سلام دوستان!!
صبانت 5 شنبه و جمعه هاش محدوديت دانلودش رايگان هست؟؟!!
دوستاني كه مطمئن 100 درصد هستن لطفا جواب بدن!
Printable View
سلام دوستان!!
صبانت 5 شنبه و جمعه هاش محدوديت دانلودش رايگان هست؟؟!!
دوستاني كه مطمئن 100 درصد هستن لطفا جواب بدن!
:18::18::18::9::9::45::45::24:نقل قول:
صبانت هر شب ساعت 3 تا 7 صبح رایگان هست.نقل قول:
البته حواست باشه که باید با این اکانت بری. نه اکانت خودت.
user: guest
pass: ngsnet
ممنون/
پس يه زماني يه جايي ميگفتن كه 5 شنبه و جمعه هم فصل زمستون رايگان هست دانلودش!!
من همین الان از ساعت 6 صبح به بعد سرعت دانلودم 2 پارت 100 مگی همزمان دانلود میکنم که سرعت هرکدومش از 90 تا 105 نوسان داره :27::27::27:نقل قول:
فکر کنم اون ماله Gprs ایـــرانســـل بودنقل قول:
نه بابا. مطمئنم صبانت بود. :27:نقل قول:
ايرانسل نبود.:46:
نقل قول:
ممنون/
پس يه زماني يه جايي ميگفتن كه 5 شنبه و جمعه هم فصل زمستون رايگان هست دانلودش!!
آره اون ایرانسل بود.نقل قول:
فکر کنم اون ماله Gprs ایـــرانســـل بود
شرکتا از این بخششها نمیکنند.:21:
شاتل میکنه:دینقل قول:
جمعه ها و روزهای تعطیل و فک کنم پنج شنبه ها برای آرتی ها رایگانه.
به اکو هم خیلی حال میده.
هر ماه داره طرح تشویقی میده. یک ماه به من رایگان دادن( ماه دوم) و دو بار هم سه گیگ به ترافیکم اضافه کردن. بیشتر برای میلاد امام رضا و این چیزا اضافه میکنن. از مهر هم که یک گیگ ترافیک میخری به جاش سه گیگ میدن. الان هم به بعضی شهرها سه گیگ اضافه کردن و به اونایی هم که مودم رو از شرکت خریدن سه گیگ هدیه دادن این ماه.:31:
خونه ای ماشینی چیزی نمیدن؟نقل قول:
شاتل میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمعه ها و روزهای تعطیل و فک کنم پنج شنبه ها برای آرتی ها رایگانه.
به اکو هم خیلی حال میده.
هر ماه داره طرح تشویقی میده. یک ماه به من رایگان دادن( ماه دوم) و دو بار هم سه گیگ به ترافیکم اضافه کردن. بیشتر برای میلاد امام رضا و این چیزا اضافه میکنن. از مهر هم که یک گیگ ترافیک میخری به جاش سه گیگ میدن. الان هم به بعضی شهرها سه گیگ اضافه کردن و به اونایی هم که مودم رو از شرکت خریدن سه گیگ هدیه دادن این ماه.:31:
همه ی اینها کنار. سرعتشون چقدره؟؟؟؟:21:
راستی کسی نمیدونه صبا سرعت 128 با پهنای باند نامحدود ه داره؟ قیمتش چنده؟
joe_satriani عزیز،فک کنم جوابتو گرفته باشی.IceLordعزیز کاملا توضیح دادن داستان از چه قراره.البته باید اینم گفت که سرعت دان به اوون سروری که ازش دان می کنین هم مربوطه ولی من با همین شبانه صبانت خیلی فیلم دان کردم.بقولی بگیرنگیر داره:27:نقل قول:
نقل قول:
ببین عزیز من سرعت تو مراکز مختلف فرق میکنه .حالا اگه ماله صبا تو مرکز فرشچی هم بیشتر شده باشه خوب بهتر ...
در جواب دوستمون که گفت 128 صبا کافیه بیخودی 1 مگ نگیرین باید بگم هنوز مثل اینکه نوبت شما نشده.
100% تایید میشهنقل قول:
سرعت تو مراکز مختلف فرق میکنه
دوستان
یک عکس دیگه با نرم افزار DU Meter :27:
:27: :27: :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست سرعت من درساعت 11.33 امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این منطقه بقیه هم مثل من سرعتشون کمه ؟:41:نقل قول:
مجید جان تو هم همش عکس بزار رو دل منو و بقیه رو بسوزون:21::19:نقل قول:
این تست سرعت Adsl من در ساعت 18:30 امروز:
یک نظری بدین ممنون میشم.
من فقط میتونم بگم،ان شاا... به حق 5 تن تمام مشهد بشه فیبر.که سرعتتون بشه مثل ما مخابراتیای بیچاره:41:
این دیگه خیلی دعای بی رحمیه که کردین:13:نقل قول:
بابا بجاش دانلود free دارين جبران ميشه .:46:نقل قول:
دوست من چه بخايم يا نخايم بلخره كه فيبر كه ميشيم:41:نقل قول:
آخرش باید برین از مخابرا ( سپاه ) بخرید و با هر پورت یک برادر بسیجی نیز در کنار شما خواهد بود . با هم حال کنید .
دوستان همشهری می خوام وضعیت مرکز فرشچی رو بدونم ؟ کیا تو مر کز فرشچی ( آزادشهر ) هستند ؟ آمار بدین . هم صبح هم شب و ...
دوستان همشهری به گرو ههای مشهدی ها هم سر بزنید بترکونیم .
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=78
ولی فکر کنم از تا اون موقع این سرویس دهی روی فیبر از انحصار مخابرات در بیاد. شرکتها که وارد بشن به صورت رقابتی سرویس دهی رو بیشتر میکنند.نقل قول:
من فقط میتونم بگم،ان شاا... به حق 5 تن تمام مشهد بشه فیبر.که سرعتتون بشه مثل ما مخابراتیای بیچاره:41:
البته ببخشید یادم نبود اینجا ایرانه:دی
الهی آمین :27::27:نقل قول:
فکر کنم تا اون موقع اینترنت وایرلس جای Adsl رو می گیره:5:
اگه شانس ماست،وایرلسم ماله مخابرات رو وجبوریم بگیریم.من اون موقع صبا داشتم تو شب اندازه کل روزه این.دان میکردم
سلام
منم میخوام adsl بگیرم.برای منطقه فارق التحصیلان فقط مركز مخابرات رو نميدونم كجاس؟.از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟صبانت یا افتاب؟ هر كدوم بهتره لطفا ادرس نمايندگيشو هم بدين ممنون.
علیک سلامنقل قول:
خرجش فقط اینه که بری تو سایت صبانت (sabanet.ir)همه اطلاعاتتو میده حتی میتونی مرکزمخابرات تلفن رو بفهمی.همونجا شماره وآدرس نمایندگی هاشو هم نوشته.من فقط صبانت رو توصیه می کنم.از خیلی ها پرسیدم همینمو بهم گفتن.
از اين سرعت بيشتر ديگه؟!!!!!!!
حدود یک هفته است که شدیدا سرعت شبانه صبانت به ویژه در مورد آپلود سنترهای معروف افتضاح شده
دوستان همشهری می خوام وضعیت مرکز فرشچی رو بدونم ؟ کیا تو مر کز فرشچی ( آزادشهر ) هستند ؟ آمار بدین . هم صبح هم شب و ...
واسه من كه هيچ كدومشون و انجام نميده. همه رو ارور ميده.نقل قول:
دوستان برای شما هم مشکل سرعت با رپید شیر همچنان موجوده؟
پست ویرایش شد ، با عرض پوزش از دوستان ...
آره همچنان مشکل داره :41:نقل قول:
من مشکلی با RapidShare ندارم چرا؟
با سرعت خوب دانلود میکرد.
این عکس زیر هم در حال دانلود از یکی از سایتهای پولی مثل RapidShare هستش که با اینترنت شبانه دارم دانلود میکنم.
شما از اکانت رپیدشر استفاده کردی؟نقل قول:
دقیقا و اختصاصا با رپیدشیر و تا حدودی با مگاآپلود مشکل پیدا کرده ،در مورد لینک های مستقیم تغییری ایجاد نشده.نقل قول:
نقل قول:
شما از اکانت رپیدشر استفاده کردی؟
نه ولی این سایت هم مثل RapidShare هستش و لینک Regular Speed میده اگر اکانت Premium نداشته باشید.نقل قول:
دقیقا و اختصاصا با رپیدشیر و تا حدودی با مگاآپلود مشکل پیدا کرده ،در مورد لینک های مستقیم تغییری ایجاد نشده.
در کل با RapidShare هم مشکلی ندارم. ولی سرعتش نصف این عکس بالاییه هستش.
سلام
کسی میتونه ادرس نمایندگیهای صبانت رو بهم بده؟آفتاب رو هم همینطور .