??????????????????????نقل قول:
Printable View
??????????????????????نقل قول:
دوست من یه تصویر از ارور بزارین تا دوستان بهتر راهنمایی کنننقل قول:
دروود
یه سایتی بود قبلا برای رجیستری کردن اویرا بهت کلید میداد..الان کسی جدیدا سراغ نداره ؟
چون اگه بهش ایمیل اینا میدادی بهت کلید میداد تا 6 ماه یا 3 ماه فیکس کار میکرد....
منتظر پیشنهادات هستم . . .
سلام سریال جدید internet security 2012 می خواستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پسورد:
کد:www.---------.com
سلامنقل قول:
بفرما
کد:http://s1.picofile.com/file/7315616555/2013_key.rar.html
سلام آنتی ویروسم به این شکل در اومده
کی جدید را بهش بدهم درست می شود
چطور کی جدید را بزنم
چون جلوی your license نوشته contact و کلیک می کنم سایت باز می کند برای خرید license
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل پایین دانلود کنید از حالت فشرده خارجش کنید بعدشم روی یکی از key دبل کلیک کنید تانصب بشه مشکل مربوط به اینه که license آنتی ویروستون باطل شده:20:نقل قول:
نقل قول:
سلام
فایل را دانلود و از حالت فشرده خارج کردم بعد هم روی key دابل کلیک کردم
اول پنجره اولی باز شد و وقتی روی yes زدم
پنجره دومی باز شد
دوستان چطور ميتونم آپديت خودگار برنامه رو غير فعال كنم
در محیط برنامه F8 رو بزن و بعد در قسمت آپدیت تیک اکتیو رو بردارنقل قول:
نقل قول:
شما خود Avira رو باز کنید، توی قسمت Help وارد License Management بشید.، از اونجا روی Hbedv کلیک کنید و آدرس یکی از لایسنس ها رو بدید.
اينكار رو كردم ولي قسمت تيك نداره كهنقل قول:
سلام
تا به حال چند بار آنیستال کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم بعد از چند دقیقه خوب کار کردن یک پیغامی اگه اشتباه
نکنم در مورد فاسد شدن لایسنس میده و سرویسها همانطور که در عکس میبینید متوقف میشن
لطفا کمک کنید ،گیر کردم
داخل همون صفحه که شما عکسش قراردادین منم مشخص کردم با فلش مثل عدد 4 رو وارد کنید که هر 4 روز یکبار آپدیت بشه چون تیک اون گزینه که اون دستمون تو عکس مشخص کردن داخل این ورژن جدیددیگه نیست:20:نقل قول:
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
از لایسنس پایین استفاده کنید یکی شما باطل شده.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط jaf
از لایسنس پایین استفاده کنید یکی شما باطل شده.
[URL="http://forum.p30world.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.uploadstube.de %2Fdownload.php%3Ffile%3D976099"
همه ی سرویس ها فعال شدن اما هنوز سرویس فایروال غیر فعاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
،مال خود ویندوز رو هم چک کردم که فعال نباشه که دیدم اونم فعال نیست که اجازه نده فایروال آویرا فعال بشه، بعد از دادن کی جدید ویندوز رو هم ریستارت کردم بازم فعال نشد در ضمن اینم بگم که در اخرین مرحله نصب کی جدید یک پیغام خطا داد ، فکر فعال نشدن فایروال به خاطر اون پیغام خطا باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید:40:
شما آنتی ویروس خودتون کلا پاک کنید بعدش از نوع نصبش کنید اون key که من گذاشتم از نوع حین نصب به برنامه بدین درست میشه .نقل قول:
سلامنقل قول:
خدا رو شکر لایسنس را قبول کرد
ممنون از همه دوستان
چند سوال
1- چکار کنیم قبل از اینکه لاینسس زمانش تمام شود چند روز قبل اخطار بدهد که وقت داشته باشیم برای پیدا کردن لاینسس جدید
2- مهمترین سوالم اینکه :)
من فلش می زنم و بازش نمی کنم و اول اسکنش می کنم
پیغام ویروس اتوران می دهد
تایید می کنم نمی دونم ویروس را پاک می کند یا قرنطینه
وقتی فلش را در می آورم و دوباره همان فلش را چند ثانیه بعد می زنم
باز هم پیغام ویروس اتوران می دهد
باید چکار کرد که این ویروس را پاک کند
3- این تصویر را ببینید
سه گزینه compelet scan system دارد چرا این طور است؟؟
1: راهی نیست که بشه فهمید این لاینسس باطل میشه یا نهنقل قول:
2: اگر قرتطینه یا همون پاک بشه تو قسمت Quarantine قرارمیگیره درضمن شما از برنامه Autorun Virus Remover در کنار آنتی ویروس خودتونم میتونید استفاده کنید برای حذف ویروس اتوران اینم بگم که هر فایل اتورانی دلیل برویروسی بودن فلش نمیشه
3: آنتی ویروس خودتون یکدور پاک کنید از نوع نصب کنید به احتمال زیاد یک گزینه برای شما بیاد برای پاک کردنشم از your unistaller استفاده کنید.
سلام دوستان...نظرتون رو راجع بع avira میخواستم
و اینکه میشه کاری کرد که firewall اون برای مسدود کردن یا نکردن برنامه ها از آدم سوال بپرسه؟
سلام
دوستان چجوری این قسمت Web protection فعال کنم ؟
هرکاری میکنم فعال نمیشه
شما روی همون گزینه ضبدر قرمز زنگ کلیک کنید اگر رنگش سبز شد که هیچی اما اگر نشد آنتی ویروس خودتون کلا پاک کنید از نوع نصبش کنید رجیسترش کنید آپدیتش کنید تا درست بشه درضمن قبلش از آپدیتهای خودتون بک آپ تهیه کنید با برنامه Avira Antivir10 Updates Generator :20:نقل قول:
سلام مهدی جان:11:نقل قول:
فیکس پرابلم رو بزنه شاید درست شه.
حالا خودمم یک سوال دارم.اویرا به اکثر patch ها گیر میده ولی تک و توک گیر نمیده.حالا از کجا بفهمم ویروسی هست یا نه؟من که به همش اجازه نصب میدم
web protection فعال نباشه بهتره :دی سرعت اینترنت رو میگیره
میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایتفاده کنید
سلام
آویرا چند وقت یک بار یک ایمیل
می فرستد
به درد می خورد؟؟؟
ابتدای نصب ایمیل نوشتم
می خواستم ببینم لاینسس می فرستد؟؟
این یک نمونه (انگار در رابطه با باطل شدن لاینسس است)
نقل قول:
Monday, 5 March 2012, 20:05:15
Your Avira antivirus EXPIRED [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Your Avira antivirus EXPIRED
Dear
Your Avira antivirus license expired 30 days ago.
So far, you might not have noticed any difference. But you are no longer receiving important security updates that protect your computer from intrusions. Online identity theft, viruses, malware, spyware, bots, trojans and many more internet crimes are the unfortunate reality these days.
Because over 54,000 new threats are discovered every day, leaving your computer unprotected means getting infected is only a matter of time.
So as long as you are online, sending emails, shopping, chatting or social networking, don’t put yourself at any further risk. Renew your license now.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hackers, spammers and cyber-criminals won’t take long to target an exposed computer. The good news is that it’s easy to act now and stop them.
Renew now and continue to enjoy peace of mind knowing that your computer will be shielded from the toughest viruses, malware, spyware and adware.
Best wishes
نقل قول:
شکل نیست
شرمنده
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
نقل قول:
سلام
این شکل هم نیست
میلاد جان حتما تروجان که حتما مورد میگیره شما واسه اطمینان هم در کنار آنتی ویروس خودت برای اسکن پچ ازبرنامه Malwarebytes' Anti-Malware استفاده کن که لینکشم پایین گذاشتم درضمن قبلش آپدیت کن این برنامه رو بعدشم فول اسکن کن روش دیگه هم اینه که پچ خودت داخل سایت دوم آپلود کنی بعدش نمایش میده که حاوی تروجان یا ویروسه یا که نه:20:نقل قول:
نقل قول:
برای سئوال اول طبق شکل اول برای یکی دوم هم طبق شکل دوم فایل خودتون انتخاب میکنید بعدشم روی گزینه ایمیل کلیک میکنید بعدش به سایت آویراسند میشه آنالیز میشه:20:
آقا من ميخوام ويندوزم رو عوض كنم و الان هم آويرا آنتي ويروس نسخه FREE رو دارم . ميخوام ببينم آپديتها رو ميشه برداشت و مجددا بعد از نصب ويندوز استفاده كرد ؟؟؟؟ به چه آدرسي بايد برم ؟؟؟؟
ويندوزم هم هميشه ايكس پي هست .
این برنامه لینک پایین دانلود کنید بعدشم روی دکمه go کلیک کنید تا آپدیتها رو دسکتاپ ذخیره بشه در ضمن تو ورژن 32 بیتی ویندوز فقط کار میکنه این برنامه:20:نقل قول:
ميشه يه دونه key جديد براي avira internet security بذاريد؟
ازکی پایین استفاده کنید:20:نقل قول:
من همه این کارارو کردم بازم موقع اپدیت ارور داد premiumeنقل قول:
سلام دوستان
از کجا باید آپدیت آفلاین واسه avira antivirus premium 2012 گیر بیارم؟
ممنون
نقل قول:
سلام
اصولا چه نیازی به آپدیت آفلاین هست؟
اویرای بیچاره که خیلی راحت آپ میشه
بنظرمن اویرا مثه یه بچه معصوم میمونه
حیف که قدرتش اونقدها زیاد نیست وگرنه عمرا سراغ چیز دیگه میرفتم
ضمنا نمیدونم چرا اینقد تنظیماتش کمه
کسی میتونه علتش رو بگه؟
نه به نورتون و... که نیاز به کلاس آموزشی داره نه به اویرا که اصلا تنظیمات نداره
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من قبل از این که پست بدم،به این تاپیک که گفتید سر زدم،آپدیت آفلاین که تو این تاپیک گذاشته شده منو لینک میکنه به سایت آویرا, اونجا هم نتونستم آپدیت آفلاین بگیرم:41:
نقل قول:اینم از ایران ستاپ:کد:http://dl.antivir.de/package/fusebundle/win32/int/vdf_fusebundle.zip
رمز:کد:http://---------.org/Files/AVRU15FEB2012.exe
:11:کد:www.---------.com
من خودم آویرا استفاده نمیکنم
کسپر نصب دارم
در اینترنت سکوریتی آویرا چجوری باید پورتی رو باز کنیم یا ببندیم ؟