویض نشده باشه)
اگه ازش مطمئنی بخر
1-سند دست اول
2-آدم درست و حسابی
3-پولداری که چند تا ماشین داره
این سه تا رو در نظر بگیر
البته به فکر مصرف بنزینش هم باش که خیلی بالا میسوزونه
دوستان من 1 سوال داشتم
البته اين سوالو 2 ساله دارم(از زماني كه ماشين 1 تاپيك تو متفرقه بود)
ولي اين بار جديه
من(يعني خانواده)ميخوام 1 ماشين تو رنج 15-17 ميليون بگيرم.
موارد مد نظرم:
1-زانتيا مدل 81
2-مزدا 323 FL مدل مدل 82 يا 83
3-پژو پارس ELX مدل 84يا85
4-پژو پارس معمولي صفر
5- پژو 405 glx يا slx صفر
با توجه به اين كه ما زياد با ماشين كار نميكيم(مثلا پژو 504 مدل 73 كه تا 03 فقط 70000KM كار كرده بود يا رنو 5 كه 1800 ليتر تو كارت سوختش بنزينه)و اين كه راحتي لذت از رانندگي خيلي برا ما مهمه شما ميگيد كدوم بهتره؟؟؟
به نظر من دور 405 رو که خط بکش. انقدر ماشین های بهتر اومده که فروش 405 عملا به صفر رسیده.
پژو پارس هم که همون چارصد و پنجه دو تا چیزشو عوض کردن. خصوصا که هم 405 و هم پرشیا کیفیتشون از اون چیزی که بود هم بدتر شده جدیداش.
میمونه زانتیا و مزدا 323.
زانتیا ماشین بسیار پرخرجیه. ما خودمون یه زانتیا 81 داشتیم. قبل از این که بفروشیمش بردیم تعمیرگاه نزدیک 2 تومن خرج گذاشت رو دستمون. پر استهلاکه و قطعاتش گرونه.
مزدا 323 ماشین خوبیه. ایرادش موتورشه که یه ذره ضعیفه. اگه با موتورش کنار میای و تمیزشو تونستی پیدا کنی انتخاب خوبیه.
من كه گفتم ما با ماشين زياد كار نميكنيم مگه تو با زانتيا چيكار كردي خرجش شد 2 تومن؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مزدا موتورش از پارس يا 405 بهتره؟؟؟؟؟ ميشه 1 حالي بهش داد با 1 چيزاي جزيي تقويتش كرد؟؟؟