بچه ها شرمنده من یه سوال دارم که شاید یکم مزخرف به نظر بیاد...
تورنت چیه ؟؟
Printable View
تورنت چیه ؟؟
نقل قول:
اجب سئوالي :31: فكر كنم يه 15 صفحه قبل birak يه طومار نوشته بود و توضيح داده بود كه چيه .
انقدر بگم كه يه سايت هايي هستند كه براي دانلود چيز هايي كه ميخواي .
و اين سايت ها سايت هاي اشتراك گذاري هستند .
يعني اين كه وقتي من دارم از اون سايت دانلود ميكنم ( از تورنت ) بايد ببينم كه چند نفر اون فايلي كه من دارم دانلود ميكنم رو دانلود كردن و اگه تعداد اين افراد زياد باشه سرعت دانلود من هم بهتره و هر چه تعداد اين افراد كمتر باشه سرعت دانلود من پايين تر است و بايد بگردي لينك هايي رو پيدا كني كه تعداد نفراتي كه اون رو دانلود كردن بيشتر باشن تا سرعت دانلود تو هم بهتر باشه .
هر كس هم كه داره دانلود ميكنه يك آپلود هم ميكنه به طور خودكار .
شماره پست اون توضیح birak میدونی چنده ؟؟
---------- Post added at 03:23 AM ---------- Previous post was at 03:22 AM ----------
امشب چه سرعت دانلود افتضاحه !!
من 6تا فایل دارم میگیرم و همه زیر 10kb:41::19:
نقل قول:
نميدونم چنده يادم نيست .
سرعت تك لينك مستقيم 20 كيلو بايته امشب چند تا فايل بزاي مياد زير10 امشب هم مثل 2 شب قبل داره استاندارد كار ميكنه .
زرنگ شدن:41:
الان (2:40) سرعت یکم بهتر شد ( 20-30) ولی بازم نسبت به شبای پیش (50-70) خیلی پایینه..
پس یعنی اگه من یه تلفن بی سیم به مودمم در اتاقم وصل کنم ویه تلفن با سیم با اسپیلیتر در بیرون اتاق وصل کنم هیچ کاهش سرعتی ندارم؟جمعه جایی میشناسین باز باشه؟مارک خوبشو کی تو رشت گرفته؟کجا؟
بله. کاهش سرعت نداری......نقل قول:
جز خود اندیشه من جایی رو نمیشناسم البته جمعه نعطیله!
طبقه 2 پاساژ حاجی آباد هم داره ولی گرون می داد (گمانم 5 چوق:13:)نقل قول:
مغازه های تیلیفون شاید داشته باشند
ای ول پدرام. اینقدر سوال پرسیدی اوستا شدی. دیگه Birak میتونه بره بازنشست شه. :31:نقل قول:
به روی چشم ! همین امروز خودمو بازنشست می کنم . به شرطی که بهم حقوق بازنشستگی با مزایا بدن ! :46:نقل قول:
سوال کردن و یاد گرفتن هیچ وقت مزخرف نیست عیبی هم نداره . ( البته خیلی بهتره هر سوالی تو تاپیک مربوط به خودش مطرح بشه )نقل قول:
نوشته شده توسط حسین رشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورنت چیه ؟؟
اگه بخوام تو چند جمله بگم ... 2 روش متداول برای دانلود فایل از اینترنت هست ... یکی دانلود مستقیم که شما مثلا رو یه لینک کلیک می کنی و فایلی که می خوای از سرور مستقیم میاد تو کامپیوتر شما... دومی دانلود غیر مستقیم از طریق به اشتراک گذاری فایل ها ...مثلا تو کل دنیا 1000 نفر یه فیلم رو تو کامپیوتر خودشون دارن و اگه اون رو به اشتراک بذارن شما می تونین با استفاده از نرم افزار خاص اطلاعات رو از کامپیوتر اونا تو سراسر دنیا به کامپیوتر خودت دانلود کنی ...یعنی دیگه با یه کامپیوتر سرور که فایل رو نگه می داره سر و کار نداری .. بجاش همه کامپیوتر های معمولی تقریبا نقش یه جور سرور رو انجام می دن و در اصل داری از کامپیوتر دیگران فایل رو بر می داری ... قبلا روشهای مختلفی برای این کار بود ( مثل برنامه napster و ... ) و الان هم تورنت با یه شیوه جدید این کار رو می کنه .. و این رو هم بدون که خیلیا تو دنیا دارن با تورنت و اینجور سیستم ها به شدت مبارزه می کنن تا ببندنشون . ( مثل سایت mininova که نابودش کردن ) چون این جور به اشتراک گذاشتن فایل شدیدا قانون کپی رایت رو نقض می کنه و باعث می شه آخرین فیلم و مویسقی و نرم افزار به محض ورود به بازار مجانی بین همه پخش بشه ... پس در اصل این کار تو کشورای غربی کاملا غیر قانونیه ...
هر چند تو 50-60 صفحه پیش کلی توضیح داده بودم و این موضوع زیادربطی به تاپیک ما نداشت ... اما چون بچه هایی که adsl دارن یه جورایی با این روش دانلود سر و کار دارن و برای اینکه اطلاعات در مورد تورنت کامل تر بشه بهتره این صفحات رو بخونی ... بعد برنامه utorrent رو نصب کن و الی آخر . آخرین ورژن هم فعلا 1.8.5 هست و نسخه 2 هنوز نهایی نشده... فقط یادت باشه بعد از نصب بهتره از استارآپ ویندوز خارجش کنی چون اشتراکت حجمیه یه وقت اتفاقی دانلود شروع نشه همه حجمت رو مصرف نکته و بعد از اتمام دانلود stop رو بزن و فایل رو از لیست برنامه remove کن تا آپلود هم نشه ...
(البته چون ما ایرانی هستیم کسی ازمون انتظار آپلود نداره با این اینترنت حجمی و لاکپشتی ! وگرنه اساس کار تورنت آپلود کردن و سید دادنه ! اگه همه دنیا مثل ایران بود تا حالا تورنت نابود شده بود هیچکس به هیچکس رحم نمی کرد فایل هم نمی داد ! :21:) ...
سایت هم تا دلت بخواد واسه تورنت هست ... یکی از بهترینا thepiratebay هست . دنبال فایلی بگرد که بیشترین سید رو داره ... فکر می کنم توضیح کافیه و دیگه بحث رو ادامه نمی دم .
اول برو سایت یه مشت آدم علاف رو بخون !!! ( بلا نسبت همه ماها ) :20: :
[HTML]http://pkgroup.persianblog.ir/post/768[/HTML]
بعدش اینجا رو بخون حتما ! فایل برنامه رو هم می تونی دان کنی ...
[HTML]http://www.eshooop.com/%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%86%D8%AA.html[/HTML]
و در آخر می تونی به فروم خودمون سر بزنی ... بالای 270 صفحه مطلب هم اینجا هست!
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=85444[/HTML]
فکر نمی کنم بعد خوندن اون 2 صفحه بالایی + 270 صفحه سایت خودمون دیگه سوالی باقی مونده باشه !
موفق باشی.
اضافه می شه : طبق آخرین به روز رسانی ورژن 2 نسخه نهایی برنامه utorrent به تاریخ January 25, 2010 هم عرضه شده و می تونید از اینجا دانلود کنید :
[HTML]http://www.utorrent.com/downloads[/HTML]
درسته! سرعت اندیشه چند شبه استاندارده . برای 128 درست بیسته ! توپ ! :12: البته دستشون درد نکنه که به اشتراک 128 دارن سرعت 160 کیلو بیت میدن ... تنها مشکل اینه که با سرعت استاندارد دیگه نمی شه هم دانلود کرد هم وب گردی ! اگه دانلود فعال باشه دیگه صفحات آدمو دق می دن تا باز شن !:19: و باید یکی رو کنسل کرد ! یا دانلود لاکپشتی یا وب گردی ! فکر می کنم دلیلش همونی باشه که mailer عزیز هفته پیش گفته بود . احتمالا بخاطر این چند روز تعطیلی برای کنترل بیشتر ترافیک این کار رو کردن و احتمالا یه کارایی داره تو سرور انجام می شه و باید تا اومدن پهنای باند جدید صبور باشیم ... امیدوارم لااقل تا آخر همین ماه وضعیت به دوران خوش گذشته برگرده ! تا جایی که من یادمه معمولا سرعت از اواسط فصل بهار همیشه استاندارد می شده و دوران خوشی سرعت ( حتی برای شرکتای دیگه مثل پارس آنلاین ) فقط همین پاییز و زمستان بوده ! امیدوارم این دفعه اینطور نباشه لااقل این یه ماه باقیمونده سال و بخصوص ایام عید دوباره سرعتا نجومی بشن و بعدش هم هیچ وقت استاندارد نشن !نقل قول:
میدونین داستان چیه ؟! یه بابایی در مورد یارانه ها می گفت اگه بدن باید تا ابد بدن ! نمی شه یکی 2 سال بدن بعدش قطع شه ! چون اصولا مردم ما طوری هستن که اگه چیزی بهشون بدی دیگه پس گرفتنش کار حضرت فیله ! حالا حکایت این سرعتای بالای 200 همینه ! از اولش باید استاندارد می بود نه 1 کیلو بایت بیشتر !!! حالا که چند ماه بد عادت شدیم دیگه نمی شه به سادگی حتی با سرعت 160 ( جای 128 ) ماها رو راضی نگهداشت ! خوشم میاد با اینکه امکانات نداریم اما توقعاتمون در سطح استانداردای جهانیه ! ایول ! :12::5:
فعلا که پارس آنلاین به من حال اساسی داده تو این 3 روز
شب اول 3.2 گیگ
شب دوم 3 گیگ
شب سوم 2.9 گیگ
امشب ببینم چه قدر دانلود می کنم
خط 2 ,ASK 128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقت بود تست نگرفته بودیم :دی
شما هم بزارید ببنیم چطوره
بچه ها امشب تك لينك مستقيم بين 60 تا 110 كيلو بايته . براي من بد نيست خدا روشكر . شما چي؟؟
آقا به قول پدرام گوش شيطون كر سرعت خوبه...تا ميتونيد فرو كنيد!!!!
صف آي دي ام من بالاي 160 تا لينك دانلود داره!!!!
يهو سرعت شد 20 كيلو بايت بر ثانيه .
:41::41:
چه حیف شد من دیشب نیومدم واسه دانلود :41:
دیشب سرعت خوب بود ؟؟
راستی این تست سرعت اینترنت رو از کجا میگیرید ؟؟
نقل قول:
از این سایتها :
کد:www.speed.io
www.speedtest.net
نقل قول:
من ديشب ساعت 1:10 دقيقه تك لينك 60 تا 110 كيلوبايت سرعت داشتم ولي يهو شد 20 كيلو بايت .
110 مگ بيشتر دانلود نشد:41:
karkan تو چيكار كردي ؟؟؟
بچه ها كجا هاي رشت ميشه با laptop رفت اينترنت . و سرعتش چطوره؟؟ از adsl بيشتره ؟؟
نقل قول:
بهتره بریم خدا رو شکر کنیم همین که هر چند وقت یه بار سرعت قاط می زنه و بالای 100 و 200 کیلو بایت می ره !
یه نگاهی به اینجا بندازین در مورد سرویس جدید وایمکس ایرانسل تو تهران ! سرعت 128 رسما بین 14 الی 16 کیلو بایته نه بیشتر و با این وجود کسایی که قبلا دایل آپ داشتن ازش راضی هستن !!
و 2 تا نکته خیلی مهم اینکه کسایی که سرعتشون بالاتر از 512 هست باید مودم 220 تومنی ( خارجی ) رو بخرن ! چون مدل 110 تومنیش فقط تا سرعت 512 رو پشتیبانی می کنه! و یه نکته خیلی جالب که یکی از کاربرا گفته اینه که تو سرویسای نامحدود اگه ببینین کسی بیش از حد داره مصرف می کنه و دانلودش زیاده خودشون همون سرویس نامحدود رو هم محدود می کنن و سقف حجمی تعیین می کنن !!!! این هم از سرویسای وایمکس !!! امیدوارم مخابرات هم اینجوری گند نزنه !! :2:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376245&highlight=%D8%A7%DB%8C%D9% 86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA+%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%B 1%D9%84%D8%B3&page=37[/HTML]
حالا کم کم ایراداش رو میشه..
من که همین سرویس 128 خودمو با هیچ چیزی عوض نمیکنم..
راستی بچه ها یه سوال..
اگه 128 نت محدود از اندیشه بگیرم بازم سرعت دانلود توی روز همینقدر خوبه ؟؟ یا اینکه سرعتش پایین میاد.. آخه من میخواستم 128 نامحدود بگیرم ولی شنیدم اونجوری سرعت پایینه..
با اجازه :31:نقل قول:
سرعت سرويس هاي نامحدود 128 همون 16 كيلوبايت استاندارد كار ميكنه . و مثل اينا قاط نميزنه . هميشه روالش استاندارده .
شايد يكي از دليل هايي كه انديشه اين كار رو ميكنه كه 128 كه ما داريم فرقي با 512 نميكنه اينه كه سريع تر حجممون تموم بشه و بيايم حجم بگيريم .
ولي چون سرويس هاي نامحدود حجمي براي تموم شدن نداره . سرعت رو بالا نميبرن .
ولي به نظرم ارزش داره كه نامحدود بگيره آدم چون ديگه هر چي ميخواي درسته كه بيشتر طول ميكشه ولي توي روز ميزاري راحت دانلود بشه .
البته 128 نامحدود و ... كه نامحدودن واقعا بي انصافيه خيلي گرونه .
اميدوارم با اومدن مخابرات به اين جمع قيمت ها پايين بياد .
به سئوال صفحه ي قبل من يكي جواب بده .
دوستان یک سر اینجا زدم , قصدم این هستش که یک اطلاع رسانی کرده باشم در مورد وضعیت adsl تو سایر شهرهای شمالی . من چالوس هستم و سرویس 128 نامحدود دارم سرعت دانلود من همیشه ثابت و برابر 35 kb/s هستش از شرکت رایانت.
به صفحه 216 و 217 همین تاپیک یه نگاهی بکن ... دوستان عزیز navid.h و hashem_wolf در مورد اینترنت وایرلس برای گوشی موبایل توضیح دادن ... تو بعضی پاساژها و فروشگاهای رشت می شه ازش استفاده کرد که همون WI-FI هست و با هر وسیله که از نوع ارتباط WI-FI استفاده می کنه ( از گوشی های موبایل پیشرفته که از wi-fi پشتیبانی می کنن تا %99 لپ تاپ ها می تونن ازش استفاده کنن ) ... این هم خلاصه پست دوستان :نقل قول:
آقا نوید جواب دادن :نقل قول:
نوشته شده توسط armin_punisher6 ببخشيد اين سوالو اينجا ميپرسم.ولي چه مناطقي تو رشت وايرلس مجاني براي گوشي ميده؟
تو خیابان تختی تا صیقلان (سازگار رایانه)
خیابان سعدی-پاساز ولیعصر(کافی نت کمپیون)
صابرین-روبروی درمانگاه(( یه ساختمون چند طبقه هست که نمیدونم برای چیه))
جلوی درمانگاه هم بمونی میشه
میشه برای لپ تاب هم استفاده کرد ... همشون از wi-fi استفاده می کنن ...
و به این نکات امنیتی هم توجه کن که آقا هاشم گفتن :
دوستانی که به شبکه های بی سیم بدون پسورد متصل میشند :
1: حواستون باشه هر کس دیگه هم می توه جز شما وصل باشه و sniff کنه اطلاعات رو
2: تمام اطلاعات رو اگر ادمین شبکه بخواد میبنه
3: مک آدرس ولید شما لاگ میشه
4: احتمال لو رفتن حساب های کاربری شما هست
شبکه های بیسیم محافظت شده با wep هم زیاد امنیت ندارند!
کلا این نوع اینترنت بیسیم تو لابی اکثر هتل ها و سالن فرودگاها و ... حتی تو ایران هم وجود داره و مجانی با لپ تاپ می شه به اینترنت وصل شد اما تمام اطلاعات رد و بدل شده توسط اون مرکزی که داره بهتون اینترنت بیسیم مجانی میده قابل دسترسی خواهد بود و برای کارایی که امنیت بالا می خواد هرگز نباید استفاده کنین . و این روش یکی از بهترین روشای دزدیدن رمزهای کارت اعتباری تو هتل های خارج از ایران شده ! تو ایران هم که خیالت بابت دزدیدن رمزکارت اعتباری راحته ! اما اگه دیدی بعد از استفاده از این جور اینترنت مجانی رمز ایمیل و پسورد مسنجرت تو کل دنیا پخش شد زیاد تعجب نکن !!! :21:
اندیشه سبز گلسار 722
سلام ...پدرام جان ببخشيد دير جواب ميدم..امروز خونه نبودم...ديشب سرعت بنز بود...دمشون گرم...2 گيگ و 950 مگ دانلود شد...هيپ هيپ هوراااااااااا
ولي به نظرم بايد بيشتر دان ميشد...ساعت 1 تا 2 نزديكاي 200 بود ولي ساعت 6 كه بلند شدم ديدم شده 30...معمولا صبح ديگه 240 رو رد ميكنه!!!!!ببينيم امشب چطور ميشه////
راستي من سامان هستم!!!:5:
از اين به بعد سامان صدات ميكنم موردي نيست .نقل قول:
من ديشب فقط 20 دقيقه سرعتم روي 120 بود بعد شد 20 كيلوبايت . :2:
راستي چرا ساعت 6 بيدار ميشي آخه من يه نرم افزار معرفي كرده بودم كه از اون استفاده كن با خيال راحت بگير بخواب . من هميشه همين كار رو ميكنم .
یه جای دیگه هم هست. رستوران پارادیزو تو گلسار. پایین ساختمان آژند. تا حالا هم که استفاده کردم پسورد مسنجرمو ندزدیدن :46:نقل قول:
کدوم برنامه ؟؟
منم همیشه 6 پا میشم ببینم چه خبره..
نقل قول:
اين نرم افزار ShutdownerX
حجمش هم 275 KB
خيلي عاليه
اينم لينكش :پسورد :کد:http://www.dl2.patoghu.com//files/1/chnourjoon/ShutdownerX%201.0-%5Bwww.Patoghu.com%5D.zip
کد:www.patoghu.com
ديگه راحت بخوابين :5:
بچه ها يه سئوال من دارم با idm الان 2 تا فيلم دانلود ميكنم كه هر دو لينك مستقيم هستند
ولي به يكي داره 15 كيلو بايت ميده و به يكي ديگه 8 كيلوبايت . راحي نيست كه به هر 2 يك اندازه بده يعني مثلا به اولي10 كيلو بايت به دومي هم 10 كيلوبايت؟؟؟؟؟؟؟؟
با هيچ نرم افزاري نميشه اين كار رو كرد؟؟؟
سلام ببخشید کسی می دونه بهترین سرعت تو شب معمولاً تو چه ساعتیه؟.
4تا فایل همزمان همشون بین 15-30
---------- Post added at 03:49 AM ---------- Previous post was at 03:46 AM ----------
قسمت بالا ساعت کامپیوتر رو انتخاب کنیم و قسمت پایین ساعت خاموش شدن رو ؟؟
---------- Post added at 03:51 AM ---------- Previous post was at 03:49 AM ----------
ایول سرعت همشون رفت بالای 70
اولا سلام یه مدت اینجا سر نمیزدم الان که اومدم دیدم یه 100 صفحه ای هست که نخوندم:31:
آقا 2 تا سوال داشتم :
1-من احتمالا هفته دیگه خونمون عوض میشه در نتیجه خطمم عوض میشه حالا میخوام این ماه تمدید کنم میخواستم ببینم بعداز تعویض خونه باید این خط رو جمع آوری کنم و برای خط جدید ثبتنام کنم؟
2-در ضمن راهی نیست که این روزهای باقیمانده(تقریبا 20-25 روز) را برای خط جدید استفاده کنم؟
ممنون از همه
واسه خط جدیدتون ظاهرا مخابرات باید برین و سند خونه یا قولنامه رو هم با خودتون داشته باشین شرکت تماس بگیرین دقیقتر بهتون میگن... این فرایند یکم طول میکشه و تا زمانیکه از طرفه مخابرات خط جدیدتون رو راه اندازی نکنن از ADSL خبری نیست (شاید یه هفته طول بکشه)نقل قول:
بچه ها ميدونم ربطي نداره . اين سوال من به اين تايپيك ولي جاي ديگه اي نبود چون اينجا بچه هاي رشت هستن بايد بپرسم .
توي رشت كجا رو ميشناسين كه واسه DVD كاور بزنه . مثل DVD هاي بازي كه ميفروشن چطوري هست توي يك پلاستيك و يك كاغذ كه عكس همون بازي رو داره و روي DVD هم عكسش رو داره .
كجا اين كار رو ميكنه . وچند ميگيره به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه يه بار گذاشتم آي دي ام ساعت 6 خاموش بشه نشد حدود 2 گيگم رفت...ديگه ميترسم..هميشه ساعت 6 بلند ميشم وا ميستم خاموش بشه بعد ميخوابم...نقل قول:
كار با اون نرم افزار رو ميشه ياد بدي؟من يه بار پاييني رو گذاشتم ساعت 6 تا استارت رو زدم كامپيوتر خاموش شد...
تو با بالايي تنظيم ميكني يا پاييني؟
ممنون
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
اينجور كاورها واسه فيلم و بازي تو نت زياده ...سرچ كني راحت پيدا ميشه...اگه نتونستي بگو واست پيدا ميكنم...نقل قول:
سايزشون استاندارده
اينا رو سيو ميكني ميريزي تو فلش ميري يه جا كه پرينت كنه (هر جايي(صيقلان يه جا هست خدمات كامپيوتري مهدي فكر كنم...خيلي خوبه))..ازو اون پلاستيك ها هم فكر كنم همون جايي كه پرينت ميگيرن داشته باشن....قيمت پرينت رنگي حساب ميكنن دقيقا نميدونم چند////
پ ن :ديشب سرعت افتضاح بود.....حدوده 600 مگ...:2:
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
از ساعت 3:45 يا 4 تا 6 عاليه....مثل سرعت روز ميشه...نقل قول:
من توي نت فكر نمي كنم پيدا بشه كرد چون واسه فيلم و بازي نميخوام واسه DVD هاي Michael jackson ميخوام . ميتونم هر عكسي رو كه دوست دارم بريزم توي فلش بعد ببرم همونو درست كنن.نقل قول:
اينطوري ميشه . يا بايد يك اندازه ي خاص باشه؟؟؟
راجع به اون نرم افزار ي هم بگم كه خيلي كار باهاش راحته .
تو ميتوني روي هر كدوم كه دوست داري تنظيم كني بهش زمان خاموش شدن رو ميدي خودش همون موقع خاموش ميكنه . مثلا ميزني ساعت 5 و 55 دقيقه خاموش بشه بعد set رو ميزني و بعد هم start .
تموم . گذينه ي دومي هم همينطوره . ولي اونجا بايد بنويسي اگه ميخواي اين ساعت خاموش بشه . بايد بنويسي 05:55:45 ثانيه بعد هم set و start . همين . خيلي واضحه كه ؟
حالا امشب بزار روي ساعت بعد ساعت 6 بلند شو ببين خاموش ميشه يا نه .
چند شب اول چون آدم ميترسه نكنه خاموش بشه بيدار ميشه ولي يك مدت كه گذشت و بلند ميشي ساعت 6 و ميبيني كه كارش حرف نداره و خيلي دقيقه ديگه واسه خودت ميگي چرا بيدار بشم الكي از خواب بيفتم . اين كه كارش درسته .
فقط از اين نرم افزار استفاده ميكني يه دعا به جون من بكن كه از بيدار شدن به سختي در 6 صبح راحت شدي :27::31: